אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אבל חשוב מאוד שהאוזניות יהיו באותו האורך ולא שאוזנייה אחת תהיה ארוכה יותר מהשנייה כמו שיש בהרבה אוזניות כאלו שאחת שמים באוזן והשנייה ארוכה יותר כי היא באה מסביב לצוואר.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי כרטיס מסך מובנה מחובר ב- D-SUB למוניטור - צג המחשב. בנוסף יש לכרטיסיציאת DVI-D. קניתי כבל מתאים כלומר צד 1 DVI צד שני HDMI במטרה להעביר את התמונה ללא קול ולצפות בסרטים באמצעות טלויזית LCD בעלת כניסת HDMI. בפועל מה שקורה הוא שעד שה-XP עולה רואים בשני הצגים מהרגע שה-XP עובר את שלב העליה כלומר לפני הוא מגיע ללוח הבקרה אני מצליח לראות בטלויזיה ובמוניטור את השלב הראשוני - כך שאני מניח שSETUP מוגדר כהלכה, אלא שלאחר עלית ה-עוד לפני קבלת שולחן העבודה התשדורת לטלויזיה מפסיקה ואני מקבל תצוגה רק על המוניטור (צג המחשב). כרטיס המסך שלי מובנה 6150 NVIDIA לוח ASUS M2NPV-VM אשמח לקבל עזרה כיצד אפשר לצפות בטלויזיה לאחר עליית הXP ניסיתי המון אפשרויות עם תפריט כרטיס המסך…
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי פשוט כרטיס ישן יחסית שאין לו 2 כניסות-כלומר מיק' וINPUT שהם מופרדים, וכרטיס SB LIVE! שמקליט סביר... מישהו מכיר דבר כזה שמאפשר לעבוד עם השני כרטיסים בו זמנית? נניח לבחור ערוץ הקלטה מה SB, וערוץ הקלטה מה ESI?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
dvd שלא קורה mp3 לאיזה פורמט צריך להפוך את קובצי ה-mp3 על מנת שיהיה ניתן לשמוע את הקבצים ב-dvd בדיסק dvd לא ניתן לצרוב קובצי אודיו כמו ב_ cd
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
המחיר בשוק שלה הוא 1760 ואני יכול לקנות אותה חדשה ב-1300 ש"ח. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכם! קניתי גיטרה חשמלית,אני מעוניין לחבר אותה לכרטיס קול שלי ולהקליט את עצמי מנגן ולשמוע אותי דרך האוזניות. יש לי כרטיס אקסטרים מיוזיק של קריאטיב! לאיפה אני מחבר את הכבל? צריך לקנות מתאמים? וכל מידע אחר חשבו אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
עוד מעט אני מתחדש במסך. אני אחבר את המחשב אליו. כרגע הרמקולים שלי לאותו מסך הם Z-640 של לוג'יטק. האם ניתן לחבר את הרמקולים לרסיבר, ואז למחשב. שהאות והצליל יהיו יותר איכותים מאשר הכרטיס קול של הלוח אם שלי? הלוח אם- DFI lanparty nF4 ultra-d הרסיבר : ONKYO TX-SR603E קישור לרמקולים העלובים [עצוב] http://www.techwarelabs.com/reviews/aud ... tech_z640/ תודה! עריכה****, שכחתי לציין, שהרסיבר מחובר כבר לפלזמה למערכת 5.1 בסלון, DVD , וידיאו, CD PLAYER מאוד ישן, YES MAX עוד מעט וידיאו +DVD משולב של LG.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
האם יש איזה איקוליזר במחשב, לא בתוכנה כמו בmadia player אלא ממש במחשב עצמו?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
הוריי מתכוונים לקנות בקרוב LCD37 לסלון. הם החליטו שהם מעוניינים בגודל הזה מכיוון שראינו LCD42 אצל מישהו אחר עם סלון בערך בגודל של הסלון שלנו ולדעתם זה גדול מדיי. הוחלט 37 אינצ'. שמנו עין על LCD37 של סמסונג מסדרת "בורדו פלוס R8". http://www.crazyedi.co.il/products/83111 האם למישהו יש ניסיון עם הטלוויזיה הזאת ויכול לאמר לי איך היא? בכל מקרה, המפרט שלה מאוד מרשים אבל השאלה היא איך היא במציאות. ללכת לתצוגה ולהסתכל לא ממש אופציה ריאלית, מכיוון שכבר היינו בתצוגה וזה ממש ברור שהם מכוונים את עשירות הצבעים לטלוויזיות עם הכי הרבה אינטרס מכירה (כלומר, הכי הרבה רווח), חוץ מזה שעם כל המפצלים האיכות ממש ירודה. האם יש לכם המלצה ל-LCD37 נוספות עד כ-8000 שח? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אפשר לראות טלוויזיה דרך תוכנות צפייה (Mediaportal, dscaler) בWIN XP שהוא לא מדיה סנטר?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
נתחיל מהתחלה, אז ככה חבר שלי הביא לי ממיאמי את הכרטיס הזה http://www.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=15854 במקום להביא לי את הכרטיס הזה http://www.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=16559 עכשיו הכרטיס עצמו עלה לי 620 שקל אבל כמו ששמתם לב, הכרטיס השני בא עם הפאנל והשלט עכשיו אני בבעיה כי אני יכול להחזיר אותו, אבל לא בטוח שהוא ישלח שוב את החבילה השניה, כי הספק שם לא רוצה לשלוח ואני לא יודע אם להשאיר אותו , כי חשבתי שאני אוכל להשתמש בפאנל ולנצל את הכררטיס יותר ואם בכלל המחיר שווה להשאיר אותו
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב עם כבל שבקצוות הוא צהוב שמתחבר לטלוייזיה וככה אני רואה אבל מה? אני רואה שחור לבןןןןןןןןןןןןןןןן ואיייייייי אתם לא יודעים איך אני מתעצבן אני שינית את הגדרות בפורמט וכלוםםםםםםםםםם אני עדכנתי את את הדרייברים וזה עבדדדדדדדד אבל אחרי זה אני הוצאתי את הכבלללל שוב פעם שחור לבןןןןןןן נוווווווווווווו עזרההההההההההההה
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
איזה אוזניות זולות אבל טובות אפשר למצוא עד כ150שח? (גם עם מיקרופון) ראיתי את ה logitech PC gaming headset.. איך הוא? איזה עוד טובים? כאלה שאפשר למצוא בחנויות ויתנו צליל איכוותי (כמה שאפשר) במוזיקה וטובות למשחקים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הטלווזיה הבאה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=586480# אבל יש מין דבר כזה קו שעולה במסך והאיכות לא משהו, לא רואים מובן כ"כ והקו הזה הוא יחסית גדול וזה נראה מהפלורסנטים מאחור. זה נורמלי?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, אני די בור בתחום המסכים והטלויזיות אז אני צריך את עצתכם.. יש לי המון סרטים וסדרות טלויזיה על המחשב ונמאס לי לצפות בהם על מסך קטן וישן של 17 אינץ' אני רוצה לקנות מסך טלויזיה שיהיה ליד המחשב (לא במקום ה-17") וישמש לי לצפיה בסרטים ובסדרות, PS1, משחקי מחשב וגם לפעמים לשידורי ערוצים רגילים (במידה והנקודה שיש לי בחדר עדיין פעילה) הגודל שאני רוצה הוא בסביבות ה-20-25 אינץ' והמחיר לא יכול להיות בשמיים. השאלות שלי הן האם בכלל עדיף מסך LCD של טלויזיה בשביל השימושים הנ"ל או שמא כבר עדיף להשקיע במסך של מחשב? במידה ואני אקנה מסך טלויזיה, כמה קשה זה לחבר את זה למחשב? (יש לי שתי יציאות DVI מהכרטיס מסך [7600GT] ) איזה מסך הכי כדאי לקנות במחיר של עד 2000 ש"ח - אם יש חיה כזאת בכלל. חש…
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
א.יש איזה שהוא אתר אמין להזמנת כרטיסי קול מח"ול? ב.מה בדיוק המיסוי שיהיה על כרטיס כזה? ג.במידה ומביאים לי כרטיס מקולקל מה קורה?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
ראיתי אצל חבר באוטו שיש לו טייפ כזה של קלטות\קסטות ויוצא משם חוט והוא מתחבר לMP3 איפה אני יכול להשיג כזה דבר וכמה זה עולה?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני מעוניין לחדש את מערכת הקולנוע הביתית שלי והחלטתי להתחיל עם החלפת סט הרמקולים הישן של חברת PEERLESS שיש לי. יש ברשותי רסיבר קנווד KRF-V4060D. קיבלתי הצעת מחיר סטי רמקולים הבאים: סט של 5.1 חברת Pure Acoustics דגם LORD ב-2400 ש"ח. סט 5 רמקולים של American Acoustics דגם Horizon ב-2900 ש"ח. את ה-LORD אני מכיר מחבר שלי והם נשמעים לי באוזן די טובים. ה-Horizon נשמעו לי בחנות יותר טובים מאשר ה-Lord. השימוש העיקרי שלי הוא לסרטים, אבל גם שומע איתם מוסיקה. אשמח לקבל חוות דעת על שני הסטים ואם יש אחרים אשר מומלצים יותר בטווח המחירים הזה. כמו כן האם ההתאמה בינהם לבין הרסיבר היא טובה (אם יש צורך בכלל בהתאמה כזאת). ועוד שאלה אולי טיפה מפגרת: אחד הלבטים שלי לגבי הרמקולים Horizon היא שא…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לצערי אני לא מצליח לשמוע בכמעט בכל האתרים משהו שבעבר הצלחתי עם אותה חומרה .. במשחקים אני כן מצליח לשמוע אבל רק בחלק מהם . מותקנת אצלי התוכנה של SOUNDMAX שקיבלתי עם הלוח אם והיא מקוונת על רמקולים 5.1 סטראופונים. ןלי יש רמקולים עם סאב . אני לא מבין איך בעבר הצלחתי לשמוע ועכשיו לא .ד"א ניסיתי את שאר האופציות של הרמקולים באשף ההתקנות של התוכנה . תודה מראש לכל העוזרים. [br]פורסם בתאריך: 19.07.2007 בשעה 11:09:30 שכחתי לציין שבמדיה פלייר של הWIN אני כן מצליח לשמוע .אם מישהו נתקל בתופעה דומה עם התוכנה הנ"ל [sOUNDMAX]?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כל השאר עובד טוב מאוד, אבל כשאני נכנס למשחק GRAW2 לא שומעים כלום! זה היה לי ככה גם עם R6V. קיצר מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אוקיי הייתי במשחק רשת אחד במצב חלון והכל היה תקוע והחלפתי בין אוזניות לרמקולים והחזרתי והכל היה תקוע ופתאום נעלם לי הסאונד גם אחרי שעשיתי ריסטארט. איך אני מסדר את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש יריעה לצורך הקרנה (אחורית). השימוש של היריעה יהיה על משטח פרספקס שקוף שאליו אני מתכוון להקרין מאחור בעזרת מקרן. הגודל יחסית קטן - 75ס"מ על 45 ס"מ. מחיפוש ברשת נראה שאני צריך "Rosco grey rear projection screen fabric". מישהו יודע איפה אפשר לקנות יריעות כאלו בארץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות. המטרה שלי לקבל בעיקר כיוונים מדוייקים של הצלילים... למחשקי מחשב. יש לי כרטיס קול Audigy 4 7.1 והתכוונתי ללכת על מדוזות, אבל בסוף המליצו לי על Sennheiser HD555. הפרש במחיר בניהן לא גדול, אך ההשקעה לא קטנה, כך שלפני שאני רוכש, הייתי רוצה לקבל המלצות מכם בנוגע לשני הסוגים האלו של אוזניות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני קונה רמקולים חדשים למחשב ואני צריך עצות איזה רמקולים כדאי לקנות... אני לא מחפש משו' הכי טוב בתקציב עד 500 ש"ח יש לכם עצות לגבי חברה מומלצת מסוימת או דגם שיכול לעבוד טוב ולהרבה זמן אני קונה פחות בשביל גיימינג ויותר בשביל לשמוע מוזיקה... המלצות בבקשה
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם ה-DVD של LG דגם RC-288? המחיר נראה מאוד מפתה 200$ בדיוטי פרי אבל אני בספק כמה איכותי ניתן לעשות מוצר במחיר הזה. בתודה מראש, אור.
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-