אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך PILOT smart tv משנת 2016 שלא ניתן להנמיך את הרמקולים שלו מעבר למצב הסף שהוא חזק מדי. מעבר לבעיית עוצמת הקול, המסך מתאים לחדר בו הוא נמצא ולכמות הצפייה בו. חשבתי לחבר מקרן קול. האם צריך להתקין אפליקציה עבורו? האם במקרן קול ניתן לשלוט בעוצמה בנפרד? יש למקרן קול שלט נפרד? מכשיר פשוט זול ומומלץ? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה לאוזניות על 50$ לקנייה בחו"ל. אני לא רוצה אוזניות in ear ולא אוזניות כפתור, רצוי שהאוזניות יהיו בגודל נורמאלי ושאני לא אראה איתן כמו חייזר ברכבת. תודה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
היי חברים, חבר קנה רסיבר חדש ויש לו אפשרות לקרוס אובר, אני חושב שצריך לחבר מערכת סראונד לווינית כדיי להפעיל אותו. מישהו מכיר את הפונקצייה ויודע לומר אם היא איכותית מספיק ?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם, איך אני יודע אם הכרטיס קול שלי הוא 5.1 או DOLBY (מה ההבדל?), הכרטיס הוא מדגם CMI 9880L והוא מובנה בלוח אם מדגם MSI 915P/G ולא מצויין לגבי זה כלום ב REFERENCE , כמו כן יש באפליקצייה של הדרייבר גם אופצייה שנקראת DSP 7.1 VIRTUAL SPEAKER SHIFTER, מה זה?, אני רוצה לקנות סט רמקולים לקולנוע ביתי, כדי לי להשאר עם הכרטיס, או ששווה לקנות חדש ויש הבדל גדול. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני זקוק לאוזניות כדי לדבר בפלאפון. כידוע לא בריא לדבר עם הפלאפון צמוד לראש (קרינה אלקטרומגנטית) ולי זה גורם כאבי אוזן אם אני מדבר 20 דקות ומעלה.. אז אני מבקש המלצה לאוזניות כפתור עד נאמר 150 ש"ח. יש לי את הpx100 של sennheiser ואני יודע שהם עדיפות על כל אוזניות שתמליצו לי עליהם אבל יש איתם בעיה שהם מגושמות לעומת אוזניות כפתור, וגם גדולות ושבירות ואני לא רוצה שיהרסו לי. התיכנון הוא לשים את האוזניות (שמתחברות לדיבורית של המכשיר) בתא הקטן של התיק. כך אוכל לשלוף ולהחזיר אותם בקלות וללא דאגות שישברו כמו שהpx100 עלולות להישבר.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות טלוזיה לחדר שינה תקציב *1500-2000. *גמיש - אם מצדיק את המחיר מוכן להוסיף עוד 500 ש"ח מעבר לתקציב. המרחק צפיה - קצת פחות מ 3 מטר. מה שמתוכנן לראות בו - שידורי טלויזיה בעיקר ספורט (לא רק). שאלות: - lcd, פלזמה או led - Full HD או Ready HD - איזה גודל מומלץ וכמובן איזה דגמים מולצים? תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש כאן. והמליצו לי על הפורום הזה מפורום אחר. אני מחפש רמקולים למחשב - לא במחיר יקר מדיי, עד 800 שקל. לשימוש של מוזיקה , משחקים , וסרטים ... בעיקרון יש לי רמקולים כבר 10 שנים שקניתי אותם פעם ב-1000 שקל של YAMAHA משהו ענתיקה , וזה מתחיל לקרטע לי. ואני שומע בסטריאו. אם אפשר בבקשה לעזור לי. ואם אפשר יותר בזול אז בכלל כיף! תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום,יש לי מיקרופון למחשב שעובד אצלי נורא חלש בלוח הP5E. אבל זה לא בעיה במיקרופון כי ב2 מחשבים שונים אחרים,הוא עובד ממש טוב ונורמלי, וכל הזמן אנשים בסקייפ ובמסנג'ר מתלוננים על כך שהם שומעים אותי חלש כשאני משתמש בו. אני משתמש בכרטיס קול שמגיע עם הלוח P5E של אסוס,ואני מנסה למצוא פתרון לבעיה מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
חג שמח לכולם אני מעוניין לחבר ממיר של YES למחשב שלי ולתכנן הקלטה מראש של תוכניות TV. האיכות צריכה להיות הכי טובה שאפשר. על איזה כרטים לכידה אתם ממליצים ? האם כדאי שיהיה בו טיונר או שמספיק VIVO? על איזו תוכנה אתם ממליצים לביצוע הלכידה ? אני צריך את האופציה לתכנון לוח זמנים להקלטה כמו כן אני צריך להיות מסוגל להקליט בפורמט MPEG2 ו DIVX . תודה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
<p><p>איזה gauge אני צריך בשביל הרמקולים הספציפים? </p><p>מדובר בגרסה היותר ישנה של הרמקולים בלי החוטים עם הבננות בקצה אלא שצריך להשחיל בתוך חור וללחוץ על החוט עם הברגה.</p><p>והאם יש אופציה טובה להזמנה מאמזון </p><p>גם כן אני רוצה כבל של אוזניות איכותי שצד אחת שמאל ימין והקצה השני שפיץ יחיד שיכנס ל <strong>Asus Xonar Essence STX</strong></p><p>ליציאה היותר איכותית בכרטיס שמיועדת לאוזניות</p></p>
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=416&OrderBy=saleprice בטווח ה-130-160 שקל. עדיף מישהו שיש לו את אחד המוצרים האלה ויודע שהוא טוב (יחסית כמובן). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מחפש המלצה לרסיבר 5.1 (לא צריך יותר), בסביבות ה 2000 שקל. ראיתי שיש Onkyo TXSR313 השאלה איך הוא, או האם יש המלצות אחרות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מחפש משהו סביר במחיר ממש זול, הסיבה לכך פשוטה, זה משהו זמני לחודשיים שלושה.
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
ערב טוב ברצוני לקנות מערכת מיני בסדר גודל של 1000 - 1500 ש"ח (זוהי מתנה ) , איני מבין בנושא זה , אך עברתי כעת על - 50 - העמודים האחרונים של הפורום וקיבלתי קצת רקע כללי , בייחוד הומלצה מערכת מסוג CD-BP2000 של SHARP ברצוני לדעת לגבי המערכות הבאות שכבר בדקתי בחנויות : JVC MX-3 , SHARP E600 , SAMSUNG MAX-S530 האם אחת מהן מומלצת ואם לא היכן לדעתכם ניתן להשיג את ה CD-BP2000 של SHARP ומהו מחירה תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה .... יש לי אוזניות Motorola HT820 אני מעוניין לקנות מתאם בלוטות' שאני אוכל לשמוע ולדבר בסקייפ ואולי אפילו לשלוט דרך האוזניות על ה WINAMP (אני יודע שהוא עובד עם MEDIA PLAYER אבל אני לא סובל את התוכנה הזאת). ובנוסף יש לי גם פלאפון סמסונג R500 שאני מעוניין לדבר דרכו ולשמוע מוזיקה (כן ,יש לו A2DP) ולכן,אני רוצה גם להעביר קבצים בין המחשב לסלולרי ולהיפך, באמצעות אותו מתאם. אגב יש לכם מושג אם בלוטות' 2.0 הכרחי? תודה רבה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, יש לי רמקולים ATP5 ומכיוון שיש לי מספר מקורות לרמקולים האלו (DVD ומחשב להקרנת סרטים) אני רוצה לחבר את הרמקולים לרסיבר ישן שבעזרתו אני אוכל לשמוע גם מה DVD וגם מהמחשב. העניין שלATP5 יש כבר מגבר פנימי, וגם הרסיבר הוא מגבר. השאלה שלי היא, האם אני יכול לחבר את הרמקולים לרסיבר? האם יכולה להיווצר בעיה כאשר אני מחבר מספר מגברים (בהנחה שאני לא מגיע לעוצמה המקסימלית של כל מגבר שתגמור לי את הרמקולים). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות ספורט (ז''א לא כפתור ולא בתוך האוזן). לחיבור למוטורולה מיילסטון. חשוב לי שיהיו נוחות ומיטב האיכות במחיר. בנתיים מצאתי רק את KOSS KCS 7, האם יש משהו עדיף? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס emu1212m אמור לבוא עם כבלי midi נכון? מה שווי של כבלים כאלו?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
הבנתי שהפונקצייה העיקרית שלהם זה שהם חוסמים רעש אני מאזין בעיקר בבית, השאלה אם הם שווים את הכסף? הבנתי שהם נוחים ונראים טוב שזה גם חשוב אם לא אותלם על מה תמליצו? אני מוכן לשים עד 3,000 ש"ח שאלה 2: איך הם בהשוואה לרמקולים מאוד יקרים? האם מאוזניות אני יוכל לקבל אותה איכות כמו שאני מצפה מרמקול ב-20K? (רק בעוצמה נמוכה יותר) (ואני יודע שקצת הגזמתי עם המחיר) שאלה 3: למה בחו"ל הם עולים 300 דולר ובארץ כ-2500 ש"ח??? שאלה 4: האם לקנות מגבר אוזניות? (אם כן איזה) או שגלאקסי 2/איפון יעשו את העבודה? (לא לשים בחתימה) ואני מקווה שלא הפלתי אותכם עם אוזניות במחיר כזה לחבר לאיפון, אבל אני לא מבין בנושא וצריך לדעת את התשובה בתודה, ביבו
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
I have now an un-opened Lexat Jumpdrive 256MB flash player I got from fry's for 80$. I checked and saw the the prices for the Creative MuVo 256MB, also sum up at arround 75$. Should I return the lexar to get the MuVo? Is it alot better that it would worth going through all of this? Or should I just stick with the lexar? Also, how long is creatives warrenty? The features I need are 256MB, easy navigation, a litle LCDm light and not really battery consuming (I live in the US) Thanks, Prexus
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס טלויזיה ששמו הוא Hauppauge המליצו לי על התוכנה win tv עכשיו הכרטיס מחובר פיזית קניתי בנסוף כבל מסכראט ל S-VIDEO חברתי הכול,ואני לא מצליח להגידר את ההגדרות התמונות הבאות מציגות לאיפה הגעתי אשמח מהמבינים בדברים כאלה להסתכל ולנסות לעזור לי בשלב ראשוני לצפות בערוצים כמו כן הבנתי שאינפרא אדום מיותר אז הנה התמונות: תודה מראש לעוזרים אשמח לתגובות ולעזרה ממכם אלירן [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
האם יש דרך לנגן סרטים על טלויזיה מדיסק קשיח חיצוני ?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קצת חדש פה אז נא להתחשב.. אשמח לקבל ממכם המלצות וייעוץ לגבי תוכנה מתאימה לעניני הקלטות ועריכה של מוזיקה, אני מחזיק בבית גיטרה ומגבר ואני מחפש תוכנה שתאפשר לי להקליט שירים ובנוסף לערוך ומקסס עד לשלב הסופי, כרגע אני מנסה את MAGIX MUSIC MAKER אבל בנתיים כבר הספיקו להגיד לי שזה סתם תוכנה וכדאי לי לעבור לפרו טולס או קיובייס או פרוטי לופס, מה לדעתכם התוכנה שהכי תתאים לצורך מה שאני מחפש? תודה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מחפש Headset טוב, עד 350 ש"ח. יהיה בעיקר בשימוש לפגישות עבודה, כך שצריך להיות עם צליל ברור ומיקרופון טוב. אני נדרש להיות עם עוד כמה אנשים בחדר, כך שאם יש בכלל פיצ'ר רלוונטי שיאפשר למיקרופון לסנן את הרעשים האלה, זה יכול לעזור. מדי פעם חוטא בגיימינג - בהיבט הזה אין דרישה לאיכות סאונד מהממת, אבל זה nice to have.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-