עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש כלכך הרבה דגמים בשוק, וביחס ישר כלכך הרבה רמאים, רציתי לדעת על טלוויזיה מומלצת, אתם תגידו LCD או פלזמה, ואני אשמח לדעת האם יש צורך נFHD או ש HDR מספיק. אה כן, וגם על חנות מומלצת עם תנאי תשלום ואחריות טובים. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  2. צריך המלצה לסט של מקרופון (מדונה או דש) + משדר+מקלט של חברה איכותית כגון: shure אבל נראה לי שהם מעבר לתקציב שלי. יש עדיפות לדש - אלא אם כן למישהו יש המלצה שונה. השימוש הינו להופעות ביתיות או מקומות קטנים, רק דיבור בלי שירה (אם זה משנה) חשובה יכולת התגברות על תדרים סלולרים או בלוטות' חדש בעסק - חשובה מאוד המלצתכם!!! תודה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  3. שלום רציתי לדעת אם יש הבדל בין כרטיס קול מובנה שמגיעה עם הלוחות החדשים לבין ה-XFI של קרייטיב וכטיסי קול בקטגוריה הזאות. אני מתכוון הבדל רק בשמיעת מוזיקה וצפיה בסרטים. תודה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  4. Started by iyehuda,

-------------------------------------------------------------------------------- יש לי 3 הצעות תגידו מה כדי אם כדי : 1.אלטק לסינינג דגם 2121 2.1 256 ש"ח 2.קריאטיב דגם 370 2.1 מחיר 180 ש"ח 3. WINNER HN480B 2200W 2.1 מחיר 100 ש"ח 4. HN21 2800W 2.1 WINNER מחיר 50 ש"ח שמעתי את האלטק בחנות עוצמה מאד מאד חזקה אבל נשמע קול מאד מתכתי אולי בגלל שהציבו אותם במקום פתוח

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  5. Started by makakO,

שלום לכולם ! אז ככה, כיום אני משתמש באוזניות ( SURROUND 5.1 ) אבל כשאני מדליק את הרמקולים (של חברת ALTEC ) אז רק האוזניות עובדות... ואני לא רוצה כל פעם לנתק ולחבר את האוזניות... * יש לציין שלפני מספר חודשים שהיו לי אוזניות רגילות אז הרמקולים כן עבדו במקביל עם האוזניות * לינק לאתר היצרן של האוזניות : http://www.cybersnipa.com/us/products/sonar-5.1-gaming-headset.php?PHPSESSID=01e02c98b846a4f97dd74ffde3304baa

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  6. Started by luXi,

שלום לכולם! אני מקווה שזה הפורום המתאים.. התבלבלתי פה קצת בכל אופן יש לי נגן DVD ישן ביותר (מלפני 4 שנים בערך, מהתקופה שרק התחילו לצוץ נגני DVD וכל אחד עלה 2500 ש"ח ויותר) ויש לי בעיה עם צריבת סרטים בשבילו. הוא יכול לקרוא צרובים אבל בדף נתונים רשום שהוא קורא DVD-Video (ולא DVD-/+R). אני זוכר שפעם צרבתי סרט בתוכנה אחת והוא קרא אותו למרבה הפלא אבל מאז אינני זוכר איזו תוכנה זו הייתה ומאז הוא גם לא קרא אף דיסק צרוב. אפילו צרבתי כמה פעמים על מדיה DVD-R סרט בלי כתוביות ובלי תפריט ועדיין לא עבד. הוא מנסה לקרוא אותו שעה תוך כדי השמעת קולות מוזרים של תזוזת העינית אבל בסוף הוא רושם "NO DISC". מישהו יודע מה לעשות? אולי פורמט הצריבה שונה? תודה מראש לכולם נ.ב. כשצורבים דיסק DV…

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  7. Started by Sa,

חברה ממש מעניין אותי לדעת בתור אחד שלא מבין בציוד אם המערכת שלי בסלון שווה משהו... המערכת מחוברת לSANSUI RZ-8150 ישן. הסנטר הוא : SoundWave CS-100 הקדמיים הם : NHT 1.5 וה REARS: SoundWave SL-50 תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  8. שלום. אין לי צורך בהקלטה אלא רק בצפייה. אין גם צורך בצורב DVD אלא רק בכונן DVD טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  9. Started by haviv822,

מבקש חוות דעת כלשהי על הרמקוליים הנל תודה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  10. Started by djvibe,

היי קנו לי מגבר מדגם PROAUDIO AV505 ויש לי איתו רק בעיה אחת .. נלקח מהאתר זאפ אחת התגובות של הגולשים.. הבעיה השניה והרצינית הרבה יותר: פרו אוודיו חשבו שהם חכמים ועשו מן מנגנון כזה שיכבה את הרמקולים לאחר 3 שניות של שקט, וידליק אותם כשיש סאונד. מה שקורה במצה כזה, שפשוט אי אפשר לשמוע איתו כלום, ולראות איתו סרטים זה בכלל סיוט. הוא כמובן מדליק אותם, אבל מה שקורה שמפסידים את השניה הראשונה, ושועמים חצאי מילים בסרטים, או פחות צליל אחד בהתחלה של שיר עד שהוא מדליק אותם. זה בעיה שגולש אחד רשם ...לי אין בעיה עם הסרטים אבל אני עובד עם מוזיקה אז מה שקורה זה שאני מדליק נגיד ווינאמפ אז אני מתחיל לשמוע תשיר אחרי איזה 2 שניות...ולפני זה הייתה לי מערכת ביתית וזה לא היה קורה השאלה מה אני יכו…

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  11. Started by b11y,

אני קונה מחשב חדש בלי כרטיס קול מובנה אז אני צריך הצעה לכרטיס קול. אני לא מהאנשים שחולים על מערכות סראונד וכל זה אני פשוט מחפש כרטיס קול רגיל שיהיה מוזיקה במחשב. וכן רמקולים 2.1 איכותיים בלי להשתגע במחירים. תקציב לשניהם 500 ש"ח גג עדיף כמה שפחות!

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  12. Started by t-macc,

האלן,עד אתמול שמעתי כמו שצריך והיום אין לי קול במחשב.שמתי לב לדבר הבא http://img210.imageshack.us/my.php?image=newbitmapimagexj4.jpg התקנתי דריברים מהדיסק של הלוח אם לא עזר,התקנתי מקודדים כי חשבתי שזה הבעיה (בטח לא עזר )עשיתי שחזור מערכת לאתמול גם לא עזר. עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  13. Started by urich,

מחפש אוזניות in ear טובות בתציב הנ"ל בשביל הנגן sansa clip שלי. קניתי בבאג את ה akg 312 והם זבל כל תזוזה שלהן מתבטאת ברעש לבן, שזה אפילו האוזניות הפשוטות שהגיעו עם הנגן לא עשו. עכשיו אני מחפש אוזניות רצוי כאלו מסיליקון שנכנסות לאוזן, או סתם כפתור טובות. טווח דינמי טוב בסים לא קריטי בכלל, עוצמה טובה אבל גם לא משהו מטורף ופרטים. שיהיו נוחות באוזן וזהו פחות או יותר יש המלצות. אני נוטה לכיוון ה sennheiser אבל יש להם מלא דגמים בתציב האם יש משהו מומלץ (בלי שליטה בווליום מהחוט).

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  14. Started by jepe,

ש לי 7800GT עם 2 יציאות DVI . אחת מחוברת למסך המחשב LCD. אני מתכנן לקנות עכשיו טלוויזית LCD 32 אינץ' שתומכת בHDTV ואני רוצה לחבר אותה למחשב. האם היא תקלוט סרטים של HD שיש לי על המחשב? הסרטים כבר מקודדים ב 720p ועוד שאלה,יש כבר אפשרות לקנות סרטי DVD-HD מארה"ב איך אני יוכל לנגן אותם,צריך נגן מסוים? יש כבר כאלה בארץ?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  15. טוב מכיוון שאני לא רוצה להקפיץ את הת'רד שמופיע בדף השני אני פותח נושא חדש כמו שרשום בכותרת - אני מחפש אוזניות לנגן G3 שלי וגם למחשב מדי פעם. אני צריך שיהיו נוחות גם לספורט כמו ריצה. עברתי על מדריך קניית אוזניות של CNET ובחיפושים פה. למרות זאת, אני עדיין מתלבט - בין אוזניות קליפס לבין קשת \ עורף מבחינת פתוחות\סגורות חשוב לי שלא יהיו מנותקות מהסביבה. כמו שרשמתי בת'רד הקודם, לG3 יש מגבר חלש - 26Mw סה"כ בשני הערוצים יחד. ולכן אני לא חושב שהPORTAPRO יתאימו מה אתם ממליצים? התקציב שלי הוא בערך 200 שקל (ואני מבקש מחבר להזמין לי דרך חנויות בריטיות שמופיעות בEBAY)

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  16. האזניות הן בעיקר למחשב, לשימוש במשחקים, סרטים וסדרות. אין לי דרישות גבוהות, שאיכות הסאונד תהיה סבירה-טובה, שתהיה קליטה רציפה ושיהיו נוחות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  17. Started by ben389,

אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל נראה לי שפה ידעו. לאחרונה עברתי מלוח אם של אסוס P4P800 DELUX ל P4P800-E DELUX. הלוח הראשון משתמש ב ADI AD1985 והשני בRealtek ALC850. מאז שעברתי ללוח החדש הסאונד נהיה זוועה. שמיעת מוזיקה דרך הסידי מגיעה בדיסטורשן נוראי ובביט רייט נמוך. ברגע שהמעבד עובד טיפה (PRESCOTT 3G) כל הסאונד נשמע בביט רייט נמוך מאוד. הדרייברים הם האחרונים מהאתר של אסוס. יש מה לעשות חוץ מלחזור ללוח הישן או לקנות כרטיס חדש?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  18. Started by zlatan,

אז באמת יש הבדל ששווה השקעה של עוד 100 שקלים בשביל הספיירו או הספוט לעומת הקריצ'ר ? תודה (:

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  19. Started by 3liran,

שלום, לא הייתי בטוח אם זה הפורום המתאים, אבל שווה לנסות... אני קונה בקרוב טלוויזית 32" LCD שקיימת בה כניסת VGA יש לי מחשב עם כרטיס מסך Radeon X1950 Pro ורציתי לדעת על איזו רזולוציה אני אמור להגדיר אותו כדי שיעבוד עם הטלוויזיה? במפרט כתוב שהטלוויזיה עובדת ברזולותיה של 1366X768, שזה לא סטנדרטי למחשבים... מישהו יודע אם כרטיס המסך שלי תומך ברזולוציה הזו, או שיש איזה טריק אחר? איך העסק יעבוד? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  20. Started by major winters,

זה נתקע באמצע.... זה מאוד מתסכל.... זה לא נותן הודעת שגיאה ספציפית אלא רק את האופציה לשלוח error report.... מה עושים?!?! (אם זה לא הפורום הנכון אז אני מצטער)

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  21. שלום לכולם אני מחפש המלצה לרמקולים למחשב מהתקציב הזה ושיהיה להם אפשרות לחיבור לאוזניות יכול להיות 2.1 5.1. וכו' תודה

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  22. שלום.... אתמול הזמנתי רמקולים של Altech Lansing- ATP3 השאלה שלי היא האם אני צריך לקנות כרטיס קול ?? או שאני יכול להמשיך לשמוע דרך הכרטיס קול של הלוח אם (ON BOARD) ?? אני מודה לכל מי שעוזר ומגיב....

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  23. אוקיי אז בוא נתחיל ככה.. בהגדרות של הקול הכל שם בסדר , המיקרופון עובד (יש לי 2 ) והם עובדים לא 100% אלא 2343254335% התקנתי את הדרייברים שבאים עם הדיסק של הלוח אם.. וגם ניסיתי למחוק ולהתקין שוב.. הורדתי את הדריבר של הלוח אם שלי .. קיצר .. עשיתי ה-כ-ל ! מה הבעיה? http://img156.imagevenue.com/img.php?image=04134_untitled_123_1117lo.JPG רואים? הירוק והכחול עובדים... אם אני מכניס משהו זה ישר קופץ ונותן לי להגדיר את החיבור.. אבל החיבור הוורד של המקירופון לא עובד.. אני מכניס מיקרופון אבל כלום לא קורה.. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  24. Started by Guy King,

שילחו לי בבקשה עותק של תוכן תיקיית ה-SYSTEM, כי תיקיית הסיסטם שלי נמחקה והנגן מתפקד מאוד לא טוב מאז. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  25. אני משתמש כרגע בכרטיס קול של קרייטיב, האוודיג'י הראשון הראשון שיצא אני חשב, נקרא AUDIGY PLATINIUM EX חשבתי שאולי כדאי להשקיע בכרטיס קול מהסדרה החדשה של קרייטיב שהם ה X-FI וכל השאר, אני משתמש בכרטיס בעיקר למוסיקה וגם למשחקים... יהיה איזשהו הבדל משמעותי מורגש אם אני יקנה את הכרטיס הזה לתחום המשחקים והמוסיקה? ההבדל יהיה כמו ההבדל בין אוודיג'י לבין כרטיס קול מובנה? דרך אגב אני משתמש ברמקולים של לוגיטק דגם Z5500

דיונים חדשים בפורומים