עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום יש לי את המקולים creative inspire t7900 שמתי אותם על הקירות אבל שני האחוריים לא מגיעים עם הכבלים שלהם מה שחסר לי זה עוד איזה מטר\ 2 מטר לכל אחד מהם כדי להגיע לסאבוופר אני חושב שזה כבלי rca שלכל אחד יש אדום ושחור שנכנסים ברמקול ובצד השני יש rca זכר אז השאלה שלי האם בראשון לציון והסביבה יש חנות שמוכרת כבל של מטר או 2 מטר שבקצה אחד יש לו rca נקבה ובצד השני יש לו rca זכר כדי שהם יגיעו לסאב? אני חיפשתי בחנויות ולא מצאתי תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  2. Started by Raz20,

יש לי מחשב די חדש , פנטיום 4 3.2 , וחיברתי אליו את המערכת שלי יש לי כרטיס קול בשם : SigmaTel High Definision Audio CODEC עכשיו ברגע שאני מגביר קצת את המערכת , אז זה משמיע לי קולות של ניפוצים כאלה , אין מצב שהרמקולים שלי נקעו , זה בטוח איזה בעיה יכולה להיות ? יכול להיות משהו שקשור לחומרה ?

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  3. Started by TimoTy,

אני צריך חוות דעת על ה- MegaWorks THX 5.1 550. עדיף מניסיון אישי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  4. Started by zerocool15,

שווה לי רסיבר jvc מתצוגה, דגם שנת 2000\2001 היה בתצוגה כשנתיים\שנתיים וחצי... לא זוכר תדגם פשוט..ב600 שקל? 110 ואט לערוץ בערך 5 ערוצים תומך בדולבי דיגיטל, לא בפרולוג'יק 2.. אמר לי המוכר בחנות שהכבלים כבר לא משדרים בפרו לוג'יק 2 אז זה כבר לא כל כך נחוץ משו כזה..תחדדו לי תנושא אם אפשר..הוא חזק בכ 10 אחוז יותר מה pro audio למינהם..ככה הוא אמר.. ושוב תודה.

5. אין לי מושג מה טווח המחירים של המוצרים האייכותים, כי אני לא מבין בזה. אחרי שקראתי את האשכול של זה שרוצה מערכת כזו ב200 ש"ח הבנתי שהמחירים רק מתחילים מ2500. אז התקציב שלי הוא 3500 ש"ח. בבקשה תציעו לי משהו נורמלי, שישמש אותי בעיקר לסרטים.

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  6. שלום חברה. כיום יש הרבה נגני MP3 טובים וההתלבטות קשה חשוב לי לקנות מכשיר עם איכות סאונד מעולה ויכולת באס. אני מתלבט בין IPOD NANO לבין IAUDIO G3 הטווח מחירים שלי הוא 800-1350ש"ח מה שאני מחפש בעיקרון במכשירים זה: איכות סאונד רדיו יכולת הקלטה תומך בפלייליסט M3U אם יש לכם הצעות לעוד מכשירים טובים אנא עזרו לי. תודה

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  7. מצאתי רמקולים של yamaha . הנה הקישור http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2441,normal_sale אני צריך רמקולים בעיקר למוזיקה ולסרטים אני יחבר אותם למחשב אם יש משהו יותר טוב במחיר הזה פחות או יותר תביאו תודה מראש

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  8. Started by nir12360,

משהוא מכיר תוכנה לעריכה קלה ממסרטת DV

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  9. יש לציין ששוטטתי בפורומים מחו"ל ולא נמצא פתרון לבעיה הכרטיס תקין,וכן גם הדרייברים ac97 הכל החל לאחר windows update שלאחריו הסאונד לא עבד יותר השגיאה מתקבלת כאשר ניגשים לווליום קונטרול: there are no active mixer devices available.. אודה לעזרתכם,מקווה שהשאלה בפורום הנכון אם בפורום חומרה אז נה העבירו את השרשור תודה

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  10. כשקונים HTPC צריך גם, כמובן אם רוצים לקנות את השלט ועוד חלק של מיקרוסופט כדי לעבוד עם הממירים של חברות הכבלים והלווין. איך קוראים לזה ואיפה אפשר לקנות את זה ברשת, קישורים בבקשה. לא מצאתי באתר של מיקרוסופט או בחיפוש בגוגל. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  11. Started by R_G,

אהלן אז ככה..הרמקולים הפסיקו לעבוד לי. החלפתי רמקולים וגם הם לא עובדים. מכאן אני מסיק שהבעיה היא כנראה בכ. קול. הכ. קול שלי הוא OB (המחשב עצמו ישן, 4-5 שנים בערך). 1. איזה כ. קול כדאי לקנות? ברמת העיקרון אני צריך משהו פשוט, אבל חשבתי כן להשקיע מכיוון שבעתיד הלא-רחוק אני במילא רוצה לקנות מחשב חדש ואז אני אעביר את הכרטיס גם ככה. האם 300 ש"ח הם סכום מספיק להשקעה על כרטיס קול? 2. מכיוון שהכרטיס הנוכחי הוא OB, כיצד מתקינים את הכרטיס החדש? כיצד ניתן "להעיף" את הישן ולשים במקומו את החדש? עד פה כרטיס קול. עכשיו..אם אני כבר פה בפורום, אז עוד כמה שאלות קטנות שמסקרנות אותי.. 1. יש לי מע' סטריאו ישנה ולאחרונה קיבלתי רמקולים רצפתיים ישנים של סוני. כיצד "עובד" כל העסק ביניהם מבחינת איכ…

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  12. על איזה רמקולים אתם ממליצים? לא צריך משהו מוגזם, הרמקולים ישמשו בעיקר לסרטים ומוזיקה (לא רוק ולא טראנס). התקציב 500 ש"ח תודה מראש נ.ב עדיף שהרמקולים יהיו כמה שיותר קטנים.

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  13. זה של לוגיטק : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=580&scat=308&tcat= זה של סוני : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2316&scat=308&tcat= 2. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2322&scat=308&tcat= 3. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2461&scat=308&tcat= 4.http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2317&scat=308&tcat= אני צריך ליקנות בשביל IAUDIO G3 מה הכי טוב עם איכות קול?

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  14. שלום חברים, מה שלומכם? יש לי לוח אם ABIT NF-7S ואני משתמש בכרטיס קול שבלוח אני משתמש ביציאה האופטית שלו שמחוברת למגבר HARAMAN , ורציתי בבקשה לברר איך הכרטיס קול כרטיס אודיו BlueGears X-Mystique האם הוא טוב? ולמה הוא עדיף מאודיו G 2 של קריאטיב. תודה רבה לכם.

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  15. Started by ZUMARA1,

טוב רכשתי לא מזמן את המכשיר בנפח 30 גיגה יש תוכנה שקיבלתי שאיתה אני מעביר את הקבצים והכול סבבה אבל רציתי לשאות אם חייב את התוכנה? או שנגיד אני הולך לחבר שלי אני יכול לעשות העתק הדבק ישר למכשיר שלי לסרט או משהו תודה לעוזרים ?

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  16. Started by banki11,

שלום יש לי כ 20 קלטות וידאו ישנות שרציתי לגבות למחשב (ואחכ גם לערוך אותם). האם יש מכשיר pmp שיוכל להקליט את הקלטת ?מה תהיה איכות ההקלטה?יש פתרון אחר יעיל? תודה

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  17. Started by jepe,

ש לי 7800GT עם 2 יציאות DVI . אחת מחוברת למסך המחשב LCD. אני מתכנן לקנות עכשיו טלוויזית LCD 32 אינץ' שתומכת בHDTV ואני רוצה לחבר אותה למחשב. האם היא תקלוט סרטים של HD שיש לי על המחשב? הסרטים כבר מקודדים ב 720p ועוד שאלה,יש כבר אפשרות לקנות סרטי DVD-HD מארה"ב איך אני יוכל לנגן אותם,צריך נגן מסוים? יש כבר כאלה בארץ?

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  18. Started by nrg man,

רציתי לדעת אם יש אפשרות (אני כמעט בטוח שיש) לחבר מיקסר לתוכנה? ואם כן...אז איך עושים את זה? יש לי 2 כרטיסי קול אם צריך אבל כרגע אני משתמש רק באחד מהם ערוץ אחד של המיקסר הולך ל line in והשני ל line out ועובד לי סבבה עם טרקטור (Traktor) תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  19. חבר שלי רוצה לקנות טלוויזיה LCD, הוא מחפש משהו עד 4K. זה 2 הדגמים שהוא בחר לקנות מהם: 26LC51 LG 26WL65 TOSHIBA אלה טובות יחסית למחיר או שיש הצעות יותר טובות יחסית למחיר??[br]פורסם בתאריך: 28 יוני 2007, 19:22:33 אני זקוק לזה בהקדם, מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  20. אהליין, בבקשה אנשים אני כבר משתגע.... חיברתי את המחשב לטלויזית LCD שלי, אבל הוא מגיב רק שאני מחבר את יציאת ה VGA... יש לי כבל SVIDEO איכותי אפילו מחובר במקביל לטלויזיה וכלום לא קורה שם.. קראתי את המדריכים של NVIDIA והם אומרים שכולה צריך להגדיר יציאה כפולה, אז אני הולך ללוח בקרה המשוכלל שלהם והוא לא נותן לי לעשות את זה אני אשכרה רואה אפשרות אחת בלבד.... מה עושים? איך מגדירים את זה?? למה זה כזה מסובך?? התקנתי את הדרייברים לכרטיס מהתחלה לשום דבר לא השתנה... איפה מגדירים לכרטיס על איזה יציאה להתמקד... חשוב לציין, אני על ויסטה... תודה תודה מראש! ומי שיודע את זה מבחינתי גאון....

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  21. Started by b11y,

אני קונה מחשב חדש בלי כרטיס קול מובנה אז אני צריך הצעה לכרטיס קול. אני לא מהאנשים שחולים על מערכות סראונד וכל זה אני פשוט מחפש כרטיס קול רגיל שיהיה מוזיקה במחשב. וכן רמקולים 2.1 איכותיים בלי להשתגע במחירים. תקציב לשניהם 500 ש"ח גג עדיף כמה שפחות!

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  22. Started by ranran,

בסוף אחרי התלבטויות החלטתי ללכת על 5.1 ואלה X540 נראים לי הכי טוב כל ביקורת משבחת אותם המחיר הוא די גבולי בשבילי 650 אבל אני מוכן לההשקיע בשבילם מה אתם אומרים עליהם \ יש אולי משהו טוב יותר?

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  23. Started by Gil Baer Hunter,

קניתי לאחרונה מערכת רמקולים של creative T6060 המערכת מצוינת אבל החוטים של הרמקולים קצרים מידי , איפה אוכל למצוא חוטים מאריכים לרמקולים כאלה ? וכמה זה אמור לעלות ? תודה רבה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  24. יש לי בעייה, אני לא מצליח להפעיל את ה5.1. יש לי שתי מערכות של רמקולים ושתי דיוידי יש לי פרוסאונד 9900 ובדקתי שם זה פועל ככה שאני שולל את האפשרות שהבעייה ברמקולים או מגבר. הדיוידי מוגדר על רב ערוצי ככה ושאני עושה בדיקת דרך ההגדרות שומעים בכל הרמקולים אבל זה עושה בעיות שכל פעם לא שומעים מרמקול אחר, בעייה מוזרה כזו .יש למישהו מושג האם הבעייה בהגדרות או בדיוידי ??? גם לא הצלחתי להפעיל את העידכון צרבתי כמו שכתבו באתר וזה לא מעדכן את הדיוידי

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  25. למשחקים סרטים ושירים :DJsmile:

• 0 תגובות
    • 481 צפיות

דיונים חדשים בפורומים