עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by telzur,

אני לא ממש מבין בזה אפשר המלצה לאוזניות+מיקרופון עד 350 שח Sony Street Style DRG250DP HEADPHONE Logitech® Extreme PC Gaming Headset Logitech® Precision PC Gaming Headset Logitech® Premium Stereo Headset אלו למחשב?? Logitech® Stereo USB Headset 20 או משהו אחר בין 150 שח ל 350 שח אפשר הסבר למה כדאי לי להוציא יותר כסף על כל סוג של אוזניות? תודה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  2. היי. התחדשתי לא מכבר בסט-אפ חדש לדירה חדשה גם כן... הסטאפ הינו 5.1 אבל אני שומע כרגע על סטריאו. המטרה הראשונית הייתה שיפיק את המיטב עבור איכות סטריאו אודיופילית בתוך גבולות התקציב הדי מוגבל ודורש-פתרונות-יד-שניה שלי. להלן הסט-אפ: רמקולים של Pure-Acoustics QF900 (רצפתיים גדולים מאוד, כל הסט) ורסיבר Denon AVR 1601 שקניתי יד שניה גם כן... אופן החיבור: הטלוויזיה הינה רכזת היציאות- ומחוברת בכבל אופטי איכותי יחסית (מסוכך ומוזהב) לרסיבר. הטלוויזיה הינה Samsung F6400 חדשה (סדרה טריה של 2013). הרמקולים הקדמיים מחוברים כרגע לרסיבר באמצעות כבל רמקולים עבה מהחיבור העליון שלהם (יש 2) לחיבורי ה-Power Front של המגבר (המקומות האחרים יחוברו לאחוריים). יש לציין שגם את הרמקולים וגם את ה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מחפש את המסך הזול ביותר בעל פאנל שאינו TN בגודל של 26' ומעלה. התקציב פה הוא בגדר תקציב גג והייתי מעדיף מסך זול בהרבה אם ניתן בכלל. שימושים - צפיה בסרטים/סדרות (XVID/HD) וגיימינג ללא צפיה ב-TV בכלל. * תחובר למחשב HTPC - עדיפות לחיבור DVI/HDMI ויכולת עבודה גם כמסך מחשב לעבודה מזדמנת של כמה דקות, לא יותר. * אין צורך בחיבורים לממיר/קונסולה כי אין ולא יהיה לי אבל זה יהיה נחמד. * אין צורך ב-FULL-HD וזה ממילא לא ריאלי בתקציב הזה. HD-READY יהיה מספק. * רזולוציה טבעית בעבודה עם מחשב (NR) רצויה אך לא אם זה מייקר את המחיר משמעותית. פרופיל צפיה: 10% מחשב 40% תכני HD 50% תכני XVID או DVD יש לי DELL2407WFP שעונה על כל הדרישות אבל נראה לי בזבוז משווע להוציא 3K על מסך 24' ב-FULL HD כשב~3…

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by XMB,

אהלן, אני מנסה לחבר את ה Logitech Z-2300 שלי לטלויזיה (או יותר נכון לממיר). זו מערכת 2.1, כאשר 2 הרמקולים נכנסים לתוך הבאס/מגבר וממנו יוצא כבל אחד שבקצה הוא RCA המתחבר למחשב. השאלות שלי: 1. מחיפוש קצר ברשת, ראיתי שאני צריך חיבור Y, כזה: Amazon.com: Monster THXAI-YF-NF THX Certified Mono Female RCA to Stereo Male RCACable Adapter: Electronics האם ה THX CERTIFICATE חשוב? או שכל כבל גינרי יעשה את העבודה? (הרמקולים הם (THX CERTIFICATE 2. אני צריך כבל של לפחות 6-7 מטר (20ft, אני גר בארה"ב) מהחיבור של הרמקולים לממיר עצמו (הוא תלוי על הקיר), איך ואיפה אני מוצא כבל איכותי? ניסיתי לחפש ב AMAZON/EBAY כולם 2 זכרים ל 2 זכרים ואין 2 נקבות ל 2 זכרים (לפחות לא זבל סיני שכולם מתלונ…

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  5. ראיתי מבצע על הדגם הנ"ל ב1500 ש"ח. מחיר אטרקטיבי לכל הדעות ל-55' ממותג די מוכר. רציתי לברר האם יש כאן מישהו שמכיר או חווה את הדגם. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. השאלה המעודכנת בעמוד השני-מיקום רמקולים+AUDIGY? או LIVE 5.1?! אהלן חבר'ה! קניתי מערכת סראונד 5.1 ואני הולך לקנות SB LIVE 5.1 כנראה (כי הבנתי שזה סטנדרטי זול ואיכות פצצה)... ואני פשוט רוצה לדעת: במשחקים וסרטים מסויימים תהיה תמיכה ל-5.1 ואני אשמע בכולם... אך אם אני ארצה לשמוע פתאום מוזיקה...או משהו אחר שלא תומך..אז האם אני אשמע רק בסאב+2 הקדמיים?? כי המטרה שלי (כמו של כולם) היא לא משנה מה השיטה-לשמוע תמיד בכל הרמקולים יחד! האם אני אצטרך לשנות משהו כל פעם כשארצה לעבור משיטה אחת (5.1) לשיטה שניה (כאילו סטריאו מחולק ל-6 רמקולים)? תגידו לי אם באמת תהיה לי בעיה כזו ואם כן איך אוכל לפתור אותה במינימום HASSLE.... ;D ! תודה רבה...

• 31 תגובות
    • 6.6k צפיות
  7. Started by dvirb,

שלום חברים נפלו לידי רמקולים ישנים של מערכת סטריו.הרמקולים הרמקולים פשוטים, שמתחברים למערכת עם שני חוטים של פלוס ומינוס(אדום ושחור) שמתחברים לרמקול עם שני קליפסים קטנים ומתחברים למערכת גם כן עם שני קליפסים כאלה רציתי לדעת מה היא הדרך לחבר אותם למחשב(אין לי את המערכת סטריו שהרמקולים פעלו עליה או מערכת סרטיו אחרת). האם יש דרך להכין אוו לקנות כבל שיעביר את החוטים לפלאג אשר מתחבר ליצאה של המחשב?(יש לי כרטיס קול ישן שנקרא sound blaster live, אני חושב שהוא של logitech) בנוסף יש לי מערכת 5.1 גם כן ישנה(המחשב נקנה לפני כ 5-6 שנים והרמקולים הגיעו איתו) של DELL מהדגם הזה http://www.ciao.co.uk/Dell_5650_PC_multimedia_home_theatre_speaker_system__Review_5526735 האם יש אפשרות לחבר את…

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  8. Started by 888,

מתי יצא PSP ? הוא כולל גם MP3 ?

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  9. Started by ffetetg,

תוכנה להמרת WAV ל- FLAK יש דבר כזה ? לא להיפך WAV > FLAK

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  10. Started by JAMOOS GADOL,

אני מדבר על ה5.1 מעץ מלא+ שלט??? ועוד שאלה קטנה LUXON נחשבת חברה טובה בעלת מוצרים איכותיים?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by coolio10,

אני מעוניין ברמקולים, התקציב די משתנה 500 ש"ח עבור 2.0 או 2.1 (רצוי 2.1) במידה ואתם תוכלו להמליץ על 5.1 שיתאימו לחדר התקציב הוא עד 1000 (במידה ויהיה שיפור משמעותי ומהותי ממערכת 5.1 ב500 ש"ח) השימושים העיקריים הם: 1 - מוזיקה (עיקרי) 2 - משחקים (COD4 וCRYSIS לפעמים וכאלה, לא משהו שחשוב לי יותר מידי הסאונד, CS רק עם אוזניות אז הוא לא משנה) אם אתם תציעו 2.0 אני מבקש שתסבירו למה הוא עדיף על 2.1, כי אני מעדיף באס (אני אוהב את הקטע של הבאס) אני לא אדם שמחפש מצויין++, אני אספתק בטוב+ למשל, כך שאין טעם להציע למשל 2.0 ב1000 ש"ח בשביל איכות לא מהעולם הזה, כי אני לא חושב שאני מוכן לוותר על עוד 500 ש"ח מכיסי בשביל כך העליתי כמה תמונות מהחדר כדי שתהיה פרספקטיבה טוב יותר על החדר, וגם מי…

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  12. Started by dudidu08,

אהלן קודם כל! לי יש בחדר LCD 32 אינץ של פנסוניק ממיר של הוט ומחשב. אני מעוניין לחבר את שתיהם לLCD ולקבל את האיכות הכי טובה ולכן אני אשאל 2 שאלות שתעזרו לי 1) חיבור המחשב לLCD- אני מעוניין לחבר את המחשב לLCD כדי להנות מתכני HD בעיקר מהמחשב לטלוויזיה. לצורך העניין הבנתי שיש 2 סוגי חיבורים: א. VGA-VGA ב. DVI-HDMI שני סוגי הכבלים מאפשרים העברת תכני HD בין המחשב לטלוויזיה. האם זה משנה איזה כבל אני רוכש איזה סוג ואם כן איפה נראה את ההבדלים ומה הבדל המחירים... (גם מה ההבדל בין כבל מוזהב לרגיל) 2) חיבור הממיר לLCD- יש לי ממיר של הוט כמו שציינתי ואני רוצה לחבר אותו לLCD ולקבל תמונה הכי חדה וטובה שאפשר. הבנתי שיש 3 סוגי חיבורים בין הממיר לLCD: א. 21 פינים ב. RCA -(בננות) ג. SCART-S…

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. לפי מה שהבנתי ה X-FI הרגיל שעולה כ300 ש''ח משתווה ברמתו לסטוק של מעבד הQ6600 שיש לי. ככה שאניי צריך משו יותר טוב בעד 400 ש''ח. זה די דחוף כי בעיקרון המחשב כבר הוזמן. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  14. ערב טוב אני מחפש תוכנה או אתר אינטרנט שמשנה את הקול של הזמר בשיר משפה שהוא שר לשפה אחרת........ תודה לעוזרים אני מחכה

15. Started by Tal555,

שלום, יש לי בעיה בקול במחשב כל מה שאני מנגן/שומע יש לו מדי פעם קיטועים קטנים ומעצבנים כאלו דבר שלא היה קורה כשהיה לי ווינדווס 2000 הכל התחיל כשהחלפתי לווינדווס XP ואז התחילו הקיטועים... אמרתי לעצמי זה בטח בגלל הדרייבר הישן של הכרטיס קול, אך טעיתי! החלפתי לדרייבר חדש והקיטועים נעשו יותר גדולים ( כן כן) וזה מעצבן כל כך!!! בקיצור החלפתי שוב לדרייבר היותר ישן ועדיין יש קיטועים אבל קטנים יותר... הכרטיס קול הוא כרטיס מובנה על הלוח אם - Intel RockLake 865PERL תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  16. Started by D.Z,

שלום, אני מחפש כרטיס קול להקלטות ברמה סבירה, עד 100 $ בתודה מראש דניאל.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  17. Started by thelegend,

ואם יש אחד נפרד למצב של משחקים(PS3) ואחד למצב של סרטים אז עוד יותר טוב. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. מה אתם אומרים על הרמקולים העל חוטיים? מה לדעתכם האיכות?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  19. Started by Dr-XP,

משהו פעם התנסה ברמקולים: GENIUS SW 5.1 CHANNEL HOME THEATRE SYSTEM NEW 3600 WATT + REMOTE ???

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by D-M-X,

כמורידים סרט DVD-R מהאינטרנט אלה של ה4.5 גיגה איך צורבים אותו? רגיל כמו שצורבים סתם DATA או שיש משהו מיוחד שצריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  21. או קיי החלטתי אני הולך על נגן mp3 נמאס לי מדיסקמנים נמאס לי מכל החרטא ידעתי דבר ראשון לחשוב על משהו בסדר גודל של 10 ג'יגה הבעיה היא כמובן הכסף עכשיו חשבתי ללכת על המובו 2 עם ה4 ג'יגה בחשש שלא יהיה לי מספיק מקום למלאו או ללכת על האייפוד מהדור השלישי עם 15 ג'יגה (מהאייפוד אני דיי מפחד מכיוון ששמעתי על בעיות הסוללה) או ללכת על דגם הזן טאצ' עם ה30 ג'יגה של קריאייטיב עכשיו זה התלבטות ממש ענקית אני מפחד מהאייפוד בגלל נושא הסוללה אני פוחד מהזן טאצ' בגלל המסך (או שאני פשוט לא מבין איך מעבירים שירים כי לא ראיתי עליו בכלל כפתורים ואני ישר הבנתי שצריך להעביר במסך) ומהמובו 2 אין לי שום חשש הוא נראה לי נגן בן זונה אין לו שום פאק רציני עכשיו על מה ללכת יש לי תקציב של עד 1700 בלי ל…

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  22. Started by Idanp,

אני משתמש כבר 3-4 שנים ב ATP3 שהיו אחלה אבל אני רוצה להתחדש במשהו טוב ואיכותי יותר התקציב עד 1500 שח

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  23. Started by fuflik,

לפליקר יש חיבור מונו של מיקרופון זה אפשרי לחבר אותו?ואם אפשרי אז איך או בכל מקרה למה החיבור הזה שם

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  24. אני מחפש סט רמקולים טוב 2.1 וראיתי את שני הדגמים הנ"ל של CREATIVE- מישהו יודע מה ההבדלים ? ה - G380 עולה 350 ש"ח וה- 2900 עולה 457 ש"ח בכלל, האם הם משמעותית יותר איכותיים מ ה - 2500 שעולים 307? יש סט יותר איכותי בטווח 350 ש"ח עד 500 ש"ח? תודה

• 2 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.