אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחבר את המחשב עם כבל שבקצוות הוא צהוב שמתחבר לטלוייזיה וככה אני רואה אבל מה? אני רואה שחור לבןןןןןןןןןןןןןןןן ואיייייייי אתם לא יודעים איך אני מתעצבן אני שינית את הגדרות בפורמט וכלוםםםםםםםםםם אני עדכנתי את את הדרייברים וזה עבדדדדדדדד אבל אחרי זה אני הוצאתי את הכבלללל שוב פעם שחור לבןןןןןןן נוווווווווווווו עזרההההההההההההה
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני יכול להגדיל את הכתוביות של הסרטים בווינדוס מדיה סנטר, התירגומים נמצאים על קבצי srt. תודה.
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אז ככה יש לי DVD דגם של Hyundai יש לי שם יציאה כמו במחשב לחיבור מסך VGA.......ואין לי טלויזיה בחדר רק מסך של מחשב...עכשיו חיברתי את הרמקולים והכל ל DVD ואת המסך חיברתי ליציאה הזאתי....(VGA)ועכשיו אני לא רואה כלום במסך....מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה ??
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום אנשים, קניתי כרטיס קול fireface800 של חברת rme ב7800 ש"ח. אחד הכרטיסים הטובים שיש. בשביל לחבר אותו שיפיק את המקסימום הבנתי שאני צריך כרטיס firewire800 ולא firewire רגיל. בחנות שרכשתי את הכרטיס אמרו לי שאני צריך firewire 800 עם ציפסט של טקסס אינסטורמנט והפנו אותי לחנות, שם כמובן אמרו לי שיש שני סוגים אחד טוב ואחד פחות טוב, הטוב 640, הפחות טוב 340, למרות שכרטיס firewire800 בלי הצ'יפסט של טקסס אינסטורמנט אלא עם צ'יפסט אחר אני יכול לקנות ב130 שקל... בבקשה תעזרו לי אני אובד עצות, ואני לא רוצה שאני ייצא פראייר בגלל זה. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
נניח שיש לי שני כרטיסי קול על המחשב עכשיו, שניהם עובדים ואני יכול לבחור באיזה אני רוצה להשתמש, דרך לוח הבקרה והגדרת הכרטיס כ Default. עכשיו, מה שאני רוצה לעשות זה לקשר בין שני כרטיסי הקול כך שהשמע שנכנס מכניסת מיקרופון מכרטיס קול אחד, יעבור אוטומטית ובאופן מיידי ליציאת הרמקולים של הכרטיס השני. ווינדוס עצמו מן הסתם לא תומך בשטות כזאת. השאלה אם יש תוכנה כלשהי שיודעת לעשות דברים כאלה. יש למישהו מושג מאיפה להתחיל?
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
היי, אני קונה בימים הקרובים מחשב חדש.. בין היתר המחשב ישמש כמערכת קולנוע ביתית לחדר שלי. כרטיס הקול הנוכחי שיש בידי הוא CREATIVE AUDIGY 2 ZS PLATINUM PRO. אני שוקל לקנות עם המחשב החדש CREATIVE X-FI.. האם ישנו הבדל משמעותי בין הכרטיסים? או שעדיף לי להישאר עם הפרו? התקציב שלי למחשב הוא 8000 ש"ח. מן הסתם אני מעוניין ברמקולים 5.1.. האם קיימת חיה כזו שיכולה לשמש לחדר שלי?(חדר יחסית גדול כך שצריך חוטים די ארוכים).האם עדיף לקנות כבר רסיבר ורמקולים בנפרד בסביבות ה2000 שקל? אפשר למצוא משהו טוב במחיר זה?
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
לצורך חיבור לרסיבר. המטרה - צפייה בסרטים דרך המחשב, תוך ניצול יכולות קידוד הדולבי דיגיטל שלהם. המחיר - כמה שיותר איכות בכמה שפחות כסף. תודה.
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
לפני כמה דקות כשניסיתי להפעיל את ATITOOL הכרטיס קול שלי התחיל לצפצף, אז נכנסתי ללחץ וכיביתי מהר את המחשב לפני שיקרה לו משהו. עכשיו נראה לי שהוא נדם לגמרי, עשיתי ריסטארט פעמיים ואני לא מצליח לשמוע שום קול במחשב, כל הכבלים מחוברים כמו שצריך וגם ה-Volume Control. יש לי Creative Sound Blaster Audigy 2 ונקשרתי אליו, הוא לא יכול למות ככה פתאום :-\ עזרה! אני חייב להבין מה הבעיה פה.
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
היי. יש לי ווינדואס ויסטה ויש לי בעיה עם קול. כאשר אני למשל משתמש בתוכנה iTunes, ובאמצע השיר אני עוצר את השיר ואני פותח לרגע איזה סרט בכל תוכנה שהיא כמו Windows Media Classic לדוגמא, אז בווינדואס מדיה קלאסיק אני רואה רק וידאו ולא שומע אודיו בכלל. כאילו אין אודיו לסרט. ואותו דבר הפוך אם באמצע סרט אני מנסה להשמיע שיר באייטיונס, זה מריץ את השיר אבל לא שומעים. אותו דבר אם פתוח לי למשל סרט או שיר ואני מנסה לראות וידאו ביוטיוב וכך הלאה והלאה בעוד תוכנות שדורשות אודיו. איך אני מתקן את העניין? כי פעם זה היה רץ לי על כמה תוכניות שאני רוצה בו זמנית. בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
אני רוצה קובץ מוזיקה או אודיו כל שהוא שהוקלט במיוחד, שנמצא כמיועד לשימושים הנ"ל. לא שירים מהסידי של אופספרינג או משהו.
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך שתעזרו לי בבחירת אוזניות, המחיר כאן לא רלוואנטי. אני מתלבט בין: http://www.imarket.co.il/index.php?itemaction=itempage&itemid=662 לבין: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=P9&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=231&aff=Zap אני פשוט מחפש אוזניות מהסוג של אוזניות עורף... אני כמובן מעדיף את האוזניות האלו: http://www.dooyoo.co.uk/headphone/aiwa-hp-j-30/ אבל כבר אי אפשר להשיג אותן בארץ. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות DVD וגם VHD ביחד באותו מכשיר, רציתי לדעת אם זה שווה (שזה לא עושה בעיות), וגם אם יש טכנולוגיות הקלטה יחד- VHD וגם DVD. ואם בכלל שווה להקליט בDVD לדיסק מהטלוויזיה. ומה המחיר הסטנדרטי תודה
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
??? אהלן, בDVD שרכשתי מצויין לקראת סוף החוברת: The interval time of turn on this product must be over 30 seconds to prolong the service life. האם הכוונה היא לא להדליקו לפחות מ-30 שניות או מה? איזה עוד טיפים המומחים יתנו להארכת חיי מוצר כמו DVD לא איכותי במיוחד?? הרי הם מתקלקלים כמו כלום! תודה, Taco
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
בעוד כחודש אני טס לחו"ל ואני הולך לבקר בגרמניה הייתי רוצה לדעת על נגן קטן (כנראה זיכרון פלאש) במחיר נמוך (400 ש"ח) תנו רעיונות תודה
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני לא יודע אם בטללויזיות החדשות יש דברי םכאלה מאז שיש כבר כבלים ולווינים (לא הייתה לי טלוויזיה בבית כמה שנים טובות כבר) אבל רצויי שיהיה שם טיונר פנימי ( לקלוט ערוץ 2 וכאלה) הממ אפשרות של חיבור מחשב לטלוויזיה. דיווידי וכאלה תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אהלן אני צריך עצה בנוגע לאוזניות שאני מעוניין לרכוש.. אני משתמש בהן בעיקר לריצות, וחשוב לי שיהיו איכותיות כמה שאפשר. אם הן עורפיות - עדיף ! בתודה מראש נ.ב התסכלתי די עמוק על PMX50/40 של סנהייזר.. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
היי אנשים, אני רוצה להקליט, עכשיו יש לי שני מיקסרים של דיג'יים בבית, את שניהם ניסיתי, עם הראשון שרפתי את הכרטיס קול מרוב נסיונות וחיבורים מחדש אני מחבר את הכבל בחלק האחורי של המיקסר לLINE OUT הMAIN OUT... ולאדום מאחורה בכרטיס קול, יש לי כ"ק חדש, Creative X-Fi Xtreme Audio, ועדיין, לא עובד. כאילו על המיקסר זה כן מראה את הפסים של הווליום של המיק, ככה שהמיק עובד מצויין, אבל במחשב זה לא עושה כלום! הקטע המציק/מצחיק זה, שאם אני שם הקלטה ואז שם מוזיקה במחשב, זה מקליט את המוזיקה ישירות מהמחשב!! בהגדרות של הכרטיס קול יש לי כל מיני אפשרויות EAX ושטויות אבל שום דבר שקשור למיקרופון, ואני לא יודע מה לעשות נכנסתי גם כמובן לVOLUME CONTROL וניסיתי להגביר ווליום עם המיקרופון ושטויות, …
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום, המערכת סטיראו שמחוברת לי למחשב דרך usb לא נשמעת טוב בזמן האחרון, אני חושב שחסר לי דרייבר usb תקין. ואני לא מוצא הורדה של זה, אז אם מישהו יכול לתת לי לינק הפרטים של הכרטיס קול: Audio Adapter Creative Audigy SE (SB0570) Sound Card
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
היי אני משתמש בתוכנת המרה HANDBRAKE (חוקית-חינמית) ופעם זה עבד לי והצלחתי. האם יתכן שנדפקו לי הקודקים במחשב? היכן לחפש? תודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אז ככה, כיום אני משתמש באוזניות ( SURROUND 5.1 ) אבל כשאני מדליק את הרמקולים (של חברת ALTEC ) אז רק האוזניות עובדות... ואני לא רוצה כל פעם לנתק ולחבר את האוזניות... * יש לציין שלפני מספר חודשים שהיו לי אוזניות רגילות אז הרמקולים כן עבדו במקביל עם האוזניות * לינק לאתר היצרן של האוזניות : http://www.cybersnipa.com/us/products/sonar-5.1-gaming-headset.php?PHPSESSID=01e02c98b846a4f97dd74ffde3304baa
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין בכרטיס קול למחשב שישמש לצפיה בסרטים ולמוסיקה. אני מתלבט בין שני הבאים: audigy zs 2 platinium pro sound blaster x-fi platinium שני עולים אותו דבר אשמח להמלצה, תודה
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-
-
1.Creative X-Fi XtremeAudio 2.Creative X-Fi XtremeGamer מה ההבדל בינהם ומה עדיף לקנות לדעתכם? במחיר ההבדל הוא 160 שקל . תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
מחפש אוזניות in ear טובות בתציב הנ"ל בשביל הנגן sansa clip שלי. קניתי בבאג את ה akg 312 והם זבל כל תזוזה שלהן מתבטאת ברעש לבן, שזה אפילו האוזניות הפשוטות שהגיעו עם הנגן לא עשו. עכשיו אני מחפש אוזניות רצוי כאלו מסיליקון שנכנסות לאוזן, או סתם כפתור טובות. טווח דינמי טוב בסים לא קריטי בכלל, עוצמה טובה אבל גם לא משהו מטורף ופרטים. שיהיו נוחות באוזן וזהו פחות או יותר יש המלצות. אני נוטה לכיוון ה sennheiser אבל יש להם מלא דגמים בתציב האם יש משהו מומלץ (בלי שליטה בווליום מהחוט).
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
רכשתי מסך LCD מדגם FUJICOM 32.. בנוסף קיבלתי חיבורי HDMI מוכספים אשר אמורים לתמוך בצפייה לLCD [חיבורי DVD +כבלים] עם החיבורי YES לא הייתה בעיה והLCD משדר תמונה + סאונד עם החיבורי DVD אני מקבל רק תמונה ללא סאונד בדקתי עם חיבורים רגילים [כבר עם שלוש יציאות אדום לבד צהוב] ונשארתי עם אותה בעיה תמונה ללא סאונד יכול להיות שצריך לשנות אופציה בהגדרות DVD? אמנם ניסיתי ואינני פתרתי את הבעיה..
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה על DVD קורא DIVX וכו' עם חיבור usb וכרטיס זיכרון תודה
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-