אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אין לי מושג אני לא ממש מבין בזה אז תמליצו מהנסיון שלכם אוזניות כפתור אני מחפש אם יש משהו מעולה ביותר זול אז עדיף ואני מתכנן לקנות את זה מאי ביי אז 250-300 זה המחיר שיהיה בארץ באיי בי כמובן זה יהיה יותר זול. תודה מראש מתן.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני יכול להגדיל את הכתוביות של הסרטים בווינדוס מדיה סנטר, התירגומים נמצאים על קבצי srt. תודה.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני יודע שטלויזיה היא לא בדיוק קולנוע ביתי אבל לא מצאתי פורום אחר מתאים יותר. :s05: אני בעיקר רואה שידורי טלויזיה רגילים או מחבר אותה למחשב אז חשבתי לקנות טלויזיה רגילה ולא LCD או פלזמה שמצטיינים ב DVD אבל פחות בשידור אנלוגי. הדבר שהכי חשוב לי הוא איכות תמונה, הגודל / סאונד / מחיר פחות חשוב. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
רמקולים 2.1 למטרה ביתית עד 300 ש"ח שתהיה גם יציאה נגישה לאוזניות תודה!
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות LCD לחדר הטלווזיה תוצב שמרחק של 3 מטר מהמיטה יש משהו בתקציב?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת סטיראו די ישנה אבל טובה של Marantz MX550. לפני כמה ימים התקלקל אחד הרמקולים ושומעים ממנו מאוד חלש.. כאילו לא מגיע אליו חשמל או משהו.. ממש חלש ויש הרבה טרבל כזה... עכשיו, מספיק לי מה שיש לי. אני לא צריך מערכת כמו שיש לי פה.. השימושים שלי הם רדיו מוסיקה וקצת סרטים במחשב.. ה2 רמקולים מספיקים לי תאמת. אני לא משתמש בטייפ שבמערכת, וגם לא ב CD.. רק ברדיו וב AUX. הרדיו זה קטע די חשוב כאן תאמת.. נכון שאפשר לשמוע רדיו באינטרנט אבל אני מעדיף שיהיה לי רדיו איכותי עם קליטה טובה שגם כשהמחשב סגור אני אוכל להשתמש בו. אני לא יודע מה כדאי לעשות... 1. לתקן את הרמקול - לא יודע אם זה שווה בכלל אם מערכת כזאת שבאה מלפני 10 שנים בערך.. 2. לקנות זוג רמקולים חדשים - לא יו…
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
כרגע יש לי את ה-Live 5.1 מה אתם אומרים יש הבדל רציני שווה תהשקעה!?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אהליין, בבקשה אנשים אני כבר משתגע.... חיברתי את המחשב לטלויזית LCD שלי, אבל הוא מגיב רק שאני מחבר את יציאת ה VGA... יש לי כבל SVIDEO איכותי אפילו מחובר במקביל לטלויזיה וכלום לא קורה שם.. קראתי את המדריכים של NVIDIA והם אומרים שכולה צריך להגדיר יציאה כפולה, אז אני הולך ללוח בקרה המשוכלל שלהם והוא לא נותן לי לעשות את זה אני אשכרה רואה אפשרות אחת בלבד.... מה עושים? איך מגדירים את זה?? למה זה כזה מסובך?? התקנתי את הדרייברים לכרטיס מהתחלה לשום דבר לא השתנה... איפה מגדירים לכרטיס על איזה יציאה להתמקד... חשוב לציין, אני על ויסטה... תודה תודה מראש! ומי שיודע את זה מבחינתי גאון....
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
ממצב אנשים, אז ככה, חיברתי את הכרטיס קול שלי למערכת סטיראו, וכשאני מגביר ואין שום קול ברקע, שומעים רעש צורם כזה, כאילו יש הפרעה, וזה קורה לי בכל המחשבים וכל מערכות הסטיראו שחיברתי, שהיה בהם כרטיס קול נורמלי.. עכשיו כשאני מחבר את ה DVD או הדיגיטלי למערכת סטיראו, אין את הרעשים האלה, או לחילופין, אם אני מחבר סט של רמקולים (רמקולים שנועדו למחשב) למחשב, אין את הבעיה הזאת... האם יש איזשו חוסר תאימות בין מערכות סטיראו לכרטיסי קול? כאילו מבחינת התנגדות וכאלה? יש אפשר לפתור את הבעיה.. ואיך..? אגב.. אפילו שפעם חיברתי רסיבר של ימאה, גם שם היו רעשים, והבנתי שאולי זה יעלם רק עם חיבור SPDIF... זה נכון? וחוץ מהפתרון הזה יש עוד פתרונות?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
איזה מהככרטיסים הבאים יותר יתאים לי לערוך מוזיקה,להקליט מוזיקה ולקריוקי? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Soundblaster&DB135650=135653&DB46605=129094
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי עכשיו כרטיס קול ExtremeMusic ואני רוצה לשדרג את מערכת הסאונד של המחשב. יש לי כרגע Creative Inspire 5200 ו Sennheiser HD 202 שקניתי לפני כמה שנים. השימוש שלי באוזניות וברמקולים הוא גם למוסיקה וסרטים אבל עם דגש למשחקים, יש לי סיבה להשקיע ולקנות אוזניות או רמקולים בתקציב הנ"ל או שאם תקציב כזה אני לא ארגיש בהבדל בין זה למה שיש לי? (אני בעיקר מעוניין בהצעות להחלפת הרמקולים שאני דיי שונא את הבאסים שלהם) תודה מראש, אלמוג.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
האם הרמקולים השונים ל ipod שווים משהו. התקציב הוא בסביבות 1000 שקל
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אני אמרתי דחופ כי ישבתי עכשי בארוחת חג אצלי בבית עם משפחה שלי ואחד הבי דודים הלך לעשות טעות איומה ולקנות איזה רמקולים מסריחים מ"מגה" [כן מהסופר] באיזה 500 שח... חח הוא אומר לי " אבל ליאור על האריזה רשום איכות סאונד לא מהעולם הזה" בקיצור אני צריך רמקולים לנגן MP3 שלו במחיר עד 200 שח שיהיה באיכות סאונד טובה וכמובן את היחס הטוב ביותר בין תועלת/מחיר... רשמתי דחופ בגלל שהם עוזבים עוד כמה דקות [20] ואשמח לספק לו תשובה מהר תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום.... אתמול הזמנתי רמקולים של Altech Lansing- ATP3 השאלה שלי היא האם אני צריך לקנות כרטיס קול ?? או שאני יכול להמשיך לשמוע דרך הכרטיס קול של הלוח אם (ON BOARD) ?? אני מודה לכל מי שעוזר ומגיב....
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
צריך המלצה לסט של מקרופון (מדונה או דש) + משדר+מקלט של חברה איכותית כגון: shure אבל נראה לי שהם מעבר לתקציב שלי. יש עדיפות לדש - אלא אם כן למישהו יש המלצה שונה. השימוש הינו להופעות ביתיות או מקומות קטנים, רק דיבור בלי שירה (אם זה משנה) חשובה יכולת התגברות על תדרים סלולרים או בלוטות' חדש בעסק - חשובה מאוד המלצתכם!!! תודה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש בנרות מגבר נייד לאוזניות. מישהו יודע איפה אפשר לרכוש בארץ?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי בבית אוזניות AT-AC7 (אם אני לא טועה בשם), שמבחינת איכות הקול הן מצויינות ואין לי צורך ביותר. הבעיה איתן, שאני משחק במשחק WOW המון שעות ברציפות והאוזניים מתחילים לכאוב בטירוף (הן נורא לוחצות, ומכאיבות אחרי זמן שימוש ממושך). זאת הסיבה שאני מחפש אוזניות חדשות, שמיועדות רק לזמן שבו אני אשחק ב-WOW. לא צריך אותן למוסיקה או כל דבר אחר... חשבתי על ה-Hd202 sennheiser, שעולים קרוב ל-230 שקלים. יש משהו טוב יותר בתקציב?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעייה שאני כבר תקוע איתה יום וחצי.. רציתי לשדרג קצת את הסאונד במחשב שלי, אז מערכת רמקולים 5.1 שעובדת כרגע מצויין, וכרטיס קול Sound Blaster Live! 24 bit של creative שעושה לי קצת בעיות. עשיתי את כל ההתקנה כמו שצריך, אבל כאשר אני מחבר את הרמקולים לכרטיס קול, רק היציאה הראשונה של הכרטיס קול עובדת. לא משנה איזה רמקולים מחוברים לאן, תמיד מה שמחובר לראשון עובד. כל ההגדרות נראות טוב, ועשיתי DISABLE לכרטיס קול המובנה הקודם שלי ב- BIOS. מה יכולה להיות הבעיה?? תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
קניתי אתמול את הX5L 30GB רציתי לדעת איך אני מעדכן FW הורדתי קובץ BIN של גירסא 2.1 מהאתר אבל אנלא יודע כלכך מה לעשות עם זה ורציתי לדעת אם יש דרך להעיף את ה'סרטון' הזה של COWON כשמפעילים תמכשיר, זה יפה והכל אבל סתם מציק ומאריך את זמן ההפעלה של המכשיר ויש לי עוד בעיה...ניסיתי לחבר עם הUSB HOST קורא כרטיסי SD. נכנסתי למצב USBHOST ואז ניסיתי לעבור לכרטיס כמו שצריך (ע"י כפתור האדום) וזה לא עובד...ניסיתי 20 פעם וחיברתי גם נגן MP3 של חבר שלי של 1GB וזה עבד והצלחתי לדפדף בקבצים של הנגן שלו...זתמרת שהאפשרות של USBHOST כן עובדת... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
האם מישהו יודע מי נותן שירות תיקונים לרסיברים של פיוניר בארץ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אז ככה, כיום אני משתמש באוזניות ( SURROUND 5.1 ) אבל כשאני מדליק את הרמקולים (של חברת ALTEC ) אז רק האוזניות עובדות... ואני לא רוצה כל פעם לנתק ולחבר את האוזניות... * יש לציין שלפני מספר חודשים שהיו לי אוזניות רגילות אז הרמקולים כן עבדו במקביל עם האוזניות * לינק לאתר היצרן של האוזניות : http://www.cybersnipa.com/us/products/sonar-5.1-gaming-headset.php?PHPSESSID=01e02c98b846a4f97dd74ffde3304baa
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה לחלק לרכב שיודע להתמודד על MP3 ו FLAC עדיפות לבעלי אחסון פנימי (מבוססי פלאש או דיסק קשיח) יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, יש לי מכשיר איריבר אייץ 10 ועד היום לא היו איתו בעיות. היום ניסיתי לסנכרן איתו מוזיקה אך לצערי הסנכרון נעצר באמצע... עכשיו כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו הוא נותן לי הודעה של PLEASE WAIT SYSTEM INITIALIZING... יש משהו לעשות עם זה? זה ממש דחוף למחר בבוקר... תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר 2 כרטיסי קול במחשב אחד וע"י לשמוע ב4 רמקולים במקום ב 2. שאלה 2: איך אפשר לחבר מחשב למערכת CD ישנה עם רמקולים מרשימים(אני לא מדבר על מתאם דרך הקסטה ואין לי את החיבור המיוחד הזה שיש במערכות יותר חדישות)
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1299700 בבקשה דעות. תודה,THANKS
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-