אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי מחשב חדש, עם לוח אמ GigaByte 945P-S3, יש לי רסיבר של קולנוע ביתי + רמקולים 5.0, הייתי מעוניין לדעת איך אני מחבר את הכבל עם היציאה הקוקסיאלית (משהו כזה) מהרסיבר ללוח אמ ולשמוע באיכות המתאימה? בתודה מראש, חביב.
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
חברה ממש מעניין אותי לדעת בתור אחד שלא מבין בציוד אם המערכת שלי בסלון שווה משהו... המערכת מחוברת לSANSUI RZ-8150 ישן. הסנטר הוא : SoundWave CS-100 הקדמיים הם : NHT 1.5 וה REARS: SoundWave SL-50 תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אהליין, בבקשה אנשים אני כבר משתגע.... חיברתי את המחשב לטלויזית LCD שלי, אבל הוא מגיב רק שאני מחבר את יציאת ה VGA... יש לי כבל SVIDEO איכותי אפילו מחובר במקביל לטלויזיה וכלום לא קורה שם.. קראתי את המדריכים של NVIDIA והם אומרים שכולה צריך להגדיר יציאה כפולה, אז אני הולך ללוח בקרה המשוכלל שלהם והוא לא נותן לי לעשות את זה אני אשכרה רואה אפשרות אחת בלבד.... מה עושים? איך מגדירים את זה?? למה זה כזה מסובך?? התקנתי את הדרייברים לכרטיס מהתחלה לשום דבר לא השתנה... איפה מגדירים לכרטיס על איזה יציאה להתמקד... חשוב לציין, אני על ויסטה... תודה תודה מראש! ומי שיודע את זה מבחינתי גאון....
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
יש לי כרטים מסך מסוג GIGABYTE 8600GT 512MB ויש בו כרטיס טלוויזיה. אני לוקח את המפצל ומחבר אותו לכרטיס במפצל שלי יש 4 כניסת כחול ירוק אדום וS-VIDEO העגול הזה, ובממיר של YES יש לי רק חיבור צהוב אדום לבן. איזה כבל אני צריך? אם בכלל אני יכול לעשות את זה? ואיך? ככה נראה הכרטיס: http://www.overclockersclub.com/siteimages/articles/gbyte_86_gts_silent/8_thumb.jpg והוא מגיע עם סוג של מפצל לחיבור HDTV ולטלוויזיה (אני חושב): http://www.gigabyte.com.tw/FileList/Accessory/vga_accessories_hdtv2.jpg ובאתר שלהם רשום TV-OUT בבקשה תעזרו לי דחוף תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
הייתי מעוניין את חוות דעתכם אודות הLG SCARLET 32".... מה אתם אומרים על HD TX-32LE8 פנאסוניק. ואם יש טלוויזיה מרשימה יותר בטווח מחירים זה ,אשמח להצעות אני מייעד את הטלווזיה לצפייה בסרטי HD מהמחשב, צפייה בכבלים,אולי XBOX 360 וכו'. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש בעיה עם צלילים על המחשב ... שהוא מפעיל תמחשב יש לו צליל של תפתיחת windows ... אבל אחרי זמן מה הצליל נעלם ... והוא לא יכולה לשמוע מוזיקה לא יכול כלום ... הוא ניסה להתשמש בדיסק של הלוח אם אבל זה עדיין לא עוזר לו ... זה הלוח אם שלו ... מקווה לעזרה ... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אז באמת יש הבדל ששווה השקעה של עוד 100 שקלים בשביל הספיירו או הספוט לעומת הקריצ'ר ? תודה (:
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
קניתי CREATIVE 4.1 ולאן אני מחבר במחשב את האחוריים?
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
מה דעתכם על creative sound blaster audigy 1394 ב- 300 ש"ח? שווה לקנות? השימוש הוא לשמיעת מוסיקה
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יש לי כבל טלווייה עם S VIDEO משני הצדדים הכל עובד ובסדר אבל בהתחלה שהשתמשתי בו ראו באיכות נורמלית ועכשיו האיכות ממש גרוע ובלתי נסבלת.... לא יודע בגלל מה זה קרה.... בהתחלה חשבתי שזה בגלל הסידור של הכבל, אבל אחרי ששיניתי אותו שום דבר לא קרה... מה עושים? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יש כלכך הרבה דגמים בשוק, וביחס ישר כלכך הרבה רמאים, רציתי לדעת על טלוויזיה מומלצת, אתם תגידו LCD או פלזמה, ואני אשמח לדעת האם יש צורך נFHD או ש HDR מספיק. אה כן, וגם על חנות מומלצת עם תנאי תשלום ואחריות טובים. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום קניתי רמוקלים creative t6060 5.1 ויש לי כרטיס קול סאונד בלסטר 5.1 של קראטיב בכל אופן חיברתי הכל כמו שצריך הגדרתי במיקסר 5.1 ואני שומע בכל הרמקולים חוץ מהסנטר עשיתי במיקסר test אפשררות שבודקת את כל הרמקולים ואכן הכל עובד גם הסנטר אבל שאני שומע מוזיקה אני לא מצליח לשמוע בו הבנתי שאפשר לשמוע אותו רק בסרטים של 5.1 אבל גם הבתי שיש איזה קובץ שמתקינים וזה מסדר שהיה אפשר לשמוע גם שירים דרך הסנטר תודה
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב DELL INSPARION 9400 אני רוצה ליקנות רמקולים של לוגיטק 5.1 אך למחשבי איל יציאה ל 5.1 אחריי בירורים הבנתי שאפשר ליקנות כרטיס קול חיצוני אשר מיתחבר דרך USB האם זה כדאי? לא יעשה בעיות? והכי חשוב אם יהיה לי סראונד ?
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
היי, לאחר שנהרס הזוג הקודם, הזמנתי חדשות שהגיעו היום במחיר של 560 ש"ח כולל משלוח... שאלה קטנה לידע אישי, בן דוד שלי אמר לי שצריך לתת לאוזניות לעשות Burn In ולתת להן לעבוד בלילה על ווליום נמוך...ש"יתחממו" (??) קצת. לי נשמע ככה ככה... וחשבתי להתייעץ עם מקצוענים ומבינים בנושא קודם, אז מה אתם אומרים? יש צורך לעשות משהו מיוחד? תודה!
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס TV המחובר בחיבור RF לממיר של YES יש וידאו והוא מצליח להקליט אבל אין אודיו מה עושים ואיך מחברים תודה
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יש חיה כזאת ב 400 שקל שיהיה אפשר להבדיל בין המובנה בביצועים? למשחקים , סרטים מוזקיה ... תודה.
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש כרטיס T.V חיצוני איכותי ,מה היא המלצתכם? עד 800 ש"ח כולל רדיו , אם יש שוני באיכויות של התמונה , תודה
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
מה אתם אומרים מה עדיף לי ???? אחד על אחד !!! שני הדגמים הספציפים האלה !!!
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות טלוויזיה LCD, הוא מחפש משהו עד 4K. זה 2 הדגמים שהוא בחר לקנות מהם: 26LC51 LG 26WL65 TOSHIBA אלה טובות יחסית למחיר או שיש הצעות יותר טובות יחסית למחיר??[br]פורסם בתאריך: 28 יוני 2007, 19:22:33 אני זקוק לזה בהקדם, מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
בסוף אחרי התלבטויות החלטתי ללכת על 5.1 ואלה X540 נראים לי הכי טוב כל ביקורת משבחת אותם המחיר הוא די גבולי בשבילי 650 אבל אני מוכן לההשקיע בשבילם מה אתם אומרים עליהם \ יש אולי משהו טוב יותר?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום יש לי את המקולים creative inspire t7900 שמתי אותם על הקירות אבל שני האחוריים לא מגיעים עם הכבלים שלהם מה שחסר לי זה עוד איזה מטר\ 2 מטר לכל אחד מהם כדי להגיע לסאבוופר אני חושב שזה כבלי rca שלכל אחד יש אדום ושחור שנכנסים ברמקול ובצד השני יש rca זכר אז השאלה שלי האם בראשון לציון והסביבה יש חנות שמוכרת כבל של מטר או 2 מטר שבקצה אחד יש לו rca נקבה ובצד השני יש לו rca זכר כדי שהם יגיעו לסאב? אני חיפשתי בחנויות ולא מצאתי תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני רוצה לשים קליפים של ארץ נהדרת. אני צריך להמיר אותם איכשהו (איך בדיוק ??) או שאיך שהם (XVID) זה בסדר ?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אפשרות (אני כמעט בטוח שיש) לחבר מיקסר לתוכנה? ואם כן...אז איך עושים את זה? יש לי 2 כרטיסי קול אם צריך אבל כרגע אני משתמש רק באחד מהם ערוץ אחד של המיקסר הולך ל line in והשני ל line out ועובד לי סבבה עם טרקטור (Traktor) תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
על איזה רמקולים אתם ממליצים? לא צריך משהו מוגזם, הרמקולים ישמשו בעיקר לסרטים ומוזיקה (לא רוק ולא טראנס). התקציב 500 ש"ח תודה מראש נ.ב עדיף שהרמקולים יהיו כמה שיותר קטנים.
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שילחו לי בבקשה עותק של תוכן תיקיית ה-SYSTEM, כי תיקיית הסיסטם שלי נמחקה והנגן מתפקד מאוד לא טוב מאז. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-