עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by krall,

הי, אני מקווה שזה הפורום המתאים. התלבטתי בין זה לבין הפורום של המחשבים הניידים. אני רוצה לקנות LCD של 32 אינטש וכרגע מסתמן שזה יהיה HITACHI דגם L32A01. אבל לפני שאני קונה אני רוצה לחבר אותו למחשב ולוודא שאני מקבל 1:1 Pixel mapping, כלומר שאני יכול לחבר אותו ולקבל NR. בהתחלה לא היתה במחשב את הרזולוציה 1360:768. הוספנו אותה באמצעות Power Strip. עכשיו הרזולוציה מופיעה שם, אבל רק עבור המסך בילט-אין של הנייד. כשאני רוצה לחבר טלוייזיה אני מחבר את המחשב אליה בכבל VGA, ובוחר דרך ההגדרות של הנייד חיבור למסך חיצוני (Fn+F7), ושם צריך להגדיר פרופיל עבור חיבור המחשב למסך חיצוני. אבל אין שם את הרזולוציה הזו. יש רק רזולוציות נמוכות או גבוהות יותר. מה אפשר לעשות? מישהו הצליח לחבר מחשב ני…

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  2. Started by chap123,

הרסיבר שלי התקלקל היה לי רסיבר של yamaha דיי ישן ואני מחפש לקנות אחד חדש במחיר לא יקר וטוב... עדיף שתהיה לו התנגדות נמוכה כמה שאפשר... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  3. Started by bored,

שלום לכולם! סופסוף החלטנו ללכת עם הזרם ולקנות טלויזיה LCD לסלון(הגיע הזמן באמת : ). חיפשתי בזאפ ובמקומות אחרים, אבל לא מצליחה למצוא טלויזיה שתעבוד טוב עם ממיר רגיל שהוא לא דיגיטלי(ברוב חוות דעת בזאפ שמים דגש על זה שטלויזיות LCD מעולות בתוכן HD אבל לא ממש טובות בשידורים רגילים :-\ ) אז אם מישהו יכול להמליץ על טלויזיה שתתאים גם לכבלים רגילים אשמח מאוד. כמו כן אם תוכלו להגיד לי על מה בדיוק אני צריכה לשים לב בקניית הטלויזיה? מה לשאול בחנות? איך אני יכולה לדעת/לבדוק אם הטלויזיה עובדת טוב גם עם כבלים רגילים? :s05: תודה מראש לכל מי שיענה!!!

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  4. אני צריך כרטיס קול 5.1 לרמקולים קריאייטיב שקיניתי ממה שהבנתי ה5.1 של קריאייטיב ושל stlabs זה בול אותו דבר חוץ מהמותג ולכן גם המחיר. אם יש פה מישהו שמבין בזה ויכול לעזור לי ? תודה

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  5. אז ככה יש לי DVD שקורא DIVX ואמרו לי שזה עשה את החיים יותר קלים... שאני יכול לצרוב סרט כ DATA ולשים שם תרגום ושהכל יהיה אותו שם וה DVD שלי יטען את זה.... אח"כ אמרו לי שאני צריך לעשות איזשהי תיקייה מיוחדת בשביל שה DVD שלי יקרא את זה... אז מישהו יכול בבקשה לעזור לי ? ואיזה קובץ אני צריך את התרגום ? כקובץ SRT

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  6. רציתי לשאול האם אני חייב לקנות כרטיס קול מתקדם יותר מזה המובנה בכדי להשתמש בz5400 המובנה יביא לאותו ביצועים של המערכת או שרמת הסוואנד תרד? הוא בטוח יתמוך במערכת 5.1 דר"כ הלוח אמ הוא p35-ds3l

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  7. Started by Satlan,

חברים יש לי מערכת 4.1 בחדר, והיא מחוברת לכרטיס קול שלי עם ה Abit AN8 Ultra, ויש לי במחשב השני סלוט PCI של Soundblaster 4.1 digital ורציתי לדעת מה יותר טוב.. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  8. Started by UBS,

שלום יש לי מערכת סריאו של פיליפס 2.0 - סבבה, עכשיו רציתי להוסיף לה עוד שני רמקולים על מנת לפזר את הצליל טוב יותר בחדר אני צצריך עזרה מכיוון שאיני יודע היכן לקנות ושל איזה חברה סכום 400-600 ש"ח לשניהם ואפשר לחרוג 100 ש"ח אם חייבים , משהו איכותי (הכי איכותי שהתקציב מאפשר) תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  9. למה הנאנו לא מראה וידאו, נראה לי שבקרוב יצא נאנו וידאו ראיתי אצל חבר את ה U3 של iaudio דווקא מכשיר נחמד, והקטע של הוידאו מוסיף המון, אני רוצה את זה לעבודה שלא יראו שאני רואה סרטים אולי אני אקח את האיפוד וידאו הרגיל כבר אבל הוא נראה לי דיי גדול ובולט שרואים בו סרט יש עצות? האם שווה לחכות לאיזה מכשיר שעומד לצאת (נראה לי שווה לחכות ל G10 של Iriver)

• 4 תגובות
    • 468 צפיות
  10. עברתי צעד צעד אחר ההוראות של ידע, התקנתי את העדכון הכי חדש של Apple, וניסיתי להריץ את המעדכן של ידע אך הוא אמר שהוא חייב את 2005-10-12.. למרות שאני עדכנתי לגרסה של 2005-11-17, אבל קיבלתי שגיעה של "הקובץ לא מוכר".. טוב נו אז חיפשתי בגוגול את הגרסה של 2005-10-12 ועכשיו זה מוריד אותה.. נקווה מאוד שלא ניתקל בבעיות.. אבל זה קצת דפוק שזה אפשרי רק לגרסה הזאת לא?!? טוב נו.. ישראלים ** עריכה - טוב נו, הורדתי גרסה יותר ישנה ועדכנתי וזה עובד אבל שאלה קטנה.. אני צריך שהIpodHe יעבוד כל פעם שאני רוצה להעביר שירים בעברית? אה ועוד כמה שאלות... אני מתעניין בנגן IAUDIO X5L או ב IRIVER H340.. (בטוח לא IPOD - המדובר לא שלי) עכשיו עזבו בנתיים את הצד של האודיו.. (כי אני בטוח שאני לא יש…

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  11. אני יודע שיש כבר מלא דיונים פתוחים בנושא אבל אני חייב סיכום כללי כי אני כבר ממש מבולבל... אז נתחיל: דבר ראשון, למה זה טוב?? כאילו יש עם זה מלא בעיות נכון?? וזה מוציא את האחריות לא? ואפילו אןי תמיכה בUSB אם אני לא טועה..... דבר שני, איך רואים עיברית?? הפוכה\לא הפוכה, בצד שמאל או ימין של המסך.... דבר אחרון, איך בדיוק מעדכנים את זה למכשיר...?

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  12. אני בעיקר שומע מוסיקה במחשב ולכן אני לא רואה סיבה לקנונות 5.1 אני חושב ש2.1 יהיה מספיק לא מעוניין במגבר חזק במיוחד אבל צליל איכותי וחד עד כמה שאפשר בטווח המחירים הזה (גם פחות מ400 ש"ח זה בסדר אם אין הבדל משמעותי באיכות)

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  13. אני מעוניין במערכת קולנוע עם רמקולים קטנים מה דעתכם על http://www.stereoshop.co.il/Product.asp?Pid=69&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=180 האם כדאי ואם יש עצות אחרות ?????? תודה

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  14. Started by RMX,

שלום, המערכת סטיראו שמחוברת לי למחשב דרך usb לא נשמעת טוב בזמן האחרון, אני חושב שחסר לי דרייבר usb תקין. ואני לא מוצא הורדה של זה, אז אם מישהו יכול לתת לי לינק הפרטים של הכרטיס קול: Audio Adapter Creative Audigy SE (SB0570) Sound Card

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  15. Started by zahi,

שלום אני קניתי כרטיס טלויזיה חדש תוצרת leadtek דגםLEADTEK WinFast PxDVR3200 H התקנתי אותו בxp עם הדריבר אחרון מ leadtek ותוכנת pvr2 עם אנטנה רגילה בתחלה ראיתי תחנות לאחר מכן עברתי לרדיו כאשר חזרתי לטלויזיה התחנות נעלמו כאשר נכנסתי להגדרות עשיתי סריקה מחדש הוא לא מצא כלום למרות שהוא במצב tv analog מה לעשות איך לתקן את המצב ודרך אגב לאחר מכן הרדיו לא עבד

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  16. שלום אחים... חשבתי על ה pro gamer g500 של קריאייטיב מה אתם אומרים עליהם.. והרמקולים האלה בנויים למשחקי מחשב אז השאלה היא האם יהיה סאונד נורמלי במוזיקה וסרטים? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  17. Started by overlap,

אמרו לי שיש בעיה לחבר את ה 8800GT לטלוויזיה ולא הקשבתי. עכשיו הוא אצלי ומסרב בכל תוקף להוציא אות לטלוויזיה. המוניטור אומנם מרצד כשאני מנסה לקנפג אותו, אבל לא יותר מזה. חשבתי לחבר את הטלוויזיה דרך היציאה השנייה של ה DVI בעזרת מתאם vga to s-video אבל אני מוצא רק אתרים בחו"ל עם הדבר הזה. מישהו מכיר חנות בארץ שיכולה למכור לי כזה דבר? או לחלופין לפתור לי את הבעיה בדרך אחרת. נ.ב כן, ניסיתי הכל - החלפתי קבלים וטלוויזיה וגם עידכנתי דרייברים. נדמה לי שזו בעיה ידועה בכרטיסים האלו.

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  18. שלום אני בעל מערכת לוגיטק Z5500 ואני מעוניין בכרטיס קול איכותי למוזיקה וסרטים לא למשחקים מה תמליצו לי למשל מה דעתכם על http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=448 ואיך עדיף לחבר את הרמקולים רדך דיגיטל או אנלוגי ?????(אין לי רסירבר ) תודה! מיכאל

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  19. האם אלטק הולכים להוציא בחצי שנה הקרובה איזה שהוא דגם חדש של רמקולים? משהו ברמה של ה FX6021 או ה MX5021 או בכלל? תודה.

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  20. Started by gabriel,

אני חושב לקנות מחשב HTPC כי נואשתי מלנסות להשיג HOT MAGIC (אני לא מכיר בנאדם אחד שיש לו את זה, אני מתחיל לחשוב שזה מוצר דימיוני לעומת הYES MAX הפופולארי), אבל מה שמפריע לי זה שהבנתי שבמחשבי HTPC אני יכול להקליט רק את מה שאני צופה בו, אז ככה אין לי בעצם שום יתרון משמעותי. האם יש דרך לפתור את זה? ומה אני צריך לבדוק כאשר אני קונה מחשב כזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  21. Started by gman18,

אני רוצה לקנות את הכרטיס קול הזה: http://www.audiovideo.co.il/scripts/prodview.asp?idproduct=53 אני רוצה בעיקר להקליט שירים שקטים. השאלה היא האם זה מספיק כדי להקליט ממיקרופון/גיטרה/בס באיכות טובה בלי רחשים או שאני חייב פריאמפ?

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  22. Started by rafi-s-,

יש לי לוח a8n-sli עם כרטיס קול מובנה alc850 הוא מחובר למערכת קולנוע שלי דרך יציאה דיגיטלית עכשיו הבעיה כשאני שומע שיר אני שומע אותו בעוצמה נורמלית אבל כשאני מפעיל סרט אני שומע אותו ממש חלש בבקשה תעזרו לי אני משתגע

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  23. Started by brasor,

יש לי נגן iriver h10 , וכשאני מחבר אותו למחשב אין שום תגובה מהמחשב (וגם על הנגן אין סימון של חיבור).

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  24. וסידור השירים במחשב בצורה קלה, אני מחפש את התוכנה הזו כבר המון זמן (לא משהו ספציפי, רק את התוכנה לא משנה איזו העיקר שאפשר יהיה לעשות איתה את זה) יש לכם מושג אם יש כזו תוכנה והשם שלה? בתודה, יאן.

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  25. Started by sputty,

חיברתי את המחשב שלי לרסיבר דרך היציאה הדיגיטלית בכרטיס הקול (מובנה בלוח אם 965P-S3 של GIGABYTE) לכניסת קואקס דיגיטלית ברסיבר (פיוניר 516). כשאני מנססה לפעיל את הTEST הפשוט של כרטיס הקול ומכוון שם 5.1 רמקולים, אני שומע את 2 הקדמיים אבל לא שומע כלום מהאחוריים או מהסנטר. איך ניתן לקנפג את המחשב כך שיוציא דרך הרסיבר אות לכל הרמקולים על מנת שאשמע גם בTEST של כרטיס הקול וגם במשחקים וסרטי AC3 כמו שצריךך מכל הרמקולים?

• 1 תגובה
    • 466 צפיות

דיונים חדשים בפורומים