עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by noambaum,

יש לכם משהו שאתם מכירים עד 200 ש"ח +- ? אני ראיתי את אלו : Sennheiser HD-201 ב-160 ש"ח. ד"א אני מחפש אוזניות סגורות. תודה.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  2. Started by Along,

שלום לכולם! ברשותי מערכת 5.1 (logitech 530x) ואני נהנה ממנה. שימוש ניכר בה הוא שמיעת מוזיקה דרך ה-Windows Media Player בחמשת הרמקולים. הבעייה היא שהווליום נמוך מאוד ברמקולים האחוריים. האם יש דרך לפתור את זה? אני אשמח מאוד. אני יודע שמוזיקה זה 2.1 ו-5.1 לא נועד למוזיקה, אבל אני נהנה לשמוע בחמשתם ואשמח אם ישמעו ברמקולים האחוריים באותה עוצמה כמו בקידמיים. תודה מראש לכולם! אלון

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by erlich9,

יש לי 2000 שקל +- ואני חשבתי לאחר המלצות על המערכת הזאת http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1780725 האם אתם ממליצים עליה או על משהו אחר במחיר דומה ואני גם מתכנן לחבר את הרסיבר והרמקולים למחשב...יש לי כרטיס 7.1 ואין לי מושג אם אפשר לחבר ואם כן אז איך... בבקשה עזרו לי נ.ב אני חדש בתחום ואין לי מושג בגרוש לכן אני חייב עזרההההכ בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  4. אני חייב לקנות היום או מחר אוזניות אז חשבתי על ה MX 400 או 500 ואל תציאו לי את ה550 כי זה לא יגיע עד מחר תודה

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  5. Started by roes,

יש לי כמה שאלות על הכריס קול הזה: Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS 7.1 Pci 1. Creative היא חברה טובה לכרטיסי קול? 2. הכרטיס הזה טוב? 3. יש בו משהו מיחוד? כמה הוא עולה???

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  6. אני מחפש המלצה לכרטיס למשחקים בתקציב של בערך 550 שקל, לא מחפש לחסוך ולקנות משהו ממש זול.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  7. Started by FARKASH7,

ביצעתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לשתי שאלות חשובות: 1. האם הנגן תומך בPlaylists? 2. הבנתי שיש שיש לסאנדיסק נגן שתומך בתיקיות איזה נגן זה?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  8. Creative X-Fi XtremeMusic או Creative Audigy 2 ZS השימושים שלי הם משחקים סרטים ומוזיקה והדגש על איכות אז אני אומר מה יספק אותי מבחינת איכות כי אני קונה רמקולים של אלטק לנסינג תודה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  9. Started by FARKASH7,

האם קיים לH10 אביזר שמתחבר אליו ומשדר לרדיו על תדר מסוים מוזיקה כמו של האייפוד? לחבר שלי יש מכשיר כזה שמגיע עם עריסה(מעין דיבורית) לIPOD האם יש עריסה לאוטו גם לH10? עריכה: מצאתי שיש את שני האביזרים הנ"ל אבל בחו"ל האם הם נמכרים בארץ?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by fuflik,

לפליקר יש חיבור מונו של מיקרופון זה אפשרי לחבר אותו?ואם אפשרי אז איך או בכל מקרה למה החיבור הזה שם

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by roes,

הרמקולים האלו טובים? Creative INSPIRE 2.1 G380 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24894

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  12. Started by ranyr,

אני מכיר את הIPOD ורוצה אפשרויות אחרות... גם אם אי אפשר לנגן וידאו על המכשיר עצמו (האיכות של הוידאו על הטלוויזיה זהה לאיכות על המכשיר?)

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  13. שלום,לאחר שחיברתי כרטיס טלוויזיה ארור שליד חריצי הPCI נמצאים הג'מפרים של כרטיס הקול,ולא מצאתי איך לסדר את זה חזרה הלך הכרטיס קול המובנה בכל מקרה עכשיו יש לי Creative SoundBlaster לא בגרסאת הLIVE, בקיצור הכרטיס הזה ממש לא משהו,במשחקים יש לי רעש נוראי לפעמים במשחקים שהשיר של המשחק עולה שטוען את המפה או לפעמים בשירים עם גיטרות שומעים רעשים כאלה "טסס טסס.." וזה מעצבן חשבתי ללכת על CREATIVE AUDIGY SE כי בKSP הוא עולה 190,אני שם דגש על שישמעו אותי טוב במיקרופון ושמיעה איכותית במשחקים,הכרטיס הזה בסדר לדרישות שלי?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  14. מה אתם חושבים על כרטיס קול X-Fi Platinum של Creative, יש אותו לחבר שלי די אהבתי את הצליל, חיברתי אליו את האוזניות היה טוב חוץ מבאסים (חסר) אבל זה יתפתר אני מאמין אם אחבר מגבר. מה שטוב בו שיש לו 4 כניסות אם אני לא טועה, שזה די מכובד, כי גם מעוניין להקליט כמה כלי נגינה ביחד. אולי זה לא מקצועי במיוחד אבל אני חושב שזה די מכובד להקלטה ביתית. מה אתם חושבים על זה? אם אפשר גם תנו לי איתרונות וחסרונות. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  15. Started by roeiw,

1.הבעיה היא כשאני מחבר את הדוידי למחשב ע"י חיבור קואקסלי אחרי דקה -שניים נשמעים הפרעות רעשים ואז אחרי כמה שניות זה מסתדר. למה זה יכול לקרות? 2.אני רואה שמוכרים כבלים קואקסלים כפולים ז"א 2 מחברי RCA הם טובים לחיבור Stereo מהיציאה הסטנדרטית? 3.איפה אני יכול להשיג כבלים איכותיים במחירים סבירים דרך האינטרנט?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  16. Started by ELiA,

למישהו יש מושג מאיפה קונים את הרמקולים האדירים האלה? אני יודע שהפסיקו לייצר אבל אולי יש חנות שמוכרת עדיין או יש פה איזה אחד בפורום שיש לו והוא רוצה למכור?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  17. Started by nore0,

אני רוצה לכתוב את השמות של השירים כי זה מופיע לי במספרים איך עושים את זה ?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  18. Started by finish,

8-Channel Audio Combo Kit אני צריך את החלק הזה ללוח של גיגבייט כדי לחבר את המערכת קולנוע שלי ויש אותו רק בנעה מחשבים מישהו יודע איפה אפשר לקנות את זה באזור המרכז(ראשון)???

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  19. יש לי סאב פאסבי ואני צריך להוסיף לו הגברה משלו לפני שאני מתחבר לרסיבר צריך רעיונות ..הצעות ..או תרשים של מגבר הספק כל דבר שיכול לעזור תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  20. Started by roeiw,

שלום כשאני מחבר את הדיוידי שלי למחשב ע"י כבל קואקסלי שומעים מצויין.. הבעיה היא שאני מנגן סרט עם DTS לא שומעים כלום. אני צריך להתקין איזה דרייבר או משהו ל DTS או שפשוט אין מה לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  21. Started by parker8,

אני מדבר על המערכת 5.1 ערוצים של קרייאטיב שסופסוף הגיעה לארץ... מה אתם אומרים עליה? לינק לפנדה- http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12914 לינק באתר של קרייאטיב- http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10814 האם שווה להשקיע עליהם או ללכת על ה-MEGAWORKS? שעולים 200 ש"ח יותר... תודה מראש לעוזרים נ"ב איזה כרטיס קול יילך טוב עם הרמקולים האלה? תנו המלצות (כמובן שאת לא את ההכי יקר בשוק)

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  22. Started by Alex89,

אני מיתלבט בין שלושה נגני MP3 ואני צריך שימליצו לי איזה עדיף: Iriver H10 5GB Creative Zen Micro 5GB Apple iPod MINI 6GB לגבי גודל האיכסון אפשר להמליץ יותר, ב CREATIVE אני חושב שכדאי לקנות 20GB כי זה אותו גודל ועולה באיזה 150 ש"ח יותר. יש לי עוד שאלה האם כדאי לקנות MP3 (אחד מאלה) בסין(זה לא יבוא במשלוח יש מי שיביא את זה לכאן)? אם כן אז צריך להיתחשב בכך שאני יוכל לקבל תמיכה למכשיר בישראל.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  23. Started by LR,

שלום, האם אקולייזר גרפי של קובץ באיכות 320kbps יהיה אותו אקולייזר של קובץ באיכות 128kbps או אפילו קובץ באיכות גרועה יותר? (מבחינת הערכים שלו). כלומר : האם ערכי ערוצי האקולייזר יהיו זהים למרות הירידה הדרסטית באיכות השמע? במידה ולא, הכן יתבטא השוני ומדוע? נ.ב מדובר על אקולייזר גרפי ממוחשב הדוגם את הקובץ. תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  24. Started by eranRohatyn,

אני עדיין לא סגור על רמקולים וכ קול בייחוד לסרטים עד 100 דולר מUS

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  25. אני הולך לקנות את ה-icemat siberia עוד כמה ימים ורציתי לשאול אם עדיף לקנות את ה-icemat עם הכרטיס קול או שלא שווה לשלם עוד 150 שקל בשביל הכרטיס קול? כלומר אם אני אקנה את האייסמט בלי הכרטיס קול יהיה הבדל משמעותי בסאונד אם אני משתמש בכרטיס קול Realtek AC97 (שהוא לא בדיוק נחשב לכרטיס קול טוב) עם האייסמט בלי הכרטיס קול? מקווה שהבנתם למה התכוונתי אה ויש לציין שאין לי ממש כסף לאייסמט עם הכרטיס קול ככה שאני מעדיף מאוד את האייסמט שבלי אבל רק אם זה ממש אבל ממש משפיע אז אני אקנה את זה שעם הכרטיס קול.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים