עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by elada22,

אני מבקש המלצה על DVD קורא DIVX וכו' עם חיבור usb וכרטיס זיכרון תודה

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  2. שמעתי איפושהו שהדבר אפשרי, מישהו יודע האם והכיצכד תודה

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  3. Started by joe123,

שלום, אני מחפש אוזניות טובות (לא כאלו שנכנסות לאוזן) לשמיעת מוזיקה איכותית. מפאת בעיות תקציב אני מתכנן להוציא עד 150 ש"ח לאוזיות (פלוס מינוס). על מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  4. מה אתם אומרים על: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=574990# ?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  5. אני לא יודע אם בטללויזיות החדשות יש דברי םכאלה מאז שיש כבר כבלים ולווינים (לא הייתה לי טלוויזיה בבית כמה שנים טובות כבר) אבל רצויי שיהיה שם טיונר פנימי ( לקלוט ערוץ 2 וכאלה) הממ אפשרות של חיבור מחשב לטלוויזיה. דיווידי וכאלה תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  6. Started by פיני1805,

שלום אנשים! אני צריך עזרה במציאת עדכון קושחה לDVD קורא DVIX של פנסוניק דגם SC-PT150. הוא לא קורא לי תרגום בסרטים כאשר התרגום לא מובנה. עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  7. Started by hen_bj,

שלום רב ! אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD והשימושים שלי בה יהיו לצפיה רגילה, לא צריך איכות משוגעת יותר מאשר של טלוויזיות השמנות של היום. השאלה שלי היא איך הטלוויזיה ? והאם היא מתחברת לממיר דיגיטלי של הוט בלי בעיות? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=RWSD2702 אם זה לא הפורום המתאים אני מצטער ותעבירו בבקשה... תודה מראש , חן.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  8. Started by gulek,

זקוק לעזרה בהתקנה. לאחר עליית התוכנה אני מתבקש לחבר את המכשיר למקור המתח הנפרד. וכשאני מחזיר אותו לא קורה הרבה... מישהו ניסה והצליח/נתקל בבעיות דומות?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  9. Started by snuffi,

אני מעוניין לקנות טלויזיית LCD 42 אינצ' בתקציב של 8000-9000 ש"ח... אני מקבל המון המלצות ואני לא יודע במה לבחור.... מישהו יכול להמליץ לי על דגמים טובים במחירים האלו...

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  10. Started by omfir,

אז ככה: יש לי סאב של רכב,אני רוצה לחבר אותו לרסיבר שיש לי... שאלתי האם זה בכלל אפשרי ואם כן,איך?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  11. Started by Nissuni,

שלום לכולם, יש לי פאנל KD-G511 של JVC. עכשיו הבעיה היא שהפלסטיק מקדימה (השחור), מה שמונח לפני הפאנל, שעליו שמים את הפאנל - דפוק! אני חייב להחליף אותו. שלחתי אותו למעבדה ואין הם אומרים לי שאי אפשר לתקן אלא חייבים להחליף את החלק מקורי אבל הבעיה שצצה היא שלא הגיעו עדיין חלקים (זה קרה לפני חודש ככה) המצב כרגע הוא שאני לא יכול לשלוט בפאנל. שום כפתור לא עובד. אני לא יכול להעביר לרדיו.. כל מה שאני יכול לעשות זה לשים CD ולשמוע אותו מהתחלה ועד הסוף ובכל פעם שאני מניע הדיסק מתחיל מחדש... מישהו יודע אם אפשר לתקן? בבקשה תעזרו לי... אני מוכן גם למכור אותו בגרושים אם אף אחד לא יודע

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  12. Started by sean23,

אני מחפש כרטיס קול שמתאים לרמקולים creative sbs 580 ולAGP וגם לPCI, בתקציב של עד 400 שקל (עדיף יותר זול,אבל שיהיה מהחברה הכי טובה במסגרת הקציב). תודה.

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  13. Started by AviK9,

שלום ברשותי כרטיס audigy 2 תקול ופאנל יציאה קדמי, האם רכישת audigy 2 zs תאפשר לי לחבר אותו לפאנל הישן? תודה, אבי.

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  14. לצורך חיבור לרסיבר. המטרה - צפייה בסרטים דרך המחשב, תוך ניצול יכולות קידוד הדולבי דיגיטל שלהם. המחיר - כמה שיותר איכות בכמה שפחות כסף. תודה.

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  15. Started by Builds,

היי. יש לי ווינדואס ויסטה ויש לי בעיה עם קול. כאשר אני למשל משתמש בתוכנה iTunes, ובאמצע השיר אני עוצר את השיר ואני פותח לרגע איזה סרט בכל תוכנה שהיא כמו Windows Media Classic לדוגמא, אז בווינדואס מדיה קלאסיק אני רואה רק וידאו ולא שומע אודיו בכלל. כאילו אין אודיו לסרט. ואותו דבר הפוך אם באמצע סרט אני מנסה להשמיע שיר באייטיונס, זה מריץ את השיר אבל לא שומעים. אותו דבר אם פתוח לי למשל סרט או שיר ואני מנסה לראות וידאו ביוטיוב וכך הלאה והלאה בעוד תוכנות שדורשות אודיו. איך אני מתקן את העניין? כי פעם זה היה רץ לי על כמה תוכניות שאני רוצה בו זמנית. בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  16. Started by makakO,

שלום לכולם ! אז ככה, כיום אני משתמש באוזניות ( SURROUND 5.1 ) אבל כשאני מדליק את הרמקולים (של חברת ALTEC ) אז רק האוזניות עובדות... ואני לא רוצה כל פעם לנתק ולחבר את האוזניות... * יש לציין שלפני מספר חודשים שהיו לי אוזניות רגילות אז הרמקולים כן עבדו במקביל עם האוזניות * לינק לאתר היצרן של האוזניות : http://www.cybersnipa.com/us/products/sonar-5.1-gaming-headset.php?PHPSESSID=01e02c98b846a4f97dd74ffde3304baa

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  17. Started by roy_BB,

מישו פה יכול להמליץ על מיקרופון בצורה כמו של במה אבל עם חיבור למחשב... והוא צריך להיות עם קליטה מ 3 כיוונים משו בסגנון של XM8500וBehringerו אבל יותר זול.. הייתי קונה אותו אבל הוא ממש יקר בארץ אז משו בסביבות עד 150 כולל משלוח זתומרת אנלא רוצה להוציא יותר מ 150 בכללי.. צריך שיהיה לו באסים חזקים זה לא לשירה תודה

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  18. Started by TimoTy,

חשבתי על ה-FX6021 אבל אני לא בטוח.... אמרו לי שהם מאוד איכותיים והאם יש מצב שאוכל לשמוע אותם איפושהו ? תןדה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  19. Started by kEv,

אני מחבר את המחשב עם כבל שבקצוות הוא צהוב שמתחבר לטלוייזיה וככה אני רואה אבל מה? אני רואה שחור לבןןןןןןןןןןןןןןןן ואיייייייי אתם לא יודעים איך אני מתעצבן אני שינית את הגדרות בפורמט וכלוםםםםםםםםםם אני עדכנתי את את הדרייברים וזה עבדדדדדדדד אבל אחרי זה אני הוצאתי את הכבלללל שוב פעם שחור לבןןןןןןן נוווווווווווווו עזרההההההההההההה

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  20. נניח שיש לי שני כרטיסי קול על המחשב עכשיו, שניהם עובדים ואני יכול לבחור באיזה אני רוצה להשתמש, דרך לוח הבקרה והגדרת הכרטיס כ Default. עכשיו, מה שאני רוצה לעשות זה לקשר בין שני כרטיסי הקול כך שהשמע שנכנס מכניסת מיקרופון מכרטיס קול אחד, יעבור אוטומטית ובאופן מיידי ליציאת הרמקולים של הכרטיס השני. ווינדוס עצמו מן הסתם לא תומך בשטות כזאת. השאלה אם יש תוכנה כלשהי שיודעת לעשות דברים כאלה. יש למישהו מושג מאיפה להתחיל?

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  21. עם לא, איפה אני יכול למצוא אותו? תודה. (בדיוטיפרי בכמה הוא יותר זול?)

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  22. סאב ושתי רמקולים 2.1 מה הרמקולים (למחשב,סרטים,מוזיקה) הכי טובים ואיכותיים שיש ??

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  23. Started by tenana,

מישהו יכול להמליץ לי על משהו?

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  24. שלום לכולם; אני מעוניין לקנות אוזניות למחשב שישמשו אותי בעיקר למשחקים (למרות שאני כנראה גם יחבר אותם לאייפוד שלי). טווח המחירים שאני מעוניין בו הוא עד 180 ש"ח, אני רוצה אוזניות קשת, סגורות. אני מתלבט בין שני דגמים, עקרונית אני לא ממש מבין בתחום, כך שאם למישהו יש איזושהיא המלצה אחרת, או יודע מי מהן עדיפה יותר אני יודה לו מאוד. שני הדגמים: אלה של סנהייזר שיותר מצאו חן בעיני - http://www.headphones.co.il/store/main/producat_ver.aspx?id_prod=96 או אלה של קוס - http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=ur15&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=387&aff=Zap〈=he# תודה לעונים -רון

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  25. Started by con206,

שלום אני צריך עזרה בבחירת נגן לקבצי האודיו בלבד (ללא וידיאו) אני צריך בין 2-5 G עד 500 ש"ח ושתהיה לו אחריות טובה תודה מראש con206

• 0 תגובות
    • 494 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.