אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת אם יש הבדל בין כרטיס קול מובנה שמגיעה עם הלוחות החדשים לבין ה-XFI של קרייטיב וכטיסי קול בקטגוריה הזאות. אני מתכוון הבדל רק בשמיעת מוזיקה וצפיה בסרטים. תודה
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת קולנוע ביתית הן לסרטים והן למחשב שתכלול הכול כולל סאב . אני לא מחפש משהו יותר מידיי וגם לא פחות מידיי באמצע שיהיה טוב ויספק. התקציב שאני נותן הוא 800 -1200 ש"ח. ואיני מבין בדברים האלה לכן אני שואל את טובי המוחות פה בפורום ומקווה למצוא תשובה הולמת ,כמו שאתם יודעים לתת.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אין לי מושג אני לא ממש מבין בזה אז תמליצו מהנסיון שלכם אוזניות כפתור אני מחפש אם יש משהו מעולה ביותר זול אז עדיף ואני מתכנן לקנות את זה מאי ביי אז 250-300 זה המחיר שיהיה בארץ באיי בי כמובן זה יהיה יותר זול. תודה מראש מתן.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
-
אני ממש מתקשה למצוא טלויזית LCD קטנה עם שלט המימדים צריכים להיות לא יותר גדולים מ 58 ס"מ רוחב (רצוי שהרמקולים לא יהיו בצדדים) וגובה לא יותר מ 53 ס"מ. וכמובן נושא השלט חושב מאוד כי את המסך הזה אני לא אחבר למחשב אלא לממיר כבלים. למישהו יש מושג? zap קצת פחות עזר לי
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
איזה אוזניות יש בתקציב הזה? חשוב שיהיו אוזניות כפתור. אני הולך להשתמש בהם עם הסנסה E250 אם זה משנה..... [br]פורסם בתאריך: 18.06.2007 בשעה 20:42:06 הצעות?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
האלן,עד אתמול שמעתי כמו שצריך והיום אין לי קול במחשב.שמתי לב לדבר הבא http://img210.imageshack.us/my.php?image=newbitmapimagexj4.jpg התקנתי דריברים מהדיסק של הלוח אם לא עזר,התקנתי מקודדים כי חשבתי שזה הבעיה (בטח לא עזר )עשיתי שחזור מערכת לאתמול גם לא עזר. עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי רמקולים של CREATIVE הדגם הוא INSPIRE T5900 יש 5 רמקולים קטנים וסאב. זה קישור כדי לראות את הנתונים המדוייקים http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10323 הרמקולים עבדו סבבה עד לפני שבוע שהתחילה הבעיה כשניסיתי להגביר את הווליום דרך השלט של הרמקולים. תמיד השלט הגיב כמו שצריך והגביר בעדינות, בהתאם לכמה שדרשתי ממנו. עכשיו כשאני רק נוגע בגלגלת שעל השלט ומזיז אותה קצת בנסיון להגביר, הרמת ווליום שהוא מגיע אליה פשוט לא הגיונית. ממוזיקה שקטה זה הופך לפול ווליום בלי שבקושי נגעתי... תנסו לעזור לי.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש ברשותי logitech X540 שרכשתי לפני מספר חודשים האחריות בתוקף. אפשר לתקן דבר כזה ?. או מביאים חדש? טוב אני יום ראשון אלך לחנות שיקחו ויבדקו ..
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני וחבר לי רוצים להליט שיר שלנו ובשביל זה אנחנו צריכים תוכנה שיכולה לעשות את הדבר הבא: אנחנו נשיר, ננגן בנפרד, ואז התוכנה יכולה לאחד את זה. אנחנו חייבים את זה דחוף!!!!! (לא רק חינמיות).
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לאחרונה את הADA880 של אלטק, השימוש שלהם במחשב הוא לשמיעת מוזיקה בלבד(לDVDבסלון יש מערכת 5.1 נפרדת) יש לי כרטיס קול עתיק (קריאטיב SB לייב) . רציתי לדעת האם אני צריך להגדיר או לכוון משהו במחשב(איכס-פי) או ברמקולים כדי להפיק את המיטב מהמערכת הנחמדה הזו והאם החלפת קול תשנה משהו?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אז באמת יש הבדל ששווה השקעה של עוד 100 שקלים בשביל הספיירו או הספוט לעומת הקריצ'ר ? תודה (:
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מה אתם אומרים מה עדיף לי ???? אחד על אחד !!! שני הדגמים הספציפים האלה !!!
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה לרמקולים למחשב מהתקציב הזה ושיהיה להם אפשרות לחיבור לאוזניות יכול להיות 2.1 5.1. וכו' תודה
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב של 3500v של איזה חברה כדאי logitech creative וכו' וכמה הם יעלו?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אני רוצה לשים קליפים של ארץ נהדרת. אני צריך להמיר אותם איכשהו (איך בדיוק ??) או שאיך שהם (XVID) זה בסדר ?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שאני רואה מפרט של מסך טלויזיה lcd עדיף שהבהירות תיהיה כמה שיותר גבוהה או נמוכה?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
היי חברים , אני מחפש כרטיס טלוייזיה שיעבוד לי עם הממיר של יס עם טלוייזיה רגילה ועם ה WIN MEDIA CENTER + שלט?! האם קיימת חיה כזאת?! אם כן אנא חברים אני דיי בור בכל מה שנוגע לכרטיסי טלוויזיה אז תסבירו לי לאן אני מחבר אותו , כלומר לממיר או לטלויזיה ( לא LCD) אה ושיהיה תואם ללוח האם שבחתימה בבקשה. תודה רבה רבה מראש חברים.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
חברה ממש מעניין אותי לדעת בתור אחד שלא מבין בציוד אם המערכת שלי בסלון שווה משהו... המערכת מחוברת לSANSUI RZ-8150 ישן. הסנטר הוא : SoundWave CS-100 הקדמיים הם : NHT 1.5 וה REARS: SoundWave SL-50 תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש נגן dvd לבית (לסלון) התקציב הוא עד 500 שקל קורה divx וכתוביות שבאותו דיסק אם הסרט תאימות לעיברית שלא יהיה חארטות יאנו תמיכה בכתוביות וכל מה שיהיה בעיברית מכשיר אמין ואיכותי ביחס לתקציב תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, קוראים לי סטס ואהי אחד האנשים שפחות מסתדרים עם מחשבים אך עדיין חולה על מוזיקה! רכשתי לאחרונה את מכשיר ה- ZUNE ואני מאוד מסתבך עם התוכנה שלו. אשמח אם מישהו כאן יהיה מוכן להושיט לי יד ולתת לי מדריך מקוצרר לשימוש יעיל בתוכנה בדגש על העברת סרטים! זה באמת מאוד קריטי לי כיוון שאני רוצה לנצל את יכולות הנגן שלי. דבר נוסף, יש לי טיפה בעיה עם הווליום - הוא משתנה בין שירים שונים! אני יודע שאלו שאלות דיי מציקות אך אני ממש חייב את עזרתכם... בתודה מראש! נ.ב מי שרוצה להגיד לי לפנות לאתר של זון אז בבקשה לא כי האתר שלהם סתם מסורבל!
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
אז ככה, הדריבר של הכרטיס קול שהיה מותקן יחד עם הדרייברים של ה- Nforce 5.10 גרם לי לבעיות בסאן אנדראס. לפתרון הבעיה הסרתי את הדרייברים של הקול , והורדתי דריברים נפרדים לכ. הקול מהאתר של Nvidia. עכשיו מה שחסר בדריברים האלה , שהם לא מגיעים עם ה- Equalizer של Nvidia. יש דרך להוריד דרייברים עדכניים, שלא יגרמו לי לבעיות שכוללים את האקוולייזר של Nvidia? (אני מתכוון לחבילה נפרדת של הכ.קול) תודה!
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקול בלוטוס נייד קטן משהו טוב מה מומלץ? תקציב 400 שקל
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מיני דיסק sony mz-s1 וכל פעם שאני מנסה להעביר שירים עם התוכנה של sonicstage או של הjukebox התוכות נסגרות. איך אני אמור להעביר שירים למיני דיסק?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום יש לי את המקולים creative inspire t7900 שמתי אותם על הקירות אבל שני האחוריים לא מגיעים עם הכבלים שלהם מה שחסר לי זה עוד איזה מטר\ 2 מטר לכל אחד מהם כדי להגיע לסאבוופר אני חושב שזה כבלי rca שלכל אחד יש אדום ושחור שנכנסים ברמקול ובצד השני יש rca זכר אז השאלה שלי האם בראשון לציון והסביבה יש חנות שמוכרת כבל של מטר או 2 מטר שבקצה אחד יש לו rca נקבה ובצד השני יש לו rca זכר כדי שהם יגיעו לסאב? אני חיפשתי בחנויות ולא מצאתי תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-