אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, לחבר שלי יש בעיה עם צלילים על המחשב ... שהוא מפעיל תמחשב יש לו צליל של תפתיחת windows ... אבל אחרי זמן מה הצליל נעלם ... והוא לא יכולה לשמוע מוזיקה לא יכול כלום ... הוא ניסה להתשמש בדיסק של הלוח אם אבל זה עדיין לא עוזר לו ... זה הלוח אם שלו ... מקווה לעזרה ... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אהליין, בבקשה אנשים אני כבר משתגע.... חיברתי את המחשב לטלויזית LCD שלי, אבל הוא מגיב רק שאני מחבר את יציאת ה VGA... יש לי כבל SVIDEO איכותי אפילו מחובר במקביל לטלויזיה וכלום לא קורה שם.. קראתי את המדריכים של NVIDIA והם אומרים שכולה צריך להגדיר יציאה כפולה, אז אני הולך ללוח בקרה המשוכלל שלהם והוא לא נותן לי לעשות את זה אני אשכרה רואה אפשרות אחת בלבד.... מה עושים? איך מגדירים את זה?? למה זה כזה מסובך?? התקנתי את הדרייברים לכרטיס מהתחלה לשום דבר לא השתנה... איפה מגדירים לכרטיס על איזה יציאה להתמקד... חשוב לציין, אני על ויסטה... תודה תודה מראש! ומי שיודע את זה מבחינתי גאון....
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות טלוויזיה LCD, הוא מחפש משהו עד 4K. זה 2 הדגמים שהוא בחר לקנות מהם: 26LC51 LG 26WL65 TOSHIBA אלה טובות יחסית למחיר או שיש הצעות יותר טובות יחסית למחיר??[br]פורסם בתאריך: 28 יוני 2007, 19:22:33 אני זקוק לזה בהקדם, מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב DELL INSPARION 9400 אני רוצה ליקנות רמקולים של לוגיטק 5.1 אך למחשבי איל יציאה ל 5.1 אחריי בירורים הבנתי שאפשר ליקנות כרטיס קול חיצוני אשר מיתחבר דרך USB האם זה כדאי? לא יעשה בעיות? והכי חשוב אם יהיה לי סראונד ?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
טוב מכיוון שאני לא רוצה להקפיץ את הת'רד שמופיע בדף השני אני פותח נושא חדש כמו שרשום בכותרת - אני מחפש אוזניות לנגן G3 שלי וגם למחשב מדי פעם. אני צריך שיהיו נוחות גם לספורט כמו ריצה. עברתי על מדריך קניית אוזניות של CNET ובחיפושים פה. למרות זאת, אני עדיין מתלבט - בין אוזניות קליפס לבין קשת \ עורף מבחינת פתוחות\סגורות חשוב לי שלא יהיו מנותקות מהסביבה. כמו שרשמתי בת'רד הקודם, לG3 יש מגבר חלש - 26Mw סה"כ בשני הערוצים יחד. ולכן אני לא חושב שהPORTAPRO יתאימו מה אתם ממליצים? התקציב שלי הוא בערך 200 שקל (ואני מבקש מחבר להזמין לי דרך חנויות בריטיות שמופיעות בEBAY)
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני מחפש מקרן לשימוש למצגות ווידיאו עד 15000 , לא לבית אלא לכיתת לימוד, יש למשהו הצעות למכשרים טובים.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אשמח לקבל מספר המלצות למסך "32 בתקציב מקסימלי של: 3.5K שימושים עיקרים (בהתאמה, 1-השימוש העיקרי ביותר) : 1. HOT 2. DVD 3. PS2 תודה.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
יש לציין ששוטטתי בפורומים מחו"ל ולא נמצא פתרון לבעיה הכרטיס תקין,וכן גם הדרייברים ac97 הכל החל לאחר windows update שלאחריו הסאונד לא עבד יותר השגיאה מתקבלת כאשר ניגשים לווליום קונטרול: there are no active mixer devices available.. אודה לעזרתכם,מקווה שהשאלה בפורום הנכון אם בפורום חומרה אז נה העבירו את השרשור תודה
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
קניתי CREATIVE 4.1 ולאן אני מחבר במחשב את האחוריים?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול של 7.1 שהיה מותקן עד עכשיו במחשב הישן והיום העברתי את הכרטיס למחשב החדש. חיברתי אותו למקום והתקנתי את הדרייברים מהדיסק אבל משו מה הוא עדיין לא פועל. מצורפת תמונת מסך שעליה אני אסביר: העיגול האדום זה איפה שאמורים לבחור את התקן הקול. בחרתי הוא רושם שהוא פועל והוא מוגדר כזמין אך משןם מה לא עובד. העיגול הכחול למטה משמאל זה הסמל של העוצמה וזה מה שהוא מראה לי למרות שזה לא על מושתק וכאשר לוחצים על לחצן ימני ובוחרים ב "פתח מערבל עוצמה" מה שמתקבל זה העיגול הסגול. אשמח מאוד מאוד אם מישהו יעזור לי! תודה רבה ושבוע טוב, יוני.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
כשקונים HTPC צריך גם, כמובן אם רוצים לקנות את השלט ועוד חלק של מיקרוסופט כדי לעבוד עם הממירים של חברות הכבלים והלווין. איך קוראים לזה ואיפה אפשר לקנות את זה ברשת, קישורים בבקשה. לא מצאתי באתר של מיקרוסופט או בחיפוש בגוגל. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
יש לי מערכת SONY MHC-RG330 אי אפשר להחליף שיר לזה שאחריו כאילו אם אני בשיר מס'1 ואני מחליף שיר זה מעביר ל-5 או למשהו אחר אבל לא לשיר מס' 2 איך אני יכול לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
קניתי רמקולים 5.1 של creativ sbs 560 ולוח ם יש לי p4p asus איך אני מכוון שיעבוד לי כול הרמקולים?? תודה... דחוף
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום רציתי המלצה לשני רמקולים מקסימום 2500 ש"ח... לDJ.. :DJsmile: תודה$#@!$# :2gunsfiring:
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
חשוב שיהיה כסוף ומאתר אינטרנט אמין.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי כרטיס קול אני שומע מצוין אבל אין לי את הסמל של הרמקול בשורת משימות נכנסתי ללוקח הבקרה בכדי לסדר את זה והמחשב אומר לי שאני צריך להתקין משהו הורדתי דרייבר לא עזר עזרו לי תודה חגי יש לי כרטיס קול VIA AC 97
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אני חייב לדעת כמה שיותר מהר!! יש הבדל בין ה- JBL Reference 220 Earphone ל- Harman JBL Reference 220 Earphone
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
ש לי 7800GT עם 2 יציאות DVI . אחת מחוברת למסך המחשב LCD. אני מתכנן לקנות עכשיו טלוויזית LCD 32 אינץ' שתומכת בHDTV ואני רוצה לחבר אותה למחשב. האם היא תקלוט סרטים של HD שיש לי על המחשב? הסרטים כבר מקודדים ב 720p ועוד שאלה,יש כבר אפשרות לקנות סרטי DVD-HD מארה"ב איך אני יוכל לנגן אותם,צריך נגן מסוים? יש כבר כאלה בארץ?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום קוראים לי עמיר ואני צריך עזרה אני מעונין ליקנות רמקולים 7.1 אבל יש בעיה אני לא יודע עים הכרטיס קול שלי מתאים יש לי כרטיס קול מובנה ששמו codec cmi9880 לפי מה שקראתי הוא עובד בשיטה של 7.1 אבל יש רמקולים שדורשים כרטיס קול מאותה חברה לדוגמא הקריאיטיב אני מעונין ליקנות השאלה עים אני יקנה ואני יהנה מהסאונד של כל הרמקולים ? בתודה מראש עמיר
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אפשרות (אני כמעט בטוח שיש) לחבר מיקסר לתוכנה? ואם כן...אז איך עושים את זה? יש לי 2 כרטיסי קול אם צריך אבל כרגע אני משתמש רק באחד מהם ערוץ אחד של המיקסר הולך ל line in והשני ל line out ועובד לי סבבה עם טרקטור (Traktor) תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
איזה מהככרטיסים הבאים יותר יתאים לי לערוך מוזיקה,להקליט מוזיקה ולקריוקי? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Soundblaster&DB135650=135653&DB46605=129094
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
איזה רמקול עדיף לקנות למחשב החדש? t6060 או t5900 של קרייאייטיב
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אממ אז ככה אני מחפש אתר או דרך כלשהי לברר איפה לדוגמא באריזונה בארה"ב יש נגן מסויים... וזה ייתן לי רשימת חנויות מיהשו מכיר? זה ממש יעזור לי
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני רוצה לקנות טלוויזיה חדשה לסלון מרחק הצפיה הוא כ 4 מטר. אין לי ממש כיוון על מה אני רוצה ללכת, בכל מקרה התקציב הוא 13Kגג מעדיף כמה שפחות. רוב הזמן אני צופה בYES קצת DVD, יש אפשרות לקנות HD TV בתקציב הזה? ואז להזמין YES HD? זה כדאי בכלל (HD) כי רוב הזמן אני רואה שידורים רגילים. LCD\PLASMA ...? אין לי מושג. גודל? חשבתי על 42"? אהה והסביבה בד"כ מאוד מוארת (אם זה משנה בכלל ). אז על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אני רוצה לשמור את כל הדיסקים שלי על המחשב. אני צריך תשובות בשלוש נושאים: 1. באיזה תוכנה להשתמש? 2. באיזה פורמט להשתמש? 3. באיזה bitrate להשתמש? אני לא אודיופיל אבל חשובה לי האיכות כי אני גם אשמע את זה אח"כ דרך המחשב, חשוב גם שזה יהיה מהיר ולא יקח יותר מדי מקום כי יש לי לא מעט דיסקים. בקיצור מה השילוב הכי טוב מבחינת עלות/תועלת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-