עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by er0101,

היי, אני לא מצליח להבין את ההבדלים בין שני הכרטיסים הראשונים בלינק: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-soundblaster&db67504=67506 מישהו יכול להסביר? יכול להיות שהשני הוא פשוט דגם ישן שלא משווק? איך שניהם יחסית לX-fi Platiunum? (אני יודע שזה PCI, אני רק רוצה לדעת את ההבדל באיכות) שנה טובה.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by לוח שנה,

שלום לכם, רציתי לשאול אילו מביניהם עדיף לשמיעת מוזיקה בעיקר? תודה.[br]פורסם בתאריך: 27.12.2009 בשעה 00:41:23 הקפצה

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  3. Started by roeiw,

שלום כשאני מחבר את הדיוידי שלי למחשב ע"י כבל קואקסלי שומעים מצויין.. הבעיה היא שאני מנגן סרט עם DTS לא שומעים כלום. אני צריך להתקין איזה דרייבר או משהו ל DTS או שפשוט אין מה לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  4. אני רוצה מגבר לאוטו יש אחד בשם V12 עם 1000 וואט? למישהו יש נסיון איתו? לא מביקורות באתרי אינטרנט אלה ממש נסיון איתו תודה

5. Started by TomerPerez,

היום אני הולך לקנות את הmicrolab solo 7c ויש לי כמה שאלות בנוגע אליהם. 1.איפה אני צריך להעמיד אותם ובאיזה צורה? 2.איך אני מכוון את הבאס ואת הטרבול ואיזה צורה תהיה הטובה ביותר לכך? 3.מה זה burm in ןbreak in ואיך עושים את זה? פשוט מנגנים מוזיקה? 4.אני צריך להשתמש בקבצי מוזיקה שהם flac? באיזה נגן אני צריל להשתמש? 5.האם הוספה של כרטיס קול תשפר את הביצועים הכמות ניכרת? תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  6. אחרי ששיגעתי אותכם קצת ;D קניתי h340 הוא עדיין בטעינה אני רוצה בלילה לעדכן אותו הבנתי שזה פוגם בווליום שלו האם זה נכון קניתי מבאג זה כנראה מכשיר אירופי אם זה נכון אז מה לעשות לעדכן לא לעדכן יש אולי כמה סוגים תעזרו לי ותגידו אם מורידים את העידכון האחרון יש שם את הכל כלל הקודמים או שצריך להתקין כל עדכון? ואחרי שאני מעדכן את המכשיר אפשר למחוק את הקובץ של העדכון מהמכשיר זה לא הורס? תודה רבה לכל מי שעוזר אם אני מוריד קוראנית זה משנה לי את ההגדרות של המכשיר לגרסה הקוראנית? ואם כן אם אני אחר כך מתקין אירופאית זה מחזיר לי לאירופאית?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  7. Started by maxim22,

בעקבות תכנוניי לקנות נגן בקרוב (כנראה האייפוד ולא האייריבר בסוף) אני רוצה לדעת אם יהיה גירסת itunes לווינדוס 98

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  8. Started by com,

אהלן מחפש 40/42 לסלון. השימושים בעיקר יהיו צפיה בערוצים רגילים (10,22) וקצת תכנים בHD 0 (אין צורך בתלת מימד) כעקרון אנחנו לא צופים אדוקים בסרטים אבל אם יכול להיות כניסת USB עם תמיכה בסרטים, זה בסה"כ יכול להיות נחמד (אבל לא הכרחי, אפשר לחבר ת'לפטופ, במילא זה פעם בהרבה זמן) חשבתי על סמסונג UA40EH500 שהיא זולה מאוד (2500) וגם 100 הרץ עם USB שאוכל וידאו יש שארפ 40LE530 שיקרה ב300 שקל יותר (שווה ת'הפרש?) ויש גם LG בגודל 42 שגם מציגות נתונים דומים ועולות 3000 (42LW450) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by dkaro,

שלום לכולם, אני מחפש לרכוש מערכת רמקולים למחשב (5.1). חשוב לציין שאני לא איזה אודיופיל מושבע ושאני לא זקוק לאיזו מערכת סופר איכותית באלפי שקלים. להלן המידע הרלוונטי: חדר: ממ"ד, כ-3 על 3 מטר. כבלים: נדרשים כבלים ארוכים, אשר יעברו בחוטי משיכה בתוך הקיר. אני מניח שהקדמיים זקוקים לכ-3-4 מטר והאחוריים לכ-6-7 מטר. תלייה: עדיפות לרמקולים עם מנגון תלייה מובנה, שלא אצטרך להתחיל לרכוש בנוסף גם מדפים במיוחד. ייעוד: בעיקר סרטים, סדרות ומשחקים. מוזיקה אני לא שומע כמעט במחשב. מחיר: עד 800 ש"ח. אודה להמלצותיכם ! תודה.

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  10. Started by LOOSE,

היי קניתי אוזניות JBL 220 ומשום מה הם הגיעו בלי מתלה לצוואר עכשיו רציתי לדעת אם מוכרים דבר כזה בנפרד ואם כן אז איפה אפשר למצוא מי שלא הבין אני מדבר על דבר כזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=469313# תודה מראש

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  11. Started by Sere,

אני רושם את זה פה כהמשך לדיונים שהיו פה בעבר לגבי שלטים חלופיים לרמקולים הללו ( 4C, 6C וכו') וכדי שזה יעלה בחיפוש בפעמים הבאות. בשעה טובה הגיע אלי השלט שהזמנתי מאיביי מדגם Chunghop L618, ואני שמח לבשר שהוא עובד נהדר עם הרמקולים לאחר סשן תכנות מעט מייגע (לקח לי כמה וכמה נסיונות לתפוס את הקוד עבור כל כפתור מהשלט המקורי, עם שלטים של מכשירים אחרים שניסיתי אין בעיה). לחברה יש מגוון רחב מאוד של שלטים אוניברסליים זולים שאפשר להשיג באיביי או באתרים הסינים השונים, רק לשים לב שמזמינים שלט עם אופציית Learning - אלטרנטיבה לאלה שלא מעוניינים להוציא כסף על Harmony (שנראה שלוג'יטק מפסיקה לייצר אותם) ודומיהם.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לינקים יתקבלו בברכה!!!!

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  13. אני מעוניין לקנות מערכת של 8 רמקולים לאוטו ואני לא בטוח שהייה אפשרי לחבר את כולם לרדיו טייפ ....צריך מגבר חיצוני או משהו נוסף ?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  14. Started by slip,

לפני כמה חודשים קניתי לי "CX300" שאלתי את המוכר לגבי אחריות והוא אמר לי שאין אחריות עליהם,והאמנתי לו בלי לבדוק לעומק.בהתחלה התלהבתי מהאיכות קול שלהם אפילו שלא חשבתי שהיא בשמיים כמו שכולם אומרים,בזמן האחרון היה לי בעיות איתה אוזניה אחת נשמעת חלש מהשנייה ובכלל שניהם יצאו מהמקום או שהדבק פתאום התפורר אני לא יודע,ובדיוק לפני כמה ימים אני קורא שבחור בHWZONE אומר שכן יש אחריות על האוזניות ועוד לשנתיים!,בדקתי באתר של סנהיזר וגם שם כתוב שהאחריות היא לשנתיים .התחלתי לדאוג שאולי קיבלתי אוזניות מזויפות במחיר מלא (299ש"ח). חשבתי לעצמי מה אני אמור לעשות עם זה -או לבוא לחנות ולהגיד שמע בן אדם קניתי פה אוזניות שהייתי אמור לקבל עליהם אחריות ולא קיבלתי שיט ויכול להיות שמכרתם פה איזה …

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  15. Started by stingeR-,

מתלבט בין 2 לוחות אם MSI P67A-GD53 ו Gigabyte P67A-UD3P כאשר אני צריך תמיכה בDTS/DOLBY ובאתר של GIGABYTE זה מצויין כי זה נתמך... מדובר על אותו CODEC(ALC889) לכן הייתי מעוניין לדעת אם הטכנולוגיה נתמכת בMSI למרות שלפי דעתי אין סיבה שלא.

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  16. קניתי את הממיר הבא: Realtek RTL 2832U DVB-T USB2.0 (בארץ ראיתי אותו ב200 שקל) המכשיר מבוסס צ'יפסט של Realtek RTL 2832U , הWINDOWS 7 זיהה והתקין לי את הדרייבר שלו. הבעיה החא שהמכשיר לא קולט כלום. בדקתי בחדר שבו יש ממיר עידן פלוס המחובר ישירות לTV אשר קולט שידורים, ולא קלטתי שידורים במתאם הUSB שלי. וידאתי שחיבורי האנטנה חזקים. אשמח לעזרה ממי שמכיר ועובד עם מכשיר דומה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by TimoTy,

חשבתי על ה-FX6021 אבל אני לא בטוח.... אמרו לי שהם מאוד איכותיים והאם יש מצב שאוכל לשמוע אותם איפושהו ? תןדה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  18. שלום לכולם, אבקש המלצה למסך LED 40 אינצ' בסביבות 2,000 ש"ח (ניתן חריגה קלה). לשימוש בייתי רגיל, רואה בעיקר כדורגל. אם יש כזו שהיא גם FULL HD אז בכלל מעולה. מה מומלץ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום! 1) מחפש המלצה לרמקולים שמתחברים למחשב ב-USB. יש כל מיני דברים נחמדים כמו FC-520U של מיקרולאב, אבל אלה לדעתי מיועדים רק למדיה, כלומר רק לDOK ועוד כמה מהחבר'ה האלה, תקנו אותי אם אני טועה. 2) לחילופין, אביזר המרה מומלץ מUSB לRCA או לחילופין אפילו לפלאג סטריאו 3.5mm רגיל, כמובן יפתח לי את האפשרויות הקיימות בשוק, למרות שחושש מעולם הממירים הרגישים. אשמח לעצתכם, תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Gogol,

שלום לכולם! אני צריך המלצות לרמקולים למשחקים וסרטים, באזור מחיר של 300 ש"ח. כעיקרון אני רוצה 5.1, אבל האם יש במחיר כזה משהו סביר ברמה הכי בסיסית, או שעדיף כבר לקחת 2.1? ??? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  21. היי, אז מה יש לכם להציע? תודה לכל העוזרים מראש!

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  22. Started by h.misha,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות נגן MP3 בנפח של 1GB. קראתי קצת בפורום בקשר להמלצות על iAudio G3 והחלתתי שזה הנגן שאני קונה. עכשיו לפי מה שהבנתי הנגן הזה קיים גם בגרסה של 2GB אבל בשום חנות ישראלית באינטרנט לא מצאתי את הגרסה הזאת. ראשית כל רציתי לשאול אם מישהו יודע כמה עולה גרסת 2GB ושנית כל איפה ניתן לקנות גרסה זאת האינטרנת? ועוד משהו: קראתי באיזה ביקורת שבה הספקית החדשה של iAudio (לא זוכר את שמה) הכריזה כי היא תיתן שנה אחת על הנגן, לאומת זאת קראתי בפורום על אנשים שקנו את הנגן עם אחריות של שמה וחצי. מישהו יודע איפה הטעות? ואם באמת ניתן להסיג אחריות של שנה וחצי אז מאיפה קונים! תודה אנשים!!!

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  23. שלום לכולם! ברשותי מחשב מעט ישן (AGP...) עם כרטיס מסך ATI 2600 HD PRO OS: ויסטה המחשב מחובר למסך 19 אינץ דרך DVI ולמסך LCD 32 דרך VGA אני רוצה שהמסך 19 יהיה על רזולוציה של 1280X1024 וה-LCD על 1024X768 (לא תומך ברזולוציה של המסך 19) האם ניתן לעשות זאת? אם לא, מה אני צריך לעשות כדי לקבל תוצאה כזאת (חוץ מלקנות עוד מחשב...)? תודה מראש לכל העוזרים רגב

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  24. Started by ashtarot,

איזה סוגי קבצים די וי די נייד קורא בד"כ? אם יש קובץ מסיומת שהוא לא קורא כמו WMV לאיזה סוג כדאי להמיר אותו (מבחינת גודל למשל)? תודה

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  25. Started by yakirsh4,

אני מתלבט בין שני האוזניות האלא http://ksp.co.il/?select=.1062..242..1250..1851..331.&list=1&sort=2&glist=1&uin=20135&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.1062..242..1250..1851..331.&list=1&sort=2&glist=1&uin=20823&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 בגלל מבצעי הBF הם כמעט באותו המחיר עם היתרון קל לjebra כי עם הסנאיזר אני יצתרך לקנות עוד מוצר למרות שאני לא ממש צריך משהו כרגע תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.