עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by razoli,

ראתי היום DVD של infinity ב 400 שקל עם יציאה של HDMI ורצתי לדעת עד איזה רזולוציה זה תומך הכוונה אם אני אצרוב פרק בסידרה בHD אם הוא יתמוך?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  2. שלום, קניתי מחשב חדש, עם לוח אמ GigaByte 945P-S3, יש לי רסיבר של קולנוע ביתי + רמקולים 5.0, הייתי מעוניין לדעת איך אני מחבר את הכבל עם היציאה הקוקסיאלית (משהו כזה) מהרסיבר ללוח אמ ולשמוע באיכות המתאימה? בתודה מראש, חביב.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  3. מעוניין לרכוש כרטיס T.V חיצוני איכותי ,מה היא המלצתכם? עד 800 ש"ח כולל רדיו , אם יש שוני באיכויות של התמונה , תודה

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  4. Started by amir69,

אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה שיעבוד בלי ממיר (אנלוגי ודיגיטלי) אבל אם יש אפשרות שיהיה על הכטירס חיבור לממיר אולי בעתיד אני יצטרך אז סבבה אה ועוד משהו אפשר להקליט אם הכרטיס טלוויזיה?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  5. מוכן להשקיע בסביבות ה 1300 על רמקולים ... השאלה היא האם לקחת 5.1 ? 7.1 ? 2.1 ? השימושים הם משחקי מחשב , מוזיקה וסרטים אם אפשר בבקשה להפנות אותי למוצר ספציפי עם לינק אודה מאוד

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  6. אני מחפש מערכת של רמקולים 5.1 , רסיבר ו DVD בסביבות ה 7000-8000 שקל, ומצאתי את זאת בחנות שיש לי בה הנחה: http://www.lasercity.co.il/Product.asp?Pid=ny07&Cat2Cat1ID=29&Cat2ID=0 אני אלך לשמוע את הרמקולים עוד מעט, אבל מה אתם חושבים על ה DVD והרסיבר? אני צריך את המערכת בשביל קולנוע ביתי עם טלוויזיה פלאזמה בעיקר בשביל DVD ו YES .

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  7. ??? אהלן, בDVD שרכשתי מצויין לקראת סוף החוברת: The interval time of turn on this product must be over 30 seconds to prolong the service life. האם הכוונה היא לא להדליקו לפחות מ-30 שניות או מה? איזה עוד טיפים המומחים יתנו להארכת חיי מוצר כמו DVD לא איכותי במיוחד?? הרי הם מתקלקלים כמו כלום! תודה, Taco

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  8. Started by omer1789,

ברשותי הרמקולים FX6021 רציתי לשאול האם קורה משהו לסאב אם שמים אותו צמוד למחשב,במרחק של 5 ס"מ בערך.. יעני האם זה לא טוב? או אסור? תודה!

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  9. Started by tomerzhr,

אז ככה יש לי מערכת 5.1 כלומר 5 רמקולים + סאב ורציתי לדעת איך יהיה המיקום הכי טוב שלהם ושל הסאב לשמיעה איכותית ומקסימלית

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  10. Started by elada22,

אני מבקש המלצה על DVD קורא DIVX וכו' עם חיבור usb וכרטיס זיכרון תודה

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  11. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

טווח מחירים עד 800 ש"ח ככה :-\ יש לי כבר 2 רמקולים של JBL ועוד שני רמקולים של פיוניר וכולם ביצות אבל הפיוניר יהיו מקדימה וה-JBL מאחור... אם מערכת 4X45 של סוני רדיו דיסק

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  12. Started by Satlan,

חברה קניתי כרטיס קול 5.1 של GENIUS עכשיו מחקתי דריברים הכל התקנתי את החדש, הוא זיהה אותו הכל בסדר עכשיו אני מנסה לשמוע מוסיקה דרך החדש לא עובד, דרך הישן כן עובד מה עושים ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  13. שלום אני רוצה חווד דעת עך הכרטיס http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=448 מול ה M-AUDIO REVOLTION מה עדיף למוזיקה וסרטים אם Z5500 תודה מיכאל!!!!

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  14. אהלן אני צריך עצה בנוגע לאוזניות שאני מעוניין לרכוש.. אני משתמש בהן בעיקר לריצות, וחשוב לי שיהיו איכותיות כמה שאפשר. אם הן עורפיות - עדיף ! בתודה מראש נ.ב התסכלתי די עמוק על PMX50/40 של סנהייזר.. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  15. Started by hen_bj,

שלום רב ! אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD והשימושים שלי בה יהיו לצפיה רגילה, לא צריך איכות משוגעת יותר מאשר של טלוויזיות השמנות של היום. השאלה שלי היא איך הטלוויזיה ? והאם היא מתחברת לממיר דיגיטלי של הוט בלי בעיות? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=RWSD2702 אם זה לא הפורום המתאים אני מצטער ותעבירו בבקשה... תודה מראש , חן.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  16. שלום לכולם; אני מעוניין לקנות אוזניות למחשב שישמשו אותי בעיקר למשחקים (למרות שאני כנראה גם יחבר אותם לאייפוד שלי). טווח המחירים שאני מעוניין בו הוא עד 180 ש"ח, אני רוצה אוזניות קשת, סגורות. אני מתלבט בין שני דגמים, עקרונית אני לא ממש מבין בתחום, כך שאם למישהו יש איזושהיא המלצה אחרת, או יודע מי מהן עדיפה יותר אני יודה לו מאוד. שני הדגמים: אלה של סנהייזר שיותר מצאו חן בעיני - http://www.headphones.co.il/store/main/producat_ver.aspx?id_prod=96 או אלה של קוס - http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=ur15&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=387&aff=Zap〈=he# תודה לעונים -רון

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  17. Started by itays,

לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אני ינסה בכל זאת.. אני מחפש תוכנה שמאפשרת חיתוך של שירי mp3, מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  18. Started by ASSAFsa,

אני מחפש רמקולים 2.1 וחשבתי על Altec Lansing ATP3 מה דעתכם עליהם ואם יש לך רמקולים טובים יותר באותו טווח מחירים (עד 350שח ) אני אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  19. Started by shimon__17,

חברה קניתי dvd מתל אביב ואני דימונאי ויש לי בעיה איתו כשאני מדליק את ה dvd ולמשל אני שם סרט אני לא רואה כלום אלה רק שומע אבל לאחר חצי שעה שעה התמונה קופצת .. העם מישהו יודע מה אני אמור לעשות חוץ מללכת אליהם כי לסוע לשם אני כבר לא יכולל .. תודה למי שיעזור לי ..!!

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  20. Started by Tamy,

היי, מישהו מכיר אולי תוכנה שאפשר לשנות בעזרתה את ה-Pitch של הקול כשמדברים במיקרופון, אבל שהשינוי יהיה בזמן אמת? אני יודעת שיש את AV אבל השינוי שם בא בדיליי.. זה אפשרי בכלל? או שזה תלוי בכרטיס הקול שלי? תודה,

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  21. לפי מה שהבנתי ה X-FI הרגיל שעולה כ300 ש''ח משתווה ברמתו לסטוק של מעבד הQ6600 שיש לי. ככה שאניי צריך משו יותר טוב בעד 400 ש''ח. זה די דחוף כי בעיקרון המחשב כבר הוזמן. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  22. Started by bj0rn,

לפני כמה דקות כשניסיתי להפעיל את ATITOOL הכרטיס קול שלי התחיל לצפצף, אז נכנסתי ללחץ וכיביתי מהר את המחשב לפני שיקרה לו משהו. עכשיו נראה לי שהוא נדם לגמרי, עשיתי ריסטארט פעמיים ואני לא מצליח לשמוע שום קול במחשב, כל הכבלים מחוברים כמו שצריך וגם ה-Volume Control. יש לי Creative Sound Blaster Audigy 2 ונקשרתי אליו, הוא לא יכול למות ככה פתאום :-\ עזרה! אני חייב להבין מה הבעיה פה.

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  23. Started by shem,

אני קונה טלויזית 32 של טושיבה ורציתי לדעת אם העובדה שמופיע שיש להNATIV SCAN אומר שיש לה 1:1 MAPPING ?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  24. Started by ConspecT,

אז ככה, יש לי PS3 ומחשב, שניהם מחוברים למסך אחד 226BW המחשב מחובר בRGB רגיל והPS3 מחובר בDVI - HDMI שזה עובד על HD עכשיו החלטתי שאני רוצה לצלם סירטונים מהסוני, לעשות סרטים כמו FRAPS. עכשיו הבנתי שצריך כרטיס טלוויזיה, אבל בעצם לא הבנתי בכלל מה זה עושה, לאן זה הולך, כמה זה עולה וכו'.... אם מישהו יכול להביא לי הסבר מורחב זה יהיה אחלה. אני מחפש משהו בסביבות ה200 שקל.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  25. Started by ice cube,

אני מתכוון לקנות נגן כלשהו עד 1120 שקל עכשיו אני צריך ממישהו שמבין שיגיד לי לפי דעתו מה הכי כדאי ומשתלם לקנות עד המחיר הזה http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=38384 חשבתי לקנות את זה ואני רוצה שתגידו אם כדאי...תודה ICE CUBE

• 3 תגובות
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים