אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לרכוש, לצורך שמיעת מוזיקה למישהו יצא להתנסות בהם? מחיר האוזניות כולל משלוח הוא 65 דולר. ישנן המלצות בטווח המחיר הזה?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי הנחה לטלויזיה MAG BJ42FHD LCD 42 אינטש, רציתי לבקש את דעתכם על הדגם הספציפי הזה. אני לא יודע מה לבדוק ומה חשוב במפרט. לי חשוב שיהיה חיבור USB שיתמוך בפורמטים של AVI ו- MKV ובכתוביות (בקובץ נפרד) תודה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הצרכים שלי בעת קניה היו מערכת 2.1 בעלת עוצמה חזקה ואיכות צליל. לפי כל ההמלצות הלכתי עליה, מה אתם אומרים ? יש מישהו שיכול לספר לי עליהם עוד קצת?
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת בידור ביתית פשוטה של סמסונג דגם ht-e453hk זה בעצם נגן DVD (שיש לו כניסות גם של AUX, SPDIF ומשדר גם FM) עם סט רמקולים 5.1 עד עכשיו היה מחובר רק למחשב עבד מצוין ראיתי תכנים בסראונד בלי בעיה. לא היה לי עוד ציוד עם יציאה אופטית לחבר למערכת. לאחרונה קיבלתי טלויזיה lg 55uk6300yvb ששם כן יש יציאת אופטית. אבל כשאני מחבר אותה למערכת בידור ורואה תכנים שאמורים להיות בעלי שמע 5.1 (נגיד סרטים בנטפליקס) הרמקולים האחוריים עדיין לא עובדים. עברתי על כל ההגדרות שמע של הטלויזיה וגם של המערכת לא הצלחתי למצוא משהו שיעזור. חשבתי אולי לשנות הגדרות שמע בטלויזיה דרך הservice menu אבל כמה שלא חיפשתי לא הצלחתי לגשת לתפריט הזה בדגם הזה. אולי המערכת הבידורית לא מסוגלת בשום מצב…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמה שווים רמקולים Wharfedale Atlantic 400 יד שנייה במצב סביר ? אלו רמקולים טובים למוסיקה ? אני ממש לא מבין בתחום כל פיסת מידע תעזור , תודה. וגם כמה שווים Wharfedale Valdus 300 משומשים וכמה חדשים (לא מצאתי אותם בזאפ) ? אלו רמקולים טובים ? אני רואה אותם ממש בזול יש סיבה שהם נורא זולים יחסית לחברה ?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
כולם כבר שמעו על הקלטות בינוריאל שעושות שימוש בבובה בצורת ראש אדם בכדי להקליט עם רזוננסים נכונים. ובכן, יצא לי לשמוע כבר כמה דברים טובים, אבל היום נתקלתי במשהו מדהים! זהו הוא קדימון של THX, אני ממליץ בחום לא להשתגע עם העוצמה, למרות שההתחלה שקטה מאוד. מי שיגביר יותר מדיי, יסבול מאוד http://www.mytempdir.com/1070320 כמובן שיש עוד כמה וטבים מאוד שכבר שמעתי בעבר, אז לטובת אילו שלא מכירים את זה, אני אצרף אחד מהישנים יותר, אשר מדגים בצורה מעולה את היתרונות של הקלטה שכזו. כמובן שזה מיועד לאוזניות בלבד, וברמקולים לא יישמע כמו שצריך. http://www.mytempdir.com/1070332 Anatoli.
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בשלושת הימים האחרונים אני שומע קול "חלוד" לפעמים ...זה קרה לי כבר ששמעתי שירים דרך mp9 והיה עומס על המעבד היה לי גם ב C&C CZ וגם ב Max Payne 2 מישהו יודע אולי למה הקול נשמע ככה ? ד"א הוצאתי את הכרטיס קול ,החלפתי לו סלוט ,התקנתי מחדש דריוורים מעודכנים
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היא נראית לי דיי טובה גם לפי הביקורת באתר zap http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=720083 וגם לפי הנתונים הטכניים שלה ועצם העובדה שהיא של toshiba חברה טובה וידועה מה שכן לא מסתדר לי זה המחיר הזול שלה יחסית לגודל של 26 אינץ',חברה טובה וידועה ומפרט טכני בעל נתונים גבוהים (יחס ניגודיות גבוה וכו')
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 http://www.cooltechzone.com/index.php?option=content&task=view&id=661&Itemid=0&limit=1&limitstart=6 נראים לי רמקולים מצויינים גם קיבלו הרבה פידבקים..רק אני רוצה דעה אחרונה לפני קניה בעקרון אני מחפש רמקולים עוצמתיים עם איכות צליל טובה במחיר סביר עד 600 שקל בערך..אמ למישהו יש הצעה יותר טובה מזאת או דעה על הרומקולים האלא..יתקבלו בברכה
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
השימושים הם דיי פשוטים, אוזניות למחשב, בעיקר למוזיקה...העיקר שיהיה נוח וצליל חזק ונעים לאוזן. עד עכשיו השתמשתי ב JVC HA-X570 ..השתמשתי בהן בערך שנה, ונהנתי מכל רגע. לצערי הצליל באוזנייה אחת שבק חיים ואני מחפש תחלופה. עדיפות לחנויות: BUG / OFFICE DEPOT / BUG / KSP / TOWER RECORDS מה דעתכם על ה AKG K402 / Pioneer SE-H33? Sennheiser HD202
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
התחדשתי בשני רמקולים סולו 6. אגב, נשמעים מעולה (הבס קצת פחות בשרני ממה שקיוותי, אבל פרט לכך, הרמקולים נשמעים מעולה. מצורף סרטוט של החדר שלי, הרמקולים יושבים על קצה השולחן שלי (קצת בזווית לכיוון האמצע) יש גם סאב וופר מתחת לשולחן שיופעל בסרטים. יש ברשותי גם שני רמקולים מיקרולאב B56, שהם מין מוניטורים קטנים. אגב, הם ממש נשמעים מעולה - פרט לעובדה שהם חסרי באס רציני (טוב, דריבר 4) אבל מעבר לכך הם נשמעים מעולה, בטח יחסית לרמקולים ב200 שקלים. שצירפתי אותם לסאב וופר נשמע טוב מאוד. בכל אופן - איך למקם את הרמקולים האחורים? באיזה גובה? ואיפה על הקיר? יש לי זרועות לרמקולים ואפשר להזיז על ציר לצדדים, ויש גם זווית של הטיה למטה.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש סטרימר לניגון סרטי FHD של 1080P ורק כאלו. דישות חובה: 1) תמיכה מלאה בכתוביות בעברית. 2)חיבור כבל רשת כך שינגן סרטים מהמחשב בחדר הסמוך. 3)הסרטים שינוגנו הם כאמור FHD כך שצריכה להיות תמיכה בכל הפורמטים המתאימים (MKV וכו"). 4)חיבור HDMI חובה. כמו כן חיבור COAX או SPDIF למערכת. 5)שיהיה סטרימר מוכר במובן שיש לו קהילת מפתחים ויוצאים עידכוני תוכנה. דרישות לא חובה: 1)אם אפשר שיהיה תפריט בעברית. 2)שיהיה ניתן בחיבור הרשת גם לגלוש לאתרים כמו YOUTUBE ודומים. 3)חיבור USB. יש משהוא שעונה על הדרישות בתווך המחיר?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ועוד שאלה אחרונה להיום! יש לנו סלון שהמרחק בין קיר לקיר עומד על 5.10 מטרים. איזו טלוויזיה מומלצת? חשבנו על LED. אשמח להמלצות! תודה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום!,אני מחפש רמקולים כמו ה Z5500 רק 2.1 עם סאב עצבני כמוהו שאפשר לשמוע בווליום גבוה בלי זיופים וצלול. תודה
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
צריך המלצה למערכת שמע שכוללת 6 רמקולים כאשר אחד הוא סאב[אחד מהם]]כולל מגבר עד1000 או 1500 תודה......
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מגבר Marantz L 1515 משנת 1978 (יותר מבוגר ממני, השונה חוגג 31) עד לאחרונה הכל פעל כשורה, קיבלתי צליל נקי וחיינו בארמוניה. עד שלאחרונה שמעתי מאחד הרמקולים צליל מעצבן במיוחד, מין "פססס" כזה - חשבתי בהתחלה שהרמקול אשם, חיברתי אותו למגבר אחר והוא פעל כשורה. לאחר מכאן שמתי לב שהצליל בא משני הרמקולים, אז חשדתי בכרטיס קול. בדקתי עם כרטיס קול אחר, ושוב, הכל פעל כשורה. חיברתי למגבר רמקולים אחרים וגם הם עשו את הצליל המעצבן הזה. מה שמביא אותי למסקנה שהמגבר בוודאות אשם. יש למישהו מושג מה עושים בנושא, חשבתי ללכת לאומגה אודיו (הם תיקנו לי את הרמקולים) אבל אני חושב שהם מתעסקים רק עם רמקולים, אז מי בעצם יכול לתקן לי את המגבר? או שאולי בכלל אני יכול לתקן את זה לבד?…
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתבלט בין שני דגמים של Microlab - 1. FC 330 2. FC 530U http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=225&bigclassid=15&smallclassid=63 http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=382&bigclassid=15&smallclassid=63 המפרט שלהם מאוד דומה אך שונה בכל מיני פרמטרים. מישהו יכול לאומר לפי המפרט או מהיכרות עם הרמקולים הללו למי מבינהם יש את איכות הסאונד הטובה יותר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו ניסה והצליח? אם כן מה הcatch? אני מקבל רק 2 ערוצים לצערי (קדמיים). תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
נראה מדהים, תומך כרגע בכמעט כל תקן בשוק ומבוסס על מבנה של כרטיסים לשדרוג עתידי. enjoy
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן בפורום זה נראה לי פורום מקצועי ולכן גם נרשמתי אז נעים מאוד.. אני רוצה לקנות מערכת אודיו לטלויזיה סוני 55xd7005 החדשה שלי.התקציב המקסימלי שלי הוא 2,000 שקל.גודל הסלון שלי הוא אורך 4.7 מטר רוחב 3.3 מטר כאשר המרחק צפייה מהמסך הוא 3 מטר ובעצם זה אפילו פחות כי המסך יושב על מזנון עם גלגלים ואני בד"כ מקרב את המסך.מצד שמאל למסך יש קיר עם חלון שהחלון תופס חלק נרחב מהקיר.מצד ימין יש פתח של 2 מטר למטבח ובצדדים יש קיר מעץ.מאחורי המסך יש קיר ומאחורי הספה והכורסה יש גם קיר.בתקציב הזה ובהתחשב בנתונים שרשמתי מה עדיף מערכת קולנוע עם 5 רמקולים רסיבר וסאב וופר או סאונד בר/מקרן קול? לפי מה שקראתי באינטרנט מקרן קול משתמש בהחזרים מהקירות כדי ליצור את הסאונד או משהו כזה א…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם gigabyte ex58-ud4p עם כרטיס קול מובנה של Realtek ALC889A. עד עכשיו השתמשתי מתוך הרגל בAUDIGY 2 שלי ורציתי לדעת האם אשמע הבדל כלשהו בין 2 הכרטיסים. המחשב מחובר לATP3 קדמיים ולמערכת סטריאו רצינית כרמקולים אחוריים סה"כ התצורה היא קוואדרופונית + סאב. חשוב לי שהאחוריים יקבלו סאונד נורמלי, בזמנו עם כרטיס קול מובנה של P4P800 DELUXE היציאה האחורית לא היתה שווה כלום.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש רמקולים ללפטופ, התקציב 350 ש"ח. יש רמקולים מומלצים בתקציב הנ"ל? מוסיקה, סדרות, סרטים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לפעילות ספורט(בעיקר לאופניים). אני רוצה משהו בסגנון הזה: http://www.aliexpress.com/item/Sports-Stereo-Wireless-Bluetooth-3-0-Headset-Earphone-Headphone-for-iPhone-5-4-Galaxy-S4-S3/1501489940.html אבל שהיה איכותי יותר מזה.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-