אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
נראה מעולה יחסית למחיר הזול שלו לא? http://www.wallabuy.co.il/sap.aspx?xip=65749
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
בנגן החדש של 20 ג'יגה האם ניתן איכשהו לראות קבצי וידאו??
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול למחשב, שיספק את צרכיי המוזיקליים, כלומר שיהיה מספיק טוב כדי "לעכל" צליל של גיטרה, במחיר שלא בשמיים. שמעתי שהמחירים שלהם בזמן האחרון ירדו וכיום אפשר למצוא כרטיס יותר מסביר ב100דולר וכו'. למישהו יש המלצה לגבי כרטיס מסויים? ואם כבר, יש איזה מקום בארץ שאפשר לקנות בו אחד?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
-
אני רוצה להפוך את המחשב הישן שלי לHTPC. מדובר במחשב: P4 1.4Ghz MSI 850 4X64MB RDRAM 40GB W.D אני רוצה להוסיף לו את הכרטיס Hauppage WinTV-PVR-150MCE. הOS שאני מריץ עליו הוא XP SP3. האם אני אהיה חייב להתקין עליו את WINDOWS XP MCE בשביל השימוש כHTPC או שניתן פשוט להשתמש בתוכנת צד שלישי על הXP הקיים כמו SAGETV.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש בנרות מגבר נייד לאוזניות. מישהו יודע איפה אפשר לרכוש בארץ?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי חברה אני חייב דיסק שיש בו כל מני צלילים וסאונד אפקטים בבקשה אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא תגידו לי כי אני לא מוצא תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין היום ליקנות טלוויזיה LCD 26 אינטש אני רוצה שהטלוויזיה תהיה רק מהחברות האלה שארפ , LG , סמסונג , טושיבה אני מעדיפ יותר את הסמסונג כי לי אישית יש 2 סמסונגים בבית 46,32 ואני מאושר ומרוצה מהם מאוד אני רוצה שלטלוויזיה תהיה נגודיות מעל 3000 ושהיה לה לפחות שתי יצאות HDMI וקומפוננט קומפוסיט אס וידאו ושאר הירקות התקציב שלי עד המחיר 4000 אפילו פחות
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אוקיי הייתי במשחק רשת אחד במצב חלון והכל היה תקוע והחלפתי בין אוזניות לרמקולים והחזרתי והכל היה תקוע ופתאום נעלם לי הסאונד גם אחרי שעשיתי ריסטארט. איך אני מסדר את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אפשר לחבר רק 2 רמקולים קדמיים או 2 קדמיים וסנטר +הסאב בלי לחבר את שאר הרמקולים ?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום אנשים, נתקלתי בבעיה של אי הצגת תמונות הסרטים בתיקיות (עד עכשיו קבצי הוידאו שלי הוצגו בתמונה - התמונה הראשונה של תוכן הסרט) כעת ובמקום זאת מוצג סוג הקובץ עם אייקון מתאים למרות שהדרות התיקייה אמורות להציג את התמונות. האם למישהו יש מושג כיצד ניתן לפתור את הבעיה על מנת לשוב ולראות את התמונות? אני משתמש במדיה פלייר 11 ובנרו 8 עד כה הצלחתי לראות את התמונות של הקבצים הקבועים להפעלה באמצעות המדיה פלייר. התופעה התחילה לאחר הסרת נרו. ניסיתי להסיר את המדיה פלייר ולהתקין מחדש כך גם לבי הנרו אך הבעיה לא נפתרה. אשמח מאד אם מישהו יודע כיצד ניתן לפתור את הבעיה תודה.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של CREATIVE (ד"א שהוא לפני כמה שנים) את הדגם תראו בתמונה שצירפתי, ויש לי רמקולים גם של קרייטיב 4.1 INSPIRE ועכשיו שקניתי לוח GIGABYTE P35 DS3L ושמה יש 8 ערוצים של הכרטיס קול (OB), אז אני מתלבט איפה כדאי ועדיף לחבר את הרמקולים האם לכרטיס קול או לג'גיהבייט ? תמונה:
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
צריך חנות או מעבדה שיכולה לתקן רמקולים של מסיבות ( 450-600 RMS ) ניסיתי בחנויות של מערכות אבל כולם אמרו לי שהם לא מסוגלים לתקן כזה דבר ... אז מישהו מכיר כאת מעבדה ?
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מערכת קולנוע שכוללת מגבר+רמקולים+DVD (אם אפשר שיהיה תומך HDMI) המערכת תחובר ל-LCD חדשה Toshiba 42X3500 . שימושים: רגילים..צפייה בסרטים + YES .. יותר טלויזיה מאשר סרטים. תקציב בערך 1000 ש"ח ואפשר לחרוג לכיוון 1500 אבל לא יותר (אלא אם זה ממש כדאי) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
כרגע יש לי את ה-Live 5.1 מה אתם אומרים יש הבדל רציני שווה תהשקעה!?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח את הסאב וופר של המערכת הזאתי אבל אני לא מצליח... מישהו יודע איך לפתוח אותו?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, קוראים לי סטס ואהי אחד האנשים שפחות מסתדרים עם מחשבים אך עדיין חולה על מוזיקה! רכשתי לאחרונה את מכשיר ה- ZUNE ואני מאוד מסתבך עם התוכנה שלו. אשמח אם מישהו כאן יהיה מוכן להושיט לי יד ולתת לי מדריך מקוצרר לשימוש יעיל בתוכנה בדגש על העברת סרטים! זה באמת מאוד קריטי לי כיוון שאני רוצה לנצל את יכולות הנגן שלי. דבר נוסף, יש לי טיפה בעיה עם הווליום - הוא משתנה בין שירים שונים! אני יודע שאלו שאלות דיי מציקות אך אני ממש חייב את עזרתכם... בתודה מראש! נ.ב מי שרוצה להגיד לי לפנות לאתר של זון אז בבקשה לא כי האתר שלהם סתם מסורבל!
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס TV חדש מדגם PVR-150 של חברת Hauppauge. התקנתי אותו בתוך חריץ ה PCI, דרייברים הותקנו וגם התוכנה. יש לי XP אבל בלי MC הכרטיס חובר לממיר HOT של חברת Samsung אבל אני לא מצליח למצוא ערוצים. איך אני יכול למצוא את הערוצים? תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני וחבר לי רוצים להליט שיר שלנו ובשביל זה אנחנו צריכים תוכנה שיכולה לעשות את הדבר הבא: אנחנו נשיר, ננגן בנפרד, ואז התוכנה יכולה לאחד את זה. אנחנו חייבים את זה דחוף!!!!! (לא רק חינמיות).
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת רמקולים, כמתנה למישהו בסכום של עד 180. אפשר לחרוג עד 200 ש"ח. מלבד זה.. מה אני אמורה לשאול כשאני מחפשת רמקולים טובים? מה הפרמטרים? תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
לפני פחות מחודשיים, רכשתי אוזניות ATH-FC7 ואני נורא מאוכזב מהקנייה: *איכות קול מדהימה, כנ"ל לגביי הבאס. אבל אני רוצה לרגע שתיזכרו בכאב שגורמים ה-SR60 של גראדו, אז ה-FC7 לקחו את זה בצורה יותר קיצונית, ואני מרגיש כאילו דפקו לי פטיש באוזן אחרי שעה וחצי של שימוש :-X. ותאמינו לי שאז, לא ישנה לכם כמה איכות הקול טובה, אתם רק תחשבו על הכאב באוזניים. *חלק יחשיבו את ה-FC7 לאוזניות בגודל נורמלי שמתאימות לשימוש מחוץ לבית, אבל לי יש שער ארוך ונפוח, וברגע שאני שם את האוזניות אני נראה מאוד מוזר :alien:. בשבילי, הם פשוט גדולות מדי, ומושכות יותר מדי תשומת לב. שני החסרונות האלה פשוט עולים על היתרונות של ה-FC7 וגורמים לה להיות לא משתלמת. עכשיו אני מחפש לקנות אוזניות חדשות, בסביבות ה-60$…
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי שני נגנים : 1. IRIVER H10 2.SANDISK SANSA e140 אתמול כמו פעמים אחרות המרתי דיסקים שלי (מוזיקה) על ידי המדיה פלייר (גרסה 9) לנגנים, שירים מוגנים .... לא יודע הורדתי מלא דיסקים לנגנים ופתאום שניהם לא מנגנים את ההמרות האחרונות(wma). מה עושים ? נתקלתם בתופעה? אנא עזרתכם. דרך אגב כיצד אני מפרמט את הנגנים? (יש לי את התוכנה של סנסה ולו מצאתי שם שום דבר בקשר לפירמוט) אנא עיזרו לי תודה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אשמח לקבל מספר המלצות למסך "32 בתקציב מקסימלי של: 3.5K שימושים עיקרים (בהתאמה, 1-השימוש העיקרי ביותר) : 1. HOT 2. DVD 3. PS2 תודה.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 טוב עד 1000 שקל פחות או יותר. אני לא צריך תמונות ולא סרטים ולא כלום עדיפות ראשונה היא איכות הסאונד. אני שמעתי את ה ZEN MICRO וממש התאהבתי בסאונד שלו. שמעתי את ה ZVM והסאונד שלו על הפנים ממש התאכזתי ועוד יש לי אוזניות HD 477 ואני מתכוון לקנות PP או PMX100. מה שאהבתי בזן מיקרו זה הפשטות שלו וכמובן איכות הסאונד המדהימה שלו, מה שפחות אהבתי זה עוצמת הסאונד. מה אתם אומרים על הנגנים היותר ישנים של CREATIVE אלה של ה20 ג'יגה כמו ה ZEN TOUCH האם הם באותה רמה של ה ZEN MICRO האם יש עוד נגנים שיותר טובים ממנו במחירים האלה ובסדר גודל של 5G+? תמליצו בבקשה רק אם שמעתם את הנגן ולא סתם כי הרבה פה ממליצים על נגנים ששמעתי וזה פשוט זוועה ובזבוז כסף כמו ה ZVM וה H340 וש…
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום אנשים, אשמח להמלצות בענין כרטיס קול טוב לשמוש אודיו בעל אפשרות חיבור לפאנל הקדמי של המארז (אזניות ומיקרופון). כרגע יש לי כרטיס ג'וליה שאני מאד מרוצה מהסאונד אבל העובדה שהוא אינו מאפשר חיבור לפאנל הקידמי הופכת אותו לבלתי פונקציונאלי עבורי. תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-