עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by golani,

יש לי אפשרות לקנות רמקולים של הפירמה הנ"ל מדגם EB2.1 במחיר דיי טוב ושמעתי אותם והם נשמעים לא רע בכלל השאלה היא אם הם אמינים ומישהו יודע מי מיבא אותם??? כתובת היצרן WWW.LUXEONAV.COM ממתין לתשובה בדחיפות....

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by KoDkOd,

שלום,אני מתכנן לקנות רמקולים חדשים חיפשת הרבה ומצאתי משהו נחמד וחזק יחסית למה שאני מחפש אז לאלה שמבינים אני רוצה ,מבקש שתביעו דעה..תודה מראש והם כאן :>

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by url,

שלום מישהו יודע משהו בנושא multi channel mp3 ויכול למשל להגיד איפה אפשר להוריד קבצים כאלו אם בכלל? השאלה נובעת מהסמל בפינה השמאלית התחתונה של power dvd 4 (לפחות אצלי) שאומרת שיש לתוכנה תמיכה בקבצים כאלה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by url,

ועוד משהו אם אני רוצה לשמור את האודיו המקורי שלסרטי הdvd בזמן הכיווץ לdivx (אני מתכוון לac3 ו dts) מה אני צריך לעשות? אני משתמש כרגע בflaskmpg ושם לא מצאתי אפשרות לעשות את זה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by url,

היי קודם כל טוב לראות שהפורמים חזרו. ;D ;D ;D ועכשיו לשאלה: אני מתכנן לקנות mp3 player hdd עם דגש על hdd. היו לי על הכוונת שני נגנים :AR15: אחד הנגן של archos והשני הrioriot לrioriot היה יתרון ענק של רדיו fm בנגן אבל התברר לי שהוא לא יכול תפקד כדיסק רגיל להעברת מידע אלא רק כנגן mp3 אז כרגע נשארתי רק עם הנגן של archos אם למישהו יש מידע מועיל בעניין כמו נגן אחר מהסוג שתארתי יותר טוב מה archos או סיבה למה לא לקנות את הנגן של archos אז בבקשה שישאיר פה תגובה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by INFERNO,

שלום אני רוצה ליקנות דיסקמן MP3 והמליצו על ה GRAETZ KJ2300 במחיר של 450 ש"ח האם שווה ליקנות ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, יש לי כרטיס קול אונ-בורד (פשוט) אם אני לא טועה על השבב AC'97 (לוח מבוסס VIA) ויש לי רמקולים פשוטים בלי סאב (חיבור אחד לכרטיס וחיבור אחד לחשמל) רציתי לשאול אם אני יקנה רמקולים 2.1 אני יצליח לחבר אותם לכרטיס הקול שלי או שאני צריך לקנות כרטיס קול PCI אחר. ואם אני יצטרך כרטיס קול חדש, אפשר לקבל המלצות תמונה מצורפת. תודה מראש יאיר ג'ובאני

• 24 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by loco2000,

ישנם אתרים , שמאכסנים קצבי RM (REAL PLAYER) שניתן לישמוע אותם רק אם אתה מחובר לאינטרנט עכשיו שאלתי היא : האם יש דרך או תוכנה כלשהי להוריד את הקובץ RM מהאתר ( אם מנסים הורדה רגילה דרך SAVE AS... או כל תוכנה הורדה אחרת , הוא מוריד את הקובץ ,אך עם מנסים להפעילו הוא צריך להתחבר לאינטרנט) מבלי להיות מחובר לאינטרנט? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by urizi,

האם כדאי לקנות את הרמקולים של altec lansing (או איך שקרואים להם) מדגם ATP 3 ובאיזה מחיר אולי יש הצעות אחרות . התקציב שלי הוא 600- 800 אם כבר האם כדאי להחליף את כרטיס הקול שלי creative live! value ????

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. בואו נראה אותכם. בוא לדבר על הנושאים האלה שאתם אוהבים. מבינים המון בתחום??? בואו תראו לנו מה אתם יודעים שאנחנו לא. ******* פורטל אחד מעל כולם הרשמו לפורום http://www.*******.co.il

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by yotamoo,

שלום! כפי שכולם פה לא יודעים, בקרוב אני עומד לקנות מוחשב. עכשיו שמתי לב שבלי רמקולים למחשב המחיר יורד ואני יכול להעמיד מחשב הרבה יותר חזק. השאלה שלי היא (בלי קשר לשאר המפרט העתידי), האם למוסיקה בעיקר עדיף לי Altec Lansing ATP5 או את המערכת שיש לי עכשיו שהיא Sansui MS-510 מחוברת לכרטיס הקול (כנראה הרקולס GTXP). כמה שניסיתי לא מצאתי את האתר שלהם באנגלית אז אני מקווה שתיתנו דעה כללית... חשבתי שמקסימום בהתחלה אני אשר עם המערכת הנוכחית ואלאחר מכן (חודשיים שלושה) אעבור לאלטק לנסינג. תודה לכל מי שיוכל לעזור...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by OFIRT,

http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?prod=264&page=6 אני רוצה לקנות כרטיס קול עד 300 שקל...

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  13. הרמקולים הם LUXEON מסוג EB 2.1 שאני שם על העוצמה הכמעט הכי חזקה.. (נתעלם מהעובדה שכל השולחן מחשב רועד..) אז יש עוויתות במסך.. זה נורמלי? המסך יהרס? זה מזיק לו ? מה לעשות?

• 24 תגובות
    • 4k צפיות
  14. שלום המחשב שלי מחובר למערכת סטריאו ע"י כרטיס קול APACHE acs-200 שהוא 4.1..... יש ברצוני להעביר קלטות ישנות לדיסקים.. איך אני מעביר את המוזיקה לWAV או MP3 למחשב?! (כדי שאוכל לצרוב לבסוף..) והאם יש דרכים אחרות? אנא.. כל דרך שהיא.. חשוב לי מאוד מה שיש שם. תודה!

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. יש לי כרטיס קול פשוט: Creative Ensonique audiopci (יציאה אחת לרמקולים) וזוג רמקולים פשוטים שבאים עם המחשב בשווי של כמה עשרות שקלים. אני רוצה לקנות זוג רמקולים: hercules XPS 210 ולהשאר עם אותו כ. קול האם ארגיש בהבדל משמעותי או שכרטיס הקול יגביל את האיכות ולא ינצל את הרמקולים כמו שצריך. יש צורך בכרטיס קול חדש (2 יציאות רמקולים) כדי להנות מ sound נורמאלי?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by primavera,

ברשותי לוח אם : gigabyte 7zmm http://www.gigabyte.com.tw/products/7zmm.htm ובו : Creative CT5880 PCI sound chip (4 channel) אני מחפש תוכנה עבור הנ"ל שתדע לעשות Mixer ולוח שמאפשר שליטה ושנוי של קובצי Midi . ב CD של לוח האם אין תוכנות כאלה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by jj516,

יש לי בעיה עם הרסיבר שלי הוא של חברת SANSUI (הזה שקונים ב 200$ בדיוטי פרי) הקטע הוא שהוא לא מנגן כול האפשרויות עובדות אבל שום צליל לא יוצא ממנו, בנוסף יש אור מעל העיגול הגדול של הvolume הוא אמור להבהב כאני לוחץ על mute אבל האור לא דולק בכלל, כנ"ל לגבי האור של כפתור dvd 5.1 אלה המקומות היחידים שמוארים והם לא. אז לפני שאני נותן לתיקון למישהוא יש הצעה בשבילי למה זה יכול להיות? הכבלים והכול מחוברים טוב ואין שום בעיה, זה קרה פתאום כששמעתי מוזיקה ואז פשוט הקול נעצר וזהוא אבל המכשיר עובד.

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by itay.h.,

:jump אני קונה מחשב עוד שבוע בערך ואני מתלבט באיזה רמקולים לבחור:>>>> genius sw-4.1 1200w+sub או:>>>>>creative pc-works 2.1 או שאם יש למישהו הצעה אחרת שירשום לי תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by dorosen,

מה זה לעזאזל יציאת DIGITAL?

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by huber,

http://www.sakal.co.il/products.asp?CatID=1356 בלינק למעלה ישנם מגברים וישנם רסיברים. סמנטיקה בלבד? ד"א מה דעתכם על הראשון ברשימה?

• 5 תגובות
    • 4.1k צפיות
  21. Started by huber,

קניתי כרטיס קול מסוג HERCULES GAME THATER XP וברצוני לצוות לו רמקולים שיממשו את הפוטנציאל שלו. מרבית השימושים שלי הם צפייה בסרטים ומוזיקה (MP3). ההתלבטות הכי גדולה שלי כרגע היא האם לקנות סט "מוכן" למחשב כגון הקריאטיב 5300 (שהוא 5.1 מלא וכבר מכיל מפענח ורסיבר פנימי) בעלות של כ1000 ש"ח ולגמור עם הסיפור או לבנות לאט לאט מערכת קולנוע ביתית ממוצעת. פה אתם נכנסים לתמונה בבקשה. איך ניתן להתחיל במינימום תקציב עם רסיבר שיתמוך בסראונד בלבד (אני לא ממש חושב שאני צריך AC3 ו DTS) ושני רמקולים נורמלים וסנטר בתור התחלה. זה אפשרי בתחום של 1500 עד מקסימום 2500 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. יש לי בעיה עם 2 החלקים הללו... לפחות באחד מהם, הכ. קול הוא כל הזמן מצרצר ומצרצר שהמחשב מפעיל צליל מסויים אם זה הודעה של איסיקיו, שיר בווינאמפ, או משחק, או סרטון, כל דבר שמשתמש בפס קול, פשוט מצרצר.. כמעט ורק לעיתים רחוקות אני מצליח לסדר ע"י נסיון להפעיל מחדש את הסרטון או מה שזה לא יהיה כמה פעמים ואז זה מצליח אבל עדיין.. זה משגע את השכל וניסיתי את הדרייברים האחרונים שהיו באתר של טרהטק יש לכם מושג איך לתקן את הבעייה הזאתי ????

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by scorpion,

מישהו יודע בערך כמה עולים וופרים לרמקולים בגודל של 10 אינץ' ושיהיו טובים לא זבל.... וכמה עולה גם מידריינג' סביר תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by SilverHawk,

אני יודע ששאלו פה כבר הרבה שאלות בנושא נגני MP3 אבל בכל זאת רציתי לדעם אם מישהו שמע על נגן עם 1GB או קצת יותר (אבל פחות מ-5 או 6) במחיר נורמלי (לא כמו זה של edigital שעולה 400$) עד 180$ בערך (לא יותר מ-200$) ???

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  25. אני יודע שאני יכול לחבר אותו לרמקולים של המערכת, עם כבל שנקרא 1 Mini-plug 2 RCA . זה לא מה שאני רוצה. אם אני יחבר את המחשב לרמקולים אני אצטרך תמיד להעביר אותם בין המערכת למחשב, וחוץ מזה דרך המערכת אני יכול לשלוט על יותר אפשרויות, כמו הBass למשל. יש אצלי במערכת סטריאו שתי אפשרויות, שנראה לי שאחת מהן תתאים לחיבור לכרטיס קול-אחת מהן היא Video\Aux, ואחת מהן היא MD. האם באמת אחת מהן יכולה להתחבר בכרטיס קול? לאיזה יציאה בכרטיס קול? לכרטיס קול On Board שלי תיהיה את היציאה? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים