עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. חבר שלי רוצה ליקנוט שם ipod והו מטלבת עם ליקנוט משם. עם מישו יודע תוח כאמה זמן זה מגיעה אז שיחתוב פו{כי זה מה שהו רוצה לדעת} תודה לעוזרים Compu-Amrica.com עריכה:שיניתי לנושא אחר בקשר לאתר הזה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by maxim22,

בעקבות תכנוניי לקנות נגן בקרוב (כנראה האייפוד ולא האייריבר בסוף) אני רוצה לדעת אם יהיה גירסת itunes לווינדוס 98

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  3. שלום, יש לי בבית מערכת שחיברתי אליה 4 רמקולים למערכת ומהמערכת למחשב. שניים מהם תלויים, אמרו לי שיש מין צ'יפ כזה שאפשר לעשות את הרמקולים מחוטיים לאלחוטיים, מישהו שמע על דבר כזה ?

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  4. Started by wowohw,

דיברתי עם חבר על הרמקולים והוא אמר לי שזאת מערכת "טיפשה" הכווה שכולם משמיעים אותה עוצמה מכל רמקול ואין ממש סראונד דרך הרמקולים האלה ולא שווה לקנות אותה בכלל זה נכון מה שהוא אמר שזאת סתם מערכת ולא שווה להשקיע עלייה 505 שקל? מבחינת כבלים אין לי בעייה אין לי חדר גדול וה-X540 מה שהבנתי זה כולה כבלים יותר ארוכים שלט ועיצוב שונה והסאונד הכול אותו דבר אם כן יש סראונד 5.1 באותו מחיר בערך יותר טוב במחיר הזה? אם אפשר בחנויות של TMS ובחנות KSP כי הם קרובות אלי הביתה... מתכנן לקנות עוד שבוע או שבועיים ככה... בקשר לכ.ק יש לי מובנה על הלוח כ.ק טוב יחסית של הלוח אם P5B-SE עכשיו יש לי את הרמקולים ATP3 מבחינת איכות שמע זה יותר טוב מ-ATP3 או שמה שיש לי יותר טובים? תודה רבה לעוזרים...

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by IdanS,

שלום לכולם! יש לי מחשב נייד DELL INSPIRON N5010. הרמקולים המובנים שלו וכרטיס האודיו שלו מציגים איכות סאונד די טובה לטעמי. מכיוון שהוא הולך להיות המחשב הראשי שלי בתקופה הקרובה, אני מחפש רמקולים למחשב הזה. אם מישהוא מכיר מתוך נסיון רמקולים טובים עם סאונד נקי ועשיר (עד כמה שרמקולים שמחוברים לנייד יכולים להפיק), בתקציב לא גדול במיוחד, אני אשמח להמלצות. ראיתי כמה דגמים של קריאייטיב, לוג'יטק ואלטק לאנסינג. השאלה מה כדאי? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אהלן חברים, יש לי לוח אם Epox 8RDA+ ומשום כך יש לי Soundstorm ככרטיס קול. בנוסף יש לי ATP3 כרמקולים ומחשב חדש וחזק. כשהווליום בוינאמפ (לדוגמא... קורה גם עם המדיה פלייר ונגנים אחרים) נמצא על המקסימום (100%) וכנ"ל גם הווליום של הווינדוז, ואילו הווליום ברמקולים נורמלי לחלוטין, נשמעים מדי פעם פצפוצים מאוד מאוד מעצבנים כאלה... לא יודע איך להגדיר את זה מלבד פצפוצים... וגם הבאס מפצפץ. למה זה קורה?! כשאני מוריד את הווליום בוינאמפ או בנגן אחר לנניח 50% אז הבעיה נפתרת.... ניר.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by cold fire,

Kingston Black 2GB USB 2.0 Portable Media Player w/ Free 256Mb Mini SD Model KPEX100/2GB+256 - Retail 140$ פרטים:http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16855189005 יש מספר בעיות איתו אפשר לראות וידיאו אבל הוא צריך MPX format, requires transcoder software to play WMV, ASF,MPEG 1 & 2 and AVI formats לא ברור לי מה זה בדיוק. וגם בנגן הזה אבל של 2GB יש אפשרות להרחבת הזכרון אבל לא כתוב איזה כרטיס הרחבה צריך? אין לו גם הקלטה מהרדיו, הוא לא תומך בmp4 לפי מה שקראתי. מישהו יודע

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  8. Started by RoyShefy,

LUXEON V998H 5.1 REMOTE http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_336&products_id=2253 אפשר איזה חוות דעת?? כדאי לקנות אותם? או יש משהו אחר יותר טוב ויותר זול? ???

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  9. Started by combody,

מישו שמע על חברה כזאת ראיתי אצל ידידה שלי מכשיר כזה מבוסס דיסק ...גיגה וחצי קטן יפה עם מסך צבועני עם כל מיני -פיצרים נחמדים...על הנקודה הכי חשובה תומך בעיברית מלאה ממש כאילו תפריט והכל...

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  10. Started by Spaik,

היום המחשב שלי מחובר לרסיבר שתומך ב 4 ערוצים: 2 קדמיים ו 2 אחוריים בלי סאב ובלי סנטר. הרמקולים מחוברים לרסיבר, והרסיבר למחשב. יש לי כמה שאלות 1. במצב שאני היום: אני שומע בצליל הקיפי? כי אני לא שומע בכלל ברמקולים האחוריים, כמעט לחלוטין, הם מאוד מאוד שקטים ואני לא שומע אותם בכלל שאני משחק במחשב או שומע מוזיקה. למה זה ככה? 2. אם אני רוצה לשמוע סאונד של4.1 אם אני יקנה עוד 2 רמקולים וסאב ואני יחבר אותם ישירות לכרטיס קול (בחיבור של הרמקולים האחוריים). זה אפשרי? הסאב יעבוד כמו שצריך? והאחוריים יעבדו טוב? 3.איך אני עושה שבמצב הנוכחי שלי אני ישמע בכל 4 הרמקולים כלומר סאונד הקיפי שאני ישמע את הרמקולים האחוריים טוב? (אם אפשר לעשות את זה) תודה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by composite,

אז ככה, כדי לשפוך קצת אור על הדברים, החלטתי לשאול ''קצת'' ;D שאלות: 1. מהו ''Speakers calibrator''? 2. מהו ''Bass redirect''? ועל מה הוא משפיע? 3. מהו ''Time Scaling''? 4. מהו ''CMSS 3D''? 5. מהו ''Treble''? 6. מה הפירוש של - Digital output sampling rate 48Khz\96Khz? ועל מה הדבר הזה משפיע? 7. מה ההבדלים בין Digital Speakers לבין Analog Speakers? מה החסרונות והיתרונות של כל אחד מהם? לפי מה שהבנתי, הרמקולים שלי אנלוגיים. אני אוכל להפוך אותם לדיגיטליים דרך מתאם מסוים? אלפי תודות לעונים!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by RoD,

ברשותי אוזניות עם ספוג במצב זוועתי, מדגם K412P של AGP. תהיתי אם יש חנות באינטרנט או בארץ שמוכרת ספוג חלופי, או שאולי למישהו יש טיפים לאיך אפשר לשפר את המצב?

• 3 תגובות
    • 4.2k צפיות
  13. ל-מה בעצם הם טובים, אם אפשר במחיר שלהם לקנות מכשירים עם הרבה יותר מקום כמו 20 G או 40 G ועם אפשרויות תצוגה ודברים אחרים יותר טובים?

• 12 תגובות
    • 987 צפיות
  14. Started by com,

אהלן מחפש 40/42 לסלון. השימושים בעיקר יהיו צפיה בערוצים רגילים (10,22) וקצת תכנים בHD 0 (אין צורך בתלת מימד) כעקרון אנחנו לא צופים אדוקים בסרטים אבל אם יכול להיות כניסת USB עם תמיכה בסרטים, זה בסה"כ יכול להיות נחמד (אבל לא הכרחי, אפשר לחבר ת'לפטופ, במילא זה פעם בהרבה זמן) חשבתי על סמסונג UA40EH500 שהיא זולה מאוד (2500) וגם 100 הרץ עם USB שאוכל וידאו יש שארפ 40LE530 שיקרה ב300 שקל יותר (שווה ת'הפרש?) ויש גם LG בגודל 42 שגם מציגות נתונים דומים ועולות 3000 (42LW450) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by OR007,

במקום להרחיב במילים, הנה הלינק - (אזהרה ענקית לבעלי 56K, העמוד פשוט עצום) Some cool shit

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  16. Started by IsraHell29,

הורדתי את העדכון עברית מהאתר hebpod עשיתי כל מה שצריך לפי ההוראות שלהם, ולא עובד לי.. יש לי אייפוד 29 ג'יגה צבעוני מישהו יכול לעזור לי להגיד לי מה לעשות? אם למישהו עבד העדכון אז בבקשה אם אפשר לעזור

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום על לוח האם שלי כ.קול מובנה 5.1 .אני מעוניין לשדרג למשהו איכותי יותר-6.1. האם היציאות/כניסות שבלוח אם תפסקנה לעבוד כשארכיב כרטיס נפרד? תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by dkaro,

שלום לכולם, אני מחפש לרכוש מערכת רמקולים למחשב (5.1). חשוב לציין שאני לא איזה אודיופיל מושבע ושאני לא זקוק לאיזו מערכת סופר איכותית באלפי שקלים. להלן המידע הרלוונטי: חדר: ממ"ד, כ-3 על 3 מטר. כבלים: נדרשים כבלים ארוכים, אשר יעברו בחוטי משיכה בתוך הקיר. אני מניח שהקדמיים זקוקים לכ-3-4 מטר והאחוריים לכ-6-7 מטר. תלייה: עדיפות לרמקולים עם מנגון תלייה מובנה, שלא אצטרך להתחיל לרכוש בנוסף גם מדפים במיוחד. ייעוד: בעיקר סרטים, סדרות ומשחקים. מוזיקה אני לא שומע כמעט במחשב. מחיר: עד 800 ש"ח. אודה להמלצותיכם ! תודה.

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  19. שלום, אני חושב עכשיו אם לקנות טלוויזיה חכמה של VIZIO, ורציתי לדעת האם אפשר להתקין עליה את האפליקציה של סלקום tv? אני צריך לדעת אם זה אפשרי כדי לראות תכנים מהVOD שלהם על הטלוויזיה. בנוסף אם אני קונה את הטלוויזיה מארצות הברית, מה אני צריך לוודא על הטלוויזיה מבחינת חשמל ומתח?

20. Started by OmEr.il,

שלום, היום באתי להתחבר לוונטרילו,וגיליתי שכל מה שמגיע מהמיק זה רק רעש סטטי מעצבן. ניסיתי לנקות את החיבור,לבדוק אם הוא רופף,להוריד בוסט,להחליף מיק',לא עוזר. חשוב לציין שגם שאין מיק בכלל,כלומר שום דבר לא בחיבור,עדיין בVOICE RECORDER יש את הרעש רקע המעצבן הזה.למישהו יש מושג מה זה יכול להיות???? תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 28.07.2008 בשעה 10:05:05 מצטער על ההקפצה,זה פשוט דחוף לי.למישהו יש מושג במה מדובר???

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  21. Started by LOOSE,

היי קניתי אוזניות JBL 220 ומשום מה הם הגיעו בלי מתלה לצוואר עכשיו רציתי לדעת אם מוכרים דבר כזה בנפרד ואם כן אז איפה אפשר למצוא מי שלא הבין אני מדבר על דבר כזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=469313# תודה מראש

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  22. Started by Sere,

אני רושם את זה פה כהמשך לדיונים שהיו פה בעבר לגבי שלטים חלופיים לרמקולים הללו ( 4C, 6C וכו') וכדי שזה יעלה בחיפוש בפעמים הבאות. בשעה טובה הגיע אלי השלט שהזמנתי מאיביי מדגם Chunghop L618, ואני שמח לבשר שהוא עובד נהדר עם הרמקולים לאחר סשן תכנות מעט מייגע (לקח לי כמה וכמה נסיונות לתפוס את הקוד עבור כל כפתור מהשלט המקורי, עם שלטים של מכשירים אחרים שניסיתי אין בעיה). לחברה יש מגוון רחב מאוד של שלטים אוניברסליים זולים שאפשר להשיג באיביי או באתרים הסינים השונים, רק לשים לב שמזמינים שלט עם אופציית Learning - אלטרנטיבה לאלה שלא מעוניינים להוציא כסף על Harmony (שנראה שלוג'יטק מפסיקה לייצר אותם) ודומיהם.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. לינקים יתקבלו בברכה!!!!

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  24. בזמנו הטכנאי חיבר את הממיר לחיבורים שבצד הטלווזיה, וזה נראה לא יפה. רציתי להעביר את החיבורים לאחורי הטלווזיה איפה שיש את רוב החיבורים (מאחורה). הבעיה היא שאני לא יודע לאן. (אני מדבר רק על חיבורי ה"בננה"- צהוב,לבן,אדום). דגם הטלווזיה הוא 37WL66, של חברת TOSHIBA. טלוויזיה מצוינת דרך אגב. תודה לעוזרים מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני מעוניין לקנות מערכת של 8 רמקולים לאוטו ואני לא בטוח שהייה אפשרי לחבר את כולם לרדיו טייפ ....צריך מגבר חיצוני או משהו נוסף ?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.