עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני רוצה לקנות רמקולים 2.1. השימוש הוא למשחקים. תקציב: מקסימום 300 ש"ח. ראיתי את הרמקולים האלו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1049 הם טובים?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  2. Started by Flamez,

אהלן, עברתי קצת על הפורום וראיתי המלצות על מסכים בגדלים קטנים מזה.. מישהו יוכל להמליץ על מסך איכותי בגודל הזה ? (מצאתי את הדגם הזה של פיליפס לעת עתה 37PF5321) העדיפות היא למסכי פיליפס (שמעתי שהאיכות שלהם מעולה). עיקר השימוש יהיה לצפייה בסרטים וטלויזיה פה ושם נ.ב,אם אפשר לקבל המלצות למסכים שהרמקולים נמצאים בתחתית המסך ולא בצדדים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  3. שלום אנשים, מחפש המלצה לכרטיס קול טוב למוסיקה - 2 ערוצים (המערכת מחוברת אצלי למחשב והאיכות כרע עם כרטיס קול מובנה לא טובה) מחפש כרטיס שלא עולה מליונים כדי לשפר את איכות הצליל, אם כרטיס כזה אכן אמור לשפר את איכות השמע אשמח לקבל המלצות עד בול 500 ש"ח . תודה רבה

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  4. Started by ShaharIL,

לאחרונה קניתי מחשב HTPC עם הלוח GA-73UM-S2H עכשיו בחנות נאמר לי שהלוח תומך HDMI מלאה (AUDIO + VIDEO) היום קניתי כבל HDMI וניסיתי לחבר לרסיבר משום מה אני לא מקבל סאונד ברסיבר מהמחשב מה ניתן לעשות? האם הבעיה אולי במחשב? אולי ברסיבר? מדובר אגב ברסיבר Denon 1508

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  5. Started by major winters,

זה נתקע באמצע.... זה מאוד מתסכל.... זה לא נותן הודעת שגיאה ספציפית אלא רק את האופציה לשלוח error report.... מה עושים?!?! (אם זה לא הפורום הנכון אז אני מצטער)

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  6. Started by adirss,

שלום קניתי רמוקלים creative t6060 5.1 ויש לי כרטיס קול סאונד בלסטר 5.1 של קראטיב בכל אופן חיברתי הכל כמו שצריך הגדרתי במיקסר 5.1 ואני שומע בכל הרמקולים חוץ מהסנטר עשיתי במיקסר test אפשררות שבודקת את כל הרמקולים ואכן הכל עובד גם הסנטר אבל שאני שומע מוזיקה אני לא מצליח לשמוע בו הבנתי שאפשר לשמוע אותו רק בסרטים של 5.1 אבל גם הבתי שיש איזה קובץ שמתקינים וזה מסדר שהיה אפשר לשמוע גם שירים דרך הסנטר תודה

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  7. Started by KaPOcHinI,

ברשותי מערכת עם הלוח אם הבא - Intel 945GC Motherboard וברצוני לחבר את הרסיבר למחשב כך שיתמוך ב 5.1 ערוצים.. לפי הנתונים של הלוח אם הכרטיס קול תומך ב6 ערוצים הבעיה שיש לי רק 3 יציאות..ורוד ירוק כחול איך אני בדיוק מחבר את הרסיבר למחשב שיתמוך ב 5 ערוצים?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  8. שלום לכם יש לנו ‏Altec Lansing VS4121, 2.1‎ ב 380 ש"ח ו ‏CREATIVE SBS 580 5.1‎ ב 360 ש"ח מצד אחד 2 רמקולים חזקים ו מצד שני 5 רמקולים מה אתם חברה חושבים תעזרו לי קצת יש לי בבית CREATIVE SOUNDWORKS והם מצויינים

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  9. אני צריך המצלמה למסך lcd 37 אינצ' תקציב: 6000 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  10. Started by e.i69,

שלום אני בעיקרון מעונין ליראות TV במחשב,להקליט תוכניות TV ווידאו, ולעשות עריכת ווידאו. ומה דעתכם על שני כרטיסים אלו? 1-AVERTV GO 007 של - AVER MEDIA 2-FLY VIDEO 2000 מה עדיף מבין שניהם-או שיש לכם הצעה יותר טובה. תודה

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  11. Started by SpeciAL,

קניתי כרטיס קול ואני צריך שתסבירו לי איך מרכיבים והכל.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  12. Started by ice cube,

אני מתכוון לקנות נגן כלשהו עד 1120 שקל עכשיו אני צריך ממישהו שמבין שיגיד לי לפי דעתו מה הכי כדאי ומשתלם לקנות עד המחיר הזה http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=38384 חשבתי לקנות את זה ואני רוצה שתגידו אם כדאי...תודה ICE CUBE

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  13. CREATIVE L-TRIGUE 3400SE א. האם הם איכותיים...? ב. האם שווים את המחיר...? (700) ג. בבקשה לא להציע לי רמקולים אחרים ולתת חוות דעת רק על אלו ד. למי שלא מבין על מה אני מדבר אז הנה קישור נחמד וחביב http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=10733&nav=artwork ה. האם למישהו יש אותם שיכול לתת חוות דעת על הבאסים שלו ואיכות הצליל...? תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  14. שלום, קניתי מחשב חדש, עם לוח אמ GigaByte 945P-S3, יש לי רסיבר של קולנוע ביתי + רמקולים 5.0, הייתי מעוניין לדעת איך אני מחבר את הכבל עם היציאה הקוקסיאלית (משהו כזה) מהרסיבר ללוח אמ ולשמוע באיכות המתאימה? בתודה מראש, חביב.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  15. שלום לכולם, אני כרגע מחבר את המחשב במולטי צ'נל לרסיבר שלי. האם יש יתרון לשימוש במכשיר שבכותרת וחיבור אופטי/קואקסלי לרסיבר? תודה.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  16. Started by Zorito,

שלום יש לי כרטיס TV המחובר בחיבור RF לממיר של YES יש וידאו והוא מצליח להקליט אבל אין אודיו מה עושים ואיך מחברים תודה

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  17. צריך המלצה לסט של מקרופון (מדונה או דש) + משדר+מקלט של חברה איכותית כגון: shure אבל נראה לי שהם מעבר לתקציב שלי. יש עדיפות לדש - אלא אם כן למישהו יש המלצה שונה. השימוש הינו להופעות ביתיות או מקומות קטנים, רק דיבור בלי שירה (אם זה משנה) חשובה יכולת התגברות על תדרים סלולרים או בלוטות' חדש בעסק - חשובה מאוד המלצתכם!!! תודה

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  18. Started by asinnn,

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=A7N8X-E%20Deluxe אני רוצה להוריד דריבר מעודכן של הכרטיס קול עכישו יש 2 סוגים מה מי אלו XP עם שי שם בכלל XP זה הלוח שלי Field Value Motherboard Name Asus A7N8X-E Deluxe Field Value Motherboard ID 02/04/2004-nVidia-nForce-A7N8X?EC-00 Field Value Motherboard Chipset nForce2-U400 זה הלוח שיש לי

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  19. Started by roadrunner,

קניתי ATP3 ויש לי מערכת סטריאו עם 2 רמקולים שמחוברים למחשב בערוצים האחוריים, זאת אומרת שיש לי 4.1 או שאני טועה? כיצד להגדיר את הרמקולים במחשב ב-NVMIXER ? אין אופציה ל 4.1 ,רק או ל-4 או ל-5.1.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  20. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני צריך המלצה לחלק לרכב שיודע להתמודד על MP3 ו FLAC עדיפות לבעלי אחסון פנימי (מבוססי פלאש או דיסק קשיח) יש רעיונות?

21. קניתי לאחרונה נגן DVD זול מדגם פיילוט 1122 בשופרסל, וראיתי שמאחורה יש לו חיבורים לאודיו אופטי, קואקסלי ו-6-ערוצי. הבעיה היא שבטלוויזיה הענתיקה שלי יש רק כניסת סטריאו ישנה (אדום/לבן)... איך אני אמור לחבר את הקול?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  22. Started by Kremb0,

שלום לכולם , אתמול קניתי את הDT880 . הבעיה היא שאין לי לא מגבר ולא כרטיס קול טוב, אלא כרטיס מובנה של הלוח אם, לכן רציתי לשאול אותכם משהו: 1. האם מגבר רמקולים יכול לשמש כמגבר אוזניות גם כן? 2.איזה חלק עדיף לקנות לפני - מגבר , או כרטיס קול? 3. על איזה כרטיס קול אתם ממליצים, והאם אני באמת ארגיש בהבדל ניכר? תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  23. Started by Raz20,

יש לי מחשב די חדש , פנטיום 4 3.2 , וחיברתי אליו את המערכת שלי יש לי כרטיס קול בשם : SigmaTel High Definision Audio CODEC עכשיו ברגע שאני מגביר קצת את המערכת , אז זה משמיע לי קולות של ניפוצים כאלה , אין מצב שהרמקולים שלי נקעו , זה בטוח איזה בעיה יכולה להיות ? יכול להיות משהו שקשור לחומרה ?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  24. Started by TheTNT.COM2,

היום קיבלתי את מדוזה (PROGAMER) מנעה מחשבים, עכשיו אני די בטוח שהרכבתי את החוטים טוב אבל יש עוד הגדרות לסדר, בכול מיקרה אני צריך בשביל זה תוכנה שפשוט שולחות צלילים לכיוונים באוזניות ככה שאני אדע שהצדדים מסודרים ויוכל לשחק, חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי אני אשמח לקבל ממכם עזרה. כמו כן רציתי לדעת אם יש דרך להוסיף אקווילייזר לדריור של הכרטיס קול כדי לשפר ביצועים במשחק? (יש לי AUDIGY 4 SE) והדרייור שהורדתי מ- CREATIVE הוא כזה דרייור לייט ואין הרבה מה לשחק בו....... (אולי להתקין איזה משהו שיהפוך את הכרטיס ל- X-FI לדוגמא ואני אוכל להתקין את הדרייור של X-FI, שמעתי על כאלה שעשו את זה עם AUDIGY 2 ZS..) מקווה לקבל התייחסות :>

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  25. Started by פי.סי,

אני רוצה לחבר מחשב נייד לטלוויזיה. למחשב יש שקע כזה... http://tell.fll.purdue.edu/hatasa/kurosio/pages/svideo.jpg ובטלוויזיה שקע כזה... http://213.8.106.62/techsupport/tv/TV.files/image002.jpg הכרטיס מסך של המחשב זה של אינטל. לא סופק עם המחשב כבל או מתאם שאוכל להשתמש בו. עם אודיו אין לי בעיה כי חיברתי את המחשב למערכת סטריאו דרך היציאה של האוזניות. אני רק רוצה לראות את מה שרואים בצג המחשב ע"ג ה-TV. איזה כבל אני צריך ? והאם צריך לשנות גם הגדרות כלשהן במחשב ?

• 4 תגובות
    • 508 צפיות

דיונים חדשים בפורומים