עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by טל,

אני מחפש כרטיס קול בסיביבות 500-600 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  2. שלום לכולם אני מחפש המלצה לרמקולים למחשב מהתקציב הזה ושיהיה להם אפשרות לחיבור לאוזניות יכול להיות 2.1 5.1. וכו' תודה

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  3. האם מישהו יודע מי נותן שירות תיקונים לרסיברים של פיוניר בארץ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  4. Started by KOMBINA,

הבוס שלי רוצה שאני אקנה לו כרטיס טלוויה למחשב... אני צריך המלצה לכרטיס טוב והתקציב הוא עד 400 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  5. Started by kinggil,

http://thejames.onfinite.com/album/53358/53798/ מזה נותן יותר?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  6. Started by luXi,

שלום לכולם! אני מקווה שזה הפורום המתאים.. התבלבלתי פה קצת בכל אופן יש לי נגן DVD ישן ביותר (מלפני 4 שנים בערך, מהתקופה שרק התחילו לצוץ נגני DVD וכל אחד עלה 2500 ש"ח ויותר) ויש לי בעיה עם צריבת סרטים בשבילו. הוא יכול לקרוא צרובים אבל בדף נתונים רשום שהוא קורא DVD-Video (ולא DVD-/+R). אני זוכר שפעם צרבתי סרט בתוכנה אחת והוא קרא אותו למרבה הפלא אבל מאז אינני זוכר איזו תוכנה זו הייתה ומאז הוא גם לא קרא אף דיסק צרוב. אפילו צרבתי כמה פעמים על מדיה DVD-R סרט בלי כתוביות ובלי תפריט ועדיין לא עבד. הוא מנסה לקרוא אותו שעה תוך כדי השמעת קולות מוזרים של תזוזת העינית אבל בסוף הוא רושם "NO DISC". מישהו יודע מה לעשות? אולי פורמט הצריבה שונה? תודה מראש לכולם נ.ב. כשצורבים דיסק DV…

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  7. יש לי archos 80 gb וכנראה שחסרים לו דרייברים ניסיתי להכנס לאתר התוכנה וכל מה שיש שם לא עוזר לי אני חייב מישהו שיש לו את התוכנה ויודע איך לעבוד איתה בבקשה זה דחוף תודה מראש אלעד

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  8. היי אני מתכנן לקנות את הרמקולים לוגיטק Z5500 הם עולים בארץ 3000 שקל הייתי רוצה לדעת האם יש סט יותר טוב במחיר הזה. הרמקולים יהיו למחשב כלומר טלוויזיה סרטים מוזיקה משחקים DVD פשוט הכל כל ההצעות יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  9. יש לי כרטיס קול של CREATIVE (ד"א שהוא לפני כמה שנים) את הדגם תראו בתמונה שצירפתי, ויש לי רמקולים גם של קרייטיב 4.1 INSPIRE ועכשיו שקניתי לוח GIGABYTE P35 DS3L ושמה יש 8 ערוצים של הכרטיס קול (OB), אז אני מתלבט איפה כדאי ועדיף לחבר את הרמקולים האם לכרטיס קול או לג'גיהבייט ? תמונה:

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  10. Started by enzo,

עם אפשרות לחריגה קלה. לנגן D2. חשוב שיהיה צליל נקי ובאסים איכותיים,ושאנשים שמסביבי לא ישמעו את המוזיקה ואני מצד שני לא אשמע רעשי רקע.

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  11. מצאתי רמקולים של yamaha . הנה הקישור http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2441,normal_sale אני צריך רמקולים בעיקר למוזיקה ולסרטים אני יחבר אותם למחשב אם יש משהו יותר טוב במחיר הזה פחות או יותר תביאו תודה מראש

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  12. מה דעתכם על creative sound blaster audigy 1394 ב- 300 ש"ח? שווה לקנות? השימוש הוא לשמיעת מוסיקה

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  13. Started by solet,

התקנתי XP על לוח אסוס דגם P5GL עם כרטיס קול מובנה,אני מנסה להתקין את הדרייבר של הלוח אך הוא רושם לי שהדרייבר לא תואם ללוח-ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר אך הוא רושם לי עדיין אותו דבר-האם מישהו יודע אך לפתור זאת? והאם במידה ואני אקנה כרטיס קול לא במובנה אני אוכל לשמוע סאונד ללא קשר לדרייבר??

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  14. Started by dna,

שלום יש לי DVD של APEX דגם DVX815 והוא קורא כל מה שצריך כדי לראות סרטים מהמחשב וצרובים וDIVX וXVID אני יודע את זה בוודאות עכשיו דיסקים רגילים שאני צורב עליהם סרטים אין בעיה בכלל אבל שאני צורב על DVD פה מתחילה הבעיה...הDVD רוב הפעמים עושה לי NO DISC ולפעמים שאני מנסה אחר כך עוד פעם פתאום הוא קורא...שמתי לב בהתחלה שזה קורא עם דיסקים שהמהירות שלהם היא 16 אבל אז ראיתי שגם באלה עם ה8 הוא עושה בעיות זה מעצבן אותי...ניסיתי לנקות אותו עם דיסק ניקוי עינית עדיין כלום...זה משהו שאני יכול ללכת לחנות ויחליפו לי או יתקנו לי או שיש עדכון או משהו? [br]פורסם בתאריך: 3.07.2007 בשעה 19:46:01 הבעיה תוקנה ע"י התקנת עדכון...תודה מנהלים לנהול בבקשה...

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  15. Started by mik_amar,

תגידו ל X5L יש TV-OUT????

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  16. Started by shlomik101,

רכשתי win tv pvr 150 ולמרות שהתקנתי את הדרייבר פעם מהדיסק ופעם נוספת מעודכן מהאתר (בנפרד כמובן) XP לא מזהה לי את הכרטיס אשמח לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  17. אחי בונה מוזיקה באיכות גבוהה והוא מחפש כרטיס איכותי לעריכה ולשמיעת המוזיקה בצורה הכי מדוייקת שאפשר...הבנתי שקריאייטיב די טובים יש דגם ספציפי? התקציב הוא עד 1000 שקל תודה לכל העונים....

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  18. Started by hackermeir,

אני רוצה לבנות מחשב HTPC והייתי רוצה שהוא יעבוד כמו ב- YES MAX: שיהיה מסוגל להקליט 2 ערוצים במקביל. יכולת להפסיק באמצא תוכנית בשידור חי ולהמשיך אותה אחר כך. שיקודד אותם בצורה טובה למחשב. אני לא בטוח אם יש כרטיס כזה אז תגידו מה אפשר לעשות. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  19. אוקיי אז בוא נתחיל ככה.. בהגדרות של הקול הכל שם בסדר , המיקרופון עובד (יש לי 2 ) והם עובדים לא 100% אלא 2343254335% התקנתי את הדרייברים שבאים עם הדיסק של הלוח אם.. וגם ניסיתי למחוק ולהתקין שוב.. הורדתי את הדריבר של הלוח אם שלי .. קיצר .. עשיתי ה-כ-ל ! מה הבעיה? http://img156.imagevenue.com/img.php?image=04134_untitled_123_1117lo.JPG רואים? הירוק והכחול עובדים... אם אני מכניס משהו זה ישר קופץ ונותן לי להגדיר את החיבור.. אבל החיבור הוורד של המקירופון לא עובד.. אני מכניס מיקרופון אבל כלום לא קורה.. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  20. Started by shimon__17,

חברה קניתי dvd מתל אביב ואני דימונאי ויש לי בעיה איתו כשאני מדליק את ה dvd ולמשל אני שם סרט אני לא רואה כלום אלה רק שומע אבל לאחר חצי שעה שעה התמונה קופצת .. העם מישהו יודע מה אני אמור לעשות חוץ מללכת אליהם כי לסוע לשם אני כבר לא יכולל .. תודה למי שיעזור לי ..!!

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  21. Started by udi,

שלום לכולם אני רוצה להתקין רמקולים באחר נפרד אשר מתחברים למחשב בכל טכנולוגיה שהיא ללא חוטים הכוונה שבחדר אחד יהיה רמקולים ובחדר הסמוך המחשב ישב עם הציוד שלו וכדי לחסוך שאלות במחשב עכשיו יש רמקולים אני פשוט מנסה לחסוך בחדר השני מערכת סטריאו במקום לקנות IPOD ואת הרמקולים שלו אני חושב שיהיה יותר זול לקנות רמקולים שיתחברו למחשב מרחוק בתודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  22. Started by elad-k1,

קניתי רמקולים 5.1 של creativ sbs 560 ולוח ם יש לי p4p asus איך אני מכוון שיעבוד לי כול הרמקולים?? תודה... דחוף

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  23. Started by .::Void::.,

אז ככה...במערכת שלי יש 2 יציאות לרמקולים(2 אדומים ו-2 שחורים).. עכשיו כשאני מחבר רמקולים ליציאה אחת אז זה עובד כמה שניות ואז המערכת עושה "PROTECT" ונכבית.. אבל כשאני מחבר את אותם רמקולים ליציאה השניה אז הכל עובד טוב ויפה.. מישהו יודע מה זה?? תודה לכל מי שיעזורר...

24. היי, לאחר שנהרס הזוג הקודם, הזמנתי חדשות שהגיעו היום במחיר של 560 ש"ח כולל משלוח... שאלה קטנה לידע אישי, בן דוד שלי אמר לי שצריך לתת לאוזניות לעשות Burn In ולתת להן לעבוד בלילה על ווליום נמוך...ש"יתחממו" (??) קצת. לי נשמע ככה ככה... וחשבתי להתייעץ עם מקצוענים ומבינים בנושא קודם, אז מה אתם אומרים? יש צורך לעשות משהו מיוחד? תודה!

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  25. Started by kheled,

שלום! אני מעוניין ליקנות רמקולים לחדר גדול (כמו סלון בינוני) שישמשו אותי גם למחשב וגם לטלויזיה LCD . שיהיו סטילים ומערכת בהספק כולל של 500RMS בערך.... כמובן גם המלצה אולי אם זה כבר דרך מחשב על כרטיס קול יחד איתם או עדיף מערכת קולנוע? למשל: רמקול למחשבוGIGAWORKS S750וCreative התקציב על הכל ביחד זה עד 2600 ש"ח אם מערכת קולנוע ביתי עד 3000ש"ח??? תודה על העזרה.....

• 0 תגובות
    • 508 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.