עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by wallerido,

יש לי רמקולים מסוג ALTEC דגם MX5021 אני מבקש המלצה לכרטיס קול טוב ע"מ להצדיק את איכות הרמקולים...

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  2. Started by rami135,

שלום חברים אני מעוניין לקנות מכשיר DVD עם הקלטה. מצד אחד אני לא מעוניין להוציא הרבה כסף - במקרה כזה אין בעייה... ומצד שני אני מכשיר באיכות סבירה שכל DVD שאקליט בו אוכל לקרוא בכל DVD אחר יש עכשיו איזה מבצע על DVD סניו, אבל אמרו לי שאת הדיסקים שאקליט בו אוכל לנגן רק באותו DVD?? האם ייתכן? רעיונות חשבתי על סביבות 1000 שקלים... רמי

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  3. Started by assafidan6,

חיברתי את המחשבב לטלויזיה lcd 32 והרמקולים שלה לא עובדים לי. אז חיברתי את הרמקולים של המחשבב שלי איך עושים שיעבוד לי הרמקולים של ה-lcd! תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  4. Started by mZ-,

היי.. אני מתלבט כרגע מה לקנות..אני רוצה לקנות רמקולים..עדיף של Altec Lansing.. אני מתלבט בין הATP3 שלהם לבין ה4121..יש ביניהם הבדל אומנם של 150 שקל אבל הרבה אומרים לי שלמרות שהATP3 זולים יותר וישנים יותר הם טובים יותר.. מה ההמלצה שלכם?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  5. Started by arkadur,

אני מחפש רמקולים בתור תחליף ל ATP3 , לצערי יש לי בעיות עם מיקום הסאב ואני אאלץ להסתפק בזוג רמקולים בלבד אשמח לקבל המלצות לרמקולים טובים באזור ה300-400 ש"ח..

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  6. Started by ceitan,

ברשותי נגן DVD של Infinity שקורא צרובים ו-DIVX אולם ישנן סרט מסויים בו הקול מקדים את התמונה אולם כשצפיתי בסרט במחשב הקול והתמונה היו מסונכרנים לכן אני די משוכנע כי מדור בעניין של Encoders. למשהו יש מושג האם ניתן לעדכן ENCODERS במכשירים אלו בכלל וב-INFINITY בפרט?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  7. שלום לכם יש לנו ‏Altec Lansing VS4121, 2.1‎ ב 380 ש"ח ו ‏CREATIVE SBS 580 5.1‎ ב 360 ש"ח מצד אחד 2 רמקולים חזקים ו מצד שני 5 רמקולים מה אתם חברה חושבים תעזרו לי קצת יש לי בבית CREATIVE SOUNDWORKS והם מצויינים

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  8. Started by a_lior,

שלום רב, אני מעוניין בכרטיס קול למחשב שישמש לצפיה בסרטים ולמוסיקה. אני מתלבט בין שני הבאים: audigy zs 2 platinium pro sound blaster x-fi platinium שני עולים אותו דבר אשמח להמלצה, תודה

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  9. Started by Lonny,

טוב אז יש לי את ה-logitech z-2300 יציאה אחת לא עובדת בסאב של z-2300 למישהו יש מושג מה הבעייה?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  10. Started by ReL,

יש לי בעיה מעצבנת בקול במחשב , למשל כשאני שומע שירים שומעים הכל טוב ויפה אם אני משהה את השיר ומפעיל פתאום יש רעשים של כמו ששומעים ברדיו תחנה לא תקינה רעשים כאלו ... וזה גם במשחקים שומעים טוב ואז אני לוחץ Esc לתפריט חוזר למשחק ופתאום הרעשים האלו , ומה שפותר את זה שאני לוחץ עוד פעם Esc מה הבעיה יכולה להיות ?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  11. למשחקים סרטים ושירים :DJsmile:

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  12. Started by gabi_r,

יש לי מערכת משוכללת מאוד אך איני יכול לחבר אותה עקב בעיות עיצוב הבית.( לפי כללי הבית אין להעביר חוטים על הקירות והחציבה מורכבת :'( ) מרחק בין רמקולים למערכת כשלושה מטר. מה הפתרון העדיף? מה נדרש לרכוש? האם ידוע היכן לרכוש באיזור חיפה והקריות ?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  13. Started by kyem,

יש לי בעיה עם usb mp3 player .הוא לא מצליח לעלות לא במחשב ולא עם סוללות.הנגן כותב על המסך שלו "starting" נכבה וככה פעם לאחר פעם עד שאני לא מוציא אותו או מוציא סוללות. האם נגן נידפק או וזו היא סתם בעיה של תוכנה או boot של הנגן ואולי אפשר לסדר את זה בעזרת איזושהי תוכנה?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  14. אז ככה יש לי כרטיס קול מסוג: Audigy 2 ZS עכשיו הדיסק של נאבד ניסתי באתר של Creative ושם נותנים רק תדרייבר עצמו לא את כל מה שיש בדיסק איך אני יכול למצוא תהתקנה כמו שקיבלתי בדיסק?! תודה ענקית לעוזרים,

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  15. Started by tenana,

מישהו יכול להמליץ לי על משהו?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  16. Started by Harsagi,

שלום, החלטתי לקנות מערכת קולנוע ביתית(דיוידי+רמקולים), אני לא ממש מבין בנושא כך שאצטרך עזרה קלה. התקציב נע בסביבות ה700-850 ש"ח, המערכת היא לחדר ולא סלון (מידות החדר אינן ידועות לי). המכשיר כמובן מיועד לחדר ולא למחשב. חשבתי אולי על 2 אופציות: לקנות רמקולים בסביבות ה600 ש"ח ולקנות DVD ב200. או הכל ביחד במחיר שציינתי. מאוד חשוב לי שהDVD יקרא DivX וישנה עדיפות לחיבור USB (פרט לא מחייב). אודה מראש לעוזרים במהרה.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  17. Started by AviK9,

שלום ברשותי כרטיס audigy 2 תקול ופאנל יציאה קדמי, האם רכישת audigy 2 zs תאפשר לי לחבר אותו לפאנל הישן? תודה, אבי.

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  18. Started by omer1789,

שלום לאחר שקניתי את הרמקולים FX 6021 של אלטק אני מחפש כרטיס קול , התקציב שלי זה עד 350. האם כדאי לי לקנות את האדוג'י 2? הוא באמת ישפר את איכות הצליל במידה שהאוזן שמה לב? תודה

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  19. כאילו יש לי כרטיס מובנה בלוח אם, ויש שם 3 חיבורים. הראשון למיקרופון, השני לרמקולים,(לשם מחובר הרסיבר שלי) אז למה השלישי ? עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה...

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  20. Started by reggaewithdoli,

שלום לכולם, קניתי אתמול את הסט הנ"ל, היום ניסיתי לשחק קצת אובליביון והיה נחמד, למרות שהרמקולים האחוריים עדיין לא מותקנים במקום ואני לא חושב ששמעתי מהם סאונד במשחק. בכל מקרה העיה האמיתית התרחשה כאשר החלטתי לשים אזניות...שומעים ככל הנראה רק את הרמקולים הצדדיים... הכל נשמע מוזר ולא שומעים אנשים שמדברים איתם... זה אמור להיות ככה? זה הופך את יציאת האוזניות ללא רלבנטית בעליל למשחקים. מישהו מכיר? תודה

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  21. חוטיים - בניגוד לאלחוטיים, כי יותר פשוט לי להעביר כבל דק של אודיו מאשר לדאוג לחשמל עבור האלחוטיים מכירים סט סאונדבר + סאב + 2 אחוריים מומלצים? עובר מפוקל/סיב 5.1 (הדגם הישן, לא האטמוס) ורוצה לפחות בחלק הקדמי איפה שהטלוויזיה כמה שפחות רמקולים וחוטים במידה ואין , אשמח להמלצה ל 5.1 עם אטמוס, שוקל את הפוקל/סיב evo atmos, כשידרוג למערכת הקיימת יש ברשותי רסיבר תומך אטמוס תודה

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  22. Started by TimoTy,

חשבתי על ה-FX6021 אבל אני לא בטוח.... אמרו לי שהם מאוד איכותיים והאם יש מצב שאוכל לשמוע אותם איפושהו ? תןדה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  23. שלום אחים... חשבתי על ה pro gamer g500 של קריאייטיב מה אתם אומרים עליהם.. והרמקולים האלה בנויים למשחקי מחשב אז השאלה היא האם יהיה סאונד נורמלי במוזיקה וסרטים? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  24. Started by gabriel,

אני חושב לקנות מחשב HTPC כי נואשתי מלנסות להשיג HOT MAGIC (אני לא מכיר בנאדם אחד שיש לו את זה, אני מתחיל לחשוב שזה מוצר דימיוני לעומת הYES MAX הפופולארי), אבל מה שמפריע לי זה שהבנתי שבמחשבי HTPC אני יכול להקליט רק את מה שאני צופה בו, אז ככה אין לי בעצם שום יתרון משמעותי. האם יש דרך לפתור את זה? ומה אני צריך לבדוק כאשר אני קונה מחשב כזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  25. אני צריך כרטיס קול 5.1 לרמקולים קריאייטיב שקיניתי ממה שהבנתי ה5.1 של קריאייטיב ושל stlabs זה בול אותו דבר חוץ מהמותג ולכן גם המחיר. אם יש פה מישהו שמבין בזה ויכול לעזור לי ? תודה

• 0 תגובות
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים