עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by helga,

היי רכשתי לי iriver H10 6GB מכשיר נחמד, עפ"י הביקורות וההמלצות. משום מה המחשב לא מזהה אותו!! יש לי את Wmp10 ו-sp2 של xp ועדיין, כשאני מחבר אותו ל-USB אני שומע צליל אך המחשב לא מזהה אותו. ניסיתי לבדוק ב-device manager - כלום. ניסיתי גם לבדוק ב-computer managment - גם כלום! אין בעיה ב-USB שלי וכמו כן, אין בעיה ב-iriver שכן הוא זוהה בהצלחה במחשב אחר. מה יכולה להיות הבעיה??

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  2. מה אתם אומרים על: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=574990# ?

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  3. סאב ושתי רמקולים 2.1 מה הרמקולים (למחשב,סרטים,מוזיקה) הכי טובים ואיכותיים שיש ??

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  4. Started by godis,

שלום, אני מעוניין לקנות רדיו דיסק לרכב (עד 500) אפשר המלצות?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  5. אני רואה הרבה סרטים ב- DVD ומשחק הרבה ב- XBOX 360 ובעתיד אני אראה גם סרטים ב- HD אז אני מחפש מערכת רמקולים טובה , ללא DVD. אגב מה עושה רסיבר? אני לא מבין בזה כל כך. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  6. Started by JohnnyBGood,

מה הסמפל רייט של Novation XioSynth 25 (של האינטרפייס שלה)? למישהו פתרונים? קראתי את כל העמודים שקיימים בכל רשת האינטרנט כולה ולא מצאתי... (גם לא באתר של נוביישן ולא בפרוספקט של הזיוסינט עצמה). מוזר, לא?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  7. Started by ParanoidLoneWolf,

שלום, יש לי כ600 ש''ח, ויתכן שאוכל לגייס עד 400 ש''ח נוספים (1000 בסה''כ). מאז שהתחלתי את לימודיי גיליתי שאני מתגעגע מאוד למוסיקה שלי, כך שאני צריך נגן נייד. כמו-כן, התרגלתי לשמוע מוסיקה עם Sennheiser HD280, ממה שהבנתי ידרש סכום נכבד להשיג את אותה האיכות (שיש ביניכם שינחרו בבוז ויגידו שזו לא איכות בכלל כמובן) באוזניות in-ear, עם-זאת, אני בטוח שהמבינים ביניכם יוכלו לעזור לי. אני צריך נייד איכותי עם אוזניות איכותיות ב1000 ש''ח, מן-הסתם אני מעוניין בנגן פלאש (הרי הארד דיסק לא יכנס בתקציב ממה שהבנתי), ובאוזניות in-ear שכאמור יוכלו לספק לי איכות מוסיקה טובה, עם באסים טבעיים. אשמח מאוד לקבל תשובה האם אפשר להשיג חיה(ות) שכזאת במחיר שכזה, ואם לא אז מה הדבר הכי קרוב? תמיכה בפורמטי…

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  8. Started by Big_Guy7,

קניתי את הכרטיס קול הזה http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=72480&saleNo=1475818 ואיבדתי את הדרייבר ואת הקופסא שלו... מישהו יכול לעזור לי להשיג את הדרייבר כדי שאני אוכל להתקין אותו?

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  9. Started by יונתן4,

שלום לכולם קונה מחשב חדש אז לא נשאר הרבה לרמקולים קראתי ביקורות מצוינות על הAltec Lansing ATP3 ,במיוחד לאור המחיר הנמוך ולמרות הסאב הבעייתי רציתי לדעת אם מישו מכיר את הAltec Lansing VS2321? יותר טוב? שווה את ה70 ש"ח יותר? (הוא ממש מכוער) או שיש המלצה אחרת תודה מראש

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  10. Started by zuriiii,

בבקשה תגידו אם אתם מכירים. אלה אוזניות עם מקרופון, עם מתג ווליום.עולות בארץ בסביבות 350. לפי המחיר בארץ הוא שווה? וגם בכלליות מה דעתכם עליו

11. Started by ben_amitai,

שלום. היום ההורים שלי קנו לי בבאג אוזניות עם מיקרופון של מיקרוסופט שניקראות lifechat ב170 שקל עם חיבור USB ותמיכה מיוחדת למסנג'ר( ). אני לא מרוצא מהם, העוצמה נמוכה , הם כן נוחות ויש את התמיכה במסנג'ר שאני לא משתמש בכלל. עכשיו יש בבאג אוזניות של לוג'יטק ב 350ש''ח http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=3198&perur=2&t=9&c=216 אבל אני יקבל החזר של 170ש''ח ניראה לכם שווה? הם שילמו בכרטיס אשראי אז אין מצב שיחזירו לנו תכסף...

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  12. היי אני משתמש בתוכנת המרה HANDBRAKE (חוקית-חינמית) ופעם זה עבד לי והצלחתי. האם יתכן שנדפקו לי הקודקים במחשב? היכן לחפש? תודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  13. טוב תראו ...אני רוצה כרטיס קול בשביל להקה...שאפשר לחבר אליו מינימום 2 גיטרות ועוד תופים וכאלה..צריך חיבורי pl משהו בסדר לא צריך את ההכי טובב...בסיבובות ה 300-500 בערך ממש תודה למי שיעזור

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  14. אז ככה יש לי DVD דגם של Hyundai יש לי שם יציאה כמו במחשב לחיבור מסך VGA.......ואין לי טלויזיה בחדר רק מסך של מחשב...עכשיו חיברתי את הרמקולים והכל ל DVD ואת המסך חיברתי ליציאה הזאתי....(VGA)ועכשיו אני לא רואה כלום במסך....מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה ??

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  15. Started by DrMiX,

האם יצא כבר כבר firmware למערכת שלי.... LG CX245

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  16. Started by omfir,

אז ככה: יש לי סאב של רכב,אני רוצה לחבר אותו לרסיבר שיש לי... שאלתי האם זה בכלל אפשרי ואם כן,איך?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  17. Started by jonspieg,

שאלות מהותיות: 1. יש אפשרות להקליט מכמה ערוצים בו זמנית מכרטיס טלוויזיה, או לחילופין להקליט מערוץ אחד ולצפות בערוץ אחר באותו זמן? 2. אני מעוניין להעביר קלטות וידאו ישנות (ארועים משפחתיים למיניהם) לדי וי די, האם העברה בעזרת כרטיס טלוויזיה (איכותי) תוריד מאיכות הוידאו? אולי עדיף לתת את הקלטות לאיזו חנות צילום שתעשה את ההעברה? שאלות פחות מהותיות: 1. יש לי מערכת הפעלה XP professional אני עדיין יכול להשתמש בשלטים המסופקים עם כרטיסי הטלוויזיה השונים, או שיש תמיכה לכך רק ב VISTA?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  18. שלום. קניתי את המחשב החדש שלי אבל בחנות אמרו לי שכרטיס הקול שאני הזמנתי "CREATIVE AUDIGY 2 ZS" לא נמכר אצלהם יותר (SKYPC) לפי מה שהמוכר אמר כמובן. אז הוא המליץ לי ללכת על הכרטיס המסך הזה:M-Audio Revolution 5.1 אבל הקטע שהפרש המחירים בין השניים הוא 150 ש"ח והשאלה אם זה שווה את ההפרש הזה? אני בסה"כ רוצה כרטיס מסך טוב למוזיקה, סרטים ומשחקים. לא צריך להיות יותר מידי יקר כמובן. מה אתם חושבים? להישאר עם M-Audio או לקנות כרטיס קול אחר במקום אחר? תודה מראש לעונים עריכה: דיברתי עם החנות ובסוף לקחתי את הכרטיס קול: Creative X-Fi Xtreme Audio 7.1 מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  19. Started by finish,

8-Channel Audio Combo Kit אני צריך את החלק הזה ללוח של גיגבייט כדי לחבר את המערכת קולנוע שלי ויש אותו רק בנעה מחשבים מישהו יודע איפה אפשר לקנות את זה באזור המרכז(ראשון)???

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  20. CREATIVE L-TRIGUE 3400SE א. האם הם איכותיים...? ב. האם שווים את המחיר...? (700) ג. בבקשה לא להציע לי רמקולים אחרים ולתת חוות דעת רק על אלו ד. למי שלא מבין על מה אני מדבר אז הנה קישור נחמד וחביב http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=10733&nav=artwork ה. האם למישהו יש אותם שיכול לתת חוות דעת על הבאסים שלו ואיכות הצליל...? תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  21. Started by rafi-s-,

אני מחובר דרך היציאה האופטית spdif לרסיבר עכשיו אם אני מוריד סרט ac3 אני צריך להתקין איזה שהוא מקודד כמו ac3 filter או שהכרטיס עושה את העבודה תודה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  22. Started by manticore,

יש לי כרטיס קול מובנה וATP3 של ALTEC איזה הגדרות סאונד מומלצות למערכת כזאת ואיזה אפשרות סאונד כדאי לבחור במשחקים כי לא מופיע שם אפשרות של 2.1 תודה

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  23. Started by snuffi,

אני מעוניין לקנות טלויזיית LCD 42 אינצ' בתקציב של 8000-9000 ש"ח... אני מקבל המון המלצות ואני לא יודע במה לבחור.... מישהו יכול להמליץ לי על דגמים טובים במחירים האלו...

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  24. הצעת מחיר עד 400 ש"ח[br]פורסם בתאריך: 10.05.2009 בשעה 18:16:16 יותר נכון אניצריך המלצות לכרטיס טלווזיה במחיר עד400 ש"ח

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  25. לצורך חיבור לרסיבר. המטרה - צפייה בסרטים דרך המחשב, תוך ניצול יכולות קידוד הדולבי דיגיטל שלהם. המחיר - כמה שיותר איכות בכמה שפחות כסף. תודה.

• 3 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים