אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מה אתם חושבים על הרמקולים האלו DOME דגם -850..... המחיר שלהם אמור להיות משהו בסביביות ה 2000 שח אני יכול לקנות אותם ב-1300 שח האם זו קנייה שווה ??? אאאא ואם אתם יכולים להמליץ לי על איזה רמקולים קדמיים בסביבות ה 1500-2000 שח שנשמעים סביר , אני אודה לכם מאוד !!!!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
האתר ENGADGET מפרסם פרטים חדשים על מה שאולי יהיה הדגם הבא של RIO שיחליף את ה RIO KARMA הישן. ה RIO CHROMA שמזכיר מאוד בעיצוב שלו את ה RIO CARBON אבל כמובן מכיל דיסק של 20GB, מסך צבעוני, חיבור COMPACTFLASH להעתקה (וגם לחיבור WIFI, כן, אלחוטי להעברת שירים!), תמיכה בכל הפורמטים MP3, WMA, FLAC, AUDIBLE, OGG, WAV וגם ניגון GAPLESS אמיתי (שאפילו ל IRIVER אין את זה). בינתיים זה לא דברים רשמים, אבל כבר מדברים על הנגן הזה כמה חודשים... אני אישית מאוד מקווה שהדברים האלו נכונים, הוא יהיה אחד מהנגנים המובילים בשוק. בשביל תמונות של המכשיר (אולי): http://www.engadget.com/entry/1234000327021475/ http://www.engadget.com/entry/1234000840021409/
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לאחר שיחות רבות עם מנהל הפורום סקורפיון, הבנו שחסר לנו משהו בתפיסה - מגבר. מגבר שנמכר כמגבר 'נטו' יהיה מינימום מאוד חזק ואיכותי, ויעלה מינימום 1000 שקל. לעומת זאת, ראינו במערכות רמקולים למחשב מגברים פשוטים, וזולים מאוד, שלא נמכרים בנפרד, לאחר חיפושים לשרטוט למגבר קטן, מבוסס LM387, שאפשר 'להניע' בבטריות, העלינו חרס בידינו, אנא, כל מי שיש לו רעיון, תרשים, הערה חשובה, או מדריך, אנא פרסמו. (אנא, בלי ספאם, בלי ויכוחים סתומים וכו..)
-
- 14 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות מקרן בסביבות ה8000-9000 ש"ח והרבה המליצו לי על הפנסוניק AE500 וOptoma H30 וכל מני אחרים. אני אבל רוצה ללכת לחנות לראות את המקרנים האלה ורק אז להחליט איזה אני הולך לקנות. מישהו מכיר חנות באיזור המרכז שיש לה הרבה מקרנים? הייתי אתמול בhoolywood בהרצליה והיו להם רק איזה שני מקרנים של טושיבה (שדווקה היו לא רעים) אבל זה לא מספיק.. יש חנות יותר מקצועית בעסק הזה? BTW למישהו יש את האתר של סינימה פרדיסו
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי DVD חדש אני מחפש רמקולים במחיר הנ"ל... תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה סט אוזניות on ear ביתי כזה רק בשביל לשמוע לפעמים סאונד בחדר עם אוזניות. ביום יום אני משתמש בסט אוזניות in ear מאד איכותי וטוב ככה שאני לא רוצה להשקיע עכשיו בעוד אוזניות יקרות. לאור המחירים באמזון אני מתלבט בין Sennheiser HD 202 II לבין Sennheiser HD201 מביקורות שקראתי הדעות ממש חצויות לכן רציתי עוד חוות דעת של מומחים... אגב , אם יש סט אחר בטווח המחירים של עד 25$ (באמזון) שמומלץ יותר אז אשמח לשמוע... תודה רבה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
כרגע הממיר מחובר לLCD בכבל 21 פינים רגיל ב10 ש"ח חבר שלי קנה כבל ב200 ש"ח ואומר שרואים 20-30% שיפור בתמונה. האם זה נכון או אפשרי? תודה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות טלווזיה בגודל של 42 אינצ' לסלון. לא מחפש משהו מיוחד - רק איכות תמונוה טובה ואת הדברים שמובנים מאליו בימים אלו (יציאות USB,יציאות HDMI,Full HD.אפשרות לחיבור לסטרימר ולרשת ביתית-בעיקר אל-חוטי) המסך לא מיועד למשחקי קונסולות. אשמח להצעות למסכים מומלצים במיוחד מהחברות הבאות: LG וSAMSUNG מחנות שניתן לקנות סמוך לביתי (נתניה)
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אם התצוגה במסך היא כמו שרואים בסרט (מה שלא נראה לי ;D) אז זה צריך ליהיות מדהים.....
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי להתעניין לגבי האוזניות האלה אבל לא מצאתי אותם באף חנות בלבן.. מישהו נתקל?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה החלטתי לרכוש טלויזיה לחדר ואשמח להמלצה כי אין לי ממש ידע בעולם הזה. טני צריך טלויזיה שתיהיה full hd, אני יוכל לחבר אליה מחשב, פלייסטישן וכמובן את המיימיר. ראיתי המון טלויזיות של סמסונג למשל כולם full hd ו32 אינצ׳ אבל עדיין יש הבדל במחיר, האם מישהו יהיה מוכן להסביר לי למה והאם באמת כדי להשקיעה עוד כמה גרושים בשביל זה? אגב, אם לא אשמח לרכוש טלויזיה ב2000 ולא ב2500. מחכה לשמוע את המלצתכם והסברכם! תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי טלויזיה שהגיעה מארצות הברית - כמובן שהיא בשיטת NTSC (את הבעיה הזאת כבר פתרתי עם ממיר מPAL ל NTSC ) בעיה נוספת היא מתח ההפעלה שהוא 110V-60HZ - קניתי שנאי מהארץ שמוציא 110V אבל אני לא יודע כמה הרצים הוא מוציא ! נראה לי שהשנאי מוציא 50HZ כי התמונה מרצדת על המסך . השאלה שלי - האים מישהו עבר משהו דומה עם טלויזיה מארצות הברית , ואים קיים משנה הרצים שיוכל לשנות לי את ההרצים ל 60HZ ?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, אתמול רכשנו מערכת קולנוע ביתי 7.1... ואנחנו לא יודעים איפה להכניס מה, אנא עזרו לי! כמה מכאן אני כבר יודע, השאר לא! CEN - Center - יודע FL - Front Left - יודע FR - Front Right - יודע SBL - צריך עזרה! SBR - צריך עזרה! SW - Sub-Woofer - יודע SL - צריך עזרה! SR - צריך עזרה! יש 4 רמקולים שעליהם כתוב Front Speaker, שניים שעליהם כתוב Rear Speaker, ואחד שכתוב עליו CENTER. ועוד שאלה - אתמול הכנסתי ל DVD דיסק של שר הטבעות, אפילו לא VCD, סתם קובץ AVI בצריבה של WindowsXP. חיברנו 2 פרונטים, ואחד CENTER - לא שמענו את הCENTER, הרמקול של ה CENTER פועל על שקעים אחרים, יכול להיות שפשוט הקובץ הפשוט של AVI לא תומך ביותר משני רמקולים? תודה רבה רבה רבה!!!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתיעץ איתכם, יש לי את הדנון כבר 7 שנים והאמת שהוא עושה את העבודה שלו לא רע בכלל, יש לי אפשרו כרגע להוסיף 1000 שקל ולהחליף אותו בפיוניר AX4 (עדיין באחריות עוד שנה), היתרונות הם HDMI,יותר כח, ריבוי פורמטים, כיול מתקדמם לעומת "אין כיול" בדנון. החסרונות הם שלהבנתי בסטריאו הוא לא ממש חזק...ושאני בעצם מתקדם לרסיבר ללא תמיכה בפורמטי HD. רמקולים קדמיים אינפיניטי קפא 8 רעיונות ודיעות? (כמובן שאני מוגבל בתקציב אחרת מן הסתם לא הייתי קונה משומש ) תודה למייעצים
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מחפש מערכת 5.1 מומלצת ואיכותית תקציב 1.5K בעקרון חשבתי על Z5400 לראות אם אני ימצא במחיר כזה +/- יש הצעות למשהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
כפי שאומרת הכותרת אין לי מושג מה המחירים שלהם אז.... ברגע שאדע את תווח המחירים אני יעדכן תקציב (למרות שתמיד עדיף כמה שפחות ;D) ... חושב לי שאוכל לצפות באיכות טובה שיהיה RCA או HDMI יש לי YES (אם זה משנה) שלט של מדיה סנטר כבר יש אז אין צורך (למרות שעוד אחד לא יזיק ) יש לי כרגע את ה PVR-150 MCE ואני לא הכי מרוצה מהאיכות למרות שהוא ממש לא רע תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי LCD של LG בגודל 32 ומכשיר DVD זול יחסית של Pioneer. הם מחוברים עם שלושה כבלי RCA. שווה לחבר אותם עם קומפוננט במקום ה-RCA הצהוב? תיאורטית אני יודע שקומפוננט יותר איכותי מ-RCA וגם מ-S-VIDEO אבל אין לי עם זה ניסיון אז האם ההבדל יהיה באמת מורגש וישתלם כלכלית? (אני צריך קומפוננט 2 מטר) למה כולם עוברים למסכים רחבים (16:9) אם כמעט כל השידורים הם ביחס של 4:3 ? הרי זה יוצר תמונה רחבה ולא מקורית. רובכם צופים ב-4:3 על מסך 16:9 או שאתם מעדיפים שהתמונה תיהיה מתוחה? איך זה שהלאפטופ שלי, LENOVO T61 הוא בעל מסך רחב והכל נראה בו מצוין ולעומת זאת חבר שלי קנה מסך 22 רחב של סמסונג, חיבר אותו למחשב השולחני שלו והוא רואה ת'תמונה מתוחה? זה בגלל שאת הלאפטופ שלי ואת מערכת ההפעלה התאימו לעבו…
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ידידה שלי רוצה לקנות נגן MP3 הדרישות: שיהיה טוב,לא בעייתי,איכות סאונד טובה תקציב 1500-1600 אני חשבתי על : http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=zen--20&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69&aff=zap או http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=617&aff=zap או http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=arcos&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69&aff=zap או http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=Rio-carbon5gb&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69&aff=zap על מה אתם ממליצים אחרת ? ומאלה לפי איזה סדר הייתם קונים (מה הכי כדאי מה הכי לא ...)
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר למערכת סטיראו ביתית ממוצעת (2 רמקולים, והגוף עצמו שהוא נגן סידי טיפ רדיו ביחד) עכשיו כבר הרבה זמן שמידי פעם יש זמזום ברמקולים, אז קצת נגיעות בחיבורים מאחורי המערכת כל פעם וזה מסתדר עכשיו הבעיה שזה הפסיק להסתדר =\ רק שלוחצים על החיבור אז שומעים טוב, אני כימעט בטוח שהבעיה לא בכבל כי ניסיתי כבר 2 שאמורים להיות תקינים (שתיהם עבדו עם המערכת של אח שלי) פתחתי את המארז ולא הצלחתי להגיע לאיזור של החיבורים (צריך לפרק את המערכת לגורמים) יש משהו אחר שאפשר לנסות? או שהחלק הזה במערכת גם הלך לעולמו?
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים לחבר צריך שיהיו חזקים (רעש) לא צריך איכות ברמות והנה ZAP שמתאים לעניין http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&DB26647=26964&DB58893=129102 מה מהרשימה? שמתי עין על זה http://zap.co.il/model.asp?model_id=37748 איך זה מתאים לצרכים? וכמובן תודה
-
- 9 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי, ברצוני לבצע הקלטות (סטייל פודקאסטינג) ברצוני לקנות אוזניות משולבות מיקרופון בגלל נוחיות על הראש ולא מיקרופון בסטנד. האוזניות יתחברו למחשב נייד, יש משמעות אם האוזניות יתחברו בUSB או בחיבור אנלוגי? כי קראתי כמה ביקורות סותרות בנושא והייתי רוצה לקבל תשובה סופית בעניין.. כמו כן, אשמח לקבל המלצות בטווח מחירים של עד 300-400 ש"ח ( עדיף פחות אם זה לא יפגע משמעותית באיכות). האם יש משמעות אמיתית למה שמוסיפות החברות לגבי ה"סינון רעשים"?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! ברשותי אייפוד מיני 6GB (דור שני) שעבר חידוש לפני כחודשיים. האזנתי לו היום כשלפתע השיר התחיל להקטע ולגמגם. לחצתי על PAUSE ואז עלי PLAY שוב. הסמל על המסך התחלף מזה המסמל PAUSE לזה המסמל PLAY אך השיר לא נוגן. ניסיתי להפעיל שוב אך המכשיר נתקע לגמרי. לחצתי על START והכפתור האמצעי בכדי לאתחל אך ללא הועיל. לאחר כמה נסיונות המכשיר כבה לגמרי וכל דרך שחשבתי עליה (לחיצה על כל כפתור במכשיר כשהHOLD כמובן לא פועל, חיבור למחשב וחיבור לחשמל ישירות) אך כל הנסיונות עלו בתוהו. כמה דקות לפני שהנ"ל קרה, המכשיר נפל מידי מגובה של איזה 10-20 ס"מ לכל היותר. יש לציין כי הוא מוגן בתוך נרתיק אלומניום שסוגר אותו לחלוטין, ולפחות עם המכשיר הקודם, עבר נפילות רציניות הרבה יותר. אשמח לדעת אם מישהו …
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום רב חברים! יש לי טלויזיה LG 42 Plasma, HD Ready, לדעתי יש לה את כל היציעות הנחוצות (נקנתה לפני כשנה וחצי-שנתיים). הבעיה היא שהרמקולים שלה די על הפנים וכל באס נשמע כאילו החדר זז (לא במובן החיובי...)! החלטתי לשדרג אותה במערכת שמע שתוצב בסלון. הבעיה היא שאין לי מושג ירוק בנושא... (למרות שדי חפרתי בפורום אך לא מצאתי מידע בסיסי). ברצוני לקנות מערכת פשוטה יחסית שתספק ווליום סביר בסלון של 4X6 מטרים בערך. מה הייתם ממליצים? ראיתי כל מיני מבצעים של 200$ בדיוטי פרי וכו', האם זה בכלל שווה בדיקה? האם ניתן לקנות מערכת עד סכום של 1000 ש"ח? אילו מפרטים כדאי לבדוק? באילו חברות כדאי להתמקד? וכו'... ממש אשמח לעזרה או להכוונה למקומות שיתנו לי מידע בסיסי בנושא כולל הסברים!
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-