עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. לינקים יתקבלו בברכה!!!!

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by lollipop15,

שלום, יש לי ATP3 חדש שקניתי לא מזמן ואמא שלי מתלוננת על זה שהסאב נמצא על הרצפה. כרגע הוא נמצא בפינה הימנית במקום של הרגליים בשולחן של המחשב. חשבתי לשים אותו על משטח עץ עם גלגלים, יש אפשרות יותר טובה? מבחינתי אפשר לשים אותו באותו מקום בדיוק על מדף בגובה 5 ס"מ מהרצפה. תודה.

3. קניתי לפני כמה זמן את הנגן הנ''ל, ואני מתלבטת עם כדי לקנות אוזניות חדשות, ועם כדאי אז על איזה ללכת? בחרתי את ה 2 הדגמים האלו: Creative EP630 ו KOSS SPARK PLUG, איך האוזניות האלה? ואיך הם בהשוואה לאוזניות שבאות עם הנגן שלי? שווה להשקיע ברכישה של אחת האוזניות האלו?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by barzanger,

יש לי אוזניות מדגם jvc 5844 4 channels ואני רוצה לחבר אותם למחשב כאשר אני רוצה שזה יפצל תרמקולים איך אני עושה את זה צריך כרטיס קול או משו?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  5. Started by תחמן מתימן,

קיצר יש לי Inspire2500 אז אפשר לתלות אותם על הקיר כדאי? זה ייתן שיפור בשמיעה?, ומה הגובה המומלץ שהם יעמדו מהראש שלי? ספאסיבה,תודה,דאנקה,תנקיו,שוק ראם

6. Started by adizarko,

צריך כרטיס זול שיחובר לרסיבר - לכן אני מחפש משהו זול עם יציאה דיגיטלית/אופטית שיעביר את המידע לרסיבר, שהוא כבר יחלק את האותות לרמקולים. מקווה שאני מובן... תודה

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  7. Started by tzolerguy,

יש לי לוח אם K8-NXP-SLI שיש עליו כרטיס קול 7.1 יצאות אנלוגיות ו SPDIF זה מחובר למגבר YAMAHA RX-V630 עכשיו כשאני מגדיר יציאות אנלוגית בדרייבר של NVIDIA גירסה 4.62 אז אני יכול לבחו את כל המצבים 2 ערוצים 4.1 5.1 7.1 אין בעיה אבל כשאני מגדיר להשתמש ביציאה הדיגיטלית אני יכול לתת רק 2 ערוצים משום ל5.1 6.1 7.1 כלום מה אני עושה??

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  8. Started by bar21,

היי לכולם! מהו מכשיר הDVD הכי משתלם,איכותי,מדהים,וכו' ?? :jump: אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by alabakazam,

שלום לכולם, האם ידוע למישהו דרך כלשהי להעברת קסטות וידאו בשיטת הבטאמקס לדיוידי ? כשפניתי לחנות שמבצעת את ההמרה תמחרו אותי לפי שעה = 60 ש"ח כלומר 180 לקסטה !! זה נראה לי מוגזם. מי שמתמצא בנושא מוזמן לעזור בתודה מראש, איתי

10. יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte GA-945G-S3 עם 3 סאונד יציאות מאחורה: Line in, Line out, Mic in. אני רוצה לחבר אליו מערכת של 4 רמקולים אבל אין חיבור Rear בלוח אם. הבנתי שאפשר לבטל את אחד מהחיבורים האחרים (Line in, Mic in) ולהפוך אותו ליציאה לרמקולים אחוריים במקום. מישהו יודע איך לעשות את זה? עריכה: לא משנה, הרגע גיליתי לבד.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  11. שלום לכולם, קניתי מגבר אוזניות שפורפרתי חדש, ואני מחפש מנורות לשדרג אותו. בעיקרון אני צריך 6080 או 6SN7 (הדגמים) אבל גם דגמים אחרים יכולים להתאים (חלקם). להרבה אנשים יש ציוד זרוק בבית שהם לא צריכים עם מנורות בתוכו. למישהו פה יש אולי בבית מגבר ישן שמשתמש במנורות ולא משתמש בו? Anatoli.

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  12. אני משתמש כרגע בכרטיס קול של קרייטיב, האוודיג'י הראשון הראשון שיצא אני חשב, נקרא AUDIGY PLATINIUM EX חשבתי שאולי כדאי להשקיע בכרטיס קול מהסדרה החדשה של קרייטיב שהם ה X-FI וכל השאר, אני משתמש בכרטיס בעיקר למוסיקה וגם למשחקים... יהיה איזשהו הבדל משמעותי מורגש אם אני יקנה את הכרטיס הזה לתחום המשחקים והמוסיקה? ההבדל יהיה כמו ההבדל בין אוודיג'י לבין כרטיס קול מובנה? דרך אגב אני משתמש ברמקולים של לוגיטק דגם Z5500

13. Started by silany,

היי, אני מחפש כבר תקופה את הרמקולים של Cambridge SoundWorks (PCworks) אם למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג אותם בארץ אשמח לדעת! תודה

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  14. Started by kantan1,

שלום יש לי וינדוס XP וחיברתי מיקרופון למחשב לחור הורוד מאחורה. אני שומע את עצמי ברמקולים, אבל שאני רשמקול או בדיקת חומרת קול הוינדוס טוען שלא זוהה שום קול. איך זה קורה ומה עושים????

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  15. למישהו יש מושג? זה דומה מאוד לאריאל אבל לא בדיוק...

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  16. Started by noam12,

המכשיר נקנה לא מסוכן מורשה כך שאין באפשרותי לעדכן את הקושחה באזהרת הסוכן המורשה נאמר שמכשירים מאזור 3 (זה המכשיר שברשותי) יקלקלו את המכשיר באם יעדכנו (אין לי רצון להטמיע את הכתוביות אלה רק לצרוב) תודה נעם

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  17. שלום, יש לי במחשב יצאית וידאו הצהובה הזאת כמו בדי וי די אז חיברתי עם הכבר הצהוב של הדי וי די בין המחשב לטלויזיה ולא הצלחתי שיראו את המסך שלך המחשב בטלויזיה.. יש איזה דברים שאני צריך להגדיר במחשב או בטלויזיה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  18. Started by Em.,

אהלן חברה ערב טוב..! שאלה !... חברתי היום ת'מערכת של אחי למחשב (רסיבר + 2 רמקוליים רצפתיים).... חברתי את הרמקולים למגבר ואת המגבר דרך הכבל האופטי למחשב. (ד"א לוח MSI ניאו4..)....אבל משום מה לא שומעים כלום :s05:.... מה לעזאזל אני מפספס.... אני זוכר שפעם זה עבד בלי בננות ובלי כלום ישר עם הכבל הזה וזהו בלי בלאגנים. somebody help plz!

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  19. יש לי archos 80 gb וכנראה שחסרים לו דרייברים ניסיתי להכנס לאתר התוכנה וכל מה שיש שם לא עוזר לי אני חייב מישהו שיש לו את התוכנה ויודע איך לעבוד איתה בבקשה זה דחוף תודה מראש אלעד

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  20. Started by ShahafH,

כשאני מדבר קרוב למקרופון העוצמה ששומעים אותי יורדת איך אני מסדר את זה שזה לא ירד? תודה.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  21. בעד ונגד.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  22. Started by mihFir,

אהלן, לפני מספר ימים רכשתי מחשב חדש, הלוח אם הוא Asus striker extreme , הכרטיס קול שמגיע עם הלוח אם - זה מה שמחובר. עכשיו כאשר אני פותח את התוכנה TS - Teamspeak 2 פתאום יש לי צליל של אורגן כנסייה, מופיע לי אייקון בצורת טלפון שחור עם אנימציה של השפורפרת עולה ויורדת. מתי שאני בתוכנה רוצה לשמוע אנשים מדברים, הוא פשוט עושה כל מני רעשים פעם ב... וזהו ... מה אני אמור לעשות... חשוב לציין שביצעתי ריסט מספר פעמים.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by GuillotineX,

איזה אוזניות יש בתקציב הזה? חשוב שיהיו אוזניות כפתור. אני הולך להשתמש בהם עם הסנסה E250 אם זה משנה..... [br]פורסם בתאריך: 18.06.2007 בשעה 20:42:06 הצעות?

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  24. התעצבנתי על המחשב ושברתי לחתיכות קטנות משהו נורא קריטי... איפה אני קונה את החלק הזה כדי להפעיל סאונד לעזאזל [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  25. ברשותי לוח אם DFI RS482 חיה קטנה אבל אכזרית הכרטיס המובנה הוא Realtek ALC850 רציתי לשמוע דעות עליו אני מתכנן לעבור לREVOLUTION 5.1 ברגע שיתאפשר לי בכל מקרה אבל עדיין בא לי לדעת מה המיקום של המובנה שלי יחסית לכרטיסים הרגילים

• 0 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים