אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
התקנתי XP על לוח אסוס דגם P5GL עם כרטיס קול מובנה,אני מנסה להתקין את הדרייבר של הלוח אך הוא רושם לי שהדרייבר לא תואם ללוח-ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר אך הוא רושם לי עדיין אותו דבר-האם מישהו יודע אך לפתור זאת? והאם במידה ואני אקנה כרטיס קול לא במובנה אני אוכל לשמוע סאונד ללא קשר לדרייבר??
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
שלום יש לי את המקולים creative inspire t7900 שמתי אותם על הקירות אבל שני האחוריים לא מגיעים עם הכבלים שלהם מה שחסר לי זה עוד איזה מטר\ 2 מטר לכל אחד מהם כדי להגיע לסאבוופר אני חושב שזה כבלי rca שלכל אחד יש אדום ושחור שנכנסים ברמקול ובצד השני יש rca זכר אז השאלה שלי האם בראשון לציון והסביבה יש חנות שמוכרת כבל של מטר או 2 מטר שבקצה אחד יש לו rca נקבה ובצד השני יש לו rca זכר כדי שהם יגיעו לסאב? אני חיפשתי בחנויות ולא מצאתי תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש , פנטיום 4 3.2 , וחיברתי אליו את המערכת שלי יש לי כרטיס קול בשם : SigmaTel High Definision Audio CODEC עכשיו ברגע שאני מגביר קצת את המערכת , אז זה משמיע לי קולות של ניפוצים כאלה , אין מצב שהרמקולים שלי נקעו , זה בטוח איזה בעיה יכולה להיות ? יכול להיות משהו שקשור לחומרה ?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
על איזה רמקולים אתם ממליצים? לא צריך משהו מוגזם, הרמקולים ישמשו בעיקר לסרטים ומוזיקה (לא רוק ולא טראנס). התקציב 500 ש"ח תודה מראש נ.ב עדיף שהרמקולים יהיו כמה שיותר קטנים.
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
יש לי מערכת SONY MHC-RG330 אי אפשר להחליף שיר לזה שאחריו כאילו אם אני בשיר מס'1 ואני מחליף שיר זה מעביר ל-5 או למשהו אחר אבל לא לשיר מס' 2 איך אני יכול לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
כשקונים HTPC צריך גם, כמובן אם רוצים לקנות את השלט ועוד חלק של מיקרוסופט כדי לעבוד עם הממירים של חברות הכבלים והלווין. איך קוראים לזה ואיפה אפשר לקנות את זה ברשת, קישורים בבקשה. לא מצאתי באתר של מיקרוסופט או בחיפוש בגוגל. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
קניתי Yamaha DVD-S661 ואני לא מצליח לעלות בו כתוביות בעברית. הDVD קורא DIVX אבל למרות שעל גבי הדיסק הכנסתי כתוביות בעברית על מסך הטלוויזיה הכתוביות ברוסית... מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת קולנוע ביתית הן לסרטים והן למחשב שתכלול הכול כולל סאב . אני לא מחפש משהו יותר מידיי וגם לא פחות מידיי באמצע שיהיה טוב ויספק. התקציב שאני נותן הוא 800 -1200 ש"ח. ואיני מבין בדברים האלה לכן אני שואל את טובי המוחות פה בפורום ומקווה למצוא תשובה הולמת ,כמו שאתם יודעים לתת.
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש, עם לוח אמ GigaByte 945P-S3, יש לי רסיבר של קולנוע ביתי + רמקולים 5.0, הייתי מעוניין לדעת איך אני מחבר את הכבל עם היציאה הקוקסיאלית (משהו כזה) מהרסיבר ללוח אמ ולשמוע באיכות המתאימה? בתודה מראש, חביב.
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
איזה אוזניות יש בתקציב הזה? חשוב שיהיו אוזניות כפתור. אני הולך להשתמש בהם עם הסנסה E250 אם זה משנה..... [br]פורסם בתאריך: 18.06.2007 בשעה 20:42:06 הצעות?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות טלוויזיה LCD, הוא מחפש משהו עד 4K. זה 2 הדגמים שהוא בחר לקנות מהם: 26LC51 LG 26WL65 TOSHIBA אלה טובות יחסית למחיר או שיש הצעות יותר טובות יחסית למחיר??[br]פורסם בתאריך: 28 יוני 2007, 19:22:33 אני זקוק לזה בהקדם, מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
אחי בונה מוזיקה באיכות גבוהה והוא מחפש כרטיס איכותי לעריכה ולשמיעת המוזיקה בצורה הכי מדוייקת שאפשר...הבנתי שקריאייטיב די טובים יש דגם ספציפי? התקציב הוא עד 1000 שקל תודה לכל העונים....
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני עובד עם Windows Vista Ultimate 64bit, התקנתי כרטיס טלויזיה Leadtek WinFast TV2000 XP Expert וחיברתי אותו לממיר של הוט. התקנתי את התוכנה שהגיעה עם הכרטיס (WinFasr PVR2), אני מצליח לראות את ערוצי הוט במחשב, ואף לבצע הקלטה של התוכניות לדיסק הקשיח. כעת אני מעוניין לעבוד עם Windows Vista Media Center, אך התוכנה לא מזהה את כרטיס הטלויזיה. 1. הבנתי ש Windows Vista Media Center מחייבת כרטיס טלויזיה שתומך בקידוד MPEG2, האמנם ? 2. האם הכרטיס הנ"ל לא תומך ? (במה הוא כן תומך ?) 3. קראתי במקום כלשהו שמישהו רכש מקודד MPEG2 ב 20$, חיבר לכרטיס, וכעת הכל עובד, כיצד עושים זאת ? 4. האם יש משהו שביכולתי לעשות ע"מ לגרום לעסק לעבוד, מבלי לרכוש כרטיס טלויזיה חדש ? 5. האם יש תוכנות …
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
מה הכי כדאי לקנות? ראיתי בקטלוג של בסט ביי FUJICOM 32" LCD ב 3480, שווה? http://www.imagerise.com/show.php/1425_fujicon.JPG.html אם לא, מה מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
מה אתם אומרים מה עדיף לי ???? אחד על אחד !!! שני הדגמים הספציפים האלה !!!
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
המצב לאחר התקנת Media Portal 0.2.3.0 RC2 על מחשב HPTC עם המפרט הבא: 1. מעבד P4 2.6M 2. זיכרון 512 M 3. כרטיס מסך MSI 128bit NVIDIA 5200, יציאת S-VIDEO 4. מערכת הפעלה XP SP2 5. כרטחס טלויזיה PVR 150 6. קודקס: DSCLAR 7. חיבור לטלויזיה מקרן אחורי פנאסוניק 47" סה"כ קיים הבדל ניכר לעין באיכות התמונה דרך מחשב לעומת חיבור ישיר דרך ממיר או DVD. אני מבין שלאור כל ההמרות בדרך לעולם לא אקבל איכות זהה בין המקורות אבל..... התופעות הן : 1. צבעים דהויים יותר מהמקור (ממיר, DVD, וכו) 2. במצבים של תמונות כהות, ניתן להבחין בפיקסלים . מריחות. שאלתי היא: כיצד ניתן להשיג שיפור משמעות בהשקעה מינימלית, אם בכלל. תודה
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
יש לי כבל טלווייה עם S VIDEO משני הצדדים הכל עובד ובסדר אבל בהתחלה שהשתמשתי בו ראו באיכות נורמלית ועכשיו האיכות ממש גרוע ובלתי נסבלת.... לא יודע בגלל מה זה קרה.... בהתחלה חשבתי שזה בגלל הסידור של הכבל, אבל אחרי ששיניתי אותו שום דבר לא קרה... מה עושים? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש בעיה עם צלילים על המחשב ... שהוא מפעיל תמחשב יש לו צליל של תפתיחת windows ... אבל אחרי זמן מה הצליל נעלם ... והוא לא יכולה לשמוע מוזיקה לא יכול כלום ... הוא ניסה להתשמש בדיסק של הלוח אם אבל זה עדיין לא עוזר לו ... זה הלוח אם שלו ... מקווה לעזרה ... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אוקי אני מחפש אוזניות לרוב למוזיקה ומשחקים אוזניות שאני גם ישתמש בהם מחוץ לבית לIPOD או אמפי לא אכפת לי עם או בלי מיקרופון שיהיו יפות עדיף בקיצר אוזניות הכי טובות למחיר הזה מחנות באזור דן...... יש סיכוי לחריגה של 50 שקל תודה.
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שאני שומע מוזיקה הייתי מעביר את זה לה 2.1 כי היו שומעים לפי דעתי יותר טוב , והיו שומעים עכשיו שאני מעביר פתאום נוצרה בעיה שאני מפעיל שיר בה 2.1 אני לא שומע כלום ושאני מעביר לה 5.1 שוב שומעים הכל רגיל ... לא יודע מה קרה זו לא בעיה ברמקולים זה בטוח בכל אופן שאני על 2.1 ועושה tast אז כן שומעים .. ואחרי לא שומעים מה קרה לעזעזל .??.. זו בעיה מוזרה
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
מה דעתכם על creative sound blaster audigy 1394 ב- 300 ש"ח? שווה לקנות? השימוש הוא לשמיעת מוסיקה
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
חברה ממש מעניין אותי לדעת בתור אחד שלא מבין בציוד אם המערכת שלי בסלון שווה משהו... המערכת מחוברת לSANSUI RZ-8150 ישן. הסנטר הוא : SoundWave CS-100 הקדמיים הם : NHT 1.5 וה REARS: SoundWave SL-50 תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מערכת רמקולים של creative T6060 המערכת מצוינת אבל החוטים של הרמקולים קצרים מידי , איפה אוכל למצוא חוטים מאריכים לרמקולים כאלה ? וכמה זה אמור לעלות ? תודה רבה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
-
אהלן אז ככה..הרמקולים הפסיקו לעבוד לי. החלפתי רמקולים וגם הם לא עובדים. מכאן אני מסיק שהבעיה היא כנראה בכ. קול. הכ. קול שלי הוא OB (המחשב עצמו ישן, 4-5 שנים בערך). 1. איזה כ. קול כדאי לקנות? ברמת העיקרון אני צריך משהו פשוט, אבל חשבתי כן להשקיע מכיוון שבעתיד הלא-רחוק אני במילא רוצה לקנות מחשב חדש ואז אני אעביר את הכרטיס גם ככה. האם 300 ש"ח הם סכום מספיק להשקעה על כרטיס קול? 2. מכיוון שהכרטיס הנוכחי הוא OB, כיצד מתקינים את הכרטיס החדש? כיצד ניתן "להעיף" את הישן ולשים במקומו את החדש? עד פה כרטיס קול. עכשיו..אם אני כבר פה בפורום, אז עוד כמה שאלות קטנות שמסקרנות אותי.. 1. יש לי מע' סטריאו ישנה ולאחרונה קיבלתי רמקולים רצפתיים ישנים של סוני. כיצד "עובד" כל העסק ביניהם מבחינת איכ…
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-