אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מערכת בידור ביתית פשוטה של סמסונג דגם ht-e453hk זה בעצם נגן DVD (שיש לו כניסות גם של AUX, SPDIF ומשדר גם FM) עם סט רמקולים 5.1 עד עכשיו היה מחובר רק למחשב עבד מצוין ראיתי תכנים בסראונד בלי בעיה. לא היה לי עוד ציוד עם יציאה אופטית לחבר למערכת. לאחרונה קיבלתי טלויזיה lg 55uk6300yvb ששם כן יש יציאת אופטית. אבל כשאני מחבר אותה למערכת בידור ורואה תכנים שאמורים להיות בעלי שמע 5.1 (נגיד סרטים בנטפליקס) הרמקולים האחוריים עדיין לא עובדים. עברתי על כל ההגדרות שמע של הטלויזיה וגם של המערכת לא הצלחתי למצוא משהו שיעזור. חשבתי אולי לשנות הגדרות שמע בטלויזיה דרך הservice menu אבל כמה שלא חיפשתי לא הצלחתי לגשת לתפריט הזה בדגם הזה. אולי המערכת הבידורית לא מסוגלת בשום מצב…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום, קניתי היום ב300 שקל DVD של APEX דגם DVX 815 ואני רוצה לדעת אם הוא טוב אם הוא משתלם למחירו ואם הייתי יכול לקבל אחד יותר טוב במחיר הזה. תודה מראש לעוזרים וגמר חתימה טובה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, לא החלטתי איזו קונסולה לקנות עדיין אבל אני רוצה לקנות טלויזיה 46-47 אינץ' רצוי ברשתות גדולות ומוכרות (יש לי תלושים ) הטלויזיה תהיה בעיקר בשביל הקונסולה וסרטי BLURAY. התקציב הוא 3000-4300 תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש אוזניות איכותיות לשימוש ארוך זמן (אני נוהג לעבוד עם מוסיקה ולכן חשוב שהאוזניות יהיו נוחות) שישמשו בעיקר למוסיקה גם בסביבה רועשת. ראיתי את Sennheiser HD-238 http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={825A0442-CE2C-4A36-8E49-FDF2DEF43C59} ואת AKG K518 http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={01E3CFF6-DBA8-4BB6-A1B3-B0DA106336D5}&details_type=1&itemid={71D584F5-A932-49F0-8C9F-7F07463671AE} כמובן שאשמח לקבל המלצות על דגמים ו/או חברות אחרות
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לרכוש זוג רמקולים 2.0 א 2.1 בעיקר למוסיקה מזרחית וגם מוסיקה שקטה (תזמורת עם נגנים וזמרים) וחשבתי ללכת בכיוון הרמקולים מעץ של מיקרו לאב FC330 או בתוספת מגבר עצמאי FC530 . מישהו יכול להגיד מה נותן המגבר בFC530? או אולי מיקרולאב X16..... חשוב בעיקר האיכות מהעוצמה ולסיכום איך הרמקולים לתקציב עד 500 (בלי חריגה) ?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . אז שוב פעם אני פונה אליכם לקבלת עזרה והמלצות עבור האוזניות שאני רוצה לקנות , אחרי שקניתי את האוזניות עבור המחשב . אני אנסה לפרט כמה שיותר טוב את השימושים של האוזניות שאני רוצה לקנות בכדי שתוכלו לעזור לי . אני כל יום נוסע לעבודה בהסעת אוטובוס הלוך וחזור , בערך כחצי שעה נסיעה בכל כיוון , וכבר התרגלתי בנסיעות האלו כל פעם לשמוע מוזיקה , ואני לא יכול בלי זה . עד היום אני שומע את המוזיקה שלי (גלאקסי S2) דרך אוזניות סטנדרטיות In Ear של המכשיר שבאו איתו , הצליל בסדר אבל בא לי להשתדרג למשהו יותר איכותי עבור השימוש הזה וכמו שהבנתי שדווקא עבור השימוש הזה יש הרבה אוזניות מומלצות . עכשיו , אני לא יודע על איזה סוג ללכת ומה יותר מומלץ , In Ear או אוזניות קשת , ח…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הם יש ברשות מישהו את הכרטיס הנ"ל ? האם הוא מומלץ ? כל רצוני הוא לצפות בטלוויזיה דרך המחשב בעזרת חיבור טלוויזיה אנלוגי. הכרטיס הקודם שלי pci-tv-fm עבד יופי, אולם הוא אינו נתמך ע"י Windows 7 64bit. תודה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש טלויזיה 32 אינטש לסלון קטן מרחק צפיה 3 מטרים. שימוש:כבלים וצפיה בסרטים. תקציב 3200-3800ש''ח. כמה דגמים שחושב עליהם: WWW.zap.co.il/model.aspx?modelid=708361 WWW.zap.co.il/model.aspx?modelid=716877 www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728174 מה תגידו???? על מה תמליצו????????
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
הצרכים שלי בעת קניה היו מערכת 2.1 בעלת עוצמה חזקה ואיכות צליל. לפי כל ההמלצות הלכתי עליה, מה אתם אומרים ? יש מישהו שיכול לספר לי עליהם עוד קצת?
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם gigabyte ex58-ud4p עם כרטיס קול מובנה של Realtek ALC889A. עד עכשיו השתמשתי מתוך הרגל בAUDIGY 2 שלי ורציתי לדעת האם אשמע הבדל כלשהו בין 2 הכרטיסים. המחשב מחובר לATP3 קדמיים ולמערכת סטריאו רצינית כרמקולים אחוריים סה"כ התצורה היא קוואדרופונית + סאב. חשוב לי שהאחוריים יקבלו סאונד נורמלי, בזמנו עם כרטיס קול מובנה של P4P800 DELUXE היציאה האחורית לא היתה שווה כלום.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לחץ כאן זה פשוט הדבר הכי גאוני שראיתי בחיים שלי! ותורידו את הסרט שבסוף הכתבה! יש לי כמה שאלות: -זה אומר שהאיכות של התמונה מבחינת כמות פיקסלים היא שווה לזאת של כל מקרן שמציג ברזולוצה של XGA? -אמרו שם ש30MS זה מספיק בהחלט, זה נכון? כמה MS בערך יש במקרנים ביתיים היום ש30 זה מספיק? כי היום אפשר להשיג גם 18MS במחירים הגיוניים. -אפשר לחבר את המסך ישר לDVD? ד"א אני עובר דירה בקרוב ויהיה לנו חדר קולנוע מעכשיו, אני חושב ברצינות לבנות מקרן כזה היום אפשר לקנות מסך 15" ב פחות מ 1300 שקל. מקרן שקופיות אפשר להשיג יד שנייה ולהחליף נורה או לקנות אחד חדש ב 500 שקל. יוצא מקרן XGA ב פחות מ 2000 שקל!
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, כשאני חוזר מיום עבודה, אני רוצה לשבת מול הלפטופ ולראות סדרה בשקט עם אזניות טובות. אני רוצה אזניית קשת, שמכסה את כל האוזן, נוחה, חוטית, עד בערך 700 שקל. כמובן שאם אפשר משהו טוב באיזה 200-300 גם אשמח... ראיתי בזאפ 2 שקיבלו הרבה חוות דעת טובות. Audio Technica ATH-M50X http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=883392 Sennheiser HD380 PRO http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=731935 האם כדאי אחד מאלו? איזה כדאי? האם יש משהו יותר טוב? תודה!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי sound blaster live 5.1 של crative אני מחבר את המיקרופון לכניסה שלו בכרטיס ואני לא מצליח לשמוע את עצמי או את האחרים.. עזרה ?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי את הרמקולים כבר כמעט חצי שנה... לא יודע אם זה מהיום או שפשוט לא שמתי לב לזה.. שמתי לב שכשברגע שאין מוזיקה ברקע והרמקולים דולקים , אז אם אני מקרב את האוזן לכיוון הרמקולים אני שומע רחשים מסויימים.. כמו בקליטה כזאת של רדיו.. כשאני מנמיך את כפתור הווליום עד הסוף , הגיוני שזה נעלם. האם זה אמור להיות ככה? *עדכנתי את הדרייברים של כרטיס הקול. *חיברתי מחדש את החיבורים. תודה , חג שמח ושבת שלום
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אבא שלי נוסע לחול והוא אמר לי שהוא יקנה לי סאב הוא לא רוצה שנאי יפוצץ את הבית אז מצאנו משהו נחמד של סוני 75 וואט שיורד עד 20 הרץ לינק : http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=sonsawm200&store=&catid=4197 מה אתם חושבים? בחדר לשי אני בעיקר שומע מוזיקה ומשחק משחקים ויש לי רסיבר עם יציאה לוופר אקטיבי סרטים אני רואה לעיתים רחוקות אתם חושבים שסאב יעזור לי ויוסף עוד באס? נ.ב יש לי רמקולים ריצפתיים שנותנים באס לא סטלייטים אז? גם יש את זה שאולי אני יוסיף כסף ויקח אותו : http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=sonsawm500&store=&catid=4197 אותם ספסיפיקציות אבל יותר חזק 150 וואט אבל 75 וואט זה מספיק לחדר נכון<? ? :
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כשאני משחק ב-UT2003 אז עם כל גל קטן של צליל יש פיצוצון כזה ברמקול. חשוב לציין שהרמקולים הם רמקולי סראונד של מערכת סטריאו, שמחוברים אל המחשב בכבל איכותי ולא עשו לי שום בעיות עם המחשב בעבר. הכרטיס קול הוא ה-AC97 הזה ואין לי איתו שום בעיה אחרת. אשמח לקבל הצעות שלא כלול בהם להנמיך את עוצמת האפקטים כי אני אוהב ווליום עצבני...
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מגבר Marantz L 1515 משנת 1978 (יותר מבוגר ממני, השונה חוגג 31) עד לאחרונה הכל פעל כשורה, קיבלתי צליל נקי וחיינו בארמוניה. עד שלאחרונה שמעתי מאחד הרמקולים צליל מעצבן במיוחד, מין "פססס" כזה - חשבתי בהתחלה שהרמקול אשם, חיברתי אותו למגבר אחר והוא פעל כשורה. לאחר מכאן שמתי לב שהצליל בא משני הרמקולים, אז חשדתי בכרטיס קול. בדקתי עם כרטיס קול אחר, ושוב, הכל פעל כשורה. חיברתי למגבר רמקולים אחרים וגם הם עשו את הצליל המעצבן הזה. מה שמביא אותי למסקנה שהמגבר בוודאות אשם. יש למישהו מושג מה עושים בנושא, חשבתי ללכת לאומגה אודיו (הם תיקנו לי את הרמקולים) אבל אני חושב שהם מתעסקים רק עם רמקולים, אז מי בעצם יכול לתקן לי את המגבר? או שאולי בכלל אני יכול לתקן את זה לבד?…
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בחדר ממיר שלא משתמשים בו, אבל עכשיו מגיע מחשב עם מסך חדש (DELL 2209), אז אני רוצה לחבר את הממיר. האם אני צריך כרטיס טלויזיה בשביל זה (איזה כרטיס- דוגמא מחנות)? ואם כן, מה הם החיבורים הבסיסים? אני מניח שזה חיבור הממיר לקיר ואז חיבור הממיר למסך דרך HDMI/DVI?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אוזניות over ear, סגורות (או אם יש משהו ביניים שלא מפריע לאנשים לידי), באיזור 350 ש"ח. אין לי בעיה להוסיף עוד אם ההבדל משמעותי. האוזניות מיועדות אך ורק למוזיקה, ויהיו מחוברות בעיקר לפלאפון שלי (אבל במשרד, כך שאין בעיית ניידות). המלצות? דרך אגב, מה דעתכם על אלו: https://www.massdrop.com/buy/akg-k553-pro-studio-headphone תודה רבה, שי
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.amazon.com/Headphone-Wireless-Bluetooth-Built-inMIC-Rechargable/dp/B00ZQSLDYI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1437202060&sr=8-1&keywords=NT-2+minix אני רוצה לדעת אם להזמין - - - תגובה אוחדה: - - - אבל איך יכול להיות שמחיר הסופי יוצא כזה יקר? ראו תמונה http://postimg.org/image/urp3nzqzh/
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התקציב כעיקרון 200ש"ח, אבל אם יש משהו שמאוד שווה 250 אז גם אפשר אה ומן הסתם יש את המבצע באופיס דיפו 1+1.. אז אם זה 200 אז 400 (: בקיצור תקציב 400 מאופיס דיפו, אפשר 500-550 אם זה שווה את זה
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, קודם כל חשוב לי לציין שחיפשתי ת'רדים המלצות של אנשים אחרים אבל לא מצאתי משהו שאני מרוצה ממנו. בעיקרון אני מחפש אוזניות בתקציב של 200-250 שקל (באמת שאני לא רוצה להשקיע יותר מדי, אפילו 250 זה המון לדעתי בשביל אוזניות), כאשר חשוב לי הדברים הבאים: 1. שלא יצא מהאוזן כל שנייה. הבנתי שיש מה שנקרא Foam tips או Ear tips, אני לא בטוח, שמתאים את האוזניה לצורה של האוזן. 2. מיקרופון שאוכל לדבר עם האוזניות בטלפון. מעצבן להוציא אותם כי אני מקבל שיחה. 3. איכות - שיחזיק לאיזה שנתיים. אפילו אוזניות שקניתי באייבורי החזיקו עד לפני כמה ימים מאז שקניתי אותם במאי 2012, הבעיה היחידה בהם עכשיו היא שיש בעיה עם המגעים באוזן שמאל. 4. אשתמש בהם בעיקר לספורט אז שיהיה נוח. זהו בעיקרון. העניין של ה…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נראה מדהים, תומך כרגע בכמעט כל תקן בשוק ומבוסס על מבנה של כרטיסים לשדרוג עתידי. enjoy
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-