אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת כמה דברים : האם הבאס של הHK sound sticks יורד נמוך ? איזה מערכות 2.1 יש,שהסאב שלהם איכותיים ויורדים נמוך? איפה יש z2300 בתצוגה והאם באמת אין לה מיד והבאס בומי מידי? אודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני משתמש כרגע בכרטיס קול של קרייטיב, האוודיג'י הראשון הראשון שיצא אני חשב, נקרא AUDIGY PLATINIUM EX חשבתי שאולי כדאי להשקיע בכרטיס קול מהסדרה החדשה של קרייטיב שהם ה X-FI וכל השאר, אני משתמש בכרטיס בעיקר למוסיקה וגם למשחקים... יהיה איזשהו הבדל משמעותי מורגש אם אני יקנה את הכרטיס הזה לתחום המשחקים והמוסיקה? ההבדל יהיה כמו ההבדל בין אוודיג'י לבין כרטיס קול מובנה? דרך אגב אני משתמש ברמקולים של לוגיטק דגם Z5500
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להתקין רמקולים באחר נפרד אשר מתחברים למחשב בכל טכנולוגיה שהיא ללא חוטים הכוונה שבחדר אחד יהיה רמקולים ובחדר הסמוך המחשב ישב עם הציוד שלו וכדי לחסוך שאלות במחשב עכשיו יש רמקולים אני פשוט מנסה לחסוך בחדר השני מערכת סטריאו במקום לקנות IPOD ואת הרמקולים שלו אני חושב שיהיה יותר זול לקנות רמקולים שיתחברו למחשב מרחוק בתודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
חברה ממש מעניין אותי לדעת בתור אחד שלא מבין בציוד אם המערכת שלי בסלון שווה משהו... המערכת מחוברת לSANSUI RZ-8150 ישן. הסנטר הוא : SoundWave CS-100 הקדמיים הם : NHT 1.5 וה REARS: SoundWave SL-50 תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1299700 בבקשה דעות. תודה,THANKS
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות LCD לחדר הטלווזיה תוצב שמרחק של 3 מטר מהמיטה יש משהו בתקציב?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עצה בנוגע לאוזניות תוך אוזן אכותיות במחיר בין 100 - 400 שקל . האוזניות הן למטרות מוסיקה בלבד. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום היום חיברתי את האיפוד שלי למחשב והוא זוהה כאיפוד חדש לגמרי. ניסיתי לעדכן אותו לפי הרשימה הקיימת על המחשב אבל הוא העתיק רק את השירים שנמצאים על המחשב ולא התייחס בכלל לשירים שמחקתי מזמן אבל *עדין נמצאים באיפוד!* איך אני מצליח להעביר את כל הרשימה שיראה לי גם את הקבצים שנמצאים כבר בתוך האיפוד והוא לא יודע שהם קיימים בכלל תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
קניתי Yamaha DVD-S661 ואני לא מצליח לעלות בו כתוביות בעברית. הDVD קורא DIVX אבל למרות שעל גבי הדיסק הכנסתי כתוביות בעברית על מסך הטלוויזיה הכתוביות ברוסית... מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
כרגע יש לי את ה-Live 5.1 מה אתם אומרים יש הבדל רציני שווה תהשקעה!?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
חברים שלום יש לי מערכת קולנוע בחדר כאשר הרסיבר הוא YAMHA דגם RXV361 המגבר עוצמתי אך ישנה בעיה בינו לבין הכרטיס המובנה שלי, אז כך שאני מנגן דיסק רגיל מהDVD או מעביר ברסיבר למצב של טלוויזיה אני שומע חזק, כאשר אני עובר ליציאת המחשב הסאונד צונח, כל הווליום במחשב על 100%, אני משתמש בלוח אם של GIGABYTE דגם GA-MA790FX-DS5 ומשום מה הכרטיס לא מספיק מספק עוצמה, הייתי רוצה המלצה על כרטיס חזק... בתודה מראש לעוזרים נאור
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
טוב, היתגלגל לידי דיסק קשיח (של מחשב נייד) וחשבתי לעשות ממנו דיסק נייד (או בקיצור, נידפק לי הנייד והדיסק שרד).ואז באה המחשבה "למה רק דיסק נייד אם אפשר לעשות ממנו יותר, נניח נגן MP3 או מציג ווידאו"... לעניין, מישהו מכם בטוח מכיר/ראה איזה נגן כזה או אחר אשר מוכרים אותו ללא הדיסק. לא? אז אני הכתובת... המלצות, טענות ודעות קדומות, גילי
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, כשאני מפעיל את הרסיבר על עוצמת קול נמוכה לא ניתן כלל לשמוע את הרמקול סנטר אך כאשר אני מגביר ונותן כביכול זרם חזק יותר הרמקול סנטר מתחיל לעבוד מה יכולה להיות בעיה זו ? האם חיבורים רופפים ? האם בעיה ביציאה של הסנטר ? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
היי , קיבלתי הקלטה של מרצה .כל משך זמן ההקלטה ישנו רעש קבוע תששששששש כזה . כיצד אני מעיף את הרעש המרגיז הזה ? בברכה יגאל.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
יש לי מיני דיסק sony mz-s1 וכל פעם שאני מנסה להעביר שירים עם התוכנה של sonicstage או של הjukebox התוכות נסגרות. איך אני אמור להעביר שירים למיני דיסק?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום יש לי DVD של APEX דגם DVX815 והוא קורא כל מה שצריך כדי לראות סרטים מהמחשב וצרובים וDIVX וXVID אני יודע את זה בוודאות עכשיו דיסקים רגילים שאני צורב עליהם סרטים אין בעיה בכלל אבל שאני צורב על DVD פה מתחילה הבעיה...הDVD רוב הפעמים עושה לי NO DISC ולפעמים שאני מנסה אחר כך עוד פעם פתאום הוא קורא...שמתי לב בהתחלה שזה קורא עם דיסקים שהמהירות שלהם היא 16 אבל אז ראיתי שגם באלה עם ה8 הוא עושה בעיות זה מעצבן אותי...ניסיתי לנקות אותו עם דיסק ניקוי עינית עדיין כלום...זה משהו שאני יכול ללכת לחנות ויחליפו לי או יתקנו לי או שיש עדכון או משהו? [br]פורסם בתאריך: 3.07.2007 בשעה 19:46:01 הבעיה תוקנה ע"י התקנת עדכון...תודה מנהלים לנהול בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום קוראים לי עמיר ואני צריך עזרה אני מעונין ליקנות רמקולים 7.1 אבל יש בעיה אני לא יודע עים הכרטיס קול שלי מתאים יש לי כרטיס קול מובנה ששמו codec cmi9880 לפי מה שקראתי הוא עובד בשיטה של 7.1 אבל יש רמקולים שדורשים כרטיס קול מאותה חברה לדוגמא הקריאיטיב אני מעונין ליקנות השאלה עים אני יקנה ואני יהנה מהסאונד של כל הרמקולים ? בתודה מראש עמיר
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
יש לי שני נגנים : 1. IRIVER H10 2.SANDISK SANSA e140 אתמול כמו פעמים אחרות המרתי דיסקים שלי (מוזיקה) על ידי המדיה פלייר (גרסה 9) לנגנים, שירים מוגנים .... לא יודע הורדתי מלא דיסקים לנגנים ופתאום שניהם לא מנגנים את ההמרות האחרונות(wma). מה עושים ? נתקלתם בתופעה? אנא עזרתכם. דרך אגב כיצד אני מפרמט את הנגנים? (יש לי את התוכנה של סנסה ולו מצאתי שם שום דבר בקשר לפירמוט) אנא עיזרו לי תודה
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
טוב מכיוון שאני לא רוצה להקפיץ את הת'רד שמופיע בדף השני אני פותח נושא חדש כמו שרשום בכותרת - אני מחפש אוזניות לנגן G3 שלי וגם למחשב מדי פעם. אני צריך שיהיו נוחות גם לספורט כמו ריצה. עברתי על מדריך קניית אוזניות של CNET ובחיפושים פה. למרות זאת, אני עדיין מתלבט - בין אוזניות קליפס לבין קשת \ עורף מבחינת פתוחות\סגורות חשוב לי שלא יהיו מנותקות מהסביבה. כמו שרשמתי בת'רד הקודם, לG3 יש מגבר חלש - 26Mw סה"כ בשני הערוצים יחד. ולכן אני לא חושב שהPORTAPRO יתאימו מה אתם ממליצים? התקציב שלי הוא בערך 200 שקל (ואני מבקש מחבר להזמין לי דרך חנויות בריטיות שמופיעות בEBAY)
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אשמח לקבל מספר המלצות למסך "32 בתקציב מקסימלי של: 3.5K שימושים עיקרים (בהתאמה, 1-השימוש העיקרי ביותר) : 1. HOT 2. DVD 3. PS2 תודה.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב HTPC והייתי רוצה שהוא יעבוד כמו ב- YES MAX: שיהיה מסוגל להקליט 2 ערוצים במקביל. יכולת להפסיק באמצא תוכנית בשידור חי ולהמשיך אותה אחר כך. שיקודד אותם בצורה טובה למחשב. אני לא בטוח אם יש כרטיס כזה אז תגידו מה אפשר לעשות. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מבין החברות השונות שמייצרות רסיברים ומגברים, אילו ידועות בתור כאלה שמוצריהן נוטים יותר להיות בעלי צליל "חם" ואילו - צליל "חד" או "אנליטי" (משהו כמו היחס שבין Sennheiser ו-Grado בתחום האוזניות)?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
יש לי בעייה, אני לא מצליח להפעיל את ה5.1. יש לי שתי מערכות של רמקולים ושתי דיוידי יש לי פרוסאונד 9900 ובדקתי שם זה פועל ככה שאני שולל את האפשרות שהבעייה ברמקולים או מגבר. הדיוידי מוגדר על רב ערוצי ככה ושאני עושה בדיקת דרך ההגדרות שומעים בכל הרמקולים אבל זה עושה בעיות שכל פעם לא שומעים מרמקול אחר, בעייה מוזרה כזו .יש למישהו מושג האם הבעייה בהגדרות או בדיוידי ??? גם לא הצלחתי להפעיל את העידכון צרבתי כמו שכתבו באתר וזה לא מעדכן את הדיוידי
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
כנראה אח שלי הקטן נגע במשהו ויש לי עכשיו בעיה בכל כל פעם שאני שם שיר במחשב אני שומע את השיר בפלייבק גם במשחקים אני שומע כזה פלייבק ולא שומע קול אמיתי החלפתי את הרמקולים אז כנראה זה לא מהרמקולים? מה זה יכול להיות אני משתגע אני חייב עזרה דחוף נגיד בשירים אני לא שומע תזמר טוב אני שומע אותו כזה ברקע וממש חלש יש לוח אם של gigabyte p965 שם יש את הכרטיס קול אז יכול להיות שהוא נגע שם במשהו?
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי ממיר של הוט שבחיבור דרך האנטנה אני רואה ומקליט מצויין(כרטיס טלויזיה) אך הבעיה בחיבור אנטנה שאני מקבל רק את התחנות הרגילות ללא התחנות של הדיגיטלי. בכדי לצפות מהממיר ממש, אני צריך להתחבר דרך AV אבל אז יש הפרעות וגלים בתמונה. האם זה קשור לאיכות הכבלים(rca)? המרחק 5 מטר. אם אחליף לכבלים מסויימים, האם אקבל שיפור?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-