אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע אם בטללויזיות החדשות יש דברי םכאלה מאז שיש כבר כבלים ולווינים (לא הייתה לי טלוויזיה בבית כמה שנים טובות כבר) אבל רצויי שיהיה שם טיונר פנימי ( לקלוט ערוץ 2 וכאלה) הממ אפשרות של חיבור מחשב לטלוויזיה. דיווידי וכאלה תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל נראה לי שפה ידעו. לאחרונה עברתי מלוח אם של אסוס P4P800 DELUX ל P4P800-E DELUX. הלוח הראשון משתמש ב ADI AD1985 והשני בRealtek ALC850. מאז שעברתי ללוח החדש הסאונד נהיה זוועה. שמיעת מוזיקה דרך הסידי מגיעה בדיסטורשן נוראי ובביט רייט נמוך. ברגע שהמעבד עובד טיפה (PRESCOTT 3G) כל הסאונד נשמע בביט רייט נמוך מאוד. הדרייברים הם האחרונים מהאתר של אסוס. יש מה לעשות חוץ מלחזור ללוח הישן או לקנות כרטיס חדש?
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס audigy 2 תקול ופאנל יציאה קדמי, האם רכישת audigy 2 zs תאפשר לי לחבר אותו לפאנל הישן? תודה, אבי.
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים 2.1 וחשבתי על Altec Lansing ATP3 מה דעתכם עליהם ואם יש לך רמקולים טובים יותר באותו טווח מחירים (עד 350שח ) אני אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
לצורך חיבור לרסיבר. המטרה - צפייה בסרטים דרך המחשב, תוך ניצול יכולות קידוד הדולבי דיגיטל שלהם. המחיר - כמה שיותר איכות בכמה שפחות כסף. תודה.
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת. הן יהיו מיועדות בעיקר למשחקי מחשב. בבקשה, תנו הצעות
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
בעוד כחודש אני טס לחו"ל ואני הולך לבקר בגרמניה הייתי רוצה לדעת על נגן קטן (כנראה זיכרון פלאש) במחיר נמוך (400 ש"ח) תנו רעיונות תודה
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
http://www.sandisk.com/Products/Item(1937)-SDMX4-2048-Sansa_e250_MP3_Player_2GB.aspx אני מחפש משהו שבעיקר היה אפשר לשמוע באיכות מאוד טובה באוזניות בו. שווה 480 שקל? תודה
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
http://www.stanga-il.net/register,invite,2254.html תכנסו ותרשמו... אחרי שאתם נרשמים אני אסביר מעט מה זה... זה כמו ווינר רק וירטואילי... מי שלא מכיר... אמממ אפשר לזכות בפרסים... וזה לא על כסף אמיתי... תהנו.. ובואו נראה מי מהמר אמיתי
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
למחשב? יש לי שני רמקולים גדולים עם חיבור של שני חוטים(הסטנדרטי,חוט אדום ושחור..)יש איזשהי דרך לחבר אותם למחשב ? לקנות יציאה כמו של אוזניות ולהלחים עם שני החוטים,יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? קניתי לי רמקולים למחשב T6060 של Creative ולצערי כשאני שומע מוסיקה בWinamp או בכלל בכל תוכנה אחרת אני לא שומע בכל הרמקולים אלא רק בקידמיים, יש לי לוח אם של Asus P5K Deluxe שאני שומע עם הכרטיס קול המובנה ואני עם VISTA ULTIMATE SP1 יש לי מישהו מושג איך אני יכול לסדר את הבעיה הזאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום אנשים, קניתי כרטיס קול fireface800 של חברת rme ב7800 ש"ח. אחד הכרטיסים הטובים שיש. בשביל לחבר אותו שיפיק את המקסימום הבנתי שאני צריך כרטיס firewire800 ולא firewire רגיל. בחנות שרכשתי את הכרטיס אמרו לי שאני צריך firewire 800 עם ציפסט של טקסס אינסטורמנט והפנו אותי לחנות, שם כמובן אמרו לי שיש שני סוגים אחד טוב ואחד פחות טוב, הטוב 640, הפחות טוב 340, למרות שכרטיס firewire800 בלי הצ'יפסט של טקסס אינסטורמנט אלא עם צ'יפסט אחר אני יכול לקנות ב130 שקל... בבקשה תעזרו לי אני אובד עצות, ואני לא רוצה שאני ייצא פראייר בגלל זה. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
היי, הודעה ראשונה שלי, אני קורא פה כבר הרבה זמן. רציתי לדעת אם יש דרך מסויימת להגדיר HD דרך כבל DVI שמחובר מכרטיס מסך (AVIX1900TX) לטלויזיה (1080i / 740p LCD). חיברתי את הכבל ואני אכן רואה כמו שצריך, אבל אני עדיין לא יודע אם יש אפשרות לבחור את שיטת השידור דרך ההגדרות של הכרטיס מסך, או שלא אמורים לבחור את שיטת השידור כאשר עובדים עם DVI. במידה ואי אפשר להגדיר 1080i או 740p אז באיזו רזולוציה כדי לעבוד כדי לקבל תמונה איכותית בWIDESCREEN של 32 אינצ' ? תודה רבה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה על DVD קורא DIVX וכו' עם חיבור usb וכרטיס זיכרון תודה
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
חשבתי על ה-FX6021 אבל אני לא בטוח.... אמרו לי שהם מאוד איכותיים והאם יש מצב שאוכל לשמוע אותם איפושהו ? תןדה מראש ;D
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שמעתי איפושהו שהדבר אפשרי, מישהו יודע האם והכיצכד תודה
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב עם כבל שבקצוות הוא צהוב שמתחבר לטלוייזיה וככה אני רואה אבל מה? אני רואה שחור לבןןןןןןןןןןןןןןןן ואיייייייי אתם לא יודעים איך אני מתעצבן אני שינית את הגדרות בפורמט וכלוםםםםםםםםםם אני עדכנתי את את הדרייברים וזה עבדדדדדדדד אבל אחרי זה אני הוצאתי את הכבלללל שוב פעם שחור לבןןןןןןן נוווווווווווווו עזרההההההההההההה
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
נניח שיש לי שני כרטיסי קול על המחשב עכשיו, שניהם עובדים ואני יכול לבחור באיזה אני רוצה להשתמש, דרך לוח הבקרה והגדרת הכרטיס כ Default. עכשיו, מה שאני רוצה לעשות זה לקשר בין שני כרטיסי הקול כך שהשמע שנכנס מכניסת מיקרופון מכרטיס קול אחד, יעבור אוטומטית ובאופן מיידי ליציאת הרמקולים של הכרטיס השני. ווינדוס עצמו מן הסתם לא תומך בשטות כזאת. השאלה אם יש תוכנה כלשהי שיודעת לעשות דברים כאלה. יש למישהו מושג מאיפה להתחיל?
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם usb mp3 player .הוא לא מצליח לעלות לא במחשב ולא עם סוללות.הנגן כותב על המסך שלו "starting" נכבה וככה פעם לאחר פעם עד שאני לא מוציא אותו או מוציא סוללות. האם נגן נידפק או וזו היא סתם בעיה של תוכנה או boot של הנגן ואולי אפשר לסדר את זה בעזרת איזושהי תוכנה?
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
עם לא, איפה אני יכול למצוא אותו? תודה. (בדיוטיפרי בכמה הוא יותר זול?)
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
סאב ושתי רמקולים 2.1 מה הרמקולים (למחשב,סרטים,מוזיקה) הכי טובים ואיכותיים שיש ??
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אז ככה יש לי DVD דגם של Hyundai יש לי שם יציאה כמו במחשב לחיבור מסך VGA.......ואין לי טלויזיה בחדר רק מסך של מחשב...עכשיו חיברתי את הרמקולים והכל ל DVD ואת המסך חיברתי ליציאה הזאתי....(VGA)ועכשיו אני לא רואה כלום במסך....מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה ??
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אהלן אני צריך עצה בנוגע לאוזניות שאני מעוניין לרכוש.. אני משתמש בהן בעיקר לריצות, וחשוב לי שיהיו איכותיות כמה שאפשר. אם הן עורפיות - עדיף ! בתודה מראש נ.ב התסכלתי די עמוק על PMX50/40 של סנהייזר.. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני צריך עזרה במציאת עדכון קושחה לDVD קורא DVIX של פנסוניק דגם SC-PT150. הוא לא קורא לי תרגום בסרטים כאשר התרגום לא מובנה. עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
מחבר בrc את כרטיס המסך gf440 mx 64mb למסך של טלוייזיה בav יש דרייבר הכי חדש -מקורי מnvidia המחשב פשוט לא קולט את הtv ואני לא מצליח להשמיע קבציי וידאו של דור 3 פלפון lg במחשב רואים אבל לא שומעים! יש לי חבילת מקודדים של kazza mega pack
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-