אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס קול: Creative blaster Live 24bit 7.1 Bulk. הסאונד של המחשב חשוב לי מאוד כי אני משחק בהרבה משחקים חדשים שמשקיעים הסאונד שלהם, אני שומע המון שירים ( המון הכוונה לזמן ) ובקיצור הסאונד הוא מאוד חשוב לי. אז אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס קול שלי? האם הוא טוב, או שווה להחליף אותו למשהו טוב ורציני יותר? ואם כן למה וכמה הוא עולה. נ.ב יש לי קצת בעיות בסאונד כי כל שעה שומעים פיצפוץ קטן.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות נגן MP3 בנפח של 1GB. קראתי קצת בפורום בקשר להמלצות על iAudio G3 והחלתתי שזה הנגן שאני קונה. עכשיו לפי מה שהבנתי הנגן הזה קיים גם בגרסה של 2GB אבל בשום חנות ישראלית באינטרנט לא מצאתי את הגרסה הזאת. ראשית כל רציתי לשאול אם מישהו יודע כמה עולה גרסת 2GB ושנית כל איפה ניתן לקנות גרסה זאת האינטרנת? ועוד משהו: קראתי באיזה ביקורת שבה הספקית החדשה של iAudio (לא זוכר את שמה) הכריזה כי היא תיתן שנה אחת על הנגן, לאומת זאת קראתי בפורום על אנשים שקנו את הנגן עם אחריות של שמה וחצי. מישהו יודע איפה הטעות? ואם באמת ניתן להסיג אחריות של שנה וחצי אז מאיפה קונים! תודה אנשים!!!
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כבר זמן רב אוזניות, עכשיו אני מחפש אוזניות שישמעו כמו סאב באוזן למשל יש לי אוזניות sony mdr-v500, אבל הבעייה היא שאני ניראה כמו חייזר ברכבת... אני מתלבט בין אוזניות px 200 של סנהייזר לבין ex81 של סוני, מה לפי דעתכם יפיק את הבאס הכי חזק ואיכותי?
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות נגן אמפי עד 350 שקל וראיתי את הנגן הזה http://www.mp3-4.co.il/Product.asp?Pid=5002&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap האם הנגן הזה שווה וכדי לקנות אותו אם לא איזה נגן כדי לקנות יותר רצוי שיהיה 512 מגה אני יודע שאין משהו איכותי אבל אני רותה משהו נורמלי תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום יש לי מיקרופון עם אוזניה וכרטיס קול 5.1 ערוצים אני משחק במשחק רשת שצריך בו תוכנת דיבור (וונטרילו) ברקע אני רוצה שישמעו ברמקולים הראשיים את המשחק ובאוזניות את הדיבורים שבתוכנה זה אפשרי? הצלחתי להגדיר את האוזניה בכניסה נפרדת של הסנטר אני רק צריך שהתוכנה תעבוד דרך הכניסה הזאת תודה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני בעליו המאושרים של koss porta pro , ואני חייב להגיד שאלו באמת אוזניות אכותיות יחסית למחירם . אולם בזמן האחרון נמאס לי ללכת עם אוזניות קשת , ואני רוצה לקנות אוזניות In-ear . חשבתי לקנות את Shure e2c , אבל מכיוון שלעולם לא שמעתי בהם , אני לא רוצה להוציא מחיר לא מבוטל של 550 ש"ח על מנת לקבל אוזניות באיכות דומה לkoss porta pro שלי . אני יודע שההשוואה שאני עורך פה היא בין שתי סוגי אוזניות שונות לגמרי , אך אם יש פה מישהו שהתנסה בשניהם אני אשמח לקבל חוות דעת . תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים למחשב. לא החלטתי על התקציב אבל הוא לא גבוה במיוחד. אז ככה - אני צריך המלצה לרמקולים עד 150 ש"ח והמלצה לרמקולים עד 250 ש"ח, עדיין לא החלטתי כמה אני אשקיע. יש לי כרטיס קול Realtek AC97 (נראה לי) שמובנה על הלוח אם מסוג Gigabyte nForce4 K8NF.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה לאוזניות על 50$ לקנייה בחו"ל. אני לא רוצה אוזניות in ear ולא אוזניות כפתור, רצוי שהאוזניות יהיו בגודל נורמאלי ושאני לא אראה איתן כמו חייזר ברכבת. תודה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי, הנגן הוא iaudio u2 1GB מערכת ההפעלה שלי היא win98se התקנתי את הדרייבר והתוכנה שמקשרת בין הנגן למחשב (jetshell pro). בפעם הראשונה שהורדתי קבצים אל הנגן הכל היה בסדר. בפעם השנייה כבר לא. ברגע שאני מחבר את הנגן לכבל ה-USB (את הכבל אני משאיר מחובר תמיד למחשב) המחשב "קופא". שום דבר על שולחן העבודה לא ניתן להקלקה. ברגע שמנתק את הנגן מהכבל המחשב חוזר לתפקד. הצלחתי להוריד קבצים אל הנגן בצורה הבאה: פותח את התוכנה לפני שמחבר את הנגן (כדי שהמחשב לא יתקע),היא מבשרת לי שלא מוצאת את הנגן,מחבר את הנגן ולוחץ ok. בפעם הראשונה שעשיתי זאת העסק עבד. בפעם השנייה התוכנה קפאה עם חיבור הנגן.ניתקתי אותו,חיברתי שוב,התוכנה יצאה מקפאונה וכך הצלחתי להוריד קבצים. התהליך הזה של חיבור וניתוק הנגן מ…
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לDVD איכותי המיועד גם כ-CD למערכת סטריאו התקציב הוא 1000 שח עם דגש על איכות צליל טובה ככל שניתן תודה ניר
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני לא מבין איך הנושא הזה לא עלה עדיין אז אם לא עכשיו הוא יעלה וינאמס כבר הוציאו נגן שתומך ב 5.1 בעזרת מקודד שנקרא aacplus אבל לא הצלחתי למצוא שום שיר שעובד עם המקודד הזה בסראונד ?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי קבצים עם סיומת rmj (שומע אותם עם הנגן real,אני מתכוון לתוכנה כמובן). נגן ה-iaudio שלי לא תומך בפורמט ולכן רוצה להמיר אותם ל-mp3. מישהו מכיר תוכנה פשוטה להבנה ותפעול שתעשה את העבודה (בחינם)?
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת על מכשיר MP3/MP4 של PROSOUND ראיתי אותו למכירה ואני לא יודע אם שווה מופיע ב http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1744977 תודהה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולך לקנות טלוויזיה פלאזמה (כנראה Panasonic 42PWB8 ) ואני מחפש עכשיו רמקולים בשבילה. בעיקרון אני מעדיף מערכת סורואנד 5.1 , אבל התקציב שלי לא גבוהה במיוחד (1000-2000 שקל מקסימום, עדיף קרוב יותר ל 1000), ואני מתלבט עם כדאי לקנות מערכת 5.1 בתקציב הזה, או שעדיף כבר רק שני רמקולים כי 5.1 ב 2000 שקל לא יהיה איכותי... אז השאלה שלי זה האם יש מערכת 5.1 סבירה בתקציב 1000-2000 שקל, אם לא אז מה המחיר של המערכת 5.1 הכי זולה ששווה לקנות, ועל איזה זוג רמקולים לטלוויזיה אתם ממליצים בתקציב עם אין מערכת כזו. תודה מראש, אלמוג.
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
-
ניתן להמיר ע"י NERO VISION בקלות ובמהירות רק לפתוח את התוכנה....לייבא את הוידאו... EXPORT בחלון לבחור memoey stick video (psp) וללחוץ EXPORT זהו!! למי שרוצה לקודד עם כתוביות העניין פשוט ש"י שימוש בתוכנה PQ DVD to iPod Video Converter כשהתוכנה VOBSUB מותקנת במחשבכם שימו את קובץ הכתובית באותה תקייה עם קובץ הסרט (לפני הקידוד) הסרט והכתובית צריכים להיות בעלי שם זהה....הסיומת שונה כמובן ישר איך שהתוכנה מעלה את הסרט ומקודדת אותו ניתן לראות החץ הירוק של VOBSUB בסרגל הכלים התחתון.... מכיוון שבPQ ניתן לראות את הסרט במהלך הקידוד, רואים כמובן את הכתוביות רצות עליו. מקווה שחידשתי משהו למישהו תהנו.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת של רמקולים 5.1 , רסיבר ו DVD בסביבות ה 7000-8000 שקל, ומצאתי את זאת בחנות שיש לי בה הנחה: http://www.lasercity.co.il/Product.asp?Pid=ny07&Cat2Cat1ID=29&Cat2ID=0 אני אלך לשמוע את הרמקולים עוד מעט, אבל מה אתם חושבים על ה DVD והרסיבר? אני צריך את המערכת בשביל קולנוע ביתי עם טלוויזיה פלאזמה בעיקר בשביל DVD ו YES .
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים ALTEC LANSING XA 2021 ואין להם שלט בורר ווליום כמו לכל רמקולים נורמליים. השאלה שלי היא האם יש אפשרות להוסיף להם שלט בורר ווליום,יש חיה כזאת? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת מתי יצא או האם יצא כבר.. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מוכרים אותו בטוקיו כרגע, מתי הוא אמור להגיע לארץ? ואם אפשר לקבל עליו פרטים, האם מדובר בנגן פלאש, זמן סוללה, מסך וכו'?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
החלטתי לרכוש את האוזניות icemat siberia וברגע זה הינני משתמש בכרטיס קול מובנה על לוח האם, אני חושב שלא אשמע את האוזניות במייטבם כשאר אשחק משחקי FPS ואנוכי שוקל לרכוש את האוזניות עם כרטיס הקול Icemat USB Soundcard בשל הפשטות של הכנסת הכרטיס לUSB במקום פתיחת המחשב. ברצוני לדעת אם כרטיס זה טוב כמו כרטיסים כמו Creative Audigy 2 ZS bulk SB0350b או שמה אני לא אחוש הבדל רב בין הכרטיס אשר מובנה על לוח האם שלי.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול sound blaster live 5.1 של קרייטיב אני מתכנן לקנות לוח אם חדש בקרוב יחד עם מעבד והכל הלוח מכיל את הצ'יפ realtek 850 האם מבחינת איכות סאונד עדיף להשתמש בו מאשר מבסאונד בלסטר אפילו שהוא לוקח יותר משאבים?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
בכרטיס קול שלי CREATIVE AUDIGY PLATINUM EX יש יציאה דיגיטלית בצבע כתום ורציתי לחבר אותה... רק שכמובן יש לי כמה שאלות: 1: איזה כבל אמור להתחבר לשם? זה לא כבל אנלוגי נכון? כי היציאה ממש נראית ככה וגם כבל כזה נכנס לשם... 2: אני משתמש כרגע דרך כבל אופטי שיוצא מהפאנל הקדמי של המארז אל הרמקולים, יהיה איזשהו הבדל בהפרדה של הערוצים? כי כרגע מבדיקה שעשיתי אני כאילו שומע 3.1, קדמיים וסנטר האחוריים לא מגיבים בכלל וגם אם כן הם פועלים בתור קדמיים עם הקדמיים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-