אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת אם יש הבדל בין כרטיס קול מובנה שמגיעה עם הלוחות החדשים לבין ה-XFI של קרייטיב וכטיסי קול בקטגוריה הזאות. אני מתכוון הבדל רק בשמיעת מוזיקה וצפיה בסרטים. תודה
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
איזה רמקול עדיף לקנות למחשב החדש? t6060 או t5900 של קרייאייטיב
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת על ה- MegaWorks THX 5.1 550. עדיף מניסיון אישי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
האם האוזניות האלא יעבדו (בסריאו כמובן) דרך הבלו תות' עם הפלאפון שלי? ( Nokia 6230i )
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אהליין, בבקשה אנשים אני כבר משתגע.... חיברתי את המחשב לטלויזית LCD שלי, אבל הוא מגיב רק שאני מחבר את יציאת ה VGA... יש לי כבל SVIDEO איכותי אפילו מחובר במקביל לטלויזיה וכלום לא קורה שם.. קראתי את המדריכים של NVIDIA והם אומרים שכולה צריך להגדיר יציאה כפולה, אז אני הולך ללוח בקרה המשוכלל שלהם והוא לא נותן לי לעשות את זה אני אשכרה רואה אפשרות אחת בלבד.... מה עושים? איך מגדירים את זה?? למה זה כזה מסובך?? התקנתי את הדרייברים לכרטיס מהתחלה לשום דבר לא השתנה... איפה מגדירים לכרטיס על איזה יציאה להתמקד... חשוב לציין, אני על ויסטה... תודה תודה מראש! ומי שיודע את זה מבחינתי גאון....
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום חברים, מה שלומכם? יש לי לוח אם ABIT NF-7S ואני משתמש בכרטיס קול שבלוח אני משתמש ביציאה האופטית שלו שמחוברת למגבר HARAMAN , ורציתי בבקשה לברר איך הכרטיס קול כרטיס אודיו BlueGears X-Mystique האם הוא טוב? ולמה הוא עדיף מאודיו G 2 של קריאטיב. תודה רבה לכם.
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
טוב רכשתי לא מזמן את המכשיר בנפח 30 גיגה יש תוכנה שקיבלתי שאיתה אני מעביר את הקבצים והכול סבבה אבל רציתי לשאות אם חייב את התוכנה? או שנגיד אני הולך לחבר שלי אני יכול לעשות העתק הדבק ישר למכשיר שלי לסרט או משהו תודה לעוזרים ?
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
-
שלום קוראים לי עמיר ואני צריך עזרה אני מעונין ליקנות רמקולים 7.1 אבל יש בעיה אני לא יודע עים הכרטיס קול שלי מתאים יש לי כרטיס קול מובנה ששמו codec cmi9880 לפי מה שקראתי הוא עובד בשיטה של 7.1 אבל יש רמקולים שדורשים כרטיס קול מאותה חברה לדוגמא הקריאיטיב אני מעונין ליקנות השאלה עים אני יקנה ואני יהנה מהסאונד של כל הרמקולים ? בתודה מראש עמיר
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
כנראה אח שלי הקטן נגע במשהו ויש לי עכשיו בעיה בכל כל פעם שאני שם שיר במחשב אני שומע את השיר בפלייבק גם במשחקים אני שומע כזה פלייבק ולא שומע קול אמיתי החלפתי את הרמקולים אז כנראה זה לא מהרמקולים? מה זה יכול להיות אני משתגע אני חייב עזרה דחוף נגיד בשירים אני לא שומע תזמר טוב אני שומע אותו כזה ברקע וממש חלש יש לוח אם של gigabyte p965 שם יש את הכרטיס קול אז יכול להיות שהוא נגע שם במשהו?
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
איזה מהככרטיסים הבאים יותר יתאים לי לערוך מוזיקה,להקליט מוזיקה ולקריוקי? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Soundblaster&DB135650=135653&DB46605=129094
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מבקש המלצה לאוזניות כפתור בתקציב של עד 30$ אותן (בתקווה) אחותי תרכוש עבורי בארה"ב (או שארכוש אותן לבדי בארץ אם הפרש המחירים לא יהיה גדול מדי). אם ניתן להשיג אוזניות מבודדות רעש בתקציב הזה-מה טוב. עד היום היו לי הmx-500 של סנהייזר...נותרה רק אוזנייה אחת פעילה :'( תודה
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
התקנתי XP על לוח אסוס דגם P5GL עם כרטיס קול מובנה,אני מנסה להתקין את הדרייבר של הלוח אך הוא רושם לי שהדרייבר לא תואם ללוח-ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר אך הוא רושם לי עדיין אותו דבר-האם מישהו יודע אך לפתור זאת? והאם במידה ואני אקנה כרטיס קול לא במובנה אני אוכל לשמוע סאונד ללא קשר לדרייבר??
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
-
צריך המלצה לסט של מקרופון (מדונה או דש) + משדר+מקלט של חברה איכותית כגון: shure אבל נראה לי שהם מעבר לתקציב שלי. יש עדיפות לדש - אלא אם כן למישהו יש המלצה שונה. השימוש הינו להופעות ביתיות או מקומות קטנים, רק דיבור בלי שירה (אם זה משנה) חשובה יכולת התגברות על תדרים סלולרים או בלוטות' חדש בעסק - חשובה מאוד המלצתכם!!! תודה
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב DELL INSPARION 9400 אני רוצה ליקנות רמקולים של לוגיטק 5.1 אך למחשבי איל יציאה ל 5.1 אחריי בירורים הבנתי שאפשר ליקנות כרטיס קול חיצוני אשר מיתחבר דרך USB האם זה כדאי? לא יעשה בעיות? והכי חשוב אם יהיה לי סראונד ?
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות LCD 26 (בגלל שאין לי מקום ל32 . אני רוצה לקנות טלויזיה של GRTZE ב3200 (בחנות ) (זה כולל HD REDY ) או שאני יכול לקנות LG באותו מחיר באינטרנט ... (בזאפ ראיתי את זה ) עכשיו השאלה זה האם לקנות את הזאת בחנות שפחות טובה או את זאת באינטרנט ... (3200 שקל זה התקציב שלי ואני יודע שהמחירים ירדו אבל אין לי כח להמתין שהם ירדו...).
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן ורציתי לשאול שאלה אם כרטיס טלויזיה (Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit)הוא טוב בשביל לראות ממירי הוט ואם אפשר להקליט ממנו סדרות? ואם אפשר שמישהו יכנס אלי לאיסיקיו שיסבר לי איך זה עובד אני ישמח
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי יש את הJBL220 שכידוע מגיעים עם באנדל של 3 זוגות בגדלים שונים של כיסויי סילקון. אבד לי כיסוי אחד מהזוג הבינוני בגודל,מה שנשאר לי כרגע זה זוג קטן מדי, ואחד גדול מדי, ויחידה בודדת מהזוג האמצעי שהיה מתאים לי פיקס. מישהו יודע היכן ניתן להשיג את המתאמים הללו?דרך החברה?אולי בצורה סטנדרטית בחנויות מוזיקה? אשמח לעזרה,תודה.
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
חשבתי בכיוון של http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1876 או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1271 מה אתם אומרים ? או שיש משהו אחר שאתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
יש לי נגן DVD של PHILIPS DVR75 הוא הפסיק לקראו את מרבית הדיסקים שצרבתי במחשב.... עכשיו הוא קורא רק סרטי DVD מקוריים .. מה יכולה להיות הבעי ??? הוא כבר ניגן את הדיסקים שצרובים ופתאום הוא החליט שהוא לא מזהה אותם ..
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס TV חדש מדגם PVR-150 של חברת Hauppauge. התקנתי אותו בתוך חריץ ה PCI, דרייברים הותקנו וגם התוכנה. יש לי XP אבל בלי MC הכרטיס חובר לממיר HOT של חברת Samsung אבל אני לא מצליח למצוא ערוצים. איך אני יכול למצוא את הערוצים? תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
יש לי כרטים מסך מסוג GIGABYTE 8600GT 512MB ויש בו כרטיס טלוויזיה. אני לוקח את המפצל ומחבר אותו לכרטיס במפצל שלי יש 4 כניסת כחול ירוק אדום וS-VIDEO העגול הזה, ובממיר של YES יש לי רק חיבור צהוב אדום לבן. איזה כבל אני צריך? אם בכלל אני יכול לעשות את זה? ואיך? ככה נראה הכרטיס: http://www.overclockersclub.com/siteimages/articles/gbyte_86_gts_silent/8_thumb.jpg והוא מגיע עם סוג של מפצל לחיבור HDTV ולטלוויזיה (אני חושב): http://www.gigabyte.com.tw/FileList/Accessory/vga_accessories_hdtv2.jpg ובאתר שלהם רשום TV-OUT בבקשה תעזרו לי דחוף תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
רכשתי win tv pvr 150 ולמרות שהתקנתי את הדרייבר פעם מהדיסק ופעם נוספת מעודכן מהאתר (בנפרד כמובן) XP לא מזהה לי את הכרטיס אשמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
מחקתי את ה FLASH בטעות ,ואני לא מצליח לעשות לו RECOVER עם התוכנה המצורפת כי היא בעייתית , הוא נכבה ונדלק לי. אני צריך תוכנה אחרת , מישהו? http://www.extras4u.com/driver/ זה הנגן השחור. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-