עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by liho,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג את השלט של המכשיר??

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  2. Started by איתייי,

אז ככה פירמטתי את המחשב ומשום מה פתאום האייריבר החליט לא לעבוד לא משנה מה עשיתי איתחלתי אותו עשיתי הכל פשוט שום דבר לא עובד...אני לא מגיע לתפריט תקועה לי הודעה על המסך כל הזמן שתוקעת לי את המכשיר אוףףףף אני יכתוב לכם את ההודעה אולי מישהו יודע על מה אני צריך לעשות חוץ ממה שעשיתי.... system files missing to restore the system files' connect h10 iriver plus.. עשיתי ממש הכל אין לי מושג איך אני יוצא מזה גם בחנות עצמה לא יודעים כלוםםם בתודה מראש... איתי..

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  3. Started by ToM.v,

אני עומד לקנות מחשב חדש בקרוב.. אני צריך המלצה מאנשים שמבינים בזה... אני צריך כרטיס טלוויזיה טוב ובאיכות מקסימלית.. עד 700 ש"ח.. תודה מראש... תום!

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  4. Started by Flamez,

אהלן, עברתי קצת על הפורום וראיתי המלצות על מסכים בגדלים קטנים מזה.. מישהו יוכל להמליץ על מסך איכותי בגודל הזה ? (מצאתי את הדגם הזה של פיליפס לעת עתה 37PF5321) העדיפות היא למסכי פיליפס (שמעתי שהאיכות שלהם מעולה). עיקר השימוש יהיה לצפייה בסרטים וטלויזיה פה ושם נ.ב,אם אפשר לקבל המלצות למסכים שהרמקולים נמצאים בתחתית המסך ולא בצדדים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  5. שלום לכולם, אני כרגע מחבר את המחשב במולטי צ'נל לרסיבר שלי. האם יש יתרון לשימוש במכשיר שבכותרת וחיבור אופטי/קואקסלי לרסיבר? תודה.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  6. Started by Aviv C,

רציתי לשאול שלוש שאלות בנוגע לכרטיסי קול: 1. מה זה בדיוק הקטע עם הערוצים? 2. איך ניתן לשנות את מספר הערוצים? 3. מה זה משנה מה מספר הערוצים?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  7. Started by ShaharIL,

לאחרונה קניתי מחשב HTPC עם הלוח GA-73UM-S2H עכשיו בחנות נאמר לי שהלוח תומך HDMI מלאה (AUDIO + VIDEO) היום קניתי כבל HDMI וניסיתי לחבר לרסיבר משום מה אני לא מקבל סאונד ברסיבר מהמחשב מה ניתן לעשות? האם הבעיה אולי במחשב? אולי ברסיבר? מדובר אגב ברסיבר Denon 1508

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  8. אני צריך אותו בעיקר לסרטים ומשחקים http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1394 והאם הוא יתאימם לרמקולים האלה??http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=37907

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  9. Started by pit18,

הסתכלתי כבר כ 10 עמודים אחורה ועדדין אני מבולבל ... אני רוצה לקנות נגן שיהיה עמיד בנפילות (מכיס או שלוחן לדוגמה) בנפח של כ 1-2 ג'יגה שיהיה בו תמיכה לעיברית ואם אפשר גם רוסית (לא משנה אם צריך עדכון קושחה), אם סוללה מובנית (אני מעדיף , לא חובה ), איכות שמע כמה שיותר גבוהה אם האוזניות שבאות אם המכשיר, ואפשרות חיבור לרמקול (אני בצבא)... ואני גם מעדיף עיצוב לא כמו של diskonkey אלה משהו בגודל של אייפוד.... תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  10. Started by Niretn,

שלום לכולם! יש לי בעייה שאני כבר תקוע איתה יום וחצי.. רציתי לשדרג קצת את הסאונד במחשב שלי, אז מערכת רמקולים 5.1 שעובדת כרגע מצויין, וכרטיס קול Sound Blaster Live! 24 bit של creative שעושה לי קצת בעיות. עשיתי את כל ההתקנה כמו שצריך, אבל כאשר אני מחבר את הרמקולים לכרטיס קול, רק היציאה הראשונה של הכרטיס קול עובדת. לא משנה איזה רמקולים מחוברים לאן, תמיד מה שמחובר לראשון עובד. כל ההגדרות נראות טוב, ועשיתי DISABLE לכרטיס קול המובנה הקודם שלי ב- BIOS. מה יכולה להיות הבעיה?? תודה!!!

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  11. נמאס לי לעבוד עם המסך מול המחשב - כואב בעיניים כרגע עם מסך Samsung 49 Ultrawide מעוניין לעבור לעבודה עם מקרן במחשב במקום המסך למישהו יש המלצות? ניסיון? מעוניין במקרן באותו סגנון של מסך Ultrawide חשבתי על מקרן קצר דגם LG HU915QE אשמח לעצות והמלצות ממי שעובד עם מקרן במחשב או להפנות אותי למי שאתם מכירים שעובד עם מקרן במחשב תודה

12. קניתי לאחרונה נגן DVD זול מדגם פיילוט 1122 בשופרסל, וראיתי שמאחורה יש לו חיבורים לאודיו אופטי, קואקסלי ו-6-ערוצי. הבעיה היא שבטלוויזיה הענתיקה שלי יש רק כניסת סטריאו ישנה (אדום/לבן)... איך אני אמור לחבר את הקול?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  13. Started by Kremb0,

שלום לכולם , אתמול קניתי את הDT880 . הבעיה היא שאין לי לא מגבר ולא כרטיס קול טוב, אלא כרטיס מובנה של הלוח אם, לכן רציתי לשאול אותכם משהו: 1. האם מגבר רמקולים יכול לשמש כמגבר אוזניות גם כן? 2.איזה חלק עדיף לקנות לפני - מגבר , או כרטיס קול? 3. על איזה כרטיס קול אתם ממליצים, והאם אני באמת ארגיש בהבדל ניכר? תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  14. היי אנשים, אני רוצה להקליט, עכשיו יש לי שני מיקסרים של דיג'יים בבית, את שניהם ניסיתי, עם הראשון שרפתי את הכרטיס קול מרוב נסיונות וחיבורים מחדש אני מחבר את הכבל בחלק האחורי של המיקסר לLINE OUT הMAIN OUT... ולאדום מאחורה בכרטיס קול, יש לי כ"ק חדש, Creative X-Fi Xtreme Audio, ועדיין, לא עובד. כאילו על המיקסר זה כן מראה את הפסים של הווליום של המיק, ככה שהמיק עובד מצויין, אבל במחשב זה לא עושה כלום! הקטע המציק/מצחיק זה, שאם אני שם הקלטה ואז שם מוזיקה במחשב, זה מקליט את המוזיקה ישירות מהמחשב!! בהגדרות של הכרטיס קול יש לי כל מיני אפשרויות EAX ושטויות אבל שום דבר שקשור למיקרופון, ואני לא יודע מה לעשות נכנסתי גם כמובן לVOLUME CONTROL וניסיתי להגביר ווליום עם המיקרופון ושטויות, …

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  15. Started by omer1789,

ברשותי הרמקולים FX6021 רציתי לשאול האם קורה משהו לסאב אם שמים אותו צמוד למחשב,במרחק של 5 ס"מ בערך.. יעני האם זה לא טוב? או אסור? תודה!

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  16. Started by Raz20,

יש לי מחשב די חדש , פנטיום 4 3.2 , וחיברתי אליו את המערכת שלי יש לי כרטיס קול בשם : SigmaTel High Definision Audio CODEC עכשיו ברגע שאני מגביר קצת את המערכת , אז זה משמיע לי קולות של ניפוצים כאלה , אין מצב שהרמקולים שלי נקעו , זה בטוח איזה בעיה יכולה להיות ? יכול להיות משהו שקשור לחומרה ?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  17. Started by stolen,

כמה עולות cx 300 בארצות הברית ונגיד שאני מזמין אותן לארץ עם אני אצתרך לשלם מכס.........?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  18. Started by Satlan,

חברה קניתי כרטיס קול 5.1 של GENIUS עכשיו מחקתי דריברים הכל התקנתי את החדש, הוא זיהה אותו הכל בסדר עכשיו אני מנסה לשמוע מוסיקה דרך החדש לא עובד, דרך הישן כן עובד מה עושים ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  19. Started by noam-r,

שלום לכולם... לאחר שנתיים החלטתי לפרמט את האייפוד שלי ולעשות בו קצת סדר... השאלה היא: 1. איך הכי ממומלץ להתקין תמיכה בעיברית לאייפוד 2. אם איזה תוכנה הכי כדאי לנהל את השירים על האייפוד (ושהתמיכה בעברית תעבוד), רצוי שזה יהיה משהוא שהוא לא ה Itunes (עד עכשיו השתמשתי בתוכנה הנקראת EphPod והיא היתתה די פשוטה ומאוד נוחה לנהל כמות ענקית של שירים מדובר באייפוד דור שלישי 20 GB (זקן קצת אבל עדיין עובד)

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  20. Started by rafi-s-,

אני מחובר דרך היציאה האופטית spdif לרסיבר עכשיו אם אני מוריד סרט ac3 אני צריך להתקין איזה שהוא מקודד כמו ac3 filter או שהכרטיס עושה את העבודה תודה

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  21. Started by alonezer,

הטלוויזיה תשמש אותי רק לHOT ואני מקווה שבעתיד אולי PS3 או משהו כזה והצפייה שלה זה בערך מ2 מטר וגם יש מ3-3.5 מטר אני לא יודע כמה אינץ אבל מה שהכי טוב נכנס בתקציב ויש עדיפות לFHD

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  22. שלום אנשים, מחפש המלצה לכרטיס קול טוב למוסיקה - 2 ערוצים (המערכת מחוברת אצלי למחשב והאיכות כרע עם כרטיס קול מובנה לא טובה) מחפש כרטיס שלא עולה מליונים כדי לשפר את איכות הצליל, אם כרטיס כזה אכן אמור לשפר את איכות השמע אשמח לקבל המלצות עד בול 500 ש"ח . תודה רבה

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  23. שלום ברשותי לוח אם ASUS P5B ועליו כרטיס מובנה SOUNDMAX יש לי חיבור של אזניות ומיקרופון בקידמת המארז...אבל אני לא שומע כלום וגם המיקרופון לא עובד מקדימה...רק אם אני מחבר מאחורי המארז אני מעוניין שגם הרמקולים של המחשב וגם האוזניות יהיו בשיתוף ביחד(יפעלו ביחד) ניסיתי הכל לעדכן דרבריים לא עזר....לשנות בביוס ל AC97 גם לא עזר) יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  24. מעוניין לרכוש כרטיס T.V חיצוני איכותי ,מה היא המלצתכם? עד 800 ש"ח כולל רדיו , אם יש שוני באיכויות של התמונה , תודה

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  25. היי לכולם אני מחפש דרך לחבר את המחשב הנייח לטלוויזייה ללא כבל HDMI אם קיים חיבור שניתן לחבר למחשב כדי לשדר לטלוויזיה הטלוויזיה היא של חברת פיליפס אין בה אנדרואיד אבל אפשר לחבר טלפונים

• 0 תגובות
    • 499 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.