אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
טוב מכיוון שאני לא רוצה להקפיץ את הת'רד שמופיע בדף השני אני פותח נושא חדש כמו שרשום בכותרת - אני מחפש אוזניות לנגן G3 שלי וגם למחשב מדי פעם. אני צריך שיהיו נוחות גם לספורט כמו ריצה. עברתי על מדריך קניית אוזניות של CNET ובחיפושים פה. למרות זאת, אני עדיין מתלבט - בין אוזניות קליפס לבין קשת \ עורף מבחינת פתוחות\סגורות חשוב לי שלא יהיו מנותקות מהסביבה. כמו שרשמתי בת'רד הקודם, לG3 יש מגבר חלש - 26Mw סה"כ בשני הערוצים יחד. ולכן אני לא חושב שהPORTAPRO יתאימו מה אתם ממליצים? התקציב שלי הוא בערך 200 שקל (ואני מבקש מחבר להזמין לי דרך חנויות בריטיות שמופיעות בEBAY)
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני ממש מקווה שהנושא הזה הוא לפורום הזה, אז ככה. יש לי מקלדת מיקרוסופט דיגיטל מדיה, בצד ישנם מקשים של +\- לווליום והשתק כמובן, לאחר פירמוט של המחשב לגירסה קצת מעניינת יותר של ווינדוס XP נתקלתי בבעיה שהמקשים של ה+\- לא עובדים אבל ההשתק כן, התקנתי מחדש דרייברים למקלדת למרות שמעולם לא הייתי צריך אותם וזה עדיין לא פועל, למרות שכל שאר באפליקציות שיש כן פעילות. אם זה משנה כ"כ הכרטיס קול הוא AUDIGY 2 ZS. יש למישהו פיתרום ? בנתיים ניסיתי הכל
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
מחפש רמקולים פשוטים אך איכותיים עד כמה שניתן בעד 100 ש"ח אשמח אפילו לא להוציא תא כל ה100
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אשמח לקבל מספר המלצות למסך "32 בתקציב מקסימלי של: 3.5K שימושים עיקרים (בהתאמה, 1-השימוש העיקרי ביותר) : 1. HOT 2. DVD 3. PS2 תודה.
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני רוצה לקנות טלוויזיה חדשה לסלון מרחק הצפיה הוא כ 4 מטר. אין לי ממש כיוון על מה אני רוצה ללכת, בכל מקרה התקציב הוא 13Kגג מעדיף כמה שפחות. רוב הזמן אני צופה בYES קצת DVD, יש אפשרות לקנות HD TV בתקציב הזה? ואז להזמין YES HD? זה כדאי בכלל (HD) כי רוב הזמן אני רואה שידורים רגילים. LCD\PLASMA ...? אין לי מושג. גודל? חשבתי על 42"? אהה והסביבה בד"כ מאוד מוארת (אם זה משנה בכלל ). אז על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום קניתי רמוקלים creative t6060 5.1 ויש לי כרטיס קול סאונד בלסטר 5.1 של קראטיב בכל אופן חיברתי הכל כמו שצריך הגדרתי במיקסר 5.1 ואני שומע בכל הרמקולים חוץ מהסנטר עשיתי במיקסר test אפשררות שבודקת את כל הרמקולים ואכן הכל עובד גם הסנטר אבל שאני שומע מוזיקה אני לא מצליח לשמוע בו הבנתי שאפשר לשמוע אותו רק בסרטים של 5.1 אבל גם הבתי שיש איזה קובץ שמתקינים וזה מסדר שהיה אפשר לשמוע גם שירים דרך הסנטר תודה
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
האזניות הן בעיקר למחשב, לשימוש במשחקים, סרטים וסדרות. אין לי דרישות גבוהות, שאיכות הסאונד תהיה סבירה-טובה, שתהיה קליטה רציפה ושיהיו נוחות. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
37lc2rr LG כדאי לרכוש אותה בתקציב של עד 6500? יש יותר טובים? לזו יש גם כונן קשיח שמקליט וידאו! תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
היי ברשותי מערכת של KOSS הכוללת 5 רמקולים קטנים כפולים וסאב אקטיבי הבעיה הכי גדולה שמציקה לי היא אין שלט עבור המערכת והשליטה על הווליום נעשית באופן ידני דרך הסאב האקטיבי נא עזרתכם במציאת פתרון לבעיה באופן אלחוטי כי אני משתגע מלקום כל רגע לכוון את הסאונד בעבר רציתי לחבר מערכת קטנה או רסיביר אך נאמר לי על ידי מספר מכרים כי זה יגרום לסאב להישרף תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אז באמת יש הבדל ששווה השקעה של עוד 100 שקלים בשביל הספיירו או הספוט לעומת הקריצ'ר ? תודה (:
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה לרמקולים למחשב מהתקציב הזה ושיהיה להם אפשרות לחיבור לאוזניות יכול להיות 2.1 5.1. וכו' תודה
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
אני וחבר לי רוצים להליט שיר שלנו ובשביל זה אנחנו צריכים תוכנה שיכולה לעשות את הדבר הבא: אנחנו נשיר, ננגן בנפרד, ואז התוכנה יכולה לאחד את זה. אנחנו חייבים את זה דחוף!!!!! (לא רק חינמיות).
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול למחשב, שיספק את צרכיי המוזיקליים, כלומר שיהיה מספיק טוב כדי "לעכל" צליל של גיטרה, במחיר שלא בשמיים. שמעתי שהמחירים שלהם בזמן האחרון ירדו וכיום אפשר למצוא כרטיס יותר מסביר ב100דולר וכו'. למישהו יש המלצה לגבי כרטיס מסויים? ואם כבר, יש איזה מקום בארץ שאפשר לקנות בו אחד?
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לאחרונה את הADA880 של אלטק, השימוש שלהם במחשב הוא לשמיעת מוזיקה בלבד(לDVDבסלון יש מערכת 5.1 נפרדת) יש לי כרטיס קול עתיק (קריאטיב SB לייב) . רציתי לדעת האם אני צריך להגדיר או לכוון משהו במחשב(איכס-פי) או ברמקולים כדי להפיק את המיטב מהמערכת הנחמדה הזו והאם החלפת קול תשנה משהו?
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני מחפש מקרן לשימוש למצגות ווידיאו עד 15000 , לא לבית אלא לכיתת לימוד, יש למשהו הצעות למכשרים טובים.
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
יש לי מיני דיסק sony mz-s1 וכל פעם שאני מנסה להעביר שירים עם התוכנה של sonicstage או של הjukebox התוכות נסגרות. איך אני אמור להעביר שירים למיני דיסק?
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה יש לי כרגע איזה רמקולים מעפניים 400W של בוס ורציתי לדעת העם האיכות שמיעה שאני ישמע בינהם לבין מערכת רמקולים 5.1 או נגיד 7.1 יהיו גדוליים כל כך או שחבל על הכסף?
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני רוצה לשמור את כל הדיסקים שלי על המחשב. אני צריך תשובות בשלוש נושאים: 1. באיזה תוכנה להשתמש? 2. באיזה פורמט להשתמש? 3. באיזה bitrate להשתמש? אני לא אודיופיל אבל חשובה לי האיכות כי אני גם אשמע את זה אח"כ דרך המחשב, חשוב גם שזה יהיה מהיר ולא יקח יותר מדי מקום כי יש לי לא מעט דיסקים. בקיצור מה השילוב הכי טוב מבחינת עלות/תועלת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות LCD לחדר הטלווזיה תוצב שמרחק של 3 מטר מהמיטה יש משהו בתקציב?
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
יש לי 105 קטעי וידאו קצרים בפורמט MPEG-2 ללא סאונד. סך הכל נפח כל הקבצים כ 3 GB. המטרה שלי ליצור דיסק DVD (עדיף 4.7GB ולא כפול) כולל תפריט דינמי (מראה את 30 שניות הראשונות). בתפריט הכוונה לתפריט בו ניתן לבחור בכל אחד מ 105 קטעי הוידאו השונים. מן הסתם מדובר בלפחות 20 דפי תפריט שונים (בהנחה של 5 THUMBNAILS בדף תפריט אחד) - חשוב מאד שכל THUMBNAILS יהיה עם אנימציה מקדימה של התוכן ולא תמונה סטטית. עוד חשוב לצרף פס קול מוזיקלי של נעימה חביבה (יש לי בנפרד) שירוץ מההתחלה ועד הסוף (לא שיתחיל בכל פעם מההתחלה שכל אחד מה 105 הקטעים מתחלף). הצלחתי לעשות את כל אחד מהדברים הנ"ל אבל בשום מקרה לא הצלחתי לשלב אותם ביחד לכדי פרוייקט אחד. השתעשעתי בעיקר ב ULEAD VIDEO STUDIO ו CYBERLINK POWER…
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח אם ASUS P5B ועליו כרטיס מובנה SOUNDMAX יש לי חיבור של אזניות ומיקרופון בקידמת המארז...אבל אני לא שומע כלום וגם המיקרופון לא עובד מקדימה...רק אם אני מחבר מאחורי המארז אני מעוניין שגם הרמקולים של המחשב וגם האוזניות יהיו בשיתוף ביחד(יפעלו ביחד) ניסיתי הכל לעדכן דרבריים לא עזר....לשנות בביוס ל AC97 גם לא עזר) יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש בקרוב.. אני צריך המלצה מאנשים שמבינים בזה... אני צריך כרטיס טלוויזיה טוב ובאיכות מקסימלית.. עד 700 ש"ח.. תודה מראש... תום!
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה על lcd. מינימום גודל של 32 אינץ'. טווח מחירים 4-5 אלפי שקלים. ישמש לצפייה בסרטים, כבלים, עבודה עם מחשב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני חייב לדעת כמה שיותר מהר!! יש הבדל בין ה- JBL Reference 220 Earphone ל- Harman JBL Reference 220 Earphone
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-