אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום רב ! אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD והשימושים שלי בה יהיו לצפיה רגילה, לא צריך איכות משוגעת יותר מאשר של טלוויזיות השמנות של היום. השאלה שלי היא איך הטלוויזיה ? והאם היא מתחברת לממיר דיגיטלי של הוט בלי בעיות? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=RWSD2702 אם זה לא הפורום המתאים אני מצטער ותעבירו בבקשה... תודה מראש , חן.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
הצעת מחיר עד 400 ש"ח[br]פורסם בתאריך: 10.05.2009 בשעה 18:16:16 יותר נכון אניצריך המלצות לכרטיס טלווזיה במחיר עד400 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
מה דעתכם על המכשיר שנמכר ב"מגה" DVD DIVX מקליט ? האם שווה לקנות אותו , מה איכות ההקלטה שלו ? http://www.mega-sale.co.il/Mega_Electro.html
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני יכול להגדיל את הכתוביות של הסרטים בווינדוס מדיה סנטר, התירגומים נמצאים על קבצי srt. תודה.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות DVD וגם VHD ביחד באותו מכשיר, רציתי לדעת אם זה שווה (שזה לא עושה בעיות), וגם אם יש טכנולוגיות הקלטה יחד- VHD וגם DVD. ואם בכלל שווה להקליט בDVD לדיסק מהטלוויזיה. ומה המחיר הסטנדרטי תודה
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מערכת 5.1 כלומר 5 רמקולים + סאב ורציתי לדעת איך יהיה המיקום הכי טוב שלהם ושל הסאב לשמיעה איכותית ומקסימלית
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
היי אני משתמש בתוכנת המרה HANDBRAKE (חוקית-חינמית) ופעם זה עבד לי והצלחתי. האם יתכן שנדפקו לי הקודקים במחשב? היכן לחפש? תודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי שאלה...? אני רוצה לקנות רמקולים התקציב שלי הוא עד משהו כמו 700 המטרות העיקריות שלי זה סרטים ומוזיקה רציתי לבקש מיכם המלצות לרמקולים שיתאימי לדרישות שרציתי אני גם רוצה לדעת בתחומי עיסוק הנ"ל מה עדיף לי 5.1 או 2.1 ואם תוכלו להגיד לי איזה דגמים יש משתי הסוגים אני אודה לכם נ.ב. קיבלתי את הכתובת של הפורום מחבר שאמר לי שאתם הטובים ביותר ובינתיים תוך כדי שוטטות בפורום אני חייב להודות שאני מסכים איתו אז באמת כל הכבוד לכם
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר ? יכול לחוות דעה בנוגע למכשיר הנ"ל ?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
טוב הורדתי את הדמו החדש של F.E.A.R והמשחק לא עבד אחרי הרבה ניסיונות הבנתי שזה קשור לסאונד ושאני מבטל את הסאונד המשחק עולה רגיל מישהו יכול לתת לי אופציות למה זה כחה כי זה רק במשחק הזה תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אז ככה יש לי DVD דגם של Hyundai יש לי שם יציאה כמו במחשב לחיבור מסך VGA.......ואין לי טלויזיה בחדר רק מסך של מחשב...עכשיו חיברתי את הרמקולים והכל ל DVD ואת המסך חיברתי ליציאה הזאתי....(VGA)ועכשיו אני לא רואה כלום במסך....מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה ??
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני צריך עזרה במציאת עדכון קושחה לDVD קורא DVIX של פנסוניק דגם SC-PT150. הוא לא קורא לי תרגום בסרטים כאשר התרגום לא מובנה. עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
יש למישהו ניסיון עם הקלטה דרך הכרטיס הזה ? התכנון הוא להקליט גיטרה דרך הכרטיס עם מיקרופון דיי פשוט כמו XM8500, זה ידרוש ממני מקור מתח נוסף ? (פרה-אמפ או משהו בסגנון ?) תודה
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
היי.. אני מתלבט כרגע מה לקנות..אני רוצה לקנות רמקולים..עדיף של Altec Lansing.. אני מתלבט בין הATP3 שלהם לבין ה4121..יש ביניהם הבדל אומנם של 150 שקל אבל הרבה אומרים לי שלמרות שהATP3 זולים יותר וישנים יותר הם טובים יותר.. מה ההמלצה שלכם?
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת של רמקולים 5.1 , רסיבר ו DVD בסביבות ה 7000-8000 שקל, ומצאתי את זאת בחנות שיש לי בה הנחה: http://www.lasercity.co.il/Product.asp?Pid=ny07&Cat2Cat1ID=29&Cat2ID=0 אני אלך לשמוע את הרמקולים עוד מעט, אבל מה אתם חושבים על ה DVD והרסיבר? אני צריך את המערכת בשביל קולנוע ביתי עם טלוויזיה פלאזמה בעיקר בשביל DVD ו YES .
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
8-Channel Audio Combo Kit אני צריך את החלק הזה ללוח של גיגבייט כדי לחבר את המערכת קולנוע שלי ויש אותו רק בנעה מחשבים מישהו יודע איפה אפשר לקנות את זה באזור המרכז(ראשון)???
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לוח אם GIGABYTE NFORCE 4 ויש לי בעיה כאשר אני מפעיל שירים .. לא שומע את הבאס בשיר ... אני שומע אותו גרוע כזה .. כרטיס ONBOARD מה זהיכול להיות ?
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אמרו לי שיש בעיה לחבר את ה 8800GT לטלוויזיה ולא הקשבתי. עכשיו הוא אצלי ומסרב בכל תוקף להוציא אות לטלוויזיה. המוניטור אומנם מרצד כשאני מנסה לקנפג אותו, אבל לא יותר מזה. חשבתי לחבר את הטלוויזיה דרך היציאה השנייה של ה DVI בעזרת מתאם vga to s-video אבל אני מוצא רק אתרים בחו"ל עם הדבר הזה. מישהו מכיר חנות בארץ שיכולה למכור לי כזה דבר? או לחלופין לפתור לי את הבעיה בדרך אחרת. נ.ב כן, ניסיתי הכל - החלפתי קבלים וטלוויזיה וגם עידכנתי דרייברים. נדמה לי שזו בעיה ידועה בכרטיסים האלו.
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם! סופסוף החלטנו ללכת עם הזרם ולקנות טלויזיה LCD לסלון(הגיע הזמן באמת : ). חיפשתי בזאפ ובמקומות אחרים, אבל לא מצליחה למצוא טלויזיה שתעבוד טוב עם ממיר רגיל שהוא לא דיגיטלי(ברוב חוות דעת בזאפ שמים דגש על זה שטלויזיות LCD מעולות בתוכן HD אבל לא ממש טובות בשידורים רגילים :-\ ) אז אם מישהו יכול להמליץ על טלויזיה שתתאים גם לכבלים רגילים אשמח מאוד. כמו כן אם תוכלו להגיד לי על מה בדיוק אני צריכה לשים לב בקניית הטלויזיה? מה לשאול בחנות? איך אני יכולה לדעת/לבדוק אם הטלויזיה עובדת טוב גם עם כבלים רגילים? :s05: תודה מראש לכל מי שיענה!!!
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי כניסה אחת של hdmi והיא מחוברת לכרטיס מסך של המחשב בdvi הכשיו יוצא שידורי hd לyes מה אני יכול לעשות בשביל שגם הכרטיס מסך וגם הממיר של yes יעבדו בhdmi בלי להוציא כל רגע כבלים האם יש פיתרון כ שהוא
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
כאילו יש לי כרטיס מובנה בלוח אם, ויש שם 3 חיבורים. הראשון למיקרופון, השני לרמקולים,(לשם מחובר הרסיבר שלי) אז למה השלישי ? עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה...
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
מחר אני מביא Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional. זה לא יעשה בעיות עם ספק ג'נרי...? אני מתכנן לקנות חדש עוד שבועיים שלוש ככה אולי שווה לחכות עד שאני יביא ספק חדש או שזה לא מפריעה?
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי אתמול את הסט הנ"ל, היום ניסיתי לשחק קצת אובליביון והיה נחמד, למרות שהרמקולים האחוריים עדיין לא מותקנים במקום ואני לא חושב ששמעתי מהם סאונד במשחק. בכל מקרה העיה האמיתית התרחשה כאשר החלטתי לשים אזניות...שומעים ככל הנראה רק את הרמקולים הצדדיים... הכל נשמע מוזר ולא שומעים אנשים שמדברים איתם... זה אמור להיות ככה? זה הופך את יציאת האוזניות ללא רלבנטית בעליל למשחקים. מישהו מכיר? תודה
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
AUDIGY 2 ZS זה כרטיס הקול דרך אגב. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
האם אלטק הולכים להוציא בחצי שנה הקרובה איזה שהוא דגם חדש של רמקולים? משהו ברמה של ה FX6021 או ה MX5021 או בכלל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-