אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום ברצוני לקנות נגן פלאש של גיגה שיהיה בו תמיכה בעברית רצוי לא הפוכה אבל גם הפוכה זה יהיה בסדר ושיהיה איכותי בתקציב של 700 שקל אפשר גם להעלות קצת אבל קצת תודה
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
וזאת בגלל שאחותי התעסקה שם עם הקבצים ומחקה את תיקיית ה-SYSTEM. עכשיו אומנם יש לי ברשימה שאני שם את הנגן ב-usb שירי mp3, אבל הם לא מופיעים בנגן שאני מפעיל אותו. איך אני מתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שילחו לי בבקשה עותק של תוכן תיקיית ה-SYSTEM, כי תיקיית הסיסטם שלי נמחקה והנגן מתפקד מאוד לא טוב מאז. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנת אקולייזר טובה ומפורטת למחשב. אני אשמח לקבל המלצות. תודה! נ.ב יש לי את התוכנה שמגיעה עם הכרטיס קול אבל היא מסריחה.... תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת על הבדלים בין טלוויזית פלזמה לLCD המוכר אמר לי שפלזמה זה מעל 30 אינץ' ואילו LCD זה בין 2 אינץ'(כן יש כזה ) לבין 30 אינץ' לפי כמה תגובות שראיתי פה, LCD כדאי בחדר חשוך.. אני אשים את הטלוויזיה שלי בחדר קטן רוב הזמן חשוך, זמן צפייה ביום בין שעתיים לעד 10 שעות... מרחק צפייה של 3 מטרים.. אני רוצה לקנות LCD אבל שמעתי על חסרונות כמו פיקסלים שרופים :-[ תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום חברי המלומדים למישהו יש המלצה לאוזניות טובות במחיר הנ"ל? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום! הייתי מעוניין לשמוע המלצות לגבי מכשיר די.וי.די המשלב בתוכו רסיבר (כמו MARANTZ ER1500, אם אתם מכירים...). המערכת שבחדר שלי נדפקה והתיישנה (LG LH-D6230), זו מערכת עם רמקולים ומכשיר די.וי.די עם רסיבר בשביל הרמקולים. אני רוצה לקנות את ה-MARANTZ ER1500 (יש בו גם DIVX) אבל קודם אני רוצה לשמוע המלצות למכשירים אחרים. נ.ב אולי אתם מכירים גם מכשיר שמסנכרן AUX מהטלויזיה כך שלא יהיה דיליי... אבל רק אם אתם מבינים בזה ... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אם אפשר לבקש מכם .. לתת לי המלצות למקרן לצפיה ב TV במחיר עד 5000 שח ... שימוש ביתי.. תודה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
-
יש בידי טלויזיה 21 אינץ' של חברת ספקטרה, שעבדה כמו שצריך כבר כמה שנים טובות. בחודש האחרון שמתי לב לבעיה מעצבנת ומוזרה, הסאונד נעלם ונחלש וחוזר בצורה אקראית, ניסיתי להחליף את הכבלים שמחוברים מהממיר לטלויזיה, ניסיתי לבדוק מהוידיאו שמחובר לטלויזיה, ניסיתי גם לבדוק קליטה דרך אנטנה ועדיין אותה בעיה מה שמביא אותי לצמצום האפשרויות, והבנה שהבעיה היא מהטלויזיה עצמה - ניסיתי גם בהגדרות לשנות הגדרות ולהעביר את התצוגה לPAL B, ועדיין כלום, ומה שנשאר זה בעיה פיזית בחיבור הרמקולים של הטלויזיה או שהלך המגבר הפנימי של הטלויזיה. מישהו יכול לתת רעיונות? האם בכלל שווה לי לנסות לפתוח את הטלויזיה לבד ולבדוק אם כל החוטים תקינים (המחוברים לרמקולים)?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
איזה אזניות יותר טובות למשחקים כמו CS? icemat siberia - https://www.icemat.com/shop/default.asp?main=products או http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1850_1060 שתי האוזניות כאן הם אותו דבר רק שהשניות עם מיקרופון נכון? וגם אם אני רוצה אוזניות של 5.1 ערוצים ( ה ZALMAN) אני צריך כרטיס כל מיוחד או שעם כל כרטיס פשוט מובנה על הלוחם אם זה יהיה בסדר?
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160712.0 וגם איפה ה ICEMAT היכ זולות -בארץ-?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כרגע יש לי את ה-Live 5.1 מה אתם אומרים יש הבדל רציני שווה תהשקעה!?
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
-
איך בוחרים אוזניות? על מה מסתכלים? אילו מבין הנתונים הם חשובים? יש HZים... מה הם מציינים? ומה יותר טוב? יש OHM... מה זה?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לכם המלצות כלשיהן? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160942.0
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן של חיפושים לא באינטרנט לא מצאתי שום מקום שמוכר את המכשיר הזה (נגן MP3 בעל 1 ג'יגה זכרון) בארץ. אם מישהו מכיר מקום בארץ שמוכר אותו (ומחיר) אני אשמח לשמוע היכן. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
האלן באלן ח-ב-ר-י-ם.... אני צריך עזרה בבבקשההה בקניית נגן... יש לי כמה שאלות. אני מחפש נגן בגודל של 20-30- ג'גה. שיהיה עם איכות שמיעה טובה מאוד... בקשר להצגת וודיאו ותמונות - אז גם חשוב אבל לא הכי.. שהיה קטן וחביב - לא משהו מפלצתי - משהו בגודל חביב שאפשר לסחוב בלי להתבעס עכשיו ככה .. יש לי אפשרות לקנות את ה iPod 30GB שמציג וודיאו ב 1600 שקל חדש בקופסה שחבר הביא מחו"ל ( אם מישהו יכול להגיד לי שזה משמש כארד דיסק זה מאוד יעזור כי עדיין לא הבנתי יש כאלה שאומרים שכן וכאלה שלא. קראתי קצת על האיי-ריבר H340 40 ג'גה ובארץ הוא עולה 1900 שקל ושמעתי שהוא סבבה.. וחשוב מאוד בשבילי הוא משמש שהארד דיסק נייד עכשיו יש עוד מליונים של נגנים במחירים האלה.. אני לא יודע מה לבחור אז בבקשה מי שיכ…
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר שלי חוזר מני יורק עוד חודש והחלטתי שזו הזדמנות טובה לפנק אותי באוזניות חדשות,לא משהו פגזי,בערך 50$. אם אפשרהמלצות על אוזניות כאלו ב- NEW-EGG אבל לא חובה. עוד דבר חשוב-אני אוהב אוזניות "סגורות". תודה, נועם.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי מערכת מיני של איווה, והיא מגיעה עם מנגנון לא חכם במיוחד לחסכון בחשמל, זה מופעל במידה והמערכת חושבת שלא מתנגן כלום במשך משהו כמו רבע שעה, אז היא מכבה את עצמה אוטומטית. הבעיה מתעוררת שאני מחבר את המערכת שתקבל אות מהמחשב, ולפעמים שהווליום מהמחשב חלש, אז היא חושבת ששום דבר לא מתנגן ומכבה את עצמה באמצע, אתם יכולים לנחש לבד כמה זה מרגיז... יש אפשרות לבטל את המנגנון הזה? ניסיתי כבר את כל הכפתורים על המערכת, כלום לא עזר... הדגם זה NSX S556. במידה ואין מה לעשות, אני מחפש 4.1 או 5.1, בהחלט לא 7.1. אני כרגע חייל ואני לא מתכוון להשקיע יותר מידי כסף על רמקולים (משתדל להתרחק מכיוון האלף), נכון שאני ממש רוצה 4.1\5.1 אבל כרגע יש לי ATP3 ואני אתאכזב ליפול מרמת הסאונד שלו... השאלה אם…
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתם בוודאי מכירים את הנגנים הגנריים הפשוטים והקטנים האלה שיש ללא מעט אנשים. ובכן גם לי יש אחד כזה. מכיוון שאני אוהב בעיקר מוזיקה ישראלית, רוב השירים הם בעברית (מן הסתם...) ולכן גם השמות שלהם... הנגן שלי יחסית ישן ולא כולל תמיכה מובנית בעברית כמו שיש לחלק גדול מהנגנים האלה היום... לאחר ניסוי ותהייה אינסופיים (וגם כמה לילות לבנים ), הצלחתי להוריד את הFW המקורי מהנגן למחשב והתחלתי לעבוד עליו. ועכשיו, לאחר עוד כמה לילות לבנים ועריכה אינסופית של הFW, אני גאה לבשר לכל אותם אנשים שיש להם נגן כמו שלי, ללא תמיכה בעברית, שהם יכולים להציג את שפת הקודש על הנגן... :ylsuper: כל מה שאתם צריכים לעשות הוא להוריד את הקובץ שהעלתי ולעדכן את הנגן שלכם... עד כאן הכל טוב …
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
כשאני מעביר תמונות לנגן אני רואה את הקבצים (אני מעביר אותם לתיקייה שנקראית PICTURE אבל כשאני מדליק את המכשיר אח"כ אני לא רואה את התיקייה בכלל! למישהו יש רעיון למה?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-