אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
-
חברים יש לי מערכת 4.1 בחדר, והיא מחוברת לכרטיס קול שלי עם ה Abit AN8 Ultra, ויש לי במחשב השני סלוט PCI של Soundblaster 4.1 digital ורציתי לדעת מה יותר טוב.. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה והפעלתי ובהטענה קופץ לי האלרט הבא (מצורפת תמונה). למה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
למי יש את הניסיוןלחבר את הפלזמה החדשהשל LG (זאת שיכולה גם להקליט) למחשב
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אז ככה...במערכת שלי יש 2 יציאות לרמקולים(2 אדומים ו-2 שחורים).. עכשיו כשאני מחבר רמקולים ליציאה אחת אז זה עובד כמה שניות ואז המערכת עושה "PROTECT" ונכבית.. אבל כשאני מחבר את אותם רמקולים ליציאה השניה אז הכל עובד טוב ויפה.. מישהו יודע מה זה?? תודה לכל מי שיעזורר...
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
היי, הנגן הוא iaudio u2 1GB מערכת ההפעלה שלי היא win98se התקנתי את הדרייבר והתוכנה שמקשרת בין הנגן למחשב (jetshell pro). בפעם הראשונה שהורדתי קבצים אל הנגן הכל היה בסדר. בפעם השנייה כבר לא. ברגע שאני מחבר את הנגן לכבל ה-USB (את הכבל אני משאיר מחובר תמיד למחשב) המחשב "קופא". שום דבר על שולחן העבודה לא ניתן להקלקה. ברגע שמנתק את הנגן מהכבל המחשב חוזר לתפקד. הצלחתי להוריד קבצים אל הנגן בצורה הבאה: פותח את התוכנה לפני שמחבר את הנגן (כדי שהמחשב לא יתקע),היא מבשרת לי שלא מוצאת את הנגן,מחבר את הנגן ולוחץ ok. בפעם הראשונה שעשיתי זאת העסק עבד. בפעם השנייה התוכנה קפאה עם חיבור הנגן.ניתקתי אותו,חיברתי שוב,התוכנה יצאה מקפאונה וכך הצלחתי להוריד קבצים. התהליך הזה של חיבור וניתוק הנגן מ…
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
בכרטיס קול XFI, יש הגדרה שנקראית Enable Bass Redirection ויש חץ קטן שממליץ לשים על 80Hz THX כשהדיפולט זה 100. ויש עוד הגדרה Subwoofer Gain (+15dB) עכשיו ,האם אני צריך לסמן אותם ככה ? או להשאיר אותם בדיפולט מכובים כי זה תלוי ברמקולים כעיקרון, ואני לא בטוח יש לי רמקולים של Logitech 640 5.1 רק במצב GAME MODE האפשרות הזאת עובדת, במצב Entertainment היא לא אמורה לעבוד אפילו אם היא מופעלת. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
אוקי, אני צריך אוזניות לעצמי.... אני לא רוצה לשלם יותר מדי... אני לא צריך איכות בשמיים, רק שהאוזניות יעשו את העבודה, המטרה היא משחקים, אבל אני מתאר לעצמי שבמחיר שאני רוצה האוזניות לא יהיו יעודיות... תקציב: עד 100 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
יצא לי להשתמש בכמה ימים האחרונים ומאד התלהבתי. הן שוות את תג המחיר של 400+ שקל?
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות מערכת קולנוע ביתית(דיוידי+רמקולים), אני לא ממש מבין בנושא כך שאצטרך עזרה קלה. התקציב נע בסביבות ה700-850 ש"ח, המערכת היא לחדר ולא סלון (מידות החדר אינן ידועות לי). המכשיר כמובן מיועד לחדר ולא למחשב. חשבתי אולי על 2 אופציות: לקנות רמקולים בסביבות ה600 ש"ח ולקנות DVD ב200. או הכל ביחד במחיר שציינתי. מאוד חשוב לי שהDVD יקרא DivX וישנה עדיפות לחיבור USB (פרט לא מחייב). אודה מראש לעוזרים במהרה.
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
אם אפשר תמונה של המגבר אני ישמח שם החנות פלוס גם תמונה תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
http://www.21.tv/arutz/michrazgrp.aspx?channel_id=72211&channel=15 זה מתאים לי לחיבור למחשב יש לי VGA וזה בדיוק מה שאני צריך כי אני רוצה לצפות בסרטים מהמחשב אל הטלוויזיה אני צריך שתגידו לי אם זה שווה אם אני אוכל למצוא משהו יותר טוב באותו מחיר וכו' , תודה.
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שמעתי שיכולות להיות בעיות להריץ קבצי וידאו HD. האם זה תלוי במעבד ובכרטיס מסך? יש בכלל היום כרטיסי מסך (חדשים) שלא מסוגלים להריץ תכני HD? משהו יודע איזה בעיות של SOUND יש? (הבנתי שעדיין אין דרייברים לתמיכה בכל קבצי ה SOUND - למשל סרטים של BLUE RAY) משהו יכול להרחיב בנושא?
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום, יש לי רמקולים של CREATIVE 2500 ולאחרונה אני שומע רק ברמקול אחד. לבסוף עליתי על הבעיה והיא החיבור לכרטיס המובנה בלוח אם. כאשר אני משחק איתו אז שומעים פתאום בשני הרמקולים. אני מעוניין בהמלצה לכרטיס קול חיצוני,והשאלה שלי האם יש הבדלים בכרטיסי הקול הזולים נגיד עד 150 ש"ח. למשל בKSP יש C MEDIA 5.1 שעולה 40 ש"ח וCreative Audigy SE 7.1 שעולה 150 ש"ח. יש הבדל ביניהם? שווה להשקיע יותר לCREATIVE? וכנראה בעתיד אני יחליף את הרמקולים לX540 של לוג'יטק. במצב הזה הכרטיס קול יהיה משמעותי יותר?
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום, צריל המלצה לכרטיס קול , תקציב עד 330. דברים חשובים: איכות, חיבור SPDIF, אנלוגי 5.1, +מאוד חשוב: חיבור אודיו לפאנל קדמי במארז. לא חשוב: משחקים. להאזנה עם אוזניות SONY V6 , רוק קלאסי ומוזיקה קלאסית. חשבתי על AUDIGY VALUE שנמכר ב 165 ש"ח ב KSP ויש גם את XFI XTREME AUDIO שנמכר שם בכ- 330 האם ההבדל יורגש? מצאתי ביקורות טובות על ה XFI XTREME MUSIC אך ה AUDIO הזול יותר לא מצאתי כלום. הצעות, גם לכרטיסים אחרים יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לקנות מסך שישמש אותי גם לטלוויזה וגם למחשב.. המרחק המקסימילי מהטלוויזיה הוא 2.5 מטר. המסך מיועד בעיקר לצפיה בטלוויזיה, השימוש במסך למחשב הוא בעיקר לגלישה באינטרנט.. המחיר שברצוני להשקיע הוא בסביבות ה 2000 שקל. איזה גודל טלוויזיה מומלץ ? ואיזה דגם ייתן את האיכות הכי טובה ביחס למחיר ? אשמח לכל חוות דעת תודה מראש עדי
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
אז כנראה שהטושיבה הטובה והישנה שלנו שבקה חיים,אין מה לעשות גם זה קורה אז עד שנהיה בטוחים אני בנתיים רוצה לברר על איזה פלאזמה או LCD שנקנה התקציב הוא עד 4.5,ואני אומר בכוונה ככה כי בעיקרון זה 4 אבל שיהיה אפשר לזרום עוד, ככה ש5 אלף זה כבר קצת בעיה, תמליצו לי בבקשה על משהו שיהיה טוב למשפחה,לסלון,המרחק צפייה לא גדול משהו כמו 3 מטר ה42 לא נראה לי תבוא בטוב האיכות תהיה לא משהו בגלל המרחק הקצר.... נראה לי ש32 תספיק או 37 אפילו יהיה נחמד הטלווזיה תשמש בעיקר לערוצים ודברים כאלה,קצת DVD יש לנו HOT אם זה משנה אני מכיר בכללי את רוב החברות,אבל דגמים ספציפיים אני לא הכי מכיר,ממה שאני רואה אצל אנשים עם טלווזיות דקות,זה שתמיד רואים תמונה מרוחה לא הכי חדה,אלה אם כן עומדים דיי רח…
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות רדיו דיסק לרכב (עד 500) אפשר המלצות?
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שאני מפורום הנכון יש לי כרטיס 8800 320 MB כמו שאתם יודעים יש לכרטיס 1 SVIDEO 2 DVI שאלתי היא כזו יש לי מסך וטלויזיה שמחוברים אליו DVI ו-SVIDEO ברצוני לחבר טלויזיה נוספת ליציאה הפנויה ל-DVI עם הצד שני ל-SVIDEO בטלויזיה האם זה יעבוד ואני אוכל לראות סרטים על הטלויזיה הנוספת
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
קניתי מערכת creative lx 520 ויש לי בעיות בהפעלת כל הרמקולים,חיברתי את כולם הגדרתי אותם בכרטיס קול אבל שאני משמיע מוסיקה רק הרמקולים הקדמים פועלים והסאב. אם אתם יכולים לעזור תגיבו בקשה
-
- 4 תגובות
- 456 צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני רוצה להתחיל להקליט מהטלויזיה למחשב שלי - ומובן שאני צריך כרטיס טלויזיה השאלה היא - איזה. אני צריך כרטיס טלויזיה שידע להקליט באיכות טובה. עדיף שהתקציב יהיה עד 500 ש"ח. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם יציאה אופטית השאלה שלי היא האם אני מחבר את הרסיבר ליציאה הזאת אני אקבל 5.1 או שאני צריך כרטיס קול עם יציאה קואוקס דיגיטלית? ואם כן רו שאפילו רצוי אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס נחמד עם יציאה של קואוקס לא משהו יקר ולא משהו זול ודפוק תודה
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
הכרטיס הוא כמובן OB מדגם: ADI® AD1988B 8-channel High Definition Audio CODEC - Support Jack-Sensing, Enumeration, Multi-streaming and Jack-Retasking - Coaxial / Optical S/PDIF out ports at back I/O אני רגיל לכניסות הקלטה של "wav in" (כלומר, מה שמשדר כרטיס הקול בעצם) ולהפתעתי יש רק 3 אופציות: CD Player Microphone Line In ממתי ה"שדרוג" הזה...? האם איאלץ להתקין תוכנה לשם כך? בנוסף, סתם כי מעניין אותי, האם חובה לעבוד עם תוכנת ה- Soundmax שתופסת לי 4-5MB על ה-RAM? תודה!
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
אני רוצה שיהיה לו הארדיסק של לפחות 20GB ושיהיה סבבה בכלליות אין לי שום מושג בתחום הזה, חוץ מזה ששמעתי שIPOD זה בעיקר הייפ ומחיר מנופח. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-