עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by tom123p,

כבר הובהר לי כי יש עדיפות לכבלים ובכל זאת אני רוצה למצוא פתרון לחבר בין מחשב חזק בחדר העבודה לסלון (יש גג 5 מטר - אבל יש קיר מפריד ולעקוף את הקיר בכבל זה 10 מטר) רציתי לשמוע חוות דעת על המוצר הבא : Conceptronic CVIDEOS AirBridge Wireless Cinema Set http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3700 והאם יש משהו מוצלח יותר ?? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  2. Started by kheled,

שלום! אני מעוניין ליקנות רמקולים לחדר גדול (כמו סלון בינוני) שישמשו אותי גם למחשב וגם לטלויזיה LCD . שיהיו סטילים ומערכת בהספק כולל של 500RMS בערך.... כמובן גם המלצה אולי אם זה כבר דרך מחשב על כרטיס קול יחד איתם או עדיף מערכת קולנוע? למשל: רמקול למחשבוGIGAWORKS S750וCreative התקציב על הכל ביחד זה עד 2600 ש"ח אם מערכת קולנוע ביתי עד 3000ש"ח??? תודה על העזרה.....

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  3. אני לא מבין גדול בתחום הזה ונמאס לי מהרמקולים הלא טובים שיש לי ורציתי המלצה לרמקולים טובים במחיר של עד 300 שקל וכמו שאמרתי אני לא מבין גדול אז יש לי שאלה האם אפשר לחבר למחשב 2 סאבוופר? תודה

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  4. Started by RGod,

הלוח אם הוא ABIT IC7 MAX 3 -אני לא מוצא דרייברים שניתן להוריד ,יש מלא אבל בעייתים . תודה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  5. Started by shlomik101,

רכשתי win tv pvr 150 ולמרות שהתקנתי את הדרייבר פעם מהדיסק ופעם נוספת מעודכן מהאתר (בנפרד כמובן) XP לא מזהה לי את הכרטיס אשמח לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  6. Started by banki11,

שלום יש לי כ 20 קלטות וידאו ישנות שרציתי לגבות למחשב (ואחכ גם לערוך אותם). האם יש מכשיר pmp שיוכל להקליט את הקלטת ?מה תהיה איכות ההקלטה?יש פתרון אחר יעיל? תודה

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  7. Started by yossi541,

יש לי ממיר של הוט שבחיבור דרך האנטנה אני רואה ומקליט מצויין(כרטיס טלויזיה) אך הבעיה בחיבור אנטנה שאני מקבל רק את התחנות הרגילות ללא התחנות של הדיגיטלי. בכדי לצפות מהממיר ממש, אני צריך להתחבר דרך AV אבל אז יש הפרעות וגלים בתמונה. האם זה קשור לאיכות הכבלים(rca)? המרחק 5 מטר. אם אחליף לכבלים מסויימים, האם אקבל שיפור?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  8. Started by noam_mocca,

אני רוצה לקנות רמקולים למחשב של 3500v של איזה חברה כדאי logitech creative וכו' וכמה הם יעלו?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  9. Started by magafaim,

שלום! ההורים שלי טסים לתיאלנד שבוע הבא ואני רוצה שהם יקנו לי נגן...אז דבר ראשון אני רוצה לדעת אם זול שמה? עכשיו בקשר לנגן עצמו...אני רוצה לקנות נגד בסביבות ה10GB ראיתי את זה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372000 איך הוא?יש למישהו מגן יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  10. Started by Episode-666,

אם מישהו יוכל לנתח לי קצת א ני אשמח, לא מצליח כ"כ להבין את ההבדלים ביניהם ואני מתלבט בשביל המחשב החדש שלי. בעיקרון אני גיימר כבד וחולה מוזיקה וגם קצת סרטים. זהו =]

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  11. Started by tehnodrom,

אין לי מושג אני לא ממש מבין בזה אז תמליצו מהנסיון שלכם אוזניות כפתור אני מחפש אם יש משהו מעולה ביותר זול אז עדיף ואני מתכנן לקנות את זה מאי ביי אז 250-300 זה המחיר שיהיה בארץ באיי בי כמובן זה יהיה יותר זול. תודה מראש מתן.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  12. יש היום DVD שקורא גם סרטים משוכתבים? מי שלא הבין הכוונה שבוא נגיד צרבתי דיסק עם 4 סרטים ואחרי כמה ימים החלטתי לצרוב עוד 2 סרטים על הדיסק היום הDVD שלי לא קורא לי את ה2 החדשים שהוספתי יש היום DVD שכן יקרא אותם?

13. Started by renegate,

יש לי כרטים מסך מסוג GIGABYTE 8600GT 512MB ויש בו כרטיס טלוויזיה. אני לוקח את המפצל ומחבר אותו לכרטיס במפצל שלי יש 4 כניסת כחול ירוק אדום וS-VIDEO העגול הזה, ובממיר של YES יש לי רק חיבור צהוב אדום לבן. איזה כבל אני צריך? אם בכלל אני יכול לעשות את זה? ואיך? ככה נראה הכרטיס: http://www.overclockersclub.com/siteimages/articles/gbyte_86_gts_silent/8_thumb.jpg והוא מגיע עם סוג של מפצל לחיבור HDTV ולטלוויזיה (אני חושב): http://www.gigabyte.com.tw/FileList/Accessory/vga_accessories_hdtv2.jpg ובאתר שלהם רשום TV-OUT בבקשה תעזרו לי דחוף תודה מראש!

14. מפרט שלי P42800 גיגה זיכרונות כרטיס מסך 6800GT לוח GIGABYTE של SIS?

15. Started by miki26,

האם אפשר לחבר 2 כרטיסי קול במחשב אחד וע"י לשמוע ב4 רמקולים במקום ב 2. שאלה 2: איך אפשר לחבר מחשב למערכת CD ישנה עם רמקולים מרשימים(אני לא מדבר על מתאם דרך הקסטה ואין לי את החיבור המיוחד הזה שיש במערכות יותר חדישות)

16. המצב לאחר התקנת Media Portal 0.2.3.0 RC2 על מחשב HPTC עם המפרט הבא: 1. מעבד P4 2.6M 2. זיכרון 512 M 3. כרטיס מסך MSI 128bit NVIDIA 5200, יציאת S-VIDEO 4. מערכת הפעלה XP SP2 5. כרטחס טלויזיה PVR 150 6. קודקס: DSCLAR 7. חיבור לטלויזיה מקרן אחורי פנאסוניק 47" סה"כ קיים הבדל ניכר לעין באיכות התמונה דרך מחשב לעומת חיבור ישיר דרך ממיר או DVD. אני מבין שלאור כל ההמרות בדרך לעולם לא אקבל איכות זהה בין המקורות אבל..... התופעות הן : 1. צבעים דהויים יותר מהמקור (ממיר, DVD, וכו) 2. במצבים של תמונות כהות, ניתן להבחין בפיקסלים . מריחות. שאלתי היא: כיצד ניתן להשיג שיפור משמעות בהשקעה מינימלית, אם בכלל. תודה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  17. Started by bazi,

הייתי מעוניין את חוות דעתכם אודות הLG SCARLET 32".... מה אתם אומרים על HD TX-32LE8 פנאסוניק. ואם יש טלוויזיה מרשימה יותר בטווח מחירים זה ,אשמח להצעות אני מייעד את הטלווזיה לצפייה בסרטי HD מהמחשב, צפייה בכבלים,אולי XBOX 360 וכו'. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  18. Started by x-pac,

שלום, אני צריך עצה בנוגע לאוזניות תוך אוזן אכותיות במחיר בין 100 - 400 שקל . האוזניות הן למטרות מוסיקה בלבד. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  19. קניתי Yamaha DVD-S661 ואני לא מצליח לעלות בו כתוביות בעברית. הDVD קורא DIVX אבל למרות שעל גבי הדיסק הכנסתי כתוביות בעברית על מסך הטלוויזיה הכתוביות ברוסית... מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  20. Started by intel suck,

יש לי מערכת SONY MHC-RG330 אי אפשר להחליף שיר לזה שאחריו כאילו אם אני בשיר מס'1 ואני מחליף שיר זה מעביר ל-5 או למשהו אחר אבל לא לשיר מס' 2 איך אני יכול לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  21. Started by פי.סי,

אני רוצה לחבר מחשב נייד לטלוויזיה. למחשב יש שקע כזה... http://tell.fll.purdue.edu/hatasa/kurosio/pages/svideo.jpg ובטלוויזיה שקע כזה... http://213.8.106.62/techsupport/tv/TV.files/image002.jpg הכרטיס מסך של המחשב זה של אינטל. לא סופק עם המחשב כבל או מתאם שאוכל להשתמש בו. עם אודיו אין לי בעיה כי חיברתי את המחשב למערכת סטריאו דרך היציאה של האוזניות. אני רק רוצה לראות את מה שרואים בצג המחשב ע"ג ה-TV. איזה כבל אני צריך ? והאם צריך לשנות גם הגדרות כלשהן במחשב ?

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  22. טוב קניתי רמקולים חדשים X-530 של לוג'טק הם עובדים טוב חוץ מהקטע שכל פעם שמדליקים משהוא חשמלי לא משנה איפה הרמקולים עושים רעש חרחורים כאלה ואני לא יודע למה אולי בגלל שיש לי מזגן בחדר מישהוא יכול לעזור

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  23. היי, לאחר שנהרס הזוג הקודם, הזמנתי חדשות שהגיעו היום במחיר של 560 ש"ח כולל משלוח... שאלה קטנה לידע אישי, בן דוד שלי אמר לי שצריך לתת לאוזניות לעשות Burn In ולתת להן לעבוד בלילה על ווליום נמוך...ש"יתחממו" (??) קצת. לי נשמע ככה ככה... וחשבתי להתייעץ עם מקצוענים ומבינים בנושא קודם, אז מה אתם אומרים? יש צורך לעשות משהו מיוחד? תודה!

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  24. שלום, רכשתי את הלוח אם הזה לפני כשבוע. עכשיו ללוח יש כניסה S/PDIF - קואקסיילית וגם אופטית , אני מחבר קואקסיילית מהרסיבר שלי של YAMAHA ויש לי רמקולים 5.1. כשאני הולך להגדרות SOUND של הכרטיס ONBOARD - ומשנה למשהו מעל 48 - אם אני משנה ל96k hz אז המגבר עובר אוטומטית למצב סטריאו ואם אני משנה ל192 אין בכלל שום קול. מדוע אני לא יכול לשנות למשהו מעל 48 ועדיין לעבוד על 5.1 האם זו מגבלה של הכרטיס קול ONBOARD?? אודה אם מישהו יכול להבהיר לי קצת את הדברים תודה. מצורפים תצלומי מסך [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  25. טוב, היתגלגל לידי דיסק קשיח (של מחשב נייד) וחשבתי לעשות ממנו דיסק נייד (או בקיצור, נידפק לי הנייד והדיסק שרד).ואז באה המחשבה "למה רק דיסק נייד אם אפשר לעשות ממנו יותר, נניח נגן MP3 או מציג ווידאו"... לעניין, מישהו מכם בטוח מכיר/ראה איזה נגן כזה או אחר אשר מוכרים אותו ללא הדיסק. לא? אז אני הכתובת... המלצות, טענות ודעות קדומות, גילי

• 4 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים