אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקונת רמקולים למחשב (שבהמשך יחוברו לטלוויזיה ואולי גם לסוני) בתקציב של 600 ש"ח, עם אפשרות לחריגה של עד 100 ש"ח רק במידה וזה פשוט שווה את ההשקעה. אשמח לקבל המלצות והצעות, תודה
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
חברים יש לי מערכת 4.1 בחדר, והיא מחוברת לכרטיס קול שלי עם ה Abit AN8 Ultra, ויש לי במחשב השני סלוט PCI של Soundblaster 4.1 digital ורציתי לדעת מה יותר טוב.. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
לילה טוב, לאחרונה גילתי שבכל פעם שאני מפעיל משחק מחשב שתומך ב EAX, ה AUDIGY 2 (או בממוקד - ה MEDIASOURCE שלו) עושה לו קראש ופשוט זורק את המחשב לריסט פעם אחר פעם. התקנתי את ה MEDIASOURCE עוד פעם (גרסה חדשה יותר - אחרי שזאת ההעצה שקיבלתי ממייקרוסופט לגבי הבעיה), והבעיה חוזרת חלילה. מה עושים? מסירים לגמרי?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום, 2 שאלות: 1. בנוגע לLCD של פיליפס: http://www.consumer.philips.com/consumer/en/gb/consumer/cc/_productid_42PFL7862D_10_GB_CONSUMER/Flat-TV+42PFL7862D-10 שווה? 2. המלצות בנוגע לגובה התקנת הLCD גודל 42" תודה מראש, ניסים
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות ממש בקרוב dvd ווידיאו , ואני מתלבט אם לקנות מכשיר אחד עם שניהם , או שני מכשירים נפרדים. בנוסף ,אני כמובן מתלבט באיזו חברה לבחור כי ההיצע בשוק הוא גדול מאוד. התקציב הוא משהו באיזור ה- 1000 ש"ח פחות או יותר... מישהו יכול להמליץ? תודה מראש לעוזרים (: RedFox.
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה והפעלתי ובהטענה קופץ לי האלרט הבא (מצורפת תמונה). למה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שאני מפורום הנכון יש לי כרטיס 8800 320 MB כמו שאתם יודעים יש לכרטיס 1 SVIDEO 2 DVI שאלתי היא כזו יש לי מסך וטלויזיה שמחוברים אליו DVI ו-SVIDEO ברצוני לחבר טלויזיה נוספת ליציאה הפנויה ל-DVI עם הצד שני ל-SVIDEO בטלויזיה האם זה יעבוד ואני אוכל לראות סרטים על הטלויזיה הנוספת
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
יש לי לוח a8n-sli עם כרטיס קול מובנה alc850 הוא מחובר למערכת קולנוע שלי דרך יציאה דיגיטלית עכשיו הבעיה כשאני שומע שיר אני שומע אותו בעוצמה נורמלית אבל כשאני מפעיל סרט אני שומע אותו ממש חלש בבקשה תעזרו לי אני משתגע
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
משום מה הכרטיס קול שלי לא עובד נכנסתי למנהל התקנים הוא מופיע לי שם בעיגול הצהוב הזה ניסיתי להוריד אתו לוהתקין שוב וגם לעזכן ושום דבר לא פועל ככה זה רשום במנהל התקנים misrosoft UAA bus driver for high difinition audio בבקשה חייב עזרה תודה לכל העונים/קוראים.
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה ללכוד וידאו ממצלמה למחשב דרך כרטיס המסך המובנה (Radeon x1250) בלוח האם Asus M2A -VM- HDMI ? ניסיתי לעשות זאת בחיבור המצלמה ל- Video in של הכרטיס, אולם המחשב לא מזהה את המצלמה. מישהו יכול להציע פתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת דעה על הכרטיס האם הוא כדאי וטוב לZ5500 צרפתי לינק למטה בו יש את הכרטיס עם תמונות..... http://www.digit-life.com/articles/audigyplatinumex/index.html תודה תודה.....
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
תקשיבו הזמנתי h320 ופתאום ראיתי את ה גימיני הוא הווינדוס מזהה אותי ישר כמו הארד דיסק אפשר לגרור שירים? ומה יותר גדול משניהם בבקשה אחים שלי עזרה דחוף הזמנתי היום המכשיר צריך להגיע מחר אני מתלבט בין שתיהם ומה אתם חושבים שיותר טוב ומה עדיף
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
למחשב? יש לי שני רמקולים גדולים עם חיבור של שני חוטים(הסטנדרטי,חוט אדום ושחור..)יש איזשהי דרך לחבר אותם למחשב ? לקנות יציאה כמו של אוזניות ולהלחים עם שני החוטים,יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
בתקציב של עד 450 שקל מה יש משהו טוב? אני רוצה לראות פשוט טלוזיה במחשב יש לימסך 20 אינ'ץ אז למה לא לנצל
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
היי, הרמקולים נועדו למוסיקה וסרטים (רוצה לחבר לטלווזיה LCD שארכוש). שמתי עין על z-5500 של logitech. אני מחפש משהו בסדר גודל מחיר / איכות של הרמקולים האלה. יש המלצות? תודה
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לקנות מסך שישמש אותי גם לטלוויזה וגם למחשב.. המרחק המקסימילי מהטלוויזיה הוא 2.5 מטר. המסך מיועד בעיקר לצפיה בטלוויזיה, השימוש במסך למחשב הוא בעיקר לגלישה באינטרנט.. המחיר שברצוני להשקיע הוא בסביבות ה 2000 שקל. איזה גודל טלוויזיה מומלץ ? ואיזה דגם ייתן את האיכות הכי טובה ביחס למחיר ? אשמח לכל חוות דעת תודה מראש עדי
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
היי אני מצליח להקליט ממיקרופון למחשב, אבל כשאני מנסה להקליט מתוך המחשב למחשב אני קולט שוב את המיקרופון. איך אני פותר את זה ? תודה[br]פורסם בתאריך: 29.07.2007 בשעה 20:42:01 יכול להיות שכרטיס קול שלי לא יכול להקליט ?אני מצרף תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
Apache - Sound כרטיס קול מעפן כזה לא מצאתי לו התקנה ל XP יש משו שיכול להביא קישור שיתאים או התקנה של כרטיס קול אחרר?? שאמור להתאים
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים קטנים ואיכותיים, בעדיפות גם לעיצוב יפה, למחשב - עם עוצמה נורמלית + במחיר עד 200 ש"ח. אם אין במחיר הזה אשמח לשמוע הצעות. אופציה אחרת שחשבתי עליה הוא b music (שכמובן בטווח מחירים אחר) ורציתי לשמוע רשמים. האם שומעים טוב, איך הרמקול והאם מבחינה טכנית הוא יכול להשמיע את האודיו של המחשב ולא רק רדיו. תודה !
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה מקליטי DVD מומלצים? (עם HD) רציתי עוד לשאול, האם יש הצדקה לקנות מקליטים (עם אותם פונקציות) ב 3000 ש"ח כשאר אפשר למצוא גם ב 1000-2000 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
חברים הייתי רוצה לדעת אם ישנה אפשרות שהאייפוד יתחיל את השיר הבא כמספר שניות לפני שהקודם מסתיים יענו כמו מן רדיו כזה... יש דבר כזה? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה חברות נחשבות שם דבר בייצור מערכות סטריאו ? בינתיים אין תקציב, או ייעוד, אני רק מתחיל לבדוק את הנושא. שאלה: המערכת סטריאו האחרונה שהייתה ברשותי הייתה איזה מערכת עלובה של חברת aiwa , עם חיבורים ישנים כנראה. רציתי לדעת מה קורה עם עניין החיבורים היום במערכות סטריאו (האם עדיין מחברים את הרמקולים עם החוט ברזל הזה שצריך לקבע למקום, או שיש חיבור 3.5 ?), כבר יש usb במערכות. כלומר, מה השתנה במערכות סטריאו היום, והאם הם מועילות (במחיר של מערכת אפשר לקנות רמקולים מדפיים טובים, ולחבר באמצעות רסיבר למחשב).
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
בבקרת העוצמה לא מופיע לי האפשרות העוצמה שלline in(גם לא ב realtek audio manager). זה קשור לכרטיס קול או סתם בעיה בווינדוס? הכרטיס קול שלי הוא של realtek (הגיע ביחד עם לוח האם של ג'יגה בייט ga-945p-s3) תודה מראש ומצטער אם טעיתי בפורום.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
רכשתי מסך LCD מדגם FUJICOM 32.. בנוסף קיבלתי חיבורי HDMI מוכספים אשר אמורים לתמוך בצפייה לLCD [חיבורי DVD +כבלים] עם החיבורי YES לא הייתה בעיה והLCD משדר תמונה + סאונד עם החיבורי DVD אני מקבל רק תמונה ללא סאונד בדקתי עם חיבורים רגילים [כבר עם שלוש יציאות אדום לבד צהוב] ונשארתי עם אותה בעיה תמונה ללא סאונד יכול להיות שצריך לשנות אופציה בהגדרות DVD? אמנם ניסיתי ואינני פתרתי את הבעיה..
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום אני קונה LCD 32 אני רוצה להשתמש בטלוויזיה בשביל לראות הוט וגם לחבר למחשב ולשחק בה משחקים.... השאלה איזה איכות טלוויזהי אני צריך כדי לראות ממש טוב משחקים , ועם אני מביא HD full האם אני יראה באיכות פחות טובה טלוויזיה רגילה....
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-