אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם; אני מעוניין לקנות אוזניות למחשב שישמשו אותי בעיקר למשחקים (למרות שאני כנראה גם יחבר אותם לאייפוד שלי). טווח המחירים שאני מעוניין בו הוא עד 180 ש"ח, אני רוצה אוזניות קשת, סגורות. אני מתלבט בין שני דגמים, עקרונית אני לא ממש מבין בתחום, כך שאם למישהו יש איזושהיא המלצה אחרת, או יודע מי מהן עדיפה יותר אני יודה לו מאוד. שני הדגמים: אלה של סנהייזר שיותר מצאו חן בעיני - http://www.headphones.co.il/store/main/producat_ver.aspx?id_prod=96 או אלה של קוס - http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=ur15&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=387&aff=Zap〈=he# תודה לעונים -רון
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבחירת נגן לקבצי האודיו בלבד (ללא וידיאו) אני צריך בין 2-5 G עד 500 ש"ח ושתהיה לו אחריות טובה תודה מראש con206
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
הצעת מחיר עד 400 ש"ח[br]פורסם בתאריך: 10.05.2009 בשעה 18:16:16 יותר נכון אניצריך המלצות לכרטיס טלווזיה במחיר עד400 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יש היום DVD שקורא גם סרטים משוכתבים? מי שלא הבין הכוונה שבוא נגיד צרבתי דיסק עם 4 סרטים ואחרי כמה ימים החלטתי לצרוב עוד 2 סרטים על הדיסק היום הDVD שלי לא קורא לי את ה2 החדשים שהוספתי יש היום DVD שכן יקרא אותם?
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני יכול להגדיל את הכתוביות של הסרטים בווינדוס מדיה סנטר, התירגומים נמצאים על קבצי srt. תודה.
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אז ככה, כיום אני משתמש באוזניות ( SURROUND 5.1 ) אבל כשאני מדליק את הרמקולים (של חברת ALTEC ) אז רק האוזניות עובדות... ואני לא רוצה כל פעם לנתק ולחבר את האוזניות... * יש לציין שלפני מספר חודשים שהיו לי אוזניות רגילות אז הרמקולים כן עבדו במקביל עם האוזניות * לינק לאתר היצרן של האוזניות : http://www.cybersnipa.com/us/products/sonar-5.1-gaming-headset.php?PHPSESSID=01e02c98b846a4f97dd74ffde3304baa
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום, המערכת סטיראו שמחוברת לי למחשב דרך usb לא נשמעת טוב בזמן האחרון, אני חושב שחסר לי דרייבר usb תקין. ואני לא מוצא הורדה של זה, אז אם מישהו יכול לתת לי לינק הפרטים של הכרטיס קול: Audio Adapter Creative Audigy SE (SB0570) Sound Card
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין בכרטיס קול למחשב שישמש לצפיה בסרטים ולמוסיקה. אני מתלבט בין שני הבאים: audigy zs 2 platinium pro sound blaster x-fi platinium שני עולים אותו דבר אשמח להמלצה, תודה
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
מישו פה יכול להמליץ על מיקרופון בצורה כמו של במה אבל עם חיבור למחשב... והוא צריך להיות עם קליטה מ 3 כיוונים משו בסגנון של XM8500וBehringerו אבל יותר זול.. הייתי קונה אותו אבל הוא ממש יקר בארץ אז משו בסביבות עד 150 כולל משלוח זתומרת אנלא רוצה להוציא יותר מ 150 בכללי.. צריך שיהיה לו באסים חזקים זה לא לשירה תודה
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
http://images.creative.com/iss/images/corporate/artwork/hires_AudigyValue_pdt.jpg יש על הכרטיס קול שניי חיבורים נוספים פנימיים 1 soundBlaster והשני aux in אפשר לדעת למה הם משמשים?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
חברים שלום יש לי מערכת קולנוע בחדר כאשר הרסיבר הוא YAMHA דגם RXV361 המגבר עוצמתי אך ישנה בעיה בינו לבין הכרטיס המובנה שלי, אז כך שאני מנגן דיסק רגיל מהDVD או מעביר ברסיבר למצב של טלוויזיה אני שומע חזק, כאשר אני עובר ליציאת המחשב הסאונד צונח, כל הווליום במחשב על 100%, אני משתמש בלוח אם של GIGABYTE דגם GA-MA790FX-DS5 ומשום מה הכרטיס לא מספיק מספק עוצמה, הייתי רוצה המלצה על כרטיס חזק... בתודה מראש לעוזרים נאור
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
טווח מחירים עד 800 ש"ח ככה :-\ יש לי כבר 2 רמקולים של JBL ועוד שני רמקולים של פיוניר וכולם ביצות אבל הפיוניר יהיו מקדימה וה-JBL מאחור... אם מערכת 4X45 של סוני רדיו דיסק
-
התקנתי את התוכנה והפעלתי ובהטענה קופץ לי האלרט הבא (מצורפת תמונה). למה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
יש לוח אם GIGABYTE NFORCE 4 ויש לי בעיה כאשר אני מפעיל שירים .. לא שומע את הבאס בשיר ... אני שומע אותו גרוע כזה .. כרטיס ONBOARD מה זהיכול להיות ?
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
זקוק לעזרה בהתקנה. לאחר עליית התוכנה אני מתבקש לחבר את המכשיר למקור המתח הנפרד. וכשאני מחזיר אותו לא קורה הרבה... מישהו ניסה והצליח/נתקל בבעיות דומות?
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
מה דעתכם על המכשיר שנמכר ב"מגה" DVD DIVX מקליט ? האם שווה לקנות אותו , מה איכות ההקלטה שלו ? http://www.mega-sale.co.il/Mega_Electro.html
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
1.Creative X-Fi XtremeAudio 2.Creative X-Fi XtremeGamer מה ההבדל בינהם ומה עדיף לקנות לדעתכם? במחיר ההבדל הוא 160 שקל . תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
חיברתי את המחשבב לטלויזיה lcd 32 והרמקולים שלה לא עובדים לי. אז חיברתי את הרמקולים של המחשבב שלי איך עושים שיעבוד לי הרמקולים של ה-lcd! תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
היי.. אני מתלבט כרגע מה לקנות..אני רוצה לקנות רמקולים..עדיף של Altec Lansing.. אני מתלבט בין הATP3 שלהם לבין ה4121..יש ביניהם הבדל אומנם של 150 שקל אבל הרבה אומרים לי שלמרות שהATP3 זולים יותר וישנים יותר הם טובים יותר.. מה ההמלצה שלכם?
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי אתמול את הסט הנ"ל, היום ניסיתי לשחק קצת אובליביון והיה נחמד, למרות שהרמקולים האחוריים עדיין לא מותקנים במקום ואני לא חושב ששמעתי מהם סאונד במשחק. בכל מקרה העיה האמיתית התרחשה כאשר החלטתי לשים אזניות...שומעים ככל הנראה רק את הרמקולים הצדדיים... הכל נשמע מוזר ולא שומעים אנשים שמדברים איתם... זה אמור להיות ככה? זה הופך את יציאת האוזניות ללא רלבנטית בעליל למשחקים. מישהו מכיר? תודה
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
??? אהלן, בDVD שרכשתי מצויין לקראת סוף החוברת: The interval time of turn on this product must be over 30 seconds to prolong the service life. האם הכוונה היא לא להדליקו לפחות מ-30 שניות או מה? איזה עוד טיפים המומחים יתנו להארכת חיי מוצר כמו DVD לא איכותי במיוחד?? הרי הם מתקלקלים כמו כלום! תודה, Taco
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות DVD וגם VHD ביחד באותו מכשיר, רציתי לדעת אם זה שווה (שזה לא עושה בעיות), וגם אם יש טכנולוגיות הקלטה יחד- VHD וגם DVD. ואם בכלל שווה להקליט בDVD לדיסק מהטלוויזיה. ומה המחיר הסטנדרטי תודה
-
- 4 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מערכת 5.1 כלומר 5 רמקולים + סאב ורציתי לדעת איך יהיה המיקום הכי טוב שלהם ושל הסאב לשמיעה איכותית ומקסימלית
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
היי אני משתמש בתוכנת המרה HANDBRAKE (חוקית-חינמית) ופעם זה עבד לי והצלחתי. האם יתכן שנדפקו לי הקודקים במחשב? היכן לחפש? תודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
לפני כמה דקות כשניסיתי להפעיל את ATITOOL הכרטיס קול שלי התחיל לצפצף, אז נכנסתי ללחץ וכיביתי מהר את המחשב לפני שיקרה לו משהו. עכשיו נראה לי שהוא נדם לגמרי, עשיתי ריסטארט פעמיים ואני לא מצליח לשמוע שום קול במחשב, כל הכבלים מחוברים כמו שצריך וגם ה-Volume Control. יש לי Creative Sound Blaster Audigy 2 ונקשרתי אליו, הוא לא יכול למות ככה פתאום :-\ עזרה! אני חייב להבין מה הבעיה פה.
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-