עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by zuq,

שלום, קיבלתי לאחרונה את הADA880 של אלטק, השימוש שלהם במחשב הוא לשמיעת מוזיקה בלבד(לDVDבסלון יש מערכת 5.1 נפרדת) יש לי כרטיס קול עתיק (קריאטיב SB לייב) . רציתי לדעת האם אני צריך להגדיר או לכוון משהו במחשב(איכס-פי) או ברמקולים כדי להפיק את המיטב מהמערכת הנחמדה הזו והאם החלפת קול תשנה משהו?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  2. Started by amir444082,

שלום קוראים לי עמיר ואני צריך עזרה אני מעונין ליקנות רמקולים 7.1 אבל יש בעיה אני לא יודע עים הכרטיס קול שלי מתאים יש לי כרטיס קול מובנה ששמו codec cmi9880 לפי מה שקראתי הוא עובד בשיטה של 7.1 אבל יש רמקולים שדורשים כרטיס קול מאותה חברה לדוגמא הקריאיטיב אני מעונין ליקנות השאלה עים אני יקנה ואני יהנה מהסאונד של כל הרמקולים ? בתודה מראש עמיר

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  3. Started by nrg man,

רציתי לדעת אם יש אפשרות (אני כמעט בטוח שיש) לחבר מיקסר לתוכנה? ואם כן...אז איך עושים את זה? יש לי 2 כרטיסי קול אם צריך אבל כרגע אני משתמש רק באחד מהם ערוץ אחד של המיקסר הולך ל line in והשני ל line out ועובד לי סבבה עם טרקטור (Traktor) תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  4. Started by Flamez,

אהלן, עברתי קצת על הפורום וראיתי המלצות על מסכים בגדלים קטנים מזה.. מישהו יוכל להמליץ על מסך איכותי בגודל הזה ? (מצאתי את הדגם הזה של פיליפס לעת עתה 37PF5321) העדיפות היא למסכי פיליפס (שמעתי שהאיכות שלהם מעולה). עיקר השימוש יהיה לצפייה בסרטים וטלויזיה פה ושם נ.ב,אם אפשר לקבל המלצות למסכים שהרמקולים נמצאים בתחתית המסך ולא בצדדים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  5. Started by Y-T-M,

כנראה אח שלי הקטן נגע במשהו ויש לי עכשיו בעיה בכל כל פעם שאני שם שיר במחשב אני שומע את השיר בפלייבק גם במשחקים אני שומע כזה פלייבק ולא שומע קול אמיתי החלפתי את הרמקולים אז כנראה זה לא מהרמקולים? מה זה יכול להיות אני משתגע אני חייב עזרה דחוף נגיד בשירים אני לא שומע תזמר טוב אני שומע אותו כזה ברקע וממש חלש יש לוח אם של gigabyte p965 שם יש את הכרטיס קול אז יכול להיות שהוא נגע שם במשהו?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  6. היי. יש לי ווינדואס ויסטה ויש לי בעיה עם קול. כאשר אני למשל משתמש בתוכנה iTunes, ובאמצע השיר אני עוצר את השיר ואני פותח לרגע איזה סרט בכל תוכנה שהיא כמו Windows Media Classic לדוגמא, אז בווינדואס מדיה קלאסיק אני רואה רק וידאו ולא שומע אודיו בכלל. כאילו אין אודיו לסרט. ואותו דבר הפוך אם באמצע סרט אני מנסה להשמיע שיר באייטיונס, זה מריץ את השיר אבל לא שומעים. אותו דבר אם פתוח לי למשל סרט או שיר ואני מנסה לראות וידאו ביוטיוב וכך הלאה והלאה בעוד תוכנות שדורשות אודיו. איך אני מתקן את העניין? כי פעם זה היה רץ לי על כמה תוכניות שאני רוצה בו זמנית. בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  7. אממ אז ככה אני מחפש אתר או דרך כלשהי לברר איפה לדוגמא באריזונה בארה"ב יש נגן מסויים... וזה ייתן לי רשימת חנויות מיהשו מכיר? זה ממש יעזור לי

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  8. Started by adirss,

שלום קניתי רמוקלים creative t6060 5.1 ויש לי כרטיס קול סאונד בלסטר 5.1 של קראטיב בכל אופן חיברתי הכל כמו שצריך הגדרתי במיקסר 5.1 ואני שומע בכל הרמקולים חוץ מהסנטר עשיתי במיקסר test אפשררות שבודקת את כל הרמקולים ואכן הכל עובד גם הסנטר אבל שאני שומע מוזיקה אני לא מצליח לשמוע בו הבנתי שאפשר לשמוע אותו רק בסרטים של 5.1 אבל גם הבתי שיש איזה קובץ שמתקינים וזה מסדר שהיה אפשר לשמוע גם שירים דרך הסנטר תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  9. Started by shai265,

אני מחפש מערכת קולנוע ביתית הן לסרטים והן למחשב שתכלול הכול כולל סאב . אני לא מחפש משהו יותר מידיי וגם לא פחות מידיי באמצע שיהיה טוב ויספק. התקציב שאני נותן הוא 800 -1200 ש"ח. ואיני מבין בדברים האלה לכן אני שואל את טובי המוחות פה בפורום ומקווה למצוא תשובה הולמת ,כמו שאתם יודעים לתת.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  10. שלום לכל הגולשים. אז קודם כל סליחה מראש על הבורות אבל אני פשוט מעוניין לדעת איך לחבר מערכת קולנוע ביתי 5.1 ערוצים לכרטיס קול במחשב. אין לי בעיה לקנות כ.קול חדש שכולל 6 כניסות. או 7... לא מתמצא ועוד שאלה. יש לי מאחורי המחשב יציאה בכ.קול המובנה שנקראת S/PDIF. שמעתי שזה סוג של אודיו דיגיטלי שנותן איכות טובה יותר לסאונד. בכל מקרה איך מחברים אותו לרמקולים ולאיזה ציוד הוא מתאים אז שוב, סליחה מראש על הבורות ותודה מראש לכל מי שיוכל לענות לי . אתם ממש אחלה של פורום

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  11. Started by galCool,

שלום רציתי המלצה לשני רמקולים מקסימום 2500 ש"ח... לDJ.. :DJsmile: תודה$#@!$# :2gunsfiring:

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  12. חשוב שיהיה כסוף ומאתר אינטרנט אמין.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  13. Started by djvibe,

היי קנו לי מגבר מדגם PROAUDIO AV505 ויש לי איתו רק בעיה אחת .. נלקח מהאתר זאפ אחת התגובות של הגולשים.. הבעיה השניה והרצינית הרבה יותר: פרו אוודיו חשבו שהם חכמים ועשו מן מנגנון כזה שיכבה את הרמקולים לאחר 3 שניות של שקט, וידליק אותם כשיש סאונד. מה שקורה במצה כזה, שפשוט אי אפשר לשמוע איתו כלום, ולראות איתו סרטים זה בכלל סיוט. הוא כמובן מדליק אותם, אבל מה שקורה שמפסידים את השניה הראשונה, ושועמים חצאי מילים בסרטים, או פחות צליל אחד בהתחלה של שיר עד שהוא מדליק אותם. זה בעיה שגולש אחד רשם ...לי אין בעיה עם הסרטים אבל אני עובד עם מוזיקה אז מה שקורה זה שאני מדליק נגיד ווינאמפ אז אני מתחיל לשמוע תשיר אחרי איזה 2 שניות...ולפני זה הייתה לי מערכת ביתית וזה לא היה קורה השאלה מה אני יכו…

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  14. אם יש משהו סביר במחיר כזה אז בבקשה תמליצו לי על אוזניות בסביבות המחירים האלו..! תודה!

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  15. Started by ma4351,

מחפש רמקולים פשוטים אך איכותיים עד כמה שניתן בעד 100 ש"ח אשמח אפילו לא להוציא תא כל ה100

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  16. Started by liho,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג את השלט של המכשיר??

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  17. Started by yigalba,

היי , קיבלתי הקלטה של מרצה .כל משך זמן ההקלטה ישנו רעש קבוע תששששששש כזה . כיצד אני מעיף את הרעש המרגיז הזה ? בברכה יגאל.

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  18. יש לי מיני דיסק sony mz-s1 וכל פעם שאני מנסה להעביר שירים עם התוכנה של sonicstage או של הjukebox התוכות נסגרות. איך אני אמור להעביר שירים למיני דיסק?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  19. Started by TimoTy,

אני צריך חוות דעת על ה- MegaWorks THX 5.1 550. עדיף מניסיון אישי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  20. Started by DJPOWER,

אני צריך נגן MP3 שהיה נוח לא כמו הרגילים(כל הקטנים למינהים) אלא כמו האייפוד שאפשר להעביר שירים מהר(40 שירים בסיבוב נגיד), שהיה נוח לעבור תיקיות, מסך נורמאלי, ברור, שהיה לפחות 1.5G והכי חשוב איכותי, שיתמוך בעברית גם... תקציב: עד 1000 אפשר פחות... תודה יונתן

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  21. Started by noam-r,

שלום לכולם... לאחר שנתיים החלטתי לפרמט את האייפוד שלי ולעשות בו קצת סדר... השאלה היא: 1. איך הכי ממומלץ להתקין תמיכה בעיברית לאייפוד 2. אם איזה תוכנה הכי כדאי לנהל את השירים על האייפוד (ושהתמיכה בעברית תעבוד), רצוי שזה יהיה משהוא שהוא לא ה Itunes (עד עכשיו השתמשתי בתוכנה הנקראת EphPod והיא היתתה די פשוטה ומאוד נוחה לנהל כמות ענקית של שירים מדובר באייפוד דור שלישי 20 GB (זקן קצת אבל עדיין עובד)

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  22. האזניות הן בעיקר למחשב, לשימוש במשחקים, סרטים וסדרות. אין לי דרישות גבוהות, שאיכות הסאונד תהיה סבירה-טובה, שתהיה קליטה רציפה ושיהיו נוחות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  23. Started by Aviv C,

רציתי לשאול שלוש שאלות בנוגע לכרטיסי קול: 1. מה זה בדיוק הקטע עם הערוצים? 2. איך ניתן לשנות את מספר הערוצים? 3. מה זה משנה מה מספר הערוצים?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  24. Started by Polk,

מבין החברות השונות שמייצרות רסיברים ומגברים, אילו ידועות בתור כאלה שמוצריהן נוטים יותר להיות בעלי צליל "חם" ואילו - צליל "חד" או "אנליטי" (משהו כמו היחס שבין Sennheiser ו-Grado בתחום האוזניות)?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  25. Started by Blizzarder,

יש לי שני מחשבים שעומדים אחד ליד השני וזוג רמקולים אחד, אני מעוניין במפצל שיתחבר לשני המחשבים ושבלחיצת כפתור ניתן יהיה לעבור משמיעה במחשב אחד לשמיעה במחשב השני. למשהו יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים