עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Aviv C,

רציתי לשאול שלוש שאלות בנוגע לכרטיסי קול: 1. מה זה בדיוק הקטע עם הערוצים? 2. איך ניתן לשנות את מספר הערוצים? 3. מה זה משנה מה מספר הערוצים?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  2. הכותרת אומרת הכל: שיהיו איכותיות, נוחות (לא אוהב את העיצוב של האוזיות שמגיעות עם האיפוד, נופלות כל הזמן)... תודה נ.ב: כמה נראה לכם שוות האוזניות של האיפוד, ברצינות? אתם חושבים שאוזניות ב60 שקל יהיו יותר טובות מהן?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  3. וכמה בחו"ל? ומה אתם אומרים באופן כללי על הרמקול? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  4. אני מחפש אוזניות עורפיות אטומות לשימוש בנגן MP3. עד 100$. אפשר לחרוג טיפה אם יש צורך. תודה עריכה: מצאתי את האוזניות האלה של sennheiser. האם מישהו מכיר אותן ויכול להמליץ או להזהיר? איך מתבטאים ההבדלים בין הדגמים האלה? (רשמתי את ההבדלים היחידים בינהם שמצאתי) PMX 100 dynamic, open 15 - 27,000 Hz http://www.sennheiserusa.com/newsite/productdetail.asp?transid=500501 PMX 200 dynamic, closed Frequency response (headphones) 10.....21000 Hz http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/500502?Open&print=#

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  5. שלום רציתי להתעניין בנגן, בעיקר ב Mp3 Flash , אמין מחיר סביר ביותר (עד 650) התומך בפלייליסט חובה! וג'יגה זיכרון (לא פחות!) אני פתוח להצעות, לדוגמא יש לכם משהו מבוסס הארד דיסק בזול, שתומך בפלייליסט עם יותר מקום אבל בעיקר זה מה שאני מחפש mp3 1gb playlist. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  6. Started by SugarFreeBoy,

נניח ויש לי תקיית MIX, שמכילה המון שירים לא מסודרים במיוחד (אלבומים שונים, חלקם בלי ID3 וכו') יש דרך להעביר את כל התקייה לנאנו תחת כותרת מקבצת אחת (ככה שאוכל להשמיע אותה כמו שהיא בנאנו)?

7. האם יש משהו לעשות העם יש עידכונים לנגני mp?????? יש לי mp4play......אין לזה ממש חברה......

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  8. Started by roadrunner,

קניתי ATP3 ויש לי מערכת סטריאו עם 2 רמקולים שמחוברים למחשב בערוצים האחוריים, זאת אומרת שיש לי 4.1 או שאני טועה? כיצד להגדיר את הרמקולים במחשב ב-NVMIXER ? אין אופציה ל 4.1 ,רק או ל-4 או ל-5.1.

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  9. Started by giliboy,

אני מחפש אזניות בסגנון in ear אז האוזניות אני לא קונה בארץ כך שאפשר להתייחס למחירים בחול תודה אך הדגמים הבאים: Sony MDR-EX71SL Sony MDR-NX1 NX1 SONY MDR-E888LP Sony MDR EX51 SONY MDR-EX81SL

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  10. Started by kinggil,

שלום, יש לי נגן MP3 512 של prosound ג'נרי במילה פשוטה (למרות שפירקתי אותו ובפנים רשום סמסונג ופיליפס.) עכשיו אני עשיתי לו עדכון גירסה ברוב טיפשותי והרסתי אותו, כרגע הוא בכלל לא נדלק גם שמחברים למחשב. בעע המכשיר הזה: http://www.wilson.co.ltd.xfou.com/ זה המאזדה MP3 לחצי עולם יש כזה. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  11. כי בהוראות הם קצת מפחידים לא Multisession ולעשות Finalize ... בעוד שב-nero לא ניתן לקנפג את הדברים האלה לקבצי Image. תודה.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  12. Started by GeforceFX,

שלום ידידה שלי מוכרת IRIVER 512 MB IFP-399T ב160שקל. אני יודע שזה נגן ישן בן כמה שנים אבל גם המחיר טוב. מישהו מכיר את הנגן הזה ויכול להגיד לי את המאפיינים שלו? או אם אתם מוצאים באינטרנט מידע עליו כי אני לא. קיצר כדאי לי לקנות או לא?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  13. Started by Sting,

שלום כשאני מנסה להשמיע מוזיקה שמקודדת בDTS אני מקבל רעשים מוזרים במקום מה שאמור להיות... הורדתי AC3 וכיוונתי אותו DD5.1 אני שומע מעולה והרסיבר של ה5500 מזהה את זה גם את הDTS הוא מזהה אבל משמיע רעשים יכול להיות שיש איזה שהוא מקודד מיוחד לDTS ? אני יודע שבעיקרון ac3 זה DD אבל בהגדרות שם יש גם DTS וכיוונתי את הכל שם על SPDIF כדי שזה יעביר את הכל לרסיביר וזה עובד מעולה חוץ מה DTS כאמור מישהו מבין בזה קצת ? תודה

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  14. קניתי אוזניות OV750A של OVANN ב 30 ש"ח. עכשיו.. אני מרוצה מהם עד הגג (בעה"ר), אוזניות טובות, עשויות מחומר חזק במיוחד, איכות הקול היא ממש טובה, בערך כמו הרמקולים שלי (ואני לא צריך יותר מזה). אבל אני רוצה חוות דעת בכל זאת ממי שקנה אותה אולי, איך הם? יסתדרו יפה? (מקווה שלא ישברו.. הם נראות די חזקות).

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני יודע שיש כבר מלא דיונים פתוחים בנושא אבל אני חייב סיכום כללי כי אני כבר ממש מבולבל... אז נתחיל: דבר ראשון, למה זה טוב?? כאילו יש עם זה מלא בעיות נכון?? וזה מוציא את האחריות לא? ואפילו אןי תמיכה בUSB אם אני לא טועה..... דבר שני, איך רואים עיברית?? הפוכה\לא הפוכה, בצד שמאל או ימין של המסך.... דבר אחרון, איך בדיוק מעדכנים את זה למכשיר...?

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  16. Started by maazg,

שלום .. באתר של WALLASHOPS נמצא סט רמקולים של SANSUI האם כדאי לקנות ... מחפש רמקולים לסרטים ולא למוזיקה.... ואם יש הצעה לא מהאתרים האלה גם טוב... פשוט תנו הצעות לקניית רמקולים ... לא רוצה לקנות ולהתחרט.... תודה...

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  17. לא הבנתי אם האוזניות שבואות עם הנגן טובות או לא בחלק מהאתרים רשום שהאוזניות מעולות ובחלק רשום שהאוזניות גרועות =| בכל מקרה אם הן גרועות תוכלו להמליץ לי על אוזניות במחיר סביר (לא צריך משו מעולה...) ותגידו לי אם עשיתי בחירה נכונה|: (היה לי תקציב של 500-700 שקל, והוספתי 70 שקל). תודה מראש נ.ב. משרדיה אחלה אתר פעם שניה שאני מזמין משם הזמנתי יום ראשון ב23:45 הגיע אתמול (יום שני) ב16:30 והם גם המקום הכי זול (בשביל הנגן הזה). עריכה: תודה גם למי שרשם את הביקורת פה על נגני הפלאש של iAudio , קראתי אותה לפני הקניה :}

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  18. Started by Satlan,

שלום אני מחפש לקנות אוזניות עורפיות או סטייליסטיות העיקר לא IN EAR בתקציב של עד 200 ש"ח ושיהיו איכותיות =]] בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  19. Started by yamedi,

שלום לכולם, אני פתחתי ת'רד בנושא מערכת מחשב ב-15000 : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=167267.0 ושם הציעו לי כל מיני הצעות שהכי נשמעה טובה היא זאת, אבל אמרו לי להתייעץ בפורום פה : המחשב הוא בעיקר למשחקים סרטים ומוזיקה עכשיו יש לי כמה שאלות לגבי זה : 1. האם ההצעה שהוא נתן לי טובה בתקציב הזה ? או שיש משהו יותר טוב ? 2. איך אני מחבר את הרסיבר למחשב כדאי שאני אשמע גם משחקים ב-5.1 ? 3. האם הביצועים ירדו ? כי אני לא אקנה כרטיס קול טוב שינהל את קטע האודיו אלא זה יהיה הכרטיס ONBOARD של לוח האם ? 4. האם זה עדיף ? זה הסכום שיש לגבי זה 3500 מקסימום בלחץ ! תודה

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  20. Started by omfir,

שלום לכולם!, אני חדש פה ולא מבין ממש!. אני צריך מדריך לדעת איך להרכיב רדיו דיסק של רכב במחשב!(כמובן בבקשה!). אני חייב במדריך פירוט של תמונות והסבר כמו שצריך!!!!!! אז תנו לחבר חדש את המקסיסום בתודה omfir

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  21. אז ככה , יש לי שלושה סירטוני וידאו שאני רוצה לצרוב ל DVD , אני רוצה ליצור תפריט , לא משהו מפציץ רק שיעבוד . שבסוף כול סירטון יחזור לתפריט , ויהי אפשר לגשת לכול סירטון דרך התפריט . אני משתמש בנרו , אם יש תוכנה טובה יותר אשמח לקבל הצעות . אבל איך אני יוצר את התפריט הזה ? תודה לעוזרים .. הסתדרתי , אפשר למחוק ...

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  22. איזה מערכת קולנוע ביתית אני יכול להרכיב מ2500 שקל? יש לי הזדמנות לקנות בארה"ב במידה וזה לא יהיה כבד מידי והאם גודל החדר שלי מהווה בעיה - 7מ"ר ? בהתחלה רציתי רמקולים למחשב אבל אני רוצה משהו רציני

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  23. Started by zaroor,

שלום לכם התיעצות לפני קנייה,הסוגים הם רבים אבל רציתי לדעת בדיוק מה הכונה בתאור המוצר שהם אומרים מציג סירטון וידאו וגם רושמים בפורמט MPX או MTV או AMV מהם כל הפורמטים האילו וגם איך יוצרים אותם אולי בעזרת איזה תוכנה ?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  24. Started by Jinjis Han,

הרמקולים שלי מחוברים ב 5.1 outpot אבל הבעיה היא שאני משחק לדוגמא במוסט וונטד/פיר הסאב לא מגיב... עכשיו בווינאמפ 5 לדוגמא הוא מגיב. בהגדרות של הכרטיס קול AC97 הכל מוגדר כשורה על 6 channel ושאני עורך בדיקת רמקולים הכל מגיב כמו שצריך... עכשיו לפי הבנתי יכול להיות שהמשחק עצמו משתמש ב 2.0 בלבד? משהו בהגדרות? תודה על העזרה אם מישהו יודע מה לעשות. עריכה: אוקיי אני עכשיו לא ממש בטוח שהסאב לא מעורב... פשוט מעורב מאד חלש... כניראה בגלל שאני הגבהתי מאד את הווליומים דרך הסאב (של הפרונט האחוריים והכל) ודרך ה volume control של הווינדוס הנמכתי הכל ממש ממש נמוך... (ככה שיש רגישות מאד נמוכה, שאני מעלה טיפה הכל ממש קופץ) אבל בעיית הסאב היא רק במשחקים, הסרטים ווינאמפ הכל בסדר... זה מה שמפר…

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  25. מה ההבדל בין האוזניות האלו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1910&products_id=12075 (חוץ מהמחיר ;D) לבין אלו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1910&products_id=12074

• 0 תגובות
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים