עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by luXi,

שלום לכולם! אני מקווה שזה הפורום המתאים.. התבלבלתי פה קצת בכל אופן יש לי נגן DVD ישן ביותר (מלפני 4 שנים בערך, מהתקופה שרק התחילו לצוץ נגני DVD וכל אחד עלה 2500 ש"ח ויותר) ויש לי בעיה עם צריבת סרטים בשבילו. הוא יכול לקרוא צרובים אבל בדף נתונים רשום שהוא קורא DVD-Video (ולא DVD-/+R). אני זוכר שפעם צרבתי סרט בתוכנה אחת והוא קרא אותו למרבה הפלא אבל מאז אינני זוכר איזו תוכנה זו הייתה ומאז הוא גם לא קרא אף דיסק צרוב. אפילו צרבתי כמה פעמים על מדיה DVD-R סרט בלי כתוביות ובלי תפריט ועדיין לא עבד. הוא מנסה לקרוא אותו שעה תוך כדי השמעת קולות מוזרים של תזוזת העינית אבל בסוף הוא רושם "NO DISC". מישהו יודע מה לעשות? אולי פורמט הצריבה שונה? תודה מראש לכולם נ.ב. כשצורבים דיסק DV…

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  2. Started by Sa,

חברה ממש מעניין אותי לדעת בתור אחד שלא מבין בציוד אם המערכת שלי בסלון שווה משהו... המערכת מחוברת לSANSUI RZ-8150 ישן. הסנטר הוא : SoundWave CS-100 הקדמיים הם : NHT 1.5 וה REARS: SoundWave SL-50 תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  3. Started by miki26,

האם אפשר לחבר 2 כרטיסי קול במחשב אחד וע"י לשמוע ב4 רמקולים במקום ב 2. שאלה 2: איך אפשר לחבר מחשב למערכת CD ישנה עם רמקולים מרשימים(אני לא מדבר על מתאם דרך הקסטה ואין לי את החיבור המיוחד הזה שיש במערכות יותר חדישות)

4. Started by OgANDi_BoY,

שלום, אני מעוניין לקנות LCD לחדר הטלווזיה תוצב שמרחק של 3 מטר מהמיטה יש משהו בתקציב?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  5. שלום. אין לי צורך בהקלטה אלא רק בצפייה. אין גם צורך בצורב DVD אלא רק בכונן DVD טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  6. Started by intel suck,

יש לי מערכת SONY MHC-RG330 אי אפשר להחליף שיר לזה שאחריו כאילו אם אני בשיר מס'1 ואני מחליף שיר זה מעביר ל-5 או למשהו אחר אבל לא לשיר מס' 2 איך אני יכול לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  7. Started by oran55,

הדרישות שלי בעיקר: 1. כניסה לאוזניות 2. סאב וופר 3. של חברת Creative אני יכולה להגדיל את התקציב במעט בשביל לקבל מוצר טוב יותר. תודה לעוזרים. נ.ב האם מישהו כאן מכיר חנות זולה ואמינה באזור המרכז?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  8. Started by A123,

קניתי כרטיס קול sound blaster audigy se 7.1 הדבר המוזר הראשון שקרה הוא שeverest רשם לי (לפני התקנת הדריוורים) שהוא audigy LS אחרי התקנת הדריוורים הוא רשם לי sound blaster audigy [NoDB] כל זה העלה קצת חשד אז נכנסתי לאתר של creative ובדקתי מס' סידוריים. נראה שלפי המס' הסידורי הכרטיס שיש לי הוא באמת audigy se ושלLS יש מס' סידורי אחר לגמרי. אז עשיתי השוואה בין התמונה של הse שבאתר לבין הכרטיס שלי. הוא נראה אותו דבר, יש אותו מספר קבלים והם באותו מיקום וסדר. רק דבר אחד קטן נראה שונה. איזשהו כיתוב על ג'וק על הכרטיס מראה בתמונה את אותו אחד כמו שלי בתוספת 2 אותיות או מספרים.. הדבר המוזר הוא שהmodel number זהה בשלי ובתמונה. אחרי זה בדקתי על הכרטיס audigy value וראיתי שהוא נראה בתמונ…

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  9. Started by liho,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג את השלט של המכשיר??

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  10. Started by solet,

התקנתי XP על לוח אסוס דגם P5GL עם כרטיס קול מובנה,אני מנסה להתקין את הדרייבר של הלוח אך הוא רושם לי שהדרייבר לא תואם ללוח-ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר אך הוא רושם לי עדיין אותו דבר-האם מישהו יודע אך לפתור זאת? והאם במידה ואני אקנה כרטיס קול לא במובנה אני אוכל לשמוע סאונד ללא קשר לדרייבר??

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  11. Started by zuq,

שלום, קיבלתי לאחרונה את הADA880 של אלטק, השימוש שלהם במחשב הוא לשמיעת מוזיקה בלבד(לDVDבסלון יש מערכת 5.1 נפרדת) יש לי כרטיס קול עתיק (קריאטיב SB לייב) . רציתי לדעת האם אני צריך להגדיר או לכוון משהו במחשב(איכס-פי) או ברמקולים כדי להפיק את המיטב מהמערכת הנחמדה הזו והאם החלפת קול תשנה משהו?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  12. Started by amir444082,

שלום קוראים לי עמיר ואני צריך עזרה אני מעונין ליקנות רמקולים 7.1 אבל יש בעיה אני לא יודע עים הכרטיס קול שלי מתאים יש לי כרטיס קול מובנה ששמו codec cmi9880 לפי מה שקראתי הוא עובד בשיטה של 7.1 אבל יש רמקולים שדורשים כרטיס קול מאותה חברה לדוגמא הקריאיטיב אני מעונין ליקנות השאלה עים אני יקנה ואני יהנה מהסאונד של כל הרמקולים ? בתודה מראש עמיר

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  13. Started by Gil Baer Hunter,

קניתי לאחרונה מערכת רמקולים של creative T6060 המערכת מצוינת אבל החוטים של הרמקולים קצרים מידי , איפה אוכל למצוא חוטים מאריכים לרמקולים כאלה ? וכמה זה אמור לעלות ? תודה רבה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  14. אוקיי אז בוא נתחיל ככה.. בהגדרות של הקול הכל שם בסדר , המיקרופון עובד (יש לי 2 ) והם עובדים לא 100% אלא 2343254335% התקנתי את הדרייברים שבאים עם הדיסק של הלוח אם.. וגם ניסיתי למחוק ולהתקין שוב.. הורדתי את הדריבר של הלוח אם שלי .. קיצר .. עשיתי ה-כ-ל ! מה הבעיה? http://img156.imagevenue.com/img.php?image=04134_untitled_123_1117lo.JPG רואים? הירוק והכחול עובדים... אם אני מכניס משהו זה ישר קופץ ונותן לי להגדיר את החיבור.. אבל החיבור הוורד של המקירופון לא עובד.. אני מכניס מיקרופון אבל כלום לא קורה.. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  15. Started by Niretn,

שלום לכולם! יש לי בעייה שאני כבר תקוע איתה יום וחצי.. רציתי לשדרג קצת את הסאונד במחשב שלי, אז מערכת רמקולים 5.1 שעובדת כרגע מצויין, וכרטיס קול Sound Blaster Live! 24 bit של creative שעושה לי קצת בעיות. עשיתי את כל ההתקנה כמו שצריך, אבל כאשר אני מחבר את הרמקולים לכרטיס קול, רק היציאה הראשונה של הכרטיס קול עובדת. לא משנה איזה רמקולים מחוברים לאן, תמיד מה שמחובר לראשון עובד. כל ההגדרות נראות טוב, ועשיתי DISABLE לכרטיס קול המובנה הקודם שלי ב- BIOS. מה יכולה להיות הבעיה?? תודה!!!

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  16. Started by shimon__17,

חברה קניתי dvd מתל אביב ואני דימונאי ויש לי בעיה איתו כשאני מדליק את ה dvd ולמשל אני שם סרט אני לא רואה כלום אלה רק שומע אבל לאחר חצי שעה שעה התמונה קופצת .. העם מישהו יודע מה אני אמור לעשות חוץ מללכת אליהם כי לסוע לשם אני כבר לא יכולל .. תודה למי שיעזור לי ..!!

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  17. Started by nir12360,

משהוא מכיר תוכנה לעריכה קלה ממסרטת DV

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  18. Started by kinggil,

http://thejames.onfinite.com/album/53358/53798/ מזה נותן יותר?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  19. היי ברשותי מערכת של KOSS הכוללת 5 רמקולים קטנים כפולים וסאב אקטיבי הבעיה הכי גדולה שמציקה לי היא אין שלט עבור המערכת והשליטה על הווליום נעשית באופן ידני דרך הסאב האקטיבי נא עזרתכם במציאת פתרון לבעיה באופן אלחוטי כי אני משתגע מלקום כל רגע לכוון את הסאונד בעבר רציתי לחבר מערכת קטנה או רסיביר אך נאמר לי על ידי מספר מכרים כי זה יגרום לסאב להישרף תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  20. Started by haviv822,

מבקש חוות דעת כלשהי על הרמקוליים הנל תודה

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  21. חשוב שיהיה כסוף ומאתר אינטרנט אמין.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  22. Started by djvibe,

היי קנו לי מגבר מדגם PROAUDIO AV505 ויש לי איתו רק בעיה אחת .. נלקח מהאתר זאפ אחת התגובות של הגולשים.. הבעיה השניה והרצינית הרבה יותר: פרו אוודיו חשבו שהם חכמים ועשו מן מנגנון כזה שיכבה את הרמקולים לאחר 3 שניות של שקט, וידליק אותם כשיש סאונד. מה שקורה במצה כזה, שפשוט אי אפשר לשמוע איתו כלום, ולראות איתו סרטים זה בכלל סיוט. הוא כמובן מדליק אותם, אבל מה שקורה שמפסידים את השניה הראשונה, ושועמים חצאי מילים בסרטים, או פחות צליל אחד בהתחלה של שיר עד שהוא מדליק אותם. זה בעיה שגולש אחד רשם ...לי אין בעיה עם הסרטים אבל אני עובד עם מוזיקה אז מה שקורה זה שאני מדליק נגיד ווינאמפ אז אני מתחיל לשמוע תשיר אחרי איזה 2 שניות...ולפני זה הייתה לי מערכת ביתית וזה לא היה קורה השאלה מה אני יכו…

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  23. Started by ma4351,

מחפש רמקולים פשוטים אך איכותיים עד כמה שניתן בעד 100 ש"ח אשמח אפילו לא להוציא תא כל ה100

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  24. Started by Stastyle,

שלום! אני מחפש רמקולים 2.1 איכותיים, האם הATP3 עדיין הכי טוב ומתשלם ? הכרטיס קול שלי הוא C-Media 8738 PCI 5.1CH ולפי מה שהבנתי הוא לא משהו, האם כדאי לי בהזדמנות לקנות גם כרטיס קול יותר טוב ? (ולא, אני לא רוצה מערכת סראונד ולנצל את הכרטיס, אין לי מקום בשביל זה) התקציב לשניהם הוא כ-1000... תודה!

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  25. Started by nall,

שלום, כשאני מפעיל את הרסיבר על עוצמת קול נמוכה לא ניתן כלל לשמוע את הרמקול סנטר אך כאשר אני מגביר ונותן כביכול זרם חזק יותר הרמקול סנטר מתחיל לעבוד מה יכולה להיות בעיה זו ? האם חיבורים רופפים ? האם בעיה ביציאה של הסנטר ? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים