אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן. ברשותי כבר כמה שנים טובות מערכת 2.1 של קליפש. (או קליפס) כבר בערך שלוש שנים הם שוכבים אצלי במחסן. הם סובלים משני קילקולים: השנאי 110 ל220 שלהם נשרף לי, מה שלא בעיה לקנות חדש. (סביבות 200 שקלים) הקילקול השני הוא שיציאה אחת של רמקולים (הסטליאט הימני) נשרף. יש רק יציאה אחת של רמקול שעובדת. אפשר לחבר את שני הרמקולים לאותו יציאה, אבל זו התפשרות רצינית על איכות. שמעתי שהבעיה הזו מאוד נפוצה עם המערכת הזו, שזה קילקול ידוע. הייתי רוצה לדעת מהי בדיוק הבעיה (איזה חלק שם נשרף\התקלקל) ומי יכול לתקן את הבעיה. אני מניח שאם אני ידע מהי הבעיה אז יהיה יותר קל לאדם שמתעסק עם האלקטרוניקה לתקן את זה. מה שכן, ההתמצאות שלי באתרי אודיו ומחשבים בעולם, והיכולת שלי לקרוא עמודים על גבי עמודים …
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה לכרטיס קול שיתמוך בWIN7, תקציב 150-250, אפשר עוד צפונה אבל לא בהרבה. אשמח גם עם תהיה תמיכה בRED HAT. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מחפש טלויזית lcd סבירה בגודל 32 אינ'ץ,במחיר של כ2500 שח. תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי מהעבודה מחפש טלוויזיה 40-42 אינץ'. מהידע שלי אני יודע שLG ו-SAMSUNG הם מותגים איכותיים במחיר משתלם. מישהו יכול לרמוז לי על כמה דגמים שלהם בעלי יחס מחיר-איכות טובים, או ששווה לבחור חברות אחרות? אמרתי לו שאני השאל אנשים שמכירים את התחום (HWZONE.CO.IL :ylsuper: ) אני לא רוצה שהוא יקנה איזה חרא שיעלה לו באזור 1500-2000 ואז תוך חצי שנה יזרוק אותה לפח (תקלה/ איכות על הפנים). תודה מראש על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לשמוע את דעתכם לגביי הרמקולים והרסיבר הבאים: זה הרסיבר: http://www.netoneto.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=833 את הרמקולים יצא לי לשמוע ומאוד התרשמתי. לגביי הרסיבר, כאן יש לי התלבטות האם להמשיך בקו עם הרמן קרדון, או ללכת על רסיבר של פיוניר שאמור לתת לי יותר עוצמה. אלו הרסיברים: http://www.netoneto.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=876 http://www.netoneto.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=859 כמובן שאשמח לשמוע עוד דעות\הצעות תודה מראש על כל תגובה, עדו
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
יש לי נגן MP3 של אייריבר דגם T10 אני רוצה לקנות אליו אוזניות שגם אני אוכל להנות מהם מול המחשב התקציב הוא עד 200 דולר עם אופציה לקנייה בחו"ל שמעתי כמה אוזניות מה שאהבתי בעיקר זה ה PMX-200 אלה אוזניות טובות אבל אני חושב שכדאי להשקיע קצת יותר אז שמעתי עוד 2 דגמים HD-555 אלה אוזניות נחמדות לדעתי אבל אני מרגיש שהנגן שלי לא סוחב אותם ממש טוב ושמעתי אוזניות שדי מצאו חן בעיניי זה הPXC-250 שבניגוד לכולן מיוצרות באירלנד ולא בסין(זה טוב לא?) עכשיו יש שם מנגנון נגד רעשים שמעתי איתו והוא עובד די לא רע לדעתכם האוזניות האלה שוות את המחיר 130$ או שאפשר להוציא משהו יותר טוב מהכסף הזה? האוזניות מיועדות להליכה עם הנגן ,לריצה נראה לי שאני אקנה את הPMX-200 ב55 דולר בכל מקר…
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מחפש כבל HDMI איכותי כמה שיותר של 10 מטר.. התקציב הוא 250 ש"ח אפשר לחרוג מקסימום 300 יש המלצות?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב החלטתי לוותר על הריבר 320 וללכת על הג'ימיני, אני מקווה שעשיתי החלטה נכונה, אם לא תקנו אותי. החלטתי מכיוון שיש בו את הפונקציה לחבר את המכשיר לטלוויזיה, דבר אדיר לפי דעתי . דבר נוסף שברצוני לשאול למי שמכיר את המכשיר, הוא איך הממשק? האם הוא נוח לתפעול ? האם יש גם את אפשרות הID3 וגם את אפשרות ה"עץ" קבצים ? אני יודע שאפשר לסדר את הקבצים באמצעות העץ, אבל האם גם ניתן לשמוע כך שירים? אני ממש אודה אם תענו לי ותתנו לי מן ביקורת קטנטנה בנושא. אם אתם חושבים שהריבר עדיף, תסבירו לי .
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לחבר טלויזיה (לא סמארט) לאינטרנט. הבנתי שיש מקלטים שעובדים על אנדרואיד ושמתחברים לUSB, והופכים את הטלוויזיה בפועל לסמארט (אין לי מושג ירוק בתחום. תהיו עדינים) אני מחפש אחד כזה עם קליטה טובה (הראוטר יושב בממ"ד והמקלט מיועד לTV שבסלון), אמין ונוח לתפעול (מיועד לאנשים שלא הכי מסתדרים עם מחשבים ותפעול תוכנה). התקציב שלי זה 50$ (כולל משלוח, אפשר למתוח קצת אם שווה את זה) אם צריך פרטים נוספים תשאלו. תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר רמקולים בתצורת 2.1 (X230 של לוגיטק) לנגן דיוידי שיש ברשותי (DV300 פיוניר). עכשיו לפני שהרמקולים יגיעו רציתי לדעת אם תהיה לי אפשרות לחבר אותם ישירות לנגן ללא צורך ברסיבר או גורם מקשר כלשהו ועדיין להנות באופן מלא מהסאונד שהם מספקים. לא יודע איך הולכים החיבורים ברמקולים אבל החיבורים שיש לי בנגן הם כאלה: http://img184.imageshack.us/img184/203/72913841rt3.png מצטער על האיכות זה גוגל צילם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שדרגתי את המחשב וקניתי לוח של אסוס P4-PE שכולל כרטיס קול על הלוח -אם 6 ערוצים,ויש לי SB-LIVE 5.1 PCI איזה כרטיס קול עדיף ? ומה הכוונה 6 ערוצים האם זה 5.1 תודה 9
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי חיבור או יותר נכון אופציה לS/PDIF בלוח אם אבל לא קיבלתי את החיבור הזה, למי שלא יודע על מה אני- אני רוצה לחבר כזה: http://www.nix.ru/autocatalog/motherboards_gigabyte/52383.jpg יש את המוצר הזה (למכירה) רק לג'יגבייט , זה טוב(/יתאים לי ? כל מה שאני רוצה מהדבר הזה זה את היציאה האופטית שתקושר לרסיבר. החנות היחידה שמצאתי שמוכרת זה זיגזג: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4834 אם מישהו מצא בחנות אחרת שירשום פה בבקשה, או למי שיש דרך אחרת לשדר בדרך אופטית לרסיבר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי את ה SAMSUNG R81B אני רוצה לכוון אותה שתשלוט גם על הDVD שלי שהדגם שלו זה : DV-525 ושתלוט גם על הממיר (דרך הכיוון של STB) של YES3100 שיש לי. אני לא מצליח למצוא את הקוד של המכשירים הנ"ל. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חושב על לקנות אותו בארה"ב ב1500 ש"ח זה האם כדאי לי לקנות את הנגן או שעדיף משהו אחר ? אממ אם יש משהו יותר טוב בחמיר הזה +/- מהאתר הזה : www.bhphotovideo.comאז תגידו לי ותסבירו למה כי אני לא מאד בקיא בתכום.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, קיבלתי מה שרציתי - שומעים צלילים שלא שמעו בac'97 שומעים מעולה נקי, אוורירי. רמקולים : Creative Inspire 5.1 T5900 אבל אני משחק בדריברים והכל ומוצא שהSampling Rate הוא 44100. אז הורדתי את הדריבר של asio לwinamp, התקנתי אותו. הדרך היחידה להעלות את זה היא לעשות upsampling, זה יעזור לי? ד.א שימוש בדריבר asio לא מאפשר לי השמעה ב5.1 , מישהו יודע למה (דרך הwinamp).
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הי חברים. אני שמוע המון מוזיקה במשרד במהלך היום ואני מחפש אוזניות איכותיות , הבעיה היא שאני לא יכול לשבת עם בוקסות במשרד אני צריך משהו שנראה מינימליסטי, אוזניות אצבע זה הכי טוב אבל יש משהו דומה שהוא לא גדול מידי פיזית גם יענה על הדרישות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך ipod נגן וידאו שאני אוכל לחבר את את האייפוד לטלויוזיה וישר אני יראה את הסרט. הנגן צריך להיות בנפח של מינמום 30 giga יותר לכיוון ה60, לא חייב אייפוד אפשר גם משהו אחר אבל שיתמוך בכל, שירים, וידאו, שאוכל לחבר את הנגן לטלויוזיה, אני מחפש משהו איכותי טוב התקציב בין 300-380$. אני מזמין את המוצר מחו"ל והחנות היחידה שאני יכול להזמין ממנה היא amzon לינק: http://www.amazon.com/gp/homepage.html/102-3890142-7558538 אנשים חשוב שתגיבו מהר כי קרובי משפחה שלי חוזרים עוד יומיים והמשלוח דרך האתר לוקח יום אז בבקשה תגיבו מהר. תודה
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מחפש לשדרג את האודיו שלי במחשב עם רמקולים חדשים. רמקולים "רגילים" למחשב לא באים בחשבון. אני מחפש איכות אודיופונית אמיתית, לא קופסאות פלסטיק.. יש שתי אופציות: 1. רמקולי מוניטור "אולפניים" דוגמת ה M-Audio BX5a Delux או AudioEngine A5 שעולים כ 2000 ש"ח וכוללים כבר הגברה פנימית. 2. רמקולי מדף כגון KEF C1 או Wharfedale 10.0 (או כל דגם אחר אף רציני יותר - רק שיהיה לו מקום על השולחן שלי) עם מגבר בסיסי (בזה ממש אין לי מושג) מה דעתכם? אשמח לעצות איפה להתחיל. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני מחפש לקנות אוזניות שיחזיקו איתי כמה שיותר שנים אני שומע מוזיקה ורדיו כל היום למשך איזה 6-8 שעות בזמן העבודה במשרד לכן אני מניח שהדרישה העיקרית שלי היא נוחות לאורך זמן. כמובן שאני מעוניין (בעבור כזה מחיר אני מניח שזה די פטתי לא לבקש) איכות וגם תמיכה במגוון רחב של סוגי שמע שונים שכן אני אוהב לשמוע כמעט את כל סוגי המוסיקה גם משחק פה ושם לכן גם תמיכה מינמלית במשחקי מחשב תתקבל בברכה שני הסוגים שכרגע התבייתתי עליהם אחרימ מחקר ארוך הם האוזניות שמצויינות בנושא אבל אשמח לקבל אלטרנטיבות אחרות טובות וזולות יותר אם יש בנמצא לשמחתי יש לי אנשים במשרד שנוסעים על בסיס קבוע לחול ככה שהקנייה שלהם תתבצע רק בחול
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי כרטיס קול של חברת zoltrix המבוסס על CMI 8738 לכרטיס יש יציאה ל 4 רמקולים + יציאת RCA דיגיטלית ל MD או קולנוע ביתי, הוא תומך בתקן A3D AC3 ready hrtf positional audio וכו' כל החיבורים החיצוניים על הכרטיס מוזהבים אני יכול לעשות TRADE עליו ולקבל כרטיס קול creative live value מהדור הראשון (ct4670 ) ללא יציאות מוזהבות וללא יציאה דיגיטלית אך עם יציאות ל 4 רמקולים איזה כרטיס עדיף מבחינת איכות ביצועים וכו'. בברכה.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אהלן כולם אני מחר עובר דירה ומקום לטלויזיה ישנה אין לי כל כך אז רציתי לקבל מכם המלצות לטלויזיות LCD בגודל 32" מחיר כבר ציינתי אבל רק בקשה נוספת מה ההבדל בין HD ready לבין FULL HD ובכלל אם יש לכם איזה קישור למקום שמסביר על כל המושגים החדשים האלואודה מאד תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
התחדשנו ב46" LCD LED 3D של טושיבה לסלון, יש צורך ברסיבר ורמקולים, 5 או 5.1. לטלויזיה עצמה אין יציאות סאונד, לכן הדרישות הן: כניסות: HDMI ברסיבר, 2 או 3 בשביל ממיר HD, מחשב HTPC וXBOX360. חיבורי RCA רגילים או SCART עבור DVD מקליט. יציאות: HDMI. הספק לסלון בגודל סביר, עד עכשיו הייתה שם מערכת מיני סטריאו שהתקלקלו לה הקומפקט והטייפ ושומשה כמגבר לטלויזיה שהייתה לה יציאת סטריאו בRCAים, בכל מקרה ההספק של הסטריאו היוצאת היה 40WRMS X2 כך שסביר שכל דבר יהיה עליה מזה. עוד דבר, אני אנסה למצוא את הדגם של הטלויזיה, אבל יש מצב שיש לה יציאה אופטית, אני לא יודע אם עדיין עובדים עם זה, אבל במקרה שכן, אולי יש רסיבר שיש לו כניסה כזו ואז אפשר לתת לרסיבר רק לטפל בסאונד ולסיים עניין בלי חיבורי …
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
היי אנשים. לאחרונה קיבלתי הצעה מהחברה ממנה רציתי לרכוש את רוב חלקי המחשב, ביניהם ה-X-240, לרכוש דווקא את ה-Z-2300. ההפרש בין 2 המערכות עומד על 650 ש"ח. המערכת תתחבר לכרטיס הקול SupremeFX X-Fi ותשמש אך ורק לשמיעת מוסיקה, כדוגמאת רוק ומטאל. הייתי שמח לדעת מה דעתכם בנושא. האם כדאי לי להוסיף את ההפרש או שאוותר מכיוון שהבדל האיכות לא יהיה קריטי? קראתי המון ביקורות מדהימות על ה-Z-2300.. תודה רבה מראש, לילה טוב לכולם
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=4502 אני חושב ללכת על אלו אך האם ניתן להשיג אותם בפחות האם יש יותר טובים בפחות כסף...? אם כן אז איפה... :s05: תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
החלטתי לפתוח ת'רד בנושא להיטי MTV החדשים (עד חודש), כל אחד שמכיר שירים טובים שיצאו שירשום את השם שלהם. פשוט לא יוצא לי לראות MYV ולכל אלה שלא מכירים שמות של שירים חדשים! רשמו אותם כאן!
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-