עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by טל,

אני מחפש כרטיס קול בסיביבות 500-600 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  2. על איזה רמקולים אתם ממליצים? לא צריך משהו מוגזם, הרמקולים ישמשו בעיקר לסרטים ומוזיקה (לא רוק ולא טראנס). התקציב 500 ש"ח תודה מראש נ.ב עדיף שהרמקולים יהיו כמה שיותר קטנים.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  3. Started by sofix4,

אפשר לעבוד איתו בווינדוס XP? כמו למשל בDSCALRER? או שחייבים מדיה סנטר? תודה.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  4. שלום לכולם, קניתי את הDVD המקליט של LG מהדיוטי פרי לפני כ 5 חודשים. משום מה אני לא מצליח להקליט על DVD-RW, למישהו יש את הDVD הנ"ל?

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  5. Started by Niretn,

שלום לכולם! יש לי בעייה שאני כבר תקוע איתה יום וחצי.. רציתי לשדרג קצת את הסאונד במחשב שלי, אז מערכת רמקולים 5.1 שעובדת כרגע מצויין, וכרטיס קול Sound Blaster Live! 24 bit של creative שעושה לי קצת בעיות. עשיתי את כל ההתקנה כמו שצריך, אבל כאשר אני מחבר את הרמקולים לכרטיס קול, רק היציאה הראשונה של הכרטיס קול עובדת. לא משנה איזה רמקולים מחוברים לאן, תמיד מה שמחובר לראשון עובד. כל ההגדרות נראות טוב, ועשיתי DISABLE לכרטיס קול המובנה הקודם שלי ב- BIOS. מה יכולה להיות הבעיה?? תודה!!!

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  6. האם מישהו יודע מי נותן שירות תיקונים לרסיברים של פיוניר בארץ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  7. Started by XMB,

מזה Hz שאומרים נגיד מ 25 עד 25,000 Hz ומה זה אום נגיד אומרים 30 וסמל של אום כזה ומה זה db דציבילים או איך שלא קוראים את זה (זה הבאסים אם אני לא טועה..) תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  8. Started by ofir5300,

יש לי כבל טלווייה עם S VIDEO משני הצדדים הכל עובד ובסדר אבל בהתחלה שהשתמשתי בו ראו באיכות נורמלית ועכשיו האיכות ממש גרוע ובלתי נסבלת.... לא יודע בגלל מה זה קרה.... בהתחלה חשבתי שזה בגלל הסידור של הכבל, אבל אחרי ששיניתי אותו שום דבר לא קרה... מה עושים? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  9. שלום אני רוצה עזרה בקניית DVD מקליט שמקליט באיכות ממש טובה עם כונן קשיח חשוב שיהיה טיימר שאני אחליט על שעה מסויימת עד שעה וזה יקליט בזמן הזה חשוב שזה יהיה של חברה מוקרת כגון טושיב LG וכדומה אחריות טובה ואז אני אוכל להחליט על מה נכנס לדיסק לא ישירות לדיסק עד 1500 שקל תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  10. Started by yuraxp,

אני מחפש רמקולים למחשב במחיר של עד 800 שקל ואני מאוד מבקש לא לחרוג מזה,עיקר השימוש בהם יהיה למוסיקה ולמשחקים (לא לסרטים),כמו כן יש לי כרטיס קול מובנה של לוח האם, האם צריך לקנות כרטיס קול נפרד?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  11. Started by guypld,

שלום היום חיברתי את האיפוד שלי למחשב והוא זוהה כאיפוד חדש לגמרי. ניסיתי לעדכן אותו לפי הרשימה הקיימת על המחשב אבל הוא העתיק רק את השירים שנמצאים על המחשב ולא התייחס בכלל לשירים שמחקתי מזמן אבל *עדין נמצאים באיפוד!* איך אני מצליח להעביר את כל הרשימה שיראה לי גם את הקבצים שנמצאים כבר בתוך האיפוד והוא לא יודע שהם קיימים בכלל תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  12. Started by enzo,

עם אפשרות לחריגה קלה. לנגן D2. חשוב שיהיה צליל נקי ובאסים איכותיים,ושאנשים שמסביבי לא ישמעו את המוזיקה ואני מצד שני לא אשמע רעשי רקע.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  13. היי..לחברה שלי בבית יש מערכת סטיראו של AIWA...היא יושבת אצלם בסלון איזה שנה וחצי ולא ראיתי אותה פועלת פעם אחת....אז לפני כמה ימים אבא שלה ביקש שאם אני יכול לחבר אותה וזה כי הוא לא יודע איך...אז חיברתי את הכול חיברתי לחשמל והיא לא נידלקת...טוב אמרתי אני ינסה לבדוק ניסיתי ניסיתי לא הלך...לקחתי את המערכת הבייתה ומה אני מגלה?! חיברתי לחשמח והיא נידלקה בשניה כאילו כלום...טוב לקחתי חזרה אליהם אחרי יומיים (ובדקתי לפני שיצאתי שהיא נידלקת) ואצלם היא שוב לא נידלקת...לקחנו לשכנים שלהם והיא כן נידלקת.... מישהו יודע אוליי למה? כאילו המערכת לא אוהבת אותם או מה?! זה רק אצלם בבית...ניסיתי בכול השקעים בבית (חשבתי יש בעיה עם השקע המסויים) ואצלי ואצל השכנים ואצל שכנים אחרים ובבית של חבר שלי…

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  14. אז ככה, הדריבר של הכרטיס קול שהיה מותקן יחד עם הדרייברים של ה- Nforce 5.10 גרם לי לבעיות בסאן אנדראס. לפתרון הבעיה הסרתי את הדרייברים של הקול , והורדתי דריברים נפרדים לכ. הקול מהאתר של Nvidia. עכשיו מה שחסר בדריברים האלה , שהם לא מגיעים עם ה- Equalizer של Nvidia. יש דרך להוריד דרייברים עדכניים, שלא יגרמו לי לבעיות שכוללים את האקוולייזר של Nvidia? (אני מתכוון לחבילה נפרדת של הכ.קול) תודה!

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  15. Started by miki26,

אני שואל את זה פהאפילו שזה יותר קשור לאלקרוניקה יש לי מכשיר סטריאו של סניו ממש ישן ואין כל דרך לחברו למחשב חוץ מקלטת שמעבירה(עסק די לא איכותי) האם יש לי אפשרות להשתמש ברמקולים אלו אולי אפילו ע"י פירוק המערכת והוצאת הרכיבים האמונים על הקול והוליום שבה(אין לי צורך במערכת עצמה) או אולי אפשר למצוא רמקולים ממש ישנים של מחשב ולחבר אליהם את הרמקולים הטובים של המערכת???

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  16. Started by A123,

קניתי כרטיס קול sound blaster audigy se 7.1 הדבר המוזר הראשון שקרה הוא שeverest רשם לי (לפני התקנת הדריוורים) שהוא audigy LS אחרי התקנת הדריוורים הוא רשם לי sound blaster audigy [NoDB] כל זה העלה קצת חשד אז נכנסתי לאתר של creative ובדקתי מס' סידוריים. נראה שלפי המס' הסידורי הכרטיס שיש לי הוא באמת audigy se ושלLS יש מס' סידורי אחר לגמרי. אז עשיתי השוואה בין התמונה של הse שבאתר לבין הכרטיס שלי. הוא נראה אותו דבר, יש אותו מספר קבלים והם באותו מיקום וסדר. רק דבר אחד קטן נראה שונה. איזשהו כיתוב על ג'וק על הכרטיס מראה בתמונה את אותו אחד כמו שלי בתוספת 2 אותיות או מספרים.. הדבר המוזר הוא שהmodel number זהה בשלי ובתמונה. אחרי זה בדקתי על הכרטיס audigy value וראיתי שהוא נראה בתמונ…

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  17. יש ברשותי logitech X540 שרכשתי לפני מספר חודשים האחריות בתוקף. אפשר לתקן דבר כזה ?. או מביאים חדש? טוב אני יום ראשון אלך לחנות שיקחו ויבדקו ..

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  18. שלום לכם, אני מבקש המלצה לאוזניות כפתור בתקציב של עד 30$ אותן (בתקווה) אחותי תרכוש עבורי בארה"ב (או שארכוש אותן לבדי בארץ אם הפרש המחירים לא יהיה גדול מדי). אם ניתן להשיג אוזניות מבודדות רעש בתקציב הזה-מה טוב. עד היום היו לי הmx-500 של סנהייזר...נותרה רק אוזנייה אחת פעילה :'( תודה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  19. אני עובד עם Windows Vista Ultimate 64bit, התקנתי כרטיס טלויזיה Leadtek WinFast TV2000 XP Expert וחיברתי אותו לממיר של הוט. התקנתי את התוכנה שהגיעה עם הכרטיס (WinFasr PVR2), אני מצליח לראות את ערוצי הוט במחשב, ואף לבצע הקלטה של התוכניות לדיסק הקשיח. כעת אני מעוניין לעבוד עם Windows Vista Media Center, אך התוכנה לא מזהה את כרטיס הטלויזיה. 1. הבנתי ש Windows Vista Media Center מחייבת כרטיס טלויזיה שתומך בקידוד MPEG2, האמנם ? 2. האם הכרטיס הנ"ל לא תומך ? (במה הוא כן תומך ?) 3. קראתי במקום כלשהו שמישהו רכש מקודד MPEG2 ב 20$, חיבר לכרטיס, וכעת הכל עובד, כיצד עושים זאת ? 4. האם יש משהו שביכולתי לעשות ע"מ לגרום לעסק לעבוד, מבלי לרכוש כרטיס טלויזיה חדש ? 5. האם יש תוכנות …

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  20. Started by manga05,

אהלן, המטרה שלי היא לשחק במחשב ולראות סרט DIVX על הטלויזיה. יש לי כרטיס מסך של NVIDIA, אפשר לומר גיפורס וכל ההגדרות שאתם מכירים בכרטיסים האלה קיימים גם אצלי, מצאתי אופציה שמאפשרת לשים במסך המשני (הטלויזיה) FULLSCREEN של סרט שמריצים (כשזה במצב של CLONE) שזה כמעט מושלם! הבעיה היא שאם אני מריץ משחק (שלא רץ בתוך חלון) אז זה CLONE אמיתי - ורואים את המשחק ולא את הסרט. אז איך עושים את זה? ובכלל, האם מחשב מספיק חזק בשביל לעשות את שני הדברים האלה ביחד ?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  21. קניתי CREATIVE 4.1 ולאן אני מחבר במחשב את האחוריים?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  22. Started by Knight,

רציתי לדעת כמה דברים : האם הבאס של הHK sound sticks יורד נמוך ? איזה מערכות 2.1 יש,שהסאב שלהם איכותיים ויורדים נמוך? איפה יש z2300 בתצוגה והאם באמת אין לה מיד והבאס בומי מידי? אודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  23. שלום רב. ברשותי יש את הJBL220 שכידוע מגיעים עם באנדל של 3 זוגות בגדלים שונים של כיסויי סילקון. אבד לי כיסוי אחד מהזוג הבינוני בגודל,מה שנשאר לי כרגע זה זוג קטן מדי, ואחד גדול מדי, ויחידה בודדת מהזוג האמצעי שהיה מתאים לי פיקס. מישהו יודע היכן ניתן להשיג את המתאמים הללו?דרך החברה?אולי בצורה סטנדרטית בחנויות מוזיקה? אשמח לעזרה,תודה.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  24. רכשתי את הרמקולים עקב ההמלצות החמות.... אך איני יודע מה עדיף? לתלות אותם על הקיר או לשים אותם על סטנדים מתאימים(כמה עולים כאלה??) ועוד שאלה איך אני מגשר דרך המחשב לLCD מבלי רסירבר????? תודה....

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  25. Started by OgANDi_BoY,

שלום, אני מעוניין לקנות LCD לחדר הטלווזיה תוצב שמרחק של 3 מטר מהמיטה יש משהו בתקציב?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים