אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אני ינסה בכל זאת.. אני מחפש תוכנה שמאפשרת חיתוך של שירי mp3, מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
היי.. אני מתלבט כרגע מה לקנות..אני רוצה לקנות רמקולים..עדיף של Altec Lansing.. אני מתלבט בין הATP3 שלהם לבין ה4121..יש ביניהם הבדל אומנם של 150 שקל אבל הרבה אומרים לי שלמרות שהATP3 זולים יותר וישנים יותר הם טובים יותר.. מה ההמלצה שלכם?
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה חברות נחשבות שם דבר בייצור מערכות סטריאו ? בינתיים אין תקציב, או ייעוד, אני רק מתחיל לבדוק את הנושא. שאלה: המערכת סטריאו האחרונה שהייתה ברשותי הייתה איזה מערכת עלובה של חברת aiwa , עם חיבורים ישנים כנראה. רציתי לדעת מה קורה עם עניין החיבורים היום במערכות סטריאו (האם עדיין מחברים את הרמקולים עם החוט ברזל הזה שצריך לקבע למקום, או שיש חיבור 3.5 ?), כבר יש usb במערכות. כלומר, מה השתנה במערכות סטריאו היום, והאם הם מועילות (במחיר של מערכת אפשר לקנות רמקולים מדפיים טובים, ולחבר באמצעות רסיבר למחשב).
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
למישהו יש המלצה? דרך אגב, התקציב שלי עד 600 בערך.
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס קול מסוג: Audigy 2 ZS עכשיו הדיסק של נאבד ניסתי באתר של Creative ושם נותנים רק תדרייבר עצמו לא את כל מה שיש בדיסק איך אני יכול למצוא תהתקנה כמו שקיבלתי בדיסק?! תודה ענקית לעוזרים,
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת של רמקולים 5.1 , רסיבר ו DVD בסביבות ה 7000-8000 שקל, ומצאתי את זאת בחנות שיש לי בה הנחה: http://www.lasercity.co.il/Product.asp?Pid=ny07&Cat2Cat1ID=29&Cat2ID=0 אני אלך לשמוע את הרמקולים עוד מעט, אבל מה אתם חושבים על ה DVD והרסיבר? אני צריך את המערכת בשביל קולנוע ביתי עם טלוויזיה פלאזמה בעיקר בשביל DVD ו YES .
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
Apache - Sound כרטיס קול מעפן כזה לא מצאתי לו התקנה ל XP יש משו שיכול להביא קישור שיתאים או התקנה של כרטיס קול אחרר?? שאמור להתאים
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם usb mp3 player .הוא לא מצליח לעלות לא במחשב ולא עם סוללות.הנגן כותב על המסך שלו "starting" נכבה וככה פעם לאחר פעם עד שאני לא מוציא אותו או מוציא סוללות. האם נגן נידפק או וזו היא סתם בעיה של תוכנה או boot של הנגן ואולי אפשר לסדר את זה בעזרת איזושהי תוכנה?
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות ממש בקרוב dvd ווידיאו , ואני מתלבט אם לקנות מכשיר אחד עם שניהם , או שני מכשירים נפרדים. בנוסף ,אני כמובן מתלבט באיזו חברה לבחור כי ההיצע בשוק הוא גדול מאוד. התקציב הוא משהו באיזור ה- 1000 ש"ח פחות או יותר... מישהו יכול להמליץ? תודה מראש לעוזרים (: RedFox.
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אני צריך סוג מסויימם של אוזניות..טוב אז ככה זה נשמע קצת מוזר אבל אני רוצה אוזניות אלחוטיות(אם אין אלחוטיות אז תביאו חוטיות שיהיו עם חוט ארוךך) שהיעד שלהם מוזיקה סרטים משחקים (שיהיו עם סראונד כמובן צליל היקפי ויהיו איכותית!) אבל הדבר שאני הכי רוצה בהם זה אם נגיד אני רואה סרט עם חברים אני היחיד עם האוזניות כשאני שומע באוזניות והחברים רואים את הסרט רגיל בלי אוזניות כלומר שומעים רגיל מהטלוויזיה.. כלומר כולם רואים את הסרט ושומעים אותו רגיל רק אני עם האוזניות כמובן שהאוזניות יהיו מנטלות רעש שרק אני ישמע בכיף ולא ישמע את האנשים שמסביב וגם את הרמקולים האם יש אפשרות כזאתי שברגע שאני מחבר את האוזניות לכרטיס קול הקול שבוקע מהכרטיס קול לרמקולים לא יהיה רק לרמקולים אלא לאוזניות גם זאת…
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
אני רוצה קובץ מוזיקה או אודיו כל שהוא שהוקלט במיוחד, שנמצא כמיועד לשימושים הנ"ל. לא שירים מהסידי של אופספרינג או משהו.
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
וסידור השירים במחשב בצורה קלה, אני מחפש את התוכנה הזו כבר המון זמן (לא משהו ספציפי, רק את התוכנה לא משנה איזו העיקר שאפשר יהיה לעשות איתה את זה) יש לכם מושג אם יש כזו תוכנה והשם שלה? בתודה, יאן.
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
היי אני מצליח להקליט ממיקרופון למחשב, אבל כשאני מנסה להקליט מתוך המחשב למחשב אני קולט שוב את המיקרופון. איך אני פותר את זה ? תודה[br]פורסם בתאריך: 29.07.2007 בשעה 20:42:01 יכול להיות שכרטיס קול שלי לא יכול להקליט ?אני מצרף תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אני אמרתי דחופ כי ישבתי עכשי בארוחת חג אצלי בבית עם משפחה שלי ואחד הבי דודים הלך לעשות טעות איומה ולקנות איזה רמקולים מסריחים מ"מגה" [כן מהסופר] באיזה 500 שח... חח הוא אומר לי " אבל ליאור על האריזה רשום איכות סאונד לא מהעולם הזה" בקיצור אני צריך רמקולים לנגן MP3 שלו במחיר עד 200 שח שיהיה באיכות סאונד טובה וכמובן את היחס הטוב ביותר בין תועלת/מחיר... רשמתי דחופ בגלל שהם עוזבים עוד כמה דקות [20] ואשמח לספק לו תשובה מהר תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
טוב אני מחפש רמקולים 4.1 אן 5.1 (עדיף5.1 ) ב1500 בערך אשמח לשממוע המלצות וחוות דעת תדוה מראש
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום, המערכת סטיראו שמחוברת לי למחשב דרך usb לא נשמעת טוב בזמן האחרון, אני חושב שחסר לי דרייבר usb תקין. ואני לא מוצא הורדה של זה, אז אם מישהו יכול לתת לי לינק הפרטים של הכרטיס קול: Audio Adapter Creative Audigy SE (SB0570) Sound Card
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום לכולם! סופסוף החלטנו ללכת עם הזרם ולקנות טלויזיה LCD לסלון(הגיע הזמן באמת : ). חיפשתי בזאפ ובמקומות אחרים, אבל לא מצליחה למצוא טלויזיה שתעבוד טוב עם ממיר רגיל שהוא לא דיגיטלי(ברוב חוות דעת בזאפ שמים דגש על זה שטלויזיות LCD מעולות בתוכן HD אבל לא ממש טובות בשידורים רגילים :-\ ) אז אם מישהו יכול להמליץ על טלויזיה שתתאים גם לכבלים רגילים אשמח מאוד. כמו כן אם תוכלו להגיד לי על מה בדיוק אני צריכה לשים לב בקניית הטלויזיה? מה לשאול בחנות? איך אני יכולה לדעת/לבדוק אם הטלויזיה עובדת טוב גם עם כבלים רגילים? :s05: תודה מראש לכל מי שיענה!!!
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אני מעוניין במערכת קולנוע עם רמקולים קטנים מה דעתכם על http://www.stereoshop.co.il/Product.asp?Pid=69&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=180 האם כדאי ואם יש עצות אחרות ?????? תודה
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אני קונה טלויזית 32 של טושיבה ורציתי לדעת אם העובדה שמופיע שיש להNATIV SCAN אומר שיש לה 1:1 MAPPING ?
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
סאב ושתי רמקולים 2.1 מה הרמקולים (למחשב,סרטים,מוזיקה) הכי טובים ואיכותיים שיש ??
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
התחלתי לראות סרט dvd מקורי במחשב והכל עבד חלק לפתע הסרט נתקע ניסיתי לנקות זיכרון ויישומים ברקע אך כל פעם כשהגעתי לנקודה מסויימת בסרט הוא התחיל לגמגם גם שניסיתי לדלג לנקודה הבאה הסרט גמגם חשבתי שאולי הדיסק סרוט למרות שהוא חדש לגמרי הכנסתי אותו לנגן רגיל והוא עבד מצויין כלומר הבעיה היא כנראה במחשב הפעלתי את הסרט עם פאוור דיוידי,מדיה פלייר,vlc ואותה הבעיה חוזרת המפרט:מעבד סלרון 2.2 2gb זיכרון win xp home צורב dvd +\- L.G לעזרתכם תמיכתכם וניחומיכם אודה
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
2 הקריטריונים מאוד חשובים תלת מימד -- שידע לקרוא את כל סוגי התלת מימד.. SBS וכו.. 4K תודה רבה לעוזרים :]
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום אני קניתי כרטיס טלויזיה חדש תוצרת leadtek דגםLEADTEK WinFast PxDVR3200 H התקנתי אותו בxp עם הדריבר אחרון מ leadtek ותוכנת pvr2 עם אנטנה רגילה בתחלה ראיתי תחנות לאחר מכן עברתי לרדיו כאשר חזרתי לטלויזיה התחנות נעלמו כאשר נכנסתי להגדרות עשיתי סריקה מחדש הוא לא מצא כלום למרות שהוא במצב tv analog מה לעשות איך לתקן את המצב ודרך אגב לאחר מכן הרדיו לא עבד
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
-
שלום אנשים! אני צריך עזרה במציאת עדכון קושחה לDVD קורא DVIX של פנסוניק דגם SC-PT150. הוא לא קורא לי תרגום בסרטים כאשר התרגום לא מובנה. עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-