עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by UBS,

שלום יש לי מערכת סריאו של פיליפס 2.0 - סבבה, עכשיו רציתי להוסיף לה עוד שני רמקולים על מנת לפזר את הצליל טוב יותר בחדר אני צצריך עזרה מכיוון שאיני יודע היכן לקנות ושל איזה חברה סכום 400-600 ש"ח לשניהם ואפשר לחרוג 100 ש"ח אם חייבים , משהו איכותי (הכי איכותי שהתקציב מאפשר) תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  2. שלום לכולם, אני רוצה להכין איזה JUKEBOX (תיבת נגינה) ממחשב ישן (פנטיום 3) אבל יש לי בעיה עם כרטיס הקול. ניסתי לזהות אותו עם AIDA32 ללא הצלחה, ניסתי עם HWINFO32 והיא זיהתה שכרטיס הקול הוא "ensoniq id device 1000". לא הצלחתי למצוא דרייבר לחרא הזה (סליחה על הביטוי). מישהו מכיר את הכרטיס או דרך אחרת לזהות אותו. bottom line: איך אני מפעיל את הכרטיס הזה. אני אנצל את ההזדמנות הזו לעוד שתי שאלות: 1) כחלק מה- jukebox חשבתי לחבר מסך 7-9'' למארז במקום לחבר מסך קונבנציונאלי. אני יודע שקיימים מסכים בגדלים כאלו למערכות סטיראו לרכב (מסכי DVD). השאלה היא האם אפשר לחבר אותם בצורה כזו או אחרת למחשב? 2) בנושא כרטיס הקול... אני לא רוצה להשקיע כסף על הפרוייקט הזה ומעדיף להשתמש בכרטי…

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  3. טוב תראו ...אני רוצה כרטיס קול בשביל להקה...שאפשר לחבר אליו מינימום 2 גיטרות ועוד תופים וכאלה..צריך חיבורי pl משהו בסדר לא צריך את ההכי טובב...בסיבובות ה 300-500 בערך ממש תודה למי שיעזור

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  4. היי, אני קונה בימים הקרובים מחשב חדש.. בין היתר המחשב ישמש כמערכת קולנוע ביתית לחדר שלי. כרטיס הקול הנוכחי שיש בידי הוא CREATIVE AUDIGY 2 ZS PLATINUM PRO. אני שוקל לקנות עם המחשב החדש CREATIVE X-FI.. האם ישנו הבדל משמעותי בין הכרטיסים? או שעדיף לי להישאר עם הפרו? התקציב שלי למחשב הוא 8000 ש"ח. מן הסתם אני מעוניין ברמקולים 5.1.. האם קיימת חיה כזו שיכולה לשמש לחדר שלי?(חדר יחסית גדול כך שצריך חוטים די ארוכים).האם עדיף לקנות כבר רסיבר ורמקולים בנפרד בסביבות ה2000 שקל? אפשר למצוא משהו טוב במחיר זה?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  5. Started by ofcourse,

היי אני מצליח להקליט ממיקרופון למחשב, אבל כשאני מנסה להקליט מתוך המחשב למחשב אני קולט שוב את המיקרופון. איך אני פותר את זה ? תודה[br]פורסם בתאריך: 29.07.2007 בשעה 20:42:01 יכול להיות שכרטיס קול שלי לא יכול להקליט ?אני מצרף תמונה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  6. אני צריך סוג מסויימם של אוזניות..טוב אז ככה זה נשמע קצת מוזר אבל אני רוצה אוזניות אלחוטיות(אם אין אלחוטיות אז תביאו חוטיות שיהיו עם חוט ארוךך) שהיעד שלהם מוזיקה סרטים משחקים (שיהיו עם סראונד כמובן צליל היקפי ויהיו איכותית!) אבל הדבר שאני הכי רוצה בהם זה אם נגיד אני רואה סרט עם חברים אני היחיד עם האוזניות כשאני שומע באוזניות והחברים רואים את הסרט רגיל בלי אוזניות כלומר שומעים רגיל מהטלוויזיה.. כלומר כולם רואים את הסרט ושומעים אותו רגיל רק אני עם האוזניות כמובן שהאוזניות יהיו מנטלות רעש שרק אני ישמע בכיף ולא ישמע את האנשים שמסביב וגם את הרמקולים האם יש אפשרות כזאתי שברגע שאני מחבר את האוזניות לכרטיס קול הקול שבוקע מהכרטיס קול לרמקולים לא יהיה רק לרמקולים אלא לאוזניות גם זאת…

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  7. Started by amir69,

אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה שיעבוד בלי ממיר (אנלוגי ודיגיטלי) אבל אם יש אפשרות שיהיה על הכטירס חיבור לממיר אולי בעתיד אני יצטרך אז סבבה אה ועוד משהו אפשר להקליט אם הכרטיס טלוויזיה?

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  8. Started by mikitimsit,

יש לי כניסה אחת של hdmi והיא מחוברת לכרטיס מסך של המחשב בdvi הכשיו יוצא שידורי hd לyes מה אני יכול לעשות בשביל שגם הכרטיס מסך וגם הממיר של yes יעבדו בhdmi בלי להוציא כל רגע כבלים האם יש פיתרון כ שהוא

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  9. כאילו יש לי כרטיס מובנה בלוח אם, ויש שם 3 חיבורים. הראשון למיקרופון, השני לרמקולים,(לשם מחובר הרסיבר שלי) אז למה השלישי ? עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה...

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  10. רציתי לשאול האם אני חייב לקנות כרטיס קול מתקדם יותר מזה המובנה בכדי להשתמש בz5400 המובנה יביא לאותו ביצועים של המערכת או שרמת הסוואנד תרד? הוא בטוח יתמוך במערכת 5.1 דר"כ הלוח אמ הוא p35-ds3l

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  11. Started by ReL,

יש לי בעיה מעצבנת בקול במחשב , למשל כשאני שומע שירים שומעים הכל טוב ויפה אם אני משהה את השיר ומפעיל פתאום יש רעשים של כמו ששומעים ברדיו תחנה לא תקינה רעשים כאלו ... וזה גם במשחקים שומעים טוב ואז אני לוחץ Esc לתפריט חוזר למשחק ופתאום הרעשים האלו , ומה שפותר את זה שאני לוחץ עוד פעם Esc מה הבעיה יכולה להיות ?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  12. בס"ד מישהו יודע מי מיבא את הכרטיס הזה ?? WinTV-PVR-150 MCEוHauppauge תודה מראש אברמיקו

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  13. אני צריך כרטיס קול 5.1 לרמקולים קריאייטיב שקיניתי ממה שהבנתי ה5.1 של קריאייטיב ושל stlabs זה בול אותו דבר חוץ מהמותג ולכן גם המחיר. אם יש פה מישהו שמבין בזה ויכול לעזור לי ? תודה

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  14. Started by gman18,

אני רוצה לקנות את הכרטיס קול הזה: http://www.audiovideo.co.il/scripts/prodview.asp?idproduct=53 אני רוצה בעיקר להקליט שירים שקטים. השאלה היא האם זה מספיק כדי להקליט ממיקרופון/גיטרה/בס באיכות טובה בלי רחשים או שאני חייב פריאמפ?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  15. Started by arkadur,

אני מחפש רמקולים בתור תחליף ל ATP3 , לצערי יש לי בעיות עם מיקום הסאב ואני אאלץ להסתפק בזוג רמקולים בלבד אשמח לקבל המלצות לרמקולים טובים באזור ה300-400 ש"ח..

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  16. Started by homart,

אהלן ברשותי כרטיס קול מובנה על הלוח realtek ac97 5.1 ורמקולםי פשוטים 2.1 ועוד 2 הרמקולים של המערכת שאני מחבר למחשב, ככה שיוצא סאונד דיי טוב אבל אני רוצה יותר טוב.... אין לי תקציב בשמיים (משהו כמו 300) מה עדיף לקנות בשביל סאונד יותר טוב? האם עדיף להחליף כרטיס קול ולהישאר עם הרמקולםי האלו? או שאולי עדיף להחליף את הרמקולים הגנריים ברמקולים חדשים 2.1 ולהשאיר את הרמקולים של המערכת או שבכלל עדיף לנתק את הרמקולים של המערכת ולקנתו רמקולים 5.1??? אשמח לדוגמאות ומחירים....

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  17. Started by jonspieg,

שאלות מהותיות: 1. יש אפשרות להקליט מכמה ערוצים בו זמנית מכרטיס טלוויזיה, או לחילופין להקליט מערוץ אחד ולצפות בערוץ אחר באותו זמן? 2. אני מעוניין להעביר קלטות וידאו ישנות (ארועים משפחתיים למיניהם) לדי וי די, האם העברה בעזרת כרטיס טלוויזיה (איכותי) תוריד מאיכות הוידאו? אולי עדיף לתת את הקלטות לאיזו חנות צילום שתעשה את ההעברה? שאלות פחות מהותיות: 1. יש לי מערכת הפעלה XP professional אני עדיין יכול להשתמש בשלטים המסופקים עם כרטיסי הטלוויזיה השונים, או שיש תמיכה לכך רק ב VISTA?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  18. Started by Lonny,

טוב אז יש לי את ה-logitech z-2300 יציאה אחת לא עובדת בסאב של z-2300 למישהו יש מושג מה הבעייה?

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  19. תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  20. אם אפשר תמונה של המגבר אני ישמח שם החנות פלוס גם תמונה תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  21. Started by rafi-s-,

יש לי לוח a8n-sli עם כרטיס קול מובנה alc850 הוא מחובר למערכת קולנוע שלי דרך יציאה דיגיטלית עכשיו הבעיה כשאני שומע שיר אני שומע אותו בעוצמה נורמלית אבל כשאני מפעיל סרט אני שומע אותו ממש חלש בבקשה תעזרו לי אני משתגע

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  22. Apache - Sound כרטיס קול מעפן כזה לא מצאתי לו התקנה ל XP יש משו שיכול להביא קישור שיתאים או התקנה של כרטיס קול אחרר?? שאמור להתאים

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  23. Started by dj-ariel,

http://www.21.tv/arutz/michrazgrp.aspx?channel_id=72211&channel=15 זה מתאים לי לחיבור למחשב יש לי VGA וזה בדיוק מה שאני צריך כי אני רוצה לצפות בסרטים מהמחשב אל הטלוויזיה אני צריך שתגידו לי אם זה שווה אם אני אוכל למצוא משהו יותר טוב באותו מחיר וכו' , תודה.

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  24. Started by omer1789,

שלום לאחר שקניתי את הרמקולים FX 6021 של אלטק אני מחפש כרטיס קול , התקציב שלי זה עד 350. האם כדאי לי לקנות את האדוג'י 2? הוא באמת ישפר את איכות הצליל במידה שהאוזן שמה לב? תודה

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  25. Started by osyav,

שלום, צריל המלצה לכרטיס קול , תקציב עד 330. דברים חשובים: איכות, חיבור SPDIF, אנלוגי 5.1, +מאוד חשוב: חיבור אודיו לפאנל קדמי במארז. לא חשוב: משחקים. להאזנה עם אוזניות SONY V6 , רוק קלאסי ומוזיקה קלאסית. חשבתי על AUDIGY VALUE שנמכר ב 165 ש"ח ב KSP ויש גם את XFI XTREME AUDIO שנמכר שם בכ- 330 האם ההבדל יורגש? מצאתי ביקורות טובות על ה XFI XTREME MUSIC אך ה AUDIO הזול יותר לא מצאתי כלום. הצעות, גם לכרטיסים אחרים יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 494 צפיות

דיונים חדשים בפורומים