אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי בקר וכבל FIREWIRE חיברתי בין המצלמה למחשב עכשיו איך אני מעביר את המידע? איזה תוכנה ממולצת להתקין? ועם מה אני עורך את המידע? אשמח להמלצות בן
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להעתקה של קלטות מיני למחשב - יש לי את ה MZNE410 בלי היציאות ככה שאני לא יכול להקליט את זה אנאלוגית אני חייב תוכנה שתעשה את זה דרך החיבור USB... תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך כמה שירי MP3 שיש לי ל Dobly Digital, ולשם כך אני צריך תוכנה MP3 to AC3. בבקשה תמליצו לי על תוכנה טובה, וכוללת את כל אפשרויות הבחירה שאפשר. על תמליצו על BeSweet כי הסתבכתי איתה... ועוד משהו, מכירים את האתר הזה: http://www.cinenow.com/fr/vobtrailer.php3 , באתר זה יש טריילרים להורדה לבדיקת שיטות שידור. אבל איך מורידים מהאתר? כל הורדה שאני מנסה הוא עושה Forbidden...
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתהפוך את העיברית((גם בID3TAG של הקובץ) אם אפשרות לשינוי של מספר קבצים גדול ולא קובץ אחד כל פעם. אני זוכר שבזמנו מישהו כאן בפורום עשה תוכנה כזו רק אני לא מוצא את הקישור...
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
איזו תוכנה אתם מכירים שמציגה מילים לשירים (כמו Evil Lyrics) אבל שיש בה הכי הרבה שירים במאגר שלה...? תודה רבה (=
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מקווה שאני שואל בפורום הנכון. מכירים את התכנות שמקליטות סטרימינג מאתרי אינטרנט? אני מחפש תכנה חינמית שתקליט מצגת שהכנתי בווינדוס מובי מייקר כי הווינדוס מובי מייקר לא מוכן לשמור לי את הקובץ אחרי שעבדתי עליו כל כך הרבה... :-( תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש תוכנה שיודעת להשמיע תדרים מסויימים לפי בחירה שלי. ושאלה בנושא- איך כרטיס קול יכול להשפיע על השמעת התדר? (נגיד בתוכנה אני מגדיר 1KHZ- והאוזניות\ רמקולים לא מגבילים, איזה תדר הכרטיס יוציא לי? מדובר בכרטיס מובנה מג'אייף)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, (וואי הרבה זמן לא הייתי פה) יש לי פה איזה 10 שירים שהם לא קובץ MP3 וזה ממש חרא אז אני צריך תוכנה שתהפוך את השירים לקובץ MP3 תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה פשוטה יחסית ובעלת ביצועים טובים כדי ליצור טראנסים/מיקסים? תודה
-
- 3 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום ! היום תליתי את הרמקולים (5.1 LOGITECH) על הקיר. פיזרתי אותם פחות או יותר במרחקים שווים (עד כמה שאפשר). נוצר מצב שרמקול אחד רחוק יותר ממני מאשר רמקול שני... האם ישנה תוכנה אשר בה אוכל לכוון עוצמה של כל רמקול בנפרד? האם אוכל להשתמש בתוכנה של לוח האם שלי? התוכנה נקראת AVRACK אם מישהו מכיר... תודה מראש, תומר.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מישהו מכיר אותה? שכחתי איך קוראים לה, זו תוכנה שאפשר לכוון את הגיטרה לפי הסאונד שיוצא מהגיטרה זה עובד עם מיקרופון. אם מישהו מכיר אז הוא יכול לתת לי את השם ואם יש לו גם אז קישור? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
יש לי כרטיס hauppauge מאפשר לי לשמע רדיו וגם טלוזיה... למשהו יש תוכנה טובה לשמוע רדיו (לא דרך האינטרנט)
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה ללכידת וידאו מכרטיס טלויזיה אנלוגי AVerTV Super 009, אני מחפש תוכנה שאני אוכל להגדיר בה את איכות הוידאו והמקודד שלו. בתוכנה שבאה עם הכרטיס טלויזיה כמעט שאי אפשר להגדיר כלום, והסרטים יוצאים בנפח אדיר של מעל 3 GB לשעת סרט, אני יודע שאני יכול להמיר אחר כך בעזרת כל תוכנת המרה, אבל אני מעדיף לדלג על השלב הזה. ביצעתי חיפוש נרחב פה בפורום, אבל לא מצאתי המלצה על תוכנה כזו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , יש לי מערכת במחשב עם 4 רמקולים + סאב , השאלה שלי היא יש תוכנה שאפשר לעשות דרכה כיוונים למערכת או משהו כזה? תודה מראש לעונים!
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי רמקולים A300 קאייטיב (תקציבי קטן וחמוד). התקנתי את הרמקולים ואני רוצה לבצע כמה דברים: 1) להפוך את צדדי השמע (ימין לשמאל ושמאל לימין) 2) להעביר את כל הסאונד שאני מוציא מהמחשב דרך איקולייזר (שיהיה יותר מ8 תחומים) המחשב הוא ASUS 1000HE תודה רבה לכולם!
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם... אני צריך תוכנה מקצועית לעריכת סאונד, הפרדת צלילים בשיר, הקלטה, חיבור של קבצים אחד על השני... ועוד תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עוד נושא:אני משתמש בrealplayer לוידאו אבל לא מבין איך ניתן להעביר לסרט לא מתורגם קובץ srt באנגלית לתרגום.שיש לי.ישנה איזושהי תוכנה לזה? :
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי לפני כמה זמן דונגל compro videomate C200plus שמתחבר למחשב דרך USB ומאפשר חיבור מקור חיצוני (ואנלוגי) של וידאו. אותו מקור במקרה שלי זה ממיר של הוט. הדונגל עצמו עובד סבבה אבל התוכנה שבאה איתו מיועדת באופן בלעדי ללכידה ועריכה של וידאו, ככה שאין אפילו אפשרות צפייה במסך מלא. לא מעניינת אותי לכידת וידאו אלא רק צפיה. מצאתי תוכנה בשם dscaler שמאפשרת צפייה כמו שרציתי אבל היא עושה המון בעיות. בכל עלייה שלה יש הודעות שגיאה שמסתירות את הוידאו עצמו ולא נעלמות עד שבוחרים באיזשהו אופציה בתוכנה (אני למשל תמיד משנה aspect ratio ומחזיר, רק בשביל להעלים את השגיאות :-\ ). כשאני סוגר אותה היא לא באמת נסגרת ועדיין רצה ברקע ואם אני רוצה לסגור אותה סופית אני צריך לגשת למנהל המשימו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי בדיל אקסטרים ממיר USB לטלויזיה דיגיטלית על מחשב עובד עם Windows Media Center חבל"ז האם יש עוד תוכנות טובות לשימוש בממיר או שהתוכנה של מייקרוסופט הכי טובה ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר אולי תוכנה שאפשר לשנות בעזרתה את ה-Pitch של הקול כשמדברים במיקרופון, אבל שהשינוי יהיה בזמן אמת? אני יודעת שיש את AV אבל השינוי שם בא בדיליי.. זה אפשרי בכלל? או שזה תלוי בכרטיס הקול שלי? תודה,
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום רציתי לבקש תוכנה לשינוי קול שאפשר למשל לעשות קול של איש קטן או איש מבוגר ואם יש לה אפקטים כלשהם ושיעבוד גם על תוכנות כמו teamspeak וventrillo וגם על תוכנות הקלטה כמו תוכנת ההקלטה שיש בווינדוס אם יש כזאתי חינמית מה טוב? אם לא אז אני אשמח לטרייאל של אחת טובה
-
- 6 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
שלום, בלוח האם שלי ישנם 2 playback devices 1. Speakers שמחוברים אליו אוזניות 2. Digital Audio (s/pdif) שמחובר אליו רסיבר באמצעות כבל אופטי האם קיימת תוכנה שמאפשרת לשייך תוכניות במחשב ל playback מסויים? לדוגמא לשייך winamp ל Speakers ובמקביל לשייך משחק מחשב ל s/pdif ולשמוע כל אחד מהם בהתקן נפרד? תודה
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שתשמש תחנת רדיו לארגון השירים, השמעתם וכו'. בעיקרון הציגו לנו תוכנה מסחרית אחת, שיכולה לעבוד עם מספר ערוצים, בכל ערוץ אתה יכול לסדר רשימת השמעה בכל מיני צורות (רנדומלי, לפי סוגי שירים, מוכן מראש וכו'). אפשר בערץ אחד להשמיע ובשני לארגן רשימה אחרת כשאתה שומע אותה בערוץ נפרד (אוזניות לדוגמה). אם אתם מכירים תוכנות כאלו (יעודיות לרדיו), או אפילו תוכנות רגילות עם יכולות מתקדמות של רשימות השמעה וכו', אנא ציינו אותן פה. (עדיפות כרגע לתוכנות FREEWARE שכן זו תחנה בהתהוות ולא רוצים כרגע להוציא סכום כסף רב). לא חושב שזה משנה, אבל התחנה תשדר בהתחלה באינטרנט (STREAMING) וקיים כבר ציוד מיקסוס (מיקסר 16 ערוצים) , מיקרופונים מקצועיים ושאר ירקות. THX!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-