אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
הי, אני מקווה שזה הפורום המתאים. התלבטתי בין זה לבין הפורום של המחשבים הניידים. אני רוצה לקנות LCD של 32 אינטש וכרגע מסתמן שזה יהיה HITACHI דגם L32A01. אבל לפני שאני קונה אני רוצה לחבר אותו למחשב ולוודא שאני מקבל 1:1 Pixel mapping, כלומר שאני יכול לחבר אותו ולקבל NR. בהתחלה לא היתה במחשב את הרזולוציה 1360:768. הוספנו אותה באמצעות Power Strip. עכשיו הרזולוציה מופיעה שם, אבל רק עבור המסך בילט-אין של הנייד. כשאני רוצה לחבר טלוייזיה אני מחבר את המחשב אליה בכבל VGA, ובוחר דרך ההגדרות של הנייד חיבור למסך חיצוני (Fn+F7), ושם צריך להגדיר פרופיל עבור חיבור המחשב למסך חיצוני. אבל אין שם את הרזולוציה הזו. יש רק רזולוציות נמוכות או גבוהות יותר. מה אפשר לעשות? מישהו הצליח לחבר מחשב ני…
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה וATP3 של ALTEC איזה הגדרות סאונד מומלצות למערכת כזאת ואיזה אפשרות סאונד כדאי לבחור במשחקים כי לא מופיע שם אפשרות של 2.1 תודה
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני צריך עזרה במציאת עדכון קושחה לDVD קורא DVIX של פנסוניק דגם SC-PT150. הוא לא קורא לי תרגום בסרטים כאשר התרגום לא מובנה. עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם! סופסוף החלטנו ללכת עם הזרם ולקנות טלויזיה LCD לסלון(הגיע הזמן באמת : ). חיפשתי בזאפ ובמקומות אחרים, אבל לא מצליחה למצוא טלויזיה שתעבוד טוב עם ממיר רגיל שהוא לא דיגיטלי(ברוב חוות דעת בזאפ שמים דגש על זה שטלויזיות LCD מעולות בתוכן HD אבל לא ממש טובות בשידורים רגילים :-\ ) אז אם מישהו יכול להמליץ על טלויזיה שתתאים גם לכבלים רגילים אשמח מאוד. כמו כן אם תוכלו להגיד לי על מה בדיוק אני צריכה לשים לב בקניית הטלויזיה? מה לשאול בחנות? איך אני יכולה לדעת/לבדוק אם הטלויזיה עובדת טוב גם עם כבלים רגילים? :s05: תודה מראש לכל מי שיענה!!!
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מזרימדיה בעיקר לצורך השמעת מוסיקה מרשימות (playlists) שיש לי על מחשב שולחני. שמעתי שהפופקורן לא מסוגל לנגן מוסיקה מקבצי רשימות. האם זה נכון שהסטרימר WD TV אכן מסוגל ?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
היי, אני קונה בימים הקרובים מחשב חדש.. בין היתר המחשב ישמש כמערכת קולנוע ביתית לחדר שלי. כרטיס הקול הנוכחי שיש בידי הוא CREATIVE AUDIGY 2 ZS PLATINUM PRO. אני שוקל לקנות עם המחשב החדש CREATIVE X-FI.. האם ישנו הבדל משמעותי בין הכרטיסים? או שעדיף לי להישאר עם הפרו? התקציב שלי למחשב הוא 8000 ש"ח. מן הסתם אני מעוניין ברמקולים 5.1.. האם קיימת חיה כזו שיכולה לשמש לחדר שלי?(חדר יחסית גדול כך שצריך חוטים די ארוכים).האם עדיף לקנות כבר רסיבר ורמקולים בנפרד בסביבות ה2000 שקל? אפשר למצוא משהו טוב במחיר זה?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
תגידו אני מחפש אוזניות עד 150 שח משהו שיהיה טוב למשחקים ראיתי בפנדה מחשבים ושמתי עיין על שלושה סוגים של אוזניות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_156&products_id=10571 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1910&products_id=12075 אלא אוזניות 5.1 בישבילם ציך כרטיס קול ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1854&products_id=12551 איזה מבין שלושתיהם עדיפות למשחקים אם צריך כרטיס קול במיוחד אז תורידו את זה איזה אוזניות עדיפות ואם יש לכם להציע לי משהו אחר שיהיה באותו מחיר וטובות...
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני קונה טלויזית 32 של טושיבה ורציתי לדעת אם העובדה שמופיע שיש להNATIV SCAN אומר שיש לה 1:1 MAPPING ?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות ממש בקרוב dvd ווידיאו , ואני מתלבט אם לקנות מכשיר אחד עם שניהם , או שני מכשירים נפרדים. בנוסף ,אני כמובן מתלבט באיזו חברה לבחור כי ההיצע בשוק הוא גדול מאוד. התקציב הוא משהו באיזור ה- 1000 ש"ח פחות או יותר... מישהו יכול להמליץ? תודה מראש לעוזרים (: RedFox.
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס קול מסוג: Audigy 2 ZS עכשיו הדיסק של נאבד ניסתי באתר של Creative ושם נותנים רק תדרייבר עצמו לא את כל מה שיש בדיסק איך אני יכול למצוא תהתקנה כמו שקיבלתי בדיסק?! תודה ענקית לעוזרים,
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום אני רוצה חווד דעת עך הכרטיס http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=448 מול ה M-AUDIO REVOLTION מה עדיף למוזיקה וסרטים אם Z5500 תודה מיכאל!!!!
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לוח אם GIGABYTE NFORCE 4 ויש לי בעיה כאשר אני מפעיל שירים .. לא שומע את הבאס בשיר ... אני שומע אותו גרוע כזה .. כרטיס ONBOARD מה זהיכול להיות ?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני רואה הרבה סרטים ב- DVD ומשחק הרבה ב- XBOX 360 ובעתיד אני אראה גם סרטים ב- HD אז אני מחפש מערכת רמקולים טובה , ללא DVD. אגב מה עושה רסיבר? אני לא מבין בזה כל כך. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני צריך סוג מסויימם של אוזניות..טוב אז ככה זה נשמע קצת מוזר אבל אני רוצה אוזניות אלחוטיות(אם אין אלחוטיות אז תביאו חוטיות שיהיו עם חוט ארוךך) שהיעד שלהם מוזיקה סרטים משחקים (שיהיו עם סראונד כמובן צליל היקפי ויהיו איכותית!) אבל הדבר שאני הכי רוצה בהם זה אם נגיד אני רואה סרט עם חברים אני היחיד עם האוזניות כשאני שומע באוזניות והחברים רואים את הסרט רגיל בלי אוזניות כלומר שומעים רגיל מהטלוויזיה.. כלומר כולם רואים את הסרט ושומעים אותו רגיל רק אני עם האוזניות כמובן שהאוזניות יהיו מנטלות רעש שרק אני ישמע בכיף ולא ישמע את האנשים שמסביב וגם את הרמקולים האם יש אפשרות כזאתי שברגע שאני מחבר את האוזניות לכרטיס קול הקול שבוקע מהכרטיס קול לרמקולים לא יהיה רק לרמקולים אלא לאוזניות גם זאת…
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אמרו לי שיש בעיה לחבר את ה 8800GT לטלוויזיה ולא הקשבתי. עכשיו הוא אצלי ומסרב בכל תוקף להוציא אות לטלוויזיה. המוניטור אומנם מרצד כשאני מנסה לקנפג אותו, אבל לא יותר מזה. חשבתי לחבר את הטלוויזיה דרך היציאה השנייה של ה DVI בעזרת מתאם vga to s-video אבל אני מוצא רק אתרים בחו"ל עם הדבר הזה. מישהו מכיר חנות בארץ שיכולה למכור לי כזה דבר? או לחלופין לפתור לי את הבעיה בדרך אחרת. נ.ב כן, ניסיתי הכל - החלפתי קבלים וטלוויזיה וגם עידכנתי דרייברים. נדמה לי שזו בעיה ידועה בכרטיסים האלו.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לאחר שקניתי את הרמקולים FX 6021 של אלטק אני מחפש כרטיס קול , התקציב שלי זה עד 350. האם כדאי לי לקנות את האדוג'י 2? הוא באמת ישפר את איכות הצליל במידה שהאוזן שמה לב? תודה
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה שיעבוד בלי ממיר (אנלוגי ודיגיטלי) אבל אם יש אפשרות שיהיה על הכטירס חיבור לממיר אולי בעתיד אני יצטרך אז סבבה אה ועוד משהו אפשר להקליט אם הכרטיס טלוויזיה?
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
יש למישהו ניסיון עם הקלטה דרך הכרטיס הזה ? התכנון הוא להקליט גיטרה דרך הכרטיס עם מיקרופון דיי פשוט כמו XM8500, זה ידרוש ממני מקור מתח נוסף ? (פרה-אמפ או משהו בסגנון ?) תודה
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי כניסה אחת של hdmi והיא מחוברת לכרטיס מסך של המחשב בdvi הכשיו יוצא שידורי hd לyes מה אני יכול לעשות בשביל שגם הכרטיס מסך וגם הממיר של yes יעבדו בhdmi בלי להוציא כל רגע כבלים האם יש פיתרון כ שהוא
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת סריאו של פיליפס 2.0 - סבבה, עכשיו רציתי להוסיף לה עוד שני רמקולים על מנת לפזר את הצליל טוב יותר בחדר אני צצריך עזרה מכיוון שאיני יודע היכן לקנות ושל איזה חברה סכום 400-600 ש"ח לשניהם ואפשר לחרוג 100 ש"ח אם חייבים , משהו איכותי (הכי איכותי שהתקציב מאפשר) תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום אחים... חשבתי על ה pro gamer g500 של קריאייטיב מה אתם אומרים עליהם.. והרמקולים האלה בנויים למשחקי מחשב אז השאלה היא האם יהיה סאונד נורמלי במוזיקה וסרטים? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת בקול במחשב , למשל כשאני שומע שירים שומעים הכל טוב ויפה אם אני משהה את השיר ומפעיל פתאום יש רעשים של כמו ששומעים ברדיו תחנה לא תקינה רעשים כאלו ... וזה גם במשחקים שומעים טוב ואז אני לוחץ Esc לתפריט חוזר למשחק ופתאום הרעשים האלו , ומה שפותר את זה שאני לוחץ עוד פעם Esc מה הבעיה יכולה להיות ?
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
התחלתי לראות סרט dvd מקורי במחשב והכל עבד חלק לפתע הסרט נתקע ניסיתי לנקות זיכרון ויישומים ברקע אך כל פעם כשהגעתי לנקודה מסויימת בסרט הוא התחיל לגמגם גם שניסיתי לדלג לנקודה הבאה הסרט גמגם חשבתי שאולי הדיסק סרוט למרות שהוא חדש לגמרי הכנסתי אותו לנגן רגיל והוא עבד מצויין כלומר הבעיה היא כנראה במחשב הפעלתי את הסרט עם פאוור דיוידי,מדיה פלייר,vlc ואותה הבעיה חוזרת המפרט:מעבד סלרון 2.2 2gb זיכרון win xp home צורב dvd +\- L.G לעזרתכם תמיכתכם וניחומיכם אודה
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
בס"ד מישהו יודע מי מיבא את הכרטיס הזה ?? WinTV-PVR-150 MCEוHauppauge תודה מראש אברמיקו
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום אני קניתי כרטיס טלויזיה חדש תוצרת leadtek דגםLEADTEK WinFast PxDVR3200 H התקנתי אותו בxp עם הדריבר אחרון מ leadtek ותוכנת pvr2 עם אנטנה רגילה בתחלה ראיתי תחנות לאחר מכן עברתי לרדיו כאשר חזרתי לטלויזיה התחנות נעלמו כאשר נכנסתי להגדרות עשיתי סריקה מחדש הוא לא מצא כלום למרות שהוא במצב tv analog מה לעשות איך לתקן את המצב ודרך אגב לאחר מכן הרדיו לא עבד
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-