עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם (: במזל טוב קניתי לי כבל קומפוננט ( אדום, ירוק וכחול ) לחיבור ה 7900GS ל LCD. שיחקתי עם ההגדרות בנוגע לרזולוציה... דבר ראשון זו ה LCD שיש לי: http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=468911 ב 1080i המסך קפץ, אז הורדתי ל 720i וזה מעולה. הרזולוציה היא 1280X720, במצבים אחרים זה פשוט לא היה ניראה טוב. בכל אופן, כרגע מה שחסר לי במסך זה רק הפינות, נגיד בשעון שלמטה, רואים רק סיפרה אחת... במקום " המחשב שלי"אני רואה "שב שלי" ( וכמובן גם האייקון קצת נמחק ) האם יש משהו לעשות עם זה? זה לא כזה גרוע, אבל זה סתם מעצבן לפני הקומפוננט הייתי עם כבל SVIDEO, האיכות נראתה יותר כמו תמונה של צייר ממש לא טוב, עכשיו התמונה פשוט חלקה, אפשר אפילו לקרוא מסמכים וגם אתרי אינטרנט דר…

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  2. Started by DarkeyE,

שלום , אני וחברים מדברים בתוכנה VENTRILO שאני בטוח שלכמה ממכם היא מוכרת , עכשיו , במחשב הקודם היה לי אפשרות שאני יכול לבחור בהגדות של הוונטרילו, שאני ישמיע מה שאני שומע , Stereo mix. שקניתי מחשב חדש אין לי את האפשרות הזאת \\: הלוח אם שלי זה ASUS Striker Extreme תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  3. Started by gjook,

שלום , צרבתי עכשיו סרט vcd (דיסק של 700 מגה ...) , בכל מקרה כשאני מכניס אותו לתוך ה dvd הסרט מתחיל לרוץ רואים את התפריט , אבל כשאני מתחיל את הסרט אני רק שומע סאונד ולא מצליח לראות את התמונה , מה אפשר לעשות?..(ולא אין לי divx בנגן) תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  4. Started by ad!17,

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג כאלה ? שלי נקרעו , ואני מחפש אוזניות לבנות כאלה או אחרות. חשוב : 1)אוזניות כפתור לבנות 2)מחיר עד 80 שקל 3)באזור ת"א. תודה עדי.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  5. שלום, אני מחפש המלצה לכרטיס קול עד 200 ש"ח, חשוב לי מאוד שהגירסאת EAX תיהיה גבוהה ושלא יהיו בעיות עם משחקים שמשתמשים ב EAX (ע"ע Realtek ALC883). הייעוד שלי הוא מוסיקה וסרטים בעיקר, הכרטיס הולך להקנות מ eBay. עריכה: אני יכול לקחת את הכרטיס Creative Soundblaster LIVE 24bit SB0410 ב 87 ש"ח כולל משלוח, שווה? אני צריך די דחוף כי המכרז עוד מעט נגמר.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  6. ציינתי את הגירסה של הדוידי , שאני מנגן דיסק dvd עם מספר סרטים אז הסרט נתקע לי תיקעות קלות , ובנוסף לזה יש לי בעיה עם השמע אני שומע את קול של הסרט חזק לעומת האנשים שמדברים חלש מאוד אין פרופורציה איך אני מסדר את זה בדוידי או בטלוויזה ? תודה רבה לכם .

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  7. Started by maphisto324,

שלום לכולם יש לי חבר הנמצא כרגע בארה"ב, ואני מעוניין לקנות אוזניות IN-EAR. לצערי אני מוגבל לחנויות : www.RADIOSHACK.com ו- http://www.bestbuy.com/ עברתי בקצרה על האוזניות ולא ראיתי משהו מיוחד. האם תמליצו לי על אוזניות טובות עד 50$ ? או שעדיף כבר לקנות את ה- EP-635 כאן בארץ וזהו? תודה רבה על כל תשובה

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  8. אני יודע שזה מעביר אותות דיגיטליים ולא אנלוגיים, אבל מה זה בעצם אומר? כי יציאה אנאלוגית רגילה אפשר לחבר למערכת וישמעו, ויציאת SPDIF אם אני יחבר לא ישמעו? (אם אני יחבר לחיבור הרגיל)? וכמה ערוצים זה יכול להעביר בתוכו? ושאלה אחרונה: האם עדיף לחבר את המחשב למערכת קולנוע של 5.1 דרך היציאות הרגילות עם ממיר ל-RCA או דרך ה-SPDIF?

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. אהלן חברים, כיוון שלאחרונה אני רואה התעוררות כלשהי של הפורום בנושא עניין בכרטיסי קול, כמו גם כניסה של דגמים חדשים של כרטיסים לשוק, החלטתי לפרסם מדריך שימוש בתוכנת RMAA. התוכנה ששמה המלא הוא RightMark Audio Analyzer עושה מדידה של יכולות כרטיס הקול. למרות שהיא מסוגלת למדוד גם חיבורים דיגיטליים, וגם לעבוד עם שני כרטיסים במקביל (שלא בהכרח על אותו המחשב, וזאת לצורך בדיקת רכיב מסוים יחיד), נהוג להשתמש בתוכנה לצורך מדידה של הפוטנציאל של כרטיס בודד על ידי מצב loop שבו מגשרים את היציאה של כרטיס הקול אל הכניסה שלה. ניתן לראות את המדידות האילו בשימוש דיי נרחב, בין היתר בביקורת שעשיתי על כרטיס ה-X-Fi XtremeMusic פה באתר בעמוד 6. למרות שמדובר בבדיקה אובייקטיבית לחלוטין אשר לא בהכרח …

• 0 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2969 שווה קנייה? תגידו לי אם יש לו ייתרונות/חסרונות...

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  11. שלום, נניח שברשותי ה- HKTS-7, מערכת ק"ב 5.1, לינק: http://elmor.co.il/Index.asp?ArticleID=228&CategoryID=118&Page=1 2 שאלות: 1. המלצות לרסיבר, אני מעוניין להוציא כמה שפחות ולכן אין לי תקציב, כל מה שאני רוצה זה לחבר את המערכת למחשב ולטלוויזיה, להנות מסטריאו וק"ב. בידע המצומצם שלי אני יודע שהרסיבר משמש כמגבר והזולים יותר חלשים יותר, ככה שאני צריך משהו שיניע את המערכת הזו בצורה כמה שיותר טובה. פיצ'רים מיותרים ושמונצים למיניהם - לא בביתי. העיקר שיהיה אמין, יעבוד ויתאים למערכת כמו כפפה. טוב נו, אם הכסף יצדיק את זה, אז גם נוחות הפעלה ;D 2. האם המערכת הנ"ל כדאית במחיר של 1,800 ש"ח? (ארוזה וחדשה לחלוטין, אחריות של שנה ע"י ניופאן/אלמור) תודה נ.ב. אם שמעתם אותה או שמעתם על…

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  12. Started by Lirux,

הביאו לי את הרסיבר הזה: Sansui RZ-3700AV ואני לא מוצא עליו שום פרטים? מישהו מכיר את הרסיבר או את החברה? איך הרסיבר הזה? מישהו יכול למצוא פרטים עליו?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by אמיר יצחקי,

שלום. האם ניתן עוד להשיג את הרמקולים האלה בארצנו? ואיך הם? ומדוע הם נעלמו מהשוק כלכך מהר אם הATP3 למשל מחזיק איתן כלכך? תודה

14. Started by full_clip,

היי אני רוצה לחבר את ה LCD לכרטיס מסך אני מחפש איפה יש באיזור חולון ככה שאני אוכל לקנות מחר בבוקר כבל איכותי באורך של מטר וחצי עד 2 מטר אם אפשר לינק אני אודה לכם מאוד

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by kolokito,

יש כאן מישהו שהצליח לשלוח לטלוויזית LCD רזולוציה רחבה (1360X768)?

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  16. Started by HardGore,

אהלן..אני מעוניין להתחיל ליצור טראנס ומספר שאלות בתחילת דרכי בתור כותב..מודרני חח..(עשיתי בעבר כמה דברים קטנים ב impulse tracker..) אז ככה: כרגע יש לי קיובייס 3 sk שעשיתי כמה דברים ממש מינימלים..המטרה רק יצירת טראנס.. המחשב הוא AMD Sempron 2500 1GB ddr כרטיס קול on board רמקולים logitech x220 למחשב -בקיובייס אחרי שאני לוחץ על פליי זה אחרי אזה שניה רק אז מנגן וכנל כשאני מפסיק..בנוסף הbass line והתופים לא נשמע רציף לעיתים ..אני מניח בגלל שזה מהיר מידי-עבודה קשה מידי ל"כרטיס קול" הנוכחי.. 1.א. האם כרטיס קול בלבד מספיק כדי לפתור תבעיה או שצריך גם מחשב חזק בנוסף? - איזה כרטיס קול אתם ממליצים בתור התחלה? המליצו לי על esi julia..איך הוא? -על מה אני צריך להסתכל כשאני קונה כר…

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  17. Started by SharonSx,

אני רוצה לפתוח את הסאב וופר של המערכת הזאתי אבל אני לא מצליח... מישהו יודע איך לפתוח אותו?

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  18. Started by adam99,

שלום! יש לי מחשב ומחובר אליו ממיר של יס שמתחבר בחיבור קטן ועגול עם פין באמצע לכרטיס מסך וגם המסך פלזמה בחיבור DVI מתחבר לכרטיס מסך ביום שישי הכל עבד טוב ופתאום עכשיו המחשב עולה מראה את המסך של הטעינה של וונידוס עם הקווים שזזים ואחרי זה המסך כותב No Signal נכנסתי בSafe Mode וזה נכנס... אפשר לראות עם הממיר רק כשהמחשב דולק מה עושים?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  19. Started by kEv,

איך אני מחבר את המחשב לרסיבר? דרך דיגיטלית ככה שיפעלו כל הרמקולים אחד אחד... צריך כבל וגם כרטיס קול כי אין לי יציאה דיגיטלית מהמחשב יש לי רק מהרסיבר.. איפה אני יכול לרנות כרטיס עם יציאת דיגיטלית וכמה זה יעלה לי תודה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  20. Started by ori-silver,

רכשתי את האוזניות dt990 של בייר,אני מחפש להם מגבר והמבחר בארץ מאוד מצומצם איזה מגברים טובים ניתן להשיג בארץ בשביל הדגם הנ"ל???

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  21. Started by ofcourse,

היי יש לי דיוידי שיש בו 10 סרטונים. הוא בא עם תפריט ואני מעוניין לקודד את כל הסרטונים בנפרד. יש לי את התוכנה AUTOGK ומשום מה אני לא מצליח איתה לעשות את זה. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  22. טוב אני לא יודע אם פרסמו את זה קודם (בדקתי ומצאתי רק דברים לא רשמיים). אני לא חושב שמדובר בחדשות טריות, אבל עדיין אני מכיר המון אנשים שלא נהנים מה-X-Fi שלהם בגלל תמיכה בויסטה. ניגש לעניין, אני מניח ששמעתם כבר על ה-Leaked version, או YouPAX וכל זה (אני כבר התבלבלתי) אבל עכשיו מדובר על Official version ש-Creative מפיצים... (קיימים הבדלים מינורים בין ה-leaked ל-official) מי שלא יודע, Creative שולחים דיסק רשמי עם כל התוכנות ל-Vista, בתשלום, רק באירופה בינתיים: http://uk.europe.creative.com/shop/product.asp?category=7&subcategory=0&product=1485 כמובן שאותנו זה לא מעניין כי אפשר להוריד אותו ממשהו שכבר רכש את הדיסק והעלה בביטורנט ו-rapidshare: (הדיסק חינמי, התשלום הוא …

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  23. Started by NuXeR,

שלום, ברשותי חדר של 20 מ"ר בערך, רסיבר הרמן קרדון 245. סט הרמקולים שאני בוחר יהיה או הדיימונד 9 או הפסיפיק של וורפידל. אני מעוניין לשלב גם סאב, כאשר קיבלתי הצעות על הPowerCube 10" ועל ה-SW150. הפרש המחירים ביניהם נע בין 150 ל-200 ש"ח. את הPowerCube שמעתי, והוא לא רע, אבל הפורומים בחו"ל טוענים שה-SW150 הרבה יותר מדוייק. לצערי לא הצלחתי למצוא חנות אשר מחזיקה אותו בתצוגה. אשמח לשמוע דעות/חוות דעת.. תודה.

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  24. שלום... אז כמו בכותרת אני מחפש הזמנה לאוזניות שנכנסות לתוך האוזן, ושיהיו נוחות וקלות מאוד, ויציבות (שלא יפלו) בזמן שאני רץ. אני מעדיף אוזניות בטווח ה- 50-100 ש''ח, כן פחות אבל לא יותר.. אני מניח שאין מה להמליץ כ''כ בתקציב הזה, אבל בכל זאת אשמח להמלצה בסיסית, או אפילו שם של חברה טובה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  25. Started by krer,

שלום אני עכשיו משתמש בווינדוס VISTA עכשיו בדרייבר פה אין לי אפשרות לשים סטריאו מיקס (כאילו שאני מדבר את מה שאני שומע). באקספי הייתה לי אפשרות כזאת לא פה. אני ישמח לקבל עזרה בנושא הזה דרך המחשב או דרך תוכנה כל שהיא שתוכל לעזור לי להפעיל STEREO MIX תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים