אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שאלות מהותיות: 1. יש אפשרות להקליט מכמה ערוצים בו זמנית מכרטיס טלוויזיה, או לחילופין להקליט מערוץ אחד ולצפות בערוץ אחר באותו זמן? 2. אני מעוניין להעביר קלטות וידאו ישנות (ארועים משפחתיים למיניהם) לדי וי די, האם העברה בעזרת כרטיס טלוויזיה (איכותי) תוריד מאיכות הוידאו? אולי עדיף לתת את הקלטות לאיזו חנות צילום שתעשה את ההעברה? שאלות פחות מהותיות: 1. יש לי מערכת הפעלה XP professional אני עדיין יכול להשתמש בשלטים המסופקים עם כרטיסי הטלוויזיה השונים, או שיש תמיכה לכך רק ב VISTA?
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב שלי לרסיבר דרך היציאה הדיגיטלית בכרטיס הקול (מובנה בלוח אם 965P-S3 של GIGABYTE) לכניסת קואקס דיגיטלית ברסיבר (פיוניר 516). כשאני מנססה לפעיל את הTEST הפשוט של כרטיס הקול ומכוון שם 5.1 רמקולים, אני שומע את 2 הקדמיים אבל לא שומע כלום מהאחוריים או מהסנטר. איך ניתן לקנפג את המחשב כך שיוציא דרך הרסיבר אות לכל הרמקולים על מנת שאשמע גם בTEST של כרטיס הקול וגם במשחקים וסרטי AC3 כמו שצריךך מכל הרמקולים?
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
אוקי, אני צריך אוזניות לעצמי.... אני לא רוצה לשלם יותר מדי... אני לא צריך איכות בשמיים, רק שהאוזניות יעשו את העבודה, המטרה היא משחקים, אבל אני מתאר לעצמי שבמחיר שאני רוצה האוזניות לא יהיו יעודיות... תקציב: עד 100 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אם אפשר תמונה של המגבר אני ישמח שם החנות פלוס גם תמונה תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
למישהו יש המלצה? דרך אגב, התקציב שלי עד 600 בערך.
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שמעתי שיכולות להיות בעיות להריץ קבצי וידאו HD. האם זה תלוי במעבד ובכרטיס מסך? יש בכלל היום כרטיסי מסך (חדשים) שלא מסוגלים להריץ תכני HD? משהו יודע איזה בעיות של SOUND יש? (הבנתי שעדיין אין דרייברים לתמיכה בכל קבצי ה SOUND - למשל סרטים של BLUE RAY) משהו יכול להרחיב בנושא?
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
לילה טוב, לאחרונה גילתי שבכל פעם שאני מפעיל משחק מחשב שתומך ב EAX, ה AUDIGY 2 (או בממוקד - ה MEDIASOURCE שלו) עושה לו קראש ופשוט זורק את המחשב לריסט פעם אחר פעם. התקנתי את ה MEDIASOURCE עוד פעם (גרסה חדשה יותר - אחרי שזאת ההעצה שקיבלתי ממייקרוסופט לגבי הבעיה), והבעיה חוזרת חלילה. מה עושים? מסירים לגמרי?
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
אני בעיקר שומע מוסיקה במחשב ולכן אני לא רואה סיבה לקנונות 5.1 אני חושב ש2.1 יהיה מספיק לא מעוניין במגבר חזק במיוחד אבל צליל איכותי וחד עד כמה שאפשר בטווח המחירים הזה (גם פחות מ400 ש"ח זה בסדר אם אין הבדל משמעותי באיכות)
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולך לקנות טלוויזיה פלאזמה (כנראה Panasonic 42PWB8 ) ואני מחפש עכשיו רמקולים בשבילה. בעיקרון אני מעדיף מערכת סורואנד 5.1 , אבל התקציב שלי לא גבוהה במיוחד (1000-2000 שקל מקסימום, עדיף קרוב יותר ל 1000), ואני מתלבט עם כדאי לקנות מערכת 5.1 בתקציב הזה, או שעדיף כבר רק שני רמקולים כי 5.1 ב 2000 שקל לא יהיה איכותי... אז השאלה שלי זה האם יש מערכת 5.1 סבירה בתקציב 1000-2000 שקל, אם לא אז מה המחיר של המערכת 5.1 הכי זולה ששווה לקנות, ועל איזה זוג רמקולים לטלוויזיה אתם ממליצים בתקציב עם אין מערכת כזו. תודה מראש, אלמוג.
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
יש לי לוח a8n-sli עם כרטיס קול מובנה alc850 הוא מחובר למערכת קולנוע שלי דרך יציאה דיגיטלית עכשיו הבעיה כשאני שומע שיר אני שומע אותו בעוצמה נורמלית אבל כשאני מפעיל סרט אני שומע אותו ממש חלש בבקשה תעזרו לי אני משתגע
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
משום מה הכרטיס קול שלי לא עובד נכנסתי למנהל התקנים הוא מופיע לי שם בעיגול הצהוב הזה ניסיתי להוריד אתו לוהתקין שוב וגם לעזכן ושום דבר לא פועל ככה זה רשום במנהל התקנים misrosoft UAA bus driver for high difinition audio בבקשה חייב עזרה תודה לכל העונים/קוראים.
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה ללכוד וידאו ממצלמה למחשב דרך כרטיס המסך המובנה (Radeon x1250) בלוח האם Asus M2A -VM- HDMI ? ניסיתי לעשות זאת בחיבור המצלמה ל- Video in של הכרטיס, אולם המחשב לא מזהה את המצלמה. מישהו יכול להציע פתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני רוצה לישאול עם כדי לי ליקנות את הנגן הזה אני רוצה משהו עם עוצמה וחוסך בטריות אמרו לי שהוא נגן חסכן והוא גם מיתכבה אוטומטי אז כדי לי ליקנות אותו?
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
למה הנאנו לא מראה וידאו, נראה לי שבקרוב יצא נאנו וידאו ראיתי אצל חבר את ה U3 של iaudio דווקא מכשיר נחמד, והקטע של הוידאו מוסיף המון, אני רוצה את זה לעבודה שלא יראו שאני רואה סרטים אולי אני אקח את האיפוד וידאו הרגיל כבר אבל הוא נראה לי דיי גדול ובולט שרואים בו סרט יש עצות? האם שווה לחכות לאיזה מכשיר שעומד לצאת (נראה לי שווה לחכות ל G10 של Iriver)
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
כאילו יש לי כרטיס מובנה בלוח אם, ויש שם 3 חיבורים. הראשון למיקרופון, השני לרמקולים,(לשם מחובר הרסיבר שלי) אז למה השלישי ? עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה...
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
תוכלו למצוא לי כרטיסי טלוויזיה טובים שעובדים ב-vista 64 bit, באיזור של 300 שקל בערך. תודה.
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום! יש לי שירים שנמצאים על הItunes ושאני מנסה להעביר אותם לiriver הם לא עוברים לי. שירים אחרים שהם לא בItunes עוברים בלי בעיה... *השירים שב Itunes לא מצליחים לפעול דרך המדיה פלייר, וגם כשהם בתיקיית מוזיקה הקובץ ניראה כקובץ iTunes ולא כקובץ כמו כל שאר השירים שכן עוברים לIriver. מקווה שהסברתי את הבעיה שלי בצורה טובה. אשמח לעזרה! תודה!
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אז ככה יש לי DVD שקורא DIVX ואמרו לי שזה עשה את החיים יותר קלים... שאני יכול לצרוב סרט כ DATA ולשים שם תרגום ושהכל יהיה אותו שם וה DVD שלי יטען את זה.... אח"כ אמרו לי שאני צריך לעשות איזשהי תיקייה מיוחדת בשביל שה DVD שלי יקרא את זה... אז מישהו יכול בבקשה לעזור לי ? ואיזה קובץ אני צריך את התרגום ? כקובץ SRT
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום אני קונה LCD 32 אני רוצה להשתמש בטלוויזיה בשביל לראות הוט וגם לחבר למחשב ולשחק בה משחקים.... השאלה איזה איכות טלוויזהי אני צריך כדי לראות ממש טוב משחקים , ועם אני מביא HD full האם אני יראה באיכות פחות טובה טלוויזיה רגילה....
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות מערכת קולנוע ביתית(דיוידי+רמקולים), אני לא ממש מבין בנושא כך שאצטרך עזרה קלה. התקציב נע בסביבות ה700-850 ש"ח, המערכת היא לחדר ולא סלון (מידות החדר אינן ידועות לי). המכשיר כמובן מיועד לחדר ולא למחשב. חשבתי אולי על 2 אופציות: לקנות רמקולים בסביבות ה600 ש"ח ולקנות DVD ב200. או הכל ביחד במחיר שציינתי. מאוד חשוב לי שהDVD יקרא DivX וישנה עדיפות לחיבור USB (פרט לא מחייב). אודה מראש לעוזרים במהרה.
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש דרך לחבר את המחשב הנייח לטלוויזייה ללא כבל HDMI אם קיים חיבור שניתן לחבר למחשב כדי לשדר לטלוויזיה הטלוויזיה היא של חברת פיליפס אין בה אנדרואיד אבל אפשר לחבר טלפונים
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
קניתי מערכת creative lx 520 ויש לי בעיות בהפעלת כל הרמקולים,חיברתי את כולם הגדרתי אותם בכרטיס קול אבל שאני משמיע מוסיקה רק הרמקולים הקדמים פועלים והסאב. אם אתם יכולים לעזור תגיבו בקשה
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אז כנראה שהטושיבה הטובה והישנה שלנו שבקה חיים,אין מה לעשות גם זה קורה אז עד שנהיה בטוחים אני בנתיים רוצה לברר על איזה פלאזמה או LCD שנקנה התקציב הוא עד 4.5,ואני אומר בכוונה ככה כי בעיקרון זה 4 אבל שיהיה אפשר לזרום עוד, ככה ש5 אלף זה כבר קצת בעיה, תמליצו לי בבקשה על משהו שיהיה טוב למשפחה,לסלון,המרחק צפייה לא גדול משהו כמו 3 מטר ה42 לא נראה לי תבוא בטוב האיכות תהיה לא משהו בגלל המרחק הקצר.... נראה לי ש32 תספיק או 37 אפילו יהיה נחמד הטלווזיה תשמש בעיקר לערוצים ודברים כאלה,קצת DVD יש לנו HOT אם זה משנה אני מכיר בכללי את רוב החברות,אבל דגמים ספציפיים אני לא הכי מכיר,ממה שאני רואה אצל אנשים עם טלווזיות דקות,זה שתמיד רואים תמונה מרוחה לא הכי חדה,אלה אם כן עומדים דיי רח…
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את המחשב כרטיס מסך 3090 למסך LG OLED C1 המרחק מהשולחן מחשב לטלוויזיה 8 מטר בערך, המטרה לשחק עם 4K-120HZ איכותי אבל במחיר שפוי המידע שמצאתי ברשת לבחירת כבל הם: 1. כבל מאושר Ultra High Speed HDMI™ Certified. 2. כבל אופטי עדיף אך יקר יותר. 3. כבל מומלץ לפי סקירות ביטיוב. הגעתי למספר דגמים: הטוב והיקר עולה 634 שקל https://www.amazon.com/gp/product/B081SQXPWB/ref=as_li_qf_asin_il_tl?ie=UTF8&tag=tec0ab-20&creative=9325&linkCode=as2&creativeASIN=B081SQXPWB&linkId=a4b8514e122d90356d2960bfc7e21d4d המומלץ בארץ אך עדיין יקר עולה 580 (וארוך לי מדי 15M לא מצאתי אותו בפחות) https://ksp.co.il/web/item/160740…
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-