אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
אני רוצה לקנות טלוויזיה לסלון, מרחק צפייה של 3 מטר בעיקר שידורי טלוויזיה וסרטי דיוידי מיידי פעם. יש עכשיו מ-"חבר" את הטלוויזיה הזאת במבצע ב7000 ש"ח. איך היא? יש טובות ממנה באותה סביבת מחיר? איך יראו שידורי הוט? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אצלי בחדר הטלוויזיה והמחשב נמצאים על אותו קיר ואני לפעמים מאזין למוסיקה כאשר אני מול המחשב ולעיתים צופה בסרטים כשאני שוכב על המיטה והעניין הוא שכל פעם אני צריך להגדיר אחרת את הבאלאנס בין הרמקולים, וזה ממש מעצבן לעשות את זה כל פעם. אני מחפש תוכנה שיכולה בלחיצת כפתור לקבוע הגדרות מותאמות מראש של באלאנס וטון. למשל שבלחיצת כפתור יוסיף 4dB לרמקול ימין כדי שאני לא אצטרך לשנות את זה ידנית דרך הרסיבר כל הזמן.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות רמקולים 7.1 ואני צריך המלצות חשבתי בהתחלה על הt7900 של קריאטיב אבל זה רק מהסתכלות ראשונית ואני צריך המלצות על עוד סוגים בשביל לראות מה הכי כדאי לי תודה אני רוצה לציין שיש לי הצעה טובה של הt7900 ב900 שקל במזומן טוב אני לא יודע למה אף אחד פה לא עונה לי אבל תודו שזה מוזר לפחות שמישהו יגיד לי אם זה בגלל שלא רוצים לעזור או שלא יודעים
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר ? יכול לחוות דעה בנוגע למכשיר הנ"ל ?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין להקליט כלים במחשב. בעיקר גיטרה חשמלית ובאס, אבל גם כלים אקוסטיים כגון פסנתר גיטרה קלאסית או שירה. יש לי כרטיס קול מובנה פושט, ואני רוצה לקנות חדש, חשבתי על ה audigy 2 zs או audigy 2 nx של creative. האם כרטיסים אלו יספקו את הצרכים שלי או שאני צריך משהו אחר? (בתקציב דומה) רצוי שיהיה חיבור PL גדול בכרטיס, או שאני יכול לחבר את הכבל של הגיטרה עם מקטין? אשמח לעזרה...
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הם מ-DX (כדי למנוע אי נעימויות אני לא אפרסם את הקישור) עכשיו שאני מפעיל מוזיקה/COD אני שומע מעומעם ולא איך נגיד crispy יש אפשרות לסדר את זה דרך אולי האיקולייזר של הכרטיס קול? מעגל שאפשר אולי להכין ולחבר אליו את האוזניות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי HTPC ל LCD בכבל HDMI התמונה מצויינת אך ללא קול, במקביל חברתי את המחשב לרסיבר בכבל אופטי ואני לא מצליח לשמוע קול, במחשב מותקן כרטיס קול עם כל היצאות כרטיס קול יRealtek ALC889A codec (High Definition Audio, 2/4/5.1/7.1-channel, Support for DTS (dts NEO:PC), Optical S/PDIF In/Out, HDMI, 6 PC Audio + 2 Front ) High quality 106dB SNR רביסר YAMAHA 661 מישהו יכול לעזור עם הגדרות או עצות? תודה
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
קניתי השבוע טלויזיה LCD 32 וחיברתי את המחשב אליה עם כבל HDMI, בנוסף חיברתי כבל מהכרטיס קול שלי לRCA של הטלויזיה. את הטלויזיה שמתי שתשדר ב-HDMI אבל לא שמעתי כלום! מה לא עשיתי כדי לבדוק למה לא שומעים ולא הצלחתי: החלפתי כבל RCA, שיניתי את הכניסה בטלויזיה מ-IN ל-OUT וההפך, וגם במחשב הגדרתי אותו פעם בתור "קו יוצא" ופעם בתור "קו נכנס"... שום דבר לא עזר! ניסיתי גם לשים את הטלויזיה על AV (ידעתי שאני לא יראה כלום אבל חשבתי שאולי אז אני ישמע משהו) וגם לא שמעתי כלום. אני בטוח שמישהו מכם יודע מה אני אמור לעשות כדי לראות ב-HDMI ולשמוע משהו מהטלויזיה... אז בבקשה... אגב שחיברתי את ה-DVD לטלויזיה עם RCA ראיתי ושמעתי מצוין, מה שמוזר זה שברגע שהוצאתי את הכבל הצהוב (וידאו) מהטלויזיה או מה-D…
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה טוב לבעל מערכת 5.1 \ 7.1 למשחקים וסרטים? תודה
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס קול ב400-500 שקל למחשב נייד (חיבור USB) והוא חייב להיות שני חיבור הRCA השניים שהקול מין הסתם חח
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הלכתי לבאג (במחשבה שהם מבינים בתחום) ושאלתי אותם איזה רמקולים טובים אפשר להשיג בתקציב של - 300 שקל בערך והם המליצו על הרמקולים האלה בטענה שהן ממש טובות! אני מתכנן לקנות אותם ביום שישי הקרוב ולפני שאני עושה את זה רציתי לדעת מה דעתכם האם כדאי לקנות אותם? או שבתקציב כזה אני יכול להשיג רמקולים טובים יותר? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
בסגנון של jaybird bluebuds x (אבל יותר זולות-שלא יעברו את ה75$ בגלל המע"מ...) חשבתי על backbeat go 2 אבל אני מצליח להשיג ב 75$ רק 80+ בנוסף לשאלה; איזו חנות זולה יש לאוזניות באינטרנט?(שאני אוכל להשיג את הbackbeat בזול אולי?) תודה,לידור
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה אוזניות הכי הייתם ממליצים למשחק במחיר כזה?(למשחקים כמו CS 1.6).... חשבתי על Razer Piranha אבל מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
חשוב שיהיה כסוף ומאתר אינטרנט אמין.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
מה הרמקולים 2.1 הכי מומלצים בסכום הזה שיכולים לספק באס בתדר נמוך ואם עומק צליל? הכי שווים ביחס למחיר מול תועלת.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות לאייפוד עד 250 שקלים, ישמשו למוזיקה ממגוון סגנונות, העיקריים זה מטאל ואלקטרוני. כרגע אני לא מקובע על עיצוב האוזניות, חשוב לי שיהיו איכותיות כמה שהתקציב מאפשר(זה בהכרח אומר ש-IE פסול ? או לאו דווקא ? סתם מעניין אותי לדעת אם הדעה הזאת נכונה) אם זה קשת עדיף שיהיו מתקפלות כמו ה-PX100, אבל שוב אם יש משהו איכותי יותר משמעותית שהוא פחות קומפקטי תציעו דגם מפה ודגם מפה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש טלויזיה לסלון , היא תשמש לצפייה בסרטים\סדרות, משחקי XBOX360 וצפייה בתוכניות טלויזיה. מרחק הצפייה הוא כ 3 מטר. חשוב שיהייה לה חיבור HDMI. בנוסף, מה אתם אומרים על המבצע של LG וSAMSUNG? כדאי ללכת על טלויזיה משם, אם כן איזה דגם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לריצה. חשוב לי שיהיה להם בידוד טוב לקול (אני לא מתחבר למוזיקה ששמים בחדר כושר בבסיס) עדיפות לאוזניות שהן לא בטוח האוזן אבל לא הכרח. יש המלצות? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי בעיה במיקרקפון. כשאני מדבר למיקרופון לא שומעים כל כך חזק ואני ממש צריך שהוא יהיה קרוב לפה שלי אך לעומת זאת אצל חבר שלי חיברתי ושמעו אפילו מסוף החדר שמדברים... מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה? ניסיתי במאפיינים של הסאונד שלי לעלות את זה למקסימום אך זה לא עוזר.... אני החדרתי את היציאה של המיקרפוןן ליציאה ורודה ואת המיקרפון ליציאה אדומה .... יש מצב זה בעיה בלוח אם שלי או שזה בעיה בהגדות של הסאונד של האוזניות?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, הצלחתי להפעיל את הדונגל מהסלולר (הסלולר התחבר אליו עובד כמו שצריך) אך לי דווקא חושב לשדר מהמחשב. התקנתי עליו את התוכנה, אך עושה רושם שהוא מחפש את הדונגל ולא מוצא אותו. ראוטר הWIFI נמצא ליד המחשב, ושניהם נמצאים במרחק של כ 2.5 מטר מהטלוויזיה עם הדונגל. לעזרתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אתם יכולים להמליץ לי על אוזניות עד 500 שקל ,עוצמתיות,איכות שמע גבוהה,מגיע לתדרים נמוכים/גבוהים . תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי מיני לפטופ (eee-pc) ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה. הטלויזיה מאוד ישנה והחיבור וידאו היחיד שהיא מקבלת זה הפין הצהוב (כמו שיוצא מה-DVD וכד'). בטלפופ יש לי יציאת VGA, האם יש כבל שממיר בין VGA לכבל הצהוב? לא הצלחתי למצוא כזה ב-dealextreme, הכי קרוב שמצאתי היה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.9853 שמוציא שלושה פינים במקום אחד. רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה טלוויזיה מוכן להשקיע בין 7000 ל-8000 (8000 זה גבול עליון בהחלט מעדיף לא יותר מ-7500) משהו בסגנון של philips h 8404 אם אתם רושמים תגובה אז בבקשה רק על טלוויזיות שראיתם בעניים ולא מה שקראתם עליו ו/או שמעתם שהיא מעולה תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-