עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by KrustyTheKlown,

יש למישהו ניסיון עם הקלטה דרך הכרטיס הזה ? התכנון הוא להקליט גיטרה דרך הכרטיס עם מיקרופון דיי פשוט כמו XM8500, זה ידרוש ממני מקור מתח נוסף ? (פרה-אמפ או משהו בסגנון ?) תודה

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  2. Started by amir69,

אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה שיעבוד בלי ממיר (אנלוגי ודיגיטלי) אבל אם יש אפשרות שיהיה על הכטירס חיבור לממיר אולי בעתיד אני יצטרך אז סבבה אה ועוד משהו אפשר להקליט אם הכרטיס טלוויזיה?

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  3. אני מעוניין לקנות מזרימדיה בעיקר לצורך השמעת מוסיקה מרשימות (playlists) שיש לי על מחשב שולחני. שמעתי שהפופקורן לא מסוגל לנגן מוסיקה מקבצי רשימות. האם זה נכון שהסטרימר WD TV אכן מסוגל ?

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  4. תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  5. בס"ד מישהו יודע מי מיבא את הכרטיס הזה ?? WinTV-PVR-150 MCEוHauppauge תודה מראש אברמיקו

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  6. Started by פיני1805,

שלום אנשים! אני צריך עזרה במציאת עדכון קושחה לDVD קורא DVIX של פנסוניק דגם SC-PT150. הוא לא קורא לי תרגום בסרטים כאשר התרגום לא מובנה. עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  7. Started by hen_bj,

שלום רב ! אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD והשימושים שלי בה יהיו לצפיה רגילה, לא צריך איכות משוגעת יותר מאשר של טלוויזיות השמנות של היום. השאלה שלי היא איך הטלוויזיה ? והאם היא מתחברת לממיר דיגיטלי של הוט בלי בעיות? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=RWSD2702 אם זה לא הפורום המתאים אני מצטער ותעבירו בבקשה... תודה מראש , חן.

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  8. חברים שלום יש לי מערכת קולנוע בחדר כאשר הרסיבר הוא YAMHA דגם RXV361 המגבר עוצמתי אך ישנה בעיה בינו לבין הכרטיס המובנה שלי, אז כך שאני מנגן דיסק רגיל מהDVD או מעביר ברסיבר למצב של טלוויזיה אני שומע חזק, כאשר אני עובר ליציאת המחשב הסאונד צונח, כל הווליום במחשב על 100%, אני משתמש בלוח אם של GIGABYTE דגם GA-MA790FX-DS5 ומשום מה הכרטיס לא מספיק מספק עוצמה, הייתי רוצה המלצה על כרטיס חזק... בתודה מראש לעוזרים נאור

9. Started by zibby11,

שלום לכולם וחג שמח! אני מחפש רמקולים למוזיקה(דגש בפן הבאס יותר) בעיקר וצפייה בסרטים. בינתיים שמתי עין על הרמקולים הבאים: http://zap.co.il/model.asp?model_id=501320 מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  10. Started by duduch,

התחלתי לראות סרט dvd מקורי במחשב והכל עבד חלק לפתע הסרט נתקע ניסיתי לנקות זיכרון ויישומים ברקע אך כל פעם כשהגעתי לנקודה מסויימת בסרט הוא התחיל לגמגם גם שניסיתי לדלג לנקודה הבאה הסרט גמגם חשבתי שאולי הדיסק סרוט למרות שהוא חדש לגמרי הכנסתי אותו לנגן רגיל והוא עבד מצויין כלומר הבעיה היא כנראה במחשב הפעלתי את הסרט עם פאוור דיוידי,מדיה פלייר,vlc ואותה הבעיה חוזרת המפרט:מעבד סלרון 2.2 2gb זיכרון win xp home צורב dvd +\- L.G לעזרתכם תמיכתכם וניחומיכם אודה

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  11. אני מחפש מערכת של רמקולים 5.1 , רסיבר ו DVD בסביבות ה 7000-8000 שקל, ומצאתי את זאת בחנות שיש לי בה הנחה: http://www.lasercity.co.il/Product.asp?Pid=ny07&Cat2Cat1ID=29&Cat2ID=0 אני אלך לשמוע את הרמקולים עוד מעט, אבל מה אתם חושבים על ה DVD והרסיבר? אני צריך את המערכת בשביל קולנוע ביתי עם טלוויזיה פלאזמה בעיקר בשביל DVD ו YES .

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  12. Started by alfred3,

האם מישהו מכיר ? יכול לחוות דעה בנוגע למכשיר הנ"ל ?

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  13. מחבר בrc את כרטיס המסך gf440 mx 64mb למסך של טלוייזיה בav יש דרייבר הכי חדש -מקורי מnvidia המחשב פשוט לא קולט את הtv ואני לא מצליח להשמיע קבציי וידאו של דור 3 פלפון lg במחשב רואים אבל לא שומעים! יש לי חבילת מקודדים של kazza mega pack

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  14. Started by I.Robot,

שלום. לפני כמה שבועות רכשתי נגן Foxda FM6606 שעבד עד לפני כמה ימים מצויין אך מאז כל פעם שאני מחבר אותו למחשב יש לי אפשרות להעביר\למחוק קבצים או סתם להתסתובב בספריות בערך ל3 שניות ואז החלון קופא והנגן כותב READING. אין לי תעודת אחריות (האמת היא שאני אפילו לא יודע אם אין אחריות או איבדתי את התעודה) אז צריך לפתור את הבעיה. למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  15. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

טווח מחירים עד 800 ש"ח ככה :-\ יש לי כבר 2 רמקולים של JBL ועוד שני רמקולים של פיוניר וכולם ביצות אבל הפיוניר יהיו מקדימה וה-JBL מאחור... אם מערכת 4X45 של סוני רדיו דיסק

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  16. Started by ¥«::Ru§§iaN_BoY::»¥,

מחר אני מביא ‏Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional‎. זה לא יעשה בעיות עם ספק ג'נרי...? אני מתכנן לקנות חדש עוד שבועיים שלוש ככה אולי שווה לחכות עד שאני יביא ספק חדש או שזה לא מפריעה?

• 3 תגובות
    • 475 צפיות
  17. Started by bored,

שלום לכולם! סופסוף החלטנו ללכת עם הזרם ולקנות טלויזיה LCD לסלון(הגיע הזמן באמת : ). חיפשתי בזאפ ובמקומות אחרים, אבל לא מצליחה למצוא טלויזיה שתעבוד טוב עם ממיר רגיל שהוא לא דיגיטלי(ברוב חוות דעת בזאפ שמים דגש על זה שטלויזיות LCD מעולות בתוכן HD אבל לא ממש טובות בשידורים רגילים :-\ ) אז אם מישהו יכול להמליץ על טלויזיה שתתאים גם לכבלים רגילים אשמח מאוד. כמו כן אם תוכלו להגיד לי על מה בדיוק אני צריכה לשים לב בקניית הטלויזיה? מה לשאול בחנות? איך אני יכולה לדעת/לבדוק אם הטלויזיה עובדת טוב גם עם כבלים רגילים? :s05: תודה מראש לכל מי שיענה!!!

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  18. שלום אני בעל מערכת לוגיטק Z5500 ואני מעוניין בכרטיס קול איכותי למוזיקה וסרטים לא למשחקים מה תמליצו לי למשל מה דעתכם על http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=448 ואיך עדיף לחבר את הרמקולים רדך דיגיטל או אנלוגי ?????(אין לי רסירבר ) תודה! מיכאל

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  19. Started by krall,

הי, אני מקווה שזה הפורום המתאים. התלבטתי בין זה לבין הפורום של המחשבים הניידים. אני רוצה לקנות LCD של 32 אינטש וכרגע מסתמן שזה יהיה HITACHI דגם L32A01. אבל לפני שאני קונה אני רוצה לחבר אותו למחשב ולוודא שאני מקבל 1:1 Pixel mapping, כלומר שאני יכול לחבר אותו ולקבל NR. בהתחלה לא היתה במחשב את הרזולוציה 1360:768. הוספנו אותה באמצעות Power Strip. עכשיו הרזולוציה מופיעה שם, אבל רק עבור המסך בילט-אין של הנייד. כשאני רוצה לחבר טלוייזיה אני מחבר את המחשב אליה בכבל VGA, ובוחר דרך ההגדרות של הנייד חיבור למסך חיצוני (Fn+F7), ושם צריך להגדיר פרופיל עבור חיבור המחשב למסך חיצוני. אבל אין שם את הרזולוציה הזו. יש רק רזולוציות נמוכות או גבוהות יותר. מה אפשר לעשות? מישהו הצליח לחבר מחשב ני…

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  20. שלום לכולם! אני רוצה לקנות ממש בקרוב dvd ווידיאו , ואני מתלבט אם לקנות מכשיר אחד עם שניהם , או שני מכשירים נפרדים. בנוסף ,אני כמובן מתלבט באיזו חברה לבחור כי ההיצע בשוק הוא גדול מאוד. התקציב הוא משהו באיזור ה- 1000 ש"ח פחות או יותר... מישהו יכול להמליץ? תודה מראש לעוזרים (: RedFox.

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  21. Started by itays,

לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אני ינסה בכל זאת.. אני מחפש תוכנה שמאפשרת חיתוך של שירי mp3, מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  22. Started by moonjib,

רציתי לדעת איזה חברות נחשבות שם דבר בייצור מערכות סטריאו ? בינתיים אין תקציב, או ייעוד, אני רק מתחיל לבדוק את הנושא. שאלה: המערכת סטריאו האחרונה שהייתה ברשותי הייתה איזה מערכת עלובה של חברת aiwa , עם חיבורים ישנים כנראה. רציתי לדעת מה קורה עם עניין החיבורים היום במערכות סטריאו (האם עדיין מחברים את הרמקולים עם החוט ברזל הזה שצריך לקבע למקום, או שיש חיבור 3.5 ?), כבר יש usb במערכות. כלומר, מה השתנה במערכות סטריאו היום, והאם הם מועילות (במחיר של מערכת אפשר לקנות רמקולים מדפיים טובים, ולחבר באמצעות רסיבר למחשב).

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  23. Started by TimoTy,

טוב אני מחפש רמקולים 4.1 אן 5.1 (עדיף5.1 ) ב1500 בערך אשמח לשממוע המלצות וחוות דעת תדוה מראש

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  24. עברתי צעד צעד אחר ההוראות של ידע, התקנתי את העדכון הכי חדש של Apple, וניסיתי להריץ את המעדכן של ידע אך הוא אמר שהוא חייב את 2005-10-12.. למרות שאני עדכנתי לגרסה של 2005-11-17, אבל קיבלתי שגיעה של "הקובץ לא מוכר".. טוב נו אז חיפשתי בגוגול את הגרסה של 2005-10-12 ועכשיו זה מוריד אותה.. נקווה מאוד שלא ניתקל בבעיות.. אבל זה קצת דפוק שזה אפשרי רק לגרסה הזאת לא?!? טוב נו.. ישראלים ** עריכה - טוב נו, הורדתי גרסה יותר ישנה ועדכנתי וזה עובד אבל שאלה קטנה.. אני צריך שהIpodHe יעבוד כל פעם שאני רוצה להעביר שירים בעברית? אה ועוד כמה שאלות... אני מתעניין בנגן IAUDIO X5L או ב IRIVER H340.. (בטוח לא IPOD - המדובר לא שלי) עכשיו עזבו בנתיים את הצד של האודיו.. (כי אני בטוח שאני לא יש…

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  25. Apache - Sound כרטיס קול מעפן כזה לא מצאתי לו התקנה ל XP יש משו שיכול להביא קישור שיתאים או התקנה של כרטיס קול אחרר?? שאמור להתאים

• 1 תגובה
    • 474 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.