עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by adirgali,

אם אתם מכירים דגם או איזו רזולוציה מומלצת ל- 42 אינטש בסביבות ה- 8000 ש"ח או אם אתם יכולים להפנות אותי לפורום שעוסק בזה ספציפית תודה!!

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  2. שמעו, אני צריך המלצה למשדר כזה מהמחשב לטלוויזיה, ו 600 שקל זה רף עליון... תודה !

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  3. Started by wewe1,

רוצה לקנות מסך LCD לסלון בגודל הנ"ל יש המלצות ? התקציב הוא 7000 +-

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  4. Started by godis,

שלום, אני מעוניין לקנות רדיו דיסק לרכב (עד 500) אפשר המלצות?

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  5. אני צריך שזה יהיה מחובר גם לlcd וגם למחשב .... הוצאתי הרבה על המשחב לא נשאר לרמקולים .. עדיף רמקולים של logitech או של כל חברה ידועה אחרת או מערכת קולנוע ביתי פשוטה באותו מחיר שכוללת dvd ו5 רמקולים של 40-60W וסאב בופר אני צריך שזה יהיה מחובר לשתיהם בוא זמנית כח הזמן..זה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  6. Started by ed@15,

שלום. יש לי רסיבר של קנווד 5100D וחיברתי אליו את כל הרמקולים כולל הסאבוופר, ולמרות זאת מופעים בתצוגה של הרסיבר רק 5 רמקולים במקום 6 (כולל הסאב). בתפריט של הרסיבר הפעלתי את אופציית הסאבוופר, הוא נמצא במצב ON. חיברתי את הסאב בכבל RCA פשוט, יכול להיות שזו הבעייה?, יש כבל מיוחד לחיבור הסאב?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  7. Started by slip,

לפני כמה חודשים קניתי לי "CX300" שאלתי את המוכר לגבי אחריות והוא אמר לי שאין אחריות עליהם,והאמנתי לו בלי לבדוק לעומק.בהתחלה התלהבתי מהאיכות קול שלהם אפילו שלא חשבתי שהיא בשמיים כמו שכולם אומרים,בזמן האחרון היה לי בעיות איתה אוזניה אחת נשמעת חלש מהשנייה ובכלל שניהם יצאו מהמקום או שהדבק פתאום התפורר אני לא יודע,ובדיוק לפני כמה ימים אני קורא שבחור בHWZONE אומר שכן יש אחריות על האוזניות ועוד לשנתיים!,בדקתי באתר של סנהיזר וגם שם כתוב שהאחריות היא לשנתיים .התחלתי לדאוג שאולי קיבלתי אוזניות מזויפות במחיר מלא (299ש"ח). חשבתי לעצמי מה אני אמור לעשות עם זה -או לבוא לחנות ולהגיד שמע בן אדם קניתי פה אוזניות שהייתי אמור לקבל עליהם אחריות ולא קיבלתי שיט ויכול להיות שמכרתם פה איזה …

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  8. חברה נהרס לי המיקרופון שלי, ואני רוצה ליקנות מיקרופון איכותי שישמעו אותי חלק בתוכנות דיבור וכוליי, שמעו אותי די חרא במיקרופון הקודם כמו מאוורר על המיקרופון שבצעם אין שום מאורר בכיוון שלו או ביכלל בחדר. תודה מכול הלב לעוזרים!!

9. Started by VesTaX-,

שמעו ישלי כרטיס קול nVIDIA MCP04 - Audio Codec Interface PCI האם זה כרטיס קול טוב ? נחמד ? או מה אתם אורמים אליו ?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by zurkin1232,

אני רוצה לקנות כרטיס קול בחיבור USB, לשימוש במחשב נייד (כרטיס הקול המובנה לא שווה הרבה). הכרטיס ישמש לצפיה בסרטים, ויחובר לרסיבר (מע' קולנוע ביתית). אשמח לקבל המלצות כיוון שאני לא מכיר כלל את התחום הזה. לגבי תקציב - 200-300 נראה לי די והותר, 400 כבר קצת יקר לי, אבל נראה על פי ההסברים שלכם. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  11. לקראת קניית HTPC , צריך המלצה לכרטיס קול איכותי עם DAC טוב, או DAC חיצוני בנפרד. המטרה היא שיהיה ניתן (אם אפשר) להחליף CD איכותי - למטרת שמיעת מוסיקה ברמה אודיופילית. ברשותי רמקולים של אודיו וקטור , רסיבר yamaha rxv 2700 , ומגבר nuforce ia7. טווח מחירים רצוי ~4000 ש"ח. תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  12. Started by Koby,

מישהו מכיר מערכת לאוטו שגם מנגנת צרובים עם MP3 וגם יש לה יציאה לנגן MP3? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  13. Started by Jules Winnfield,

תמונה: http://www.speedyshare.com/740391806.html תכוונו אותי לפי התמונה מה אני צריך להוריד/לעלות כדי שאני ישמע יותר את השחקים ופחות את קולות הרקע אם מישהו יוד בבקשה תעזרו לי כי יש איזה סרט שאני רואה בלי כתוביות, כי אין, וכדי להבין אני חייב לשמוע טוב.

14. Started by roro12,

שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלתי. אני רוצה לראות להעביר תמונה מהמחשב(כרטיס מסך?) לטלוויזיה. ניסיתי לחבר לכרטיס מסך כבל, כשהצד השני נכנס לשקע video בטלוויזיה, אך איני רואה תמונה. מה עושים? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  15. Started by Episode-666,

אם מישהו יוכל לנתח לי קצת א ני אשמח, לא מצליח כ"כ להבין את ההבדלים ביניהם ואני מתלבט בשביל המחשב החדש שלי. בעיקרון אני גיימר כבד וחולה מוזיקה וגם קצת סרטים. זהו =]

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  16. שלום העם אפשר קישור לעידכון גרסא של מכשיר Apex DVX815 אבל אני צריך את העדכון הכי חדש שיצא תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  17. בחנויות למשל: http://tinyurl.com/yvws4e רשימת סקירות: http://tinyurl.com/3ager8 אני זקוק לאוזניות אלחוטיות טובות + מיקרופון ובינתיים ה- Plantronics Pulsar 590A הן היחידות שככל הנראה עונות על הדרישות שלי: שימושים, לפי סדר עדיפות: 1. שמיעת מוזיקה מהמחשב (לרוב MP3 ב-256M ומעלה אך גם AAC ו-FLAC מדי פעם). 2. SKYPE - שימוש אינטנסיבי. 3. צפיה בסרטים מה-HTPC בסלון (כדי לא להעיר את הילדות בלילה ) 4. גיימינג עצבני (FSP ודומיו). דרישות נוספות: 1. טווח קליטה ארוך (~5 מטר). 2. חיי סוללה ארוכים (~10 שעות על טעינה אחת). 2. איכות סאונד טובה בשמיעת מוזיקה. 3. איכות מיקרופון טובה 4. איכות בניה גבוהה לשימוש ארוך טווח. אשמח לחוות דעת ממי שהתנסה בהן או לקבל המלצות על חלופות עדי…

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  18. מחבר בrc את כרטיס המסך gf440 mx 64mb למסך של טלוייזיה בav יש דרייבר הכי חדש -מקורי מnvidia המחשב פשוט לא קולט את הtv ואני לא מצליח להשמיע קבציי וידאו של דור 3 פלפון lg במחשב רואים אבל לא שומעים! יש לי חבילת מקודדים של kazza mega pack

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  19. מישהו יכול להגיד לי איך המרפט של הLCD37 אינטצ' הזאת? אני רוצה לקנות אותה.. http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1579&CategoryID=138&Page=1

20. אז הבעיה שלי כזאת הווליום לא עולה בצורה סדירה(מ8 ל20 וכו') אך אפשר לסדר את זה היה לי נסיון עם מלחם אמרו לי שזה בעיה אם הקבל שהוא נדפק איפה הוא בדיוק נמצא במגבר למשהו יש מושג והייתה לו את אותה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  21. Started by ori-silver,

האם קיימים נגני cd שמכילים חיבור usb ?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  22. שלום לכולם ותודה מראש על העזרה לכל אלו שיענו... לאחרונה קניתי כרטיס של COMPRO E500 התואם ויסטה אני מצליח לראות טלויזיה עם התוכנה שבאה עם הכרטיס דרך ממיר ADB 7200C של הוט בחיבור RCA כאשר אני מעלה מדיה סנטר - אני מקבל EPG אבל לא רואה תמונה - משום מה התוכנה זורקת הודעת: Vista windows media center has a critical failur with one of the processes מה ניתן לעשות? איך אפשר להתגבר על זה? Motherboard: Gigabyte GA-965P-DS4 CPU: Intel Core2 Duo E6600 MEM: 4GB DDR2 667Mhz graphices: Nvidia 8500GT 512MB PVR ComPro VideoMate E500 Vista ready OS: Viista HOME PREMIUM 32Bit

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  23. יש לי רמקולים של CREATIVE הדגם הוא INSPIRE T5900 יש 5 רמקולים קטנים וסאב. זה קישור כדי לראות את הנתונים המדוייקים http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10323 הרמקולים עבדו סבבה עד לפני שבוע שהתחילה הבעיה כשניסיתי להגביר את הווליום דרך השלט של הרמקולים. תמיד השלט הגיב כמו שצריך והגביר בעדינות, בהתאם לכמה שדרשתי ממנו. עכשיו כשאני רק נוגע בגלגלת שעל השלט ומזיז אותה קצת בנסיון להגביר, הרמת ווליום שהוא מגיע אליה פשוט לא הגיונית. ממוזיקה שקטה זה הופך לפול ווליום בלי שבקושי נגעתי... תנסו לעזור לי.. תודה!

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  24. Started by Omri643,

שלום, יש לי שלט מדיה סנטר אך ללא שום מקלט למחשב אני רוצה מאוד להשתמש בו אבל אני לא יודע איך יש לי דונגל של אינפרא אדום-הוא יכול לקלוט? ואם לא, מהי הדרך הכי טובה שיש וזולה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  25. Started by cooper,

לצערי אני לא יכול לשמוע במחשב דברים מסוימים כגון : סירטונים , משחקים. בחלק מהמשחקים ניתן לשמוע אבל לא בצורה סטראופונית .. גם בYOUTUBE אני לא מצליח לשמוע . מותקנת אצלי התוכנה של SOUNDMAX [זה הגיעה עם הדרייבר של הלוח אם של ASUS ] ניסתי לשנות הגדרות .ללא תועלת . כרגע יש לי רמקולים עם סאבופר, אם מישהו מכיר את הבעיה .אשמח אם יוכל לעזור .אגב הבעיה כבר הרבה זמן . אבל כבר הצלחותי לשמוע במחשב בעבר. תודה מראש לכל המגיבים. [ללא הSOUNDMAX אי אפשר בכלל לשמוע במחשב.] :s05:

• 0 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.