עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by omer323,

שלום! עוד כחודש וחצי אני עובר דירה ועכשיו לדעתי זה הזמן המתאים להתחיל להתעסק בנושא הקולנוע הביתי אז 2 דברים אני צריך: -טלוויזיה: 42' , שתהיה FULL-HD כמובן, חשוב לי שתהיה דקה בגלל בעיות לוגיסטיות לכן אני חושב שאני צריך LED ולא LCD לא רוצה שום פיצ'רים טיפשים שמוכרים היום בטלוויזיות ומייקרות אותן. כל מה שאני צריך זה חיבור לHDMI ותו לא! (היא תעבוד עם סטרימר...) -מערכת סראונד(+מגבר מן הסתם) 5.1 כמובן, רמקולים קטנים שיהיו תלויים על הקיר שלא תופסים הרבה "נוכחות". חשוב שלמגבר תהיה יציאה אופטית, כי יש לי Xtreamer SideWinder 1 ואין לו קואקסלי חשוב שהכל יהיו מוצרים שמחזיקים שנים, אני לא מתכוון להחליף בשנים הקרובות כמובן שאני מעדיף בכל המוצרים כמה שיותר זול! חשוב לי שיהיה …

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  2. היי, יש לי שבוע להחליט מה אני קונה, ואני צריך את עזרתכם. אז ככה. הסלון מואר, צפייה לאורך כל שעות היום/לילה, מרחק צפיה 3.3 מטר. כרגע אני רואה 50% טלוויזיה רגילה (בלי שום ממיר- מחובר ישירות לקיר (כניסת RF?)אז אני צריך מסך עם כניסה כזאת) 50% DVD הורדות מהאינטרנט (חלק מהסדרות ב HD ולדיוידי יציאת HDMI שאוכל לחבר למסך) אם זה משנה משהו באיכות השידור לעומת האנטנה שאיתה אני קולט עכשיו, אני מעריך שתוך שנה אתחבר לאחת מהחברות יס/הוט. אני מעדיף מסך עם מספר כניסות HDMI (דיוידי, ממיר בעתיד וכו) תקציב: סביב 5K יאללה תנו בראש!

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  3. בעיקרון אני בודקת בשביל חברה שלי, שרוצה להקליט מוזיקה בבית. הקלטות מקצועיות מאוד היא כבר תלך לעשות באולפן, היא מחפשת כרטיס שיתן לה איכות מעולה בבית, אבל לא חייב להיות כרטיס אולפנים. המליצו לה על infrasonic amon ב1,100 שקל. אמרתי לה שלפני שהיא קונה, אנסה לברר לה אם מנסים למכור לה כרטיס הגיוני או לא, כי היא באמת לא משופעת בכסף. אז מה אתם אומרים והאם יש המלצות אחרות?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  4. ניסיתי לחבר לפי ההוראות שבמדריך אבל לא שומעים באף רמקול חוץ משני הרמקולים הרגילים... ההוראות במדריך פשוטות ממש אבל זה לא עובד... מישהו יודע איך מחברים??? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  5. צריך המלצה לטלויזיה טובה

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  6. מדובר בממיר עתיק עוד מהתקופה שהוט בחיפה והצפון נקראו מת"ב. הממיר משמש את אבא שלי לצפייה בטלויזיה. עדכון תוכנה אמור לשפר דברים ואולי גם להוסיף תכונות חדשות לממיר ולתקן באגים. עדכון 21.8.2012: מצאתי בגוגל בקלות יחסית איך מעדכנים את הממיר הנ"ל: 1. מנתקים את הממיר מהחשמל. 2. לוחצים על הכפתור Esc. 3. תוך כדי לחיצה על הכפתור Esc, מחברים את הממיר לחשמל וממשיכים להחזיק את הכפתור לחוץ עד להופעת מסך עדכון תוכנה. 4. הממיר מעדכן את עצמו ולאחר מכן עושה ריסט וזהו.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. https://www.kickstarter.com/projects/revols/revols-premium-quick-custom-fit-wireless-earphones נשמע מעניין, מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  8. Started by 108tomer,

אני רוצה לחבר מכשיר וידאו למחשב כדי להעביר מקלטות וידאו ישנות לדוידי. 1. האם ה-"ממירים/כבלים" שיש פה יעשו את העבודה או שהם ממש גרועים? (ואם הם בסדר אז מי מהם עדיף?) http://www.wallashops.co.il/ws/מערכות-מחשב-רכיבים/רכיבים-למחשב/ממיר-קלטות 2. במידה ופתרון של ממירים חיצוניים כאלה ואחרים לא אמינים, איזה כרטיס טלויזיה מומלץ בתקציב של עד 300 ש"ח? יש לזכור שאיכות של קלטות וידאו מלפני 10 שנים זה לא HD וכו', אז אין צורך להתפרע אבל בכל זאת לא בא בלי שהעברה של כל קלטת תתקע 100 פעם באמצע (בעיקר כי יש לי הרבה קלטות) תודה.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  9. Started by giladpac,

מישהו יכול לשפוך קצת אור על אחד מהשלושה בבקשה? אשמח לעזרה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  10. אני מחפש לרכוש מתנה לאדם שאוהב סאונד טוב, אך אין לי תקציב מעל 1,500 ש"ח הדרישה: DVD עם רסיבר מובנה (כן, אני יודע שזה איכות מעפנה, לרוב, אבל הכל במסגרות התקציב והאוזן הבלתי רגישה של המקבל) רמקולים 5.1 אלחוטיים (לא APEX F-19A) וכמובן שהמכשיר יקרא צרובים, לרבות DIVX (אם יש צורך לרכוש בנפרד את הנגן ואת הרמקולים, אין בעיה) תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Sunny Jim,

האם לכרטיס הקול בלוח אם שלי asus a7v133 יש את היציאה הזאת? אם לא, אז מה הכרטיס קול הזול ביותר שאני יכול למצוא שיש לו את היציאה הזאת?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  12. Started by dkaro,

מחיקה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני זוכר שבXP הייתי נכנס לרמקול שנמצא בהתחל נכנס לאפשרויות->מאפיינים לוחץ על הקלטה->אישור ואז בוחר לLINE IN ואז זה היה משמיע למחשב אחר את מה שהמחשב שלי היה משמיע בWIN7 אני לא מצליח לעשות את זה משהו יודע איך? תודה מראש לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  14. 42-50 אינצ חובה: USB שקורא MKV וכתוביות חשיבות לאיכות תמונה גם בשידורים רגילים (לא HD) עדיף מכשירים הקיימים באחת הרשתות הגדולות או אחד מאתרי הקניות הגדולים (וואלה שופ וכו...) תודה לכל הממליצים!

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  15. שלום לכם, העניין שלי קצת מורכב אז אנא הקדישו את מלוא ההבנה שלכם לעניין זה תודה. ברשותי 2 כרטיסי קול המחוברים למחשב - A ו-B לכרטיס A מחובר מגבר 50W אליו מחוברים 4 רמקולים הנמצאים בפינות החדר וכל רמקול מופרד מהשני (סראונד...) זה המערך הרשמי שלי בו אני משתמש כמעט תמיד, העוצמה אדירה (יחסית) והאיכות מצויינת. לכרטיס B מחובר מגבר מקצועי 150W אליו מחוברים 2 רמקולים הנמצאים בחלק האחורי של החדר כאשר הם אחד על השני (מפאת חוסר מקום) והם מחוברים ב-MONO ממילא, העוצמה שלהם אדירה פי כמה מהעוצמה של המערך הקודם, אבל האיכות לא - חסרים המון צלילים אותם אני שומע במערך A ולכן אני שומע במערך B רק כשאני רוצה לשמוע ממש חזק ולא אכפת לי מהאיכות. אגב - בכל תוכנה כמעט ניתן לבחור באיזה כרטיס קול …

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  16. Started by Anthrax,

אהלן החלטתי לנצל את הגימלים שלי לשופינג אני צריך אוזניות in ear שימוש עיקרי נסיעות, והליכות הכי חשוב שלא ייפלו מהאוזן ויהיו נוחות תקציב 200-300 +- חשבתי על CX300וSennheiser מה אתם אומרים? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  17. Started by semca,

שלום ,אני מעונין לרכוש לעצמי נגן MP3,ונדלקתי על המכשיר:DIASONIC DMP-310 עקב התכונות הרבות שבו,ההתלבטות היחידה היא שיש לו חיבור USB של 1.1, היתי מעונין לשמוע עוד דעות של חברים שיש להם את המכשיר, או אלו ששמעו עליו,תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  18. Started by Omri.Bd,

שלום לכולם! אני מתחדש ב-42" לחדר שלי, עד 4000 ש"ח. הסתכלתי עכשיו ב-ZAP, ראיתי פלזמה שנראית מעולה של SAMSUNG - PS42B430 עכשיו, השימושים שלי הם כאלו: 50% HOT אנלוגי [לא HD], עוד 30% - XBOX 360 ועוד 20% צפייה בסרטים וסדרות ב-HD מהמחשב.. עכשיו, הפלזמות זולות משמעותית מה-LCD, והבנתי שאיכות התמונה אף טובה יותר, ואני לא רואה סיבה שהמגרעות של הפלזמה פוגעות בי, בחדר שלי יש חלון קטן שכל היום סגור כמעט... הפלרוסנט בחדר דלוק וזהו. רק עניין חיבור המחשב, אני לא הולך להשתמש בטלוויזיה כמחשב עצמו, אלא רק כדי לראות סרטים \ סדרות, זה יפגע משמעותית? והאם יש פלזמה שווה את ההפרש בטווח המחירים שציינתי. בנוסף, אשמח אם תגידו לי שעדיף לי פלזמה \ LCD וכו' לאור הנתונים שהצגתי. …

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  19. Started by gambak,

אלו העובדות: אני מחפש טלוויזיה לשימוש שהוא בעיקר SD. סדרות שאני מוריד (SD) או טלוויזיה רגילה. כמובן שאני מעוניין ביכולות HD, אבל האיכות של הSD חשובה. מרחק הצפייה הוא 2.5 - 3 מטרים. התקציב הוא באיזור ה3000. גמיש. אני מחובר להוט עם ממיר HD. הייתי רוצה גם לחבר לHTPC וקונסולת משחקים. בהינתן הנתונים האלה - על איזו טלוויזיה הייתם ממליצים? ועכשיו לסיבוך שמהווה שיקול משני - לפעמים מרחק הצפיה מצתמק עד לכדי 1 מטר. האם יש בדר"כ אפשרות "להפוך" מסך של 37" למסך של 26". זאת אומרת להקטין את התמונה שמוצגת כך שאוכל לראות בנוחות גם בפעמים שאני יושב קרוב? תודה.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  20. Started by DXT,

540 לא 560 זה הבדל עצום שלא תתבלבלו. אם מישהו פעם שמע את הסט הזה או יש לו אז שיתאר את נסיונו איתם.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, אני מזמין בקרוב מחשב מ-skypc ורציתי לדעת האם הכרטיס הנ"ל מומלץ לצרכים הבאים: * האזנה למוזיקה / צפייה בסרטים עם רמקולים 2.1 (encounter) * הקלטה(חובבנית) דרך מיקרופון של גיטרה אקוסטית בכדי לחדד את השאלה: האם לצרכים אלו עדיף להשקיע עוד קצת כסף ולקנות m-audio revolution 7.1 או להשקיע הרבה כסף ולקנות את ה-asus d2x ? תודה מראש, ליאור. קישור לכרטיס - http://www.skypc.co.il/sg_product~CMS-THAGR~17~0.htm

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  22. שלום אחים... חשבתי על ה pro gamer g500 של קריאייטיב מה אתם אומרים עליהם.. והרמקולים האלה בנויים למשחקי מחשב אז השאלה היא האם יהיה סאונד נורמלי במוזיקה וסרטים? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  23. שלום לכולם, יש ברשותי סרט,ואני מעוניין להפריד ולשמור רק את הקול של הסרט ללא הסרט עצמו - ואז איכשהוא בעזרת תוכנה אחרת אני אקודד את זה ל-MP3 או משהוא אחר שהפלאפון שלי יתמוך בו. בתודה מראש, רועי.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by misterk,

היי, אני מחפש כרטיס טלוויזיה ללכידת HD ממקלט של HOT. יש דבר כזה, או שאני רודף אחר רוחות רפאים ?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  25. ובין לוח אם GA-EP31-DS3L החיבור הפנימי בלוח האם לא מתאים בפינים שלו לפינים של המולקס של החיבור של הכבל הפנימי של המארז אפילו שכתוב שמתאים לחיבור HD של הסאונד. כשהחיבור מחובר ללוח יש במערכת ההפעלה (WINDOWS XP ) תקלות עם הדריבר של הסאונד (הדריבר נהייה קורופט וצריך להתקין אותו בחזרה). עובד בסדר אם מנתקים את חיבור הכבל לכניסת הסאונד הקידמיות במארז. למישהו יש מושג כלשהו? :kopfpatsch:

• 0 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.