עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. וסידור השירים במחשב בצורה קלה, אני מחפש את התוכנה הזו כבר המון זמן (לא משהו ספציפי, רק את התוכנה לא משנה איזו העיקר שאפשר יהיה לעשות איתה את זה) יש לכם מושג אם יש כזו תוכנה והשם שלה? בתודה, יאן.

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  2. אני אמרתי דחופ כי ישבתי עכשי בארוחת חג אצלי בבית עם משפחה שלי ואחד הבי דודים הלך לעשות טעות איומה ולקנות איזה רמקולים מסריחים מ"מגה" [כן מהסופר] באיזה 500 שח... חח הוא אומר לי " אבל ליאור על האריזה רשום איכות סאונד לא מהעולם הזה" בקיצור אני צריך רמקולים לנגן MP3 שלו במחיר עד 200 שח שיהיה באיכות סאונד טובה וכמובן את היחס הטוב ביותר בין תועלת/מחיר... רשמתי דחופ בגלל שהם עוזבים עוד כמה דקות [20] ואשמח לספק לו תשובה מהר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  3. רציתי לשאול האם אני חייב לקנות כרטיס קול מתקדם יותר מזה המובנה בכדי להשתמש בz5400 המובנה יביא לאותו ביצועים של המערכת או שרמת הסוואנד תרד? הוא בטוח יתמוך במערכת 5.1 דר"כ הלוח אמ הוא p35-ds3l

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  4. Started by overlap,

אמרו לי שיש בעיה לחבר את ה 8800GT לטלוויזיה ולא הקשבתי. עכשיו הוא אצלי ומסרב בכל תוקף להוציא אות לטלוויזיה. המוניטור אומנם מרצד כשאני מנסה לקנפג אותו, אבל לא יותר מזה. חשבתי לחבר את הטלוויזיה דרך היציאה השנייה של ה DVI בעזרת מתאם vga to s-video אבל אני מוצא רק אתרים בחו"ל עם הדבר הזה. מישהו מכיר חנות בארץ שיכולה למכור לי כזה דבר? או לחלופין לפתור לי את הבעיה בדרך אחרת. נ.ב כן, ניסיתי הכל - החלפתי קבלים וטלוויזיה וגם עידכנתי דרייברים. נדמה לי שזו בעיה ידועה בכרטיסים האלו.

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  5. Started by shem,

אני קונה טלויזית 32 של טושיבה ורציתי לדעת אם העובדה שמופיע שיש להNATIV SCAN אומר שיש לה 1:1 MAPPING ?

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  6. שלום אני רוצה חווד דעת עך הכרטיס http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=448 מול ה M-AUDIO REVOLTION מה עדיף למוזיקה וסרטים אם Z5500 תודה מיכאל!!!!

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  7. סאב ושתי רמקולים 2.1 מה הרמקולים (למחשב,סרטים,מוזיקה) הכי טובים ואיכותיים שיש ??

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  8. Started by mikitimsit,

יש לי כניסה אחת של hdmi והיא מחוברת לכרטיס מסך של המחשב בdvi הכשיו יוצא שידורי hd לyes מה אני יכול לעשות בשביל שגם הכרטיס מסך וגם הממיר של yes יעבדו בhdmi בלי להוציא כל רגע כבלים האם יש פיתרון כ שהוא

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  9. Started by zahi,

שלום אני קניתי כרטיס טלויזיה חדש תוצרת leadtek דגםLEADTEK WinFast PxDVR3200 H התקנתי אותו בxp עם הדריבר אחרון מ leadtek ותוכנת pvr2 עם אנטנה רגילה בתחלה ראיתי תחנות לאחר מכן עברתי לרדיו כאשר חזרתי לטלויזיה התחנות נעלמו כאשר נכנסתי להגדרות עשיתי סריקה מחדש הוא לא מצא כלום למרות שהוא במצב tv analog מה לעשות איך לתקן את המצב ודרך אגב לאחר מכן הרדיו לא עבד

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  10. Started by Discreet,

http://images.creative.com/iss/images/corporate/artwork/hires_AudigyValue_pdt.jpg יש על הכרטיס קול שניי חיבורים נוספים פנימיים 1 soundBlaster והשני aux in אפשר לדעת למה הם משמשים?

11. שלום אחים... חשבתי על ה pro gamer g500 של קריאייטיב מה אתם אומרים עליהם.. והרמקולים האלה בנויים למשחקי מחשב אז השאלה היא האם יהיה סאונד נורמלי במוזיקה וסרטים? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  12. Started by בטיטi,

ברשותי כרטיס טלויזיה WinFast TV2000 XP Expret, אני שוקל להחליף למחשב חדש, מבוסס QUAD וחלונות 64 ביט : 1. האם הכרטיס הנ"ל יתמך במערכת של 64 ביט, מבחינת חומרה ותוכנה ? 2. האם הכרטיס הנ"ל נתמך בויסטה, מבחינת תוכנה וחומרה ? 3. במידה ואחליט לרכוש כרטיס חדש, על איזה כרטיס אתם ממליצים ? תודה !

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  13. Started by ReL,

יש לי בעיה מעצבנת בקול במחשב , למשל כשאני שומע שירים שומעים הכל טוב ויפה אם אני משהה את השיר ומפעיל פתאום יש רעשים של כמו ששומעים ברדיו תחנה לא תקינה רעשים כאלו ... וזה גם במשחקים שומעים טוב ואז אני לוחץ Esc לתפריט חוזר למשחק ופתאום הרעשים האלו , ומה שפותר את זה שאני לוחץ עוד פעם Esc מה הבעיה יכולה להיות ?

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  14. אני מעוניין במערכת קולנוע עם רמקולים קטנים מה דעתכם על http://www.stereoshop.co.il/Product.asp?Pid=69&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=180 האם כדאי ואם יש עצות אחרות ?????? תודה

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  15. Started by gman18,

אני רוצה לקנות את הכרטיס קול הזה: http://www.audiovideo.co.il/scripts/prodview.asp?idproduct=53 אני רוצה בעיקר להקליט שירים שקטים. השאלה היא האם זה מספיק כדי להקליט ממיקרופון/גיטרה/בס באיכות טובה בלי רחשים או שאני חייב פריאמפ?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  16. Started by gabriel,

אני חושב לקנות מחשב HTPC כי נואשתי מלנסות להשיג HOT MAGIC (אני לא מכיר בנאדם אחד שיש לו את זה, אני מתחיל לחשוב שזה מוצר דימיוני לעומת הYES MAX הפופולארי), אבל מה שמפריע לי זה שהבנתי שבמחשבי HTPC אני יכול להקליט רק את מה שאני צופה בו, אז ככה אין לי בעצם שום יתרון משמעותי. האם יש דרך לפתור את זה? ומה אני צריך לבדוק כאשר אני קונה מחשב כזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  17. Started by eyal00,

שלום, יש לי רמקולים של CREATIVE 2500 ולאחרונה אני שומע רק ברמקול אחד. לבסוף עליתי על הבעיה והיא החיבור לכרטיס המובנה בלוח אם. כאשר אני משחק איתו אז שומעים פתאום בשני הרמקולים. אני מעוניין בהמלצה לכרטיס קול חיצוני,והשאלה שלי האם יש הבדלים בכרטיסי הקול הזולים נגיד עד 150 ש"ח. למשל בKSP יש C MEDIA 5.1 שעולה 40 ש"ח וCreative Audigy SE 7.1 שעולה 150 ש"ח. יש הבדל ביניהם? שווה להשקיע יותר לCREATIVE? וכנראה בעתיד אני יחליף את הרמקולים לX540 של לוג'יטק. במצב הזה הכרטיס קול יהיה משמעותי יותר?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  18. Started by ConspecT,

אז ככה, יש לי PS3 ומחשב, שניהם מחוברים למסך אחד 226BW המחשב מחובר בRGB רגיל והPS3 מחובר בDVI - HDMI שזה עובד על HD עכשיו החלטתי שאני רוצה לצלם סירטונים מהסוני, לעשות סרטים כמו FRAPS. עכשיו הבנתי שצריך כרטיס טלוויזיה, אבל בעצם לא הבנתי בכלל מה זה עושה, לאן זה הולך, כמה זה עולה וכו'.... אם מישהו יכול להביא לי הסבר מורחב זה יהיה אחלה. אני מחפש משהו בסביבות ה200 שקל.

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  19. Started by pasofiso,

שלום אני קונה LCD 32 אני רוצה להשתמש בטלוויזיה בשביל לראות הוט וגם לחבר למחשב ולשחק בה משחקים.... השאלה איזה איכות טלוויזהי אני צריך כדי לראות ממש טוב משחקים , ועם אני מביא HD full האם אני יראה באיכות פחות טובה טלוויזיה רגילה....

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  20. Started by LiranT,

משום מה הכרטיס קול שלי לא עובד נכנסתי למנהל התקנים הוא מופיע לי שם בעיגול הצהוב הזה ניסיתי להוריד אתו לוהתקין שוב וגם לעזכן ושום דבר לא פועל ככה זה רשום במנהל התקנים misrosoft UAA bus driver for high difinition audio בבקשה חייב עזרה תודה לכל העונים/קוראים.

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  21. אני צריך כרטיס קול 5.1 לרמקולים קריאייטיב שקיניתי ממה שהבנתי ה5.1 של קריאייטיב ושל stlabs זה בול אותו דבר חוץ מהמותג ולכן גם המחיר. אם יש פה מישהו שמבין בזה ויכול לעזור לי ? תודה

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  22. Started by ofcourse,

היי אני מצליח להקליט ממיקרופון למחשב, אבל כשאני מנסה להקליט מתוך המחשב למחשב אני קולט שוב את המיקרופון. איך אני פותר את זה ? תודה[br]פורסם בתאריך: 29.07.2007 בשעה 20:42:01 יכול להיות שכרטיס קול שלי לא יכול להקליט ?אני מצרף תמונה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 473 צפיות
  23. Started by UBS,

שלום יש לי מערכת סריאו של פיליפס 2.0 - סבבה, עכשיו רציתי להוסיף לה עוד שני רמקולים על מנת לפזר את הצליל טוב יותר בחדר אני צצריך עזרה מכיוון שאיני יודע היכן לקנות ושל איזה חברה סכום 400-600 ש"ח לשניהם ואפשר לחרוג 100 ש"ח אם חייבים , משהו איכותי (הכי איכותי שהתקציב מאפשר) תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  24. למישהו יש המלצה? דרך אגב, התקציב שלי עד 600 בערך.

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  25. Started by Satlan,

חברים יש לי מערכת 4.1 בחדר, והיא מחוברת לכרטיס קול שלי עם ה Abit AN8 Ultra, ויש לי במחשב השני סלוט PCI של Soundblaster 4.1 digital ורציתי לדעת מה יותר טוב.. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 472 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.