עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by magafaim,

שלום! ההורים שלי טסים לתיאלנד שבוע הבא ואני רוצה שהם יקנו לי נגן...אז דבר ראשון אני רוצה לדעת אם זול שמה? עכשיו בקשר לנגן עצמו...אני רוצה לקנות נגד בסביבות ה10GB ראיתי את זה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372000 איך הוא?יש למישהו מגן יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  2. Started by Guy King,

שילחו לי בבקשה עותק של תוכן תיקיית ה-SYSTEM, כי תיקיית הסיסטם שלי נמחקה והנגן מתפקד מאוד לא טוב מאז. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  3. האם אלטק הולכים להוציא בחצי שנה הקרובה איזה שהוא דגם חדש של רמקולים? משהו ברמה של ה FX6021 או ה MX5021 או בכלל? תודה.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  4. Started by Discreet,

http://images.creative.com/iss/images/corporate/artwork/hires_AudigyValue_pdt.jpg יש על הכרטיס קול שניי חיבורים נוספים פנימיים 1 soundBlaster והשני aux in אפשר לדעת למה הם משמשים?

5. Started by GuillotineX,

איזה אוזניות יש בתקציב הזה? חשוב שיהיו אוזניות כפתור. אני הולך להשתמש בהם עם הסנסה E250 אם זה משנה..... [br]פורסם בתאריך: 18.06.2007 בשעה 20:42:06 הצעות?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  6. Started by zuq,

שלום, קיבלתי לאחרונה את הADA880 של אלטק, השימוש שלהם במחשב הוא לשמיעת מוזיקה בלבד(לDVDבסלון יש מערכת 5.1 נפרדת) יש לי כרטיס קול עתיק (קריאטיב SB לייב) . רציתי לדעת האם אני צריך להגדיר או לכוון משהו במחשב(איכס-פי) או ברמקולים כדי להפיק את המיטב מהמערכת הנחמדה הזו והאם החלפת קול תשנה משהו?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  7. Started by haim1440,

שלום רציתי לדעת איזה מבין שני הדגמים עדיף: SBS 370 או SBS 380 ......והאם יש רמקולים עדיפים על שניהם בתקציב של 170 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  8. Started by DJPOWER,

אני צריך נגן MP3 שהיה נוח לא כמו הרגילים(כל הקטנים למינהים) אלא כמו האייפוד שאפשר להעביר שירים מהר(40 שירים בסיבוב נגיד), שהיה נוח לעבור תיקיות, מסך נורמאלי, ברור, שהיה לפחות 1.5G והכי חשוב איכותי, שיתמוך בעברית גם... תקציב: עד 1000 אפשר פחות... תודה יונתן

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  9. האזניות הן בעיקר למחשב, לשימוש במשחקים, סרטים וסדרות. אין לי דרישות גבוהות, שאיכות הסאונד תהיה סבירה-טובה, שתהיה קליטה רציפה ושיהיו נוחות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  10. Started by Y-T-M,

כנראה אח שלי הקטן נגע במשהו ויש לי עכשיו בעיה בכל כל פעם שאני שם שיר במחשב אני שומע את השיר בפלייבק גם במשחקים אני שומע כזה פלייבק ולא שומע קול אמיתי החלפתי את הרמקולים אז כנראה זה לא מהרמקולים? מה זה יכול להיות אני משתגע אני חייב עזרה דחוף נגיד בשירים אני לא שומע תזמר טוב אני שומע אותו כזה ברקע וממש חלש יש לוח אם של gigabyte p965 שם יש את הכרטיס קול אז יכול להיות שהוא נגע שם במשהו?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  11. שלום אני בעל מערכת לוגיטק Z5500 ואני מעוניין בכרטיס קול איכותי למוזיקה וסרטים לא למשחקים מה תמליצו לי למשל מה דעתכם על http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=448 ואיך עדיף לחבר את הרמקולים רדך דיגיטל או אנלוגי ?????(אין לי רסירבר ) תודה! מיכאל

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  12. אני רוצה לדעת מה אני צריך כדי שאני אוכל להתחיל וללמוד, אני יודע תיאוריה ומנגן אם צריך ידע מוזיקלי מוקדם כדי להתחיל ללמוד. כבר ניסיתי לברר קצת ואמרו לי שבשביל להתחיל אני אהיה חייב לקנות מקלדת שליטה ב600 שקל מינימום ואיתה גם כרטיס קול בערך באותו מחיר. אשמח לקבל המלצות על מקלדות\חנויות\כרטיסי קול או בכלל עזרה לאיך להתחיל מה אני צריך לעשות\לקנות\ללמוד לדעת וכו', ICQ: 226978874 MSN: nyrc@widnowslive.com תודה רבה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  13. Started by TimoTy,

טוב אני מחפש רמקולים 4.1 אן 5.1 (עדיף5.1 ) ב1500 בערך אשמח לשממוע המלצות וחוות דעת תדוה מראש

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  14. שלום לכולם אני מחפש המלצה לרמקולים למחשב מהתקציב הזה ושיהיה להם אפשרות לחיבור לאוזניות יכול להיות 2.1 5.1. וכו' תודה

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  15. אני צריך אותו בעיקר לסרטים ומשחקים http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1394 והאם הוא יתאימם לרמקולים האלה??http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=37907

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  16. שאני רואה מפרט של מסך טלויזיה lcd עדיף שהבהירות תיהיה כמה שיותר גבוהה או נמוכה?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  17. Started by haviv822,

מבקש חוות דעת כלשהי על הרמקוליים הנל תודה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  18. טוב קניתי רמקולים חדשים X-530 של לוג'טק הם עובדים טוב חוץ מהקטע שכל פעם שמדליקים משהוא חשמלי לא משנה איפה הרמקולים עושים רעש חרחורים כאלה ואני לא יודע למה אולי בגלל שיש לי מזגן בחדר מישהוא יכול לעזור

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  19. Started by liho,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג את השלט של המכשיר??

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  20. יש לי מיני דיסק sony mz-s1 וכל פעם שאני מנסה להעביר שירים עם התוכנה של sonicstage או של הjukebox התוכות נסגרות. איך אני אמור להעביר שירים למיני דיסק?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  21. Started by urich,

מחפש אוזניות in ear טובות בתציב הנ"ל בשביל הנגן sansa clip שלי. קניתי בבאג את ה akg 312 והם זבל כל תזוזה שלהן מתבטאת ברעש לבן, שזה אפילו האוזניות הפשוטות שהגיעו עם הנגן לא עשו. עכשיו אני מחפש אוזניות רצוי כאלו מסיליקון שנכנסות לאוזן, או סתם כפתור טובות. טווח דינמי טוב בסים לא קריטי בכלל, עוצמה טובה אבל גם לא משהו מטורף ופרטים. שיהיו נוחות באוזן וזהו פחות או יותר יש המלצות. אני נוטה לכיוון ה sennheiser אבל יש להם מלא דגמים בתציב האם יש משהו מומלץ (בלי שליטה בווליום מהחוט).

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  22. Started by Talon,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס קול ב Dell Optiplex 745 שברשותי. אני רוצה לחבר את המחשב למגבר 5.1. זאת אומרת שאני צריך כרטיס קול עם תמיכה לכבל אופטי (נכון)? אשמח לשמוע על המלצות בתקציב של עד 600 ש"ח. תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  23. Started by noam-r,

שלום לכולם... לאחר שנתיים החלטתי לפרמט את האייפוד שלי ולעשות בו קצת סדר... השאלה היא: 1. איך הכי ממומלץ להתקין תמיכה בעיברית לאייפוד 2. אם איזה תוכנה הכי כדאי לנהל את השירים על האייפוד (ושהתמיכה בעברית תעבוד), רצוי שזה יהיה משהוא שהוא לא ה Itunes (עד עכשיו השתמשתי בתוכנה הנקראת EphPod והיא היתתה די פשוטה ומאוד נוחה לנהל כמות ענקית של שירים מדובר באייפוד דור שלישי 20 GB (זקן קצת אבל עדיין עובד)

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  24. Started by gman18,

אני רוצה לקנות את הכרטיס קול הזה: http://www.audiovideo.co.il/scripts/prodview.asp?idproduct=53 אני רוצה בעיקר להקליט שירים שקטים. השאלה היא האם זה מספיק כדי להקליט ממיקרופון/גיטרה/בס באיכות טובה בלי רחשים או שאני חייב פריאמפ?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  25. יש לציין ששוטטתי בפורומים מחו"ל ולא נמצא פתרון לבעיה הכרטיס תקין,וכן גם הדרייברים ac97 הכל החל לאחר windows update שלאחריו הסאונד לא עבד יותר השגיאה מתקבלת כאשר ניגשים לווליום קונטרול: there are no active mixer devices available.. אודה לעזרתכם,מקווה שהשאלה בפורום הנכון אם בפורום חומרה אז נה העבירו את השרשור תודה

• 0 תגובות
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים