אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
בתקציב של עד 450 שקל מה יש משהו טוב? אני רוצה לראות פשוט טלוזיה במחשב יש לימסך 20 אינ'ץ אז למה לא לנצל
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
התקנתי על המחשב שלי ויסטה.. לצערי שומעים מגעיל ברמות או שזה הויסטה דפוקה או שסתם הזמר צרוד.. היום החורף את הגרון של כולנו.... בקיצור האיכות של הרמקולים ירדה ברמות.. מישהו יודע למה?!!?!?? ואיך לסדר מדובר ברמקולים של הjbl 2.1
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שמעתי איפושהו שהדבר אפשרי, מישהו יודע האם והכיצכד תודה
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מסך LCD של חברת LG דגם LG 32LC53 מסך בעל נתונים מרשימים ביותר ..המסך עדיין לא ניפתח מכיוון שאני מחכה למתקין של החברה שיבוא להתקין לי אותו על הקיר .. עכשיו השאלה שלי היא כזאת איך הדגם של המסך הזה? כי אני יכול להחזיר אותו עדיין .בחנות המסך היה ממש ממש מרשים אבל ראיתי שיש איתו קצת בעיות. רציתי לדעת איזה בעיות ואם שווה להשאיר אותו אצלי או להחזיר ולקחת משהו אחר ..תודה רבה לעוזרים הבנתי שיש לו בעיה של זליגת אור חלקם אומרים שכן חלק אומרים שלא.. תודה לעוזרים תגידו לי מה צריך לעשות להחזיר או להשאיר את הדגם הזה..
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
היי, היום קיבלתי את הכרטיס קול הישן של אח שלי SB audgi zs 2 היום אני בא לתקין את הדריבר והוא רושם שהדריבר הקודם[של הכרטיס הקודם שלי] עדיין מותקן ואני לא יכול להתקין את הדריבר של הכרטיס קול של אחי.ניסיתי למחוק את כל הדריברים אבל זה לא עוזר =\ מישהו אולי יודע מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום! :s05: מקווה שתוכלו לעזור לי: לחברה שלי יש יום הולדת ואני רוצה לקנות כמתנה מערכת סטריאו איכותית, במחיר של עד 600 או 700 ש"ח. היא לא צריכה להיות גדולה אלא פשוט טובה ואמינה. עדיף שיהיו לה רמקולים נפרדים, וזה לא נורא גם אם נחרוג קצת מהתקציב... לי בבית יש מערכת של AIWA מדגם LCX-137, ואני מרוצה. הייתי רוצה משהו דומה, אבל אולי קצת גדול ורציני יותר. אשמח לשמוע הצעות! בתודה מראש, אפרת נ.ב. אפשר לכתוב לי גם ל-efi_g88@hotmail.com
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
שלום רב. מחוברים אצלי בסלון כמה מקורות שמע כולם דרך hdmi לרסיבר. הרסיבר מניע 5 רמקולים בסלון ועוד שני זוגות בזון2. הכל דרך כבלים רגילים. אני מעוניין לעבור לרמקולים אלחוטיים אותם אפזר ברחבי הבית. לא אכפת לי שיטת השידור של הרמקולים מה שכן אני מעוניין לשמוע את כל המקורות כמו היום ולשלוט על עוצמת כל רמקול כמו היום ואם אפשר גם לקבל סטריאו בסלון אז בכלל מצויין...איך עושים את הדבר הפשוט הזה בלי לפשוט את הרגל? האם יש רכזת hdmi עם שידור אלחוטי לכמה רמקולים שרוצים? האם יש פרה אמפליפייר עם כניסות hdmi שמשדר אלחוטית ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
רכשתי טלויזיה 65 אינץ של מולר. יש בה מערכת הפעלה משלהם שמבוססת על אנדרואיד פאי 9. השאלה היא: האם ניתן להסיר את התוכנה ולהתקין מערכת הפעלה של android tv נייטיב או שהחומרה מותאמת למע הפעלה הקיימת בלבד ולא ניתן לשינוי ? חיפשתי הרבה ברשת ולא הצלחתי למצוא משהו מסודר , אשמח לשמוע ממשהו שכבר התנסה עם זה.
-
- 2 תגובות
- 451 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס TV: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?ai=2058041 והשאלה שלי אם הוא תומך MCE? אם לא, מה אפשר לעשות כדי שיתמוך בMEDIA CENTER? תודה מראש ;D
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
מי שיכול לעזור לי אודה לו קובץ ההפעלה של הסרט הוא ifo
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי SP2 או WMP11 [לא יודע מי מהם הוא בעיה],הוא פשוט לא מזהה את הנגן. אני מישתגע ניסיתי להתקין דרייברים\FrimWire, אבל הוא לא מזהה את הנגן. [attachment deleted by admin]
-
אני מעוניין לקנות טלויזיית LCD 42 אינצ' בתקציב של 8000-9000 ש"ח... אני מקבל המון המלצות ואני לא יודע במה לבחור.... מישהו יכול להמליץ לי על דגמים טובים במחירים האלו...
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
בבקרת העוצמה לא מופיע לי האפשרות העוצמה שלline in(גם לא ב realtek audio manager). זה קשור לכרטיס קול או סתם בעיה בווינדוס? הכרטיס קול שלי הוא של realtek (הגיע ביחד עם לוח האם של ג'יגה בייט ga-945p-s3) תודה מראש ומצטער אם טעיתי בפורום.
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס קול ב Dell Optiplex 745 שברשותי. אני רוצה לחבר את המחשב למגבר 5.1. זאת אומרת שאני צריך כרטיס קול עם תמיכה לכבל אופטי (נכון)? אשמח לשמוע על המלצות בתקציב של עד 600 ש"ח. תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מתלבט האם מוצדק להשקיע באזניות CX300 במקום אלו המקוריות המסופקות עם סוני אריקסון IN EAR האזניות המסופקות נשמעות לי לא רע בכלל אבל מעולם לא שמעתי את ה- CX300 האם מישהו יודע האם ההשקעה שווה את ההבדל? תודה
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
איזה רמקולים עדיפים לי (אני לא מחפש משו בשמיים!!) ALTEC LANSING VS2421 או LOGITECH X-240 (אל תתחשבו בתושבת לאייפוד ממילא אין לי איפוד ואנלא הולך לקנות אותו)
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
אשמח לדגמים מומלצים + מקומות טובים לקנות אותם
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי שאלה קטנה ואני אשמח אם תוכלו להנחות אותי/להביא לי מדריך או משהו שיעזור לי. יש לי בבית רשת בין 3 מחשבים, ובנפרד גם מערכות סאונד ו- DVD. בעקרון, הוקמה בבית תשתית לחיבור רשת המחשבים ישירות ל- Reciver דרך SERVER כלשהו, או ישירות. מה זה בעצם אומר? שאני יכול להפעיל במחשב סרט מסויים, ויראו אותו על ה- DVD בסלון. אך אני לא בקיע כל כך ולא יודע כל כך איך מבצעים זאת. אם מישהו מבין סנושא אשמח לעזרה. נ.ב. - נראה לי שראיתי איפשהו שקוראים לזה HTPC או משהו כזה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
-
אהלן. העניין הוא כזה. יש לי מחשב עם רמקולים נפלאים - creative inspire 2.1 פשוט נפלאים. במערכת שלי בסלון נשרפו הרמקולים וחשבתי להעביר אלו של המחשב למערכת-לפחות באופן זמני. האם זה אפשרי ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מכשיר להקלטה (DVD) של סרטים. היעוד הוא להחליף את הוידאו הישן במשהו דיגיטלי חדש. אני צריך לעשות המרה של קלטות ה VHS הישנות לDVD וכן שאפשר יהיה להקליט ישירות ממצלמה דיגיטלית. כמו כן שיקרא את כל הפורמטים של DVD ויהיה multi zone multi system. השאלה היא: האם כדאי לקנות DVD מקליט או להוסיף עוד כסף ולקנות צורב DVD פנימי במחשב נייד. מה היתרונות חסרונות של כל אחד?
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
בבקשה תביאו לי קישור להוריד את הדרייבר הזה לכרטיס קול הזה creative sb pci128 ensoniq es1371 תודה בבקשה תעזרו לי מהר אני חייב את זה ..
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה מקליטי DVD מומלצים? (עם HD) רציתי עוד לשאול, האם יש הצדקה לקנות מקליטים (עם אותם פונקציות) ב 3000 ש"ח כשאר אפשר למצוא גם ב 1000-2000 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
אין ביכולתי לחבר בין המחשב למערכת ע"י כבלים, אני מחפש צורה אלחוטית שתעזור לי לחבר מבלי שתיפגע איכות התמונה או הסאונד
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
מחפש מערכת סאונד הקפית למחשב ב 1000 שקל הרמקולים הנוכחים שלי קצת נשרפו . לשימוש גם למוזיקה וגם למשחקים. כרטיס קול שיש לי הוא אונבורד. שווה לי לשקול קניה של כרטיס קול נפרד ? השיקול הוא שהתקציב הכולל (כולל הכרטיס קול הוא 1000 ולא 1000 פלוס...) יש המלצות ?
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-