אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
משהו התנסה בנגנים של החברה הזו, ויכול לספר לי את התרשמותו? http://www.usbid.co.il/ProductDetails.aspx?prodID=271 תודה.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקול קטן שישמש אותי כשאני שוכב לישון. משהן בסגנון הזה : http://www.pioneer.co.jp/press/release519-j.html מישהו מכיר? תודה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
רציתי לעדכן לגירסא הקודמת של firmware של האייריבר h-10 ..אפשרי דבר כזה? אם כן איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אנשים שלום אני צריך דחוף אוזניות עם מיקרופון (נועד לקאונטר ולסקיפי). התקציב נע בין 50-100 ש"ח. תודה :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות שלא נופלות כשקופצים רצים ומשתוללים. כמה שיותר קטנות וזולות. תודה !
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
זה הולך ככה ברסיבר אני מגדיר שהסאב יעבוד ומתיי שאני מחבר את הכבל לכניסה של הסאב שכתוב sub הוא מתחיל לעבוד יותרר מידי חזקק שאפילו אי אפשר להגיע לרבע והקרוס של הסאב לא מחליף תדרים ושאני מחבר את הכבל לכניסה line הסאב עובד בסדר והקרוס מחליף תדרים ולפי מה שהבנתי אני צריך לחבר את הכבל לכניסת הsub אבל משהו לא בסדר וזה קרה משהבאתי את הסאב יש לי רסיבר של HK AVR-135 היה לי שרווד וגם שם זה היה עושה את אותו סיפור ככה שזה לא בא מהרסיבר מה זה יכול להיות כבר התיאשתי תודה מראשש חברההה!!
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמעוותת מיתרי קול של בני אדם... מה שאני מדבר עליה זה כמו מה שיש בפרסומות של כלבוטק בערוץ 22? אז כזאת אם אתם מכירים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
האם יש תוכנה לבגרה לא של ערוץ המאסטר אלא של ההספק של כרטיס הקול
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
קניתי נגן gimini 402 ויש פונקציה של לראות תמונות בשיר במקרה יש לי כמה שירים כאלה אבל אין לי מושג איך מוסים תמונה בשיר כדי שהנגן יוכל להראות לי אז אם משהוא יודע אשמח לקבל תשובה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
קניתי mp4 תומך רק סרטים MVS לא ממש הבנתי מה זה מישהו יכול להסביר לי? העם סרטים רגילים גם הם ב MVS
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש משהוא יותר טוב במחיר שלו? המחיר הוא 7800..
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
רציתי לשאול לגבי עוצמת הקול ביציאה של כרטיסי קול. אני רוצה לחבר רמקולים ללא מגבר לכרטיס הקול, אבל העוצמה מאוד נמוכה ואין ברירה אלא לחבר רמקולים עם מגבר. הכרטיס קול שלי o/b ובקושי שומעים את הקול אפילו בעוצמה המירבית. האם יש כרטיסי קול שנותנים יותר עוצמה ביציאה. במחשב pentium 200 שלי הישן יש כרטיס קול של קריאטיב vibra16 בחריץ ISA שחיברתי את הרמקולים שלי ללא מגבר (שתבינו מדובר ברמקולים ריצפתיים של מערכת) אפילו בחצי עוצמה הקול היה חזק מאוד והצליח לסחוב את הרמקולים. (בעוצמה מירבית המוזיקה פיצצה את החדר). לבעלי כרטיסי creative audigy 2 value - האם יש לכרטיס עוצמה חזקה לרמקולים ללא מגבר?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אהלן! עד עכשיו היו לי אוזניות (ז"ל) מעולות של סוני. עכשיו אני צריך לקנות חדשות, והן מסתובבות איתי דיי הרבה. יש לי את האפשרויות הבאות: סוני פשוט- 50 שקל סנהייזר mx300- 80 שקל סנהייזר mx400- 100 שקל מה כדאי? האם כדאי להשקיע בסנהייזר? תודה
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני צריך נגן MP3 שהיה נוח לא כמו הרגילים(כל הקטנים למינהים) אלא כמו האייפוד שאפשר להעביר שירים מהר(40 שירים בסיבוב נגיד), שהיה נוח לעבור תיקיות, מסך נורמאלי, ברור, שהיה לפחות 1.5G והכי חשוב איכותי, שיתמוך בעברית גם... תקציב: עד 1000 אפשר פחות... תודה יונתן
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=106136&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144&aff=Zap
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום לכולם.. קרה לי משהו מוזר ליציאה של הרמקולים בכרטיס קול אני לא שומע טוב ברמקול ימין אני שומע כאילו הרמקול שרוף אני שומע עם רעשים מגעילים כאלה.. חשבתי בהתחלה שאולי הרמקול שלי נדפק אז חיברתי תרמקולים של המערכת קולנוע ביתי שלי.. חיברתי את זה עם קבל מיוחד שיש לי שזה מתחבר למחשב ביציאה של אוזניות ויוצא ל 2 בננות כאלה.. כאילו ימין ושמאל.. ועדין אני שומע לא טוב בצד ימין.. חיברתי אוזניות ועדין צד ימין לא שומעים טוב.. מוזר מאוד.. אז חשבתי לקנות כרטיס קול חדש.. משהו סביר לא יותר מדי טוב.. יש לי רמקולים של ימהה עם סאב.. אממ אבל אני רוצה דבר כזה.. אני רוצה כאילו בכרטיס קול כניסה אחת של מקרופון ו 2 יציאות לרמקולים שאני לא יצתרך כל פעם להחליף בין האזוניות לבין הרמקולים. תודה מראש..…
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס קול Creative AUDIGY 2 ZS GAMER ואני רוצה להתאים לה מערכת SURROUND טובה לשימוש יותר משרדי (למצגות וסרטים פרסומיים ללקוחות) אני מבקש רק 5.1 ולא 7.1 אני לא יודע מה יתאים חשבתי על INSPIRE של CREATIVE איזו מערכת אני יכול לקנות שתהיה טובה לשימושים שלי ותן יחס של עלות מול ביצועים טוב? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
צהריים טובים יש לי את הכרטיס של חברת הרקולס HERCULES MUSE GAME SURROUND 5.1 מישהו מכיר את הכרטיס קול הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
ATP5 זה סט 4 רמקולים זהה ל ATP3, הוא נמכר בארץ לפני בערך 3 שנים (שה ATP3 רק נכנסו), המוווון זמן כבר לא ראיתי ולא שמעתי כלום על הסט הזה... אתם מכירים אתר\חנות שעדיין מוכרת אותם? ובכל זאת ממש מעניין אותי לדעת למה סט כזה מוצלח נעלם, וה ATP3 נשארו ועדיין נמכרים בכמויות היסטריות...
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת האם אתם יודעים על עדכון של מכשיר ה-DVD מדגם LH-T250 של חברת LG לתמיכה בקובץ נפרד של כתוביות/תרגום בעברית ?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לקנות רמקולים למחשב, רק זוג רמקולים (יכול להיות שאני אוסיף סאב) ויש לי כמה שאלות: 1.רמקולים יכולים לעבוד ללא מגבר ? 2. יש לי הזדמנות לקנות שני רמקולים כ"א 35 RMS ביחד עם מגבר חזק של שרווד, לא יודע בדיוק איזה דגם אבל אני יודע שהוא 4 ערוצים ושהוא ממש איכותי הבנאדם רוצה 400 שקל על הרמקולים והמגבר ביחד (זה כמובן יד שנייה) האם שווה לקנות את זה ? 3. איזה סט 2.1 יש הכי טוב במחיר של 350-400 שקל ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
היום סופית החלטתי שרמקולים 2.1 הם פשוט בזבוז לא משנה כמה איכותיים הם יהיו... בכל אופן אני רוצה המלצה לרמקולים שהם 5.1, אני חשבתי על ה Z5300 של לוגיטק מה אתם אומרים? לא דגם ישן קצת? :-\ או שהדגם הזה עדיין עושה את העבודה כמו שצריך פילו היום אחרי שנתיים? ולמי שמשתמש בהם כרגע יוכל להגיד לי איך הם מבחינת חסרונות ויתרונות? אם יש לכם המצלמה לדגם אחר אני ישמח מאוד לשמוע, תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
בכוונה כתבתי מערכת שמע, ולא קולנוע ביתי, כי אני צריך בעצם רק כמה רמקולים טובים למערכת בחדר השינה לשמוע איתם מוזיקה . יש לי רסיבר טכניקס SA-gx190 שאני לא צריך להחליף (מעולה לדעתי ) .. ורמקול אחד רצפתי (אני חושב. הוא גדול ) טוב. בתקציב הנ"ל כמה ואיזה רמקולים כדאי לי לקנות ? (הערה : אני לא מבין שום דבר ברמקולים עצמם , אבל כן מבין קצת בסאונד . שומע בעיקר רוק קל , ישראלי . דברים כמו ברי סחרוף )
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איך אפשר לגרום ל-MICRO ZEN שיתמוך בעברית. חוץ מהשטות הזאת הנגן הזה משהו לפנים. תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-