אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים קניתי מסך LCD של חברת LG דגם LG 32LC53 מסך בעל נתונים מרשימים ביותר ..המסך עדיין לא ניפתח מכיוון שאני מחכה למתקין של החברה שיבוא להתקין לי אותו על הקיר .. עכשיו השאלה שלי היא כזאת איך הדגם של המסך הזה? כי אני יכול להחזיר אותו עדיין .בחנות המסך היה ממש ממש מרשים אבל ראיתי שיש איתו קצת בעיות. רציתי לדעת איזה בעיות ואם שווה להשאיר אותו אצלי או להחזיר ולקחת משהו אחר ..תודה רבה לעוזרים הבנתי שיש לו בעיה של זליגת אור חלקם אומרים שכן חלק אומרים שלא.. תודה לעוזרים תגידו לי מה צריך לעשות להחזיר או להשאיר את הדגם הזה..
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אז ככה בהתחלה חשבתי על הHD555 של סנהיזר אבל הם די יקרות לטעמי ואני גם לא כזה אודיפיל גדול.. יש המלצות ככה עד 400 מקסימום קרוב ל500 לאוזניות שישמעו בהם טוב מוזיקת האוס טראנסים וגם לפעמים קצת שחורה ומזרחית, וגם שיטעימו קצת לסרטים... מקווה לקבל פה המלצות לסט טוב שיעבוד טוב גם בלי מגבר... תודה!
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
תקשיבו הזמנתי h320 ופתאום ראיתי את ה גימיני הוא הווינדוס מזהה אותי ישר כמו הארד דיסק אפשר לגרור שירים? ומה יותר גדול משניהם בבקשה אחים שלי עזרה דחוף הזמנתי היום המכשיר צריך להגיע מחר אני מתלבט בין שתיהם ומה אתם חושבים שיותר טוב ומה עדיף
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
היי, הרמקולים נועדו למוסיקה וסרטים (רוצה לחבר לטלווזיה LCD שארכוש). שמתי עין על z-5500 של logitech. אני מחפש משהו בסדר גודל מחיר / איכות של הרמקולים האלה. יש המלצות? תודה
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לקנות מסך שישמש אותי גם לטלוויזה וגם למחשב.. המרחק המקסימילי מהטלוויזיה הוא 2.5 מטר. המסך מיועד בעיקר לצפיה בטלוויזיה, השימוש במסך למחשב הוא בעיקר לגלישה באינטרנט.. המחיר שברצוני להשקיע הוא בסביבות ה 2000 שקל. איזה גודל טלוויזיה מומלץ ? ואיזה דגם ייתן את האיכות הכי טובה ביחס למחיר ? אשמח לכל חוות דעת תודה מראש עדי
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
היי רכשתי לי iriver H10 6GB מכשיר נחמד, עפ"י הביקורות וההמלצות. משום מה המחשב לא מזהה אותו!! יש לי את Wmp10 ו-sp2 של xp ועדיין, כשאני מחבר אותו ל-USB אני שומע צליל אך המחשב לא מזהה אותו. ניסיתי לבדוק ב-device manager - כלום. ניסיתי גם לבדוק ב-computer managment - גם כלום! אין בעיה ב-USB שלי וכמו כן, אין בעיה ב-iriver שכן הוא זוהה בהצלחה במחשב אחר. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות רדיו דיסק לרכב (עד 500) אפשר המלצות?
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום רב השכן שלי קנה DVD נייד של סוני "sony DVP-FX701" בתילנד אם אני לא טועה. הבעיה היא שהמכשיר תומך רק באזור שידור 1 (ארה"ב). האם קיימת איזו שהיא דרך לפתוח את המכשיר לאזורי שידור נוספים אזור שידור 2 (ישראל). בתודה מראש על העזרה. עמיר שחר
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
למי יש את הניסיוןלחבר את הפלזמה החדשהשל LG (זאת שיכולה גם להקליט) למחשב
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני מספר שנים קניתי מגבר מצויין של Pioneer SC-LX 73 אני מקשיב בסטריאו פטיפון שמחובר, בנוסף לקונסולת נינטנדו. המחשב מחובר ישירות לטלויזיה והמגבר עובד עם החיבור האופיטי כי אין לו תמיכה ב4K בכל מקרה, לפני כחודש פגע לי ברק בדירה ושרף אותו לגמרי. עלות התיקון הינה 2700 שקלים, רציתי לדעם האם כדאי, אני יודע שהוא ישן, אבל אולי לא עושים כאלו? יש לי כרגע מגבר של Yamaha RX-V6A שכן תומך ב4K אבל משום מה לא הצלחתי להפעיל דרכו HDR אז גם פה אני מחובר רק לסאונד. אין ספק שהוא יותר נוח בממשק, אבל יש פחות הספק לכל ערוץ (100 מול 140) ההיגיון שלי אומר שאולי עם השנים עשו עוד חידושים והמגברים עדיפים, אבל לגבי הגברת phono אני מ…
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני רוצה להתחיל להקליט מהטלויזיה למחשב שלי - ומובן שאני צריך כרטיס טלויזיה השאלה היא - איזה. אני צריך כרטיס טלויזיה שידע להקליט באיכות טובה. עדיף שהתקציב יהיה עד 500 ש"ח. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
יש לי רמקולים מסוג ALTEC דגם MX5021 אני מבקש המלצה לכרטיס קול טוב ע"מ להצדיק את איכות הרמקולים...
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
היי, היום קיבלתי את הכרטיס קול הישן של אח שלי SB audgi zs 2 היום אני בא לתקין את הדריבר והוא רושם שהדריבר הקודם[של הכרטיס הקודם שלי] עדיין מותקן ואני לא יכול להתקין את הדריבר של הכרטיס קול של אחי.ניסיתי למחוק את כל הדריברים אבל זה לא עוזר =\ מישהו אולי יודע מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום! :s05: מקווה שתוכלו לעזור לי: לחברה שלי יש יום הולדת ואני רוצה לקנות כמתנה מערכת סטריאו איכותית, במחיר של עד 600 או 700 ש"ח. היא לא צריכה להיות גדולה אלא פשוט טובה ואמינה. עדיף שיהיו לה רמקולים נפרדים, וזה לא נורא גם אם נחרוג קצת מהתקציב... לי בבית יש מערכת של AIWA מדגם LCX-137, ואני מרוצה. הייתי רוצה משהו דומה, אבל אולי קצת גדול ורציני יותר. אשמח לשמוע הצעות! בתודה מראש, אפרת נ.ב. אפשר לכתוב לי גם ל-efi_g88@hotmail.com
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
8-Channel Audio Combo Kit אני צריך את החלק הזה ללוח של גיגבייט כדי לחבר את המערכת קולנוע שלי ויש אותו רק בנעה מחשבים מישהו יודע איפה אפשר לקנות את זה באזור המרכז(ראשון)???
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
התקנתי על המחשב שלי ויסטה.. לצערי שומעים מגעיל ברמות או שזה הויסטה דפוקה או שסתם הזמר צרוד.. היום החורף את הגרון של כולנו.... בקיצור האיכות של הרמקולים ירדה ברמות.. מישהו יודע למה?!!?!?? ואיך לסדר מדובר ברמקולים של הjbl 2.1
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום שמעו אני מוריד הרבה מהנט וזה בסיומת AVI אני צריך המלצה לDVD קורא DVIX +תרגום בעיברית בלי בלאגן פשוט צורב על דיסק וזה פועל ושיהיה לו אפשרות של עידכון קשוחה... THX
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס קול ב Dell Optiplex 745 שברשותי. אני רוצה לחבר את המחשב למגבר 5.1. זאת אומרת שאני צריך כרטיס קול עם תמיכה לכבל אופטי (נכון)? אשמח לשמוע על המלצות בתקציב של עד 600 ש"ח. תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
בתקציב של עד 450 שקל מה יש משהו טוב? אני רוצה לראות פשוט טלוזיה במחשב יש לימסך 20 אינ'ץ אז למה לא לנצל
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת דעה על הכרטיס האם הוא כדאי וטוב לZ5500 צרפתי לינק למטה בו יש את הכרטיס עם תמונות..... http://www.digit-life.com/articles/audigyplatinumex/index.html תודה תודה.....
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי SP2 או WMP11 [לא יודע מי מהם הוא בעיה],הוא פשוט לא מזהה את הנגן. אני מישתגע ניסיתי להתקין דרייברים\FrimWire, אבל הוא לא מזהה את הנגן. [attachment deleted by admin]
-
אהלן, אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית. התקציב שלי הוא 1200 ש"ח ואני מעדיף לקנות באינטרנט. אני אשמח אם תתנו לי מפרטים עם קישור לאתר אמין.. תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 23.10.2007 בשעה 19:28:56 אני מחפש גם טלוויזיה 37 אינצ' lcd בתקציב של 6000 ש"חתודה רבה
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
יש לי כרטיס TV: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?ai=2058041 והשאלה שלי אם הוא תומך MCE? אם לא, מה אפשר לעשות כדי שיתמוך בMEDIA CENTER? תודה מראש ;D
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אשמח לדגמים מומלצים + מקומות טובים לקנות אותם
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
איזה רמקולים עדיפים לי (אני לא מחפש משו בשמיים!!) ALTEC LANSING VS2421 או LOGITECH X-240 (אל תתחשבו בתושבת לאייפוד ממילא אין לי איפוד ואנלא הולך לקנות אותו)
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-