אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת האם יש הבדל בין הכרטיס קול המובנה בלוח אמ P35-ds3 לבין הרכרטיס x-fi extreme audio מבית creative הבדל הכוונה כמבון באיכות סאונד והאם הקנייה היא חכמה או שאם כבר לקנות כרטיס קול אז רק את האיכותיים יותר כמו הfatalnty וחבריו.. הולכים להתחבר אליו z5450 & rp-21 בתדוה מראש חברים junior_mg ליאור
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי archos 80 gb וכנראה שחסרים לו דרייברים ניסיתי להכנס לאתר התוכנה וכל מה שיש שם לא עוזר לי אני חייב מישהו שיש לו את התוכנה ויודע איך לעבוד איתה בבקשה זה דחוף תודה מראש אלעד
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
הייתי מעוניין את חוות דעתכם אודות הLG SCARLET 32".... מה אתם אומרים על HD TX-32LE8 פנאסוניק. ואם יש טלוויזיה מרשימה יותר בטווח מחירים זה ,אשמח להצעות אני מייעד את הטלווזיה לצפייה בסרטי HD מהמחשב, צפייה בכבלים,אולי XBOX 360 וכו'. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מה הכי כדאי לקנות? ראיתי בקטלוג של בסט ביי FUJICOM 32" LCD ב 3480, שווה? http://www.imagerise.com/show.php/1425_fujicon.JPG.html אם לא, מה מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים. אז קודם כל סליחה מראש על הבורות אבל אני פשוט מעוניין לדעת איך לחבר מערכת קולנוע ביתי 5.1 ערוצים לכרטיס קול במחשב. אין לי בעיה לקנות כ.קול חדש שכולל 6 כניסות. או 7... לא מתמצא ועוד שאלה. יש לי מאחורי המחשב יציאה בכ.קול המובנה שנקראת S/PDIF. שמעתי שזה סוג של אודיו דיגיטלי שנותן איכות טובה יותר לסאונד. בכל מקרה איך מחברים אותו לרמקולים ולאיזה ציוד הוא מתאים אז שוב, סליחה מראש על הבורות ותודה מראש לכל מי שיוכל לענות לי . אתם ממש אחלה של פורום
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מערכת קולנוע שכוללת מגבר+רמקולים+DVD (אם אפשר שיהיה תומך HDMI) המערכת תחובר ל-LCD חדשה Toshiba 42X3500 . שימושים: רגילים..צפייה בסרטים + YES .. יותר טלויזיה מאשר סרטים. תקציב בערך 1000 ש"ח ואפשר לחרוג לכיוון 1500 אבל לא יותר (אלא אם זה ממש כדאי) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
תראו כרגע יש לי רמקולים של ווארפדייל ואני קצת חושש שכשאני אעבור למערכת החדשה אני יתאכזב מבחינת איכות כי הווארפדייל הם די איכותיים בני 20 שנה עץ מלא ווליום ברוך השם אז כמה שאלות אליכם 1.האם כדאי לי לעבור? (אני מת לסראונד) או שמה שיש לי עכשיו יותר טוב 2. אם אני עובר אני אצטרך עזרה והמלצות ממכם על איזה מערכת ללכת? התקציב הוא 1000 3.יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם של עד 7.1 כדאי לי הלחליף כרטיס? ןזהו תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
עם אפשרות לחריגה קלה. לנגן D2. חשוב שיהיה צליל נקי ובאסים איכותיים,ושאנשים שמסביבי לא ישמעו את המוזיקה ואני מצד שני לא אשמע רעשי רקע.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
קניתי Yamaha DVD-S661 ואני לא מצליח לעלות בו כתוביות בעברית. הDVD קורא DIVX אבל למרות שעל גבי הדיסק הכנסתי כתוביות בעברית על מסך הטלוויזיה הכתוביות ברוסית... מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מצאתי רמקולים של yamaha . הנה הקישור http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2441,normal_sale אני צריך רמקולים בעיקר למוזיקה ולסרטים אני יחבר אותם למחשב אם יש משהו יותר טוב במחיר הזה פחות או יותר תביאו תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני לא מבין גדול בתחום הזה ונמאס לי מהרמקולים הלא טובים שיש לי ורציתי המלצה לרמקולים טובים במחיר של עד 300 שקל וכמו שאמרתי אני לא מבין גדול אז יש לי שאלה האם אפשר לחבר למחשב 2 סאבוופר? תודה
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש ברשותי logitech X540 שרכשתי לפני מספר חודשים האחריות בתוקף. אפשר לתקן דבר כזה ?. או מביאים חדש? טוב אני יום ראשון אלך לחנות שיקחו ויבדקו ..
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת רמקולים, כמתנה למישהו בסכום של עד 180. אפשר לחרוג עד 200 ש"ח. מלבד זה.. מה אני אמורה לשאול כשאני מחפשת רמקולים טובים? מה הפרמטרים? תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי בעייה, אני לא מצליח להפעיל את ה5.1. יש לי שתי מערכות של רמקולים ושתי דיוידי יש לי פרוסאונד 9900 ובדקתי שם זה פועל ככה שאני שולל את האפשרות שהבעייה ברמקולים או מגבר. הדיוידי מוגדר על רב ערוצי ככה ושאני עושה בדיקת דרך ההגדרות שומעים בכל הרמקולים אבל זה עושה בעיות שכל פעם לא שומעים מרמקול אחר, בעייה מוזרה כזו .יש למישהו מושג האם הבעייה בהגדרות או בדיוידי ??? גם לא הצלחתי להפעיל את העידכון צרבתי כמו שכתבו באתר וזה לא מעדכן את הדיוידי
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
אני מחפש אוזניות נוחות, שאפשר ללבוש למספר רב של שעות, אשר טובות בחסימת רעשים מבחוץ. איכות הקול משנית לשני הדרישות הקודמות, כמו כן, סוג האוזניות לא משנה. אני אעריך כל עצה וחוות דעת
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם... רציתי לקנות לאחרונה רמקולים 5.1 למחשב למשחקים,אך מכיוון שלרוב אין לי אפשרות להפעיל רמקולים כי זה מפריע לאנשים החלטתי לחשוב על לקנות אוזניות טובות. אשמח לקבל הצעות והערות, אם יש משהו טוב בהרבה שחורג בקצת אשמח לשמוע עליו. תודה. נ.ב. חבל שאין פה faq יותר מסודר...
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום חברה. כיום יש הרבה נגני MP3 טובים וההתלבטות קשה חשוב לי לקנות מכשיר עם איכות סאונד מעולה ויכולת באס. אני מתלבט בין IPOD NANO לבין IAUDIO G3 הטווח מחירים שלי הוא 800-1350ש"ח מה שאני מחפש בעיקרון במכשירים זה: איכות סאונד רדיו יכולת הקלטה תומך בפלייליסט M3U אם יש לכם הצעות לעוד מכשירים טובים אנא עזרו לי. תודה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אם מישהו יוכל לנתח לי קצת א ני אשמח, לא מצליח כ"כ להבין את ההבדלים ביניהם ואני מתלבט בשביל המחשב החדש שלי. בעיקרון אני גיימר כבד וחולה מוזיקה וגם קצת סרטים. זהו =]
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה דברים : האם הבאס של הHK sound sticks יורד נמוך ? איזה מערכות 2.1 יש,שהסאב שלהם איכותיים ויורדים נמוך? איפה יש z2300 בתצוגה והאם באמת אין לה מיד והבאס בומי מידי? אודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
האם מישהו יודע מי נותן שירות תיקונים לרסיברים של פיוניר בארץ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
רכשתי את הרמקולים עקב ההמלצות החמות.... אך איני יודע מה עדיף? לתלות אותם על הקיר או לשים אותם על סטנדים מתאימים(כמה עולים כאלה??) ועוד שאלה איך אני מגשר דרך המחשב לLCD מבלי רסירבר????? תודה....
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות את הרמקולים לוגיטק Z5500 הם עולים בארץ 3000 שקל הייתי רוצה לדעת האם יש סט יותר טוב במחיר הזה. הרמקולים יהיו למחשב כלומר טלוויזיה סרטים מוזיקה משחקים DVD פשוט הכל כל ההצעות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של CREATIVE (ד"א שהוא לפני כמה שנים) את הדגם תראו בתמונה שצירפתי, ויש לי רמקולים גם של קרייטיב 4.1 INSPIRE ועכשיו שקניתי לוח GIGABYTE P35 DS3L ושמה יש 8 ערוצים של הכרטיס קול (OB), אז אני מתלבט איפה כדאי ועדיף לחבר את הרמקולים האם לכרטיס קול או לג'גיהבייט ? תמונה:
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עצה בנוגע לאוזניות תוך אוזן אכותיות במחיר בין 100 - 400 שקל . האוזניות הן למטרות מוסיקה בלבד. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-