עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by kEv,

אני מחבר את המחשב עם כבל שבקצוות הוא צהוב שמתחבר לטלוייזיה וככה אני רואה אבל מה? אני רואה שחור לבןןןןןןןןןןןןןןןן ואיייייייי אתם לא יודעים איך אני מתעצבן אני שינית את הגדרות בפורמט וכלוםםםםםםםםםם אני עדכנתי את את הדרייברים וזה עבדדדדדדדד אבל אחרי זה אני הוצאתי את הכבלללל שוב פעם שחור לבןןןןןןן נוווווווווווווו עזרההההההההההההה

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  2. Started by kyem,

יש לי בעיה עם usb mp3 player .הוא לא מצליח לעלות לא במחשב ולא עם סוללות.הנגן כותב על המסך שלו "starting" נכבה וככה פעם לאחר פעם עד שאני לא מוציא אותו או מוציא סוללות. האם נגן נידפק או וזו היא סתם בעיה של תוכנה או boot של הנגן ואולי אפשר לסדר את זה בעזרת איזושהי תוכנה?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  3. Started by kobi_af,

אני רוצה לחבר מקדימה תאוזניות אבל אני לא שומע בהם כלום אני לא רוצה לחבר מאחורה כי זה מעצבן כל פעם לסובב תשולחן ולהחליף בין החוט של הרקמולים לחוט של האוזניות שמעתי צריך לעשות משהו בלוח אם כדי לשמוע מקדימה לא?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  4. סאב ושתי רמקולים 2.1 מה הרמקולים (למחשב,סרטים,מוזיקה) הכי טובים ואיכותיים שיש ??

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  5. Started by tenana,

מישהו יכול להמליץ לי על משהו?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  6. מחבר בrc את כרטיס המסך gf440 mx 64mb למסך של טלוייזיה בav יש דרייבר הכי חדש -מקורי מnvidia המחשב פשוט לא קולט את הtv ואני לא מצליח להשמיע קבציי וידאו של דור 3 פלפון lg במחשב רואים אבל לא שומעים! יש לי חבילת מקודדים של kazza mega pack

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  7. Started by snuffi,

אני מעוניין לקנות טלויזיית LCD 42 אינצ' בתקציב של 8000-9000 ש"ח... אני מקבל המון המלצות ואני לא יודע במה לבחור.... מישהו יכול להמליץ לי על דגמים טובים במחירים האלו...

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  8. Started by Nissuni,

שלום לכולם, יש לי פאנל KD-G511 של JVC. עכשיו הבעיה היא שהפלסטיק מקדימה (השחור), מה שמונח לפני הפאנל, שעליו שמים את הפאנל - דפוק! אני חייב להחליף אותו. שלחתי אותו למעבדה ואין הם אומרים לי שאי אפשר לתקן אלא חייבים להחליף את החלק מקורי אבל הבעיה שצצה היא שלא הגיעו עדיין חלקים (זה קרה לפני חודש ככה) המצב כרגע הוא שאני לא יכול לשלוט בפאנל. שום כפתור לא עובד. אני לא יכול להעביר לרדיו.. כל מה שאני יכול לעשות זה לשים CD ולשמוע אותו מהתחלה ועד הסוף ובכל פעם שאני מניע הדיסק מתחיל מחדש... מישהו יודע אם אפשר לתקן? בבקשה תעזרו לי... אני מוכן גם למכור אותו בגרושים אם אף אחד לא יודע

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  9. Started by ASSAFsa,

אני מחפש רמקולים 2.1 וחשבתי על Altec Lansing ATP3 מה דעתכם עליהם ואם יש לך רמקולים טובים יותר באותו טווח מחירים (עד 350שח ) אני אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  10. לצורך חיבור לרסיבר. המטרה - צפייה בסרטים דרך המחשב, תוך ניצול יכולות קידוד הדולבי דיגיטל שלהם. המחיר - כמה שיותר איכות בכמה שפחות כסף. תודה.

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  11. Started by JohnnyBGood,

מה הסמפל רייט של Novation XioSynth 25 (של האינטרפייס שלה)? למישהו פתרונים? קראתי את כל העמודים שקיימים בכל רשת האינטרנט כולה ולא מצאתי... (גם לא באתר של נוביישן ולא בפרוספקט של הזיוסינט עצמה). מוזר, לא?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  12. Started by אלוויס,

http://www.sandisk.com/Products/Item(1937)-SDMX4-2048-Sansa_e250_MP3_Player_2GB.aspx אני מחפש משהו שבעיקר היה אפשר לשמוע באיכות מאוד טובה באוזניות בו. שווה 480 שקל? תודה

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  13. Started by assafidan6,

חיברתי את המחשבב לטלויזיה lcd 32 והרמקולים שלה לא עובדים לי. אז חיברתי את הרמקולים של המחשבב שלי איך עושים שיעבוד לי הרמקולים של ה-lcd! תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  14. Started by Builds,

היי. יש לי ווינדואס ויסטה ויש לי בעיה עם קול. כאשר אני למשל משתמש בתוכנה iTunes, ובאמצע השיר אני עוצר את השיר ואני פותח לרגע איזה סרט בכל תוכנה שהיא כמו Windows Media Classic לדוגמא, אז בווינדואס מדיה קלאסיק אני רואה רק וידאו ולא שומע אודיו בכלל. כאילו אין אודיו לסרט. ואותו דבר הפוך אם באמצע סרט אני מנסה להשמיע שיר באייטיונס, זה מריץ את השיר אבל לא שומעים. אותו דבר אם פתוח לי למשל סרט או שיר ואני מנסה לראות וידאו ביוטיוב וכך הלאה והלאה בעוד תוכנות שדורשות אודיו. איך אני מתקן את העניין? כי פעם זה היה רץ לי על כמה תוכניות שאני רוצה בו זמנית. בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  15. Started by ParanoidLoneWolf,

שלום, יש לי כ600 ש''ח, ויתכן שאוכל לגייס עד 400 ש''ח נוספים (1000 בסה''כ). מאז שהתחלתי את לימודיי גיליתי שאני מתגעגע מאוד למוסיקה שלי, כך שאני צריך נגן נייד. כמו-כן, התרגלתי לשמוע מוסיקה עם Sennheiser HD280, ממה שהבנתי ידרש סכום נכבד להשיג את אותה האיכות (שיש ביניכם שינחרו בבוז ויגידו שזו לא איכות בכלל כמובן) באוזניות in-ear, עם-זאת, אני בטוח שהמבינים ביניכם יוכלו לעזור לי. אני צריך נייד איכותי עם אוזניות איכותיות ב1000 ש''ח, מן-הסתם אני מעוניין בנגן פלאש (הרי הארד דיסק לא יכנס בתקציב ממה שהבנתי), ובאוזניות in-ear שכאמור יוכלו לספק לי איכות מוסיקה טובה, עם באסים טבעיים. אשמח מאוד לקבל תשובה האם אפשר להשיג חיה(ות) שכזאת במחיר שכזה, ואם לא אז מה הדבר הכי קרוב? תמיכה בפורמטי…

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  16. Started by ceitan,

ברשותי נגן DVD של Infinity שקורא צרובים ו-DIVX אולם ישנן סרט מסויים בו הקול מקדים את התמונה אולם כשצפיתי בסרט במחשב הקול והתמונה היו מסונכרנים לכן אני די משוכנע כי מדור בעניין של Encoders. למשהו יש מושג האם ניתן לעדכן ENCODERS במכשירים אלו בכלל וב-INFINITY בפרט?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  17. Started by GrayFox,

מה המצב אנשים? קניתי לי רמקולים למחשב T6060 של Creative ולצערי כשאני שומע מוסיקה בWinamp או בכלל בכל תוכנה אחרת אני לא שומע בכל הרמקולים אלא רק בקידמיים, יש לי לוח אם של Asus P5K Deluxe שאני שומע עם הכרטיס קול המובנה ואני עם VISTA ULTIMATE SP1 יש לי מישהו מושג איך אני יכול לסדר את הבעיה הזאת? תודה

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  18. ??? אהלן, בDVD שרכשתי מצויין לקראת סוף החוברת: The interval time of turn on this product must be over 30 seconds to prolong the service life. האם הכוונה היא לא להדליקו לפחות מ-30 שניות או מה? איזה עוד טיפים המומחים יתנו להארכת חיי מוצר כמו DVD לא איכותי במיוחד?? הרי הם מתקלקלים כמו כלום! תודה, Taco

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  19. Started by Discreet,

http://images.creative.com/iss/images/corporate/artwork/hires_AudigyValue_pdt.jpg יש על הכרטיס קול שניי חיבורים נוספים פנימיים 1 soundBlaster והשני aux in אפשר לדעת למה הם משמשים?

20. Started by TimoTy,

חשבתי על ה-FX6021 אבל אני לא בטוח.... אמרו לי שהם מאוד איכותיים והאם יש מצב שאוכל לשמוע אותם איפושהו ? תןדה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  21. Started by gabriel,

אני חושב לקנות מחשב HTPC כי נואשתי מלנסות להשיג HOT MAGIC (אני לא מכיר בנאדם אחד שיש לו את זה, אני מתחיל לחשוב שזה מוצר דימיוני לעומת הYES MAX הפופולארי), אבל מה שמפריע לי זה שהבנתי שבמחשבי HTPC אני יכול להקליט רק את מה שאני צופה בו, אז ככה אין לי בעצם שום יתרון משמעותי. האם יש דרך לפתור את זה? ומה אני צריך לבדוק כאשר אני קונה מחשב כזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  22. נניח שיש לי שני כרטיסי קול על המחשב עכשיו, שניהם עובדים ואני יכול לבחור באיזה אני רוצה להשתמש, דרך לוח הבקרה והגדרת הכרטיס כ Default. עכשיו, מה שאני רוצה לעשות זה לקשר בין שני כרטיסי הקול כך שהשמע שנכנס מכניסת מיקרופון מכרטיס קול אחד, יעבור אוטומטית ובאופן מיידי ליציאת הרמקולים של הכרטיס השני. ווינדוס עצמו מן הסתם לא תומך בשטות כזאת. השאלה אם יש תוכנה כלשהי שיודעת לעשות דברים כאלה. יש למישהו מושג מאיפה להתחיל?

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  23. Started by manga05,

אהלן, המטרה שלי היא לשחק במחשב ולראות סרט DIVX על הטלויזיה. יש לי כרטיס מסך של NVIDIA, אפשר לומר גיפורס וכל ההגדרות שאתם מכירים בכרטיסים האלה קיימים גם אצלי, מצאתי אופציה שמאפשרת לשים במסך המשני (הטלויזיה) FULLSCREEN של סרט שמריצים (כשזה במצב של CLONE) שזה כמעט מושלם! הבעיה היא שאם אני מריץ משחק (שלא רץ בתוך חלון) אז זה CLONE אמיתי - ורואים את המשחק ולא את הסרט. אז איך עושים את זה? ובכלל, האם מחשב מספיק חזק בשביל לעשות את שני הדברים האלה ביחד ?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  24. Started by borissurets,

מה אתם אומרים על האוזניות האלה? איך הבאסים ואיך הכל?! בכלל.. תגידו מה אתם חושבים על האוזניות האלו?

25. Started by raltal,

יש לי IRIVER H10 והעיברית שלו הפוכה מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים