אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
מעוניין לרכוש כרטיס T.V חיצוני איכותי ,מה היא המלצתכם? עד 800 ש"ח כולל רדיו , אם יש שוני באיכויות של התמונה , תודה
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
היי חברים , אני מחפש כרטיס טלוייזיה שיעבוד לי עם הממיר של יס עם טלוייזיה רגילה ועם ה WIN MEDIA CENTER + שלט?! האם קיימת חיה כזאת?! אם כן אנא חברים אני דיי בור בכל מה שנוגע לכרטיסי טלוויזיה אז תסבירו לי לאן אני מחבר אותו , כלומר לממיר או לטלויזיה ( לא LCD) אה ושיהיה תואם ללוח האם שבחתימה בבקשה. תודה רבה רבה מראש חברים.
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, קוראים לי סטס ואהי אחד האנשים שפחות מסתדרים עם מחשבים אך עדיין חולה על מוזיקה! רכשתי לאחרונה את מכשיר ה- ZUNE ואני מאוד מסתבך עם התוכנה שלו. אשמח אם מישהו כאן יהיה מוכן להושיט לי יד ולתת לי מדריך מקוצרר לשימוש יעיל בתוכנה בדגש על העברת סרטים! זה באמת מאוד קריטי לי כיוון שאני רוצה לנצל את יכולות הנגן שלי. דבר נוסף, יש לי טיפה בעיה עם הווליום - הוא משתנה בין שירים שונים! אני יודע שאלו שאלות דיי מציקות אך אני ממש חייב את עזרתכם... בתודה מראש! נ.ב מי שרוצה להגיד לי לפנות לאתר של זון אז בבקשה לא כי האתר שלהם סתם מסורבל!
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
עם אפשרות לחריגה קלה. לנגן D2. חשוב שיהיה צליל נקי ובאסים איכותיים,ושאנשים שמסביבי לא ישמעו את המוזיקה ואני מצד שני לא אשמע רעשי רקע.
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
ברשותי מערכת עם הלוח אם הבא - Intel 945GC Motherboard וברצוני לחבר את הרסיבר למחשב כך שיתמוך ב 5.1 ערוצים.. לפי הנתונים של הלוח אם הכרטיס קול תומך ב6 ערוצים הבעיה שיש לי רק 3 יציאות..ורוד ירוק כחול איך אני בדיוק מחבר את הרסיבר למחשב שיתמוך ב 5 ערוצים?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
יש לי מסך 22" רחב. אני לא מצפה שיראו הכי טוב בעולם. אבל שלפחות ממרחק של מטר וחצי נגיד יראו בסדר+. תודה מראש נ.ב שמעתי שיש ממירים חיצוניים שלא תלויים במחשב בכלל. אודה למי שיספק לי פרטים על זה [אם זה יותר טוב וכו'...] שוב תודה מראש =]
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
הדרישות שלי בעיקר: 1. כניסה לאוזניות 2. סאב וופר 3. של חברת Creative אני יכולה להגדיל את התקציב במעט בשביל לקבל מוצר טוב יותר. תודה לעוזרים. נ.ב האם מישהו כאן מכיר חנות זולה ואמינה באזור המרכז?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
קניתי רמקולים 5.1 של creativ sbs 560 ולוח ם יש לי p4p asus איך אני מכוון שיעבוד לי כול הרמקולים?? תודה... דחוף
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב של 3500v של איזה חברה כדאי logitech creative וכו' וכמה הם יעלו?
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
מוכן להשקיע בסביבות ה 1300 על רמקולים ... השאלה היא האם לקחת 5.1 ? 7.1 ? 2.1 ? השימושים הם משחקי מחשב , מוזיקה וסרטים אם אפשר בבקשה להפנות אותי למוצר ספציפי עם לינק אודה מאוד
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אז ככה פירמטתי את המחשב ומשום מה פתאום האייריבר החליט לא לעבוד לא משנה מה עשיתי איתחלתי אותו עשיתי הכל פשוט שום דבר לא עובד...אני לא מגיע לתפריט תקועה לי הודעה על המסך כל הזמן שתוקעת לי את המכשיר אוףףףף אני יכתוב לכם את ההודעה אולי מישהו יודע על מה אני צריך לעשות חוץ ממה שעשיתי.... system files missing to restore the system files' connect h10 iriver plus.. עשיתי ממש הכל אין לי מושג איך אני יוצא מזה גם בחנות עצמה לא יודעים כלוםםם בתודה מראש... איתי..
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אין לי מושג אני לא ממש מבין בזה אז תמליצו מהנסיון שלכם אוזניות כפתור אני מחפש אם יש משהו מעולה ביותר זול אז עדיף ואני מתכנן לקנות את זה מאי ביי אז 250-300 זה המחיר שיהיה בארץ באיי בי כמובן זה יהיה יותר זול. תודה מראש מתן.
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום לכם יש לנו Altec Lansing VS4121, 2.1 ב 380 ש"ח ו CREATIVE SBS 580 5.1 ב 360 ש"ח מצד אחד 2 רמקולים חזקים ו מצד שני 5 רמקולים מה אתם חברה חושבים תעזרו לי קצת יש לי בבית CREATIVE SOUNDWORKS והם מצויינים
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
בסוף אחרי התלבטויות החלטתי ללכת על 5.1 ואלה X540 נראים לי הכי טוב כל ביקורת משבחת אותם המחיר הוא די גבולי בשבילי 650 אבל אני מוכן לההשקיע בשבילם מה אתם אומרים עליהם \ יש אולי משהו טוב יותר?
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את הלוח אם הזה לפני כשבוע. עכשיו ללוח יש כניסה S/PDIF - קואקסיילית וגם אופטית , אני מחבר קואקסיילית מהרסיבר שלי של YAMAHA ויש לי רמקולים 5.1. כשאני הולך להגדרות SOUND של הכרטיס ONBOARD - ומשנה למשהו מעל 48 - אם אני משנה ל96k hz אז המגבר עובר אוטומטית למצב סטריאו ואם אני משנה ל192 אין בכלל שום קול. מדוע אני לא יכול לשנות למשהו מעל 48 ועדיין לעבוד על 5.1 האם זו מגבלה של הכרטיס קול ONBOARD?? אודה אם מישהו יכול להבהיר לי קצת את הדברים תודה. מצורפים תצלומי מסך [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
יש לי רמקולים של CREATIVE הדגם הוא INSPIRE T5900 יש 5 רמקולים קטנים וסאב. זה קישור כדי לראות את הנתונים המדוייקים http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10323 הרמקולים עבדו סבבה עד לפני שבוע שהתחילה הבעיה כשניסיתי להגביר את הווליום דרך השלט של הרמקולים. תמיד השלט הגיב כמו שצריך והגביר בעדינות, בהתאם לכמה שדרשתי ממנו. עכשיו כשאני רק נוגע בגלגלת שעל השלט ומזיז אותה קצת בנסיון להגביר, הרמת ווליום שהוא מגיע אליה פשוט לא הגיונית. ממוזיקה שקטה זה הופך לפול ווליום בלי שבקושי נגעתי... תנסו לעזור לי.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום לכולם... לאחר שנתיים החלטתי לפרמט את האייפוד שלי ולעשות בו קצת סדר... השאלה היא: 1. איך הכי ממומלץ להתקין תמיכה בעיברית לאייפוד 2. אם איזה תוכנה הכי כדאי לנהל את השירים על האייפוד (ושהתמיכה בעברית תעבוד), רצוי שזה יהיה משהוא שהוא לא ה Itunes (עד עכשיו השתמשתי בתוכנה הנקראת EphPod והיא היתתה די פשוטה ומאוד נוחה לנהל כמות ענקית של שירים מדובר באייפוד דור שלישי 20 GB (זקן קצת אבל עדיין עובד)
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
היום קיבלתי את מדוזה (PROGAMER) מנעה מחשבים, עכשיו אני די בטוח שהרכבתי את החוטים טוב אבל יש עוד הגדרות לסדר, בכול מיקרה אני צריך בשביל זה תוכנה שפשוט שולחות צלילים לכיוונים באוזניות ככה שאני אדע שהצדדים מסודרים ויוכל לשחק, חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי אני אשמח לקבל ממכם עזרה. כמו כן רציתי לדעת אם יש דרך להוסיף אקווילייזר לדריור של הכרטיס קול כדי לשפר ביצועים במשחק? (יש לי AUDIGY 4 SE) והדרייור שהורדתי מ- CREATIVE הוא כזה דרייור לייט ואין הרבה מה לשחק בו....... (אולי להתקין איזה משהו שיהפוך את הכרטיס ל- X-FI לדוגמא ואני אוכל להתקין את הדרייור של X-FI, שמעתי על כאלה שעשו את זה עם AUDIGY 2 ZS..) מקווה לקבל התייחסות :>
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
-
שלום וערב טוב! אני מעוניין במערכת רמקולים למחשב 5.1 (או 4.1) בסביבות ה700-800 ש"ח פחות או יותר (גמיש). היעוד הראשוני הוא מוזיקה והשניוני הוא סרטים, במשחקים אין צורך. עשיתי טיול בזאפ, באתר של קריאיטיב ושל לוג'יטק וראיתי שישנם המון אבל המון אופציות, אין לי מושג מה דור חדש מה דור ישן ומה מתאים לאיזה יעוד, אשמח לקבל המצלמה לוג'יטק או קריאיטיב 5.1 או 4.1 בכ800 ש"ח לערך עבור מוזיקה (+סרטים). והאם יש אתר שנותן סיקורים review על המערכות האלה? תודה!!!!!! סופ"ש נעים איתן.
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום לכולם , אתמול קניתי את הDT880 . הבעיה היא שאין לי לא מגבר ולא כרטיס קול טוב, אלא כרטיס מובנה של הלוח אם, לכן רציתי לשאול אותכם משהו: 1. האם מגבר רמקולים יכול לשמש כמגבר אוזניות גם כן? 2.איזה חלק עדיף לקנות לפני - מגבר , או כרטיס קול? 3. על איזה כרטיס קול אתם ממליצים, והאם אני באמת ארגיש בהבדל ניכר? תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כבר זמן רב אוזניות, עכשיו אני מחפש אוזניות שישמעו כמו סאב באוזן למשל יש לי אוזניות sony mdr-v500, אבל הבעייה היא שאני ניראה כמו חייזר ברכבת... אני מתלבט בין אוזניות px 200 של סנהייזר לבין ex81 של סוני, מה לפי דעתכם יפיק את הבאס הכי חזק ואיכותי?
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר אולי תוכנה שאפשר לשנות בעזרתה את ה-Pitch של הקול כשמדברים במיקרופון, אבל שהשינוי יהיה בזמן אמת? אני יודעת שיש את AV אבל השינוי שם בא בדיליי.. זה אפשרי בכלל? או שזה תלוי בכרטיס הקול שלי? תודה,
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני צריך אותו בעיקר לסרטים ומשחקים http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1394 והאם הוא יתאימם לרמקולים האלה??http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=37907
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
אהלן, עברתי קצת על הפורום וראיתי המלצות על מסכים בגדלים קטנים מזה.. מישהו יוכל להמליץ על מסך איכותי בגודל הזה ? (מצאתי את הדגם הזה של פיליפס לעת עתה 37PF5321) העדיפות היא למסכי פיליפס (שמעתי שהאיכות שלהם מעולה). עיקר השימוש יהיה לצפייה בסרטים וטלויזיה פה ושם נ.ב,אם אפשר לקבל המלצות למסכים שהרמקולים נמצאים בתחתית המסך ולא בצדדים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-