אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים מה עדיף לי ???? אחד על אחד !!! שני הדגמים הספציפים האלה !!!
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב של 3500v של איזה חברה כדאי logitech creative וכו' וכמה הם יעלו?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- יש לי 3 הצעות תגידו מה כדי אם כדי : 1.אלטק לסינינג דגם 2121 2.1 256 ש"ח 2.קריאטיב דגם 370 2.1 מחיר 180 ש"ח 3. WINNER HN480B 2200W 2.1 מחיר 100 ש"ח 4. HN21 2800W 2.1 WINNER מחיר 50 ש"ח שמעתי את האלטק בחנות עוצמה מאד מאד חזקה אבל נשמע קול מאד מתכתי אולי בגלל שהציבו אותם במקום פתוח
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה דברים : האם הבאס של הHK sound sticks יורד נמוך ? איזה מערכות 2.1 יש,שהסאב שלהם איכותיים ויורדים נמוך? איפה יש z2300 בתצוגה והאם באמת אין לה מיד והבאס בומי מידי? אודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעייה שאני כבר תקוע איתה יום וחצי.. רציתי לשדרג קצת את הסאונד במחשב שלי, אז מערכת רמקולים 5.1 שעובדת כרגע מצויין, וכרטיס קול Sound Blaster Live! 24 bit של creative שעושה לי קצת בעיות. עשיתי את כל ההתקנה כמו שצריך, אבל כאשר אני מחבר את הרמקולים לכרטיס קול, רק היציאה הראשונה של הכרטיס קול עובדת. לא משנה איזה רמקולים מחוברים לאן, תמיד מה שמחובר לראשון עובד. כל ההגדרות נראות טוב, ועשיתי DISABLE לכרטיס קול המובנה הקודם שלי ב- BIOS. מה יכולה להיות הבעיה?? תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
http://thejames.onfinite.com/album/53358/53798/ מזה נותן יותר?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר 2 כרטיסי קול במחשב אחד וע"י לשמוע ב4 רמקולים במקום ב 2. שאלה 2: איך אפשר לחבר מחשב למערכת CD ישנה עם רמקולים מרשימים(אני לא מדבר על מתאם דרך הקסטה ואין לי את החיבור המיוחד הזה שיש במערכות יותר חדישות)
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
היי ברשותי מערכת של KOSS הכוללת 5 רמקולים קטנים כפולים וסאב אקטיבי הבעיה הכי גדולה שמציקה לי היא אין שלט עבור המערכת והשליטה על הווליום נעשית באופן ידני דרך הסאב האקטיבי נא עזרתכם במציאת פתרון לבעיה באופן אלחוטי כי אני משתגע מלקום כל רגע לכוון את הסאונד בעבר רציתי לחבר מערכת קטנה או רסיביר אך נאמר לי על ידי מספר מכרים כי זה יגרום לסאב להישרף תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, קוראים לי סטס ואהי אחד האנשים שפחות מסתדרים עם מחשבים אך עדיין חולה על מוזיקה! רכשתי לאחרונה את מכשיר ה- ZUNE ואני מאוד מסתבך עם התוכנה שלו. אשמח אם מישהו כאן יהיה מוכן להושיט לי יד ולתת לי מדריך מקוצרר לשימוש יעיל בתוכנה בדגש על העברת סרטים! זה באמת מאוד קריטי לי כיוון שאני רוצה לנצל את יכולות הנגן שלי. דבר נוסף, יש לי טיפה בעיה עם הווליום - הוא משתנה בין שירים שונים! אני יודע שאלו שאלות דיי מציקות אך אני ממש חייב את עזרתכם... בתודה מראש! נ.ב מי שרוצה להגיד לי לפנות לאתר של זון אז בבקשה לא כי האתר שלהם סתם מסורבל!
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בלי כרטיס קול מובנה אז אני צריך הצעה לכרטיס קול. אני לא מהאנשים שחולים על מערכות סראונד וכל זה אני פשוט מחפש כרטיס קול רגיל שיהיה מוזיקה במחשב. וכן רמקולים 2.1 איכותיים בלי להשתגע במחירים. תקציב לשניהם 500 ש"ח גג עדיף כמה שפחות!
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
ש לי 7800GT עם 2 יציאות DVI . אחת מחוברת למסך המחשב LCD. אני מתכנן לקנות עכשיו טלוויזית LCD 32 אינץ' שתומכת בHDTV ואני רוצה לחבר אותה למחשב. האם היא תקלוט סרטים של HD שיש לי על המחשב? הסרטים כבר מקודדים ב 720p ועוד שאלה,יש כבר אפשרות לקנות סרטי DVD-HD מארה"ב איך אני יוכל לנגן אותם,צריך נגן מסוים? יש כבר כאלה בארץ?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, לא הייתי בטוח אם זה הפורום המתאים, אבל שווה לנסות... אני קונה בקרוב טלוויזית 32" LCD שקיימת בה כניסת VGA יש לי מחשב עם כרטיס מסך Radeon X1950 Pro ורציתי לדעת על איזו רזולוציה אני אמור להגדיר אותו כדי שיעבוד עם הטלוויזיה? במפרט כתוב שהטלוויזיה עובדת ברזולותיה של 1366X768, שזה לא סטנדרטי למחשבים... מישהו יודע אם כרטיס המסך שלי תומך ברזולוציה הזו, או שיש איזה טריק אחר? איך העסק יעבוד? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שעומדים אחד ליד השני וזוג רמקולים אחד, אני מעוניין במפצל שיתחבר לשני המחשבים ושבלחיצת כפתור ניתן יהיה לעבור משמיעה במחשב אחד לשמיעה במחשב השני. למשהו יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אממ אז ככה אני מחפש אתר או דרך כלשהי לברר איפה לדוגמא באריזונה בארה"ב יש נגן מסויים... וזה ייתן לי רשימת חנויות מיהשו מכיר? זה ממש יעזור לי
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה לרמקולים למחשב מהתקציב הזה ושיהיה להם אפשרות לחיבור לאוזניות יכול להיות 2.1 5.1. וכו' תודה
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אוקיי אז בוא נתחיל ככה.. בהגדרות של הקול הכל שם בסדר , המיקרופון עובד (יש לי 2 ) והם עובדים לא 100% אלא 2343254335% התקנתי את הדרייברים שבאים עם הדיסק של הלוח אם.. וגם ניסיתי למחוק ולהתקין שוב.. הורדתי את הדריבר של הלוח אם שלי .. קיצר .. עשיתי ה-כ-ל ! מה הבעיה? http://img156.imagevenue.com/img.php?image=04134_untitled_123_1117lo.JPG רואים? הירוק והכחול עובדים... אם אני מכניס משהו זה ישר קופץ ונותן לי להגדיר את החיבור.. אבל החיבור הוורד של המקירופון לא עובד.. אני מכניס מיקרופון אבל כלום לא קורה.. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש הבדל בין כרטיס קול מובנה שמגיעה עם הלוחות החדשים לבין ה-XFI של קרייטיב וכטיסי קול בקטגוריה הזאות. אני מתכוון הבדל רק בשמיעת מוזיקה וצפיה בסרטים. תודה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מקווה שזה הפורום המתאים.. התבלבלתי פה קצת בכל אופן יש לי נגן DVD ישן ביותר (מלפני 4 שנים בערך, מהתקופה שרק התחילו לצוץ נגני DVD וכל אחד עלה 2500 ש"ח ויותר) ויש לי בעיה עם צריבת סרטים בשבילו. הוא יכול לקרוא צרובים אבל בדף נתונים רשום שהוא קורא DVD-Video (ולא DVD-/+R). אני זוכר שפעם צרבתי סרט בתוכנה אחת והוא קרא אותו למרבה הפלא אבל מאז אינני זוכר איזו תוכנה זו הייתה ומאז הוא גם לא קרא אף דיסק צרוב. אפילו צרבתי כמה פעמים על מדיה DVD-R סרט בלי כתוביות ובלי תפריט ועדיין לא עבד. הוא מנסה לקרוא אותו שעה תוך כדי השמעת קולות מוזרים של תזוזת העינית אבל בסוף הוא רושם "NO DISC". מישהו יודע מה לעשות? אולי פורמט הצריבה שונה? תודה מראש לכולם נ.ב. כשצורבים דיסק DV…
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום. אין לי צורך בהקלטה אלא רק בצפייה. אין גם צורך בצורב DVD אלא רק בכונן DVD טוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
-
חשוב שיהיה כסוף ומאתר אינטרנט אמין.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אז ככה, הדריבר של הכרטיס קול שהיה מותקן יחד עם הדרייברים של ה- Nforce 5.10 גרם לי לבעיות בסאן אנדראס. לפתרון הבעיה הסרתי את הדרייברים של הקול , והורדתי דריברים נפרדים לכ. הקול מהאתר של Nvidia. עכשיו מה שחסר בדריברים האלה , שהם לא מגיעים עם ה- Equalizer של Nvidia. יש דרך להוריד דרייברים עדכניים, שלא יגרמו לי לבעיות שכוללים את האקוולייזר של Nvidia? (אני מתכוון לחבילה נפרדת של הכ.קול) תודה!
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי קנו לי מגבר מדגם PROAUDIO AV505 ויש לי איתו רק בעיה אחת .. נלקח מהאתר זאפ אחת התגובות של הגולשים.. הבעיה השניה והרצינית הרבה יותר: פרו אוודיו חשבו שהם חכמים ועשו מן מנגנון כזה שיכבה את הרמקולים לאחר 3 שניות של שקט, וידליק אותם כשיש סאונד. מה שקורה במצה כזה, שפשוט אי אפשר לשמוע איתו כלום, ולראות איתו סרטים זה בכלל סיוט. הוא כמובן מדליק אותם, אבל מה שקורה שמפסידים את השניה הראשונה, ושועמים חצאי מילים בסרטים, או פחות צליל אחד בהתחלה של שיר עד שהוא מדליק אותם. זה בעיה שגולש אחד רשם ...לי אין בעיה עם הסרטים אבל אני עובד עם מוזיקה אז מה שקורה זה שאני מדליק נגיד ווינאמפ אז אני מתחיל לשמוע תשיר אחרי איזה 2 שניות...ולפני זה הייתה לי מערכת ביתית וזה לא היה קורה השאלה מה אני יכו…
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
הדרישות שלי בעיקר: 1. כניסה לאוזניות 2. סאב וופר 3. של חברת Creative אני יכולה להגדיל את התקציב במעט בשביל לקבל מוצר טוב יותר. תודה לעוזרים. נ.ב האם מישהו כאן מכיר חנות זולה ואמינה באזור המרכז?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
האלן,עד אתמול שמעתי כמו שצריך והיום אין לי קול במחשב.שמתי לב לדבר הבא http://img210.imageshack.us/my.php?image=newbitmapimagexj4.jpg התקנתי דריברים מהדיסק של הלוח אם לא עזר,התקנתי מקודדים כי חשבתי שזה הבעיה (בטח לא עזר )עשיתי שחזור מערכת לאתמול גם לא עזר. עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-