עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by itays,

לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אני ינסה בכל זאת.. אני מחפש תוכנה שמאפשרת חיתוך של שירי mp3, מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  2. אני רוצה לדעת מה אני צריך כדי שאני אוכל להתחיל וללמוד, אני יודע תיאוריה ומנגן אם צריך ידע מוזיקלי מוקדם כדי להתחיל ללמוד. כבר ניסיתי לברר קצת ואמרו לי שבשביל להתחיל אני אהיה חייב לקנות מקלדת שליטה ב600 שקל מינימום ואיתה גם כרטיס קול בערך באותו מחיר. אשמח לקבל המלצות על מקלדות\חנויות\כרטיסי קול או בכלל עזרה לאיך להתחיל מה אני צריך לעשות\לקנות\ללמוד לדעת וכו', ICQ: 226978874 MSN: nyrc@widnowslive.com תודה רבה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  3. שלום רצית לדעת אם אפשר לחבר לטלוזיה את הנגן הז iRiver H340 40GB ואם אפשר אני צריך תושבה

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  4. Started by sean23,

אני מחפש כרטיס קול שמתאים לרמקולים creative sbs 580 ולAGP וגם לPCI, בתקציב של עד 400 שקל (עדיף יותר זול,אבל שיהיה מהחברה הכי טובה במסגרת הקציב). תודה.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  5. Started by AviK9,

שלום ברשותי כרטיס audigy 2 תקול ופאנל יציאה קדמי, האם רכישת audigy 2 zs תאפשר לי לחבר אותו לפאנל הישן? תודה, אבי.

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  6. Started by אלוויס,

http://www.sandisk.com/Products/Item(1937)-SDMX4-2048-Sansa_e250_MP3_Player_2GB.aspx אני מחפש משהו שבעיקר היה אפשר לשמוע באיכות מאוד טובה באוזניות בו. שווה 480 שקל? תודה

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  7. כאילו יש לי כרטיס מובנה בלוח אם, ויש שם 3 חיבורים. הראשון למיקרופון, השני לרמקולים,(לשם מחובר הרסיבר שלי) אז למה השלישי ? עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה...

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  8. Started by ceitan,

ברשותי נגן DVD של Infinity שקורא צרובים ו-DIVX אולם ישנן סרט מסויים בו הקול מקדים את התמונה אולם כשצפיתי בסרט במחשב הקול והתמונה היו מסונכרנים לכן אני די משוכנע כי מדור בעניין של Encoders. למשהו יש מושג האם ניתן לעדכן ENCODERS במכשירים אלו בכלל וב-INFINITY בפרט?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  9. אני מחפש מערכת של רמקולים 5.1 , רסיבר ו DVD בסביבות ה 7000-8000 שקל, ומצאתי את זאת בחנות שיש לי בה הנחה: http://www.lasercity.co.il/Product.asp?Pid=ny07&Cat2Cat1ID=29&Cat2ID=0 אני אלך לשמוע את הרמקולים עוד מעט, אבל מה אתם חושבים על ה DVD והרסיבר? אני צריך את המערכת בשביל קולנוע ביתי עם טלוויזיה פלאזמה בעיקר בשביל DVD ו YES .

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  10. Started by TheTNT.COM2,

אני צריך מערכת סטריאו עד 500 שקל (מתנת יום הולדת לאמא ^^), יש למישהו הצעה לדגם צפסיפי שזמין בארץ?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  11. יש לי שאלה...? אני רוצה לקנות רמקולים התקציב שלי הוא עד משהו כמו 700 המטרות העיקריות שלי זה סרטים ומוזיקה רציתי לבקש מיכם המלצות לרמקולים שיתאימי לדרישות שרציתי אני גם רוצה לדעת בתחומי עיסוק הנ"ל מה עדיף לי 5.1 או 2.1 ואם תוכלו להגיד לי איזה דגמים יש משתי הסוגים אני אודה לכם נ.ב. קיבלתי את הכתובת של הפורום מחבר שאמר לי שאתם הטובים ביותר ובינתיים תוך כדי שוטטות בפורום אני חייב להודות שאני מסכים איתו אז באמת כל הכבוד לכם

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  12. Started by TimoTy,

חשבתי על ה-FX6021 אבל אני לא בטוח.... אמרו לי שהם מאוד איכותיים והאם יש מצב שאוכל לשמוע אותם איפושהו ? תןדה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  13. Started by danielb,

בין ה akg k26p וה sennheiser px100 לשימוש בעיקר על האייריבר h10 אבל גם על המחשב. אני מתלבט בין שתיהן כבר המון זמן וכרגע אני נוטה יותר לכיוון הakg. אבל שום דבר לא סגור. מישהו יכול לעזור??

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  14. עם לא, איפה אני יכול למצוא אותו? תודה. (בדיוטיפרי בכמה הוא יותר זול?)

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  15. סאב ושתי רמקולים 2.1 מה הרמקולים (למחשב,סרטים,מוזיקה) הכי טובים ואיכותיים שיש ??

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  16. אז ככה יש לי DVD דגם של Hyundai יש לי שם יציאה כמו במחשב לחיבור מסך VGA.......ואין לי טלויזיה בחדר רק מסך של מחשב...עכשיו חיברתי את הרמקולים והכל ל DVD ואת המסך חיברתי ליציאה הזאתי....(VGA)ועכשיו אני לא רואה כלום במסך....מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה ??

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  17. Started by hen_bj,

שלום רב ! אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD והשימושים שלי בה יהיו לצפיה רגילה, לא צריך איכות משוגעת יותר מאשר של טלוויזיות השמנות של היום. השאלה שלי היא איך הטלוויזיה ? והאם היא מתחברת לממיר דיגיטלי של הוט בלי בעיות? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=RWSD2702 אם זה לא הפורום המתאים אני מצטער ותעבירו בבקשה... תודה מראש , חן.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  18. Started by snuffi,

אני מעוניין לקנות טלויזיית LCD 42 אינצ' בתקציב של 8000-9000 ש"ח... אני מקבל המון המלצות ואני לא יודע במה לבחור.... מישהו יכול להמליץ לי על דגמים טובים במחירים האלו...

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  19. אני מעוניין במערכת קולנוע עם רמקולים קטנים מה דעתכם על http://www.stereoshop.co.il/Product.asp?Pid=69&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=180 האם כדאי ואם יש עצות אחרות ?????? תודה

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  20. Started by Nissuni,

שלום לכולם, יש לי פאנל KD-G511 של JVC. עכשיו הבעיה היא שהפלסטיק מקדימה (השחור), מה שמונח לפני הפאנל, שעליו שמים את הפאנל - דפוק! אני חייב להחליף אותו. שלחתי אותו למעבדה ואין הם אומרים לי שאי אפשר לתקן אלא חייבים להחליף את החלק מקורי אבל הבעיה שצצה היא שלא הגיעו עדיין חלקים (זה קרה לפני חודש ככה) המצב כרגע הוא שאני לא יכול לשלוט בפאנל. שום כפתור לא עובד. אני לא יכול להעביר לרדיו.. כל מה שאני יכול לעשות זה לשים CD ולשמוע אותו מהתחלה ועד הסוף ובכל פעם שאני מניע הדיסק מתחיל מחדש... מישהו יודע אם אפשר לתקן? בבקשה תעזרו לי... אני מוכן גם למכור אותו בגרושים אם אף אחד לא יודע

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  21. לצורך חיבור לרסיבר. המטרה - צפייה בסרטים דרך המחשב, תוך ניצול יכולות קידוד הדולבי דיגיטל שלהם. המחיר - כמה שיותר איכות בכמה שפחות כסף. תודה.

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  22. Started by Inter,

היי אני צריך עזרה בלהקליט שיחות טלפון עם יש קזו אפשרות ?? עם כן תודיעו לי בבקשה ממולץ ישירות למחשב

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  23. Started by RMX,

שלום, המערכת סטיראו שמחוברת לי למחשב דרך usb לא נשמעת טוב בזמן האחרון, אני חושב שחסר לי דרייבר usb תקין. ואני לא מוצא הורדה של זה, אז אם מישהו יכול לתת לי לינק הפרטים של הכרטיס קול: Audio Adapter Creative Audigy SE (SB0570) Sound Card

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  24. Started by a_lior,

שלום רב, אני מעוניין בכרטיס קול למחשב שישמש לצפיה בסרטים ולמוסיקה. אני מתלבט בין שני הבאים: audigy zs 2 platinium pro sound blaster x-fi platinium שני עולים אותו דבר אשמח להמלצה, תודה

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  25. היי אני משתמש בתוכנת המרה HANDBRAKE (חוקית-חינמית) ופעם זה עבד לי והצלחתי. האם יתכן שנדפקו לי הקודקים במחשב? היכן לחפש? תודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים