אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד HP 6500T עם כרטיס מסך geforce 8400 gs 128 mb. בעת חיבור הטלויזה ליציאת S-Video אני רואה את התמונה על הטלויזיה אבל הצבעים מרצדים. ניסיתי לשחק עם הקצב רענון ורזולוציה אבל כלום לא עוזר. למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
יש לי מסך 22" רחב. אני לא מצפה שיראו הכי טוב בעולם. אבל שלפחות ממרחק של מטר וחצי נגיד יראו בסדר+. תודה מראש נ.ב שמעתי שיש ממירים חיצוניים שלא תלויים במחשב בכלל. אודה למי שיספק לי פרטים על זה [אם זה יותר טוב וכו'...] שוב תודה מראש =]
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מחפש אוזניות in ear טובות בתציב הנ"ל בשביל הנגן sansa clip שלי. קניתי בבאג את ה akg 312 והם זבל כל תזוזה שלהן מתבטאת ברעש לבן, שזה אפילו האוזניות הפשוטות שהגיעו עם הנגן לא עשו. עכשיו אני מחפש אוזניות רצוי כאלו מסיליקון שנכנסות לאוזן, או סתם כפתור טובות. טווח דינמי טוב בסים לא קריטי בכלל, עוצמה טובה אבל גם לא משהו מטורף ופרטים. שיהיו נוחות באוזן וזהו פחות או יותר יש המלצות. אני נוטה לכיוון ה sennheiser אבל יש להם מלא דגמים בתציב האם יש משהו מומלץ (בלי שליטה בווליום מהחוט).
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אהלן, עברתי קצת על הפורום וראיתי המלצות על מסכים בגדלים קטנים מזה.. מישהו יוכל להמליץ על מסך איכותי בגודל הזה ? (מצאתי את הדגם הזה של פיליפס לעת עתה 37PF5321) העדיפות היא למסכי פיליפס (שמעתי שהאיכות שלהם מעולה). עיקר השימוש יהיה לצפייה בסרטים וטלויזיה פה ושם נ.ב,אם אפשר לקבל המלצות למסכים שהרמקולים נמצאים בתחתית המסך ולא בצדדים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום יש לי כ 20 קלטות וידאו ישנות שרציתי לגבות למחשב (ואחכ גם לערוך אותם). האם יש מכשיר pmp שיוכל להקליט את הקלטת ?מה תהיה איכות ההקלטה?יש פתרון אחר יעיל? תודה
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
זקוק לעזרה בהתקנה. לאחר עליית התוכנה אני מתבקש לחבר את המכשיר למקור המתח הנפרד. וכשאני מחזיר אותו לא קורה הרבה... מישהו ניסה והצליח/נתקל בבעיות דומות?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש כרטיס T.V חיצוני איכותי ,מה היא המלצתכם? עד 800 ש"ח כולל רדיו , אם יש שוני באיכויות של התמונה , תודה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני צריך אותו בעיקר לסרטים ומשחקים http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1394 והאם הוא יתאימם לרמקולים האלה??http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=37907
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=A7N8X-E%20Deluxe אני רוצה להוריד דריבר מעודכן של הכרטיס קול עכישו יש 2 סוגים מה מי אלו XP עם שי שם בכלל XP זה הלוח שלי Field Value Motherboard Name Asus A7N8X-E Deluxe Field Value Motherboard ID 02/04/2004-nVidia-nForce-A7N8X?EC-00 Field Value Motherboard Chipset nForce2-U400 זה הלוח שיש לי
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שאני רואה מפרט של מסך טלויזיה lcd עדיף שהבהירות תיהיה כמה שיותר גבוהה או נמוכה?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה לחלק לרכב שיודע להתמודד על MP3 ו FLAC עדיפות לבעלי אחסון פנימי (מבוססי פלאש או דיסק קשיח) יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי 105 קטעי וידאו קצרים בפורמט MPEG-2 ללא סאונד. סך הכל נפח כל הקבצים כ 3 GB. המטרה שלי ליצור דיסק DVD (עדיף 4.7GB ולא כפול) כולל תפריט דינמי (מראה את 30 שניות הראשונות). בתפריט הכוונה לתפריט בו ניתן לבחור בכל אחד מ 105 קטעי הוידאו השונים. מן הסתם מדובר בלפחות 20 דפי תפריט שונים (בהנחה של 5 THUMBNAILS בדף תפריט אחד) - חשוב מאד שכל THUMBNAILS יהיה עם אנימציה מקדימה של התוכן ולא תמונה סטטית. עוד חשוב לצרף פס קול מוזיקלי של נעימה חביבה (יש לי בנפרד) שירוץ מההתחלה ועד הסוף (לא שיתחיל בכל פעם מההתחלה שכל אחד מה 105 הקטעים מתחלף). הצלחתי לעשות את כל אחד מהדברים הנ"ל אבל בשום מקרה לא הצלחתי לשלב אותם ביחד לכדי פרוייקט אחד. השתעשעתי בעיקר ב ULEAD VIDEO STUDIO ו CYBERLINK POWER…
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מחשב נייד לטלוויזיה. למחשב יש שקע כזה... http://tell.fll.purdue.edu/hatasa/kurosio/pages/svideo.jpg ובטלוויזיה שקע כזה... http://213.8.106.62/techsupport/tv/TV.files/image002.jpg הכרטיס מסך של המחשב זה של אינטל. לא סופק עם המחשב כבל או מתאם שאוכל להשתמש בו. עם אודיו אין לי בעיה כי חיברתי את המחשב למערכת סטריאו דרך היציאה של האוזניות. אני רק רוצה לראות את מה שרואים בצג המחשב ע"ג ה-TV. איזה כבל אני צריך ? והאם צריך לשנות גם הגדרות כלשהן במחשב ?
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום אני בעיקרון מעונין ליראות TV במחשב,להקליט תוכניות TV ווידאו, ולעשות עריכת ווידאו. ומה דעתכם על שני כרטיסים אלו? 1-AVERTV GO 007 של - AVER MEDIA 2-FLY VIDEO 2000 מה עדיף מבין שניהם-או שיש לכם הצעה יותר טובה. תודה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
קניתי כרטיס קול ואני צריך שתסבירו לי איך מרכיבים והכל.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות לסקייפ מוזיקה וסרטים (רצוי שיהיה טוב גם למשחקים אבל לא חייב יש לי רמקולים ATP3) חשוב לי שיהיו נוחות וטובות עם מיקרופון מובנה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש, עם לוח אמ GigaByte 945P-S3, יש לי רסיבר של קולנוע ביתי + רמקולים 5.0, הייתי מעוניין לדעת איך אני מחבר את הכבל עם היציאה הקוקסיאלית (משהו כזה) מהרסיבר ללוח אמ ולשמוע באיכות המתאימה? בתודה מראש, חביב.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
-
הטלוויזיה תשמש אותי רק לHOT ואני מקווה שבעתיד אולי PS3 או משהו כזה והצפייה שלה זה בערך מ2 מטר וגם יש מ3-3.5 מטר אני לא יודע כמה אינץ אבל מה שהכי טוב נכנס בתקציב ויש עדיפות לFHD
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע מחבר את המחשב במולטי צ'נל לרסיבר שלי. האם יש יתרון לשימוש במכשיר שבכותרת וחיבור אופטי/קואקסלי לרסיבר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום אנשים, מחפש המלצה לכרטיס קול טוב למוסיקה - 2 ערוצים (המערכת מחוברת אצלי למחשב והאיכות כרע עם כרטיס קול מובנה לא טובה) מחפש כרטיס שלא עולה מליונים כדי לשפר את איכות הצליל, אם כרטיס כזה אכן אמור לשפר את איכות השמע אשמח לקבל המלצות עד בול 500 ש"ח . תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
זה נתקע באמצע.... זה מאוד מתסכל.... זה לא נותן הודעת שגיאה ספציפית אלא רק את האופציה לשלוח error report.... מה עושים?!?! (אם זה לא הפורום הנכון אז אני מצטער)
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
קניתי ATP3 ויש לי מערכת סטריאו עם 2 רמקולים שמחוברים למחשב בערוצים האחוריים, זאת אומרת שיש לי 4.1 או שאני טועה? כיצד להגדיר את הרמקולים במחשב ב-NVMIXER ? אין אופציה ל 4.1 ,רק או ל-4 או ל-5.1.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אז ככה, כיום אני משתמש באוזניות ( SURROUND 5.1 ) אבל כשאני מדליק את הרמקולים (של חברת ALTEC ) אז רק האוזניות עובדות... ואני לא רוצה כל פעם לנתק ולחבר את האוזניות... * יש לציין שלפני מספר חודשים שהיו לי אוזניות רגילות אז הרמקולים כן עבדו במקביל עם האוזניות * לינק לאתר היצרן של האוזניות : http://www.cybersnipa.com/us/products/sonar-5.1-gaming-headset.php?PHPSESSID=01e02c98b846a4f97dd74ffde3304baa
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה נגן DVD זול מדגם פיילוט 1122 בשופרסל, וראיתי שמאחורה יש לו חיבורים לאודיו אופטי, קואקסלי ו-6-ערוצי. הבעיה היא שבטלוויזיה הענתיקה שלי יש רק כניסת סטריאו ישנה (אדום/לבן)... איך אני אמור לחבר את הקול?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-