עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by krer,

שלום אני עכשיו משתמש בווינדוס VISTA עכשיו בדרייבר פה אין לי אפשרות לשים סטריאו מיקס (כאילו שאני מדבר את מה שאני שומע). באקספי הייתה לי אפשרות כזאת לא פה. אני ישמח לקבל עזרה בנושא הזה דרך המחשב או דרך תוכנה כל שהיא שתוכל לעזור לי להפעיל STEREO MIX תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  2. אני רוצה להוריד ולצפות בסירטי imax בתלת מימד והבנתי שסתם משקפיים כחולות אדומות לא יספיקו האם המשקפיים הבאות שבלינק טובות לשימוש זה: http://cgi.ebay.com/6-PAIRS-RIGID-FRAME-Polarized-Glasses-3D-Projection_W0QQitemZ180103708513QQihZ008QQcategoryZ4692QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem האם באמת צריך לצפות בסירטי imax במשקפים פולרים כמו הנ"ל? תודה רבה על התשובה...

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  3. Started by alfred3,

האם מישהו מכיר ? יכול לחוות דעה בנוגע למכשיר הנ"ל ?

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  4. Started by TheTNT.COM2,

אני צריך מערכת סטריאו עד 500 שקל (מתנת יום הולדת לאמא ^^), יש למישהו הצעה לדגם צפסיפי שזמין בארץ?

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  5. כרגע יש לי את הAUDIGY 2 ZS. העניין הוא שאני לא שומע דעה אחידה לגביי הX-FI. הייתי רוצה לשמוע דעות של אנשים לגבי הכרטיס קול הזה תודה סער

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  6. אני מחפש אוזניות זולות אבל כמה שיותר טובות עד 150 שח. האוזניות למוזיקה ומחשב (בלי הגברה מיוחדת וכו') ראיתי את 2 אלה: סנהייזר HD201 sony mdrxd100 איך הם? מה עדיף? איך בכלל אני יודע לפי המפרטים איזה אוזניות טובות יותר מהשניות? (עכבה/Db וכו'). תודה!

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  7. Started by ed@15,

שלום, חשבתי לקנות את הרמקולים האלה: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3084911# הם שווים משהו בכלל?, כדאי לקנות אותם? או שיש רמקולים טובים מהם באותו טווח מחיר? הרמקולים שאני מחפש לקנות הם בשביל מערכת קולנוע ביתית לחדר, ככה שאני לא מחפש משהו רציני... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  8. Started by Netanel o_0,

אני מחפש אוזניות זולות אבל כמה שיותר טובות עד 150 שח. האוזניות למוזיקה ומחשב (בלי הגברה מיוחדת וכו') ראיתי את 2 אלה: סנהייזר HD201 sony mdrxd100 איך הם? מה עדיף? איך בכלל אני יודע לפי המפרטים איזה אוזניות טובות יותר מהשניות? (עכבה/Db וכו'). תודה!

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  9. שלום אשמח לקבל תשובה בנושא מחשב HtPC שמריץ מדיה פורטל. כרטיס מסך MMX400. אם אני יחליף את הכרטיס בRADEON 9600 האם אני ירגיש בהבדל מבחינת מהירות הרצת סרטים ושיפור באיכות. תודה פנטיום 4 2.4 512 זיכרון כרטיס טלויזיה hapuge 150 זיכרון 2700

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  10. היי שמתי לב די מזמן שהערוץ השמאלי הקדמי לא עובד לי בGAME THEATER XP זה בוודאות זה כי ניסיתי להחליף לכרטיס קול OB ואז הערוץ כן עבד. מה שכן, כשהOB היה מוגדר, האחוריים לא עבדו במצב רגיל אלא רק כשM3D היה מופעל, וזה למרות שהכרטיס קול אמור להיות בעל 5.1 ערוצים אני מניח שהחיבור לאחוריים בOB תקול, כי כשהחלפתי עם החיבור לקדמיים, אז הקדמיים לא עבדו. שאלתי היא האם לדעתכם יש אפשרות לתקן את הכרטיס קול\RACK, ואם כן, אז האם זה שווה או שעדיף לקנות כרטיס קול אחר, ואם התשובה חיובית, אז אני אשמח לשמוע על איזה אתם ממליצים יש לי מערכת LOGITECH Z560 4.1, בלי DD וDTS.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  11. Started by RDS,

טוב אז אני צריך עזרה בבחירה של מערכת קולנוע ביתית... צריך שהכל יגיע ביחד... אני יודע שהאיכות ירודה בהרבה כשקונים ככה (או שבעצם אני לא יודע), אבל זה מה שאני צריך... יש לי מישהו שהיום טס לחו"ל, וחשבתי שאולי יקנה לי בדיוטי פרי... המחירים שם בכלל יותר זולים? בכל מקרה, תראו את המערכות האתר שלהם, ואם אפשר תתנו המלצה למערכת, בנוסף למחיר בארץ (אם בכלל המערכת קיימת בארץ)... האגף של מערכות קולנוע ביתיות באתרם: http://www.sakaldutyfree.co.il/subCat.asp?mId=1&cId=23&sId=21 אודה לתשובות מהירות (הבחור טס היום) תודה רבה עריכה: כמו כן אודה להסברים על הרמקולים ועל ה-DVD במערכת המומלצת..

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  12. אהלן אני מחפש MP3 עם איכות שמע יוצאת דופן, מבחינת מקום כמו שכתוב זה מ-4 ג'יגה עד 30. לא משנה אם מבוסס פלאש או דיסק קשיח. עכשיו אני מחפש 2 אופציות, או כאלה עם מסך יחסית גדול, ואופציה שניה עם מסך כזה רגיל של MP3 לא משהו מיוחד. המלצות? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  13. האם היא נותנת תמונה 1:1 מלאה ברזולוציה של 1360*768 כי הייתה לי מקודם AOC32 וכשהייתי מעביר אותה ל 1360*768 התמונה לא הייתה על כל המסך אלה היו חלקים שחורים בצדדים שלה. איך היא באיכות תמונה בסרטי HD 720P ואיך היא ב XBOX 360 ? זה ממש דחוף אני חייב להחליט עד מחר. תודה.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  14. שלום, אני עומד בפני קניה של הכרטיס קול הנ"ל (דגם 5.1). אני בעל 2 מערכות סטריאו (ATP3) שפועלות במקביל כסראונד,(כרגע, על כרטיס קול מובנה בלוח אם). כשהמחשב מוציא סראונד (משחקים\סרטים) הוא כמובן מפלג את זה בין ארבעת הרמקולים כמו שצריך להיות, אך חשוב לא פחות, כשהמחשב מנגן בסטריאו (מ-LINE IN, קובץ שיר וכו') הכרטיס קול מפלג את זה לסטריאו בשני הסטים יחדיו, מה שנותן סאונד מכל ארבעת הרמקולים בכל זאת. א. האם גם הרבולושן מתנהג ככה ובתכני סטריאו אני אזכה לשמוע מכל ארבעת הרמקולים (שני הסטים). ב. האם ה-LINE IN מהווה בכרטיס הזה נקודת חולשה כלשהי? (כי אני הולך להשתמש בו הרבה, אז חשוב לי שהוא לא יפשל). תודה רבה מראש לכל העונים. עריכה: שני ציטוטים מטרידים (מאוד) מהסקירה על הכרטיס: http://ww…

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  15. Started by yosizach,

על מה ללכת lg טושיבה ? פליפס ... אני רוצה שתתמוך בה 1080P והגדול הרצוי הוא 42 תקציב 10 . הרבה חולקים על כך שטושיבה היא ההטלויזיה ...והרבה אומרים לא לקנות lg אני שואל אותכם על מה אתם ממליצים

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  16. Started by AnX-,

מה דעתכם על האוזניות האם הם טובות למשחקים (במיוחד CSS),מוזיקה חשוב לי.., וסרטים.. אני לא ממש מבין,,, תנו חוות דעת על אוזניות... ולמי שיש אותם גם בבקשה להגיד לי איך הם ?..

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  17. יש שם sample rate sample size bit rate תודה

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  18. Started by haim1440,

שלום רציתי לדעת איזה מבין שני הדגמים עדיף: SBS 370 או SBS 380 ......והאם יש רמקולים עדיפים על שניהם בתקציב של 170 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  19. רציתי לדעת איזה מקליטי DVD מומלצים? (עם HD) רציתי עוד לשאול, האם יש הצדקה לקנות מקליטים (עם אותם פונקציות) ב 3000 ש"ח כשאר אפשר למצוא גם ב 1000-2000 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  20. Started by Alon.R,

שלום, רציתי לדעת איך אני יכול להגדיל את הכתוביות של הסרטים בווינדוס מדיה סנטר, התירגומים נמצאים על קבצי srt. תודה.

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  21. Started by baz0r-,

הם עולים 225 דולר והאיכות שמיעה נשמעה לי די טובה. הם משתלמים למחיר או שיש יותר טובים? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  22. Started by Aviko,

האם אפשר לחבר את ה JBLוBalboa30ו למחשב איכשהו.? לשמוע איתם טוב.? המלצות לעוד ריצפתיים זולים וטובים... תודה Aviko

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  23. Started by zekit,

שלום,תגידו לי יש דבר כזה טלוויזה 32 אינצ' LCD באיכות טובה יחסית בתקציב של עד 3.6 אלף שקל?? למטרה של בעיקר לרצפות בסרטים (מYES ומה המחשב שלי) וגם אם אפשר שתיהיה טובה למשחקים (אני חושב לקנות 360 בבוא מין הימים)

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by rotman,

שלום לכולם , אני רוצה לבקש שיביאו לי DVD מקליט מהדיוטי פרי , מישהו יכול להגיד לי איזה DVD מקליט הכי שווה לי להביא מהדיוטי? כמובן שחובה שהוא יקרא DIVX (רצוי כמה שיותר פורמטים) וכו' אהה וגם עדיפות ליציאה אופטית האתר של הדיוטי : http://www.sakaldutyfree.co.il/subCat.asp?mId=1&cId=23&sId=20 תודה על העזרה אחים יקרים.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  25. Started by LiL Gangster,

יש לי מחשב חדש 4 חודש ככה לפני כמה ימים התחילו לי רעשים ברמקולים בהתחלה חשבתי שזה יעבור אבל אחרי זה חיברתי גם אוזניות לשקע אחר וגיליתי שגם בהן יש רעשים וגם במיקרופון עכשיו לא שומעים טוב אז במה הבעיה?? תודה מראש כרטיס מסך מובנה לוח אם m2n--e אם זה משנה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.