עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני רואה הרבה סרטים ב- DVD ומשחק הרבה ב- XBOX 360 ובעתיד אני אראה גם סרטים ב- HD אז אני מחפש מערכת רמקולים טובה , ללא DVD. אגב מה עושה רסיבר? אני לא מבין בזה כל כך. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  2. 1.‏Creative X-Fi XtremeAudio‎ 2.‏Creative X-Fi XtremeGamer‎ מה ההבדל בינהם ומה עדיף לקנות לדעתכם? במחיר ההבדל הוא 160 שקל . תודה לעוזרים

3. Started by KrustyTheKlown,

יש למישהו ניסיון עם הקלטה דרך הכרטיס הזה ? התכנון הוא להקליט גיטרה דרך הכרטיס עם מיקרופון דיי פשוט כמו XM8500, זה ידרוש ממני מקור מתח נוסף ? (פרה-אמפ או משהו בסגנון ?) תודה

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  4. Started by Avivo,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות את האוזניות האיכתיות (יחסית) הראשונות שלי חשבתי לקנות את הKoss PortaPros בגלל המלצות שונות שקראתי כאן , (אמורות להיות הכי טובות בטווח מחירים האמור). יש לי creative MuVo2 fm ומחשב עם כרטיס קול שמגיע עם הלוח אם הזה: Gigabyte GA-K8N Ultra - 9 nForce. אתם חושבים שהציוד שיש לי מספיק בשביל להנות מהאוזניות האלה? ואילו חלופות טובות יש בסביבות אותו מחיר? (*/- 40$). נ.ב- מצטער שפתחתי ת'רד חדש- פשוט לא מצאתי תשובות בישנים בקשר לתאימות עם הציוד בלי קשר- חשבתי לקנות גם creative I-Trigue 3300 מה דעתכם עליהם? ושוב, אם לדעתכם יש חלופות טובות יותר בערך באותו תקציב

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  5. AUDIGY 2 ZS זה כרטיס הקול דרך אגב. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  6. אני רוצה קובץ מוזיקה או אודיו כל שהוא שהוקלט במיוחד, שנמצא כמיועד לשימושים הנ"ל. לא שירים מהסידי של אופספרינג או משהו.

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  7. Started by Satlan,

חברים יש לי מערכת 4.1 בחדר, והיא מחוברת לכרטיס קול שלי עם ה Abit AN8 Ultra, ויש לי במחשב השני סלוט PCI של Soundblaster 4.1 digital ורציתי לדעת מה יותר טוב.. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  8. Started by shem,

אני קונה טלויזית 32 של טושיבה ורציתי לדעת אם העובדה שמופיע שיש להNATIV SCAN אומר שיש לה 1:1 MAPPING ?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  9. Started by ofcourse,

היי אני מצליח להקליט ממיקרופון למחשב, אבל כשאני מנסה להקליט מתוך המחשב למחשב אני קולט שוב את המיקרופון. איך אני פותר את זה ? תודה[br]פורסם בתאריך: 29.07.2007 בשעה 20:42:01 יכול להיות שכרטיס קול שלי לא יכול להקליט ?אני מצרף תמונה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  10. אני צריך סוג מסויימם של אוזניות..טוב אז ככה זה נשמע קצת מוזר אבל אני רוצה אוזניות אלחוטיות(אם אין אלחוטיות אז תביאו חוטיות שיהיו עם חוט ארוךך) שהיעד שלהם מוזיקה סרטים משחקים (שיהיו עם סראונד כמובן צליל היקפי ויהיו איכותית!) אבל הדבר שאני הכי רוצה בהם זה אם נגיד אני רואה סרט עם חברים אני היחיד עם האוזניות כשאני שומע באוזניות והחברים רואים את הסרט רגיל בלי אוזניות כלומר שומעים רגיל מהטלוויזיה.. כלומר כולם רואים את הסרט ושומעים אותו רגיל רק אני עם האוזניות כמובן שהאוזניות יהיו מנטלות רעש שרק אני ישמע בכיף ולא ישמע את האנשים שמסביב וגם את הרמקולים האם יש אפשרות כזאתי שברגע שאני מחבר את האוזניות לכרטיס קול הקול שבוקע מהכרטיס קול לרמקולים לא יהיה רק לרמקולים אלא לאוזניות גם זאת…

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  11. שלום אני בעל מערכת לוגיטק Z5500 ואני מעוניין בכרטיס קול איכותי למוזיקה וסרטים לא למשחקים מה תמליצו לי למשל מה דעתכם על http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=448 ואיך עדיף לחבר את הרמקולים רדך דיגיטל או אנלוגי ?????(אין לי רסירבר ) תודה! מיכאל

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  12. אני מעוניין במערכת קולנוע עם רמקולים קטנים מה דעתכם על http://www.stereoshop.co.il/Product.asp?Pid=69&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=180 האם כדאי ואם יש עצות אחרות ?????? תודה

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  13. Started by TimoTy,

טוב אני מחפש רמקולים 4.1 אן 5.1 (עדיף5.1 ) ב1500 בערך אשמח לשממוע המלצות וחוות דעת תדוה מראש

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  14. Started by amir69,

אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה שיעבוד בלי ממיר (אנלוגי ודיגיטלי) אבל אם יש אפשרות שיהיה על הכטירס חיבור לממיר אולי בעתיד אני יצטרך אז סבבה אה ועוד משהו אפשר להקליט אם הכרטיס טלוויזיה?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  15. Started by mikitimsit,

יש לי כניסה אחת של hdmi והיא מחוברת לכרטיס מסך של המחשב בdvi הכשיו יוצא שידורי hd לyes מה אני יכול לעשות בשביל שגם הכרטיס מסך וגם הממיר של yes יעבדו בhdmi בלי להוציא כל רגע כבלים האם יש פיתרון כ שהוא

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  16. כאילו יש לי כרטיס מובנה בלוח אם, ויש שם 3 חיבורים. הראשון למיקרופון, השני לרמקולים,(לשם מחובר הרסיבר שלי) אז למה השלישי ? עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה...

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  17. רציתי לשאול האם אני חייב לקנות כרטיס קול מתקדם יותר מזה המובנה בכדי להשתמש בz5400 המובנה יביא לאותו ביצועים של המערכת או שרמת הסוואנד תרד? הוא בטוח יתמוך במערכת 5.1 דר"כ הלוח אמ הוא p35-ds3l

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  18. שלום לכולם, אני רוצה להכין איזה JUKEBOX (תיבת נגינה) ממחשב ישן (פנטיום 3) אבל יש לי בעיה עם כרטיס הקול. ניסתי לזהות אותו עם AIDA32 ללא הצלחה, ניסתי עם HWINFO32 והיא זיהתה שכרטיס הקול הוא "ensoniq id device 1000". לא הצלחתי למצוא דרייבר לחרא הזה (סליחה על הביטוי). מישהו מכיר את הכרטיס או דרך אחרת לזהות אותו. bottom line: איך אני מפעיל את הכרטיס הזה. אני אנצל את ההזדמנות הזו לעוד שתי שאלות: 1) כחלק מה- jukebox חשבתי לחבר מסך 7-9'' למארז במקום לחבר מסך קונבנציונאלי. אני יודע שקיימים מסכים בגדלים כאלו למערכות סטיראו לרכב (מסכי DVD). השאלה היא האם אפשר לחבר אותם בצורה כזו או אחרת למחשב? 2) בנושא כרטיס הקול... אני לא רוצה להשקיע כסף על הפרוייקט הזה ומעדיף להשתמש בכרטי…

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  19. טוב תראו ...אני רוצה כרטיס קול בשביל להקה...שאפשר לחבר אליו מינימום 2 גיטרות ועוד תופים וכאלה..צריך חיבורי pl משהו בסדר לא צריך את ההכי טובב...בסיבובות ה 300-500 בערך ממש תודה למי שיעזור

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  20. שלום לכולם! אני רוצה לקנות ממש בקרוב dvd ווידיאו , ואני מתלבט אם לקנות מכשיר אחד עם שניהם , או שני מכשירים נפרדים. בנוסף ,אני כמובן מתלבט באיזו חברה לבחור כי ההיצע בשוק הוא גדול מאוד. התקציב הוא משהו באיזור ה- 1000 ש"ח פחות או יותר... מישהו יכול להמליץ? תודה מראש לעוזרים (: RedFox.

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  21. אז ככה יש לי כרטיס קול מסוג: Audigy 2 ZS עכשיו הדיסק של נאבד ניסתי באתר של Creative ושם נותנים רק תדרייבר עצמו לא את כל מה שיש בדיסק איך אני יכול למצוא תהתקנה כמו שקיבלתי בדיסק?! תודה ענקית לעוזרים,

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  22. שלום אני רוצה חווד דעת עך הכרטיס http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=448 מול ה M-AUDIO REVOLTION מה עדיף למוזיקה וסרטים אם Z5500 תודה מיכאל!!!!

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  23. אני יודע שיש כבר מלא דיונים פתוחים בנושא אבל אני חייב סיכום כללי כי אני כבר ממש מבולבל... אז נתחיל: דבר ראשון, למה זה טוב?? כאילו יש עם זה מלא בעיות נכון?? וזה מוציא את האחריות לא? ואפילו אןי תמיכה בUSB אם אני לא טועה..... דבר שני, איך רואים עיברית?? הפוכה\לא הפוכה, בצד שמאל או ימין של המסך.... דבר אחרון, איך בדיוק מעדכנים את זה למכשיר...?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  24. Started by itays,

לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אני ינסה בכל זאת.. אני מחפש תוכנה שמאפשרת חיתוך של שירי mp3, מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  25. Started by overlap,

אמרו לי שיש בעיה לחבר את ה 8800GT לטלוויזיה ולא הקשבתי. עכשיו הוא אצלי ומסרב בכל תוקף להוציא אות לטלוויזיה. המוניטור אומנם מרצד כשאני מנסה לקנפג אותו, אבל לא יותר מזה. חשבתי לחבר את הטלוויזיה דרך היציאה השנייה של ה DVI בעזרת מתאם vga to s-video אבל אני מוצא רק אתרים בחו"ל עם הדבר הזה. מישהו מכיר חנות בארץ שיכולה למכור לי כזה דבר? או לחלופין לפתור לי את הבעיה בדרך אחרת. נ.ב כן, ניסיתי הכל - החלפתי קבלים וטלוויזיה וגם עידכנתי דרייברים. נדמה לי שזו בעיה ידועה בכרטיסים האלו.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.