אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
חשבתי בכיוון של http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1876 או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1271 מה אתם אומרים ? או שיש משהו אחר שאתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
הבוס שלי רוצה שאני אקנה לו כרטיס טלוויה למחשב... אני צריך המלצה לכרטיס טוב והתקציב הוא עד 400 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש ברשותי logitech X540 שרכשתי לפני מספר חודשים האחריות בתוקף. אפשר לתקן דבר כזה ?. או מביאים חדש? טוב אני יום ראשון אלך לחנות שיקחו ויבדקו ..
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול להקלטה באולפן ביתי חובבני. הכרטיס צריך להקליט גיטרה, מקלדת שליטה, ומיקרופון. ובנוסף להיות איכותי בהשמעה. עלות עד 1500 שח א. למישהו יש המלצות? ב. איזה פיצ'רים קיימים ומה כדאי שיהיה בכרטיס כזה? ג. האם קנייה באינטרנט כדאית או שהתמיכה מחנויות קיימות בישראל מצדיקה את המחירים?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מקווה שזה הפורום המתאים.. התבלבלתי פה קצת בכל אופן יש לי נגן DVD ישן ביותר (מלפני 4 שנים בערך, מהתקופה שרק התחילו לצוץ נגני DVD וכל אחד עלה 2500 ש"ח ויותר) ויש לי בעיה עם צריבת סרטים בשבילו. הוא יכול לקרוא צרובים אבל בדף נתונים רשום שהוא קורא DVD-Video (ולא DVD-/+R). אני זוכר שפעם צרבתי סרט בתוכנה אחת והוא קרא אותו למרבה הפלא אבל מאז אינני זוכר איזו תוכנה זו הייתה ומאז הוא גם לא קרא אף דיסק צרוב. אפילו צרבתי כמה פעמים על מדיה DVD-R סרט בלי כתוביות ובלי תפריט ועדיין לא עבד. הוא מנסה לקרוא אותו שעה תוך כדי השמעת קולות מוזרים של תזוזת העינית אבל בסוף הוא רושם "NO DISC". מישהו יודע מה לעשות? אולי פורמט הצריבה שונה? תודה מראש לכולם נ.ב. כשצורבים דיסק DV…
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
המצב לאחר התקנת Media Portal 0.2.3.0 RC2 על מחשב HPTC עם המפרט הבא: 1. מעבד P4 2.6M 2. זיכרון 512 M 3. כרטיס מסך MSI 128bit NVIDIA 5200, יציאת S-VIDEO 4. מערכת הפעלה XP SP2 5. כרטחס טלויזיה PVR 150 6. קודקס: DSCLAR 7. חיבור לטלויזיה מקרן אחורי פנאסוניק 47" סה"כ קיים הבדל ניכר לעין באיכות התמונה דרך מחשב לעומת חיבור ישיר דרך ממיר או DVD. אני מבין שלאור כל ההמרות בדרך לעולם לא אקבל איכות זהה בין המקורות אבל..... התופעות הן : 1. צבעים דהויים יותר מהמקור (ממיר, DVD, וכו) 2. במצבים של תמונות כהות, ניתן להבחין בפיקסלים . מריחות. שאלתי היא: כיצד ניתן להשיג שיפור משמעות בהשקעה מינימלית, אם בכלל. תודה
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרטיס טלויזיה טוב ואמין עם איכות צפיה טובה לא מחייב תמיכה ב FM, תודה
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אוקי אני מחפש אוזניות לרוב למוזיקה ומשחקים אוזניות שאני גם ישתמש בהם מחוץ לבית לIPOD או אמפי לא אכפת לי עם או בלי מיקרופון שיהיו יפות עדיף בקיצר אוזניות הכי טובות למחיר הזה מחנות באזור דן...... יש סיכוי לחריגה של 50 שקל תודה.
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן ורציתי לשאול שאלה אם כרטיס טלויזיה (Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit)הוא טוב בשביל לראות ממירי הוט ואם אפשר להקליט ממנו סדרות? ואם אפשר שמישהו יכנס אלי לאיסיקיו שיסבר לי איך זה עובד אני ישמח
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי כרטיס קול אני שומע מצוין אבל אין לי את הסמל של הרמקול בשורת משימות נכנסתי ללוקח הבקרה בכדי לסדר את זה והמחשב אומר לי שאני צריך להתקין משהו הורדתי דרייבר לא עזר עזרו לי תודה חגי יש לי כרטיס קול VIA AC 97
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
-
שאני שומע מוזיקה הייתי מעביר את זה לה 2.1 כי היו שומעים לפי דעתי יותר טוב , והיו שומעים עכשיו שאני מעביר פתאום נוצרה בעיה שאני מפעיל שיר בה 2.1 אני לא שומע כלום ושאני מעביר לה 5.1 שוב שומעים הכל רגיל ... לא יודע מה קרה זו לא בעיה ברמקולים זה בטוח בכל אופן שאני על 2.1 ועושה tast אז כן שומעים .. ואחרי לא שומעים מה קרה לעזעזל .??.. זו בעיה מוזרה
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
ממ שלום, לאחרונה שאני שומע מוזיקה ברמקולים (ATP3) שלי , רמקול אחד פשוט לא מנגן, או עושה רעשים.. חשבתי שזה הרמקולים אבל היום חיברתי במקומם אוזניות, וראיתי שרק צד אחד מהאוזניות עובד (וכן, בדקתי את האוזניות עם דיסקמן - עובד).. אז כנראה זאת בעיה בכרטיס קול אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש חשבתי על זהhttp://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2216 אני יודע שיש אותו בKSP ב300 מה אתם אומרים עליו ואשמח לעוד הצעות
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
היום סופית החלטתי שרמקולים 2.1 הם פשוט בזבוז לא משנה כמה איכותיים הם יהיו... בכל אופן אני רוצה המלצה לרמקולים שהם 5.1, אני חשבתי על ה Z5300 של לוגיטק מה אתם אומרים? לא דגם ישן קצת? :-\ או שהדגם הזה עדיין עושה את העבודה כמו שצריך פילו היום אחרי שנתיים? ולמי שמשתמש בהם כרגע יוכל להגיד לי איך הם מבחינת חסרונות ויתרונות? אם יש לכם המצלמה לדגם אחר אני ישמח מאוד לשמוע, תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
התקנתי XP על לוח אסוס דגם P5GL עם כרטיס קול מובנה,אני מנסה להתקין את הדרייבר של הלוח אך הוא רושם לי שהדרייבר לא תואם ללוח-ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר אך הוא רושם לי עדיין אותו דבר-האם מישהו יודע אך לפתור זאת? והאם במידה ואני אקנה כרטיס קול לא במובנה אני אוכל לשמוע סאונד ללא קשר לדרייבר??
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש הבדל בין כרטיס קול מובנה שמגיעה עם הלוחות החדשים לבין ה-XFI של קרייטיב וכטיסי קול בקטגוריה הזאות. אני מתכוון הבדל רק בשמיעת מוזיקה וצפיה בסרטים. תודה
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מערכת רמקולים של creative T6060 המערכת מצוינת אבל החוטים של הרמקולים קצרים מידי , איפה אוכל למצוא חוטים מאריכים לרמקולים כאלה ? וכמה זה אמור לעלות ? תודה רבה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
צריך המלצה לסט של מקרופון (מדונה או דש) + משדר+מקלט של חברה איכותית כגון: shure אבל נראה לי שהם מעבר לתקציב שלי. יש עדיפות לדש - אלא אם כן למישהו יש המלצה שונה. השימוש הינו להופעות ביתיות או מקומות קטנים, רק דיבור בלי שירה (אם זה משנה) חשובה יכולת התגברות על תדרים סלולרים או בלוטות' חדש בעסק - חשובה מאוד המלצתכם!!! תודה
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי מערכת SONY MHC-RG330 אי אפשר להחליף שיר לזה שאחריו כאילו אם אני בשיר מס'1 ואני מחליף שיר זה מעביר ל-5 או למשהו אחר אבל לא לשיר מס' 2 איך אני יכול לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש , פנטיום 4 3.2 , וחיברתי אליו את המערכת שלי יש לי כרטיס קול בשם : SigmaTel High Definision Audio CODEC עכשיו ברגע שאני מגביר קצת את המערכת , אז זה משמיע לי קולות של ניפוצים כאלה , אין מצב שהרמקולים שלי נקעו , זה בטוח איזה בעיה יכולה להיות ? יכול להיות משהו שקשור לחומרה ?
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
ש לי 7800GT עם 2 יציאות DVI . אחת מחוברת למסך המחשב LCD. אני מתכנן לקנות עכשיו טלוויזית LCD 32 אינץ' שתומכת בHDTV ואני רוצה לחבר אותה למחשב. האם היא תקלוט סרטים של HD שיש לי על המחשב? הסרטים כבר מקודדים ב 720p ועוד שאלה,יש כבר אפשרות לקנות סרטי DVD-HD מארה"ב איך אני יוכל לנגן אותם,צריך נגן מסוים? יש כבר כאלה בארץ?
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אין לי מושג מה טווח המחירים של המוצרים האייכותים, כי אני לא מבין בזה. אחרי שקראתי את האשכול של זה שרוצה מערכת כזו ב200 ש"ח הבנתי שהמחירים רק מתחילים מ2500. אז התקציב שלי הוא 3500 ש"ח. בבקשה תציעו לי משהו נורמלי, שישמש אותי בעיקר לסרטים.
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
-
יש לציין ששוטטתי בפורומים מחו"ל ולא נמצא פתרון לבעיה הכרטיס תקין,וכן גם הדרייברים ac97 הכל החל לאחר windows update שלאחריו הסאונד לא עבד יותר השגיאה מתקבלת כאשר ניגשים לווליום קונטרול: there are no active mixer devices available.. אודה לעזרתכם,מקווה שהשאלה בפורום הנכון אם בפורום חומרה אז נה העבירו את השרשור תודה
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום קוראים לי עמיר ואני צריך עזרה אני מעונין ליקנות רמקולים 7.1 אבל יש בעיה אני לא יודע עים הכרטיס קול שלי מתאים יש לי כרטיס קול מובנה ששמו codec cmi9880 לפי מה שקראתי הוא עובד בשיטה של 7.1 אבל יש רמקולים שדורשים כרטיס קול מאותה חברה לדוגמא הקריאיטיב אני מעונין ליקנות השאלה עים אני יקנה ואני יהנה מהסאונד של כל הרמקולים ? בתודה מראש עמיר
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-