עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ori-silver,

הכרטיס emu1212m אמור לבוא עם כבלי midi נכון? מה שווי של כבלים כאלו?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  2. Started by pinkmasta,

היי, אני מחפש רמקולים למערכת HTPC עד 1000 ש"ח ה HTPC יכול לתמוך בעד 6 ערוצים והעדיף שלרמקולים יהיו חיבורי SPDIF. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  3. Started by AdamS,

היי, לפני כמה ימים ראיתי באחד הת'רדים כאן תמונה שמישהו העלה עם ה-M81 של סמסונג 40". עשיתי כל מה שחשבתי עליו בחיפוש כבר כמעט שעה ולא מצאתי את זה, אני רוצה לקבל קצת חוות דעת משימוש יום יומי במכשיר. אם תוכל לפנות אלי בפרטי או במסנג'ר אני אודה לך מאודד..!

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  4. Started by DarkLloth,

שלום! אני מחפש מערכת טובה למחשב, הקניה מתבצעת מחו"ל (במחירי הארץ בערך עד 450 ש"ח), האופציה כרגע היא AltecLansing VS-2321 יש הצעות יותר טובות ?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  5. Started by Jules Winnfield,

הערה: כל השאלות הן לגבי רמקולים למחשב 1.יש להם רמקולים בהרכב 5.1? 2. מה הרמקולים הכי מומלצים שלהם עד 500 שקל בהרכב של ?2.1 3. מה יותר טוב מבין השניים ( נא לא לענות על סמך הנתונים על הנייר ) jbl creature 2.1 או jbl spyro 2.1 4.הם באמת הרבה יותר טובים/איכותים מהlogitech 5.1 הפופולריים? - (לפי ביקורות שקראתי) כי אני רוצה רמקולים שיהיו מסביב לכל החדר אבל אני לא מתכוון להתפשר על האיכות, אם הJBL כאלו איכותיים אז אני יקנה הרכב של 2.1 עריכה: שכחתי להוסיף, יש הבדל בין ה creature ל creature II ?

6. Started by oded6188,

יש לך Motu Ultralite, זה כרטיס קול שמתחבר למחשב ב FireWire... כשאני מחבר אותו למחשב הרגיל אז הכל עובד טוב... עכשיו יש לי מחשב נייד ואני רוצה לחבר את הכרטיס אליו.... אבל בגלל שיציאת הFIREWIRE בנייד היא 4 פינים, אז קניתי כבל מתאם (מ 6 פינים ל 4 פינים) אבל כשאני מחבר אותו לנייד (עם הכבל 6-4), הנייד אפילו לא מזהה שחיברתי חומרה חדשה....... אמרו לי שאולי זה בגלל שבנייד יש לי מעבד Core2Duo, ושאני צריך להתקין איזה דרייבר לפני שאני מחבר את הכרטיס... אבל לא מצאתי שום זכר לדבר כזה באתר היצרן.... יש לכם רעיונות?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  7. Started by er0101,

בתזמון גרוע לאחר קנית Creative sbs 380 הכרטיס קול realtek בGigabyte GA-7N400-L התחיל לעשות בעיות. בפעם הקודמת שהייתה לי בעיה, זכור לי שהמגעים בחיבורים האחוריים של הכרטיס קול נדפקו והצליל נהרס. לכן חיברתי את הכרטיס קול ליציאות הקדמיות במארז. עכשיו גם מקדימה וגם מאחור יש בעיה. הצליל פשוט מלוכלך. ניסיתי לג'מפר כמו שכתוב במדריך של הלוח אם כדי לחזור ליציאות האחוריות ולא עזר. חיברתי by the book (בערך) את החוטים של היציאות הקדמיות וגם לא עובד. אני לא יכול לחבר את היציאות הקדמיות בדיוק לפי המדריך של הלוח אם כי אין לי כבל שכתוב עליו power ויש לי כבל מיותר שנקרא mic bias. עזרתכם דרושה לפני שאני עוד שניה קונה כרטיס קול!

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  8. אם צריך תשם המלא אני אכתוב. . . http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576885 אין לי מושג במסכים וכאלה. . . אם יש מסך, בתקציב של 7000-8000 טובים יותר, אז תנו המלצות =) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  9. Started by meirtz4,

אהלן. אני מנסה להמיר סרטים בפורמטים של MOV, WMV ועוד - לפורמט AVI (uncompress) אם למישהו יש תוכנה טובה שיכול לעזור לי אני אשמח. דרך אגב, עד עכשיו מצאתי תוכנות שעושות את זה אבל הם לא ממירות את הקול... אני חייב גם סאונד להמרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  10. Started by uzi4u2,

Hiya ! sadly i dont have hebrew here but anyways i just got my z-5500 and i need a sound card for them which card would you recomand and what way should i connect the two ? thank you

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  11. יש לי בעיה עם הכרטיס קול במחשב הנוכחי. האיכות שמע שלו ירודה יותר והווליום המקסימלי נמוך יותר. ערכתי בדיקה עם מחשב נוסף שיש לי, ולא הופתעתי לגלות שצדקתי. כרטיס הקול שלי הוא- Realtek ALC 883. (לוח ג'יגאבייט, נו.) הכרטיס קול במחשב השני גם הוא Realtek, דגם- AC' 97, גרסה קודמת פחות טובה מזאת שבמחשב הנוכחי. ערכתי בדיקה עם אותן האוזניות בפול ווליום. במחשב השני- איכות קול ממש ממש טובה, חדה, חיה, וכמובן גבוה נורא בווליום מקסימלי. במחשב הנוכחי- איכות קול נחמדה אך חלשה יותר בהרבה באיכות מקסימלית, חדה אולי כן, אבל לא חיה במיוחד. בדקתי את ההגדרות בשני המחשבים, אם זה בקרת ווליום, התקני קול, לוח הבקרה של הדרייבר... אותן ההגדרות. אני ממש לא יודע מה הסיבה... אנשים, יש לכם מושג?…

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  12. Started by ag43,

המדף שהחזיק את המערכת של אחותי נפל והמערכת שלה הגיעה למקום אליו הולכים כל המספרים שמחולקים ב0. אני מחפש לה מיני מערכת חדשה, לא משהו משוכלל רק משהו שיספיק להשמיע דיסקים ורדיו ויחזיק הרבה זמן, אשמח להמלצות. תקציב בכותרת.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  13. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^ השאלה בכותרת, תודה מראש לעוזרים

14. שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס קול איכותי 5.1 לפחות (בעיקר למוסיקה וסרטים) שאני אחבר אותו לרמקולים Logitech z5500. חשוב לי שתיהיה לכרטיס יציאה אופטית. תקציב כרגע גמיש עד שיהיה לי מושג מה טווח המחירים למוצר כזה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  15. שבת שלום לכולם, השבוע החלטתי רמקולים חדשים, שיחליפו את ה-Inspire G380 הישנים והאהובים שלי, ויאפשרו לי סאונד 5.1 לסרטים. לאחר שמצאתי הצעה מצויינת לרכישת מערכת יד-שנייה קניתי את ה-TSS-1 מבית Yamaha, שאמורים, לכאורה, להיות מערכת באיכות לא רעה בכלל (ואולי בעצם לא? ...) כעת הרמקולים מונחים על השולחן ועל הקירות, אך אני נתקל בבעייה רצינית באופן החיבור שלהם. החיבור הדיגיטלי דורש שימוש בכבל RCA, או כבל אופטי, בעוד ול-N-Force שלי יש רק יציאות 3.5mm. בנוסף, החיבור האנלוגי במגבר מבוסס אך ורק על 2 כבלים (קדמיים, אחוריים), למרות שה-N-Force מאפשר חיבור על בסיס 3 כבלים (קדמיים, אחוריים, סנטר+סאב). במצב הקיים כרגע מחוברת המערכת לכרטיס בצורה אנלוגית, באמצעות 2 כבלי 3.5MM. התוצאות ב…

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  16. Started by R9547655G,

א. יש לי שאלה האם למשחק המפורסם קונטר 1.6 אפשר לשים אוזניות 5.1 סראונד? בגלל שאני לא חושב שבמשחק ישן שכזה היה סראונד....אבל בכל מיקרה...אם מישו יודע בוודאות. ב. האם יש הבדל בין האיסמט לסהנהייזר במשחק? ג. האם המיקרופון של זלמן הוא מיקרופון טוב? לטימספיק.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  17. יש דבר כזה בכלל?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  18. מחפש המלצות לDVD שיהיה יותר נורמאלי מהדגם שמוכרים בדיוטי פרי להלן הדגם: http://www.sakaldutyfree.co.il/product.asp?pId=140&mId=1&cId=23&sId=20 אני צריך המלצה שתצליח לשכנע את אבא שלי לקנות משהו יותר נורמאלי (עדיף עם מגבר פנימי) אני מעדיף דגם שיכלול בתוכו גם HD פנימי ולא צריבה ישירה לDVD את הDVD של הדיוטי מוכרים ב200$ - אני אשמח לקבל הצעות לאחד יותר איכותי אבל לא חורג במידה מטורפת מהמחיר. תודה לכול המבינים. עריכה: רק תראו כמה BIGBOX רוצים עליו: http://bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=565&ProductID=9935&VariantID=9936

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  19. Started by J0n1,

נפלו לי הסיליקונים של נוקיה ואני מחפש חדשים... איפה אפשר להשיג זוג וכמה זה עולה? תודה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  20. טוב אז ככה, אני צריך המלצה לטלויזית LCD בגודל 32/37 לסלון, המרחק הוא 3.40 מטרים בידיוק מקצה לקצה. אני עדיין לא סגור אם עדיף 37'' או 32'', אני זוכר שפעם ראיתי איך אפשר לדעת איזה גודל טלויזיה מתאים לפי המרחק בין הטלויזיה למיקום שאני יושב מולה. בכל מקרה, התקציב הוא כמו שאמרתי בסביבות ה4000. ההורים עשו קנייה גדולה ב"מגה" וקיבלו שובר לטלויזית LCD 37'' ב"מבצע" אך טרם יצא לי לראות אותה, מה שגם אני לא בטוח שהיא איכותית. לכן אבקש את עזרתכם: א' איזה גודל מומלץ למרחק של 3.4 מטרים? 32'' או שמה 37''? ב' מסקירה שעשיתי לפני כחודש איזה טלויזיה חברה כדאית, יצא לי לראות המלצות חמות במיוחד על החברות הבאות: LG,TOSHIBA,SHARP,SAMSUNG. אך כמובן שזה משתנה מדגם לדגם, לכן לאחר שהחלטתם מה מתאים יו…

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  21. הייתי מעוניין לדעת איזה מהרמקולים הבאים מומלץ ביותר למחשב, יותר איכותיים,חזקים,יפים,עמידים: Logitech X220, תג מחיר : 320 (הזול ביותר שמצאתי) Creative G-380, תג מחיר: 330, אך מצאתי ב199 במכירה קבצותית בנענע-שופס - נראה אחלה דיל http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2901656 או שמה יש לכם רמקולים אחר להמלצה?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  22. Started by timac,

חיברתי את המחשב לטלויזיה LCD בעזרת כבל VGA TO VGA רואים והכול אבל לא שומעים. ליד החיבור של ה VGA יש לי חיבור של אוזניות .. איך מחברים סאונד? יש לי כבל RCA אדום לבן שממנו יוצא לחיבור אוזניות. איך אני צריך לחבר?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  23. Started by Harsagi,

שלום, החלטתי לקנות מערכת קולנוע ביתית(דיוידי+רמקולים), אני לא ממש מבין בנושא כך שאצטרך עזרה קלה. התקציב נע בסביבות ה700-850 ש"ח, המערכת היא לחדר ולא סלון (מידות החדר אינן ידועות לי). המכשיר כמובן מיועד לחדר ולא למחשב. חשבתי אולי על 2 אופציות: לקנות רמקולים בסביבות ה600 ש"ח ולקנות DVD ב200. או הכל ביחד במחיר שציינתי. מאוד חשוב לי שהDVD יקרא DivX וישנה עדיפות לחיבור USB (פרט לא מחייב). אודה מראש לעוזרים במהרה.

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  24. Started by Harsagi,

שלום מצאתי מערכת קולנוע נשמעת די טוב .. תגידו לי מה דעתכם .. תודה מכשיר DVD קורא DivX + כתוביות בעברית ומעדכן גרסאות PROSOUND דגם DivX-9900rb מחודש מכשיר DVD קורא DivX עם אפשרות עדכון של הקודקים החדשים. המכשיר מאפשר הצגת כתוביות עברית שמצורפות כקובץ נפרד לסרטים שהורדו מהאינטרנט. מכשיר DVD חדיש מבית Prosound קורא DivX ו XviD. ערוץ דולבי דיגיטאלי (AC-3), מפענח MPEG-II ויציאת DTS מספקים איכות קול מדהימה וצליל תלת ממדי אמיתי. תכונות עיקריות: המכשיר בעל רזולוציה אופקית מעל 500 קווים. קריאת פורמטים: DivX, XviD, SVCD, VCD, WMA, DVD, DVD-R/RW, DVD+R/RW MPEG-4, MP3, CD, CD-R, CD-RW ,Photo-CD. מפענחים של AC-3, MPEG-II. אפשרות הגדלת מסך צפייה. הרצה קדימה ואחורה x2, x4, x6…

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  25. שלום, יש לי אוזניות Sennheiser מדגם HD450, שמחוברות לטלביזיה. גם האוזניות וגם הטלביזיה מקבלות מהכבל הזה כניסת "בננה", כך שניתן לשלוף בקלות את הכבל גם מהאוזניות וגם מהטלביזיה. החוט שנמתח כך בין האוזניות לטלביזיה הוא מכשול מעצבן. האם ישנו אביזר בלוטות' שחלקו האחד מחובר לטלביזיה ומשדר את הסאונד, וחלקו השני מחובר לאוזניות דרך כניסת הבננה שלהן וקולט את שידורי החלק הראשון ? תודה.

דיונים חדשים בפורומים