עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by DL,

שלום לכולם, אני הולך לקנות טלוויזיה פלאזמה (כנראה Panasonic 42PWB8 ) ואני מחפש עכשיו רמקולים בשבילה. בעיקרון אני מעדיף מערכת סורואנד 5.1 , אבל התקציב שלי לא גבוהה במיוחד (1000-2000 שקל מקסימום, עדיף קרוב יותר ל 1000), ואני מתלבט עם כדאי לקנות מערכת 5.1 בתקציב הזה, או שעדיף כבר רק שני רמקולים כי 5.1 ב 2000 שקל לא יהיה איכותי... אז השאלה שלי זה האם יש מערכת 5.1 סבירה בתקציב 1000-2000 שקל, אם לא אז מה המחיר של המערכת 5.1 הכי זולה ששווה לקנות, ועל איזה זוג רמקולים לטלוויזיה אתם ממליצים בתקציב עם אין מערכת כזו. תודה מראש, אלמוג.

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  2. Started by Norm4nde,

הכותרת אומרת הכל ... אני צריך מערכת סראוד ברמה גבוהה בסביבות ה 1000 ש"ח אפשר להתגמש , למוזיקה סרטים וכו' (יש לי כרטיס קול 5.1 ... )

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  3. Started by RDS,

אוקי, אני צריך אוזניות לעצמי.... אני לא רוצה לשלם יותר מדי... אני לא צריך איכות בשמיים, רק שהאוזניות יעשו את העבודה, המטרה היא משחקים, אבל אני מתאר לעצמי שבמחיר שאני רוצה האוזניות לא יהיו יעודיות... תקציב: עד 100 ש"ח

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  4. Started by .::Void::.,

אז ככה...במערכת שלי יש 2 יציאות לרמקולים(2 אדומים ו-2 שחורים).. עכשיו כשאני מחבר רמקולים ליציאה אחת אז זה עובד כמה שניות ואז המערכת עושה "PROTECT" ונכבית.. אבל כשאני מחבר את אותם רמקולים ליציאה השניה אז הכל עובד טוב ויפה.. מישהו יודע מה זה?? תודה לכל מי שיעזורר...

5. שלום אני מקווה שאני מפורום הנכון יש לי כרטיס 8800 320 MB כמו שאתם יודעים יש לכרטיס 1 SVIDEO 2 DVI שאלתי היא כזו יש לי מסך וטלויזיה שמחוברים אליו DVI ו-SVIDEO ברצוני לחבר טלויזיה נוספת ליציאה הפנויה ל-DVI עם הצד שני ל-SVIDEO בטלויזיה האם זה יעבוד ואני אוכל לראות סרטים על הטלויזיה הנוספת

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  6. Started by idani1983,

שלום קניתי מחשב חדש עם יציאה אופטית השאלה שלי היא האם אני מחבר את הרסיבר ליציאה הזאת אני אקבל 5.1 או שאני צריך כרטיס קול עם יציאה קואוקס דיגיטלית? ואם כן רו שאפילו רצוי אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס נחמד עם יציאה של קואוקס לא משהו יקר ולא משהו זול ודפוק תודה

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  7. שלום, אני מנסה ללכוד וידאו ממצלמה למחשב דרך כרטיס המסך המובנה (Radeon x1250) בלוח האם Asus M2A -VM- HDMI ? ניסיתי לעשות זאת בחיבור המצלמה ל- Video in של הכרטיס, אולם המחשב לא מזהה את המצלמה. מישהו יכול להציע פתרון? תודה

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  8. שמעתי שיכולות להיות בעיות להריץ קבצי וידאו HD. האם זה תלוי במעבד ובכרטיס מסך? יש בכלל היום כרטיסי מסך (חדשים) שלא מסוגלים להריץ תכני HD? משהו יודע איזה בעיות של SOUND יש? (הבנתי שעדיין אין דרייברים לתמיכה בכל קבצי ה SOUND - למשל סרטים של BLUE RAY) משהו יכול להרחיב בנושא?

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  9. Started by חזי,

אני רוצה לישאול עם כדי לי ליקנות את הנגן הזה אני רוצה משהו עם עוצמה וחוסך בטריות אמרו לי שהוא נגן חסכן והוא גם מיתכבה אוטומטי אז כדי לי ליקנות אותו?

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  10. אני נוסע בעוד שבועיים לרוסיה ואני מחפש אוזניות נוחות עד מאוד,עם איכות סאונד סבירה עד טובה, במחיר מגוחך. מצאתי את האוזניות הנ"ל יד שניה ב100 ש"ח, לקנות?

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  11. יש לי כזה דבר: 1. AKG 240 DF 2. BEYERDYNAMIC DT880 3. SENNHEISER HD600 4. DAN CLARK ETHER 2 נראה לי שזהו זה. מה דעתכם?

12. Started by arkadur,

אני מחפש רמקולים בתור תחליף ל ATP3 , לצערי יש לי בעיות עם מיקום הסאב ואני אאלץ להסתפק בזוג רמקולים בלבד אשמח לקבל המלצות לרמקולים טובים באזור ה300-400 ש"ח..

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  13. Started by ShOw-Time,

אז כנראה שהטושיבה הטובה והישנה שלנו שבקה חיים,אין מה לעשות גם זה קורה אז עד שנהיה בטוחים אני בנתיים רוצה לברר על איזה פלאזמה או LCD שנקנה התקציב הוא עד 4.5,ואני אומר בכוונה ככה כי בעיקרון זה 4 אבל שיהיה אפשר לזרום עוד, ככה ש5 אלף זה כבר קצת בעיה, תמליצו לי בבקשה על משהו שיהיה טוב למשפחה,לסלון,המרחק צפייה לא גדול משהו כמו 3 מטר ה42 לא נראה לי תבוא בטוב האיכות תהיה לא משהו בגלל המרחק הקצר.... נראה לי ש32 תספיק או 37 אפילו יהיה נחמד הטלווזיה תשמש בעיקר לערוצים ודברים כאלה,קצת DVD יש לנו HOT אם זה משנה אני מכיר בכללי את רוב החברות,אבל דגמים ספציפיים אני לא הכי מכיר,ממה שאני רואה אצל אנשים עם טלווזיות דקות,זה שתמיד רואים תמונה מרוחה לא הכי חדה,אלה אם כן עומדים דיי רח…

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  14. Started by alex15,

קנית למחשב BLUTOOTH ואז גם קניתי אוזניה BLUTOOTH ..אז המחשב מציג אותה אבל בסקייפ ו יאהו ובמסנגר לא מציג כאילו אין משהו שקשור ל BLUETOOTH איך אפשר שיהיה שם הבלוטוט שם כדי לבחור בו ... החברה של האוזניה היא I DO ..

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  15. ואם כן אז איך ?

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  16. Started by Harsagi,

שלום, החלטתי לקנות מערכת קולנוע ביתית(דיוידי+רמקולים), אני לא ממש מבין בנושא כך שאצטרך עזרה קלה. התקציב נע בסביבות ה700-850 ש"ח, המערכת היא לחדר ולא סלון (מידות החדר אינן ידועות לי). המכשיר כמובן מיועד לחדר ולא למחשב. חשבתי אולי על 2 אופציות: לקנות רמקולים בסביבות ה600 ש"ח ולקנות DVD ב200. או הכל ביחד במחיר שציינתי. מאוד חשוב לי שהDVD יקרא DivX וישנה עדיפות לחיבור USB (פרט לא מחייב). אודה מראש לעוזרים במהרה.

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  17. Started by X7-007,

בכרטיס קול XFI, יש הגדרה שנקראית Enable Bass Redirection ויש חץ קטן שממליץ לשים על 80Hz THX כשהדיפולט זה 100. ויש עוד הגדרה Subwoofer Gain (+15dB) עכשיו ,האם אני צריך לסמן אותם ככה ? או להשאיר אותם בדיפולט מכובים כי זה תלוי ברמקולים כעיקרון, ואני לא בטוח יש לי רמקולים של Logitech 640 5.1 רק במצב GAME MODE האפשרות הזאת עובדת, במצב Entertainment היא לא אמורה לעבוד אפילו אם היא מופעלת. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  18. היי כולם! אתמול קיבלתי את הריבר 320 שלי מתיקון והחלטתי לשים עליו רוק' שמתי רוק' והפדתי שיהיה לי את הBOOLAUDER ואפילו שהרוק' עולה כתוב שיש לי את הקובץ הזה ועכשיו שאני רוצה להחזיר לפרימוורא של אייריבר אני לא יכול!! בבקשה תעזרו לי! איך עושים את זה???? הצלחתי ...... תודה!!

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  19. לילה טוב, לאחרונה גילתי שבכל פעם שאני מפעיל משחק מחשב שתומך ב EAX, ה AUDIGY 2 (או בממוקד - ה MEDIASOURCE שלו) עושה לו קראש ופשוט זורק את המחשב לריסט פעם אחר פעם. התקנתי את ה MEDIASOURCE עוד פעם (גרסה חדשה יותר - אחרי שזאת ההעצה שקיבלתי ממייקרוסופט לגבי הבעיה), והבעיה חוזרת חלילה. מה עושים? מסירים לגמרי?

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  20. Started by osyav,

שלום, צריל המלצה לכרטיס קול , תקציב עד 330. דברים חשובים: איכות, חיבור SPDIF, אנלוגי 5.1, +מאוד חשוב: חיבור אודיו לפאנל קדמי במארז. לא חשוב: משחקים. להאזנה עם אוזניות SONY V6 , רוק קלאסי ומוזיקה קלאסית. חשבתי על AUDIGY VALUE שנמכר ב 165 ש"ח ב KSP ויש גם את XFI XTREME AUDIO שנמכר שם בכ- 330 האם ההבדל יורגש? מצאתי ביקורות טובות על ה XFI XTREME MUSIC אך ה AUDIO הזול יותר לא מצאתי כלום. הצעות, גם לכרטיסים אחרים יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  21. שלום רב השכן שלי קנה DVD נייד של סוני "sony DVP-FX701" בתילנד אם אני לא טועה. הבעיה היא שהמכשיר תומך רק באזור שידור 1 (ארה"ב). האם קיימת איזו שהיא דרך לפתוח את המכשיר לאזורי שידור נוספים אזור שידור 2 (ישראל). בתודה מראש על העזרה. עמיר שחר

22. כאילו יש לי כרטיס מובנה בלוח אם, ויש שם 3 חיבורים. הראשון למיקרופון, השני לרמקולים,(לשם מחובר הרסיבר שלי) אז למה השלישי ? עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה...

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  23. Started by momi,

למי יש את הניסיוןלחבר את הפלזמה החדשהשל LG (זאת שיכולה גם להקליט) למחשב

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  24. Started by liiight,

אני רוצה שיהיה לו הארדיסק של לפחות 20GB ושיהיה סבבה בכלליות אין לי שום מושג בתחום הזה, חוץ מזה ששמעתי שIPOD זה בעיקר הייפ ומחיר מנופח. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  25. יצא לי להשתמש בכמה ימים האחרונים ומאד התלהבתי. הן שוות את תג המחיר של 400+ שקל?

• 2 תגובות
    • 466 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.