אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי מיני דיסק של סוני דגם MZ-R909 והגיע לי איתו כבל אופטי ויש לי בכרטיס קול יציאה לכבל אופטי (audigy platinuim) יש למישהו מושג איך אני מעביר שירים מהמחשב למיני דיסק בצורה אופטית? תריך להוסיף איזה משהו שניקרא אינפרא אדום ללוח בקרה? או שאין לי מושג... תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני משתמש בוינודווס ויסטה, הלוח אם שלי הוא ג'יגאבייט NFORCE 560, הרמקולים הם קריאיטיב 580GD שמחוברים בחיבור אופטי (SPDIF). שמתי לב שבלוח הבקרה אני יכול לבחור באיזה פורמט של סאונד להשתמש, מה הכי איכותי ומה הכי כדאי לי? האפשרות הכי גבוה שעובדת היא זו שמסומנת בתמונה, להישאר איתה? ואם אפשר גם הסבר בכמה מילים מה זה אומר? תודה
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
הי, היום יש לי תרמקולים של קריאטיב T5400 שאני די מרוצה מהם אבל אני רוצה להחליף אותם למשהו חזק יותר ואיכותי יותר חשבתי לכיוון של LOGITECH Z-680 שהבנתי שהם מומלצים ויש להם DECODER שזה פיצ'ר ממש שימושי שמתי לב מלפני כמה ימים שבמספר חנויות הפסיקו למכור אותם התקשרתי לאחת החנויות ונאמר לי שהפסיקו ליצר אותם קצת התפלאתי אבל קיבלתי תשובה יותר ברורה מהאתר של LOGITECH מתברר שיצא דגם שמחליף אותו בשם Z5500 שזה פשוט שיפור של הדגם המוצלח Z680 מביקורות שקראתי על ה5500 אומרים שהם רמקולים מדהימים ונתנו להם 10/10 וכי הם בהחלט שיפור מהZ680 אבל עדין נותרתי עם שאלה אחת.. האם באמת שווה להחליף אותם מהרמקולים שיש לי היום כאילו ברור לי שאני יקבל שיפור כלשהו אבל עדין האם בסרטים ובמוזיקה השיפור הוא…
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי נייד שחיברתי אותו למסך בסלון והפכתי אותו למחשב HTPC אני מחפש תוכנה נוחה שתעלה עם מערכת ההפעלה ותציג בצורה נוחה סרטים ותמונות וכו'.. אין לי צורך בערוצים או הקלטות וכו'. ואם יש תוכנה בעיברית זה יהיה מצויין! דבר שני, במחשב יש כרטיס מסך רדאון X300 רציתי לדעת לאיזה כרטיס אפשר להשוות אותו כי אני ממש לא מכיר את הדגם, במיוחד הישנים יותר של רדאון.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום. דוד שלי ביקש שאני אפרמט לו את המחשב, פירמטתי עשיתי הכל ,התקנת XP ,במערכת הקודמת הוא טוען שחיבר רסיבר ליציאה אחת ורמקולים רגילים ליציאה נוספת, זה היגיוני? כי זה מחובר כמו קודם ושומעים רק ביציאה העליונה ,ז"א לא שומעים את שניהם במקביל כמו שהיה, אני לא ניתקלת בכריס ON BOARD פשוט שמוציא פעמיים שמיעה, מה אני יכול לעשת כדי להחזיר לו ,הוא שיגעעעע אותייייי יש לו לוח של ASROCK לדעתי עם צ'יפסט של INTEL ,יש איזה אופצייה שאני אמור לשנות אולי? השתגעתי כבר.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
ראיתי את אלה: Platinum Audio V12 Platinum Audio USC9980 Platinum Audio RD9990 מה אתם אומרים? ועל איזה עוד מגברים לרכב אתם ממליצים עד 400 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מת לקנות אותו בטירוף... אשמח אם תייעצו לי עליו.. תפנו אותי לביקורות שלו... ואם תוכלו להגיד לי היכן אני קונה אותו בארץ בזול יחסית ובתשלומים... תודה רבה מראש...
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כבר כמה שבועות ומתקשה להחליט מה לקנות... דרישות: 1. צפיה בכמה שיותר סוגי קבצים מהרשת בצורה חלקה וטובה (לא צריך WIFI) 2. צפיה ב YOUTUBE (יש להם בממשק אפשרות להקרנה של playlist ???) 3. עדיף שיוכל לקלוט טלוויזיה דיגיטלית (במקום לקנות עידן+) 4. יש לי טלוויזיה ישנה בלי HD אז צריך חיבור רגיל. 5. עדיף אם יש עם DVD או שאפשר להוסיף. 6. כמובן תמיכה בעברית וכתוביות אם אתם חושבים שמה שאני צריך עולה יותר מ1000 בבקשה תציעו יותר חשוב לי שיהיה משהו טוב תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה על מיני סטראו איכותית, עם טייפ, סידי ואם אפשר גם DVD. מכיוון שהמערכת תהיה של סבתא שלי חובה שתהיה מאוד פשוטה לשימוש (טכנופובית מלידה). התקציב הוא עד 2000 שקל, תודה.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם! לצערי הרב נשברו לי האוזניות (ליתר דיוק האחת לא מפקדת כראוי) לכן החלטיתי לקנות אוזניות חדשות... קניתי אוזניות של Teac ב 75 ש"ח חזרתי הביתה אחלה איכות והכל... אבל אחרי חצי שעה האוזניים שלי כאבו כמו לא יודע מה... וגם המיקרופון לא משהו. לכן הבנתי שאני צריך להתיעץ לפני קנייה כזאת, לכן אני פה הייתי מעוניין ביעוץ על אוזניות איכותיות(אני חולה על מוזיקה) בעלות מיקרופון נורמלי (המיקרופון פחות חשוב העיקר שישמעו בלי שאני יצטרך לצעוק) והכי חשוב ריפוד נוח לאוזניים הכוונה שיהיו נוחות. החלק האסטיט פחות חשוב לי והתקציב שלי הוא עד 200ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אז ככה,אני רוצה לחבר אוזניות למחשב,בלוח אם שלי (965p-dq6 ) יש שתי אפשרויות,האחת מאחור והשניה מקדימה. משום מה המחשב לא מצליח לזהות בחיבור בקדמי.באחורי אין שום בעיה. ניסיתי דרך ההגדרות של הלוח אם (מעודכנים כמובן) ושום דבר לא עזר.פתחתי את המחשב לראות האם פישלו בהרכבה שלו ולא חיברו את הכניסה הקדמית ולא ראיתי משהו מיוחד עריכה:אוקיי הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מה עדיף אנשים? בינתים אני עם כרטיס קול עלוב 128 nvidia שבא עם הלוח אם!ורמקולים שליפני כמה שנים 2.1 umax ליקנות כרטיס קול חדש (ואם כן איזה?)או ליקנות כבר מערכת ב400 שקל... בישביל ה dvd+מחשב (5.1-streo to sround) שמעו אני רוצה לישמוע את הפסי שלי באיכות הכי טובה!!!! כמה שיותר מהר, יש לי רק 500 שקל אז מה עדיף ליקנות קודם? ואם תגידו לי מה ליקנות אז מאיפה ליקנות(מקום הכי זול) בבקשה אנשים תעזור ליייי אני אולי ילד מניאק חסר סכל אבל תעזור לי דחוף בקשה בקשה בקשה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, לאחרונה אני מוצא את עצמי רץ הרבה עם נגן מוזיקה ואני ממש סובל מהחוטים שרצים עלי עבור האוזניות. קצת התקשיתי לברר, והאמת שתמיד טובה חוו"ד של בעל נסיון, מה מומלץ כרגע בשוק. בגדול, אני מחפש קומפקטי. משהו קטן, in-ear או משהו בסגנון - בהחלט לא הכיוון של אוזניה שמכסה את כל האוזן כמו קערה. פי'צר שיכול "לבוא בטוב" יהיה רמקול, כדי שאם אחבר אותם לטלפון, אוכל גם לקבל שיחות אם יש משהו דחוף. אשמח להמלצה או שתיים, ולדעת מה טווח המחירים עלי לצפות. אני לא מחפש להוציא פה הון עתק, אלא על משהו שיעשה את העבודה טוב וזהו. אפשרי גם להזמין מחו"ל, אם זול יותר. (אם ידוע לכם על מקום שאכן זול בצורה שמשתלם להזמין ממנו - אשמח להכוונה מדויקת יותר) תודה מראש, ערן.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי מצלמה המשמשת לשידור וידאו בסטרימינג. המצלמה מחוברת למחשב דרך כבל FIREWIRE IEEE1934a. האם יהיה ההבדל באיכות הוידאו אם אשתמש בכבל מסוג IEEE1934b? תודה!
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום! אני לא מבין שום דבר במכשירים האלה ומחפש איזה שהוא מקור מידע. מעניין אותי לדעת על הפורמטים הנתמכים, האם יש צורך עקרוני בהרד דיסק (ואיך מקליטים כשאין כזה), אילו מכשירים מומלצים... בתודה מראש, דוד
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחלה פורום ... אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתוח את הדיוידי שלי למולטי זון... קניתי לפטופ של HP והדיוידי שיש בו נקרא TS-L532L (הLaptop עצמו זה DV-1249). בכל מקרה אני אשמח או תוכלו לעזור לי , חיפשי בגוגל ולא מצאתי....! תודה רבה , רונן
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
הלן אנשים, היה לי בזמנו דגם PX100 לבנות של סנהיסר, די אהבתי אותן, אבל עניין שהיה להם חוט ל2 אזניות ואפשרות הקיפול בסוף גרמו לזה שמכרתי אותן, כי פחדתי שאני ידפוק את החוטים, מידי פעם יוצא לי לנסוע ואני צריך לשמוע משהו בדרך, ולפעמים פשוט אין לי כוח להוציא את הנייד בקבלת צלצול, אז חשבתי לעשות כזה דבר, לקנות: 1. BHS3000 של סמסונג, שניתן לחבר עליהן כל דבר בעל חיבור 3.5 2. עוד PX100 אבל הדגם החדש, איכשהו ברך לי מהעין שההבדל הוא שיש חוט יחיד ופה באמת הקיפול עושה את העבודה יותר קל, (לי היה קורה שחוט היה מסתבך בעצמו, ואם הזמן בטוח היה נקרע מאחת והאזניות) *שמעתי בזמנו גם PX200..וזה זבל גמור, הצליל לא פתוח כמו בPX100 ופשוט הבנתי מאז שאני מתחבר רק ולאזניות כפתור או קשת פתוחות, מישה…
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אשמח להסבר קצר לגבי כל ציר ב EQ על מנת לכוון אותו למצב הכי טוב לשמיעה של סרטים/שירים יש לי בעיה בסרטים של באס חזק מידי וקול חלש מידי\ אפקטים חזקים מידי וקול חלש כנ"ל במוזיקה הבאס מפציץ כשאין צורך ואי אפשר לשמוע את השיר כמו שצריך. תמונה של EQ: תודה.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש, ואני רוצה לחבר אותו למערכת קולנוע ביתית שיש לי בבית (5.1)... למערכת יש DVD-רסיבר עם חיבור RCA בלבד (אדום צהוב לבן). הנה הלוח אם של המחשב החדש: http://www.skypc.co.il/pl_product~39472~10~0.htm Gigabyte GA-EP43-DS3 יש בקישור תמונה של הלוח אם מאחורה, שאפשר לראות בה את החיבורי סאונד שיש ללוח. אני יודע שעם כבל אודיו - RCA רגיל אפשר לחבר למערכת, אבל אני רוצה לשמוע בסראונד מלא... האם יש דרך זולה לעשות כזה דבר? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
יש לי מסך טלויזיה שמחובר כבר המון זמן למחשב באמצעות כבל VGA משני הצדדים. יעל המחשב אני משתמש בכרטיס מסך onboard וכל פעם אני מחליף בין הכבל של ה LCD לבין הכבל של הטלוזיה. באחת מהפעמים האחרונות כשחיברתי את הכבל של הטלויזיה המסך נדלק לשניה וישר הפך לשחור. ומאז בכל פעם שאני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב התמוה מוצגת לשניה וישר לאחר מכן מסך שחור. כשאני מחבר בחזרה את הכבל של המסך LCD של המחשב, אני רואה שהרזולוציה מאוד מאוד גבוהה, ואז כעבור שניה הוא מגדיר את הרזולויצה מחדש לצפייה מיטבית. כמו שזה נראה בזמן חיבור מסך הטלויזיה, הווינדוס בוחר אוטומטית רזולוציה מאוד מאוד גבוהה, מעבר לטווח של הטלויזיה ולכן אני מקבל מסך שחור. מישהו מכיר את הבעיה הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח שזה לא משהו אבל זה מה יש. אז חשבתי על כמה רמקולים: Harman Kardon Soundsticks 2 logitech Z2300 Altec FX3022 logitech Z4 עכשיו אני עובד בחנות מחשבים,ובתכלס יש לנו בתצוגה את הHARMAN אבל ממש לא אהבתי אותו. ז"א יש לו סאונד טוב אבל לא חזק העיצוב לא משכנע והם נהרסים בצ'יק. רציתי לשמוע עם יש לכם משהו אחר להציע/להמליץ ואם תוכלו בבקשה לעזור לי לבחור מבין הרשימה הזו רמקול שלדעתכם טוב.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
חברה קניתי היום את הרמקולים חיברתי בכל הדרכים האפשריות בדקתי עם פלאפון בכל דרך אפשרית שיחקתי עם הבאס והטרבל אפילו עשיתי בדיקת סאב ביוטיוב שמתי טראקים עניינים אבל בכל זאת הסאב של המערכת הזאת לא עובד לי פשוט לא עושה כלום.. אלה רק הסטליטים שלו מוציאים צליל וזהו.. אשמח מאוד לעזרה.. אני מאוד אתבאס עם אגלה שהמוצר פשוט מקולקל ככה על ההתחלה..
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלומות לכולם, אני מחפש מסך 52 אינ'צ שייקנה בארה"ב וישאר שם! אין לי אפילו שמץ של מושג לגבי מה עדיף, LCD או פלאזמה. ולכן אשמח להמלצות תודה רבה רום
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס טלויזיה avermedia cd750 כמובן שמהיציאה של ה component ניתן להקליט ללא בעיה ובנוגע ליציאה של הHDMI בהתחלה היה נותן הודעה שאני לא יכול להקליט בגלל הגנה (הודעה בתוכנת הקלטה של הכרטיס טלויזיה אז הבאתי מפצל HDMI עכשיו אין בעיה להקליט אבל נגיד אם אני פותח אפילו רק לצפייה את ערוצי הסרטים והסדרות ... 1-2-3-5-6-7 אני כן רואה תמונה , אבל יש רעש סטטי, גם במצב של רק צפייה דרך הכרטיס טלויזיה , מבחינת הקלטה, ניתן להקליט ולמשל בערוצים 4-8 , שזה yes דוקו , וyes ישראלי רואים ושומעים טוב השאלה היא , אם זה בגלל הגנת הHDCP או בגלל ענייני הצפנה של יס ?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
רגע לפני הקנייה. בדקתי באתר של M-Audio את רשימת הדרייברים ולא מצאתי דרייבר לויסטה 64 ביט, רק ל32 ביט. מישהו יודע האם הדרייבר הזה תומך גם בויסטה 64?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-