אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
היי אני משתמש בתוכנת המרה HANDBRAKE (חוקית-חינמית) ופעם זה עבד לי והצלחתי. האם יתכן שנדפקו לי הקודקים במחשב? היכן לחפש? תודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי שאלה...? אני רוצה לקנות רמקולים התקציב שלי הוא עד משהו כמו 700 המטרות העיקריות שלי זה סרטים ומוזיקה רציתי לבקש מיכם המלצות לרמקולים שיתאימי לדרישות שרציתי אני גם רוצה לדעת בתחומי עיסוק הנ"ל מה עדיף לי 5.1 או 2.1 ואם תוכלו להגיד לי איזה דגמים יש משתי הסוגים אני אודה לכם נ.ב. קיבלתי את הכתובת של הפורום מחבר שאמר לי שאתם הטובים ביותר ובינתיים תוך כדי שוטטות בפורום אני חייב להודות שאני מסכים איתו אז באמת כל הכבוד לכם
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
טוב הורדתי את הדמו החדש של F.E.A.R והמשחק לא עבד אחרי הרבה ניסיונות הבנתי שזה קשור לסאונד ושאני מבטל את הסאונד המשחק עולה רגיל מישהו יכול לתת לי אופציות למה זה כחה כי זה רק במשחק הזה תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
חשבתי על ה-FX6021 אבל אני לא בטוח.... אמרו לי שהם מאוד איכותיים והאם יש מצב שאוכל לשמוע אותם איפושהו ? תןדה מראש ;D
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני חושב לקנות מחשב HTPC כי נואשתי מלנסות להשיג HOT MAGIC (אני לא מכיר בנאדם אחד שיש לו את זה, אני מתחיל לחשוב שזה מוצר דימיוני לעומת הYES MAX הפופולארי), אבל מה שמפריע לי זה שהבנתי שבמחשבי HTPC אני יכול להקליט רק את מה שאני צופה בו, אז ככה אין לי בעצם שום יתרון משמעותי. האם יש דרך לפתור את זה? ומה אני צריך לבדוק כאשר אני קונה מחשב כזה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אז ככה יש לי DVD דגם של Hyundai יש לי שם יציאה כמו במחשב לחיבור מסך VGA.......ואין לי טלויזיה בחדר רק מסך של מחשב...עכשיו חיברתי את הרמקולים והכל ל DVD ואת המסך חיברתי ליציאה הזאתי....(VGA)ועכשיו אני לא רואה כלום במסך....מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה ??
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אני ינסה בכל זאת.. אני מחפש תוכנה שמאפשרת חיתוך של שירי mp3, מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
-
חיברתי את המחשבב לטלויזיה lcd 32 והרמקולים שלה לא עובדים לי. אז חיברתי את הרמקולים של המחשבב שלי איך עושים שיעבוד לי הרמקולים של ה-lcd! תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
היי.. אני מתלבט כרגע מה לקנות..אני רוצה לקנות רמקולים..עדיף של Altec Lansing.. אני מתלבט בין הATP3 שלהם לבין ה4121..יש ביניהם הבדל אומנם של 150 שקל אבל הרבה אומרים לי שלמרות שהATP3 זולים יותר וישנים יותר הם טובים יותר.. מה ההמלצה שלכם?
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי אתמול את הסט הנ"ל, היום ניסיתי לשחק קצת אובליביון והיה נחמד, למרות שהרמקולים האחוריים עדיין לא מותקנים במקום ואני לא חושב ששמעתי מהם סאונד במשחק. בכל מקרה העיה האמיתית התרחשה כאשר החלטתי לשים אזניות...שומעים ככל הנראה רק את הרמקולים הצדדיים... הכל נשמע מוזר ולא שומעים אנשים שמדברים איתם... זה אמור להיות ככה? זה הופך את יציאת האוזניות ללא רלבנטית בעליל למשחקים. מישהו מכיר? תודה
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת של רמקולים 5.1 , רסיבר ו DVD בסביבות ה 7000-8000 שקל, ומצאתי את זאת בחנות שיש לי בה הנחה: http://www.lasercity.co.il/Product.asp?Pid=ny07&Cat2Cat1ID=29&Cat2ID=0 אני אלך לשמוע את הרמקולים עוד מעט, אבל מה אתם חושבים על ה DVD והרסיבר? אני צריך את המערכת בשביל קולנוע ביתי עם טלוויזיה פלאזמה בעיקר בשביל DVD ו YES .
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות DVD וגם VHD ביחד באותו מכשיר, רציתי לדעת אם זה שווה (שזה לא עושה בעיות), וגם אם יש טכנולוגיות הקלטה יחד- VHD וגם DVD. ואם בכלל שווה להקליט בDVD לדיסק מהטלוויזיה. ומה המחיר הסטנדרטי תודה
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני רוצה קובץ מוזיקה או אודיו כל שהוא שהוקלט במיוחד, שנמצא כמיועד לשימושים הנ"ל. לא שירים מהסידי של אופספרינג או משהו.
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
http://images.creative.com/iss/images/corporate/artwork/hires_AudigyValue_pdt.jpg יש על הכרטיס קול שניי חיבורים נוספים פנימיים 1 soundBlaster והשני aux in אפשר לדעת למה הם משמשים?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
הרסיבר שלי התקלקל היה לי רסיבר של yamaha דיי ישן ואני מחפש לקנות אחד חדש במחיר לא יקר וטוב... עדיף שתהיה לו התנגדות נמוכה כמה שאפשר... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי IRIVER H10 והעיברית שלו הפוכה מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
אני מעוניין במערכת קולנוע עם רמקולים קטנים מה דעתכם על http://www.stereoshop.co.il/Product.asp?Pid=69&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=180 האם כדאי ואם יש עצות אחרות ?????? תודה
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מה דעתכם על המכשיר שנמכר ב"מגה" DVD DIVX מקליט ? האם שווה לקנות אותו , מה איכות ההקלטה שלו ? http://www.mega-sale.co.il/Mega_Electro.html
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים 2.1 וחשבתי על Altec Lansing ATP3 מה דעתכם עליהם ואם יש לך רמקולים טובים יותר באותו טווח מחירים (עד 350שח ) אני אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מה הסמפל רייט של Novation XioSynth 25 (של האינטרפייס שלה)? למישהו פתרונים? קראתי את כל העמודים שקיימים בכל רשת האינטרנט כולה ולא מצאתי... (גם לא באתר של נוביישן ולא בפרוספקט של הזיוסינט עצמה). מוזר, לא?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
כאילו יש לי כרטיס מובנה בלוח אם, ויש שם 3 חיבורים. הראשון למיקרופון, השני לרמקולים,(לשם מחובר הרסיבר שלי) אז למה השלישי ? עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה...
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
האם אלטק הולכים להוציא בחצי שנה הקרובה איזה שהוא דגם חדש של רמקולים? משהו ברמה של ה FX6021 או ה MX5021 או בכלל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
-
אני צריך כרטיס קול 5.1 לרמקולים קריאייטיב שקיניתי ממה שהבנתי ה5.1 של קריאייטיב ושל stlabs זה בול אותו דבר חוץ מהמותג ולכן גם המחיר. אם יש פה מישהו שמבין בזה ויכול לעזור לי ? תודה
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-