אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
חברים הייתי רוצה לדעת אם ישנה אפשרות שהאייפוד יתחיל את השיר הבא כמספר שניות לפני שהקודם מסתיים יענו כמו מן רדיו כזה... יש דבר כזה? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
שלום ברשותי נגן iaudio מדגם m3l. הנגן ברשותי מספר ימים ועבד לשביעות רצוני. היום קרתה לי תקלה שאני לא מצליח לפתור. תצוגת המסך (lcd) של השלט (לנגן עצמו אין מסך) הפסיקה לעבוד. ביצעתי את הפעולות הבאות ללא הצלחה: 1. RTFM 2. חיזוק החיבורים של השלט לנגן, ניתוק וחיבור מחדש של החיבור הנ"ל. 3. חיבור למחשב ב-USB 4. חיבור לחשמל (טעינה) 5. כיבוי והדלקה של הנגן מספר פעמים 6. Reset לנגן עוד רעיונות מה אפשר לעשות, לפני שאני פונה ליבואן ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל יש לכם כאן אחלה קהילה! לבעיה שלי, קיבלתי מחבר סט של שני רמקולים שהוא רכש בארה"ב לפני כ10 שנים של חברת Bose. בסביבות ה300-500 וואט כל אחד. כרגע הם מחוברים לסתם סאב של מחשב שקניתי ב200 שקל שאני כמעט בטוח שלא מספק 600-1000 וואט. עכשיו אני רוצה להרכיב בשימוש הרמקולים הנ"ל מערכת שלמה. זה כולל: רסיבר, סאב, רמקול CENTER. האם אפשר לקבל ייעוץ מה כדאי לקנות? ואי לא רוצה להשקיע הרבה מאוד כסף... וגם, מה דעתכם על הרמקולים? (מצורפת תמונה) בברכה ותודה מראש, ליאור. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
יש לי רמקולים מסוג ALTEC דגם MX5021 אני מבקש המלצה לכרטיס קול טוב ע"מ להצדיק את איכות הרמקולים...
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
אז ככה בהתחלה חשבתי על הHD555 של סנהיזר אבל הם די יקרות לטעמי ואני גם לא כזה אודיפיל גדול.. יש המלצות ככה עד 400 מקסימום קרוב ל500 לאוזניות שישמעו בהם טוב מוזיקת האוס טראנסים וגם לפעמים קצת שחורה ומזרחית, וגם שיטעימו קצת לסרטים... מקווה לקבל פה המלצות לסט טוב שיעבוד טוב גם בלי מגבר... תודה!
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום שמעו אני מוריד הרבה מהנט וזה בסיומת AVI אני צריך המלצה לDVD קורא DVIX +תרגום בעיברית בלי בלאגן פשוט צורב על דיסק וזה פועל ושיהיה לו אפשרות של עידכון קשוחה... THX
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7300. קניתי כבל SVIDEO 4 פינים אבל משום מה אני לא מצליח לחבר אותו ליציאת TVOUT של הכרטיס מסך. הסתכלתי על הפינים בכבל והם נראים בסדר. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות היציאה בכרטיס מסך בכלל לא מתאימה למחבר זה?
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
היי, הרמקולים נועדו למוסיקה וסרטים (רוצה לחבר לטלווזיה LCD שארכוש). שמתי עין על z-5500 של logitech. אני מחפש משהו בסדר גודל מחיר / איכות של הרמקולים האלה. יש המלצות? תודה
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית. התקציב שלי הוא 1200 ש"ח ואני מעדיף לקנות באינטרנט. אני אשמח אם תתנו לי מפרטים עם קישור לאתר אמין.. תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 23.10.2007 בשעה 19:28:56 אני מחפש גם טלוויזיה 37 אינצ' lcd בתקציב של 6000 ש"חתודה רבה
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
יש לי מערכת משוכללת מאוד אך איני יכול לחבר אותה עקב בעיות עיצוב הבית.( לפי כללי הבית אין להעביר חוטים על הקירות והחציבה מורכבת :'( ) מרחק בין רמקולים למערכת כשלושה מטר. מה הפתרון העדיף? מה נדרש לרכוש? האם ידוע היכן לרכוש באיזור חיפה והקריות ?
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
שלום. האם ניתן עוד להשיג את הרמקולים האלה בארצנו? ואיך הם? ומדוע הם נעלמו מהשוק כלכך מהר אם הATP3 למשל מחזיק איתן כלכך? תודה
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
בתקציב של עד 450 שקל מה יש משהו טוב? אני רוצה לראות פשוט טלוזיה במחשב יש לימסך 20 אינ'ץ אז למה לא לנצל
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
כאילו יש לי כרטיס מובנה בלוח אם, ויש שם 3 חיבורים. הראשון למיקרופון, השני לרמקולים,(לשם מחובר הרסיבר שלי) אז למה השלישי ? עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה...
-
- 3 תגובות
- 451 צפיות
-
-
שלום, 2 שאלות: 1. בנוגע לLCD של פיליפס: http://www.consumer.philips.com/consumer/en/gb/consumer/cc/_productid_42PFL7862D_10_GB_CONSUMER/Flat-TV+42PFL7862D-10 שווה? 2. המלצות בנוגע לגובה התקנת הLCD גודל 42" תודה מראש, ניסים
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
*כותרת* צריך כרטיס קול טוב שינצל את האיכות של הרמקולים האלו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקונת רמקולים למחשב (שבהמשך יחוברו לטלוויזיה ואולי גם לסוני) בתקציב של 600 ש"ח, עם אפשרות לחריגה של עד 100 ש"ח רק במידה וזה פשוט שווה את ההשקעה. אשמח לקבל המלצות והצעות, תודה
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
היי רכשתי לי iriver H10 6GB מכשיר נחמד, עפ"י הביקורות וההמלצות. משום מה המחשב לא מזהה אותו!! יש לי את Wmp10 ו-sp2 של xp ועדיין, כשאני מחבר אותו ל-USB אני שומע צליל אך המחשב לא מזהה אותו. ניסיתי לבדוק ב-device manager - כלום. ניסיתי גם לבדוק ב-computer managment - גם כלום! אין בעיה ב-USB שלי וכמו כן, אין בעיה ב-iriver שכן הוא זוהה בהצלחה במחשב אחר. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
שמעתי איפושהו שהדבר אפשרי, מישהו יודע האם והכיצכד תודה
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
התקנתי על המחשב שלי ויסטה.. לצערי שומעים מגעיל ברמות או שזה הויסטה דפוקה או שסתם הזמר צרוד.. היום החורף את הגרון של כולנו.... בקיצור האיכות של הרמקולים ירדה ברמות.. מישהו יודע למה?!!?!?? ואיך לסדר מדובר ברמקולים של הjbl 2.1
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
מי שיכול לעזור לי אודה לו קובץ ההפעלה של הסרט הוא ifo
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלויזיית LCD 42 אינצ' בתקציב של 8000-9000 ש"ח... אני מקבל המון המלצות ואני לא יודע במה לבחור.... מישהו יכול להמליץ לי על דגמים טובים במחירים האלו...
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס קול בחיבור USB, לשימוש במחשב נייד (כרטיס הקול המובנה לא שווה הרבה). הכרטיס ישמש לצפיה בסרטים, ויחובר לרסיבר (מע' קולנוע ביתית). אשמח לקבל המלצות כיוון שאני לא מכיר כלל את התחום הזה. לגבי תקציב - 200-300 נראה לי די והותר, 400 כבר קצת יקר לי, אבל נראה על פי ההסברים שלכם. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
הי, אני קונה מחשב חדש שהלוח שלו זה Albatron K8SLI Nforce4 SLI האם הכרטיס קול המובנה שלו מספק צורך בסיסי למשחקים? יש לי מגבר קטן עם 4 רמקולים של Auditek. משהו פשוט. האם לשדרג לכרטיס נורמאלי או שזה יספק סרואנד נחמד? תודה
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
האם יצא כבר כבר firmware למערכת שלי.... LG CX245
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
תקשיבו הזמנתי h320 ופתאום ראיתי את ה גימיני הוא הווינדוס מזהה אותי ישר כמו הארד דיסק אפשר לגרור שירים? ומה יותר גדול משניהם בבקשה אחים שלי עזרה דחוף הזמנתי היום המכשיר צריך להגיע מחר אני מתלבט בין שתיהם ומה אתם חושבים שיותר טוב ומה עדיף
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-