אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו יודע מי נותן שירות תיקונים לרסיברים של פיוניר בארץ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
-
מפרט שלי P42800 גיגה זיכרונות כרטיס מסך 6800GT לוח GIGABYTE של SIS?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
הייתי מעוניין את חוות דעתכם אודות הLG SCARLET 32".... מה אתם אומרים על HD TX-32LE8 פנאסוניק. ואם יש טלוויזיה מרשימה יותר בטווח מחירים זה ,אשמח להצעות אני מייעד את הטלווזיה לצפייה בסרטי HD מהמחשב, צפייה בכבלים,אולי XBOX 360 וכו'. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה יש לי כרגע איזה רמקולים מעפניים 400W של בוס ורציתי לדעת העם האיכות שמיעה שאני ישמע בינהם לבין מערכת רמקולים 5.1 או נגיד 7.1 יהיו גדוליים כל כך או שחבל על הכסף?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות את הרמקולים לוגיטק Z5500 הם עולים בארץ 3000 שקל הייתי רוצה לדעת האם יש סט יותר טוב במחיר הזה. הרמקולים יהיו למחשב כלומר טלוויזיה סרטים מוזיקה משחקים DVD פשוט הכל כל ההצעות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
מצאתי רמקולים של yamaha . הנה הקישור http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2441,normal_sale אני צריך רמקולים בעיקר למוזיקה ולסרטים אני יחבר אותם למחשב אם יש משהו יותר טוב במחיר הזה פחות או יותר תביאו תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח את הסאב וופר של המערכת הזאתי אבל אני לא מצליח... מישהו יודע איך לפתוח אותו?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
טוב קניתי רמקולים חדשים X-530 של לוג'טק הם עובדים טוב חוץ מהקטע שכל פעם שמדליקים משהוא חשמלי לא משנה איפה הרמקולים עושים רעש חרחורים כאלה ואני לא יודע למה אולי בגלל שיש לי מזגן בחדר מישהוא יכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
היי, לאחר שנהרס הזוג הקודם, הזמנתי חדשות שהגיעו היום במחיר של 560 ש"ח כולל משלוח... שאלה קטנה לידע אישי, בן דוד שלי אמר לי שצריך לתת לאוזניות לעשות Burn In ולתת להן לעבוד בלילה על ווליום נמוך...ש"יתחממו" (??) קצת. לי נשמע ככה ככה... וחשבתי להתייעץ עם מקצוענים ומבינים בנושא קודם, אז מה אתם אומרים? יש צורך לעשות משהו מיוחד? תודה!
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין ליקנות רמקולים לחדר גדול (כמו סלון בינוני) שישמשו אותי גם למחשב וגם לטלויזיה LCD . שיהיו סטילים ומערכת בהספק כולל של 500RMS בערך.... כמובן גם המלצה אולי אם זה כבר דרך מחשב על כרטיס קול יחד איתם או עדיף מערכת קולנוע? למשל: רמקול למחשבוGIGAWORKS S750וCreative התקציב על הכל ביחד זה עד 2600 ש"ח אם מערכת קולנוע ביתי עד 3000ש"ח??? תודה על העזרה.....
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני לא מבין גדול בתחום הזה ונמאס לי מהרמקולים הלא טובים שיש לי ורציתי המלצה לרמקולים טובים במחיר של עד 300 שקל וכמו שאמרתי אני לא מבין גדול אז יש לי שאלה האם אפשר לחבר למחשב 2 סאבוופר? תודה
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
התקנתי XP על לוח אסוס דגם P5GL עם כרטיס קול מובנה,אני מנסה להתקין את הדרייבר של הלוח אך הוא רושם לי שהדרייבר לא תואם ללוח-ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר אך הוא רושם לי עדיין אותו דבר-האם מישהו יודע אך לפתור זאת? והאם במידה ואני אקנה כרטיס קול לא במובנה אני אוכל לשמוע סאונד ללא קשר לדרייבר??
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום, כשאני מפעיל את הרסיבר על עוצמת קול נמוכה לא ניתן כלל לשמוע את הרמקול סנטר אך כאשר אני מגביר ונותן כביכול זרם חזק יותר הרמקול סנטר מתחיל לעבוד מה יכולה להיות בעיה זו ? האם חיבורים רופפים ? האם בעיה ביציאה של הסנטר ? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
-
אחי בונה מוזיקה באיכות גבוהה והוא מחפש כרטיס איכותי לעריכה ולשמיעת המוזיקה בצורה הכי מדוייקת שאפשר...הבנתי שקריאייטיב די טובים יש דגם ספציפי? התקציב הוא עד 1000 שקל תודה לכל העונים....
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מערכת רמקולים של creative T6060 המערכת מצוינת אבל החוטים של הרמקולים קצרים מידי , איפה אוכל למצוא חוטים מאריכים לרמקולים כאלה ? וכמה זה אמור לעלות ? תודה רבה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
זה של לוגיטק : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=580&scat=308&tcat= זה של סוני : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2316&scat=308&tcat= 2. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2322&scat=308&tcat= 3. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2461&scat=308&tcat= 4.http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2317&scat=308&tcat= אני צריך ליקנות בשביל IAUDIO G3 מה הכי טוב עם איכות קול?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
כנראה אח שלי הקטן נגע במשהו ויש לי עכשיו בעיה בכל כל פעם שאני שם שיר במחשב אני שומע את השיר בפלייבק גם במשחקים אני שומע כזה פלייבק ולא שומע קול אמיתי החלפתי את הרמקולים אז כנראה זה לא מהרמקולים? מה זה יכול להיות אני משתגע אני חייב עזרה דחוף נגיד בשירים אני לא שומע תזמר טוב אני שומע אותו כזה ברקע וממש חלש יש לוח אם של gigabyte p965 שם יש את הכרטיס קול אז יכול להיות שהוא נגע שם במשהו?
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להתקין רמקולים באחר נפרד אשר מתחברים למחשב בכל טכנולוגיה שהיא ללא חוטים הכוונה שבחדר אחד יהיה רמקולים ובחדר הסמוך המחשב ישב עם הציוד שלו וכדי לחסוך שאלות במחשב עכשיו יש רמקולים אני פשוט מנסה לחסוך בחדר השני מערכת סטריאו במקום לקנות IPOD ואת הרמקולים שלו אני חושב שיהיה יותר זול לקנות רמקולים שיתחברו למחשב מרחוק בתודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
המצב לאחר התקנת Media Portal 0.2.3.0 RC2 על מחשב HPTC עם המפרט הבא: 1. מעבד P4 2.6M 2. זיכרון 512 M 3. כרטיס מסך MSI 128bit NVIDIA 5200, יציאת S-VIDEO 4. מערכת הפעלה XP SP2 5. כרטחס טלויזיה PVR 150 6. קודקס: DSCLAR 7. חיבור לטלויזיה מקרן אחורי פנאסוניק 47" סה"כ קיים הבדל ניכר לעין באיכות התמונה דרך מחשב לעומת חיבור ישיר דרך ממיר או DVD. אני מבין שלאור כל ההמרות בדרך לעולם לא אקבל איכות זהה בין המקורות אבל..... התופעות הן : 1. צבעים דהויים יותר מהמקור (ממיר, DVD, וכו) 2. במצבים של תמונות כהות, ניתן להבחין בפיקסלים . מריחות. שאלתי היא: כיצד ניתן להשיג שיפור משמעות בהשקעה מינימלית, אם בכלל. תודה
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
עם אפשרות לחריגה קלה. לנגן D2. חשוב שיהיה צליל נקי ובאסים איכותיים,ושאנשים שמסביבי לא ישמעו את המוזיקה ואני מצד שני לא אשמע רעשי רקע.
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אז ככה...במערכת שלי יש 2 יציאות לרמקולים(2 אדומים ו-2 שחורים).. עכשיו כשאני מחבר רמקולים ליציאה אחת אז זה עובד כמה שניות ואז המערכת עושה "PROTECT" ונכבית.. אבל כשאני מחבר את אותם רמקולים ליציאה השניה אז הכל עובד טוב ויפה.. מישהו יודע מה זה?? תודה לכל מי שיעזורר...
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
הדרישות שלי בעיקר: 1. כניסה לאוזניות 2. סאב וופר 3. של חברת Creative אני יכולה להגדיל את התקציב במעט בשביל לקבל מוצר טוב יותר. תודה לעוזרים. נ.ב האם מישהו כאן מכיר חנות זולה ואמינה באזור המרכז?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-