אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
היי. יש לי ווינדואס ויסטה ויש לי בעיה עם קול. כאשר אני למשל משתמש בתוכנה iTunes, ובאמצע השיר אני עוצר את השיר ואני פותח לרגע איזה סרט בכל תוכנה שהיא כמו Windows Media Classic לדוגמא, אז בווינדואס מדיה קלאסיק אני רואה רק וידאו ולא שומע אודיו בכלל. כאילו אין אודיו לסרט. ואותו דבר הפוך אם באמצע סרט אני מנסה להשמיע שיר באייטיונס, זה מריץ את השיר אבל לא שומעים. אותו דבר אם פתוח לי למשל סרט או שיר ואני מנסה לראות וידאו ביוטיוב וכך הלאה והלאה בעוד תוכנות שדורשות אודיו. איך אני מתקן את העניין? כי פעם זה היה רץ לי על כמה תוכניות שאני רוצה בו זמנית. בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני יכול להגדיל את הכתוביות של הסרטים בווינדוס מדיה סנטר, התירגומים נמצאים על קבצי srt. תודה.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
ברשותי נגן DVD של Infinity שקורא צרובים ו-DIVX אולם ישנן סרט מסויים בו הקול מקדים את התמונה אולם כשצפיתי בסרט במחשב הקול והתמונה היו מסונכרנים לכן אני די משוכנע כי מדור בעניין של Encoders. למשהו יש מושג האם ניתן לעדכן ENCODERS במכשירים אלו בכלל וב-INFINITY בפרט?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי אני צריך עזרה בלהקליט שיחות טלפון עם יש קזו אפשרות ?? עם כן תודיעו לי בבקשה ממולץ ישירות למחשב
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום, המערכת סטיראו שמחוברת לי למחשב דרך usb לא נשמעת טוב בזמן האחרון, אני חושב שחסר לי דרייבר usb תקין. ואני לא מוצא הורדה של זה, אז אם מישהו יכול לתת לי לינק הפרטים של הכרטיס קול: Audio Adapter Creative Audigy SE (SB0570) Sound Card
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מערכת 5.1 כלומר 5 רמקולים + סאב ורציתי לדעת איך יהיה המיקום הכי טוב שלהם ושל הסאב לשמיעה איכותית ומקסימלית
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה על DVD קורא DIVX וכו' עם חיבור usb וכרטיס זיכרון תודה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שמעתי איפושהו שהדבר אפשרי, מישהו יודע האם והכיצכד תודה
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
נניח שיש לי שני כרטיסי קול על המחשב עכשיו, שניהם עובדים ואני יכול לבחור באיזה אני רוצה להשתמש, דרך לוח הבקרה והגדרת הכרטיס כ Default. עכשיו, מה שאני רוצה לעשות זה לקשר בין שני כרטיסי הקול כך שהשמע שנכנס מכניסת מיקרופון מכרטיס קול אחד, יעבור אוטומטית ובאופן מיידי ליציאת הרמקולים של הכרטיס השני. ווינדוס עצמו מן הסתם לא תומך בשטות כזאת. השאלה אם יש תוכנה כלשהי שיודעת לעשות דברים כאלה. יש למישהו מושג מאיפה להתחיל?
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מקדימה תאוזניות אבל אני לא שומע בהם כלום אני לא רוצה לחבר מאחורה כי זה מעצבן כל פעם לסובב תשולחן ולהחליף בין החוט של הרקמולים לחוט של האוזניות שמעתי צריך לעשות משהו בלוח אם כדי לשמוע מקדימה לא?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום יש לי נגן DVD של LG שמנגן גם Divx דגם DR7622W כשאני מנגן סרטי Divx (ואפילו שהם בעצמם ברזולוציה 16:9) המכשיר לא מזהה שצריך להתאים אותם למסך והוא מציג אותם כאילו היו 4:3 (עם פסים שחורים למעלה ולמטה למילוי, אפילו שכשמנגנים אותם במחשב במדיה פלייר אין כאלה). יש לציין שכשמנגנים סרטי DVD רגילים ברזולוציה 16:9 הם מוצגים כהלכה. מישהו נתקל בבעיה הזאת פעם? יש פתרון??
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על האוזניות האלה? איך הבאסים ואיך הכל?! בכלל.. תגידו מה אתם חושבים על האוזניות האלו?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
סאב ושתי רמקולים 2.1 מה הרמקולים (למחשב,סרטים,מוזיקה) הכי טובים ואיכותיים שיש ??
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
שלום רב ! אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD והשימושים שלי בה יהיו לצפיה רגילה, לא צריך איכות משוגעת יותר מאשר של טלוויזיות השמנות של היום. השאלה שלי היא איך הטלוויזיה ? והאם היא מתחברת לממיר דיגיטלי של הוט בלי בעיות? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=RWSD2702 אם זה לא הפורום המתאים אני מצטער ותעבירו בבקשה... תודה מראש , חן.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלויזיית LCD 42 אינצ' בתקציב של 8000-9000 ש"ח... אני מקבל המון המלצות ואני לא יודע במה לבחור.... מישהו יכול להמליץ לי על דגמים טובים במחירים האלו...
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה שבועות רכשתי נגן Foxda FM6606 שעבד עד לפני כמה ימים מצויין אך מאז כל פעם שאני מחבר אותו למחשב יש לי אפשרות להעביר\למחוק קבצים או סתם להתסתובב בספריות בערך ל3 שניות ואז החלון קופא והנגן כותב READING. אין לי תעודת אחריות (האמת היא שאני אפילו לא יודע אם אין אחריות או איבדתי את התעודה) אז צריך לפתור את הבעיה. למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום רצית לדעת אם אפשר לחבר לטלוזיה את הנגן הז iRiver H340 40GB ואם אפשר אני צריך תושבה
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
הצעת מחיר עד 400 ש"ח[br]פורסם בתאריך: 10.05.2009 בשעה 18:16:16 יותר נכון אניצריך המלצות לכרטיס טלווזיה במחיר עד400 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול שמתאים לרמקולים creative sbs 580 ולAGP וגם לPCI, בתקציב של עד 400 שקל (עדיף יותר זול,אבל שיהיה מהחברה הכי טובה במסגרת הקציב). תודה.
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
לצורך חיבור לרסיבר. המטרה - צפייה בסרטים דרך המחשב, תוך ניצול יכולות קידוד הדולבי דיגיטל שלהם. המחיר - כמה שיותר איכות בכמה שפחות כסף. תודה.
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
AUDIGY 2 ZS זה כרטיס הקול דרך אגב. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
8-Channel Audio Combo Kit אני צריך את החלק הזה ללוח של גיגבייט כדי לחבר את המערכת קולנוע שלי ויש אותו רק בנעה מחשבים מישהו יודע איפה אפשר לקנות את זה באזור המרכז(ראשון)???
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין בכרטיס קול למחשב שישמש לצפיה בסרטים ולמוסיקה. אני מתלבט בין שני הבאים: audigy zs 2 platinium pro sound blaster x-fi platinium שני עולים אותו דבר אשמח להמלצה, תודה
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום אנשים, קניתי כרטיס קול fireface800 של חברת rme ב7800 ש"ח. אחד הכרטיסים הטובים שיש. בשביל לחבר אותו שיפיק את המקסימום הבנתי שאני צריך כרטיס firewire800 ולא firewire רגיל. בחנות שרכשתי את הכרטיס אמרו לי שאני צריך firewire 800 עם ציפסט של טקסס אינסטורמנט והפנו אותי לחנות, שם כמובן אמרו לי שיש שני סוגים אחד טוב ואחד פחות טוב, הטוב 640, הפחות טוב 340, למרות שכרטיס firewire800 בלי הצ'יפסט של טקסס אינסטורמנט אלא עם צ'יפסט אחר אני יכול לקנות ב130 שקל... בבקשה תעזרו לי אני אובד עצות, ואני לא רוצה שאני ייצא פראייר בגלל זה. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-