אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
כמה עולות cx 300 בארצות הברית ונגיד שאני מזמין אותן לארץ עם אני אצתרך לשלם מכס.........?
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
קניתי כרטיס קול ואני צריך שתסבירו לי איך מרכיבים והכל.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
ברשותי הרמקולים FX6021 רציתי לשאול האם קורה משהו לסאב אם שמים אותו צמוד למחשב,במרחק של 5 ס"מ בערך.. יעני האם זה לא טוב? או אסור? תודה!
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
הסתכלתי כבר כ 10 עמודים אחורה ועדדין אני מבולבל ... אני רוצה לקנות נגן שיהיה עמיד בנפילות (מכיס או שלוחן לדוגמה) בנפח של כ 1-2 ג'יגה שיהיה בו תמיכה לעיברית ואם אפשר גם רוסית (לא משנה אם צריך עדכון קושחה), אם סוללה מובנית (אני מעדיף , לא חובה ), איכות שמע כמה שיותר גבוהה אם האוזניות שבאות אם המכשיר, ואפשרות חיבור לרמקול (אני בצבא)... ואני גם מעדיף עיצוב לא כמו של diskonkey אלה משהו בגודל של אייפוד.... תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
הווליום כל הזמן משתנה, נגיד אני שם אותו על 35, אחרי כמה דקות, הווליום נמנך, כאילו הוא על 25 כנ"ל נגיד 40, הוא כאילו ירד ל30. זה ממש מעצבן וכל הזמן משתנה, מה עושים? ולא זה לא בעיה באוזניות... תודה
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות לסקייפ מוזיקה וסרטים (רצוי שיהיה טוב גם למשחקים אבל לא חייב יש לי רמקולים ATP3) חשוב לי שיהיו נוחות וטובות עם מיקרופון מובנה
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע מחבר את המחשב במולטי צ'נל לרסיבר שלי. האם יש יתרון לשימוש במכשיר שבכותרת וחיבור אופטי/קואקסלי לרסיבר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס קול הזה http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=72480&saleNo=1475818 ואיבדתי את הדרייבר ואת הקופסא שלו... מישהו יכול לעזור לי להשיג את הדרייבר כדי שאני אוכל להתקין אותו?
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שלום.... אתמול הזמנתי רמקולים של Altech Lansing- ATP3 השאלה שלי היא האם אני צריך לקנות כרטיס קול ?? או שאני יכול להמשיך לשמוע דרך הכרטיס קול של הלוח אם (ON BOARD) ?? אני מודה לכל מי שעוזר ומגיב....
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
רציתי לשאול שלוש שאלות בנוגע לכרטיסי קול: 1. מה זה בדיוק הקטע עם הערוצים? 2. איך ניתן לשנות את מספר הערוצים? 3. מה זה משנה מה מספר הערוצים?
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
קניתי ATP3 ויש לי מערכת סטריאו עם 2 רמקולים שמחוברים למחשב בערוצים האחוריים, זאת אומרת שיש לי 4.1 או שאני טועה? כיצד להגדיר את הרמקולים במחשב ב-NVMIXER ? אין אופציה ל 4.1 ,רק או ל-4 או ל-5.1.
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
ראתי היום DVD של infinity ב 400 שקל עם יציאה של HDMI ורצתי לדעת עד איזה רזולוציה זה תומך הכוונה אם אני אצרוב פרק בסידרה בHD אם הוא יתמוך?
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום. אין לי צורך בהקלטה אלא רק בצפייה. אין גם צורך בצורב DVD אלא רק בכונן DVD טוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום לכולם קונה מחשב חדש אז לא נשאר הרבה לרמקולים קראתי ביקורות מצוינות על הAltec Lansing ATP3 ,במיוחד לאור המחיר הנמוך ולמרות הסאב הבעייתי רציתי לדעת אם מישו מכיר את הAltec Lansing VS2321? יותר טוב? שווה את ה70 ש"ח יותר? (הוא ממש מכוער) או שיש המלצה אחרת תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על האוזניות האלה? איך הבאסים ואיך הכל?! בכלל.. תגידו מה אתם חושבים על האוזניות האלו?
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
זה נתקע באמצע.... זה מאוד מתסכל.... זה לא נותן הודעת שגיאה ספציפית אלא רק את האופציה לשלוח error report.... מה עושים?!?! (אם זה לא הפורום הנכון אז אני מצטער)
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
חברה קניתי כרטיס קול 5.1 של GENIUS עכשיו מחקתי דריברים הכל התקנתי את החדש, הוא זיהה אותו הכל בסדר עכשיו אני מנסה לשמוע מוסיקה דרך החדש לא עובד, דרך הישן כן עובד מה עושים ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול שמתאים לרמקולים creative sbs 580 ולAGP וגם לPCI, בתקציב של עד 400 שקל (עדיף יותר זול,אבל שיהיה מהחברה הכי טובה במסגרת הקציב). תודה.
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
מה הסמפל רייט של Novation XioSynth 25 (של האינטרפייס שלה)? למישהו פתרונים? קראתי את כל העמודים שקיימים בכל רשת האינטרנט כולה ולא מצאתי... (גם לא באתר של נוביישן ולא בפרוספקט של הזיוסינט עצמה). מוזר, לא?
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
האלן,עד אתמול שמעתי כמו שצריך והיום אין לי קול במחשב.שמתי לב לדבר הבא http://img210.imageshack.us/my.php?image=newbitmapimagexj4.jpg התקנתי דריברים מהדיסק של הלוח אם לא עזר,התקנתי מקודדים כי חשבתי שזה הבעיה (בטח לא עזר )עשיתי שחזור מערכת לאתמול גם לא עזר. עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
היי קנו לי מגבר מדגם PROAUDIO AV505 ויש לי איתו רק בעיה אחת .. נלקח מהאתר זאפ אחת התגובות של הגולשים.. הבעיה השניה והרצינית הרבה יותר: פרו אוודיו חשבו שהם חכמים ועשו מן מנגנון כזה שיכבה את הרמקולים לאחר 3 שניות של שקט, וידליק אותם כשיש סאונד. מה שקורה במצה כזה, שפשוט אי אפשר לשמוע איתו כלום, ולראות איתו סרטים זה בכלל סיוט. הוא כמובן מדליק אותם, אבל מה שקורה שמפסידים את השניה הראשונה, ושועמים חצאי מילים בסרטים, או פחות צליל אחד בהתחלה של שיר עד שהוא מדליק אותם. זה בעיה שגולש אחד רשם ...לי אין בעיה עם הסרטים אבל אני עובד עם מוזיקה אז מה שקורה זה שאני מדליק נגיד ווינאמפ אז אני מתחיל לשמוע תשיר אחרי איזה 2 שניות...ולפני זה הייתה לי מערכת ביתית וזה לא היה קורה השאלה מה אני יכו…
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה לחלק לרכב שיודע להתמודד על MP3 ו FLAC עדיפות לבעלי אחסון פנימי (מבוססי פלאש או דיסק קשיח) יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים עד 400 ש"ח למחשב. חשוב לי יותר איכות על עוצמה. כרגע יש לי CREATIVE 2500 והם עושים לי בעיות לאחרונה.
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? קניתי לי רמקולים למחשב T6060 של Creative ולצערי כשאני שומע מוסיקה בWinamp או בכלל בכל תוכנה אחרת אני לא שומע בכל הרמקולים אלא רק בקידמיים, יש לי לוח אם של Asus P5K Deluxe שאני שומע עם הכרטיס קול המובנה ואני עם VISTA ULTIMATE SP1 יש לי מישהו מושג איך אני יכול לסדר את הבעיה הזאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-