עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מחפש טלוויזיה שהטווח צפייה שלה יהיה 2 מטר ו3.5 מטר בערך לחדר שלי אני לא סגור על כמה אינץ' לקחת אבל אני פתוח לרעיונות בקשר לרמקולים אני לא ממש מבין בזה אז מה שתאמרו אני אשמח שגם תתנו קישור איפה לקנות עם המוצר שאתם מציעים תודה.

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  2. Started by master36,

יש לי טלוויזית פלזמה שיש בה חיבור מסוג RS232 האם מישהו יודע למה זה משמש

3. Started by shayshay,

שלום רב, קניתי מחשב חדש, עם כרטיס קול ONBORD הלוח של ASUS P5Q PRO והוא מחובר למגבר על ידי יציאת S/PDIF המגבר מזהה את החיבור אבל יש לי בעיה לשמוע במדיה סנטר קידוד של DTS וגם לא מצליח להריץ דרכו קבצי VIDEO_TS בצורה חלקה המחשב חדש עם כרטיס מסך ATI HD4870 סרטים בפורמט של MPEG הוא מזהה ומריץ אבל לא את הריפים של ( DVD ( VIDEO_TS הבנתי שאולי הבעיה היא עם הקודקים השאלה מה להתקין על VISTA ??? או לחליפין נגן אחר גם - VLC לא מזהה לי DTS מערכת הפעלה VISTA X64

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  4. אני מעוניין לקנות אוזניות ומיקרופון בתקציב של עד 250ש"ח עם חריגותי של 15 ש"ח לא יותר. אני רוצה "איכות" כי נמאס לי מהאוזניות ב-60 שקל שקניתי כל הזמן ונהרסות אחרי 3 חודשים. מטרות: 1.האוזניות מיועדות בעיקר למוסיקה אבל גם למשחקי רשת(TF2 ו-CS)כל השאר פחות מעניין אותי 2.חשוב שהאוזניות יהיו אטומות. 3.שהמיקרופון יהיה איכותי(שישמעו כמו שצריך במשחקי רשת)ולא שולחני!!! שמעתי ביקורות טובות על הHD 457 איך הם ביחס ל-HD202? על המיקרופון אני סגור לכחת את של זלמן. אם יש למישהו להציע משהו יותר טוב מוזמן. תודה לכל העוזרים!!

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  5. Started by InFecT[0]r,

האם ניתן לחבר 6.1 לכרטיס 5.1?? :

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  6. האם הוא מומלץ וכדאי לקנות אותו ? או שה-Xtreme Music עדיף? תודה

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  7. זה הולך ככה ברסיבר אני מגדיר שהסאב יעבוד ומתיי שאני מחבר את הכבל לכניסה של הסאב שכתוב sub הוא מתחיל לעבוד יותרר מידי חזקק שאפילו אי אפשר להגיע לרבע והקרוס של הסאב לא מחליף תדרים ושאני מחבר את הכבל לכניסה line הסאב עובד בסדר והקרוס מחליף תדרים ולפי מה שהבנתי אני צריך לחבר את הכבל לכניסת הsub אבל משהו לא בסדר וזה קרה משהבאתי את הסאב יש לי רסיבר של HK AVR-135 היה לי שרווד וגם שם זה היה עושה את אותו סיפור ככה שזה לא בא מהרסיבר מה זה יכול להיות כבר התיאשתי תודה מראשש חברההה!!

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  8. Started by finish,

8-Channel Audio Combo Kit אני צריך את החלק הזה ללוח של גיגבייט כדי לחבר את המערכת קולנוע שלי ויש אותו רק בנעה מחשבים מישהו יודע איפה אפשר לקנות את זה באזור המרכז(ראשון)???

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  9. Started by eliau21071981,

שלום לכולם התחדשתי ברמקולים של אלטק FX6021 שהם הכי טובים שיש היום בשוק לפי דעתי לאחר סקר מפרך אבל יש הפרעות בשמיעה כאלה ציפצופים חלשים כאלה צס צס צס צס באופן רנדומלי משהו כזה למען האמת זה גם היה לי ברמקולים לפני חשבתי שזה בגלל הרמקולים אבל לא גם פה חוזרת הבעיה יש למישהו רעיון מה הבעיה ואיך מתקנים אותה?

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  10. Started by brum,

אהלן אני שומע המון מוזיקה במחשב ויש לי רמקולים של CREATIVE 5.1 האם הכרטיס הזה נחשב לטוב? ראיתי שהמחיר שהמחיר שלו מעל 400 שקלים. יש כרטיס טוב שהוא פחות יקר ? תודה.

• 1 תגובה
    • 441 צפיות
  11. Started by axon,

מחפש מערכת סאונד למחשב 5.1 או 4.1 (הבנתי שה 5.1 יותר פופולרי) חשוב לי מאוד איכות הצליל למוזיקה תקציב באיזור ה 700 שקל שכמובן אם אפשר לחרוג ולקבל משהו בהבדל משמעותי ביצועית בהפרש קטן יחסית אז אני גמיש (: תודה !

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  12. הצלחתי להמיר קובץ סרט מסויים והעברתי אותו לנגן אבל אני לא מצליח לראות אותו במצב שיטוט רגיל (רק במצב Browser)

13. שלום אנשים יש לי טלויזית TOSHIBA האם אפשר לחבר אותה LCD 32 למחשב באמצעות יציאת DVI-D כדי לצפות בסרטים מהמחשב לטלויזיה ובמקביל לחבר את הצג של המחשב באמצעות D-SUB ולראות במקביל (לעבוד על המחשב במקביל לצפיה בטלויזיה) יש לי לוח AM2NPV-VM של אסוס עם רטיס מסך אינטגרלי 6150 תודה

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  14. Started by jasmindb,

קניתי מקרופון נ50 שקל משהו טוב הבעיה היא שאני חיברתי אותו למחשב והוא לא פועל יש אולי משהו במחשב שאני אמורה להתקין בשביל שזה יעבוד? תעזרו פליז.. דרך אגב אני חדשה פה אז נעים מאוד שמי יסמין

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  15. אני מעוניין לחבר את המחשב כרטיס מסך 3090 למסך LG OLED C1 המרחק מהשולחן מחשב לטלוויזיה 8 מטר בערך, המטרה לשחק עם 4K-120HZ איכותי אבל במחיר שפוי המידע שמצאתי ברשת לבחירת כבל הם: 1. כבל מאושר Ultra High Speed HDMI™ Certified. 2. כבל אופטי עדיף אך יקר יותר. 3. כבל מומלץ לפי סקירות ביטיוב. הגעתי למספר דגמים: הטוב והיקר עולה 634 שקל https://www.amazon.com/gp/product/B081SQXPWB/ref=as_li_qf_asin_il_tl?ie=UTF8&tag=tec0ab-20&creative=9325&linkCode=as2&creativeASIN=B081SQXPWB&linkId=a4b8514e122d90356d2960bfc7e21d4d המומלץ בארץ אך עדיין יקר עולה 580 (וארוך לי מדי 15M לא מצאתי אותו בפחות) https://ksp.co.il/web/item/160740…

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  16. Started by עיקרון,

שלום לכולם, קראתי נושאים רלוונטים בפורום, וגיליתי שהתחום גדול עלי, בכמה מספרים :-) אני בסך הכל מעוניין בסאונד היקפי בסיסי, שיהיה נחמד יותר לשמיעה, מאשר הרמקולים של הטלויזיה, ושלא יעלה יותר מידי :-) הבנתי שעלי לרכוש 5 רמקולים (2 מאחורה, ימין ושמאל + 3 מקדימה, ימין, שמאל ומרכז), וגם רסיבר שינהל את כל נושא החלוקה לרמקולים השונים. 1. האם זה אכן כל מה שאני צריך, מבחינת ציוד ? האם יש רכיבים נוספים שכדאי לשקול ? 2. אשמח לקבל המלצה לחברות ודגמים מסויימים עבור הרמקולים והרסיבר (לא העמדתי תקציב לנושא, מכיוון שאין לי מושג לגבי עלויות, אך אני מניח שהצורך ברור, משהו בסיסי יחסית) בנוסף : 3. אני מעוניין להפוך את הסלון גם למרכז בידור, כלומר, את היכולת לבחור סרטים, מוזיקה, תמונות וכו' מ…

17. אני מעוניים בכרטיס קול שישמש אותו לסרטים ומוזיקה ויחובר ל Z 5500

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  18. כרגע יש לי את הAUDIGY 2 ZS. העניין הוא שאני לא שומע דעה אחידה לגביי הX-FI. הייתי רוצה לשמוע דעות של אנשים לגבי הכרטיס קול הזה תודה סער

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  19. Started by dazran23,

שלום לכולם. קניתי בחול נגן creative zentouch 20g לפני שנה. אתמול רציתי לעדכן את הfirmware שלו (תוכנה של הנגן) והכל הלך חלק עד אמצע תהליך שהוא הפסיק. לבנתיים הוא מחק לי את התוכנה שהייתה קיימת.בקיצור פירמט לי את כל הנגן.והקטע שהמחשב מזהה אותו אבל עם קיבולת של 20 מגה בלבד. אבל התוכנת עדכון לא מזהה נגן. ואפילו הטעינה שלו בusb לא מתבצעת. אם משהוא יכול לעזור לי בנדון, זה יהיה מאוד נחמד. או אם משהוא יודע אם יש בית קריאייטיב בארץ או מעבדת תיקונים או משהוא. נראה לי שהאחריות שלו לא תקפה בארץ ואין לי בעיה לשלם. בבקשההההה תעזרוווווווו ליייי.

• 3 תגובות
    • 432 צפיות
  20. יש לי כזה דבר: 1. AKG 240 DF 2. BEYERDYNAMIC DT880 3. SENNHEISER HD600 4. DAN CLARK ETHER 2 נראה לי שזהו זה. מה דעתכם?

21. שלום חברים, לפני מספר שנים קניתי מגבר מצויין של Pioneer SC-LX 73 אני מקשיב בסטריאו פטיפון שמחובר, בנוסף לקונסולת נינטנדו. המחשב מחובר ישירות לטלויזיה והמגבר עובד עם החיבור האופיטי כי אין לו תמיכה ב4K בכל מקרה, לפני כחודש פגע לי ברק בדירה ושרף אותו לגמרי. עלות התיקון הינה 2700 שקלים, רציתי לדעם האם כדאי, אני יודע שהוא ישן, אבל אולי לא עושים כאלו? יש לי כרגע מגבר של Yamaha RX-V6A שכן תומך ב4K אבל משום מה לא הצלחתי להפעיל דרכו HDR אז גם פה אני מחובר רק לסאונד. אין ספק שהוא יותר נוח בממשק, אבל יש פחות הספק לכל ערוץ (100 מול 140) ההיגיון שלי אומר שאולי עם השנים עשו עוד חידושים והמגברים עדיפים, אבל לגבי הגברת phono אני מ…

• 0 תגובות
    • 413 צפיות
  22. חוטיים - בניגוד לאלחוטיים, כי יותר פשוט לי להעביר כבל דק של אודיו מאשר לדאוג לחשמל עבור האלחוטיים מכירים סט סאונדבר + סאב + 2 אחוריים מומלצים? עובר מפוקל/סיב 5.1 (הדגם הישן, לא האטמוס) ורוצה לפחות בחלק הקדמי איפה שהטלוויזיה כמה שפחות רמקולים וחוטים במידה ואין , אשמח להמלצה ל 5.1 עם אטמוס, שוקל את הפוקל/סיב evo atmos, כשידרוג למערכת הקיימת יש ברשותי רסיבר תומך אטמוס תודה

• 0 תגובות
    • 403 צפיות
  23. הפעם מדובר בקופסה זולה במיוחד (כ-35 דולר) שמתפקדת טוב לניגון וידאו וסטרימינג, אך פחות עבור אפליקציות ומשחקי אנדרואיד: Review | TrustOnX TOX4 RockChip 3528 Android 13 IPTV TV Box

24. היי לכולם אני מחפש דרך לחבר את המחשב הנייח לטלוויזייה ללא כבל HDMI אם קיים חיבור שניתן לחבר למחשב כדי לשדר לטלוויזיה הטלוויזיה היא של חברת פיליפס אין בה אנדרואיד אבל אפשר לחבר טלפונים

• 0 תגובות
    • 399 צפיות
  25. Started by galai198777,

שלום אני מחפש רמקול בלוטוס נייד קטן משהו טוב מה מומלץ? תקציב 400 שקל

דיונים חדשים בפורומים