אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
בארה"ב כבר מוכרים את גירסת ה- 20GB ב- 300$... דרך אגב מה האתר של היצרן בארץ (בכתבה על ה- M3 כתוב שקוראים להם פוליפון...)?
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי סוף סוף את הנגן החדש http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379422 ויש לי בעייה קטנה איתו. העברתי כמה סרטים מהמחשב לנגן, וחיברתי אותו לטלוויזיה להתחיל לראות. עכשיו פה הבעייה. אני רואה את הסרט, שומע את קולות הרקע, אבל את הדיבור של האנשים אני שומע ממש (!) חלש. בקושי שומעים את הדיבור של האנשים. אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בבעייה הזאת. תודה!
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שומע היום את הפסקול של שר הטבעות 3 (שאגב אחד הטובים בכל הזמנים) ושל שודדי הקריביים 2. ושמתי לב שרוב הסאונד מגיע מאוזניה ימין. האם זה חד משמעית אומר שרוב הכלים הוקלטו בצד ימין של הבמה? כמו כן הווקאלית הראשית ממש מולי. אני טירון בכל העניין כמו שאתם יודעים עריכה: דיון מעניין בהד-פיי העוסק ב Sibilance של DT880&DT990 הראו בו את הגרף הבא
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מכשיר וידאו למחשב כדי להעביר מקלטות וידאו ישנות לדוידי. 1. האם ה-"ממירים/כבלים" שיש פה יעשו את העבודה או שהם ממש גרועים? (ואם הם בסדר אז מי מהם עדיף?) http://www.wallashops.co.il/ws/מערכות-מחשב-רכיבים/רכיבים-למחשב/ממיר-קלטות 2. במידה ופתרון של ממירים חיצוניים כאלה ואחרים לא אמינים, איזה כרטיס טלויזיה מומלץ בתקציב של עד 300 ש"ח? יש לזכור שאיכות של קלטות וידאו מלפני 10 שנים זה לא HD וכו', אז אין צורך להתפרע אבל בכל זאת לא בא בלי שהעברה של כל קלטת תתקע 100 פעם באמצע (בעיקר כי יש לי הרבה קלטות) תודה.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים ? (כניסת USB קוראת MKV זה פיצ'ר שדי חשוב לי) הטלוויזיות ששמתי עין עליהן עד עכשיו: SAMSUNG LA32C530 LG 32LD550 LG 32LD460 HAIER L32K3 LG 32LH35FR PANASONIC TH-L32S10 LG 32LH30 LG 32LG53 LG 32LH3000 PANASONIC TH-L32U20 TOSHIBA 32LV733 METZ LC32TL
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני צריך נגן DVD חדש כי המיושן שלי מת. אני חושב שזה יהיה טיפשי לקנות נגן חדש שהוא לא בלו ריי אבל אני קצת מצומצם בתקציב. אני חושב שאני אסתפק בנגן עד 2000 שקל (אפילו פחות) אלא אם כן אתם אומרים שנגן בכזה מחיר לא שווה כלום. תודה[br]פורסם בתאריך: 2.10.2010 בשעה 19:08:25 אני חושב על ללכת על הPIONEER BDP-120מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי שקראתי בעיון רב את הFAQ המצויין להמלצות לכרטיס קול ורמקולים.. החלטתי ללכת על הלוג'יטק Z3 שלפי דעתי, עולים יחסית לא יקר ודי איכותיים. השאלה שלי היא האם יספיק לי כרטיס קול מובנה כדי להפיק מהם את המקסימום, שמא אני אצטרך לקנות כרטיס קול בנפרד. בתודה מראש! נ.ב אשמח לשמוע חוות דעת על הרמקולים :]
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
רציתי לשדרג רסיבר וחבר שלי הציע לי לקנות ממנו רסיבר סגור באריזה עם אחריות לעוד 5 שנים של denon דגם AVR-1905 במחיר של 2300 שקל השאלה היא איך הרסיבר הזה? ואם הוא שווה את המחיר?
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מישהו יכול לשפוך קצת אור על אחד מהשלושה בבקשה? אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
אני מחפש לרכוש מתנה לאדם שאוהב סאונד טוב, אך אין לי תקציב מעל 1,500 ש"ח הדרישה: DVD עם רסיבר מובנה (כן, אני יודע שזה איכות מעפנה, לרוב, אבל הכל במסגרות התקציב והאוזן הבלתי רגישה של המקבל) רמקולים 5.1 אלחוטיים (לא APEX F-19A) וכמובן שהמכשיר יקרא צרובים, לרבות DIVX (אם יש צורך לרכוש בנפרד את הנגן ואת הרמקולים, אין בעיה) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=393 זה המחיר הכי נמוך שמצאתי לפי מה שהבנתי הוא הנגן הכי טוב בשוק אז יש לי כמה שאלות לגביו: מאיזה חומר הוא עשוי? שווה להוסיף עוד 70 שקל ולקנות מpandas שזו חנות מוכרת במקום לקנות אוזניות איכותיות יותר? מה שנותנים באתר זה החבילה המלאה? אין לי מושג איזה חיבור usb יש לי וקניתי את המחשב לפניי ארבע שנים, הusb יתאים או שאני צריך לקנות כרטיס? מה דעתכם עליו? עריכה: אני יכול להחליף את הסוללה וההארד דיסק של הנגן מבלי לשלם הרבה כסף לחברה? איפה אני יכול לקנות מוצרים נוספים לנגן? כמו סוללה(בהנחה שאפשר להחליף), נרתיק, שלט וכו'.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי טלוויזיה Sony BRAVIA KDL-40W5500E ואני צריך עזרה בלחבר את המחשב לטלוויזיה דרך כבל HDMI. כרטיס המסך שלי הוא GF9600GT של Leadtek ויש לי יציאת HDMI בלוח אם. אשמח לעזרה!
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי מערכת ישנה ענתיקה בסביבות ה20 שנה (אחלה עובדת הכל תקין) הרמקולים התייבשו(גם הם בסביבות ה20 לחייהם) אני רוצה לקנות כעקרון 2 רמקולים בינונים (אני ישים אותם על המזנון) ואיכותיים כמה שניתן. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי, אני מחפש DVD מקליט עם כניסת USB בטווח מחירים שצויין למעלה. אני צופה בעיקר בסרטי XVID ויש לי טלוויזיה עם מסך רגיל (לא רחב). חשוב לי אמינות - שלא יתקלקל אחרי שנה, ושיהיה אינטואיטיבי (קל ללמידה). תודה.
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לרמקולים למחשב עד 600 שקל וזה כולל הכל (משחקים מוזיקה סרטים)... (יש לי כרטיס קול AUDIGY 2 ) בעתיד ישמש לשימוש של מכשירים רבים (מחשב, מערכת, טלוויזיה...) חשבתי על : Logitech Z-540 40W 4.1 Speakers או על Creative Inspire 4400 4.1 Speakers אני פתוח להצעות תודה
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
האם לכרטיס הקול בלוח אם שלי asus a7v133 יש את היציאה הזאת? אם לא, אז מה הכרטיס קול הזול ביותר שאני יכול למצוא שיש לו את היציאה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מה יותר טוב אני יודע שה x-fi יותר חדש אבל לפטינום יש פאנל חיצוני ... אני צריך את זה לעריכה בavid ולמשחקים תודה..
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לשחק רבות ברשת ואני רוצה לקנות מיקרופון כדי שאוכל לדבר עם חברים. אני עוד מתלבט על אוזניות כי יש לי מערכת רצינית מואד בחדר מגבר ורמקולים. עד כמה צריך אוזניות? חברה תעזרו בבקשה
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
כשהשכנים מקלידים, אני שומע את ההקלדה שלהם מתוך הרמקולים של ה-PC שלי. גם כשנתקתי המחשב מהאינטרנט, רעש ההקלדה המשיך. ז"א זה מגיע מתוך רשת החשמל, ולא מתוך רשת האינטרנט. למחשב של אשתי זה לא מגיע. יש לי שלשה שקעים בחדר העבודה. כשאני מחבר אליהם את הרמקולים, בכולם הרעש נשמע. מה הבעיה? מה עושים? הערה: סתם לידיעה: זה קרה באותו יום שהמחשב לא היה בהשגחתי, וחוקר פרטי לשעבר היה בקרבת המחשב שלי, ללא השגחתי. just in case. לא שאני חושב שזה קשור. תודה למשיבים!
-
- 38 תגובות
- 8k צפיות
-
-
שלום לכולם. האם שווה לדעתכם להוציא 400-500 על ה-ATP3 של אלטק לנסינג? אני מחפש מע' 2.1 איכותית לשמיעת מוסיקה בלבד. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
משהו שמציק לי כבר כמה ימים והחלטתי לפתוח על זה דיון. כשחיפשתי טלוויזיה נכנסתי להרבה חנויות לראות בעין את הדגמים השונים ואחת החנויות שנכנסתי אליהן היתה מחסני חשמל. איש המכירות שנגש אלי ניסה עלי טכניקה שיווקית שאולי חוקית (ואולי היא הטעיה לא חוקית - אני לא מבין בנושא מספיק כדי לחוות דעה) אבל מסריחה מאוד ורציתי להזהיר אנשים אחרים מפניה. השוויתי תמונות בין מסכים שונים וברוב המסכים ראו לא משהו בכלל, אז המוכר התחיל לספר (ולהראות) לי שכל המסכים שם מחוברים לממיר אחד דרך מפצל מה שיוצר ניחות באות ואכשאני אקח את המסך הביתה (אחרי ששילמתי מן הסתם) אני אקבל שיפור באיכות התמונה של 40%. הוא עטף את זה במילים יותר יפות ומשכנעות כמובן. הקטע הוא ששמתי לב שגם שני מוכרים אחרים השתמשו באותם הטי…
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אז הייתם קונים רמקולים מדפיים איכותים (כאלו שעולים 2000 ומעלה לצורך העניין, לא רמקולי מחשב ממוצעים) ומחברים אותם ישירות לכרטיס הקול? זה אפשרי? האיכות לא תהרס לחלוטין בלי מגבר + DAC וכו'? ואיזה רמקולים הייתם ממליצים? יש פה אנשים שעושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי לוח MSI NEO 4 רציתי לדעת במה עדיף לי להשתמש בכרטיס קול המובנה או ב creative sound blaster live! ?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
איזה אוזניות הכי טובות מבין השלושה לMP3 מבחינת הכול חוץ מהמחיר.. Audio-Technica ATH-CK5 Sony MDR-EX71SL Sennheiser CX300 מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-