אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
היי אני צריך עזרה בלהקליט שיחות טלפון עם יש קזו אפשרות ?? עם כן תודיעו לי בבקשה ממולץ ישירות למחשב
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מזרימדיה בעיקר לצורך השמעת מוסיקה מרשימות (playlists) שיש לי על מחשב שולחני. שמעתי שהפופקורן לא מסוגל לנגן מוסיקה מקבצי רשימות. האם זה נכון שהסטרימר WD TV אכן מסוגל ?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום אחים... חשבתי על ה pro gamer g500 של קריאייטיב מה אתם אומרים עליהם.. והרמקולים האלה בנויים למשחקי מחשב אז השאלה היא האם יהיה סאונד נורמלי במוזיקה וסרטים? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
התחלתי לראות סרט dvd מקורי במחשב והכל עבד חלק לפתע הסרט נתקע ניסיתי לנקות זיכרון ויישומים ברקע אך כל פעם כשהגעתי לנקודה מסויימת בסרט הוא התחיל לגמגם גם שניסיתי לדלג לנקודה הבאה הסרט גמגם חשבתי שאולי הדיסק סרוט למרות שהוא חדש לגמרי הכנסתי אותו לנגן רגיל והוא עבד מצויין כלומר הבעיה היא כנראה במחשב הפעלתי את הסרט עם פאוור דיוידי,מדיה פלייר,vlc ואותה הבעיה חוזרת המפרט:מעבד סלרון 2.2 2gb זיכרון win xp home צורב dvd +\- L.G לעזרתכם תמיכתכם וניחומיכם אודה
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
היי, אני קונה בימים הקרובים מחשב חדש.. בין היתר המחשב ישמש כמערכת קולנוע ביתית לחדר שלי. כרטיס הקול הנוכחי שיש בידי הוא CREATIVE AUDIGY 2 ZS PLATINUM PRO. אני שוקל לקנות עם המחשב החדש CREATIVE X-FI.. האם ישנו הבדל משמעותי בין הכרטיסים? או שעדיף לי להישאר עם הפרו? התקציב שלי למחשב הוא 8000 ש"ח. מן הסתם אני מעוניין ברמקולים 5.1.. האם קיימת חיה כזו שיכולה לשמש לחדר שלי?(חדר יחסית גדול כך שצריך חוטים די ארוכים).האם עדיף לקנות כבר רסיבר ורמקולים בנפרד בסביבות ה2000 שקל? אפשר למצוא משהו טוב במחיר זה?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
הרסיבר שלי התקלקל היה לי רסיבר של yamaha דיי ישן ואני מחפש לקנות אחד חדש במחיר לא יקר וטוב... עדיף שתהיה לו התנגדות נמוכה כמה שאפשר... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס קול 5.1 לרמקולים קריאייטיב שקיניתי ממה שהבנתי ה5.1 של קריאייטיב ושל stlabs זה בול אותו דבר חוץ מהמותג ולכן גם המחיר. אם יש פה מישהו שמבין בזה ויכול לעזור לי ? תודה
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום אני קניתי כרטיס טלויזיה חדש תוצרת leadtek דגםLEADTEK WinFast PxDVR3200 H התקנתי אותו בxp עם הדריבר אחרון מ leadtek ותוכנת pvr2 עם אנטנה רגילה בתחלה ראיתי תחנות לאחר מכן עברתי לרדיו כאשר חזרתי לטלויזיה התחנות נעלמו כאשר נכנסתי להגדרות עשיתי סריקה מחדש הוא לא מצא כלום למרות שהוא במצב tv analog מה לעשות איך לתקן את המצב ודרך אגב לאחר מכן הרדיו לא עבד
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום אני רוצה חווד דעת עך הכרטיס http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=448 מול ה M-AUDIO REVOLTION מה עדיף למוזיקה וסרטים אם Z5500 תודה מיכאל!!!!
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
הי, אני מקווה שזה הפורום המתאים. התלבטתי בין זה לבין הפורום של המחשבים הניידים. אני רוצה לקנות LCD של 32 אינטש וכרגע מסתמן שזה יהיה HITACHI דגם L32A01. אבל לפני שאני קונה אני רוצה לחבר אותו למחשב ולוודא שאני מקבל 1:1 Pixel mapping, כלומר שאני יכול לחבר אותו ולקבל NR. בהתחלה לא היתה במחשב את הרזולוציה 1360:768. הוספנו אותה באמצעות Power Strip. עכשיו הרזולוציה מופיעה שם, אבל רק עבור המסך בילט-אין של הנייד. כשאני רוצה לחבר טלוייזיה אני מחבר את המחשב אליה בכבל VGA, ובוחר דרך ההגדרות של הנייד חיבור למסך חיצוני (Fn+F7), ושם צריך להגדיר פרופיל עבור חיבור המחשב למסך חיצוני. אבל אין שם את הרזולוציה הזו. יש רק רזולוציות נמוכות או גבוהות יותר. מה אפשר לעשות? מישהו הצליח לחבר מחשב ני…
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אהלן אני צריך עצה בנוגע לאוזניות שאני מעוניין לרכוש.. אני משתמש בהן בעיקר לריצות, וחשוב לי שיהיו איכותיות כמה שאפשר. אם הן עורפיות - עדיף ! בתודה מראש נ.ב התסכלתי די עמוק על PMX50/40 של סנהייזר.. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה וATP3 של ALTEC איזה הגדרות סאונד מומלצות למערכת כזאת ואיזה אפשרות סאונד כדאי לבחור במשחקים כי לא מופיע שם אפשרות של 2.1 תודה
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
אני רואה הרבה סרטים ב- DVD ומשחק הרבה ב- XBOX 360 ובעתיד אני אראה גם סרטים ב- HD אז אני מחפש מערכת רמקולים טובה , ללא DVD. אגב מה עושה רסיבר? אני לא מבין בזה כל כך. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום אני בעל מערכת לוגיטק Z5500 ואני מעוניין בכרטיס קול איכותי למוזיקה וסרטים לא למשחקים מה תמליצו לי למשל מה דעתכם על http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=448 ואיך עדיף לחבר את הרמקולים רדך דיגיטל או אנלוגי ?????(אין לי רסירבר ) תודה! מיכאל
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אני ינסה בכל זאת.. אני מחפש תוכנה שמאפשרת חיתוך של שירי mp3, מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
אני מעוניין במערכת קולנוע עם רמקולים קטנים מה דעתכם על http://www.stereoshop.co.il/Product.asp?Pid=69&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=180 האם כדאי ואם יש עצות אחרות ?????? תודה
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
1.Creative X-Fi XtremeAudio 2.Creative X-Fi XtremeGamer מה ההבדל בינהם ומה עדיף לקנות לדעתכם? במחיר ההבדל הוא 160 שקל . תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים בתור תחליף ל ATP3 , לצערי יש לי בעיות עם מיקום הסאב ואני אאלץ להסתפק בזוג רמקולים בלבד אשמח לקבל המלצות לרמקולים טובים באזור ה300-400 ש"ח..
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני רוצה קובץ מוזיקה או אודיו כל שהוא שהוקלט במיוחד, שנמצא כמיועד לשימושים הנ"ל. לא שירים מהסידי של אופספרינג או משהו.
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות ממש בקרוב dvd ווידיאו , ואני מתלבט אם לקנות מכשיר אחד עם שניהם , או שני מכשירים נפרדים. בנוסף ,אני כמובן מתלבט באיזו חברה לבחור כי ההיצע בשוק הוא גדול מאוד. התקציב הוא משהו באיזור ה- 1000 ש"ח פחות או יותר... מישהו יכול להמליץ? תודה מראש לעוזרים (: RedFox.
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני יודע שיש כבר מלא דיונים פתוחים בנושא אבל אני חייב סיכום כללי כי אני כבר ממש מבולבל... אז נתחיל: דבר ראשון, למה זה טוב?? כאילו יש עם זה מלא בעיות נכון?? וזה מוציא את האחריות לא? ואפילו אןי תמיכה בUSB אם אני לא טועה..... דבר שני, איך רואים עיברית?? הפוכה\לא הפוכה, בצד שמאל או ימין של המסך.... דבר אחרון, איך בדיוק מעדכנים את זה למכשיר...?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס קול הזה: http://www.audiovideo.co.il/scripts/prodview.asp?idproduct=53 אני רוצה בעיקר להקליט שירים שקטים. השאלה היא האם זה מספיק כדי להקליט ממיקרופון/גיטרה/בס באיכות טובה בלי רחשים או שאני חייב פריאמפ?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה שיעבוד בלי ממיר (אנלוגי ודיגיטלי) אבל אם יש אפשרות שיהיה על הכטירס חיבור לממיר אולי בעתיד אני יצטרך אז סבבה אה ועוד משהו אפשר להקליט אם הכרטיס טלוויזיה?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
אני אמרתי דחופ כי ישבתי עכשי בארוחת חג אצלי בבית עם משפחה שלי ואחד הבי דודים הלך לעשות טעות איומה ולקנות איזה רמקולים מסריחים מ"מגה" [כן מהסופר] באיזה 500 שח... חח הוא אומר לי " אבל ליאור על האריזה רשום איכות סאונד לא מהעולם הזה" בקיצור אני צריך רמקולים לנגן MP3 שלו במחיר עד 200 שח שיהיה באיכות סאונד טובה וכמובן את היחס הטוב ביותר בין תועלת/מחיר... רשמתי דחופ בגלל שהם עוזבים עוד כמה דקות [20] ואשמח לספק לו תשובה מהר תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-