אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, יש לי רמקולים של CREATIVE 2500 ולאחרונה אני שומע רק ברמקול אחד. לבסוף עליתי על הבעיה והיא החיבור לכרטיס המובנה בלוח אם. כאשר אני משחק איתו אז שומעים פתאום בשני הרמקולים. אני מעוניין בהמלצה לכרטיס קול חיצוני,והשאלה שלי האם יש הבדלים בכרטיסי הקול הזולים נגיד עד 150 ש"ח. למשל בKSP יש C MEDIA 5.1 שעולה 40 ש"ח וCreative Audigy SE 7.1 שעולה 150 ש"ח. יש הבדל ביניהם? שווה להשקיע יותר לCREATIVE? וכנראה בעתיד אני יחליף את הרמקולים לX540 של לוג'יטק. במצב הזה הכרטיס קול יהיה משמעותי יותר?
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום אני קונה LCD 32 אני רוצה להשתמש בטלוויזיה בשביל לראות הוט וגם לחבר למחשב ולשחק בה משחקים.... השאלה איזה איכות טלוויזהי אני צריך כדי לראות ממש טוב משחקים , ועם אני מביא HD full האם אני יראה באיכות פחות טובה טלוויזיה רגילה....
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי ה X-FI הרגיל שעולה כ300 ש''ח משתווה ברמתו לסטוק של מעבד הQ6600 שיש לי. ככה שאניי צריך משו יותר טוב בעד 400 ש''ח. זה די דחוף כי בעיקרון המחשב כבר הוזמן. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
שלום. קניתי את המחשב החדש שלי אבל בחנות אמרו לי שכרטיס הקול שאני הזמנתי "CREATIVE AUDIGY 2 ZS" לא נמכר אצלהם יותר (SKYPC) לפי מה שהמוכר אמר כמובן. אז הוא המליץ לי ללכת על הכרטיס המסך הזה:M-Audio Revolution 5.1 אבל הקטע שהפרש המחירים בין השניים הוא 150 ש"ח והשאלה אם זה שווה את ההפרש הזה? אני בסה"כ רוצה כרטיס מסך טוב למוזיקה, סרטים ומשחקים. לא צריך להיות יותר מידי יקר כמובן. מה אתם חושבים? להישאר עם M-Audio או לקנות כרטיס קול אחר במקום אחר? תודה מראש לעונים עריכה: דיברתי עם החנות ובסוף לקחתי את הכרטיס קול: Creative X-Fi Xtreme Audio 7.1 מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב שלי לרסיבר דרך היציאה הדיגיטלית בכרטיס הקול (מובנה בלוח אם 965P-S3 של GIGABYTE) לכניסת קואקס דיגיטלית ברסיבר (פיוניר 516). כשאני מנססה לפעיל את הTEST הפשוט של כרטיס הקול ומכוון שם 5.1 רמקולים, אני שומע את 2 הקדמיים אבל לא שומע כלום מהאחוריים או מהסנטר. איך ניתן לקנפג את המחשב כך שיוציא דרך הרסיבר אות לכל הרמקולים על מנת שאשמע גם בTEST של כרטיס הקול וגם במשחקים וסרטי AC3 כמו שצריךך מכל הרמקולים?
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
שלום! יש לי שירים שנמצאים על הItunes ושאני מנסה להעביר אותם לiriver הם לא עוברים לי. שירים אחרים שהם לא בItunes עוברים בלי בעיה... *השירים שב Itunes לא מצליחים לפעול דרך המדיה פלייר, וגם כשהם בתיקיית מוזיקה הקובץ ניראה כקובץ iTunes ולא כקובץ כמו כל שאר השירים שכן עוברים לIriver. מקווה שהסברתי את הבעיה שלי בצורה טובה. אשמח לעזרה! תודה!
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך שתעזרו לי בבחירת אוזניות, המחיר כאן לא רלוואנטי. אני מתלבט בין: http://www.imarket.co.il/index.php?itemaction=itempage&itemid=662 לבין: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=P9&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=231&aff=Zap אני פשוט מחפש אוזניות מהסוג של אוזניות עורף... אני כמובן מעדיף את האוזניות האלו: http://www.dooyoo.co.uk/headphone/aiwa-hp-j-30/ אבל כבר אי אפשר להשיג אותן בארץ. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולך לקנות טלוויזיה פלאזמה (כנראה Panasonic 42PWB8 ) ואני מחפש עכשיו רמקולים בשבילה. בעיקרון אני מעדיף מערכת סורואנד 5.1 , אבל התקציב שלי לא גבוהה במיוחד (1000-2000 שקל מקסימום, עדיף קרוב יותר ל 1000), ואני מתלבט עם כדאי לקנות מערכת 5.1 בתקציב הזה, או שעדיף כבר רק שני רמקולים כי 5.1 ב 2000 שקל לא יהיה איכותי... אז השאלה שלי זה האם יש מערכת 5.1 סבירה בתקציב 1000-2000 שקל, אם לא אז מה המחיר של המערכת 5.1 הכי זולה ששווה לקנות, ועל איזה זוג רמקולים לטלוויזיה אתם ממליצים בתקציב עם אין מערכת כזו. תודה מראש, אלמוג.
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
היי כולם! אתמול קיבלתי את הריבר 320 שלי מתיקון והחלטתי לשים עליו רוק' שמתי רוק' והפדתי שיהיה לי את הBOOLAUDER ואפילו שהרוק' עולה כתוב שיש לי את הקובץ הזה ועכשיו שאני רוצה להחזיר לפרימוורא של אייריבר אני לא יכול!! בבקשה תעזרו לי! איך עושים את זה???? הצלחתי ...... תודה!!
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס טלויזיה WinFast TV2000 XP Expret, אני שוקל להחליף למחשב חדש, מבוסס QUAD וחלונות 64 ביט : 1. האם הכרטיס הנ"ל יתמך במערכת של 64 ביט, מבחינת חומרה ותוכנה ? 2. האם הכרטיס הנ"ל נתמך בויסטה, מבחינת תוכנה וחומרה ? 3. במידה ואחליט לרכוש כרטיס חדש, על איזה כרטיס אתם ממליצים ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
AUDIGY 2 ZS זה כרטיס הקול דרך אגב. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
היי אנשים, אני מרכיבה כעת מפרט מחשב שישמש למשחקים בינוניים, צפייה ב TV , גלישה וכ' התקציב מאד מוגבל עד 2000 - 2100 ש"ח. אני רוצה להוסיף למפרט כרטיס טלויזיה שישמש לצפייה בערוצים הפתוחים בלבד 1 + 2 מאחר ואין לי כבלים / ממיר / ריבוי ערוצים כך שהדרישה מהכרטיס TV איננה גבוהה במיוחד פשוט צפייה איכותית ע"ג מסך או 17 או 19 אינטש של המחשב [ מסך CRT כרגע ] אני לא דורשת סוס הקלטות משובח, אז על איזה כ. TV אתם ממליצים? כאן יש חלק ממפרט שהכנתי: 1. מעבד AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 BOX 370 ש"ח או מעבד AMD Athlon 64 X2 5400+ Socket AM2 Box 440 ש"ח 2. לוח אם Gigabyte GAMA78GDS3H 450 ש"ח. 3. 2 יחידות : Kingston DDR2 1024MB 800MHZ CL5 200 ש"ח. ------------…
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אם אפשר תמונה של המגבר אני ישמח שם החנות פלוס גם תמונה תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
http://www.21.tv/arutz/michrazgrp.aspx?channel_id=72211&channel=15 זה מתאים לי לחיבור למחשב יש לי VGA וזה בדיוק מה שאני צריך כי אני רוצה לצפות בסרטים מהמחשב אל הטלוויזיה אני צריך שתגידו לי אם זה שווה אם אני אוכל למצוא משהו יותר טוב באותו מחיר וכו' , תודה.
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת בקול במחשב , למשל כשאני שומע שירים שומעים הכל טוב ויפה אם אני משהה את השיר ומפעיל פתאום יש רעשים של כמו ששומעים ברדיו תחנה לא תקינה רעשים כאלו ... וזה גם במשחקים שומעים טוב ואז אני לוחץ Esc לתפריט חוזר למשחק ופתאום הרעשים האלו , ומה שפותר את זה שאני לוחץ עוד פעם Esc מה הבעיה יכולה להיות ?
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי PS3 ומחשב, שניהם מחוברים למסך אחד 226BW המחשב מחובר בRGB רגיל והPS3 מחובר בDVI - HDMI שזה עובד על HD עכשיו החלטתי שאני רוצה לצלם סירטונים מהסוני, לעשות סרטים כמו FRAPS. עכשיו הבנתי שצריך כרטיס טלוויזיה, אבל בעצם לא הבנתי בכלל מה זה עושה, לאן זה הולך, כמה זה עולה וכו'.... אם מישהו יכול להביא לי הסבר מורחב זה יהיה אחלה. אני מחפש משהו בסביבות ה200 שקל.
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
שלום אני בעיקרון מעונין ליראות TV במחשב,להקליט תוכניות TV ווידאו, ולעשות עריכת ווידאו. ומה דעתכם על שני כרטיסים אלו? 1-AVERTV GO 007 של - AVER MEDIA 2-FLY VIDEO 2000 מה עדיף מבין שניהם-או שיש לכם הצעה יותר טובה. תודה
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה והפעלתי ובהטענה קופץ לי האלרט הבא (מצורפת תמונה). למה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל ... אני צריך מערכת סראוד ברמה גבוהה בסביבות ה 1000 ש"ח אפשר להתגמש , למוזיקה סרטים וכו' (יש לי כרטיס קול 5.1 ... )
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
אני רוצה לישאול עם כדי לי ליקנות את הנגן הזה אני רוצה משהו עם עוצמה וחוסך בטריות אמרו לי שהוא נגן חסכן והוא גם מיתכבה אוטומטי אז כדי לי ליקנות אותו?
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
משום מה הכרטיס קול שלי לא עובד נכנסתי למנהל התקנים הוא מופיע לי שם בעיגול הצהוב הזה ניסיתי להוריד אתו לוהתקין שוב וגם לעזכן ושום דבר לא פועל ככה זה רשום במנהל התקנים misrosoft UAA bus driver for high difinition audio בבקשה חייב עזרה תודה לכל העונים/קוראים.
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
אני נוסע בעוד שבועיים לרוסיה ואני מחפש אוזניות נוחות עד מאוד,עם איכות סאונד סבירה עד טובה, במחיר מגוחך. מצאתי את האוזניות הנ"ל יד שניה ב100 ש"ח, לקנות?
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום רב השכן שלי קנה DVD נייד של סוני "sony DVP-FX701" בתילנד אם אני לא טועה. הבעיה היא שהמכשיר תומך רק באזור שידור 1 (ארה"ב). האם קיימת איזו שהיא דרך לפתוח את המכשיר לאזורי שידור נוספים אזור שידור 2 (ישראל). בתודה מראש על העזרה. עמיר שחר
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
טוב תראו ...אני רוצה כרטיס קול בשביל להקה...שאפשר לחבר אליו מינימום 2 גיטרות ועוד תופים וכאלה..צריך חיבורי pl משהו בסדר לא צריך את ההכי טובב...בסיבובות ה 300-500 בערך ממש תודה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-