עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום אנשים, אשמח להמלצות בענין כרטיס קול טוב לשמוש אודיו בעל אפשרות חיבור לפאנל הקדמי של המארז (אזניות ומיקרופון). כרגע יש לי כרטיס ג'וליה שאני מאד מרוצה מהסאונד אבל העובדה שהוא אינו מאפשר חיבור לפאנל הקידמי הופכת אותו לבלתי פונקציונאלי עבורי. תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  2. Started by kheled,

שלום! אני מעוניין ליקנות רמקולים לחדר גדול (כמו סלון בינוני) שישמשו אותי גם למחשב וגם לטלויזיה LCD . שיהיו סטילים ומערכת בהספק כולל של 500RMS בערך.... כמובן גם המלצה אולי אם זה כבר דרך מחשב על כרטיס קול יחד איתם או עדיף מערכת קולנוע? למשל: רמקול למחשבוGIGAWORKS S750וCreative התקציב על הכל ביחד זה עד 2600 ש"ח אם מערכת קולנוע ביתי עד 3000ש"ח??? תודה על העזרה.....

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  3. אחי בונה מוזיקה באיכות גבוהה והוא מחפש כרטיס איכותי לעריכה ולשמיעת המוזיקה בצורה הכי מדוייקת שאפשר...הבנתי שקריאייטיב די טובים יש דגם ספציפי? התקציב הוא עד 1000 שקל תודה לכל העונים....

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  4. יש לי נגן DVD של PHILIPS DVR75 הוא הפסיק לקראו את מרבית הדיסקים שצרבתי במחשב.... עכשיו הוא קורא רק סרטי DVD מקוריים .. מה יכולה להיות הבעי ??? הוא כבר ניגן את הדיסקים שצרובים ופתאום הוא החליט שהוא לא מזהה אותם ..

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  5. Started by adirnasri,

שלום לך חברים יש לי רמקולים של חברת creative 5.1 עכשיו שקניתי אותם לפני איזב חצי שנה העוצמה שלהם היתה חזקה יותר היום אני מרגיש שירדה להם העוצמה זה נראה לי משהו בהגדרות אז השאלה שלי איפה יש הגדרות שאפשר לסדר זאת בסרגל כלים נכנסתי לרמקול שמה והרמתי הכל עד למעלה זה הגביר טיפה אשמח לקבל עזרה תודה רבה

6. Started by oran55,

שלום לכולם, אני מחפשת רמקולים, כמתנה למישהו בסכום של עד 180. אפשר לחרוג עד 200 ש"ח. מלבד זה.. מה אני אמורה לשאול כשאני מחפשת רמקולים טובים? מה הפרמטרים? תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  7. Started by hagay21,

הדרייבר עושה לי המון בעיות התקנתי וינדוס אקס פי חדש עידכנתי דרריברים של הלוח אם ושל הציפסט ביטלתי את הציפ של המוסיקה built in דרך הביוס ובאתי להתקין את הדרייברים של הפורטיסימו 7.1 שלי מה רבה ההפתעה הוא מראה כאילו הכל הותקן אך בפועל שום דבר לא מותקן ואפילו רשום במנהל ההתקנים unsupported customized crystal sound fusion audio device איך לעזזל מתקינים את הדרייבר??!!?!?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  8. Started by mor873,

האם יש dvd ביתי (לא למחשב) שקורא פורמט קובץ avi ואם זה Dvix או שאין קשר , אשמח לשמוע המלצות

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  9. אממ אז ככה אני מחפש אתר או דרך כלשהי לברר איפה לדוגמא באריזונה בארה"ב יש נגן מסויים... וזה ייתן לי רשימת חנויות מיהשו מכיר? זה ממש יעזור לי

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  10. טוב קניתי רמקולים חדשים X-530 של לוג'טק הם עובדים טוב חוץ מהקטע שכל פעם שמדליקים משהוא חשמלי לא משנה איפה הרמקולים עושים רעש חרחורים כאלה ואני לא יודע למה אולי בגלל שיש לי מזגן בחדר מישהוא יכול לעזור

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  11. Started by miki26,

אני שואל את זה פהאפילו שזה יותר קשור לאלקרוניקה יש לי מכשיר סטריאו של סניו ממש ישן ואין כל דרך לחברו למחשב חוץ מקלטת שמעבירה(עסק די לא איכותי) האם יש לי אפשרות להשתמש ברמקולים אלו אולי אפילו ע"י פירוק המערכת והוצאת הרכיבים האמונים על הקול והוליום שבה(אין לי צורך במערכת עצמה) או אולי אפשר למצוא רמקולים ממש ישנים של מחשב ולחבר אליהם את הרמקולים הטובים של המערכת???

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  12. איזה רמקול עדיף לקנות למחשב החדש? t6060 או t5900 של קרייאייטיב

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  13. Started by pringles,

שלום אני מעוניין לרכוש נגן dvd לבית (לסלון) התקציב הוא עד 500 שקל קורה divx וכתוביות שבאותו דיסק אם הסרט תאימות לעיברית שלא יהיה חארטות יאנו תמיכה בכתוביות וכל מה שיהיה בעיברית מכשיר אמין ואיכותי ביחס לתקציב תודה מראש

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  14. Started by Stastyle,

שלום! אני מחפש רמקולים 2.1 איכותיים, האם הATP3 עדיין הכי טוב ומתשלם ? הכרטיס קול שלי הוא C-Media 8738 PCI 5.1CH ולפי מה שהבנתי הוא לא משהו, האם כדאי לי בהזדמנות לקנות גם כרטיס קול יותר טוב ? (ולא, אני לא רוצה מערכת סראונד ולנצל את הכרטיס, אין לי מקום בשביל זה) התקציב לשניהם הוא כ-1000... תודה!

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  15. Started by shai265,

אני מחפש מערכת קולנוע ביתית הן לסרטים והן למחשב שתכלול הכול כולל סאב . אני לא מחפש משהו יותר מידיי וגם לא פחות מידיי באמצע שיהיה טוב ויספק. התקציב שאני נותן הוא 800 -1200 ש"ח. ואיני מבין בדברים האלה לכן אני שואל את טובי המוחות פה בפורום ומקווה למצוא תשובה הולמת ,כמו שאתם יודעים לתת.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  16. איזה מהככרטיסים הבאים יותר יתאים לי לערוך מוזיקה,להקליט מוזיקה ולקריוקי? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Soundblaster&DB135650=135653&DB46605=129094

17. Started by shimon__17,

חברה קניתי dvd מתל אביב ואני דימונאי ויש לי בעיה איתו כשאני מדליק את ה dvd ולמשל אני שם סרט אני לא רואה כלום אלה רק שומע אבל לאחר חצי שעה שעה התמונה קופצת .. העם מישהו יודע מה אני אמור לעשות חוץ מללכת אליהם כי לסוע לשם אני כבר לא יכולל .. תודה למי שיעזור לי ..!!

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  18. כשקונים HTPC צריך גם, כמובן אם רוצים לקנות את השלט ועוד חלק של מיקרוסופט כדי לעבוד עם הממירים של חברות הכבלים והלווין. איך קוראים לזה ואיפה אפשר לקנות את זה ברשת, קישורים בבקשה. לא מצאתי באתר של מיקרוסופט או בחיפוש בגוגל. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  19. שלום חברים, מה שלומכם? יש לי לוח אם ABIT NF-7S ואני משתמש בכרטיס קול שבלוח אני משתמש ביציאה האופטית שלו שמחוברת למגבר HARAMAN , ורציתי בבקשה לברר איך הכרטיס קול כרטיס אודיו BlueGears X-Mystique האם הוא טוב? ולמה הוא עדיף מאודיו G 2 של קריאטיב. תודה רבה לכם.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  20. חשוב שיהיה כסוף ומאתר אינטרנט אמין.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  21. אוקיי אז בוא נתחיל ככה.. בהגדרות של הקול הכל שם בסדר , המיקרופון עובד (יש לי 2 ) והם עובדים לא 100% אלא 2343254335% התקנתי את הדרייברים שבאים עם הדיסק של הלוח אם.. וגם ניסיתי למחוק ולהתקין שוב.. הורדתי את הדריבר של הלוח אם שלי .. קיצר .. עשיתי ה-כ-ל ! מה הבעיה? http://img156.imagevenue.com/img.php?image=04134_untitled_123_1117lo.JPG רואים? הירוק והכחול עובדים... אם אני מכניס משהו זה ישר קופץ ונותן לי להגדיר את החיבור.. אבל החיבור הוורד של המקירופון לא עובד.. אני מכניס מיקרופון אבל כלום לא קורה.. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  22. Started by BloodyW,

מה הכי כדאי לקנות? ראיתי בקטלוג של בסט ביי FUJICOM 32" LCD ב 3480, שווה? http://www.imagerise.com/show.php/1425_fujicon.JPG.html אם לא, מה מומלץ?

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  23. האם אני ארגיש בהבדל לעומת הכרטיס און בורד? אם כן, על איזה כרטיס קול אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  24. Started by INeedHelp,

שלום, ברשותי כרטיס TV חדש מדגם PVR-150 של חברת Hauppauge. התקנתי אותו בתוך חריץ ה PCI, דרייברים הותקנו וגם התוכנה. יש לי XP אבל בלי MC הכרטיס חובר לממיר HOT של חברת Samsung אבל אני לא מצליח למצוא ערוצים. איך אני יכול למצוא את הערוצים? תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 493 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.