אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום שמעו אני מוריד הרבה מהנט וזה בסיומת AVI אני צריך המלצה לDVD קורא DVIX +תרגום בעיברית בלי בלאגן פשוט צורב על דיסק וזה פועל ושיהיה לו אפשרות של עידכון קשוחה... THX
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
הי, אני קונה מחשב חדש שהלוח שלו זה Albatron K8SLI Nforce4 SLI האם הכרטיס קול המובנה שלו מספק צורך בסיסי למשחקים? יש לי מגבר קטן עם 4 רמקולים של Auditek. משהו פשוט. האם לשדרג לכרטיס נורמאלי או שזה יספק סרואנד נחמד? תודה
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס קול בחיבור USB, לשימוש במחשב נייד (כרטיס הקול המובנה לא שווה הרבה). הכרטיס ישמש לצפיה בסרטים, ויחובר לרסיבר (מע' קולנוע ביתית). אשמח לקבל המלצות כיוון שאני לא מכיר כלל את התחום הזה. לגבי תקציב - 200-300 נראה לי די והותר, 400 כבר קצת יקר לי, אבל נראה על פי ההסברים שלכם. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
*כותרת* צריך כרטיס קול טוב שינצל את האיכות של הרמקולים האלו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת דעה על הכרטיס האם הוא כדאי וטוב לZ5500 צרפתי לינק למטה בו יש את הכרטיס עם תמונות..... http://www.digit-life.com/articles/audigyplatinumex/index.html תודה תודה.....
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום! :s05: מקווה שתוכלו לעזור לי: לחברה שלי יש יום הולדת ואני רוצה לקנות כמתנה מערכת סטריאו איכותית, במחיר של עד 600 או 700 ש"ח. היא לא צריכה להיות גדולה אלא פשוט טובה ואמינה. עדיף שיהיו לה רמקולים נפרדים, וזה לא נורא גם אם נחרוג קצת מהתקציב... לי בבית יש מערכת של AIWA מדגם LCX-137, ואני מרוצה. הייתי רוצה משהו דומה, אבל אולי קצת גדול ורציני יותר. אשמח לשמוע הצעות! בתודה מראש, אפרת נ.ב. אפשר לכתוב לי גם ל-efi_g88@hotmail.com
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
בתקציב של עד 450 שקל מה יש משהו טוב? אני רוצה לראות פשוט טלוזיה במחשב יש לימסך 20 אינ'ץ אז למה לא לנצל
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי SP2 או WMP11 [לא יודע מי מהם הוא בעיה],הוא פשוט לא מזהה את הנגן. אני מישתגע ניסיתי להתקין דרייברים\FrimWire, אבל הוא לא מזהה את הנגן. [attachment deleted by admin]
-
התקנתי על המחשב שלי ויסטה.. לצערי שומעים מגעיל ברמות או שזה הויסטה דפוקה או שסתם הזמר צרוד.. היום החורף את הגרון של כולנו.... בקיצור האיכות של הרמקולים ירדה ברמות.. מישהו יודע למה?!!?!?? ואיך לסדר מדובר ברמקולים של הjbl 2.1
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
יש לי כרטיס TV: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?ai=2058041 והשאלה שלי אם הוא תומך MCE? אם לא, מה אפשר לעשות כדי שיתמוך בMEDIA CENTER? תודה מראש ;D
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שמעתי איפושהו שהדבר אפשרי, מישהו יודע האם והכיצכד תודה
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלויזיית LCD 42 אינצ' בתקציב של 8000-9000 ש"ח... אני מקבל המון המלצות ואני לא יודע במה לבחור.... מישהו יכול להמליץ לי על דגמים טובים במחירים האלו...
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מתלבט האם מוצדק להשקיע באזניות CX300 במקום אלו המקוריות המסופקות עם סוני אריקסון IN EAR האזניות המסופקות נשמעות לי לא רע בכלל אבל מעולם לא שמעתי את ה- CX300 האם מישהו יודע האם ההשקעה שווה את ההבדל? תודה
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
איזה רמקולים עדיפים לי (אני לא מחפש משו בשמיים!!) ALTEC LANSING VS2421 או LOGITECH X-240 (אל תתחשבו בתושבת לאייפוד ממילא אין לי איפוד ואנלא הולך לקנות אותו)
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
היי, היום קיבלתי את הכרטיס קול הישן של אח שלי SB audgi zs 2 היום אני בא לתקין את הדריבר והוא רושם שהדריבר הקודם[של הכרטיס הקודם שלי] עדיין מותקן ואני לא יכול להתקין את הדריבר של הכרטיס קול של אחי.ניסיתי למחוק את כל הדריברים אבל זה לא עוזר =\ מישהו אולי יודע מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
-
בבקרת העוצמה לא מופיע לי האפשרות העוצמה שלline in(גם לא ב realtek audio manager). זה קשור לכרטיס קול או סתם בעיה בווינדוס? הכרטיס קול שלי הוא של realtek (הגיע ביחד עם לוח האם של ג'יגה בייט ga-945p-s3) תודה מראש ומצטער אם טעיתי בפורום.
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי שאלה קטנה ואני אשמח אם תוכלו להנחות אותי/להביא לי מדריך או משהו שיעזור לי. יש לי בבית רשת בין 3 מחשבים, ובנפרד גם מערכות סאונד ו- DVD. בעקרון, הוקמה בבית תשתית לחיבור רשת המחשבים ישירות ל- Reciver דרך SERVER כלשהו, או ישירות. מה זה בעצם אומר? שאני יכול להפעיל במחשב סרט מסויים, ויראו אותו על ה- DVD בסלון. אך אני לא בקיע כל כך ולא יודע כל כך איך מבצעים זאת. אם מישהו מבין סנושא אשמח לעזרה. נ.ב. - נראה לי שראיתי איפשהו שקוראים לזה HTPC או משהו כזה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
בבקשה תביאו לי קישור להוריד את הדרייבר הזה לכרטיס קול הזה creative sb pci128 ensoniq es1371 תודה בבקשה תעזרו לי מהר אני חייב את זה ..
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
אין ביכולתי לחבר בין המחשב למערכת ע"י כבלים, אני מחפש צורה אלחוטית שתעזור לי לחבר מבלי שתיפגע איכות התמונה או הסאונד
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מכשיר להקלטה (DVD) של סרטים. היעוד הוא להחליף את הוידאו הישן במשהו דיגיטלי חדש. אני צריך לעשות המרה של קלטות ה VHS הישנות לDVD וכן שאפשר יהיה להקליט ישירות ממצלמה דיגיטלית. כמו כן שיקרא את כל הפורמטים של DVD ויהיה multi zone multi system. השאלה היא: האם כדאי לקנות DVD מקליט או להוסיף עוד כסף ולקנות צורב DVD פנימי במחשב נייד. מה היתרונות חסרונות של כל אחד?
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
8-Channel Audio Combo Kit אני צריך את החלק הזה ללוח של גיגבייט כדי לחבר את המערכת קולנוע שלי ויש אותו רק בנעה מחשבים מישהו יודע איפה אפשר לקנות את זה באזור המרכז(ראשון)???
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס קול ב Dell Optiplex 745 שברשותי. אני רוצה לחבר את המחשב למגבר 5.1. זאת אומרת שאני צריך כרטיס קול עם תמיכה לכבל אופטי (נכון)? אשמח לשמוע על המלצות בתקציב של עד 600 ש"ח. תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
אשמח לדגמים מומלצים + מקומות טובים לקנות אותם
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-