עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. האם מישהו יודע מי נותן שירות תיקונים לרסיברים של פיוניר בארץ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  2. Started by Sa,

חברה ממש מעניין אותי לדעת בתור אחד שלא מבין בציוד אם המערכת שלי בסלון שווה משהו... המערכת מחוברת לSANSUI RZ-8150 ישן. הסנטר הוא : SoundWave CS-100 הקדמיים הם : NHT 1.5 וה REARS: SoundWave SL-50 תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  3. Started by Gil Baer Hunter,

קניתי לאחרונה מערכת רמקולים של creative T6060 המערכת מצוינת אבל החוטים של הרמקולים קצרים מידי , איפה אוכל למצוא חוטים מאריכים לרמקולים כאלה ? וכמה זה אמור לעלות ? תודה רבה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  4. Started by Cryptonite,

אני קונה מחשב שיחובר בצורה קבועה למסך. השאלה היא איזה מסך עדיף- LCD TV / LCD PC / פלזמה. יש לציין כי זה כנראה יהיה בחדר שינה כך שזה צריך להיות בערך 25 אינץ'. זה יהיה בעל חיבור HDMI, וחשוב שזה יראה את הכול ברזולוציה, איכות וחדות גבוהה ביותר (יש לי ניסיון עם זה ומשחקים מופיעים בטשטוש) אני אשמח לקבל דעות, המלצות והצעות תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  5. Started by spinchicken,

אני מחפש כרטיס קול להקלטה באולפן ביתי חובבני. הכרטיס צריך להקליט גיטרה, מקלדת שליטה, ומיקרופון. ובנוסף להיות איכותי בהשמעה. עלות עד 1500 שח א. למישהו יש המלצות? ב. איזה פיצ'רים קיימים ומה כדאי שיהיה בכרטיס כזה? ג. האם קנייה באינטרנט כדאית או שהתמיכה מחנויות קיימות בישראל מצדיקה את המחירים?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  6. Started by asilbob,

MX5021וAltec Lansing FX6021וAltec Lansing חשבתי הרבה על אחד הרמקולים האלו מה יותר כדאי ? מה יותר יפה חזק איכותי ? יש לי תATP3 ואני ממש ממש מרוצה אז בגלל זה בא לי על החברה אזות ..... עם יש לכם עוד אפשריות לרמקולים אולי יותר מומלצים אז זה יהיה יותר טוב ... כי אני זוכר שפעם הייו ממלצים על הרמקולים היום אני לא יודע -עכשיו הששאלה השנייה שלי אני רוצה לקנות כרטיס קול שיעשה לי את שיא האיכות מי הרמקולים ..... אבל שיהיה לי כמה שיותר זול ...... אין בעיה שיהיה קצת יקר בשביל שיהיה שיא האיכות אבל לא להגזים

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  7. Started by matvey99,

יש חיה כזאת ב 400 שקל שיהיה אפשר להבדיל בין המובנה בביצועים? למשחקים , סרטים מוזקיה ... תודה.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  8. Started by dneebrkr,

אני ממש מתקשה למצוא טלויזית LCD קטנה עם שלט המימדים צריכים להיות לא יותר גדולים מ 58 ס"מ רוחב (רצוי שהרמקולים לא יהיו בצדדים) וגובה לא יותר מ 53 ס"מ. וכמובן נושא השלט חושב מאוד כי את המסך הזה אני לא אחבר למחשב אלא לממיר כבלים. למישהו יש מושג? zap קצת פחות עזר לי

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  9. Started by bazi,

הייתי מעוניין את חוות דעתכם אודות הLG SCARLET 32".... מה אתם אומרים על HD TX-32LE8 פנאסוניק. ואם יש טלוויזיה מרשימה יותר בטווח מחירים זה ,אשמח להצעות אני מייעד את הטלווזיה לצפייה בסרטי HD מהמחשב, צפייה בכבלים,אולי XBOX 360 וכו'. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  10. Started by kheled,

שלום! אני מעוניין ליקנות רמקולים לחדר גדול (כמו סלון בינוני) שישמשו אותי גם למחשב וגם לטלויזיה LCD . שיהיו סטילים ומערכת בהספק כולל של 500RMS בערך.... כמובן גם המלצה אולי אם זה כבר דרך מחשב על כרטיס קול יחד איתם או עדיף מערכת קולנוע? למשל: רמקול למחשבוGIGAWORKS S750וCreative התקציב על הכל ביחד זה עד 2600 ש"ח אם מערכת קולנוע ביתי עד 3000ש"ח??? תודה על העזרה.....

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  11. מה דעתכם על creative sound blaster audigy 1394 ב- 300 ש"ח? שווה לקנות? השימוש הוא לשמיעת מוסיקה

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  12. Started by noam_mocca,

אני רוצה לקנות רמקולים למחשב של 3500v של איזה חברה כדאי logitech creative וכו' וכמה הם יעלו?

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  13. יש לי מסך 22" רחב. אני לא מצפה שיראו הכי טוב בעולם. אבל שלפחות ממרחק של מטר וחצי נגיד יראו בסדר+. תודה מראש נ.ב שמעתי שיש ממירים חיצוניים שלא תלויים במחשב בכלל. אודה למי שיספק לי פרטים על זה [אם זה יותר טוב וכו'...] שוב תודה מראש =]

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  14. שאני רואה מפרט של מסך טלויזיה lcd עדיף שהבהירות תיהיה כמה שיותר גבוהה או נמוכה?

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  15. Started by enzo,

עם אפשרות לחריגה קלה. לנגן D2. חשוב שיהיה צליל נקי ובאסים איכותיים,ושאנשים שמסביבי לא ישמעו את המוזיקה ואני מצד שני לא אשמע רעשי רקע.

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  16. האם אני ארגיש בהבדל לעומת הכרטיס און בורד? אם כן, על איזה כרטיס קול אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  17. שלום חבר'ה, קוראים לי סטס ואהי אחד האנשים שפחות מסתדרים עם מחשבים אך עדיין חולה על מוזיקה! רכשתי לאחרונה את מכשיר ה- ZUNE ואני מאוד מסתבך עם התוכנה שלו. אשמח אם מישהו כאן יהיה מוכן להושיט לי יד ולתת לי מדריך מקוצרר לשימוש יעיל בתוכנה בדגש על העברת סרטים! זה באמת מאוד קריטי לי כיוון שאני רוצה לנצל את יכולות הנגן שלי. דבר נוסף, יש לי טיפה בעיה עם הווליום - הוא משתנה בין שירים שונים! אני יודע שאלו שאלות דיי מציקות אך אני ממש חייב את עזרתכם... בתודה מראש! נ.ב מי שרוצה להגיד לי לפנות לאתר של זון אז בבקשה לא כי האתר שלהם סתם מסורבל!

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  18. מעוניין לרכוש כרטיס T.V חיצוני איכותי ,מה היא המלצתכם? עד 800 ש"ח כולל רדיו , אם יש שוני באיכויות של התמונה , תודה

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  19. היי חברים , אני מחפש כרטיס טלוייזיה שיעבוד לי עם הממיר של יס עם טלוייזיה רגילה ועם ה WIN MEDIA CENTER + שלט?! האם קיימת חיה כזאת?! אם כן אנא חברים אני דיי בור בכל מה שנוגע לכרטיסי טלוויזיה אז תסבירו לי לאן אני מחבר אותו , כלומר לממיר או לטלויזיה ( לא LCD) אה ושיהיה תואם ללוח האם שבחתימה בבקשה. תודה רבה רבה מראש חברים.

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  20. Started by dna,

שלום יש לי DVD של APEX דגם DVX815 והוא קורא כל מה שצריך כדי לראות סרטים מהמחשב וצרובים וDIVX וXVID אני יודע את זה בוודאות עכשיו דיסקים רגילים שאני צורב עליהם סרטים אין בעיה בכלל אבל שאני צורב על DVD פה מתחילה הבעיה...הDVD רוב הפעמים עושה לי NO DISC ולפעמים שאני מנסה אחר כך עוד פעם פתאום הוא קורא...שמתי לב בהתחלה שזה קורא עם דיסקים שהמהירות שלהם היא 16 אבל אז ראיתי שגם באלה עם ה8 הוא עושה בעיות זה מעצבן אותי...ניסיתי לנקות אותו עם דיסק ניקוי עינית עדיין כלום...זה משהו שאני יכול ללכת לחנות ויחליפו לי או יתקנו לי או שיש עדכון או משהו? [br]פורסם בתאריך: 3.07.2007 בשעה 19:46:01 הבעיה תוקנה ע"י התקנת עדכון...תודה מנהלים לנהול בבקשה...

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  21. Started by b11y,

אני קונה מחשב חדש בלי כרטיס קול מובנה אז אני צריך הצעה לכרטיס קול. אני לא מהאנשים שחולים על מערכות סראונד וכל זה אני פשוט מחפש כרטיס קול רגיל שיהיה מוזיקה במחשב. וכן רמקולים 2.1 איכותיים בלי להשתגע במחירים. תקציב לשניהם 500 ש"ח גג עדיף כמה שפחות!

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  22. Started by ranran,

בסוף אחרי התלבטויות החלטתי ללכת על 5.1 ואלה X540 נראים לי הכי טוב כל ביקורת משבחת אותם המחיר הוא די גבולי בשבילי 650 אבל אני מוכן לההשקיע בשבילם מה אתם אומרים עליהם \ יש אולי משהו טוב יותר?

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  23. אין לי מושג מה טווח המחירים של המוצרים האייכותים, כי אני לא מבין בזה. אחרי שקראתי את האשכול של זה שרוצה מערכת כזו ב200 ש"ח הבנתי שהמחירים רק מתחילים מ2500. אז התקציב שלי הוא 3500 ש"ח. בבקשה תציעו לי משהו נורמלי, שישמש אותי בעיקר לסרטים.

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  24. Started by איתייי,

אז ככה פירמטתי את המחשב ומשום מה פתאום האייריבר החליט לא לעבוד לא משנה מה עשיתי איתחלתי אותו עשיתי הכל פשוט שום דבר לא עובד...אני לא מגיע לתפריט תקועה לי הודעה על המסך כל הזמן שתוקעת לי את המכשיר אוףףףף אני יכתוב לכם את ההודעה אולי מישהו יודע על מה אני צריך לעשות חוץ ממה שעשיתי.... system files missing to restore the system files' connect h10 iriver plus.. עשיתי ממש הכל אין לי מושג איך אני יוצא מזה גם בחנות עצמה לא יודעים כלוםםם בתודה מראש... איתי..

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  25. Started by galCool,

שלום רציתי המלצה לשני רמקולים מקסימום 2500 ש"ח... לDJ.. :DJsmile: תודה$#@!$# :2gunsfiring:

• 3 תגובות
    • 484 צפיות

דיונים חדשים בפורומים