אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה שיהיה לו הארדיסק של לפחות 20GB ושיהיה סבבה בכלליות אין לי שום מושג בתחום הזה, חוץ מזה ששמעתי שIPOD זה בעיקר הייפ ומחיר מנופח. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם יציאה אופטית השאלה שלי היא האם אני מחבר את הרסיבר ליציאה הזאת אני אקבל 5.1 או שאני צריך כרטיס קול עם יציאה קואוקס דיגיטלית? ואם כן רו שאפילו רצוי אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס נחמד עם יציאה של קואוקס לא משהו יקר ולא משהו זול ודפוק תודה
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אני נוסע בעוד שבועיים לרוסיה ואני מחפש אוזניות נוחות עד מאוד,עם איכות סאונד סבירה עד טובה, במחיר מגוחך. מצאתי את האוזניות הנ"ל יד שניה ב100 ש"ח, לקנות?
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
יצא לי להשתמש בכמה ימים האחרונים ומאד התלהבתי. הן שוות את תג המחיר של 400+ שקל?
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
הי, אני קונה מחשב חדש שהלוח שלו זה Albatron K8SLI Nforce4 SLI האם הכרטיס קול המובנה שלו מספק צורך בסיסי למשחקים? יש לי מגבר קטן עם 4 רמקולים של Auditek. משהו פשוט. האם לשדרג לכרטיס נורמאלי או שזה יספק סרואנד נחמד? תודה
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
שלום רב השכן שלי קנה DVD נייד של סוני "sony DVP-FX701" בתילנד אם אני לא טועה. הבעיה היא שהמכשיר תומך רק באזור שידור 1 (ארה"ב). האם קיימת איזו שהיא דרך לפתוח את המכשיר לאזורי שידור נוספים אזור שידור 2 (ישראל). בתודה מראש על העזרה. עמיר שחר
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
בבקרת העוצמה לא מופיע לי האפשרות העוצמה שלline in(גם לא ב realtek audio manager). זה קשור לכרטיס קול או סתם בעיה בווינדוס? הכרטיס קול שלי הוא של realtek (הגיע ביחד עם לוח האם של ג'יגה בייט ga-945p-s3) תודה מראש ומצטער אם טעיתי בפורום.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
למי יש את הניסיוןלחבר את הפלזמה החדשהשל LG (זאת שיכולה גם להקליט) למחשב
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום. האם ניתן עוד להשיג את הרמקולים האלה בארצנו? ואיך הם? ומדוע הם נעלמו מהשוק כלכך מהר אם הATP3 למשל מחזיק איתן כלכך? תודה
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני רוצה להתחיל להקליט מהטלויזיה למחשב שלי - ומובן שאני צריך כרטיס טלויזיה השאלה היא - איזה. אני צריך כרטיס טלויזיה שידע להקליט באיכות טובה. עדיף שהתקציב יהיה עד 500 ש"ח. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום ברשותי נגן iaudio מדגם m3l. הנגן ברשותי מספר ימים ועבד לשביעות רצוני. היום קרתה לי תקלה שאני לא מצליח לפתור. תצוגת המסך (lcd) של השלט (לנגן עצמו אין מסך) הפסיקה לעבוד. ביצעתי את הפעולות הבאות ללא הצלחה: 1. RTFM 2. חיזוק החיבורים של השלט לנגן, ניתוק וחיבור מחדש של החיבור הנ"ל. 3. חיבור למחשב ב-USB 4. חיבור לחשמל (טעינה) 5. כיבוי והדלקה של הנגן מספר פעמים 6. Reset לנגן עוד רעיונות מה אפשר לעשות, לפני שאני פונה ליבואן ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקונת רמקולים למחשב (שבהמשך יחוברו לטלוויזיה ואולי גם לסוני) בתקציב של 600 ש"ח, עם אפשרות לחריגה של עד 100 ש"ח רק במידה וזה פשוט שווה את ההשקעה. אשמח לקבל המלצות והצעות, תודה
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
תקשיבו הזמנתי h320 ופתאום ראיתי את ה גימיני הוא הווינדוס מזהה אותי ישר כמו הארד דיסק אפשר לגרור שירים? ומה יותר גדול משניהם בבקשה אחים שלי עזרה דחוף הזמנתי היום המכשיר צריך להגיע מחר אני מתלבט בין שתיהם ומה אתם חושבים שיותר טוב ומה עדיף
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
יש לי רמקולים מסוג ALTEC דגם MX5021 אני מבקש המלצה לכרטיס קול טוב ע"מ להצדיק את איכות הרמקולים...
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
היי, הרמקולים נועדו למוסיקה וסרטים (רוצה לחבר לטלווזיה LCD שארכוש). שמתי עין על z-5500 של logitech. אני מחפש משהו בסדר גודל מחיר / איכות של הרמקולים האלה. יש המלצות? תודה
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס קול ב Dell Optiplex 745 שברשותי. אני רוצה לחבר את המחשב למגבר 5.1. זאת אומרת שאני צריך כרטיס קול עם תמיכה לכבל אופטי (נכון)? אשמח לשמוע על המלצות בתקציב של עד 600 ש"ח. תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
היי, היום קיבלתי את הכרטיס קול הישן של אח שלי SB audgi zs 2 היום אני בא לתקין את הדריבר והוא רושם שהדריבר הקודם[של הכרטיס הקודם שלי] עדיין מותקן ואני לא יכול להתקין את הדריבר של הכרטיס קול של אחי.ניסיתי למחוק את כל הדריברים אבל זה לא עוזר =\ מישהו אולי יודע מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום! :s05: מקווה שתוכלו לעזור לי: לחברה שלי יש יום הולדת ואני רוצה לקנות כמתנה מערכת סטריאו איכותית, במחיר של עד 600 או 700 ש"ח. היא לא צריכה להיות גדולה אלא פשוט טובה ואמינה. עדיף שיהיו לה רמקולים נפרדים, וזה לא נורא גם אם נחרוג קצת מהתקציב... לי בבית יש מערכת של AIWA מדגם LCX-137, ואני מרוצה. הייתי רוצה משהו דומה, אבל אולי קצת גדול ורציני יותר. אשמח לשמוע הצעות! בתודה מראש, אפרת נ.ב. אפשר לכתוב לי גם ל-efi_g88@hotmail.com
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
חוטיים - בניגוד לאלחוטיים, כי יותר פשוט לי להעביר כבל דק של אודיו מאשר לדאוג לחשמל עבור האלחוטיים מכירים סט סאונדבר + סאב + 2 אחוריים מומלצים? עובר מפוקל/סיב 5.1 (הדגם הישן, לא האטמוס) ורוצה לפחות בחלק הקדמי איפה שהטלוויזיה כמה שפחות רמקולים וחוטים במידה ואין , אשמח להמלצה ל 5.1 עם אטמוס, שוקל את הפוקל/סיב evo atmos, כשידרוג למערכת הקיימת יש ברשותי רסיבר תומך אטמוס תודה
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
התקנתי על המחשב שלי ויסטה.. לצערי שומעים מגעיל ברמות או שזה הויסטה דפוקה או שסתם הזמר צרוד.. היום החורף את הגרון של כולנו.... בקיצור האיכות של הרמקולים ירדה ברמות.. מישהו יודע למה?!!?!?? ואיך לסדר מדובר ברמקולים של הjbl 2.1
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת דעה על הכרטיס האם הוא כדאי וטוב לZ5500 צרפתי לינק למטה בו יש את הכרטיס עם תמונות..... http://www.digit-life.com/articles/audigyplatinumex/index.html תודה תודה.....
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום שמעו אני מוריד הרבה מהנט וזה בסיומת AVI אני צריך המלצה לDVD קורא DVIX +תרגום בעיברית בלי בלאגן פשוט צורב על דיסק וזה פועל ושיהיה לו אפשרות של עידכון קשוחה... THX
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית. התקציב שלי הוא 1200 ש"ח ואני מעדיף לקנות באינטרנט. אני אשמח אם תתנו לי מפרטים עם קישור לאתר אמין.. תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 23.10.2007 בשעה 19:28:56 אני מחפש גם טלוויזיה 37 אינצ' lcd בתקציב של 6000 ש"חתודה רבה
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
בתקציב של עד 450 שקל מה יש משהו טוב? אני רוצה לראות פשוט טלוזיה במחשב יש לימסך 20 אינ'ץ אז למה לא לנצל
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מתלבט האם מוצדק להשקיע באזניות CX300 במקום אלו המקוריות המסופקות עם סוני אריקסון IN EAR האזניות המסופקות נשמעות לי לא רע בכלל אבל מעולם לא שמעתי את ה- CX300 האם מישהו יודע האם ההשקעה שווה את ההבדל? תודה
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-