עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כרגע יש לי את ה-Live 5.1 מה אתם אומרים יש הבדל רציני שווה תהשקעה!?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  2. Started by mc hagay,

טוב אז ככה יש לי כרטיס קול אני שומע מצוין אבל אין לי את הסמל של הרמקול בשורת משימות נכנסתי ללוקח הבקרה בכדי לסדר את זה והמחשב אומר לי שאני צריך להתקין משהו הורדתי דרייבר לא עזר עזרו לי תודה חגי יש לי כרטיס קול VIA AC 97

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  3. טוב מכיוון שאני לא רוצה להקפיץ את הת'רד שמופיע בדף השני אני פותח נושא חדש כמו שרשום בכותרת - אני מחפש אוזניות לנגן G3 שלי וגם למחשב מדי פעם. אני צריך שיהיו נוחות גם לספורט כמו ריצה. עברתי על מדריך קניית אוזניות של CNET ובחיפושים פה. למרות זאת, אני עדיין מתלבט - בין אוזניות קליפס לבין קשת \ עורף מבחינת פתוחות\סגורות חשוב לי שלא יהיו מנותקות מהסביבה. כמו שרשמתי בת'רד הקודם, לG3 יש מגבר חלש - 26Mw סה"כ בשני הערוצים יחד. ולכן אני לא חושב שהPORTAPRO יתאימו מה אתם ממליצים? התקציב שלי הוא בערך 200 שקל (ואני מבקש מחבר להזמין לי דרך חנויות בריטיות שמופיעות בEBAY)

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  4. Started by Flamez,

אהלן, עברתי קצת על הפורום וראיתי המלצות על מסכים בגדלים קטנים מזה.. מישהו יוכל להמליץ על מסך איכותי בגודל הזה ? (מצאתי את הדגם הזה של פיליפס לעת עתה 37PF5321) העדיפות היא למסכי פיליפס (שמעתי שהאיכות שלהם מעולה). עיקר השימוש יהיה לצפייה בסרטים וטלויזיה פה ושם נ.ב,אם אפשר לקבל המלצות למסכים שהרמקולים נמצאים בתחתית המסך ולא בצדדים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  5. Started by Polk,

מבין החברות השונות שמייצרות רסיברים ומגברים, אילו ידועות בתור כאלה שמוצריהן נוטים יותר להיות בעלי צליל "חם" ואילו - צליל "חד" או "אנליטי" (משהו כמו היחס שבין Sennheiser ו-Grado בתחום האוזניות)?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  6. Started by skot,

שלום אני רוצה המצלה לLCD 42 אינטש שיהיה FULL HD

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  7. האם מישהו יודע איפה אני יכול ליקנות את הכרטיס קול Extigy Creative ולא יקר? ואם לימישהו היה או יש כזה כרטיס קול אז ספרו לי בבקשה אך הוא עובד.....ביצועים מבחינת אכות ואך הוא עובד ללא מחשב.....ודע מומלץ ליקנות או לא?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  8. האם האוזניות האלא יעבדו (בסריאו כמובן) דרך הבלו תות' עם הפלאפון שלי? ( Nokia 6230i )

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  9. Started by sofix4,

אפשר לעבוד איתו בווינדוס XP? כמו למשל בDSCALRER? או שחייבים מדיה סנטר? תודה.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  10. Started by luXi,

שלום לכולם! אני מקווה שזה הפורום המתאים.. התבלבלתי פה קצת בכל אופן יש לי נגן DVD ישן ביותר (מלפני 4 שנים בערך, מהתקופה שרק התחילו לצוץ נגני DVD וכל אחד עלה 2500 ש"ח ויותר) ויש לי בעיה עם צריבת סרטים בשבילו. הוא יכול לקרוא צרובים אבל בדף נתונים רשום שהוא קורא DVD-Video (ולא DVD-/+R). אני זוכר שפעם צרבתי סרט בתוכנה אחת והוא קרא אותו למרבה הפלא אבל מאז אינני זוכר איזו תוכנה זו הייתה ומאז הוא גם לא קרא אף דיסק צרוב. אפילו צרבתי כמה פעמים על מדיה DVD-R סרט בלי כתוביות ובלי תפריט ועדיין לא עבד. הוא מנסה לקרוא אותו שעה תוך כדי השמעת קולות מוזרים של תזוזת העינית אבל בסוף הוא רושם "NO DISC". מישהו יודע מה לעשות? אולי פורמט הצריבה שונה? תודה מראש לכולם נ.ב. כשצורבים דיסק DV…

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  11. צריך חנות או מעבדה שיכולה לתקן רמקולים של מסיבות ( 450-600 RMS ) ניסיתי בחנויות של מערכות אבל כולם אמרו לי שהם לא מסוגלים לתקן כזה דבר ... אז מישהו מכיר כאת מעבדה ?

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  12. Started by zerocool15,

שווה לי רסיבר jvc מתצוגה, דגם שנת 2000\2001 היה בתצוגה כשנתיים\שנתיים וחצי... לא זוכר תדגם פשוט..ב600 שקל? 110 ואט לערוץ בערך 5 ערוצים תומך בדולבי דיגיטל, לא בפרולוג'יק 2.. אמר לי המוכר בחנות שהכבלים כבר לא משדרים בפרו לוג'יק 2 אז זה כבר לא כל כך נחוץ משו כזה..תחדדו לי תנושא אם אפשר..הוא חזק בכ 10 אחוז יותר מה pro audio למינהם..ככה הוא אמר.. ושוב תודה.

13. אני צריך המצלמה למסך lcd 37 אינצ' תקציב: 6000 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  14. Started by miki26,

אני שואל את זה פהאפילו שזה יותר קשור לאלקרוניקה יש לי מכשיר סטריאו של סניו ממש ישן ואין כל דרך לחברו למחשב חוץ מקלטת שמעבירה(עסק די לא איכותי) האם יש לי אפשרות להשתמש ברמקולים אלו אולי אפילו ע"י פירוק המערכת והוצאת הרכיבים האמונים על הקול והוליום שבה(אין לי צורך במערכת עצמה) או אולי אפשר למצוא רמקולים ממש ישנים של מחשב ולחבר אליהם את הרמקולים הטובים של המערכת???

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  15. אם יש משהו סביר במחיר כזה אז בבקשה תמליצו לי על אוזניות בסביבות המחירים האלו..! תודה!

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  16. Started by chap123,

הרסיבר שלי התקלקל היה לי רסיבר של yamaha דיי ישן ואני מחפש לקנות אחד חדש במחיר לא יקר וטוב... עדיף שתהיה לו התנגדות נמוכה כמה שאפשר... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  17. אני וחבר לי רוצים להליט שיר שלנו ובשביל זה אנחנו צריכים תוכנה שיכולה לעשות את הדבר הבא: אנחנו נשיר, ננגן בנפרד, ואז התוכנה יכולה לאחד את זה. אנחנו חייבים את זה דחוף!!!!! (לא רק חינמיות).

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  18. Started by amir444082,

שלום קוראים לי עמיר ואני צריך עזרה אני מעונין ליקנות רמקולים 7.1 אבל יש בעיה אני לא יודע עים הכרטיס קול שלי מתאים יש לי כרטיס קול מובנה ששמו codec cmi9880 לפי מה שקראתי הוא עובד בשיטה של 7.1 אבל יש רמקולים שדורשים כרטיס קול מאותה חברה לדוגמא הקריאיטיב אני מעונין ליקנות השאלה עים אני יקנה ואני יהנה מהסאונד של כל הרמקולים ? בתודה מראש עמיר

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  19. יש לי שני נגנים : 1. IRIVER H10 2.SANDISK SANSA e140 אתמול כמו פעמים אחרות המרתי דיסקים שלי (מוזיקה) על ידי המדיה פלייר (גרסה 9) לנגנים, שירים מוגנים .... לא יודע הורדתי מלא דיסקים לנגנים ופתאום שניהם לא מנגנים את ההמרות האחרונות(wma). מה עושים ? נתקלתם בתופעה? אנא עזרתכם. דרך אגב כיצד אני מפרמט את הנגנים? (יש לי את התוכנה של סנסה ולו מצאתי שם שום דבר בקשר לפירמוט) אנא עיזרו לי תודה

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  20. Started by OpenCan,

אני מחפש כרטיס קול למחשב, שיספק את צרכיי המוזיקליים, כלומר שיהיה מספיק טוב כדי "לעכל" צליל של גיטרה, במחיר שלא בשמיים. שמעתי שהמחירים שלהם בזמן האחרון ירדו וכיום אפשר למצוא כרטיס יותר מסביר ב100דולר וכו'. למישהו יש המלצה לגבי כרטיס מסויים? ואם כבר, יש איזה מקום בארץ שאפשר לקנות בו אחד?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  21. Started by chenrp,

37lc2rr LG כדאי לרכוש אותה בתקציב של עד 6500? יש יותר טובים? לזו יש גם כונן קשיח שמקליט וידאו! תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  22. Started by ShaharIL,

לאחרונה קניתי מחשב HTPC עם הלוח GA-73UM-S2H עכשיו בחנות נאמר לי שהלוח תומך HDMI מלאה (AUDIO + VIDEO) היום קניתי כבל HDMI וניסיתי לחבר לרסיבר משום מה אני לא מקבל סאונד ברסיבר מהמחשב מה ניתן לעשות? האם הבעיה אולי במחשב? אולי ברסיבר? מדובר אגב ברסיבר Denon 1508

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  23. Started by טל,

אני מחפש כרטיס קול בסיביבות 500-600 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים