עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני רוצה להפוך את המחשב הישן שלי לHTPC. מדובר במחשב: P4 1.4Ghz MSI 850 4X64MB RDRAM 40GB W.D אני רוצה להוסיף לו את הכרטיס Hauppage WinTV-PVR-150MCE. הOS שאני מריץ עליו הוא XP SP3. האם אני אהיה חייב להתקין עליו את WINDOWS XP MCE בשביל השימוש כHTPC או שניתן פשוט להשתמש בתוכנת צד שלישי על הXP הקיים כמו SAGETV.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  2. Started by idofr,

אז ככה אני מחפש לקנות מפצל שישב על היציאה של הרמקולים הקידמיים מהכרטיס קול וצד אחד שלו יכנס לטלביזיה וצד שני לרמקולים של המחשב עכשיו אבא שלי אומר שזה יכול לשרוף את הכרטיס קול בגללל שבמקום לדחוף את החשמל חרמקול אחד הוא צריך לדחוף לשנים אז רציתי לשאול יש מצב שאני עושה את זה ומשו שם נשרף ?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  3. Started by dneebrkr,

אני ממש מתקשה למצוא טלויזית LCD קטנה עם שלט המימדים צריכים להיות לא יותר גדולים מ 58 ס"מ רוחב (רצוי שהרמקולים לא יהיו בצדדים) וגובה לא יותר מ 53 ס"מ. וכמובן נושא השלט חושב מאוד כי את המסך הזה אני לא אחבר למחשב אלא לממיר כבלים. למישהו יש מושג? zap קצת פחות עזר לי

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  4. שלום אני רוצה עזרה בקניית DVD מקליט שמקליט באיכות ממש טובה עם כונן קשיח חשוב שיהיה טיימר שאני אחליט על שעה מסויימת עד שעה וזה יקליט בזמן הזה חשוב שזה יהיה של חברה מוקרת כגון טושיב LG וכדומה אחריות טובה ואז אני אוכל להחליט על מה נכנס לדיסק לא ישירות לדיסק עד 1500 שקל תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  5. Started by x-pac,

שלום, אני צריך עצה בנוגע לאוזניות תוך אוזן אכותיות במחיר בין 100 - 400 שקל . האוזניות הן למטרות מוסיקה בלבד. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  6. Started by t-macc,

האלן,עד אתמול שמעתי כמו שצריך והיום אין לי קול במחשב.שמתי לב לדבר הבא http://img210.imageshack.us/my.php?image=newbitmapimagexj4.jpg התקנתי דריברים מהדיסק של הלוח אם לא עזר,התקנתי מקודדים כי חשבתי שזה הבעיה (בטח לא עזר )עשיתי שחזור מערכת לאתמול גם לא עזר. עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  7. יש לי רמקולים של CREATIVE הדגם הוא INSPIRE T5900 יש 5 רמקולים קטנים וסאב. זה קישור כדי לראות את הנתונים המדוייקים http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10323 הרמקולים עבדו סבבה עד לפני שבוע שהתחילה הבעיה כשניסיתי להגביר את הווליום דרך השלט של הרמקולים. תמיד השלט הגיב כמו שצריך והגביר בעדינות, בהתאם לכמה שדרשתי ממנו. עכשיו כשאני רק נוגע בגלגלת שעל השלט ומזיז אותה קצת בנסיון להגביר, הרמת ווליום שהוא מגיע אליה פשוט לא הגיונית. ממוזיקה שקטה זה הופך לפול ווליום בלי שבקושי נגעתי... תנסו לעזור לי.. תודה!

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  8. שלום, בשביל פרוייקט באוניברסיטה אני צריך להקליט 16 ערוצים. אורך הכבלים עד למקרופנים יהיה כ-20 מטר (האם זה משנה איזה קבלים לקנות? עד כמה ניתן להאריך את הכבל לפני שהאיכות תפגע?) סוג המיקרופון הוא קונדנסר, טווח תדרים חייב להגיע עד 20KHz. האם pre-amp יכול להיות בתוך המיקופון או רק בנפרד? אני רוצה להקליט באיכות של 44.1KHz 16bit כך שאין צורך להשקיע במערכת המסוגלת ליותר מזה (האם זה משנה אם החיבור USB2 או Firewire?) האם קיימת תוכנה שמסוגלת לתזמן את הערוצים (מי מהם מתי מתחיל) האם יש אפשרות לשמור את הנתונים ב-lossless פורמט כמו ה-APE או סוג כלשהו אחר בזמן אמת. אני מתכנן להשקיע כ-30,000 , אך אין הגבלה קונקרטית לתקציב. אודה לכל מי שיכול לעזור לי.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  9. שלום לכם, אני מבקש המלצה לאוזניות כפתור בתקציב של עד 30$ אותן (בתקווה) אחותי תרכוש עבורי בארה"ב (או שארכוש אותן לבדי בארץ אם הפרש המחירים לא יהיה גדול מדי). אם ניתן להשיג אוזניות מבודדות רעש בתקציב הזה-מה טוב. עד היום היו לי הmx-500 של סנהייזר...נותרה רק אוזנייה אחת פעילה :'( תודה

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  10. Started by TimoTy,

אני צריך חוות דעת על ה- MegaWorks THX 5.1 550. עדיף מניסיון אישי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  11. Started by חן וייסמן,

בנגן החדש של 20 ג'יגה האם ניתן איכשהו לראות קבצי וידאו??

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  12. Started by shlomik101,

רכשתי win tv pvr 150 ולמרות שהתקנתי את הדרייבר פעם מהדיסק ופעם נוספת מעודכן מהאתר (בנפרד כמובן) XP לא מזהה לי את הכרטיס אשמח לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  13. Started by Aviv C,

רציתי לשאול שלוש שאלות בנוגע לכרטיסי קול: 1. מה זה בדיוק הקטע עם הערוצים? 2. איך ניתן לשנות את מספר הערוצים? 3. מה זה משנה מה מספר הערוצים?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  14. Started by con206,

שלום אני צריך עזרה בבחירת נגן לקבצי האודיו בלבד (ללא וידיאו) אני צריך בין 2-5 G עד 500 ש"ח ושתהיה לו אחריות טובה תודה מראש con206

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  15. קניתי CREATIVE 4.1 ולאן אני מחבר במחשב את האחוריים?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  16. יש היום DVD שקורא גם סרטים משוכתבים? מי שלא הבין הכוונה שבוא נגיד צרבתי דיסק עם 4 סרטים ואחרי כמה ימים החלטתי לצרוב עוד 2 סרטים על הדיסק היום הDVD שלי לא קורא לי את ה2 החדשים שהוספתי יש היום DVD שכן יקרא אותם?

17. Started by XMB,

מזה Hz שאומרים נגיד מ 25 עד 25,000 Hz ומה זה אום נגיד אומרים 30 וסמל של אום כזה ומה זה db דציבילים או איך שלא קוראים את זה (זה הבאסים אם אני לא טועה..) תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  18. Started by tom123p,

כבר הובהר לי כי יש עדיפות לכבלים ובכל זאת אני רוצה למצוא פתרון לחבר בין מחשב חזק בחדר העבודה לסלון (יש גג 5 מטר - אבל יש קיר מפריד ולעקוף את הקיר בכבל זה 10 מטר) רציתי לשמוע חוות דעת על המוצר הבא : Conceptronic CVIDEOS AirBridge Wireless Cinema Set http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3700 והאם יש משהו מוצלח יותר ?? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  19. Started by pringles,

שלום אני מעוניין לרכוש נגן dvd לבית (לסלון) התקציב הוא עד 500 שקל קורה divx וכתוביות שבאותו דיסק אם הסרט תאימות לעיברית שלא יהיה חארטות יאנו תמיכה בכתוביות וכל מה שיהיה בעיברית מכשיר אמין ואיכותי ביחס לתקציב תודה מראש

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  20. Started by rotemk,

שלום, אשמח לקבל המלצה על lcd. מינימום גודל של 32 אינץ'. טווח מחירים 4-5 אלפי שקלים. ישמש לצפייה בסרטים, כבלים, עבודה עם מחשב. תודה.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  21. אז ככה, הדריבר של הכרטיס קול שהיה מותקן יחד עם הדרייברים של ה- Nforce 5.10 גרם לי לבעיות בסאן אנדראס. לפתרון הבעיה הסרתי את הדרייברים של הקול , והורדתי דריברים נפרדים לכ. הקול מהאתר של Nvidia. עכשיו מה שחסר בדריברים האלה , שהם לא מגיעים עם ה- Equalizer של Nvidia. יש דרך להוריד דרייברים עדכניים, שלא יגרמו לי לבעיות שכוללים את האקוולייזר של Nvidia? (אני מתכוון לחבילה נפרדת של הכ.קול) תודה!

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  22. מאוד נפוץ על מארזי HTPC למצוא זוג שורות (או מסכי 7 אינץ בדגמים היקרים) ואף מספר כפתורים להפעלת הכונן האופטי (FF, FR, PLAY' STOP וכו'....) האם בכדי שכל אלו יהיו שמישים יש צורך בתמיכה של לוח האם או שכל החיבורים הם סטנדרטיים ויש צורך בתוכנה בלבד ? דוגמא לתצוגה במארז HTPC בסיסי : http://hi-techreviews.com/reviews_2007/CM_Media280/CM_Media280_Page3.htm תודה גל

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  23. Started by A123,

קניתי כרטיס קול sound blaster audigy se 7.1 הדבר המוזר הראשון שקרה הוא שeverest רשם לי (לפני התקנת הדריוורים) שהוא audigy LS אחרי התקנת הדריוורים הוא רשם לי sound blaster audigy [NoDB] כל זה העלה קצת חשד אז נכנסתי לאתר של creative ובדקתי מס' סידוריים. נראה שלפי המס' הסידורי הכרטיס שיש לי הוא באמת audigy se ושלLS יש מס' סידורי אחר לגמרי. אז עשיתי השוואה בין התמונה של הse שבאתר לבין הכרטיס שלי. הוא נראה אותו דבר, יש אותו מספר קבלים והם באותו מיקום וסדר. רק דבר אחד קטן נראה שונה. איזשהו כיתוב על ג'וק על הכרטיס מראה בתמונה את אותו אחד כמו שלי בתוספת 2 אותיות או מספרים.. הדבר המוזר הוא שהmodel number זהה בשלי ובתמונה. אחרי זה בדקתי על הכרטיס audigy value וראיתי שהוא נראה בתמונ…

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  24. לפני פחות מחודשיים, רכשתי אוזניות ATH-FC7 ואני נורא מאוכזב מהקנייה: *איכות קול מדהימה, כנ"ל לגביי הבאס. אבל אני רוצה לרגע שתיזכרו בכאב שגורמים ה-SR60 של גראדו, אז ה-FC7 לקחו את זה בצורה יותר קיצונית, ואני מרגיש כאילו דפקו לי פטיש באוזן אחרי שעה וחצי של שימוש :-X. ותאמינו לי שאז, לא ישנה לכם כמה איכות הקול טובה, אתם רק תחשבו על הכאב באוזניים. *חלק יחשיבו את ה-FC7 לאוזניות בגודל נורמלי שמתאימות לשימוש מחוץ לבית, אבל לי יש שער ארוך ונפוח, וברגע שאני שם את האוזניות אני נראה מאוד מוזר :alien:. בשבילי, הם פשוט גדולות מדי, ומושכות יותר מדי תשומת לב. שני החסרונות האלה פשוט עולים על היתרונות של ה-FC7 וגורמים לה להיות לא משתלמת. עכשיו אני מחפש לקנות אוזניות חדשות, בסביבות ה-60$…

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  25. Started by jepe,

ש לי 7800GT עם 2 יציאות DVI . אחת מחוברת למסך המחשב LCD. אני מתכנן לקנות עכשיו טלוויזית LCD 32 אינץ' שתומכת בHDTV ואני רוצה לחבר אותה למחשב. האם היא תקלוט סרטים של HD שיש לי על המחשב? הסרטים כבר מקודדים ב 720p ועוד שאלה,יש כבר אפשרות לקנות סרטי DVD-HD מארה"ב איך אני יוכל לנגן אותם,צריך נגן מסוים? יש כבר כאלה בארץ?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים