אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מערכת עם הלוח אם הבא - Intel 945GC Motherboard וברצוני לחבר את הרסיבר למחשב כך שיתמוך ב 5.1 ערוצים.. לפי הנתונים של הלוח אם הכרטיס קול תומך ב6 ערוצים הבעיה שיש לי רק 3 יציאות..ורוד ירוק כחול איך אני בדיוק מחבר את הרסיבר למחשב שיתמוך ב 5 ערוצים?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם לפי העדכונים החדשים של המכשיר ניתן כבר לבצע רשימות השמעה בזמן אמת (דרך המכשיר עצמו) או משהו בסגנון bookmark. כמו כן, ע"פ העדכון האחרון (1.63) ניתן לבצע אופציה של format - מה זה? תודה חבר'ה
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
כשקונים HTPC צריך גם, כמובן אם רוצים לקנות את השלט ועוד חלק של מיקרוסופט כדי לעבוד עם הממירים של חברות הכבלים והלווין. איך קוראים לזה ואיפה אפשר לקנות את זה ברשת, קישורים בבקשה. לא מצאתי באתר של מיקרוסופט או בחיפוש בגוגל. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אהלן מקום העבודה שלי (אגודה) ביקש ממני לחפש "דיבורית" עכשיו איני יודע בידיוק במה מדובר, אבל לפי מה שהסבירו לי זה מין רמקול עם אפשרות של מיקרופון וכאלה. יש לי בול 3000 ש"ח תקציב, ואני הייתי רוצה לדעת מה אתם ממליצים, וגם קצת מידע על זה. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אוקי אני מחפש אוזניות לרוב למוזיקה ומשחקים אוזניות שאני גם ישתמש בהם מחוץ לבית לIPOD או אמפי לא אכפת לי עם או בלי מיקרופון שיהיו יפות עדיף בקיצר אוזניות הכי טובות למחיר הזה מחנות באזור דן...... יש סיכוי לחריגה של 50 שקל תודה.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אהליין, בבקשה אנשים אני כבר משתגע.... חיברתי את המחשב לטלויזית LCD שלי, אבל הוא מגיב רק שאני מחבר את יציאת ה VGA... יש לי כבל SVIDEO איכותי אפילו מחובר במקביל לטלויזיה וכלום לא קורה שם.. קראתי את המדריכים של NVIDIA והם אומרים שכולה צריך להגדיר יציאה כפולה, אז אני הולך ללוח בקרה המשוכלל שלהם והוא לא נותן לי לעשות את זה אני אשכרה רואה אפשרות אחת בלבד.... מה עושים? איך מגדירים את זה?? למה זה כזה מסובך?? התקנתי את הדרייברים לכרטיס מהתחלה לשום דבר לא השתנה... איפה מגדירים לכרטיס על איזה יציאה להתמקד... חשוב לציין, אני על ויסטה... תודה תודה מראש! ומי שיודע את זה מבחינתי גאון....
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש לי מסך 22" רחב. אני לא מצפה שיראו הכי טוב בעולם. אבל שלפחות ממרחק של מטר וחצי נגיד יראו בסדר+. תודה מראש נ.ב שמעתי שיש ממירים חיצוניים שלא תלויים במחשב בכלל. אודה למי שיספק לי פרטים על זה [אם זה יותר טוב וכו'...] שוב תודה מראש =]
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות לסקייפ מוזיקה וסרטים (רצוי שיהיה טוב גם למשחקים אבל לא חייב יש לי רמקולים ATP3) חשוב לי שיהיו נוחות וטובות עם מיקרופון מובנה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום יש לי את המקולים creative inspire t7900 שמתי אותם על הקירות אבל שני האחוריים לא מגיעים עם הכבלים שלהם מה שחסר לי זה עוד איזה מטר\ 2 מטר לכל אחד מהם כדי להגיע לסאבוופר אני חושב שזה כבלי rca שלכל אחד יש אדום ושחור שנכנסים ברמקול ובצד השני יש rca זכר אז השאלה שלי האם בראשון לציון והסביבה יש חנות שמוכרת כבל של מטר או 2 מטר שבקצה אחד יש לו rca נקבה ובצד השני יש לו rca זכר כדי שהם יגיעו לסאב? אני חיפשתי בחנויות ולא מצאתי תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום יש לי כ 20 קלטות וידאו ישנות שרציתי לגבות למחשב (ואחכ גם לערוך אותם). האם יש מכשיר pmp שיוכל להקליט את הקלטת ?מה תהיה איכות ההקלטה?יש פתרון אחר יעיל? תודה
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אני צריך אותו בעיקר לסרטים ומשחקים http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1394 והאם הוא יתאימם לרמקולים האלה??http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=37907
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
צריך המלצה לסט של מקרופון (מדונה או דש) + משדר+מקלט של חברה איכותית כגון: shure אבל נראה לי שהם מעבר לתקציב שלי. יש עדיפות לדש - אלא אם כן למישהו יש המלצה שונה. השימוש הינו להופעות ביתיות או מקומות קטנים, רק דיבור בלי שירה (אם זה משנה) חשובה יכולת התגברות על תדרים סלולרים או בלוטות' חדש בעסק - חשובה מאוד המלצתכם!!! תודה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני ממש מתקשה למצוא טלויזית LCD קטנה עם שלט המימדים צריכים להיות לא יותר גדולים מ 58 ס"מ רוחב (רצוי שהרמקולים לא יהיו בצדדים) וגובה לא יותר מ 53 ס"מ. וכמובן נושא השלט חושב מאוד כי את המסך הזה אני לא אחבר למחשב אלא לממיר כבלים. למישהו יש מושג? zap קצת פחות עזר לי
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? קניתי לי רמקולים למחשב T6060 של Creative ולצערי כשאני שומע מוסיקה בWinamp או בכלל בכל תוכנה אחרת אני לא שומע בכל הרמקולים אלא רק בקידמיים, יש לי לוח אם של Asus P5K Deluxe שאני שומע עם הכרטיס קול המובנה ואני עם VISTA ULTIMATE SP1 יש לי מישהו מושג איך אני יכול לסדר את הבעיה הזאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
ברשותי הרמקולים FX6021 רציתי לשאול האם קורה משהו לסאב אם שמים אותו צמוד למחשב,במרחק של 5 ס"מ בערך.. יעני האם זה לא טוב? או אסור? תודה!
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני צריך כרטיס קול, אבל אני ממש לא מבין בזה. אני צריך משהו לא ממש יקר שיתאים לגיימינג. אתם יכולים להמליץ לי על משהו?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
היום קיבלתי את מדוזה (PROGAMER) מנעה מחשבים, עכשיו אני די בטוח שהרכבתי את החוטים טוב אבל יש עוד הגדרות לסדר, בכול מיקרה אני צריך בשביל זה תוכנה שפשוט שולחות צלילים לכיוונים באוזניות ככה שאני אדע שהצדדים מסודרים ויוכל לשחק, חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי אני אשמח לקבל ממכם עזרה. כמו כן רציתי לדעת אם יש דרך להוסיף אקווילייזר לדריור של הכרטיס קול כדי לשפר ביצועים במשחק? (יש לי AUDIGY 4 SE) והדרייור שהורדתי מ- CREATIVE הוא כזה דרייור לייט ואין הרבה מה לשחק בו....... (אולי להתקין איזה משהו שיהפוך את הכרטיס ל- X-FI לדוגמא ואני אוכל להתקין את הדרייור של X-FI, שמעתי על כאלה שעשו את זה עם AUDIGY 2 ZS..) מקווה לקבל התייחסות :>
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
קניתי את הנגן הסתדרתי עם העברית ההפוכה הכל בסדר ,דבר אחד מאד מפריע לי זה הווליום הנמוך באופן יחסי לאייפוד אמרו לי לעשות עידכון קושחה, כרגע יש לי את המעודכנת ביותר V2.51 ואז אמרו לי שבגלל התקנים האירופאים יש הגבלה על הווליום. איפושהוא קראתי שיש קושחה קוראנית אבל למכשיר H300 ואני מפחד שזה לא יתאים ל H10
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
ראתי היום DVD של infinity ב 400 שקל עם יציאה של HDMI ורצתי לדעת עד איזה רזולוציה זה תומך הכוונה אם אני אצרוב פרק בסידרה בHD אם הוא יתמוך?
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
איזה אוזניות יש בתקציב הזה? חשוב שיהיו אוזניות כפתור. אני הולך להשתמש בהם עם הסנסה E250 אם זה משנה..... [br]פורסם בתאריך: 18.06.2007 בשעה 20:42:06 הצעות?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אוקיי עשיתי חיפוש מתקדם בזאפ ובסוף מצאתי את 3 ה הנגנים האלה.. ריו- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3717 אייפוד- http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=1725&aff=zap ג'ימיני- http://www.archos.co.il/Product.asp?Pid=XS-100&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap אבל הבעיה שלי היא שלכל אחד יש חיסרון... האייפוד זה המחיר היקר הריו זה הגודל (דיי גדול לצערי) והשלישי זה העיצוב היפה אבל השניים האחרים עולים עליו לטעמי.. וגם אני ממש מכירה אותו עכשיו אם מישהו יכול להמליץ או לתת חוות דעת מה ניראה לו שהכי כדאי לי אני מאוד ישמח (: תודה, רוני.
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
קניתי כרטיס קול ואני צריך שתסבירו לי איך מרכיבים והכל.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
אני לא יודע אם בטללויזיות החדשות יש דברי םכאלה מאז שיש כבר כבלים ולווינים (לא הייתה לי טלוויזיה בבית כמה שנים טובות כבר) אבל רצויי שיהיה שם טיונר פנימי ( לקלוט ערוץ 2 וכאלה) הממ אפשרות של חיבור מחשב לטלוויזיה. דיווידי וכאלה תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני ממש מקווה שהנושא הזה הוא לפורום הזה, אז ככה. יש לי מקלדת מיקרוסופט דיגיטל מדיה, בצד ישנם מקשים של +\- לווליום והשתק כמובן, לאחר פירמוט של המחשב לגירסה קצת מעניינת יותר של ווינדוס XP נתקלתי בבעיה שהמקשים של ה+\- לא עובדים אבל ההשתק כן, התקנתי מחדש דרייברים למקלדת למרות שמעולם לא הייתי צריך אותם וזה עדיין לא פועל, למרות שכל שאר באפליקציות שיש כן פעילות. אם זה משנה כ"כ הכרטיס קול הוא AUDIGY 2 ZS. יש למישהו פיתרום ? בנתיים ניסיתי הכל
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
זקוק לעזרה בהתקנה. לאחר עליית התוכנה אני מתבקש לחבר את המכשיר למקור המתח הנפרד. וכשאני מחזיר אותו לא קורה הרבה... מישהו ניסה והצליח/נתקל בבעיות דומות?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-