אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, מחפש המלצה לכרטיס קול טוב למוסיקה - 2 ערוצים (המערכת מחוברת אצלי למחשב והאיכות כרע עם כרטיס קול מובנה לא טובה) מחפש כרטיס שלא עולה מליונים כדי לשפר את איכות הצליל, אם כרטיס כזה אכן אמור לשפר את איכות השמע אשמח לקבל המלצות עד בול 500 ש"ח . תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 טוב עד 1000 שקל פחות או יותר. אני לא צריך תמונות ולא סרטים ולא כלום עדיפות ראשונה היא איכות הסאונד. אני שמעתי את ה ZEN MICRO וממש התאהבתי בסאונד שלו. שמעתי את ה ZVM והסאונד שלו על הפנים ממש התאכזתי ועוד יש לי אוזניות HD 477 ואני מתכוון לקנות PP או PMX100. מה שאהבתי בזן מיקרו זה הפשטות שלו וכמובן איכות הסאונד המדהימה שלו, מה שפחות אהבתי זה עוצמת הסאונד. מה אתם אומרים על הנגנים היותר ישנים של CREATIVE אלה של ה20 ג'יגה כמו ה ZEN TOUCH האם הם באותה רמה של ה ZEN MICRO האם יש עוד נגנים שיותר טובים ממנו במחירים האלה ובסדר גודל של 5G+? תמליצו בבקשה רק אם שמעתם את הנגן ולא סתם כי הרבה פה ממליצים על נגנים ששמעתי וזה פשוט זוועה ובזבוז כסף כמו ה ZVM וה H340 וש…
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אממ אז ככה אני מחפש אתר או דרך כלשהי לברר איפה לדוגמא באריזונה בארה"ב יש נגן מסויים... וזה ייתן לי רשימת חנויות מיהשו מכיר? זה ממש יעזור לי
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
על איזה רמקולים אתם ממליצים? לא צריך משהו מוגזם, הרמקולים ישמשו בעיקר לסרטים ומוזיקה (לא רוק ולא טראנס). התקציב 500 ש"ח תודה מראש נ.ב עדיף שהרמקולים יהיו כמה שיותר קטנים.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת קולנוע ביתית הן לסרטים והן למחשב שתכלול הכול כולל סאב . אני לא מחפש משהו יותר מידיי וגם לא פחות מידיי באמצע שיהיה טוב ויספק. התקציב שאני נותן הוא 800 -1200 ש"ח. ואיני מבין בדברים האלה לכן אני שואל את טובי המוחות פה בפורום ומקווה למצוא תשובה הולמת ,כמו שאתם יודעים לתת.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה דברים : האם הבאס של הHK sound sticks יורד נמוך ? איזה מערכות 2.1 יש,שהסאב שלהם איכותיים ויורדים נמוך? איפה יש z2300 בתצוגה והאם באמת אין לה מיד והבאס בומי מידי? אודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אז כנראה שהטושיבה הטובה והישנה שלנו שבקה חיים,אין מה לעשות גם זה קורה אז עד שנהיה בטוחים אני בנתיים רוצה לברר על איזה פלאזמה או LCD שנקנה התקציב הוא עד 4.5,ואני אומר בכוונה ככה כי בעיקרון זה 4 אבל שיהיה אפשר לזרום עוד, ככה ש5 אלף זה כבר קצת בעיה, תמליצו לי בבקשה על משהו שיהיה טוב למשפחה,לסלון,המרחק צפייה לא גדול משהו כמו 3 מטר ה42 לא נראה לי תבוא בטוב האיכות תהיה לא משהו בגלל המרחק הקצר.... נראה לי ש32 תספיק או 37 אפילו יהיה נחמד הטלווזיה תשמש בעיקר לערוצים ודברים כאלה,קצת DVD יש לנו HOT אם זה משנה אני מכיר בכללי את רוב החברות,אבל דגמים ספציפיים אני לא הכי מכיר,ממה שאני רואה אצל אנשים עם טלווזיות דקות,זה שתמיד רואים תמונה מרוחה לא הכי חדה,אלה אם כן עומדים דיי רח…
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את הDVD המקליט של LG מהדיוטי פרי לפני כ 5 חודשים. משום מה אני לא מצליח להקליט על DVD-RW, למישהו יש את הDVD הנ"ל?
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי..לחברה שלי בבית יש מערכת סטיראו של AIWA...היא יושבת אצלם בסלון איזה שנה וחצי ולא ראיתי אותה פועלת פעם אחת....אז לפני כמה ימים אבא שלה ביקש שאם אני יכול לחבר אותה וזה כי הוא לא יודע איך...אז חיברתי את הכול חיברתי לחשמל והיא לא נידלקת...טוב אמרתי אני ינסה לבדוק ניסיתי ניסיתי לא הלך...לקחתי את המערכת הבייתה ומה אני מגלה?! חיברתי לחשמח והיא נידלקה בשניה כאילו כלום...טוב לקחתי חזרה אליהם אחרי יומיים (ובדקתי לפני שיצאתי שהיא נידלקת) ואצלם היא שוב לא נידלקת...לקחנו לשכנים שלהם והיא כן נידלקת.... מישהו יודע אוליי למה? כאילו המערכת לא אוהבת אותם או מה?! זה רק אצלם בבית...ניסיתי בכול השקעים בבית (חשבתי יש בעיה עם השקע המסויים) ואצלי ואצל השכנים ואצל שכנים אחרים ובבית של חבר שלי…
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי מערכת SONY MHC-RG330 אי אפשר להחליף שיר לזה שאחריו כאילו אם אני בשיר מס'1 ואני מחליף שיר זה מעביר ל-5 או למשהו אחר אבל לא לשיר מס' 2 איך אני יכול לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מחשב נייד לטלוויזיה. למחשב יש שקע כזה... http://tell.fll.purdue.edu/hatasa/kurosio/pages/svideo.jpg ובטלוויזיה שקע כזה... http://213.8.106.62/techsupport/tv/TV.files/image002.jpg הכרטיס מסך של המחשב זה של אינטל. לא סופק עם המחשב כבל או מתאם שאוכל להשתמש בו. עם אודיו אין לי בעיה כי חיברתי את המחשב למערכת סטריאו דרך היציאה של האוזניות. אני רק רוצה לראות את מה שרואים בצג המחשב ע"ג ה-TV. איזה כבל אני צריך ? והאם צריך לשנות גם הגדרות כלשהן במחשב ?
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום רציתי המלצה לשני רמקולים מקסימום 2500 ש"ח... לDJ.. :DJsmile: תודה$#@!$# :2gunsfiring:
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מחפש רמקולים פשוטים אך איכותיים עד כמה שניתן בעד 100 ש"ח אשמח אפילו לא להוציא תא כל ה100
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני לא מבין גדול בתחום הזה ונמאס לי מהרמקולים הלא טובים שיש לי ורציתי המלצה לרמקולים טובים במחיר של עד 300 שקל וכמו שאמרתי אני לא מבין גדול אז יש לי שאלה האם אפשר לחבר למחשב 2 סאבוופר? תודה
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים אבל אני מניח שאם אתם מתעסקים בלוחות אם ומעבדים בטח למישהו יהיה כאן מושג. הכבל אחד לשתיים שלי שמחבר בין המחשב ובין המערכת נשבר וחלק מהפין נשאר בתוך יציאת האודיו הירוקה של המחשב. אני לא יכול לשמוע שום אודיו של מוזיקה וסרטים ואני כולי בעצבים מזה מה עושים? איך אפשר להוציא אותו?
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב DELL INSPARION 9400 אני רוצה ליקנות רמקולים של לוגיטק 5.1 אך למחשבי איל יציאה ל 5.1 אחריי בירורים הבנתי שאפשר ליקנות כרטיס קול חיצוני אשר מיתחבר דרך USB האם זה כדאי? לא יעשה בעיות? והכי חשוב אם יהיה לי סראונד ?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
היי , קיבלתי הקלטה של מרצה .כל משך זמן ההקלטה ישנו רעש קבוע תששששששש כזה . כיצד אני מעיף את הרעש המרגיז הזה ? בברכה יגאל.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אני בעיקר שומע מוסיקה במחשב ולכן אני לא רואה סיבה לקנונות 5.1 אני חושב ש2.1 יהיה מספיק לא מעוניין במגבר חזק במיוחד אבל צליל איכותי וחד עד כמה שאפשר בטווח המחירים הזה (גם פחות מ400 ש"ח זה בסדר אם אין הבדל משמעותי באיכות)
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אפשרות (אני כמעט בטוח שיש) לחבר מיקסר לתוכנה? ואם כן...אז איך עושים את זה? יש לי 2 כרטיסי קול אם צריך אבל כרגע אני משתמש רק באחד מהם ערוץ אחד של המיקסר הולך ל line in והשני ל line out ועובד לי סבבה עם טרקטור (Traktor) תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש בקרוב.. אני צריך המלצה מאנשים שמבינים בזה... אני צריך כרטיס טלוויזיה טוב ובאיכות מקסימלית.. עד 700 ש"ח.. תודה מראש... תום!
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל נראה לי שפה ידעו. לאחרונה עברתי מלוח אם של אסוס P4P800 DELUX ל P4P800-E DELUX. הלוח הראשון משתמש ב ADI AD1985 והשני בRealtek ALC850. מאז שעברתי ללוח החדש הסאונד נהיה זוועה. שמיעת מוזיקה דרך הסידי מגיעה בדיסטורשן נוראי ובביט רייט נמוך. ברגע שהמעבד עובד טיפה (PRESCOTT 3G) כל הסאונד נשמע בביט רייט נמוך מאוד. הדרייברים הם האחרונים מהאתר של אסוס. יש מה לעשות חוץ מלחזור ללוח הישן או לקנות כרטיס חדש?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מחבר בrc את כרטיס המסך gf440 mx 64mb למסך של טלוייזיה בav יש דרייבר הכי חדש -מקורי מnvidia המחשב פשוט לא קולט את הtv ואני לא מצליח להשמיע קבציי וידאו של דור 3 פלפון lg במחשב רואים אבל לא שומעים! יש לי חבילת מקודדים של kazza mega pack
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי ממיר של הוט שבחיבור דרך האנטנה אני רואה ומקליט מצויין(כרטיס טלויזיה) אך הבעיה בחיבור אנטנה שאני מקבל רק את התחנות הרגילות ללא התחנות של הדיגיטלי. בכדי לצפות מהממיר ממש, אני צריך להתחבר דרך AV אבל אז יש הפרעות וגלים בתמונה. האם זה קשור לאיכות הכבלים(rca)? המרחק 5 מטר. אם אחליף לכבלים מסויימים, האם אקבל שיפור?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שעומדים אחד ליד השני וזוג רמקולים אחד, אני מעוניין במפצל שיתחבר לשני המחשבים ושבלחיצת כפתור ניתן יהיה לעבור משמיעה במחשב אחד לשמיעה במחשב השני. למשהו יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום רצית לדעת אם אפשר לחבר לטלוזיה את הנגן הז iRiver H340 40GB ואם אפשר אני צריך תושבה
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-