עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by intel suck,

יש לי מערכת SONY MHC-RG330 אי אפשר להחליף שיר לזה שאחריו כאילו אם אני בשיר מס'1 ואני מחליף שיר זה מעביר ל-5 או למשהו אחר אבל לא לשיר מס' 2 איך אני יכול לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  2. היי, לאחר שנהרס הזוג הקודם, הזמנתי חדשות שהגיעו היום במחיר של 560 ש"ח כולל משלוח... שאלה קטנה לידע אישי, בן דוד שלי אמר לי שצריך לתת לאוזניות לעשות Burn In ולתת להן לעבוד בלילה על ווליום נמוך...ש"יתחממו" (??) קצת. לי נשמע ככה ככה... וחשבתי להתייעץ עם מקצוענים ומבינים בנושא קודם, אז מה אתם אומרים? יש צורך לעשות משהו מיוחד? תודה!

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  3. שלום, רכשתי את הלוח אם הזה לפני כשבוע. עכשיו ללוח יש כניסה S/PDIF - קואקסיילית וגם אופטית , אני מחבר קואקסיילית מהרסיבר שלי של YAMAHA ויש לי רמקולים 5.1. כשאני הולך להגדרות SOUND של הכרטיס ONBOARD - ומשנה למשהו מעל 48 - אם אני משנה ל96k hz אז המגבר עובר אוטומטית למצב סטריאו ואם אני משנה ל192 אין בכלל שום קול. מדוע אני לא יכול לשנות למשהו מעל 48 ועדיין לעבוד על 5.1 האם זו מגבלה של הכרטיס קול ONBOARD?? אודה אם מישהו יכול להבהיר לי קצת את הדברים תודה. מצורפים תצלומי מסך [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  4. אני לא מבין גדול בתחום הזה ונמאס לי מהרמקולים הלא טובים שיש לי ורציתי המלצה לרמקולים טובים במחיר של עד 300 שקל וכמו שאמרתי אני לא מבין גדול אז יש לי שאלה האם אפשר לחבר למחשב 2 סאבוופר? תודה

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  5. Started by shlomik101,

רכשתי win tv pvr 150 ולמרות שהתקנתי את הדרייבר פעם מהדיסק ופעם נוספת מעודכן מהאתר (בנפרד כמובן) XP לא מזהה לי את הכרטיס אשמח לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  6. אני רוצה להפוך את המחשב הישן שלי לHTPC. מדובר במחשב: P4 1.4Ghz MSI 850 4X64MB RDRAM 40GB W.D אני רוצה להוסיף לו את הכרטיס Hauppage WinTV-PVR-150MCE. הOS שאני מריץ עליו הוא XP SP3. האם אני אהיה חייב להתקין עליו את WINDOWS XP MCE בשביל השימוש כHTPC או שניתן פשוט להשתמש בתוכנת צד שלישי על הXP הקיים כמו SAGETV.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  7. Started by magafaim,

שלום! ההורים שלי טסים לתיאלנד שבוע הבא ואני רוצה שהם יקנו לי נגן...אז דבר ראשון אני רוצה לדעת אם זול שמה? עכשיו בקשר לנגן עצמו...אני רוצה לקנות נגד בסביבות ה10GB ראיתי את זה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372000 איך הוא?יש למישהו מגן יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  8. Started by renegate,

יש לי כרטים מסך מסוג GIGABYTE 8600GT 512MB ויש בו כרטיס טלוויזיה. אני לוקח את המפצל ומחבר אותו לכרטיס במפצל שלי יש 4 כניסת כחול ירוק אדום וS-VIDEO העגול הזה, ובממיר של YES יש לי רק חיבור צהוב אדום לבן. איזה כבל אני צריך? אם בכלל אני יכול לעשות את זה? ואיך? ככה נראה הכרטיס: http://www.overclockersclub.com/siteimages/articles/gbyte_86_gts_silent/8_thumb.jpg והוא מגיע עם סוג של מפצל לחיבור HDTV ולטלוויזיה (אני חושב): http://www.gigabyte.com.tw/FileList/Accessory/vga_accessories_hdtv2.jpg ובאתר שלהם רשום TV-OUT בבקשה תעזרו לי דחוף תודה מראש!

9. שלום לכל הגולשים. אז קודם כל סליחה מראש על הבורות אבל אני פשוט מעוניין לדעת איך לחבר מערכת קולנוע ביתי 5.1 ערוצים לכרטיס קול במחשב. אין לי בעיה לקנות כ.קול חדש שכולל 6 כניסות. או 7... לא מתמצא ועוד שאלה. יש לי מאחורי המחשב יציאה בכ.קול המובנה שנקראת S/PDIF. שמעתי שזה סוג של אודיו דיגיטלי שנותן איכות טובה יותר לסאונד. בכל מקרה איך מחברים אותו לרמקולים ולאיזה ציוד הוא מתאים אז שוב, סליחה מראש על הבורות ותודה מראש לכל מי שיוכל לענות לי . אתם ממש אחלה של פורום

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  10. Started by tom123p,

כבר הובהר לי כי יש עדיפות לכבלים ובכל זאת אני רוצה למצוא פתרון לחבר בין מחשב חזק בחדר העבודה לסלון (יש גג 5 מטר - אבל יש קיר מפריד ולעקוף את הקיר בכבל זה 10 מטר) רציתי לשמוע חוות דעת על המוצר הבא : Conceptronic CVIDEOS AirBridge Wireless Cinema Set http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3700 והאם יש משהו מוצלח יותר ?? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  11. Started by SharonSx,

אני רוצה לפתוח את הסאב וופר של המערכת הזאתי אבל אני לא מצליח... מישהו יודע איך לפתוח אותו?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  12. טוב קניתי רמקולים חדשים X-530 של לוג'טק הם עובדים טוב חוץ מהקטע שכל פעם שמדליקים משהוא חשמלי לא משנה איפה הרמקולים עושים רעש חרחורים כאלה ואני לא יודע למה אולי בגלל שיש לי מזגן בחדר מישהוא יכול לעזור

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  13. אם יש משהו סביר במחיר כזה אז בבקשה תמליצו לי על אוזניות בסביבות המחירים האלו..! תודה!

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  14. Started by kheled,

שלום! אני מעוניין ליקנות רמקולים לחדר גדול (כמו סלון בינוני) שישמשו אותי גם למחשב וגם לטלויזיה LCD . שיהיו סטילים ומערכת בהספק כולל של 500RMS בערך.... כמובן גם המלצה אולי אם זה כבר דרך מחשב על כרטיס קול יחד איתם או עדיף מערכת קולנוע? למשל: רמקול למחשבוGIGAWORKS S750וCreative התקציב על הכל ביחד זה עד 2600 ש"ח אם מערכת קולנוע ביתי עד 3000ש"ח??? תודה על העזרה.....

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  15. חבר שלי רוצה לקנות טלוויזיה LCD, הוא מחפש משהו עד 4K. זה 2 הדגמים שהוא בחר לקנות מהם: 26LC51 LG 26WL65 TOSHIBA אלה טובות יחסית למחיר או שיש הצעות יותר טובות יחסית למחיר??[br]פורסם בתאריך: 28 יוני 2007, 19:22:33 אני זקוק לזה בהקדם, מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  16. יש ברשותי logitech X540 שרכשתי לפני מספר חודשים האחריות בתוקף. אפשר לתקן דבר כזה ?. או מביאים חדש? טוב אני יום ראשון אלך לחנות שיקחו ויבדקו ..

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  17. שלום לכם, אני מבקש המלצה לאוזניות כפתור בתקציב של עד 30$ אותן (בתקווה) אחותי תרכוש עבורי בארה"ב (או שארכוש אותן לבדי בארץ אם הפרש המחירים לא יהיה גדול מדי). אם ניתן להשיג אוזניות מבודדות רעש בתקציב הזה-מה טוב. עד היום היו לי הmx-500 של סנהייזר...נותרה רק אוזנייה אחת פעילה :'( תודה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  18. Started by zuq,

שלום, קיבלתי לאחרונה את הADA880 של אלטק, השימוש שלהם במחשב הוא לשמיעת מוזיקה בלבד(לDVDבסלון יש מערכת 5.1 נפרדת) יש לי כרטיס קול עתיק (קריאטיב SB לייב) . רציתי לדעת האם אני צריך להגדיר או לכוון משהו במחשב(איכס-פי) או ברמקולים כדי להפיק את המיטב מהמערכת הנחמדה הזו והאם החלפת קול תשנה משהו?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  19. שלום חברים, לפני מספר שנים קניתי מגבר מצויין של Pioneer SC-LX 73 אני מקשיב בסטריאו פטיפון שמחובר, בנוסף לקונסולת נינטנדו. המחשב מחובר ישירות לטלויזיה והמגבר עובד עם החיבור האופיטי כי אין לו תמיכה ב4K בכל מקרה, לפני כחודש פגע לי ברק בדירה ושרף אותו לגמרי. עלות התיקון הינה 2700 שקלים, רציתי לדעם האם כדאי, אני יודע שהוא ישן, אבל אולי לא עושים כאלו? יש לי כרגע מגבר של Yamaha RX-V6A שכן תומך ב4K אבל משום מה לא הצלחתי להפעיל דרכו HDR אז גם פה אני מחובר רק לסאונד. אין ספק שהוא יותר נוח בממשק, אבל יש פחות הספק לכל ערוץ (100 מול 140) ההיגיון שלי אומר שאולי עם השנים עשו עוד חידושים והמגברים עדיפים, אבל לגבי הגברת phono אני מ…

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  20. Started by TimoTy,

אני צריך חוות דעת על ה- MegaWorks THX 5.1 550. עדיף מניסיון אישי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  21. Started by RGod,

הלוח אם הוא ABIT IC7 MAX 3 -אני לא מוצא דרייברים שניתן להוריד ,יש מלא אבל בעייתים . תודה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  22. Started by TimoTy,

טוב אני מחפש רמקולים 4.1 אן 5.1 (עדיף5.1 ) ב1500 בערך אשמח לשממוע המלצות וחוות דעת תדוה מראש

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  23. איזה רמקול עדיף לקנות למחשב החדש? t6060 או t5900 של קרייאייטיב

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  24. Started by Episode-666,

אם מישהו יוכל לנתח לי קצת א ני אשמח, לא מצליח כ"כ להבין את ההבדלים ביניהם ואני מתלבט בשביל המחשב החדש שלי. בעיקרון אני גיימר כבד וחולה מוזיקה וגם קצת סרטים. זהו =]

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  25. Started by tehnodrom,

אין לי מושג אני לא ממש מבין בזה אז תמליצו מהנסיון שלכם אוזניות כפתור אני מחפש אם יש משהו מעולה ביותר זול אז עדיף ואני מתכנן לקנות את זה מאי ביי אז 250-300 זה המחיר שיהיה בארץ באיי בי כמובן זה יהיה יותר זול. תודה מראש מתן.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים