אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות ממש בקרוב dvd ווידיאו , ואני מתלבט אם לקנות מכשיר אחד עם שניהם , או שני מכשירים נפרדים. בנוסף ,אני כמובן מתלבט באיזו חברה לבחור כי ההיצע בשוק הוא גדול מאוד. התקציב הוא משהו באיזור ה- 1000 ש"ח פחות או יותר... מישהו יכול להמליץ? תודה מראש לעוזרים (: RedFox.
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס קול מסוג: Audigy 2 ZS עכשיו הדיסק של נאבד ניסתי באתר של Creative ושם נותנים רק תדרייבר עצמו לא את כל מה שיש בדיסק איך אני יכול למצוא תהתקנה כמו שקיבלתי בדיסק?! תודה ענקית לעוזרים,
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אהלן, המטרה שלי היא לשחק במחשב ולראות סרט DIVX על הטלויזיה. יש לי כרטיס מסך של NVIDIA, אפשר לומר גיפורס וכל ההגדרות שאתם מכירים בכרטיסים האלה קיימים גם אצלי, מצאתי אופציה שמאפשרת לשים במסך המשני (הטלויזיה) FULLSCREEN של סרט שמריצים (כשזה במצב של CLONE) שזה כמעט מושלם! הבעיה היא שאם אני מריץ משחק (שלא רץ בתוך חלון) אז זה CLONE אמיתי - ורואים את המשחק ולא את הסרט. אז איך עושים את זה? ובכלל, האם מחשב מספיק חזק בשביל לעשות את שני הדברים האלה ביחד ?
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני רואה הרבה סרטים ב- DVD ומשחק הרבה ב- XBOX 360 ובעתיד אני אראה גם סרטים ב- HD אז אני מחפש מערכת רמקולים טובה , ללא DVD. אגב מה עושה רסיבר? אני לא מבין בזה כל כך. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני צריך סוג מסויימם של אוזניות..טוב אז ככה זה נשמע קצת מוזר אבל אני רוצה אוזניות אלחוטיות(אם אין אלחוטיות אז תביאו חוטיות שיהיו עם חוט ארוךך) שהיעד שלהם מוזיקה סרטים משחקים (שיהיו עם סראונד כמובן צליל היקפי ויהיו איכותית!) אבל הדבר שאני הכי רוצה בהם זה אם נגיד אני רואה סרט עם חברים אני היחיד עם האוזניות כשאני שומע באוזניות והחברים רואים את הסרט רגיל בלי אוזניות כלומר שומעים רגיל מהטלוויזיה.. כלומר כולם רואים את הסרט ושומעים אותו רגיל רק אני עם האוזניות כמובן שהאוזניות יהיו מנטלות רעש שרק אני ישמע בכיף ולא ישמע את האנשים שמסביב וגם את הרמקולים האם יש אפשרות כזאתי שברגע שאני מחבר את האוזניות לכרטיס קול הקול שבוקע מהכרטיס קול לרמקולים לא יהיה רק לרמקולים אלא לאוזניות גם זאת…
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אני ינסה בכל זאת.. אני מחפש תוכנה שמאפשרת חיתוך של שירי mp3, מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
אמרו לי שיש בעיה לחבר את ה 8800GT לטלוויזיה ולא הקשבתי. עכשיו הוא אצלי ומסרב בכל תוקף להוציא אות לטלוויזיה. המוניטור אומנם מרצד כשאני מנסה לקנפג אותו, אבל לא יותר מזה. חשבתי לחבר את הטלוויזיה דרך היציאה השנייה של ה DVI בעזרת מתאם vga to s-video אבל אני מוצא רק אתרים בחו"ל עם הדבר הזה. מישהו מכיר חנות בארץ שיכולה למכור לי כזה דבר? או לחלופין לפתור לי את הבעיה בדרך אחרת. נ.ב כן, ניסיתי הכל - החלפתי קבלים וטלוויזיה וגם עידכנתי דרייברים. נדמה לי שזו בעיה ידועה בכרטיסים האלו.
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני אמרתי דחופ כי ישבתי עכשי בארוחת חג אצלי בבית עם משפחה שלי ואחד הבי דודים הלך לעשות טעות איומה ולקנות איזה רמקולים מסריחים מ"מגה" [כן מהסופר] באיזה 500 שח... חח הוא אומר לי " אבל ליאור על האריזה רשום איכות סאונד לא מהעולם הזה" בקיצור אני צריך רמקולים לנגן MP3 שלו במחיר עד 200 שח שיהיה באיכות סאונד טובה וכמובן את היחס הטוב ביותר בין תועלת/מחיר... רשמתי דחופ בגלל שהם עוזבים עוד כמה דקות [20] ואשמח לספק לו תשובה מהר תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות את האוזניות האיכתיות (יחסית) הראשונות שלי חשבתי לקנות את הKoss PortaPros בגלל המלצות שונות שקראתי כאן , (אמורות להיות הכי טובות בטווח מחירים האמור). יש לי creative MuVo2 fm ומחשב עם כרטיס קול שמגיע עם הלוח אם הזה: Gigabyte GA-K8N Ultra - 9 nForce. אתם חושבים שהציוד שיש לי מספיק בשביל להנות מהאוזניות האלה? ואילו חלופות טובות יש בסביבות אותו מחיר? (*/- 40$). נ.ב- מצטער שפתחתי ת'רד חדש- פשוט לא מצאתי תשובות בישנים בקשר לתאימות עם הציוד בלי קשר- חשבתי לקנות גם creative I-Trigue 3300 מה דעתכם עליהם? ושוב, אם לדעתכם יש חלופות טובות יותר בערך באותו תקציב
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם אני חייב לקנות כרטיס קול מתקדם יותר מזה המובנה בכדי להשתמש בz5400 המובנה יביא לאותו ביצועים של המערכת או שרמת הסוואנד תרד? הוא בטוח יתמוך במערכת 5.1 דר"כ הלוח אמ הוא p35-ds3l
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
AUDIGY 2 ZS זה כרטיס הקול דרך אגב. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
טוב אז יש לי את ה-logitech z-2300 יציאה אחת לא עובדת בסאב של z-2300 למישהו יש מושג מה הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
חברים יש לי מערכת 4.1 בחדר, והיא מחוברת לכרטיס קול שלי עם ה Abit AN8 Ultra, ויש לי במחשב השני סלוט PCI של Soundblaster 4.1 digital ורציתי לדעת מה יותר טוב.. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
אני חושב לקנות מחשב HTPC כי נואשתי מלנסות להשיג HOT MAGIC (אני לא מכיר בנאדם אחד שיש לו את זה, אני מתחיל לחשוב שזה מוצר דימיוני לעומת הYES MAX הפופולארי), אבל מה שמפריע לי זה שהבנתי שבמחשבי HTPC אני יכול להקליט רק את מה שאני צופה בו, אז ככה אין לי בעצם שום יתרון משמעותי. האם יש דרך לפתור את זה? ומה אני צריך לבדוק כאשר אני קונה מחשב כזה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
התחלתי לראות סרט dvd מקורי במחשב והכל עבד חלק לפתע הסרט נתקע ניסיתי לנקות זיכרון ויישומים ברקע אך כל פעם כשהגעתי לנקודה מסויימת בסרט הוא התחיל לגמגם גם שניסיתי לדלג לנקודה הבאה הסרט גמגם חשבתי שאולי הדיסק סרוט למרות שהוא חדש לגמרי הכנסתי אותו לנגן רגיל והוא עבד מצויין כלומר הבעיה היא כנראה במחשב הפעלתי את הסרט עם פאוור דיוידי,מדיה פלייר,vlc ואותה הבעיה חוזרת המפרט:מעבד סלרון 2.2 2gb זיכרון win xp home צורב dvd +\- L.G לעזרתכם תמיכתכם וניחומיכם אודה
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
בס"ד מישהו יודע מי מיבא את הכרטיס הזה ?? WinTV-PVR-150 MCEוHauppauge תודה מראש אברמיקו
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום אני רוצה חווד דעת עך הכרטיס http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=448 מול ה M-AUDIO REVOLTION מה עדיף למוזיקה וסרטים אם Z5500 תודה מיכאל!!!!
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
טוב אני מחפש רמקולים 4.1 אן 5.1 (עדיף5.1 ) ב1500 בערך אשמח לשממוע המלצות וחוות דעת תדוה מראש
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה שיעבוד בלי ממיר (אנלוגי ודיגיטלי) אבל אם יש אפשרות שיהיה על הכטירס חיבור לממיר אולי בעתיד אני יצטרך אז סבבה אה ועוד משהו אפשר להקליט אם הכרטיס טלוויזיה?
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
וסידור השירים במחשב בצורה קלה, אני מחפש את התוכנה הזו כבר המון זמן (לא משהו ספציפי, רק את התוכנה לא משנה איזו העיקר שאפשר יהיה לעשות איתה את זה) יש לכם מושג אם יש כזו תוכנה והשם שלה? בתודה, יאן.
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
יש למישהו ניסיון עם הקלטה דרך הכרטיס הזה ? התכנון הוא להקליט גיטרה דרך הכרטיס עם מיקרופון דיי פשוט כמו XM8500, זה ידרוש ממני מקור מתח נוסף ? (פרה-אמפ או משהו בסגנון ?) תודה
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת סריאו של פיליפס 2.0 - סבבה, עכשיו רציתי להוסיף לה עוד שני רמקולים על מנת לפזר את הצליל טוב יותר בחדר אני צצריך עזרה מכיוון שאיני יודע היכן לקנות ושל איזה חברה סכום 400-600 ש"ח לשניהם ואפשר לחרוג 100 ש"ח אם חייבים , משהו איכותי (הכי איכותי שהתקציב מאפשר) תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
-
שלום אני קניתי כרטיס טלויזיה חדש תוצרת leadtek דגםLEADTEK WinFast PxDVR3200 H התקנתי אותו בxp עם הדריבר אחרון מ leadtek ותוכנת pvr2 עם אנטנה רגילה בתחלה ראיתי תחנות לאחר מכן עברתי לרדיו כאשר חזרתי לטלויזיה התחנות נעלמו כאשר נכנסתי להגדרות עשיתי סריקה מחדש הוא לא מצא כלום למרות שהוא במצב tv analog מה לעשות איך לתקן את המצב ודרך אגב לאחר מכן הרדיו לא עבד
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
היי אני מצליח להקליט ממיקרופון למחשב, אבל כשאני מנסה להקליט מתוך המחשב למחשב אני קולט שוב את המיקרופון. איך אני פותר את זה ? תודה[br]פורסם בתאריך: 29.07.2007 בשעה 20:42:01 יכול להיות שכרטיס קול שלי לא יכול להקליט ?אני מצרף תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-