עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום. אין לי צורך בהקלטה אלא רק בצפייה. אין גם צורך בצורב DVD אלא רק בכונן DVD טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  2. Started by asinnn,

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=A7N8X-E%20Deluxe אני רוצה להוריד דריבר מעודכן של הכרטיס קול עכישו יש 2 סוגים מה מי אלו XP עם שי שם בכלל XP זה הלוח שלי Field Value Motherboard Name Asus A7N8X-E Deluxe Field Value Motherboard ID 02/04/2004-nVidia-nForce-A7N8X?EC-00 Field Value Motherboard Chipset nForce2-U400 זה הלוח שיש לי

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  3. Started by raltal,

יש לי IRIVER H10 והעיברית שלו הפוכה מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  4. שלום לכולם, אני כרגע מחבר את המחשב במולטי צ'נל לרסיבר שלי. האם יש יתרון לשימוש במכשיר שבכותרת וחיבור אופטי/קואקסלי לרסיבר? תודה.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  5. Started by ice cube,

אני מתכוון לקנות נגן כלשהו עד 1120 שקל עכשיו אני צריך ממישהו שמבין שיגיד לי לפי דעתו מה הכי כדאי ומשתלם לקנות עד המחיר הזה http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=38384 חשבתי לקנות את זה ואני רוצה שתגידו אם כדאי...תודה ICE CUBE

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  6. Started by rafi-s-,

אני מחובר דרך היציאה האופטית spdif לרסיבר עכשיו אם אני מוריד סרט ac3 אני צריך להתקין איזה שהוא מקודד כמו ac3 filter או שהכרטיס עושה את העבודה תודה

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  7. Started by Satlan,

חברה קניתי כרטיס קול 5.1 של GENIUS עכשיו מחקתי דריברים הכל התקנתי את החדש, הוא זיהה אותו הכל בסדר עכשיו אני מנסה לשמוע מוסיקה דרך החדש לא עובד, דרך הישן כן עובד מה עושים ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  8. Started by ParanoidLoneWolf,

שלום, יש לי כ600 ש''ח, ויתכן שאוכל לגייס עד 400 ש''ח נוספים (1000 בסה''כ). מאז שהתחלתי את לימודיי גיליתי שאני מתגעגע מאוד למוסיקה שלי, כך שאני צריך נגן נייד. כמו-כן, התרגלתי לשמוע מוסיקה עם Sennheiser HD280, ממה שהבנתי ידרש סכום נכבד להשיג את אותה האיכות (שיש ביניכם שינחרו בבוז ויגידו שזו לא איכות בכלל כמובן) באוזניות in-ear, עם-זאת, אני בטוח שהמבינים ביניכם יוכלו לעזור לי. אני צריך נייד איכותי עם אוזניות איכותיות ב1000 ש''ח, מן-הסתם אני מעוניין בנגן פלאש (הרי הארד דיסק לא יכנס בתקציב ממה שהבנתי), ובאוזניות in-ear שכאמור יוכלו לספק לי איכות מוסיקה טובה, עם באסים טבעיים. אשמח מאוד לקבל תשובה האם אפשר להשיג חיה(ות) שכזאת במחיר שכזה, ואם לא אז מה הדבר הכי קרוב? תמיכה בפורמטי…

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  9. קניתי את הנגן הסתדרתי עם העברית ההפוכה הכל בסדר ,דבר אחד מאד מפריע לי זה הווליום הנמוך באופן יחסי לאייפוד אמרו לי לעשות עידכון קושחה, כרגע יש לי את המעודכנת ביותר V2.51 ואז אמרו לי שבגלל התקנים האירופאים יש הגבלה על הווליום. איפושהוא קראתי שיש קושחה קוראנית אבל למכשיר H300 ואני מפחד שזה לא יתאים ל H10

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  10. Started by יונתן4,

שלום לכולם קונה מחשב חדש אז לא נשאר הרבה לרמקולים קראתי ביקורות מצוינות על הAltec Lansing ATP3 ,במיוחד לאור המחיר הנמוך ולמרות הסאב הבעייתי רציתי לדעת אם מישו מכיר את הAltec Lansing VS2321? יותר טוב? שווה את ה70 ש"ח יותר? (הוא ממש מכוער) או שיש המלצה אחרת תודה מראש

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  11. Started by hackermeir,

אני רוצה לבנות מחשב HTPC והייתי רוצה שהוא יעבוד כמו ב- YES MAX: שיהיה מסוגל להקליט 2 ערוצים במקביל. יכולת להפסיק באמצא תוכנית בשידור חי ולהמשיך אותה אחר כך. שיקודד אותם בצורה טובה למחשב. אני לא בטוח אם יש כרטיס כזה אז תגידו מה אפשר לעשות. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  12. Started by dannyg,

יש לי 105 קטעי וידאו קצרים בפורמט MPEG-2 ללא סאונד. סך הכל נפח כל הקבצים כ 3 GB. המטרה שלי ליצור דיסק DVD (עדיף 4.7GB ולא כפול) כולל תפריט דינמי (מראה את 30 שניות הראשונות). בתפריט הכוונה לתפריט בו ניתן לבחור בכל אחד מ 105 קטעי הוידאו השונים. מן הסתם מדובר בלפחות 20 דפי תפריט שונים (בהנחה של 5 THUMBNAILS בדף תפריט אחד) - חשוב מאד שכל THUMBNAILS יהיה עם אנימציה מקדימה של התוכן ולא תמונה סטטית. עוד חשוב לצרף פס קול מוזיקלי של נעימה חביבה (יש לי בנפרד) שירוץ מההתחלה ועד הסוף (לא שיתחיל בכל פעם מההתחלה שכל אחד מה 105 הקטעים מתחלף). הצלחתי לעשות את כל אחד מהדברים הנ"ל אבל בשום מקרה לא הצלחתי לשלב אותם ביחד לכדי פרוייקט אחד. השתעשעתי בעיקר ב ULEAD VIDEO STUDIO ו CYBERLINK POWER…

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  13. צריך המלצה לכרטיס טלויזיה שיש לו דרייברים ל ווינדוס 2000

14. האזניות הן בעיקר למחשב, לשימוש במשחקים, סרטים וסדרות. אין לי דרישות גבוהות, שאיכות הסאונד תהיה סבירה-טובה, שתהיה קליטה רציפה ושיהיו נוחות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  15. Started by meidan,

אני רוצה לשמור את כל הדיסקים שלי על המחשב. אני צריך תשובות בשלוש נושאים: 1. באיזה תוכנה להשתמש? 2. באיזה פורמט להשתמש? 3. באיזה bitrate להשתמש? אני לא אודיופיל אבל חשובה לי האיכות כי אני גם אשמע את זה אח"כ דרך המחשב, חשוב גם שזה יהיה מהיר ולא יקח יותר מדי מקום כי יש לי לא מעט דיסקים. בקיצור מה השילוב הכי טוב מבחינת עלות/תועלת? תודה.

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  16. אז ככה, הדריבר של הכרטיס קול שהיה מותקן יחד עם הדרייברים של ה- Nforce 5.10 גרם לי לבעיות בסאן אנדראס. לפתרון הבעיה הסרתי את הדרייברים של הקול , והורדתי דריברים נפרדים לכ. הקול מהאתר של Nvidia. עכשיו מה שחסר בדריברים האלה , שהם לא מגיעים עם ה- Equalizer של Nvidia. יש דרך להוריד דרייברים עדכניים, שלא יגרמו לי לבעיות שכוללים את האקוולייזר של Nvidia? (אני מתכוון לחבילה נפרדת של הכ.קול) תודה!

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  17. Started by Niretn,

שלום לכולם! יש לי בעייה שאני כבר תקוע איתה יום וחצי.. רציתי לשדרג קצת את הסאונד במחשב שלי, אז מערכת רמקולים 5.1 שעובדת כרגע מצויין, וכרטיס קול Sound Blaster Live! 24 bit של creative שעושה לי קצת בעיות. עשיתי את כל ההתקנה כמו שצריך, אבל כאשר אני מחבר את הרמקולים לכרטיס קול, רק היציאה הראשונה של הכרטיס קול עובדת. לא משנה איזה רמקולים מחוברים לאן, תמיד מה שמחובר לראשון עובד. כל ההגדרות נראות טוב, ועשיתי DISABLE לכרטיס קול המובנה הקודם שלי ב- BIOS. מה יכולה להיות הבעיה?? תודה!!!

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  18. Started by miki26,

האם אפשר לחבר 2 כרטיסי קול במחשב אחד וע"י לשמוע ב4 רמקולים במקום ב 2. שאלה 2: איך אפשר לחבר מחשב למערכת CD ישנה עם רמקולים מרשימים(אני לא מדבר על מתאם דרך הקסטה ואין לי את החיבור המיוחד הזה שיש במערכות יותר חדישות)

19. שלום אנשים, מחפש המלצה לכרטיס קול טוב למוסיקה - 2 ערוצים (המערכת מחוברת אצלי למחשב והאיכות כרע עם כרטיס קול מובנה לא טובה) מחפש כרטיס שלא עולה מליונים כדי לשפר את איכות הצליל, אם כרטיס כזה אכן אמור לשפר את איכות השמע אשמח לקבל המלצות עד בול 500 ש"ח . תודה רבה

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  20. אני צריך המצלמה למסך lcd 37 אינצ' תקציב: 6000 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  21. מאוד נפוץ על מארזי HTPC למצוא זוג שורות (או מסכי 7 אינץ בדגמים היקרים) ואף מספר כפתורים להפעלת הכונן האופטי (FF, FR, PLAY' STOP וכו'....) האם בכדי שכל אלו יהיו שמישים יש צורך בתמיכה של לוח האם או שכל החיבורים הם סטנדרטיים ויש צורך בתוכנה בלבד ? דוגמא לתצוגה במארז HTPC בסיסי : http://hi-techreviews.com/reviews_2007/CM_Media280/CM_Media280_Page3.htm תודה גל

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  22. אני רוצה לקנות רמקולים 2.1. השימוש הוא למשחקים. תקציב: מקסימום 300 ש"ח. ראיתי את הרמקולים האלו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1049 הם טובים?

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  23. Started by Thyratron,

שלום יש לי נגן DVD של LG שמנגן גם Divx דגם DR7622W כשאני מנגן סרטי Divx (ואפילו שהם בעצמם ברזולוציה 16:9) המכשיר לא מזהה שצריך להתאים אותם למסך והוא מציג אותם כאילו היו 4:3 (עם פסים שחורים למעלה ולמטה למילוי, אפילו שכשמנגנים אותם במחשב במדיה פלייר אין כאלה). יש לציין שכשמנגנים סרטי DVD רגילים ברזולוציה 16:9 הם מוצגים כהלכה. מישהו נתקל בבעיה הזאת פעם? יש פתרון??

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  24. Started by zuriiii,

בבקשה תגידו אם אתם מכירים. אלה אוזניות עם מקרופון, עם מתג ווליום.עולות בארץ בסביבות 350. לפי המחיר בארץ הוא שווה? וגם בכלליות מה דעתכם עליו

25. Started by joe123,

שלום, אני מחפש אוזניות טובות (לא כאלו שנכנסות לאוזן) לשמיעת מוזיקה איכותית. מפאת בעיות תקציב אני מתכנן להוציא עד 150 ש"ח לאוזיות (פלוס מינוס). על מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 484 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.