עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by A123,

קניתי כרטיס קול sound blaster audigy se 7.1 הדבר המוזר הראשון שקרה הוא שeverest רשם לי (לפני התקנת הדריוורים) שהוא audigy LS אחרי התקנת הדריוורים הוא רשם לי sound blaster audigy [NoDB] כל זה העלה קצת חשד אז נכנסתי לאתר של creative ובדקתי מס' סידוריים. נראה שלפי המס' הסידורי הכרטיס שיש לי הוא באמת audigy se ושלLS יש מס' סידורי אחר לגמרי. אז עשיתי השוואה בין התמונה של הse שבאתר לבין הכרטיס שלי. הוא נראה אותו דבר, יש אותו מספר קבלים והם באותו מיקום וסדר. רק דבר אחד קטן נראה שונה. איזשהו כיתוב על ג'וק על הכרטיס מראה בתמונה את אותו אחד כמו שלי בתוספת 2 אותיות או מספרים.. הדבר המוזר הוא שהmodel number זהה בשלי ובתמונה. אחרי זה בדקתי על הכרטיס audigy value וראיתי שהוא נראה בתמונ…

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  2. Started by liho,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג את השלט של המכשיר??

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  3. Started by kheled,

שלום יש לי מחשב DELL INSPARION 9400 אני רוצה ליקנות רמקולים של לוגיטק 5.1 אך למחשבי איל יציאה ל 5.1 אחריי בירורים הבנתי שאפשר ליקנות כרטיס קול חיצוני אשר מיתחבר דרך USB האם זה כדאי? לא יעשה בעיות? והכי חשוב אם יהיה לי סראונד ?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  4. Started by איתייי,

אז ככה פירמטתי את המחשב ומשום מה פתאום האייריבר החליט לא לעבוד לא משנה מה עשיתי איתחלתי אותו עשיתי הכל פשוט שום דבר לא עובד...אני לא מגיע לתפריט תקועה לי הודעה על המסך כל הזמן שתוקעת לי את המכשיר אוףףףף אני יכתוב לכם את ההודעה אולי מישהו יודע על מה אני צריך לעשות חוץ ממה שעשיתי.... system files missing to restore the system files' connect h10 iriver plus.. עשיתי ממש הכל אין לי מושג איך אני יוצא מזה גם בחנות עצמה לא יודעים כלוםםם בתודה מראש... איתי..

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  5. בעיקר לשמוע מוסיקה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  6. Started by DJPOWER,

אני צריך נגן MP3 שהיה נוח לא כמו הרגילים(כל הקטנים למינהים) אלא כמו האייפוד שאפשר להעביר שירים מהר(40 שירים בסיבוב נגיד), שהיה נוח לעבור תיקיות, מסך נורמאלי, ברור, שהיה לפחות 1.5G והכי חשוב איכותי, שיתמוך בעברית גם... תקציב: עד 1000 אפשר פחות... תודה יונתן

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  7. Started by noam-r,

שלום לכולם... לאחר שנתיים החלטתי לפרמט את האייפוד שלי ולעשות בו קצת סדר... השאלה היא: 1. איך הכי ממומלץ להתקין תמיכה בעיברית לאייפוד 2. אם איזה תוכנה הכי כדאי לנהל את השירים על האייפוד (ושהתמיכה בעברית תעבוד), רצוי שזה יהיה משהוא שהוא לא ה Itunes (עד עכשיו השתמשתי בתוכנה הנקראת EphPod והיא היתתה די פשוטה ומאוד נוחה לנהל כמות ענקית של שירים מדובר באייפוד דור שלישי 20 GB (זקן קצת אבל עדיין עובד)

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  8. Started by Aviv C,

רציתי לשאול שלוש שאלות בנוגע לכרטיסי קול: 1. מה זה בדיוק הקטע עם הערוצים? 2. איך ניתן לשנות את מספר הערוצים? 3. מה זה משנה מה מספר הערוצים?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  9. זה של לוגיטק : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=580&scat=308&tcat= זה של סוני : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2316&scat=308&tcat= 2. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2322&scat=308&tcat= 3. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2461&scat=308&tcat= 4.http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2317&scat=308&tcat= אני צריך ליקנות בשביל IAUDIO G3 מה הכי טוב עם איכות קול?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  10. יש כלכך הרבה דגמים בשוק, וביחס ישר כלכך הרבה רמאים, רציתי לדעת על טלוויזיה מומלצת, אתם תגידו LCD או פלזמה, ואני אשמח לדעת האם יש צורך נFHD או ש HDR מספיק. אה כן, וגם על חנות מומלצת עם תנאי תשלום ואחריות טובים. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  11. האם האוזניות האלא יעבדו (בסריאו כמובן) דרך הבלו תות' עם הפלאפון שלי? ( Nokia 6230i )

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  12. אין לי מושג מה טווח המחירים של המוצרים האייכותים, כי אני לא מבין בזה. אחרי שקראתי את האשכול של זה שרוצה מערכת כזו ב200 ש"ח הבנתי שהמחירים רק מתחילים מ2500. אז התקציב שלי הוא 3500 ש"ח. בבקשה תציעו לי משהו נורמלי, שישמש אותי בעיקר לסרטים.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  13. היי חברים , אני מחפש כרטיס טלוייזיה שיעבוד לי עם הממיר של יס עם טלוייזיה רגילה ועם ה WIN MEDIA CENTER + שלט?! האם קיימת חיה כזאת?! אם כן אנא חברים אני דיי בור בכל מה שנוגע לכרטיסי טלוויזיה אז תסבירו לי לאן אני מחבר אותו , כלומר לממיר או לטלויזיה ( לא LCD) אה ושיהיה תואם ללוח האם שבחתימה בבקשה. תודה רבה רבה מראש חברים.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  14. Started by makakO,

שלום לכולם ! אז ככה, כיום אני משתמש באוזניות ( SURROUND 5.1 ) אבל כשאני מדליק את הרמקולים (של חברת ALTEC ) אז רק האוזניות עובדות... ואני לא רוצה כל פעם לנתק ולחבר את האוזניות... * יש לציין שלפני מספר חודשים שהיו לי אוזניות רגילות אז הרמקולים כן עבדו במקביל עם האוזניות * לינק לאתר היצרן של האוזניות : http://www.cybersnipa.com/us/products/sonar-5.1-gaming-headset.php?PHPSESSID=01e02c98b846a4f97dd74ffde3304baa

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  15. המצב לאחר התקנת Media Portal 0.2.3.0 RC2 על מחשב HPTC עם המפרט הבא: 1. מעבד P4 2.6M 2. זיכרון 512 M 3. כרטיס מסך MSI 128bit NVIDIA 5200, יציאת S-VIDEO 4. מערכת הפעלה XP SP2 5. כרטחס טלויזיה PVR 150 6. קודקס: DSCLAR 7. חיבור לטלויזיה מקרן אחורי פנאסוניק 47" סה"כ קיים הבדל ניכר לעין באיכות התמונה דרך מחשב לעומת חיבור ישיר דרך ממיר או DVD. אני מבין שלאור כל ההמרות בדרך לעולם לא אקבל איכות זהה בין המקורות אבל..... התופעות הן : 1. צבעים דהויים יותר מהמקור (ממיר, DVD, וכו) 2. במצבים של תמונות כהות, ניתן להבחין בפיקסלים . מריחות. שאלתי היא: כיצד ניתן להשיג שיפור משמעות בהשקעה מינימלית, אם בכלל. תודה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  16. Started by Raz20,

יש לי מחשב די חדש , פנטיום 4 3.2 , וחיברתי אליו את המערכת שלי יש לי כרטיס קול בשם : SigmaTel High Definision Audio CODEC עכשיו ברגע שאני מגביר קצת את המערכת , אז זה משמיע לי קולות של ניפוצים כאלה , אין מצב שהרמקולים שלי נקעו , זה בטוח איזה בעיה יכולה להיות ? יכול להיות משהו שקשור לחומרה ?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  17. Started by pringles,

שלום אני מעוניין לרכוש נגן dvd לבית (לסלון) התקציב הוא עד 500 שקל קורה divx וכתוביות שבאותו דיסק אם הסרט תאימות לעיברית שלא יהיה חארטות יאנו תמיכה בכתוביות וכל מה שיהיה בעיברית מכשיר אמין ואיכותי ביחס לתקציב תודה מראש

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  18. Started by galCool,

שלום רציתי המלצה לשני רמקולים מקסימום 2500 ש"ח... לDJ.. :DJsmile: תודה$#@!$# :2gunsfiring:

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  19. Started by rotemk,

שלום, אשמח לקבל המלצה על lcd. מינימום גודל של 32 אינץ'. טווח מחירים 4-5 אלפי שקלים. ישמש לצפייה בסרטים, כבלים, עבודה עם מחשב. תודה.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  20. Started by galgalgal2001,

מחפש רמקולים 2.1 במחיר 800-1000 שישמשו להקלטות של מוזיקה אין לי דריגות מיוחדות לרמקולים כרגע חוץ מזה שיוכלו לתת לי סאונד אמיתי ולא סאונד שעריך יותר מידי בEQ פנימי תודה

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  21. Started by ma4351,

מחפש רמקולים פשוטים אך איכותיים עד כמה שניתן בעד 100 ש"ח אשמח אפילו לא להוציא תא כל ה100

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  22. Started by Stastyle,

שלום! אני מחפש רמקולים 2.1 איכותיים, האם הATP3 עדיין הכי טוב ומתשלם ? הכרטיס קול שלי הוא C-Media 8738 PCI 5.1CH ולפי מה שהבנתי הוא לא משהו, האם כדאי לי בהזדמנות לקנות גם כרטיס קול יותר טוב ? (ולא, אני לא רוצה מערכת סראונד ולנצל את הכרטיס, אין לי מקום בשביל זה) התקציב לשניהם הוא כ-1000... תודה!

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  23. Started by solet,

התקנתי XP על לוח אסוס דגם P5GL עם כרטיס קול מובנה,אני מנסה להתקין את הדרייבר של הלוח אך הוא רושם לי שהדרייבר לא תואם ללוח-ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר אך הוא רושם לי עדיין אותו דבר-האם מישהו יודע אך לפתור זאת? והאם במידה ואני אקנה כרטיס קול לא במובנה אני אוכל לשמוע סאונד ללא קשר לדרייבר??

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  24. Started by urich,

מחפש אוזניות in ear טובות בתציב הנ"ל בשביל הנגן sansa clip שלי. קניתי בבאג את ה akg 312 והם זבל כל תזוזה שלהן מתבטאת ברעש לבן, שזה אפילו האוזניות הפשוטות שהגיעו עם הנגן לא עשו. עכשיו אני מחפש אוזניות רצוי כאלו מסיליקון שנכנסות לאוזן, או סתם כפתור טובות. טווח דינמי טוב בסים לא קריטי בכלל, עוצמה טובה אבל גם לא משהו מטורף ופרטים. שיהיו נוחות באוזן וזהו פחות או יותר יש המלצות. אני נוטה לכיוון ה sennheiser אבל יש להם מלא דגמים בתציב האם יש משהו מומלץ (בלי שליטה בווליום מהחוט).

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  25. Started by nrg man,

רציתי לדעת אם יש אפשרות (אני כמעט בטוח שיש) לחבר מיקסר לתוכנה? ואם כן...אז איך עושים את זה? יש לי 2 כרטיסי קול אם צריך אבל כרגע אני משתמש רק באחד מהם ערוץ אחד של המיקסר הולך ל line in והשני ל line out ועובד לי סבבה עם טרקטור (Traktor) תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים