עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש רמקולים ללפטופ, התקציב 350 ש"ח. יש רמקולים מומלצים בתקציב הנ"ל? מוסיקה, סדרות, סרטים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Lirux,

הביאו לי את הרסיבר הזה: Sansui RZ-3700AV ואני לא מוצא עליו שום פרטים? מישהו מכיר את הרסיבר או את החברה? איך הרסיבר הזה? מישהו יכול למצוא פרטים עליו?

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by someone,

מישהו יודע? כי אני רוצה לשאול אותם אם עומדים להביא את סדרת הרמקולים החדשה שלהם..

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Liad344,

היי , חשבתי על לקנות את האזניות האלו רועש באוניברסיטה ובמעונות וחשבתי עליהן בתור אופציה נחמדה להפחתת רעשים, יש המלצות? יש ברשותי sennheiser ie80 די נחמדות וaudio technica m50x שאני כמעט ולא משתמש בהן , אני מוצא אותן לא נוחות, וקצת משעממות למוזיקה. (פופ , היפהופ(ראפ) , רוק) לכן חשבתי להחליף אותן. אגב, בכמה אוכל למכור את הm50x ? הן במצב מעולה (חוץ מאולי כריות האוזניים שנבלו מעט שכן השתמשתי בהן לא מעט) ואם כל האביזרים המקוריים והקופסה (אחד מהכבלים לא שומש מעולם , אחד אחר ממש מעט שניהם 3 מטרים וארוכים מידי)

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום לכולם אני חדש כאן בפורום זה נראה לי פורום מקצועי ולכן גם נרשמתי אז נעים מאוד.. אני רוצה לקנות מערכת אודיו לטלויזיה סוני 55xd7005 החדשה שלי.התקציב המקסימלי שלי הוא 2,000 שקל.גודל הסלון שלי הוא אורך 4.7 מטר רוחב 3.3 מטר כאשר המרחק צפייה מהמסך הוא 3 מטר ובעצם זה אפילו פחות כי המסך יושב על מזנון עם גלגלים ואני בד"כ מקרב את המסך.מצד שמאל למסך יש קיר עם חלון שהחלון תופס חלק נרחב מהקיר.מצד ימין יש פתח של 2 מטר למטבח ובצדדים יש קיר מעץ.מאחורי המסך יש קיר ומאחורי הספה והכורסה יש גם קיר.בתקציב הזה ובהתחשב בנתונים שרשמתי מה עדיף מערכת קולנוע עם 5 רמקולים רסיבר וסאב וופר או סאונד בר/מקרן קול? לפי מה שקראתי באינטרנט מקרן קול משתמש בהחזרים מהקירות כדי ליצור את הסאונד או משהו כזה א…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  6. Started by aviv32121,

אני רוצה ליקנות את האוזניות steelseries siberia v2 ורציתי לדעת עם המוכר הזה אמין :http://www.ebay.com/itm/New-SteelSeries-Siberia-v2-USB-Soundcard-Stereo-Gaming-Headsets-free-shipping-/320854535494?pt=LH_DefaultDomain_0& hash=item4ab46bad46 או אם בכלל כדי לי ליקנות את האוזניות האלו כי לפי הכתבה שראיתי פה באתר הם ממש טובות .. אם לא כדי לי אולי תמליצו לי

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  7. מישהו ניסה והצליח? אם כן מה הcatch? אני מקבל רק 2 ערוצים לצערי (קדמיים). תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. כולם כבר שמעו על הקלטות בינוריאל שעושות שימוש בבובה בצורת ראש אדם בכדי להקליט עם רזוננסים נכונים. ובכן, יצא לי לשמוע כבר כמה דברים טובים, אבל היום נתקלתי במשהו מדהים! זהו הוא קדימון של THX, אני ממליץ בחום לא להשתגע עם העוצמה, למרות שההתחלה שקטה מאוד. מי שיגביר יותר מדיי, יסבול מאוד http://www.mytempdir.com/1070320 כמובן שיש עוד כמה וטבים מאוד שכבר שמעתי בעבר, אז לטובת אילו שלא מכירים את זה, אני אצרף אחד מהישנים יותר, אשר מדגים בצורה מעולה את היתרונות של הקלטה שכזו. כמובן שזה מיועד לאוזניות בלבד, וברמקולים לא יישמע כמו שצריך. http://www.mytempdir.com/1070332 Anatoli.

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. התקציב כעיקרון 200ש"ח, אבל אם יש משהו שמאוד שווה 250 אז גם אפשר אה ומן הסתם יש את המבצע באופיס דיפו 1+1.. אז אם זה 200 אז 400 (: בקיצור תקציב 400 מאופיס דיפו, אפשר 500-550 אם זה שווה את זה

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Sweet_Tooth,

שניהם של Altec lansing שניהם 2.1 אבל איזה טוב יותר?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by ag43,

יש לי לוח אם gigabyte ex58-ud4p עם כרטיס קול מובנה של Realtek ALC889A. עד עכשיו השתמשתי מתוך הרגל בAUDIGY 2 שלי ורציתי לדעת האם אשמע הבדל כלשהו בין 2 הכרטיסים. המחשב מחובר לATP3 קדמיים ולמערכת סטריאו רצינית כרמקולים אחוריים סה"כ התצורה היא קוואדרופונית + סאב. חשוב לי שהאחוריים יקבלו סאונד נורמלי, בזמנו עם כרטיס קול מובנה של P4P800 DELUXE היציאה האחורית לא היתה שווה כלום.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Sopranos,

שלום, קניתי היום ב300 שקל DVD של APEX דגם DVX 815 ואני רוצה לדעת אם הוא טוב אם הוא משתלם למחירו ואם הייתי יכול לקבל אחד יותר טוב במחיר הזה. תודה מראש לעוזרים וגמר חתימה טובה לכולם.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. יש לי רמקולים שפשוט הפסיקו להשמיע סאונד פתאום... הרמקולים עצמם עובדים כי כשאני נכנס להגדרות אני רואה את הטורים עולים ויורדים. אבל כל הסאונד במחשב לא עובד, הורדתי k-lite codec pack התקנתי ועדיין לא עובד. יש לי גם טלוויזיה מחוברת למחשב ואין קשר בין הסאונד שלה לסאונד של הרמקולים וגם כשאני מעביר משחק מהמחשב לטלוויזיה הסאונד לא עובד. אני חייב עזרה, זה כבר איזה חודש ככה

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שלום כולם, בחודשיים האחרונים מאד קשה לי לישון..זאת משום שהשכן שלי קיבל מערכת רמקולים חדשה למחשב שלו...ומאז כל יום עד 1 וחצי-2 בלילה אני שומע באסים מטורפים בחדר שלי וזה הביא אותי למצב של חרפון לפעמים וניסיתי הרבה דברים, ניסיתי להידבּר איתו שיסגור את המערכת בחצות (או יחליש) אולם הוא אמר לי שפשוט אתקשר..וכשאני כן מתקשר הוא מתעלם, גם ניסיתי להשתיק את הקול על ידי השמת צמר גפן באוזניים+ פוך על הראש..אולם גם זה לא מועיל..(ולא אני אל הולך "להתעסק" בחשמל) לכן, אני אשמח אם תוכלו לייעץ לי איזה אטמי אוזניים לקנות, אשר יכולים לסנן את רעש הבאסים המטורף הזה..שפשוט אוכל סוף סוף לישון בשקט (:

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by SUBX2,

צריך המלצה למערכת שמע שכוללת 6 רמקולים כאשר אחד הוא סאב[אחד מהם]]כולל מגבר עד1000 או 1500 תודה......

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. יש לי רמקולים של Sansui מדגם SU 770. אני מחפש המלצה למגבר. התקציב הוא לא כל כך גמיש ואף פעם לא היה לי ציוד רציני בעבר. אני מוכן לשלם בערך 500 שקלים אולי קצת יותר. דרך אגב הרמקולים נחשבים טובים? קיבלתי אותם ממישהו.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by url,

היי קודם כל טוב לראות שהפורמים חזרו. ;D ;D ;D ועכשיו לשאלה: אני מתכנן לקנות mp3 player hdd עם דגש על hdd. היו לי על הכוונת שני נגנים :AR15: אחד הנגן של archos והשני הrioriot לrioriot היה יתרון ענק של רדיו fm בנגן אבל התברר לי שהוא לא יכול תפקד כדיסק רגיל להעברת מידע אלא רק כנגן mp3 אז כרגע נשארתי רק עם הנגן של archos אם למישהו יש מידע מועיל בעניין כמו נגן אחר מהסוג שתארתי יותר טוב מה archos או סיבה למה לא לקנות את הנגן של archos אז בבקשה שישאיר פה תגובה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. הצרכים שלי בעת קניה היו מערכת 2.1 בעלת עוצמה חזקה ואיכות צליל. לפי כל ההמלצות הלכתי עליה, מה אתם אומרים ? יש מישהו שיכול לספר לי עליהם עוד קצת?

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by mavi,

ועוד שאלה אחרונה להיום! יש לנו סלון שהמרחק בין קיר לקיר עומד על 5.10 מטרים. איזו טלוויזיה מומלצת? חשבנו על LED. אשמח להמלצות! תודה

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by matan007,

אני מחפש סטרימר לניגון סרטי FHD של 1080P ורק כאלו. דישות חובה: 1) תמיכה מלאה בכתוביות בעברית. 2)חיבור כבל רשת כך שינגן סרטים מהמחשב בחדר הסמוך. 3)הסרטים שינוגנו הם כאמור FHD כך שצריכה להיות תמיכה בכל הפורמטים המתאימים (MKV וכו"). 4)חיבור HDMI חובה. כמו כן חיבור COAX או SPDIF למערכת. 5)שיהיה סטרימר מוכר במובן שיש לו קהילת מפתחים ויוצאים עידכוני תוכנה. דרישות לא חובה: 1)אם אפשר שיהיה תפריט בעברית. 2)שיהיה ניתן בחיבור הרשת גם לגלוש לאתרים כמו YOUTUBE ודומים. 3)חיבור USB. יש משהוא שעונה על הדרישות בתווך המחיר?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by gggilad13,

כמה עולה הIRIVER H320 בגרמניה? איפה אני יכול למצוא את המחיר שלו וחנויות שבהן הוא נמכר? (בעיר קלן)

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. מחפש טלויזיה 32 אינטש לסלון קטן מרחק צפיה 3 מטרים. שימוש:כבלים וצפיה בסרטים. תקציב 3200-3800ש''ח. כמה דגמים שחושב עליהם: WWW.zap.co.il/model.aspx?modelid=708361 WWW.zap.co.il/model.aspx?modelid=716877 www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728174 מה תגידו???? על מה תמליצו????????

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. אז ככה אלו האוזניות האפשריות בשבילי מה עדיף לי לקחת AKG - K271 Studio AKG - K240 Studio AKG- K518DJ AKG - K181D לא ציינתי מחירים בכוונה כי המחיר לא קובע, אני רוצה משהו שיספק את הצרכים שלי שהם משחקים\מוזיקה במחשב

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by onetwo,

שלום, כשאני חוזר מיום עבודה, אני רוצה לשבת מול הלפטופ ולראות סדרה בשקט עם אזניות טובות. אני רוצה אזניית קשת, שמכסה את כל האוזן, נוחה, חוטית, עד בערך 700 שקל. כמובן שאם אפשר משהו טוב באיזה 200-300 גם אשמח... ראיתי בזאפ 2 שקיבלו הרבה חוות דעת טובות. Audio Technica ATH-M50X http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=883392 Sennheiser HD380 PRO http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=731935 האם כדאי אחד מאלו? איזה כדאי? האם יש משהו יותר טוב? תודה!

25. שלום לכולם, יש לי מגבר Marantz L 1515 משנת 1978 (יותר מבוגר ממני, השונה חוגג 31) עד לאחרונה הכל פעל כשורה, קיבלתי צליל נקי וחיינו בארמוניה. עד שלאחרונה שמעתי מאחד הרמקולים צליל מעצבן במיוחד, מין "פססס" כזה - חשבתי בהתחלה שהרמקול אשם, חיברתי אותו למגבר אחר והוא פעל כשורה. לאחר מכאן שמתי לב שהצליל בא משני הרמקולים, אז חשדתי בכרטיס קול. בדקתי עם כרטיס קול אחר, ושוב, הכל פעל כשורה. חיברתי למגבר רמקולים אחרים וגם הם עשו את הצליל המעצבן הזה. מה שמביא אותי למסקנה שהמגבר בוודאות אשם. יש למישהו מושג מה עושים בנושא, חשבתי ללכת לאומגה אודיו (הם תיקנו לי את הרמקולים) אבל אני חושב שהם מתעסקים רק עם רמקולים, אז מי בעצם יכול לתקן לי את המגבר? או שאולי בכלל אני יכול לתקן את זה לבד?…

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים