עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by mikitimsit,

יש לי כניסה אחת של hdmi והיא מחוברת לכרטיס מסך של המחשב בdvi הכשיו יוצא שידורי hd לyes מה אני יכול לעשות בשביל שגם הכרטיס מסך וגם הממיר של yes יעבדו בhdmi בלי להוציא כל רגע כבלים האם יש פיתרון כ שהוא

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  2. Started by ¥«::Ru§§iaN_BoY::»¥,

מחר אני מביא ‏Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional‎. זה לא יעשה בעיות עם ספק ג'נרי...? אני מתכנן לקנות חדש עוד שבועיים שלוש ככה אולי שווה לחכות עד שאני יביא ספק חדש או שזה לא מפריעה?

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  3. Started by arkadur,

אני מחפש רמקולים בתור תחליף ל ATP3 , לצערי יש לי בעיות עם מיקום הסאב ואני אאלץ להסתפק בזוג רמקולים בלבד אשמח לקבל המלצות לרמקולים טובים באזור ה300-400 ש"ח..

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  4. Started by homart,

אהלן ברשותי כרטיס קול מובנה על הלוח realtek ac97 5.1 ורמקולםי פשוטים 2.1 ועוד 2 הרמקולים של המערכת שאני מחבר למחשב, ככה שיוצא סאונד דיי טוב אבל אני רוצה יותר טוב.... אין לי תקציב בשמיים (משהו כמו 300) מה עדיף לקנות בשביל סאונד יותר טוב? האם עדיף להחליף כרטיס קול ולהישאר עם הרמקולםי האלו? או שאולי עדיף להחליף את הרמקולים הגנריים ברמקולים חדשים 2.1 ולהשאיר את הרמקולים של המערכת או שבכלל עדיף לנתק את הרמקולים של המערכת ולקנתו רמקולים 5.1??? אשמח לדוגמאות ומחירים....

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  5. רציתי לשאול האם אני חייב לקנות כרטיס קול מתקדם יותר מזה המובנה בכדי להשתמש בz5400 המובנה יביא לאותו ביצועים של המערכת או שרמת הסוואנד תרד? הוא בטוח יתמוך במערכת 5.1 דר"כ הלוח אמ הוא p35-ds3l

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  6. Started by UBS,

שלום יש לי מערכת סריאו של פיליפס 2.0 - סבבה, עכשיו רציתי להוסיף לה עוד שני רמקולים על מנת לפזר את הצליל טוב יותר בחדר אני צצריך עזרה מכיוון שאיני יודע היכן לקנות ושל איזה חברה סכום 400-600 ש"ח לשניהם ואפשר לחרוג 100 ש"ח אם חייבים , משהו איכותי (הכי איכותי שהתקציב מאפשר) תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  7. Started by Lonny,

טוב אז יש לי את ה-logitech z-2300 יציאה אחת לא עובדת בסאב של z-2300 למישהו יש מושג מה הבעייה?

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  8. תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  9. Started by ReL,

יש לי בעיה מעצבנת בקול במחשב , למשל כשאני שומע שירים שומעים הכל טוב ויפה אם אני משהה את השיר ומפעיל פתאום יש רעשים של כמו ששומעים ברדיו תחנה לא תקינה רעשים כאלו ... וזה גם במשחקים שומעים טוב ואז אני לוחץ Esc לתפריט חוזר למשחק ופתאום הרעשים האלו , ומה שפותר את זה שאני לוחץ עוד פעם Esc מה הבעיה יכולה להיות ?

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  10. Started by ConspecT,

אז ככה, יש לי PS3 ומחשב, שניהם מחוברים למסך אחד 226BW המחשב מחובר בRGB רגיל והPS3 מחובר בDVI - HDMI שזה עובד על HD עכשיו החלטתי שאני רוצה לצלם סירטונים מהסוני, לעשות סרטים כמו FRAPS. עכשיו הבנתי שצריך כרטיס טלוויזיה, אבל בעצם לא הבנתי בכלל מה זה עושה, לאן זה הולך, כמה זה עולה וכו'.... אם מישהו יכול להביא לי הסבר מורחב זה יהיה אחלה. אני מחפש משהו בסביבות ה200 שקל.

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  11. אני בעיקר שומע מוסיקה במחשב ולכן אני לא רואה סיבה לקנונות 5.1 אני חושב ש2.1 יהיה מספיק לא מעוניין במגבר חזק במיוחד אבל צליל איכותי וחד עד כמה שאפשר בטווח המחירים הזה (גם פחות מ400 ש"ח זה בסדר אם אין הבדל משמעותי באיכות)

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  12. אני יודע שיש כבר מלא דיונים פתוחים בנושא אבל אני חייב סיכום כללי כי אני כבר ממש מבולבל... אז נתחיל: דבר ראשון, למה זה טוב?? כאילו יש עם זה מלא בעיות נכון?? וזה מוציא את האחריות לא? ואפילו אןי תמיכה בUSB אם אני לא טועה..... דבר שני, איך רואים עיברית?? הפוכה\לא הפוכה, בצד שמאל או ימין של המסך.... דבר אחרון, איך בדיוק מעדכנים את זה למכשיר...?

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  13. Started by itays,

לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אני ינסה בכל זאת.. אני מחפש תוכנה שמאפשרת חיתוך של שירי mp3, מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  14. אני אמרתי דחופ כי ישבתי עכשי בארוחת חג אצלי בבית עם משפחה שלי ואחד הבי דודים הלך לעשות טעות איומה ולקנות איזה רמקולים מסריחים מ"מגה" [כן מהסופר] באיזה 500 שח... חח הוא אומר לי " אבל ליאור על האריזה רשום איכות סאונד לא מהעולם הזה" בקיצור אני צריך רמקולים לנגן MP3 שלו במחיר עד 200 שח שיהיה באיכות סאונד טובה וכמובן את היחס הטוב ביותר בין תועלת/מחיר... רשמתי דחופ בגלל שהם עוזבים עוד כמה דקות [20] ואשמח לספק לו תשובה מהר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  15. כאילו יש לי כרטיס מובנה בלוח אם, ויש שם 3 חיבורים. הראשון למיקרופון, השני לרמקולים,(לשם מחובר הרסיבר שלי) אז למה השלישי ? עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה...

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  16. Started by kolokito,

יש כאן מישהו שהצליח לשלוח לטלוויזית LCD רזולוציה רחבה (1360X768)?

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  17. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  18. אני צריך כרטיס קול 5.1 לרמקולים קריאייטיב שקיניתי ממה שהבנתי ה5.1 של קריאייטיב ושל stlabs זה בול אותו דבר חוץ מהמותג ולכן גם המחיר. אם יש פה מישהו שמבין בזה ויכול לעזור לי ? תודה

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  19. Started by gman18,

אני רוצה לקנות את הכרטיס קול הזה: http://www.audiovideo.co.il/scripts/prodview.asp?idproduct=53 אני רוצה בעיקר להקליט שירים שקטים. השאלה היא האם זה מספיק כדי להקליט ממיקרופון/גיטרה/בס באיכות טובה בלי רחשים או שאני חייב פריאמפ?

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  20. Apache - Sound כרטיס קול מעפן כזה לא מצאתי לו התקנה ל XP יש משו שיכול להביא קישור שיתאים או התקנה של כרטיס קול אחרר?? שאמור להתאים

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  21. Started by omer1789,

שלום לאחר שקניתי את הרמקולים FX 6021 של אלטק אני מחפש כרטיס קול , התקציב שלי זה עד 350. האם כדאי לי לקנות את האדוג'י 2? הוא באמת ישפר את איכות הצליל במידה שהאוזן שמה לב? תודה

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  22. Started by Satlan,

חברים הייתי רוצה לדעת אם ישנה אפשרות שהאייפוד יתחיל את השיר הבא כמספר שניות לפני שהקודם מסתיים יענו כמו מן רדיו כזה... יש דבר כזה? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  23. עברתי צעד צעד אחר ההוראות של ידע, התקנתי את העדכון הכי חדש של Apple, וניסיתי להריץ את המעדכן של ידע אך הוא אמר שהוא חייב את 2005-10-12.. למרות שאני עדכנתי לגרסה של 2005-11-17, אבל קיבלתי שגיעה של "הקובץ לא מוכר".. טוב נו אז חיפשתי בגוגול את הגרסה של 2005-10-12 ועכשיו זה מוריד אותה.. נקווה מאוד שלא ניתקל בבעיות.. אבל זה קצת דפוק שזה אפשרי רק לגרסה הזאת לא?!? טוב נו.. ישראלים ** עריכה - טוב נו, הורדתי גרסה יותר ישנה ועדכנתי וזה עובד אבל שאלה קטנה.. אני צריך שהIpodHe יעבוד כל פעם שאני רוצה להעביר שירים בעברית? אה ועוד כמה שאלות... אני מתעניין בנגן IAUDIO X5L או ב IRIVER H340.. (בטוח לא IPOD - המדובר לא שלי) עכשיו עזבו בנתיים את הצד של האודיו.. (כי אני בטוח שאני לא יש…

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  24. Started by jonspieg,

שאלות מהותיות: 1. יש אפשרות להקליט מכמה ערוצים בו זמנית מכרטיס טלוויזיה, או לחילופין להקליט מערוץ אחד ולצפות בערוץ אחר באותו זמן? 2. אני מעוניין להעביר קלטות וידאו ישנות (ארועים משפחתיים למיניהם) לדי וי די, האם העברה בעזרת כרטיס טלוויזיה (איכותי) תוריד מאיכות הוידאו? אולי עדיף לתת את הקלטות לאיזו חנות צילום שתעשה את ההעברה? שאלות פחות מהותיות: 1. יש לי מערכת הפעלה XP professional אני עדיין יכול להשתמש בשלטים המסופקים עם כרטיסי הטלוויזיה השונים, או שיש תמיכה לכך רק ב VISTA?

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  25. תוכלו למצוא לי כרטיסי טלוויזיה טובים שעובדים ב-vista 64 bit, באיזור של 300 שקל בערך. תודה.

• 0 תגובות
    • 486 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.