אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם; אני מעוניין לקנות אוזניות למחשב שישמשו אותי בעיקר למשחקים (למרות שאני כנראה גם יחבר אותם לאייפוד שלי). טווח המחירים שאני מעוניין בו הוא עד 180 ש"ח, אני רוצה אוזניות קשת, סגורות. אני מתלבט בין שני דגמים, עקרונית אני לא ממש מבין בתחום, כך שאם למישהו יש איזושהיא המלצה אחרת, או יודע מי מהן עדיפה יותר אני יודה לו מאוד. שני הדגמים: אלה של סנהייזר שיותר מצאו חן בעיני - http://www.headphones.co.il/store/main/producat_ver.aspx?id_prod=96 או אלה של קוס - http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=ur15&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=387&aff=Zap〈=he# תודה לעונים -רון
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבחירת נגן לקבצי האודיו בלבד (ללא וידיאו) אני צריך בין 2-5 G עד 500 ש"ח ושתהיה לו אחריות טובה תודה מראש con206
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס TV המחובר בחיבור RF לממיר של YES יש וידאו והוא מצליח להקליט אבל אין אודיו מה עושים ואיך מחברים תודה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום, יש לי כ600 ש''ח, ויתכן שאוכל לגייס עד 400 ש''ח נוספים (1000 בסה''כ). מאז שהתחלתי את לימודיי גיליתי שאני מתגעגע מאוד למוסיקה שלי, כך שאני צריך נגן נייד. כמו-כן, התרגלתי לשמוע מוסיקה עם Sennheiser HD280, ממה שהבנתי ידרש סכום נכבד להשיג את אותה האיכות (שיש ביניכם שינחרו בבוז ויגידו שזו לא איכות בכלל כמובן) באוזניות in-ear, עם-זאת, אני בטוח שהמבינים ביניכם יוכלו לעזור לי. אני צריך נייד איכותי עם אוזניות איכותיות ב1000 ש''ח, מן-הסתם אני מעוניין בנגן פלאש (הרי הארד דיסק לא יכנס בתקציב ממה שהבנתי), ובאוזניות in-ear שכאמור יוכלו לספק לי איכות מוסיקה טובה, עם באסים טבעיים. אשמח מאוד לקבל תשובה האם אפשר להשיג חיה(ות) שכזאת במחיר שכזה, ואם לא אז מה הדבר הכי קרוב? תמיכה בפורמטי…
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם קונה מחשב חדש אז לא נשאר הרבה לרמקולים קראתי ביקורות מצוינות על הAltec Lansing ATP3 ,במיוחד לאור המחיר הנמוך ולמרות הסאב הבעייתי רציתי לדעת אם מישו מכיר את הAltec Lansing VS2321? יותר טוב? שווה את ה70 ש"ח יותר? (הוא ממש מכוער) או שיש המלצה אחרת תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
בבקשה תגידו אם אתם מכירים. אלה אוזניות עם מקרופון, עם מתג ווליום.עולות בארץ בסביבות 350. לפי המחיר בארץ הוא שווה? וגם בכלליות מה דעתכם עליו
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
??? אהלן, בDVD שרכשתי מצויין לקראת סוף החוברת: The interval time of turn on this product must be over 30 seconds to prolong the service life. האם הכוונה היא לא להדליקו לפחות מ-30 שניות או מה? איזה עוד טיפים המומחים יתנו להארכת חיי מוצר כמו DVD לא איכותי במיוחד?? הרי הם מתקלקלים כמו כלום! תודה, Taco
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכם יש לנו Altec Lansing VS4121, 2.1 ב 380 ש"ח ו CREATIVE SBS 580 5.1 ב 360 ש"ח מצד אחד 2 רמקולים חזקים ו מצד שני 5 רמקולים מה אתם חברה חושבים תעזרו לי קצת יש לי בבית CREATIVE SOUNDWORKS והם מצויינים
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
היי אנשים, אני רוצה להקליט, עכשיו יש לי שני מיקסרים של דיג'יים בבית, את שניהם ניסיתי, עם הראשון שרפתי את הכרטיס קול מרוב נסיונות וחיבורים מחדש אני מחבר את הכבל בחלק האחורי של המיקסר לLINE OUT הMAIN OUT... ולאדום מאחורה בכרטיס קול, יש לי כ"ק חדש, Creative X-Fi Xtreme Audio, ועדיין, לא עובד. כאילו על המיקסר זה כן מראה את הפסים של הווליום של המיק, ככה שהמיק עובד מצויין, אבל במחשב זה לא עושה כלום! הקטע המציק/מצחיק זה, שאם אני שם הקלטה ואז שם מוזיקה במחשב, זה מקליט את המוזיקה ישירות מהמחשב!! בהגדרות של הכרטיס קול יש לי כל מיני אפשרויות EAX ושטויות אבל שום דבר שקשור למיקרופון, ואני לא יודע מה לעשות נכנסתי גם כמובן לVOLUME CONTROL וניסיתי להגביר ווליום עם המיקרופון ושטויות, …
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
למשחקים סרטים ושירים :DJsmile:
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב עם כבל שבקצוות הוא צהוב שמתחבר לטלוייזיה וככה אני רואה אבל מה? אני רואה שחור לבןןןןןןןןןןןןןןןן ואיייייייי אתם לא יודעים איך אני מתעצבן אני שינית את הגדרות בפורמט וכלוםםםםםםםםםם אני עדכנתי את את הדרייברים וזה עבדדדדדדדד אבל אחרי זה אני הוצאתי את הכבלללל שוב פעם שחור לבןןןןןןן נוווווווווווווו עזרההההההההההההה
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היי רכשתי לי iriver H10 6GB מכשיר נחמד, עפ"י הביקורות וההמלצות. משום מה המחשב לא מזהה אותו!! יש לי את Wmp10 ו-sp2 של xp ועדיין, כשאני מחבר אותו ל-USB אני שומע צליל אך המחשב לא מזהה אותו. ניסיתי לבדוק ב-device manager - כלום. ניסיתי גם לבדוק ב-computer managment - גם כלום! אין בעיה ב-USB שלי וכמו כן, אין בעיה ב-iriver שכן הוא זוהה בהצלחה במחשב אחר. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=574990# ?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש בקרוב.. אני צריך המלצה מאנשים שמבינים בזה... אני צריך כרטיס טלוויזיה טוב ובאיכות מקסימלית.. עד 700 ש"ח.. תודה מראש... תום!
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מחבר בrc את כרטיס המסך gf440 mx 64mb למסך של טלוייזיה בav יש דרייבר הכי חדש -מקורי מnvidia המחשב פשוט לא קולט את הtv ואני לא מצליח להשמיע קבציי וידאו של דור 3 פלפון lg במחשב רואים אבל לא שומעים! יש לי חבילת מקודדים של kazza mega pack
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום, יש לי רמקולים של CREATIVE 2500 ולאחרונה אני שומע רק ברמקול אחד. לבסוף עליתי על הבעיה והיא החיבור לכרטיס המובנה בלוח אם. כאשר אני משחק איתו אז שומעים פתאום בשני הרמקולים. אני מעוניין בהמלצה לכרטיס קול חיצוני,והשאלה שלי האם יש הבדלים בכרטיסי הקול הזולים נגיד עד 150 ש"ח. למשל בKSP יש C MEDIA 5.1 שעולה 40 ש"ח וCreative Audigy SE 7.1 שעולה 150 ש"ח. יש הבדל ביניהם? שווה להשקיע יותר לCREATIVE? וכנראה בעתיד אני יחליף את הרמקולים לX540 של לוג'יטק. במצב הזה הכרטיס קול יהיה משמעותי יותר?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
הצעת מחיר עד 400 ש"ח[br]פורסם בתאריך: 10.05.2009 בשעה 18:16:16 יותר נכון אניצריך המלצות לכרטיס טלווזיה במחיר עד400 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לקנות מכשיר DVD עם הקלטה. מצד אחד אני לא מעוניין להוציא הרבה כסף - במקרה כזה אין בעייה... ומצד שני אני מכשיר באיכות סבירה שכל DVD שאקליט בו אוכל לקרוא בכל DVD אחר יש עכשיו איזה מבצע על DVD סניו, אבל אמרו לי שאת הדיסקים שאקליט בו אוכל לנגן רק באותו DVD?? האם ייתכן? רעיונות חשבתי על סביבות 1000 שקלים... רמי
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר אולי תוכנה שאפשר לשנות בעזרתה את ה-Pitch של הקול כשמדברים במיקרופון, אבל שהשינוי יהיה בזמן אמת? אני יודעת שיש את AV אבל השינוי שם בא בדיליי.. זה אפשרי בכלל? או שזה תלוי בכרטיס הקול שלי? תודה,
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס קול הזה http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=72480&saleNo=1475818 ואיבדתי את הדרייבר ואת הקופסא שלו... מישהו יכול לעזור לי להשיג את הדרייבר כדי שאני אוכל להתקין אותו?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
8-Channel Audio Combo Kit אני צריך את החלק הזה ללוח של גיגבייט כדי לחבר את המערכת קולנוע שלי ויש אותו רק בנעה מחשבים מישהו יודע איפה אפשר לקנות את זה באזור המרכז(ראשון)???
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום, היו ברשותי כמה אוזניות IN EAR אחד מהם היה האוזניות של סנייהזר ה -CX300 שנהרסו :\ ובדרך גם גרמו לכאבים באוזניים אחרי שהיו המון זמן באוזן. וה- JBL220 שנהרסו לי. בכל מקרה יש ברשותי הזדמנות לקחת משהו אחר או לקחת את ה -JBL מהחנות באג, רק באג. מכיוון שיש לי אחריות ועדיין אין את האוזניות האלו בבאג, אולי יש המלצות לאוזניות IN EAR אחרות. ואם צריך אני הוסיף כסף לאוזניות. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם usb mp3 player .הוא לא מצליח לעלות לא במחשב ולא עם סוללות.הנגן כותב על המסך שלו "starting" נכבה וככה פעם לאחר פעם עד שאני לא מוציא אותו או מוציא סוללות. האם נגן נידפק או וזו היא סתם בעיה של תוכנה או boot של הנגן ואולי אפשר לסדר את זה בעזרת איזושהי תוכנה?
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום אנשים, מחפש המלצה לכרטיס קול טוב למוסיקה - 2 ערוצים (המערכת מחוברת אצלי למחשב והאיכות כרע עם כרטיס קול מובנה לא טובה) מחפש כרטיס שלא עולה מליונים כדי לשפר את איכות הצליל, אם כרטיס כזה אכן אמור לשפר את איכות השמע אשמח לקבל המלצות עד בול 500 ש"ח . תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
האם יצא כבר כבר firmware למערכת שלי.... LG CX245
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-