עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  2. Started by duduch,

התחלתי לראות סרט dvd מקורי במחשב והכל עבד חלק לפתע הסרט נתקע ניסיתי לנקות זיכרון ויישומים ברקע אך כל פעם כשהגעתי לנקודה מסויימת בסרט הוא התחיל לגמגם גם שניסיתי לדלג לנקודה הבאה הסרט גמגם חשבתי שאולי הדיסק סרוט למרות שהוא חדש לגמרי הכנסתי אותו לנגן רגיל והוא עבד מצויין כלומר הבעיה היא כנראה במחשב הפעלתי את הסרט עם פאוור דיוידי,מדיה פלייר,vlc ואותה הבעיה חוזרת המפרט:מעבד סלרון 2.2 2gb זיכרון win xp home צורב dvd +\- L.G לעזרתכם תמיכתכם וניחומיכם אודה

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  3. היי, אני קונה בימים הקרובים מחשב חדש.. בין היתר המחשב ישמש כמערכת קולנוע ביתית לחדר שלי. כרטיס הקול הנוכחי שיש בידי הוא CREATIVE AUDIGY 2 ZS PLATINUM PRO. אני שוקל לקנות עם המחשב החדש CREATIVE X-FI.. האם ישנו הבדל משמעותי בין הכרטיסים? או שעדיף לי להישאר עם הפרו? התקציב שלי למחשב הוא 8000 ש"ח. מן הסתם אני מעוניין ברמקולים 5.1.. האם קיימת חיה כזו שיכולה לשמש לחדר שלי?(חדר יחסית גדול כך שצריך חוטים די ארוכים).האם עדיף לקנות כבר רסיבר ורמקולים בנפרד בסביבות ה2000 שקל? אפשר למצוא משהו טוב במחיר זה?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  4. תגידו אני מחפש אוזניות עד 150 שח משהו שיהיה טוב למשחקים ראיתי בפנדה מחשבים ושמתי עיין על שלושה סוגים של אוזניות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_156&products_id=10571 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1910&products_id=12075 אלא אוזניות 5.1 בישבילם ציך כרטיס קול ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1854&products_id=12551 איזה מבין שלושתיהם עדיפות למשחקים אם צריך כרטיס קול במיוחד אז תורידו את זה איזה אוזניות עדיפות ואם יש לכם להציע לי משהו אחר שיהיה באותו מחיר וטובות...

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  5. Started by michaelgr,

שלום, יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7300. קניתי כבל SVIDEO 4 פינים אבל משום מה אני לא מצליח לחבר אותו ליציאת TVOUT של הכרטיס מסך. הסתכלתי על הפינים בכבל והם נראים בסדר. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות היציאה בכרטיס מסך בכלל לא מתאימה למחבר זה?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  6. Started by Oranili,

יש לוח אם GIGABYTE NFORCE 4 ויש לי בעיה כאשר אני מפעיל שירים .. לא שומע את הבאס בשיר ... אני שומע אותו גרוע כזה .. כרטיס ONBOARD מה זהיכול להיות ?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  7. Started by aavichai,

שלום לכולכם, אני רוצה להתחיל להקליט מהטלויזיה למחשב שלי - ומובן שאני צריך כרטיס טלויזיה השאלה היא - איזה. אני צריך כרטיס טלויזיה שידע להקליט באיכות טובה. עדיף שהתקציב יהיה עד 500 ש"ח. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  8. היי, היום קיבלתי את הכרטיס קול הישן של אח שלי SB audgi zs 2 היום אני בא לתקין את הדריבר והוא רושם שהדריבר הקודם[של הכרטיס הקודם שלי] עדיין מותקן ואני לא יכול להתקין את הדריבר של הכרטיס קול של אחי.ניסיתי למחוק את כל הדריברים אבל זה לא עוזר =\ מישהו אולי יודע מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  9. Started by dj-ariel,

http://www.21.tv/arutz/michrazgrp.aspx?channel_id=72211&channel=15 זה מתאים לי לחיבור למחשב יש לי VGA וזה בדיוק מה שאני צריך כי אני רוצה לצפות בסרטים מהמחשב אל הטלוויזיה אני צריך שתגידו לי אם זה שווה אם אני אוכל למצוא משהו יותר טוב באותו מחיר וכו' , תודה.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  10. Started by KrustyTheKlown,

יש למישהו ניסיון עם הקלטה דרך הכרטיס הזה ? התכנון הוא להקליט גיטרה דרך הכרטיס עם מיקרופון דיי פשוט כמו XM8500, זה ידרוש ממני מקור מתח נוסף ? (פרה-אמפ או משהו בסגנון ?) תודה

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  11. Started by kurt80,

היי, הנגן הוא iaudio u2 1GB מערכת ההפעלה שלי היא win98se התקנתי את הדרייבר והתוכנה שמקשרת בין הנגן למחשב (jetshell pro). בפעם הראשונה שהורדתי קבצים אל הנגן הכל היה בסדר. בפעם השנייה כבר לא. ברגע שאני מחבר את הנגן לכבל ה-USB (את הכבל אני משאיר מחובר תמיד למחשב) המחשב "קופא". שום דבר על שולחן העבודה לא ניתן להקלקה. ברגע שמנתק את הנגן מהכבל המחשב חוזר לתפקד. הצלחתי להוריד קבצים אל הנגן בצורה הבאה: פותח את התוכנה לפני שמחבר את הנגן (כדי שהמחשב לא יתקע),היא מבשרת לי שלא מוצאת את הנגן,מחבר את הנגן ולוחץ ok. בפעם הראשונה שעשיתי זאת העסק עבד. בפעם השנייה התוכנה קפאה עם חיבור הנגן.ניתקתי אותו,חיברתי שוב,התוכנה יצאה מקפאונה וכך הצלחתי להוריד קבצים. התהליך הזה של חיבור וניתוק הנגן מ…

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  12. אני מעוניין לקנות מזרימדיה בעיקר לצורך השמעת מוסיקה מרשימות (playlists) שיש לי על מחשב שולחני. שמעתי שהפופקורן לא מסוגל לנגן מוסיקה מקבצי רשימות. האם זה נכון שהסטרימר WD TV אכן מסוגל ?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  13. Started by brasor,

יש לי נגן iriver h10 , וכשאני מחבר אותו למחשב אין שום תגובה מהמחשב (וגם על הנגן אין סימון של חיבור).

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  14. ואם כן אז איך ?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  15. אני צריך סוג מסויימם של אוזניות..טוב אז ככה זה נשמע קצת מוזר אבל אני רוצה אוזניות אלחוטיות(אם אין אלחוטיות אז תביאו חוטיות שיהיו עם חוט ארוךך) שהיעד שלהם מוזיקה סרטים משחקים (שיהיו עם סראונד כמובן צליל היקפי ויהיו איכותית!) אבל הדבר שאני הכי רוצה בהם זה אם נגיד אני רואה סרט עם חברים אני היחיד עם האוזניות כשאני שומע באוזניות והחברים רואים את הסרט רגיל בלי אוזניות כלומר שומעים רגיל מהטלוויזיה.. כלומר כולם רואים את הסרט ושומעים אותו רגיל רק אני עם האוזניות כמובן שהאוזניות יהיו מנטלות רעש שרק אני ישמע בכיף ולא ישמע את האנשים שמסביב וגם את הרמקולים האם יש אפשרות כזאתי שברגע שאני מחבר את האוזניות לכרטיס קול הקול שבוקע מהכרטיס קול לרמקולים לא יהיה רק לרמקולים אלא לאוזניות גם זאת…

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  16. Started by overlap,

אמרו לי שיש בעיה לחבר את ה 8800GT לטלוויזיה ולא הקשבתי. עכשיו הוא אצלי ומסרב בכל תוקף להוציא אות לטלוויזיה. המוניטור אומנם מרצד כשאני מנסה לקנפג אותו, אבל לא יותר מזה. חשבתי לחבר את הטלוויזיה דרך היציאה השנייה של ה DVI בעזרת מתאם vga to s-video אבל אני מוצא רק אתרים בחו"ל עם הדבר הזה. מישהו מכיר חנות בארץ שיכולה למכור לי כזה דבר? או לחלופין לפתור לי את הבעיה בדרך אחרת. נ.ב כן, ניסיתי הכל - החלפתי קבלים וטלוויזיה וגם עידכנתי דרייברים. נדמה לי שזו בעיה ידועה בכרטיסים האלו.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  17. Started by rambo22,

מה דעתכם על המכשיר שנמכר ב"מגה" DVD DIVX מקליט ? האם שווה לקנות אותו , מה איכות ההקלטה שלו ? http://www.mega-sale.co.il/Mega_Electro.html

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  18. וסידור השירים במחשב בצורה קלה, אני מחפש את התוכנה הזו כבר המון זמן (לא משהו ספציפי, רק את התוכנה לא משנה איזו העיקר שאפשר יהיה לעשות איתה את זה) יש לכם מושג אם יש כזו תוכנה והשם שלה? בתודה, יאן.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  19. שלום אנשים, אני מתלבט האם מוצדק להשקיע באזניות CX300 במקום אלו המקוריות המסופקות עם סוני אריקסון IN EAR האזניות המסופקות נשמעות לי לא רע בכלל אבל מעולם לא שמעתי את ה- CX300 האם מישהו יודע האם ההשקעה שווה את ההבדל? תודה

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  20. שמעתי איפושהו שהדבר אפשרי, מישהו יודע האם והכיצכד תודה

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  21. Started by חזי,

אני רוצה לישאול עם כדי לי ליקנות את הנגן הזה אני רוצה משהו עם עוצמה וחוסך בטריות אמרו לי שהוא נגן חסכן והוא גם מיתכבה אוטומטי אז כדי לי ליקנות אותו?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  22. Started by בטיטi,

ברשותי כרטיס טלויזיה WinFast TV2000 XP Expret, אני שוקל להחליף למחשב חדש, מבוסס QUAD וחלונות 64 ביט : 1. האם הכרטיס הנ"ל יתמך במערכת של 64 ביט, מבחינת חומרה ותוכנה ? 2. האם הכרטיס הנ"ל נתמך בויסטה, מבחינת תוכנה וחומרה ? 3. במידה ואחליט לרכוש כרטיס חדש, על איזה כרטיס אתם ממליצים ? תודה !

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  23. Started by Avivo,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות את האוזניות האיכתיות (יחסית) הראשונות שלי חשבתי לקנות את הKoss PortaPros בגלל המלצות שונות שקראתי כאן , (אמורות להיות הכי טובות בטווח מחירים האמור). יש לי creative MuVo2 fm ומחשב עם כרטיס קול שמגיע עם הלוח אם הזה: Gigabyte GA-K8N Ultra - 9 nForce. אתם חושבים שהציוד שיש לי מספיק בשביל להנות מהאוזניות האלה? ואילו חלופות טובות יש בסביבות אותו מחיר? (*/- 40$). נ.ב- מצטער שפתחתי ת'רד חדש- פשוט לא מצאתי תשובות בישנים בקשר לתאימות עם הציוד בלי קשר- חשבתי לקנות גם creative I-Trigue 3300 מה דעתכם עליהם? ושוב, אם לדעתכם יש חלופות טובות יותר בערך באותו תקציב

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  24. היי אנשים, אני מרכיבה כעת מפרט מחשב שישמש למשחקים בינוניים, צפייה ב TV , גלישה וכ' התקציב מאד מוגבל עד 2000 - 2100 ש"ח. אני רוצה להוסיף למפרט כרטיס טלויזיה שישמש לצפייה בערוצים הפתוחים בלבד 1 + 2 מאחר ואין לי כבלים / ממיר / ריבוי ערוצים כך שהדרישה מהכרטיס TV איננה גבוהה במיוחד פשוט צפייה איכותית ע"ג מסך או 17 או 19 אינטש של המחשב [ מסך CRT כרגע ] אני לא דורשת סוס הקלטות משובח, אז על איזה כ. TV אתם ממליצים? כאן יש חלק ממפרט שהכנתי: 1. מעבד AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 BOX 370 ש"ח או מעבד AMD Athlon 64 X2 5400+ Socket AM2 Box 440 ש"ח 2. לוח אם Gigabyte GAMA78GDS3H 450 ש"ח. 3. 2 יחידות : Kingston DDR2 1024MB 800MHZ CL5 200 ש"ח. ------------…

דיונים חדשים בפורומים