אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אני נמצא בארה"ב ומחפש נגן עד 250 דולר אין העדפה מיוחדת תודה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
ברשותי מערכת עם הלוח אם הבא - Intel 945GC Motherboard וברצוני לחבר את הרסיבר למחשב כך שיתמוך ב 5.1 ערוצים.. לפי הנתונים של הלוח אם הכרטיס קול תומך ב6 ערוצים הבעיה שיש לי רק 3 יציאות..ורוד ירוק כחול איך אני בדיוק מחבר את הרסיבר למחשב שיתמוך ב 5 ערוצים?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
קניתי ATP3 ויש לי מערכת סטריאו עם 2 רמקולים שמחוברים למחשב בערוצים האחוריים, זאת אומרת שיש לי 4.1 או שאני טועה? כיצד להגדיר את הרמקולים במחשב ב-NVMIXER ? אין אופציה ל 4.1 ,רק או ל-4 או ל-5.1.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש ברשותי DVD של חברת UPXUS (לא שווה כלום) אני מחפש אולי כדי לעדכן לו את התוכנה, מישהו מכיר אתר כזה? הוא קורא DIVX מעולה אבל סרטי DVD צרובים הוא כל כמה דקות מפקסל לי את הסרט.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
הבוס שלי רוצה שאני אקנה לו כרטיס טלוויה למחשב... אני צריך המלצה לכרטיס טוב והתקציב הוא עד 400 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? קניתי לי רמקולים למחשב T6060 של Creative ולצערי כשאני שומע מוסיקה בWinamp או בכלל בכל תוכנה אחרת אני לא שומע בכל הרמקולים אלא רק בקידמיים, יש לי לוח אם של Asus P5K Deluxe שאני שומע עם הכרטיס קול המובנה ואני עם VISTA ULTIMATE SP1 יש לי מישהו מושג איך אני יכול לסדר את הבעיה הזאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
מה הכי כדאי לקנות? ראיתי בקטלוג של בסט ביי FUJICOM 32" LCD ב 3480, שווה? http://www.imagerise.com/show.php/1425_fujicon.JPG.html אם לא, מה מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אפשר לחבר רק 2 רמקולים קדמיים או 2 קדמיים וסנטר +הסאב בלי לחבר את שאר הרמקולים ?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות את הרמקולים לוגיטק Z5500 הם עולים בארץ 3000 שקל הייתי רוצה לדעת האם יש סט יותר טוב במחיר הזה. הרמקולים יהיו למחשב כלומר טלוויזיה סרטים מוזיקה משחקים DVD פשוט הכל כל ההצעות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים. אז קודם כל סליחה מראש על הבורות אבל אני פשוט מעוניין לדעת איך לחבר מערכת קולנוע ביתי 5.1 ערוצים לכרטיס קול במחשב. אין לי בעיה לקנות כ.קול חדש שכולל 6 כניסות. או 7... לא מתמצא ועוד שאלה. יש לי מאחורי המחשב יציאה בכ.קול המובנה שנקראת S/PDIF. שמעתי שזה סוג של אודיו דיגיטלי שנותן איכות טובה יותר לסאונד. בכל מקרה איך מחברים אותו לרמקולים ולאיזה ציוד הוא מתאים אז שוב, סליחה מראש על הבורות ותודה מראש לכל מי שיוכל לענות לי . אתם ממש אחלה של פורום
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 3 לוחות הקול של Creative? כולם 7.1 ערוצים, 96khz ו 24 bit. Live 7.1 24BitוCreative Audigy ValueוCreative Audigy SEוCreative מה ההבדל? מה לקנות?
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מה מומלץ בתקציב של 300 ש"ח, חשבתי לקחת את הקראייטיב inspire 5200,מומלץ? יש אלטרנטיבה עדיפה? יש לציין שהשימוש הוא בדר"כ שירים ופה ושם משחקים, מעבר לכך כלום. חשוב לי עוצמה וכמובן אייכות, אגב,אין אפשרות לחרוג מהתקציב הנ"ל - יאללה ,המלצות בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
1.האם יש כיסוי שמגן עליו??? 2.האם איכות התמונות טוב??? 3.ואיזה פעולות מיוחדות יש בו חוץ מלראות תמונות??? 4.איך הוא ניטען על ידי USB או שקע חשמל??? 5.האם צריך לרוקן את הסוללה ואז לטעון אותה??? הרבה שאלות אבל זה חשוב לי בבקשה תענו
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
כמה עולות cx 300 בארצות הברית ונגיד שאני מזמין אותן לארץ עם אני אצתרך לשלם מכס.........?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שאני שומע מוזיקה הייתי מעביר את זה לה 2.1 כי היו שומעים לפי דעתי יותר טוב , והיו שומעים עכשיו שאני מעביר פתאום נוצרה בעיה שאני מפעיל שיר בה 2.1 אני לא שומע כלום ושאני מעביר לה 5.1 שוב שומעים הכל רגיל ... לא יודע מה קרה זו לא בעיה ברמקולים זה בטוח בכל אופן שאני על 2.1 ועושה tast אז כן שומעים .. ואחרי לא שומעים מה קרה לעזעזל .??.. זו בעיה מוזרה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
המצב הוא כזה: כשאני שומע שיר, אז פתאום הווליום קופץ ויורד. חשבתי שזה הכרטיס קול, אבל כשאני מחבר אוזניות ישירות לכרטיס - הכל טוב. האופציה היחידה שנשארה לי היא הרמקולים. הקטע שכזה קורה, אני מתקרב לסאב וכשאני מנסה לחזק את החיבורים של הרמקולים לסאב, הווליום בכלל משתגע. יש משו שאני יכול לעשות? /; רמקולים ACS54 של Altec, מלפני 4 שנים. הרמקולים נקנו בארה"ב ואני משתמש במעביר מתח. http://www.ambushsite.com/files/reviews/acs54review.php ממש חבל לי עליהם, הם היו מצוינים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני עובד עם Windows Vista Ultimate 64bit, התקנתי כרטיס טלויזיה Leadtek WinFast TV2000 XP Expert וחיברתי אותו לממיר של הוט. התקנתי את התוכנה שהגיעה עם הכרטיס (WinFasr PVR2), אני מצליח לראות את ערוצי הוט במחשב, ואף לבצע הקלטה של התוכניות לדיסק הקשיח. כעת אני מעוניין לעבוד עם Windows Vista Media Center, אך התוכנה לא מזהה את כרטיס הטלויזיה. 1. הבנתי ש Windows Vista Media Center מחייבת כרטיס טלויזיה שתומך בקידוד MPEG2, האמנם ? 2. האם הכרטיס הנ"ל לא תומך ? (במה הוא כן תומך ?) 3. קראתי במקום כלשהו שמישהו רכש מקודד MPEG2 ב 20$, חיבר לכרטיס, וכעת הכל עובד, כיצד עושים זאת ? 4. האם יש משהו שביכולתי לעשות ע"מ לגרום לעסק לעבוד, מבלי לרכוש כרטיס טלויזיה חדש ? 5. האם יש תוכנות …
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי.אחרי התקנת הכרטיס אני אשמח אם תבהיר לי יותר על היציאות שלו בכרטיס המצורף שלו. יש 2 יציאות L R יש 2 כניסות L R אבל כל אחת מהן היא PL גדול ואני מניח סטריאופוני. אז כדי להוציא ערוץ רגיל אני צריך לחבר את הכל ולקחת רק מהיציאות ערוץ מכל אחד?? כלומר להוציא שני שמאליים ושני ימניים ולקחת רק זוג ? אני קצת מבולבל... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אהלן, המטרה שלי היא לשחק במחשב ולראות סרט DIVX על הטלויזיה. יש לי כרטיס מסך של NVIDIA, אפשר לומר גיפורס וכל ההגדרות שאתם מכירים בכרטיסים האלה קיימים גם אצלי, מצאתי אופציה שמאפשרת לשים במסך המשני (הטלויזיה) FULLSCREEN של סרט שמריצים (כשזה במצב של CLONE) שזה כמעט מושלם! הבעיה היא שאם אני מריץ משחק (שלא רץ בתוך חלון) אז זה CLONE אמיתי - ורואים את המשחק ולא את הסרט. אז איך עושים את זה? ובכלל, האם מחשב מספיק חזק בשביל לעשות את שני הדברים האלה ביחד ?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
בקרוב לאמא שלי יש יום הולדת ורציתי לקנות לה נגן MP3 איכותי. היא תשמע בעיקר רדיו וקצת מוזיקה לכן אין צורך בנפח רב. U10 512MB ב-500 ש"ח נראה נהדר, אך רציתי לשמוע הצעות נוספות. נגני iriver/COWON תומכים ברוסית מלאה?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אני מחפש מקרן לשימוש למצגות ווידיאו עד 15000 , לא לבית אלא לכיתת לימוד, יש למשהו הצעות למכשרים טובים.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים 2.1. השימוש הוא למשחקים. תקציב: מקסימום 300 ש"ח. ראיתי את הרמקולים האלו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1049 הם טובים?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מערכת רמקולים של creative T6060 המערכת מצוינת אבל החוטים של הרמקולים קצרים מידי , איפה אוכל למצוא חוטים מאריכים לרמקולים כאלה ? וכמה זה אמור לעלות ? תודה רבה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום יש לי כ 20 קלטות וידאו ישנות שרציתי לגבות למחשב (ואחכ גם לערוך אותם). האם יש מכשיר pmp שיוכל להקליט את הקלטת ?מה תהיה איכות ההקלטה?יש פתרון אחר יעיל? תודה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-