עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אם אפשר תמונה של המגבר אני ישמח שם החנות פלוס גם תמונה תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  2. Started by עוד מישהו,

שלום, היו ברשותי כמה אוזניות IN EAR אחד מהם היה האוזניות של סנייהזר ה -CX300 שנהרסו :\ ובדרך גם גרמו לכאבים באוזניים אחרי שהיו המון זמן באוזן. וה- JBL220 שנהרסו לי. בכל מקרה יש ברשותי הזדמנות לקחת משהו אחר או לקחת את ה -JBL מהחנות באג, רק באג. מכיוון שיש לי אחריות ועדיין אין את האוזניות האלו בבאג, אולי יש המלצות לאוזניות IN EAR אחרות. ואם צריך אני הוסיף כסף לאוזניות. תודה מראש לעוזרים

3. Started by kEv,

אני מחבר את המחשב עם כבל שבקצוות הוא צהוב שמתחבר לטלוייזיה וככה אני רואה אבל מה? אני רואה שחור לבןןןןןןןןןןןןןןןן ואיייייייי אתם לא יודעים איך אני מתעצבן אני שינית את הגדרות בפורמט וכלוםםםםםםםםםם אני עדכנתי את את הדרייברים וזה עבדדדדדדדד אבל אחרי זה אני הוצאתי את הכבלללל שוב פעם שחור לבןןןןןןן נוווווווווווווו עזרההההההההההההה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  4. Started by powersoul,

אהלן, אני מחפש כבר זמן רב אוזניות, עכשיו אני מחפש אוזניות שישמעו כמו סאב באוזן למשל יש לי אוזניות sony mdr-v500, אבל הבעייה היא שאני ניראה כמו חייזר ברכבת... אני מתלבט בין אוזניות px 200 של סנהייזר לבין ex81 של סוני, מה לפי דעתכם יפיק את הבאס הכי חזק ואיכותי?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  5. Started by alonezer,

הטלוויזיה תשמש אותי רק לHOT ואני מקווה שבעתיד אולי PS3 או משהו כזה והצפייה שלה זה בערך מ2 מטר וגם יש מ3-3.5 מטר אני לא יודע כמה אינץ אבל מה שהכי טוב נכנס בתקציב ויש עדיפות לFHD

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  6. Started by gulek,

זקוק לעזרה בהתקנה. לאחר עליית התוכנה אני מתבקש לחבר את המכשיר למקור המתח הנפרד. וכשאני מחזיר אותו לא קורה הרבה... מישהו ניסה והצליח/נתקל בבעיות דומות?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  7. 1.‏Creative X-Fi XtremeAudio‎ 2.‏Creative X-Fi XtremeGamer‎ מה ההבדל בינהם ומה עדיף לקנות לדעתכם? במחיר ההבדל הוא 160 שקל . תודה לעוזרים

8. Started by Glow,

כמו שכתוב בכותרת. הן יהיו מיועדות בעיקר למשחקי מחשב. בבקשה, תנו הצעות

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  9. Started by eitanb3,

שלום וערב טוב! אני מעוניין במערכת רמקולים למחשב 5.1 (או 4.1) בסביבות ה700-800 ש"ח פחות או יותר (גמיש). היעוד הראשוני הוא מוזיקה והשניוני הוא סרטים, במשחקים אין צורך. עשיתי טיול בזאפ, באתר של קריאיטיב ושל לוג'יטק וראיתי שישנם המון אבל המון אופציות, אין לי מושג מה דור חדש מה דור ישן ומה מתאים לאיזה יעוד, אשמח לקבל המצלמה לוג'יטק או קריאיטיב 5.1 או 4.1 בכ800 ש"ח לערך עבור מוזיקה (+סרטים). והאם יש אתר שנותן סיקורים review על המערכות האלה? תודה!!!!!! סופ"ש נעים איתן.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  10. Started by Builds,

היי. יש לי ווינדואס ויסטה ויש לי בעיה עם קול. כאשר אני למשל משתמש בתוכנה iTunes, ובאמצע השיר אני עוצר את השיר ואני פותח לרגע איזה סרט בכל תוכנה שהיא כמו Windows Media Classic לדוגמא, אז בווינדואס מדיה קלאסיק אני רואה רק וידאו ולא שומע אודיו בכלל. כאילו אין אודיו לסרט. ואותו דבר הפוך אם באמצע סרט אני מנסה להשמיע שיר באייטיונס, זה מריץ את השיר אבל לא שומעים. אותו דבר אם פתוח לי למשל סרט או שיר ואני מנסה לראות וידאו ביוטיוב וכך הלאה והלאה בעוד תוכנות שדורשות אודיו. איך אני מתקן את העניין? כי פעם זה היה רץ לי על כמה תוכניות שאני רוצה בו זמנית. בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  11. Started by omer1789,

הווליום כל הזמן משתנה, נגיד אני שם אותו על 35, אחרי כמה דקות, הווליום נמנך, כאילו הוא על 25 כנ"ל נגיד 40, הוא כאילו ירד ל30. זה ממש מעצבן וכל הזמן משתנה, מה עושים? ולא זה לא בעיה באוזניות... תודה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  12. Started by nir12360,

משהוא מכיר תוכנה לעריכה קלה ממסרטת DV

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  13. AUDIGY 2 ZS זה כרטיס הקול דרך אגב. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  14. Started by sputty,

חיברתי את המחשב שלי לרסיבר דרך היציאה הדיגיטלית בכרטיס הקול (מובנה בלוח אם 965P-S3 של GIGABYTE) לכניסת קואקס דיגיטלית ברסיבר (פיוניר 516). כשאני מנססה לפעיל את הTEST הפשוט של כרטיס הקול ומכוון שם 5.1 רמקולים, אני שומע את 2 הקדמיים אבל לא שומע כלום מהאחוריים או מהסנטר. איך ניתן לקנפג את המחשב כך שיוציא דרך הרסיבר אות לכל הרמקולים על מנת שאשמע גם בTEST של כרטיס הקול וגם במשחקים וסרטי AC3 כמו שצריךך מכל הרמקולים?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  15. Started by joe123,

שלום, אני מחפש אוזניות טובות (לא כאלו שנכנסות לאוזן) לשמיעת מוזיקה איכותית. מפאת בעיות תקציב אני מתכנן להוציא עד 150 ש"ח לאוזיות (פלוס מינוס). על מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  16. Started by kobi_af,

אני רוצה לחבר מקדימה תאוזניות אבל אני לא שומע בהם כלום אני לא רוצה לחבר מאחורה כי זה מעצבן כל פעם לסובב תשולחן ולהחליף בין החוט של הרקמולים לחוט של האוזניות שמעתי צריך לעשות משהו בלוח אם כדי לשמוע מקדימה לא?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  17. Started by solet,

התקנתי XP על לוח אסוס דגם P5GL עם כרטיס קול מובנה,אני מנסה להתקין את הדרייבר של הלוח אך הוא רושם לי שהדרייבר לא תואם ללוח-ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר אך הוא רושם לי עדיין אותו דבר-האם מישהו יודע אך לפתור זאת? והאם במידה ואני אקנה כרטיס קול לא במובנה אני אוכל לשמוע סאונד ללא קשר לדרייבר??

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  18. עם לא, איפה אני יכול למצוא אותו? תודה. (בדיוטיפרי בכמה הוא יותר זול?)

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  19. אני לא יודע אם בטללויזיות החדשות יש דברי םכאלה מאז שיש כבר כבלים ולווינים (לא הייתה לי טלוויזיה בבית כמה שנים טובות כבר) אבל רצויי שיהיה שם טיונר פנימי ( לקלוט ערוץ 2 וכאלה) הממ אפשרות של חיבור מחשב לטלוויזיה. דיווידי וכאלה תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  20. Started by פיני1805,

שלום אנשים! אני צריך עזרה במציאת עדכון קושחה לDVD קורא DVIX של פנסוניק דגם SC-PT150. הוא לא קורא לי תרגום בסרטים כאשר התרגום לא מובנה. עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  21. Started by I.Robot,

שלום. לפני כמה שבועות רכשתי נגן Foxda FM6606 שעבד עד לפני כמה ימים מצויין אך מאז כל פעם שאני מחבר אותו למחשב יש לי אפשרות להעביר\למחוק קבצים או סתם להתסתובב בספריות בערך ל3 שניות ואז החלון קופא והנגן כותב READING. אין לי תעודת אחריות (האמת היא שאני אפילו לא יודע אם אין אחריות או איבדתי את התעודה) אז צריך לפתור את הבעיה. למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  22. Started by RDS,

אוקי, אני צריך אוזניות לעצמי.... אני לא רוצה לשלם יותר מדי... אני לא צריך איכות בשמיים, רק שהאוזניות יעשו את העבודה, המטרה היא משחקים, אבל אני מתאר לעצמי שבמחיר שאני רוצה האוזניות לא יהיו יעודיות... תקציב: עד 100 ש"ח

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  23. יש לי שאלה...? אני רוצה לקנות רמקולים התקציב שלי הוא עד משהו כמו 700 המטרות העיקריות שלי זה סרטים ומוזיקה רציתי לבקש מיכם המלצות לרמקולים שיתאימי לדרישות שרציתי אני גם רוצה לדעת בתחומי עיסוק הנ"ל מה עדיף לי 5.1 או 2.1 ואם תוכלו להגיד לי איזה דגמים יש משתי הסוגים אני אודה לכם נ.ב. קיבלתי את הכתובת של הפורום מחבר שאמר לי שאתם הטובים ביותר ובינתיים תוך כדי שוטטות בפורום אני חייב להודות שאני מסכים איתו אז באמת כל הכבוד לכם

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  24. שלום לכולם, אני רוצה להכין איזה JUKEBOX (תיבת נגינה) ממחשב ישן (פנטיום 3) אבל יש לי בעיה עם כרטיס הקול. ניסתי לזהות אותו עם AIDA32 ללא הצלחה, ניסתי עם HWINFO32 והיא זיהתה שכרטיס הקול הוא "ensoniq id device 1000". לא הצלחתי למצוא דרייבר לחרא הזה (סליחה על הביטוי). מישהו מכיר את הכרטיס או דרך אחרת לזהות אותו. bottom line: איך אני מפעיל את הכרטיס הזה. אני אנצל את ההזדמנות הזו לעוד שתי שאלות: 1) כחלק מה- jukebox חשבתי לחבר מסך 7-9'' למארז במקום לחבר מסך קונבנציונאלי. אני יודע שקיימים מסכים בגדלים כאלו למערכות סטיראו לרכב (מסכי DVD). השאלה היא האם אפשר לחבר אותם בצורה כזו או אחרת למחשב? 2) בנושא כרטיס הקול... אני לא רוצה להשקיע כסף על הפרוייקט הזה ומעדיף להשתמש בכרטי…

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  25. Started by h_dee,

היי, הודעה ראשונה שלי, אני קורא פה כבר הרבה זמן. רציתי לדעת אם יש דרך מסויימת להגדיר HD דרך כבל DVI שמחובר מכרטיס מסך (AVIX1900TX) לטלויזיה (1080i / 740p LCD). חיברתי את הכבל ואני אכן רואה כמו שצריך, אבל אני עדיין לא יודע אם יש אפשרות לבחור את שיטת השידור דרך ההגדרות של הכרטיס מסך, או שלא אמורים לבחור את שיטת השידור כאשר עובדים עם DVI. במידה ואי אפשר להגדיר 1080i או 740p אז באיזו רזולוציה כדי לעבוד כדי לקבל תמונה איכותית בWIDESCREEN של 32 אינצ' ? תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים