אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי.. אני מתלבט כרגע מה לקנות..אני רוצה לקנות רמקולים..עדיף של Altec Lansing.. אני מתלבט בין הATP3 שלהם לבין ה4121..יש ביניהם הבדל אומנם של 150 שקל אבל הרבה אומרים לי שלמרות שהATP3 זולים יותר וישנים יותר הם טובים יותר.. מה ההמלצה שלכם?
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי אתמול את הסט הנ"ל, היום ניסיתי לשחק קצת אובליביון והיה נחמד, למרות שהרמקולים האחוריים עדיין לא מותקנים במקום ואני לא חושב ששמעתי מהם סאונד במשחק. בכל מקרה העיה האמיתית התרחשה כאשר החלטתי לשים אזניות...שומעים ככל הנראה רק את הרמקולים הצדדיים... הכל נשמע מוזר ולא שומעים אנשים שמדברים איתם... זה אמור להיות ככה? זה הופך את יציאת האוזניות ללא רלבנטית בעליל למשחקים. מישהו מכיר? תודה
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
למחשב? יש לי שני רמקולים גדולים עם חיבור של שני חוטים(הסטנדרטי,חוט אדום ושחור..)יש איזשהי דרך לחבר אותם למחשב ? לקנות יציאה כמו של אוזניות ולהלחים עם שני החוטים,יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
היי אני צריך עזרה בלהקליט שיחות טלפון עם יש קזו אפשרות ?? עם כן תודיעו לי בבקשה ממולץ ישירות למחשב
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
??? אהלן, בDVD שרכשתי מצויין לקראת סוף החוברת: The interval time of turn on this product must be over 30 seconds to prolong the service life. האם הכוונה היא לא להדליקו לפחות מ-30 שניות או מה? איזה עוד טיפים המומחים יתנו להארכת חיי מוצר כמו DVD לא איכותי במיוחד?? הרי הם מתקלקלים כמו כלום! תודה, Taco
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין בכרטיס קול למחשב שישמש לצפיה בסרטים ולמוסיקה. אני מתלבט בין שני הבאים: audigy zs 2 platinium pro sound blaster x-fi platinium שני עולים אותו דבר אשמח להמלצה, תודה
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מערכת 5.1 כלומר 5 רמקולים + סאב ורציתי לדעת איך יהיה המיקום הכי טוב שלהם ושל הסאב לשמיעה איכותית ומקסימלית
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מזרימדיה בעיקר לצורך השמעת מוסיקה מרשימות (playlists) שיש לי על מחשב שולחני. שמעתי שהפופקורן לא מסוגל לנגן מוסיקה מקבצי רשימות. האם זה נכון שהסטרימר WD TV אכן מסוגל ?
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
http://images.creative.com/iss/images/corporate/artwork/hires_AudigyValue_pdt.jpg יש על הכרטיס קול שניי חיבורים נוספים פנימיים 1 soundBlaster והשני aux in אפשר לדעת למה הם משמשים?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
לפני כמה דקות כשניסיתי להפעיל את ATITOOL הכרטיס קול שלי התחיל לצפצף, אז נכנסתי ללחץ וכיביתי מהר את המחשב לפני שיקרה לו משהו. עכשיו נראה לי שהוא נדם לגמרי, עשיתי ריסטארט פעמיים ואני לא מצליח לשמוע שום קול במחשב, כל הכבלים מחוברים כמו שצריך וגם ה-Volume Control. יש לי Creative Sound Blaster Audigy 2 ונקשרתי אליו, הוא לא יכול למות ככה פתאום :-\ עזרה! אני חייב להבין מה הבעיה פה.
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
היי, אני קונה בימים הקרובים מחשב חדש.. בין היתר המחשב ישמש כמערכת קולנוע ביתית לחדר שלי. כרטיס הקול הנוכחי שיש בידי הוא CREATIVE AUDIGY 2 ZS PLATINUM PRO. אני שוקל לקנות עם המחשב החדש CREATIVE X-FI.. האם ישנו הבדל משמעותי בין הכרטיסים? או שעדיף לי להישאר עם הפרו? התקציב שלי למחשב הוא 8000 ש"ח. מן הסתם אני מעוניין ברמקולים 5.1.. האם קיימת חיה כזו שיכולה לשמש לחדר שלי?(חדר יחסית גדול כך שצריך חוטים די ארוכים).האם עדיף לקנות כבר רסיבר ורמקולים בנפרד בסביבות ה2000 שקל? אפשר למצוא משהו טוב במחיר זה?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אהלן, המטרה שלי היא לשחק במחשב ולראות סרט DIVX על הטלויזיה. יש לי כרטיס מסך של NVIDIA, אפשר לומר גיפורס וכל ההגדרות שאתם מכירים בכרטיסים האלה קיימים גם אצלי, מצאתי אופציה שמאפשרת לשים במסך המשני (הטלויזיה) FULLSCREEN של סרט שמריצים (כשזה במצב של CLONE) שזה כמעט מושלם! הבעיה היא שאם אני מריץ משחק (שלא רץ בתוך חלון) אז זה CLONE אמיתי - ורואים את המשחק ולא את הסרט. אז איך עושים את זה? ובכלל, האם מחשב מספיק חזק בשביל לעשות את שני הדברים האלה ביחד ?
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם! סופסוף החלטנו ללכת עם הזרם ולקנות טלויזיה LCD לסלון(הגיע הזמן באמת : ). חיפשתי בזאפ ובמקומות אחרים, אבל לא מצליחה למצוא טלויזיה שתעבוד טוב עם ממיר רגיל שהוא לא דיגיטלי(ברוב חוות דעת בזאפ שמים דגש על זה שטלויזיות LCD מעולות בתוכן HD אבל לא ממש טובות בשידורים רגילים :-\ ) אז אם מישהו יכול להמליץ על טלויזיה שתתאים גם לכבלים רגילים אשמח מאוד. כמו כן אם תוכלו להגיד לי על מה בדיוק אני צריכה לשים לב בקניית הטלויזיה? מה לשאול בחנות? איך אני יכולה לדעת/לבדוק אם הטלויזיה עובדת טוב גם עם כבלים רגילים? :s05: תודה מראש לכל מי שיענה!!!
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
חיברתי את המחשבב לטלויזיה lcd 32 והרמקולים שלה לא עובדים לי. אז חיברתי את הרמקולים של המחשבב שלי איך עושים שיעבוד לי הרמקולים של ה-lcd! תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת של רמקולים 5.1 , רסיבר ו DVD בסביבות ה 7000-8000 שקל, ומצאתי את זאת בחנות שיש לי בה הנחה: http://www.lasercity.co.il/Product.asp?Pid=ny07&Cat2Cat1ID=29&Cat2ID=0 אני אלך לשמוע את הרמקולים עוד מעט, אבל מה אתם חושבים על ה DVD והרסיבר? אני צריך את המערכת בשביל קולנוע ביתי עם טלוויזיה פלאזמה בעיקר בשביל DVD ו YES .
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי שאלה...? אני רוצה לקנות רמקולים התקציב שלי הוא עד משהו כמו 700 המטרות העיקריות שלי זה סרטים ומוזיקה רציתי לבקש מיכם המלצות לרמקולים שיתאימי לדרישות שרציתי אני גם רוצה לדעת בתחומי עיסוק הנ"ל מה עדיף לי 5.1 או 2.1 ואם תוכלו להגיד לי איזה דגמים יש משתי הסוגים אני אודה לכם נ.ב. קיבלתי את הכתובת של הפורום מחבר שאמר לי שאתם הטובים ביותר ובינתיים תוך כדי שוטטות בפורום אני חייב להודות שאני מסכים איתו אז באמת כל הכבוד לכם
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר ? יכול לחוות דעה בנוגע למכשיר הנ"ל ?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
רכשתי מסך LCD מדגם FUJICOM 32.. בנוסף קיבלתי חיבורי HDMI מוכספים אשר אמורים לתמוך בצפייה לLCD [חיבורי DVD +כבלים] עם החיבורי YES לא הייתה בעיה והLCD משדר תמונה + סאונד עם החיבורי DVD אני מקבל רק תמונה ללא סאונד בדקתי עם חיבורים רגילים [כבר עם שלוש יציאות אדום לבד צהוב] ונשארתי עם אותה בעיה תמונה ללא סאונד יכול להיות שצריך לשנות אופציה בהגדרות DVD? אמנם ניסיתי ואינני פתרתי את הבעיה..
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום אחים... חשבתי על ה pro gamer g500 של קריאייטיב מה אתם אומרים עליהם.. והרמקולים האלה בנויים למשחקי מחשב אז השאלה היא האם יהיה סאונד נורמלי במוזיקה וסרטים? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
חברים שלום יש לי מערכת קולנוע בחדר כאשר הרסיבר הוא YAMHA דגם RXV361 המגבר עוצמתי אך ישנה בעיה בינו לבין הכרטיס המובנה שלי, אז כך שאני מנגן דיסק רגיל מהDVD או מעביר ברסיבר למצב של טלוויזיה אני שומע חזק, כאשר אני עובר ליציאת המחשב הסאונד צונח, כל הווליום במחשב על 100%, אני משתמש בלוח אם של GIGABYTE דגם GA-MA790FX-DS5 ומשום מה הכרטיס לא מספיק מספק עוצמה, הייתי רוצה המלצה על כרטיס חזק... בתודה מראש לעוזרים נאור
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני חושב לקנות מחשב HTPC כי נואשתי מלנסות להשיג HOT MAGIC (אני לא מכיר בנאדם אחד שיש לו את זה, אני מתחיל לחשוב שזה מוצר דימיוני לעומת הYES MAX הפופולארי), אבל מה שמפריע לי זה שהבנתי שבמחשבי HTPC אני יכול להקליט רק את מה שאני צופה בו, אז ככה אין לי בעצם שום יתרון משמעותי. האם יש דרך לפתור את זה? ומה אני צריך לבדוק כאשר אני קונה מחשב כזה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
תגידו אני מחפש אוזניות עד 150 שח משהו שיהיה טוב למשחקים ראיתי בפנדה מחשבים ושמתי עיין על שלושה סוגים של אוזניות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_156&products_id=10571 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1910&products_id=12075 אלא אוזניות 5.1 בישבילם ציך כרטיס קול ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1854&products_id=12551 איזה מבין שלושתיהם עדיפות למשחקים אם צריך כרטיס קול במיוחד אז תורידו את זה איזה אוזניות עדיפות ואם יש לכם להציע לי משהו אחר שיהיה באותו מחיר וטובות...
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום אני קניתי כרטיס טלויזיה חדש תוצרת leadtek דגםLEADTEK WinFast PxDVR3200 H התקנתי אותו בxp עם הדריבר אחרון מ leadtek ותוכנת pvr2 עם אנטנה רגילה בתחלה ראיתי תחנות לאחר מכן עברתי לרדיו כאשר חזרתי לטלויזיה התחנות נעלמו כאשר נכנסתי להגדרות עשיתי סריקה מחדש הוא לא מצא כלום למרות שהוא במצב tv analog מה לעשות איך לתקן את המצב ודרך אגב לאחר מכן הרדיו לא עבד
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה וATP3 של ALTEC איזה הגדרות סאונד מומלצות למערכת כזאת ואיזה אפשרות סאונד כדאי לבחור במשחקים כי לא מופיע שם אפשרות של 2.1 תודה
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
אהלן! לא מזמן נפטרו הרמקולים הפשוטים ששימשו אותי שנים (microlab m100), ואני בחיפושים אחרי רמקולים חדשים למחשב שלא ירוששו אותי ועדיין יהיו סולידיים יותר. הבנתי שמערכות 2.1 בטווח היותר נמוך פחות מומלצות ועדיף כבר לקנות 2.0 במחירים האלה והם יעשו את העבודה יותר טוב. אם בכז יש מערכות 2.1 טובות בטווח הזה, תפאדל. אין לי צורך בבלוטות', ושלא יתחבר דרך usb. השימוש הוא דיי סטנדרטי, גיימינג, סרטים, מוזיקה, ושאר שטויות. אפשר לסטות קצת מהתקציב במידה ויש שוני משמעותי. כרגע אחרי שנברתי קצת באינטרנט אני חושבת על הedifier r1280t, אבל אשמח לעוד הצעות. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-