עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by XDude,

שלום לכולם, אני מקווה שזה שייך לפה... בכל מקרה אני רוצה להקליט הרצאות ובנוסף שיחות מסוימות בעיניני עסקים. קניתי טייפ מנהלים אבל הוא לא משהו, אני מחזיר אותו. מה אני יכול לקנות במקום? mp3, טייפ אחר, או משהו אחר לגמרי? אם מישהו מכיר משהו ספציפי שיתאים אז שיבורך! רק שיהיה בו מקום לשעות ארוכות..

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  2. Started by Elevation,

א. האם למישהו יש מושג כלשהו על שני הדגמים האלו של אלטק: 1 . http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=GT5051 2. http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=VS3151 דיברתי עם הספק/יבואן, שניהם אמורים להגיע בסביבות דצמבר בעזרת השם. ב. אילו אוזניות In- Ear מומלצות עד אזור 50 $ (בארה"ב) + - ? בתודה, גבריאל.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  3. http://www.anandtech.com/gadgets/showdoc.aspx?i=3701 מתאים במיוחד לנטבוקים, מחשבים ניידים ומערכות אטום נייחות ללא אפשרויות שדרוג. מקווה שזה באמת טוב כמו שזה נראה.

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  4. אני מחפש אוזניות איכותיות [עד כמה שאפשר בתקציב כמובן] למוזיקה וגם לגיימינג.. חשבתי על הסנהייזר PC150 שבאות עם מיקרופון [עולות 250] אופציה שניה הם הסנהייזר hd202 [עולות 214] מה לדעתכם עדיף? או שמשהו אחר בכלל.. פתוח להצעות! תודה..

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by esaly,

היי! רציתי לשאול אם השלט Sunwave SMR-140 עובד עם התפריטים של הMedia Portal. תודה!

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  6. סתם החלטתי שבא לי לקנות מיקסר לא כי אני די גי או משהו סתם לכיף בשביל לממקסס לי טראקים ולהקליט למיני אני רוצה לקנות איזושהו מיקסר במחיר של סביבות ה 500 + האם בכלל יש אפשרות כזאת ? משומש יד שנייה לו אכפת לי רצוי אבל במצב טוב יחסית מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by integral,

http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1680

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  8. Started by Pure-Gold,

איך אני מסיר את הדיבור משיר ? עם איזו תוכנה ? ואיך ? תודה

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  9. ךפי מה שקראתי וראיתי, יש שני סוגים של 3D , אחד אדום כחול ואחד עם משקפיים שיש להם פילטרים אחרים 3D עובד ככה שהמסך מראה פעם אחת תמונה שהולך לעיין ימין ופעם אחת לעיין שמואל (בגלל זה מסך 3D עובד בקצב רענון של 120FPS .. הוא משלים ל 60 בכול עיין ) עכשיו נגיד ויש לי מסך שהוא 60 הרץ, האם קיימת האפשרות לעשות(דרך המחשב כמובן) שהוא יראה 3D בקצב של 30 הרץ לכול עיין ? אם כן ... תוכלו לכוון אותי לאיזה מדריך או משהוא כי אני לא מוצא יש בידיי שני משקפיים ... אחד ה אדום כחול הזה ( שזה 3D דיי מעפן ) ומשקפיים פסיביות של קולנוע ... אשמח לקבל כיוון .... תודה

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  10. Started by udiv,

שלום אני מעוניין לקנות טלויזה לחדר שינה מרחק של 2.5 מטר בערך (מיטה ועוד קצת) ,חשבתי על 37-40 אניצ' אני רואה בעיקר טלויזיה 10,22 וספורט (יש לי ממיר HD של YES אבל אני כמעט לא רואה את הערוצי HD) ולכן אני מעוניין בטלויזיה שיראו בה טוב ב SD כמו כן אני רואה הרבה טניס ובהרבה טלויזיות שראיתי היה ממש קשה לראות את הכדור שהשידור לא היה ב HD התקציב הוא בערך 3000 ש"ח אפשר יותר אם צריך בבקשה תעזרו.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  11. Started by artyom,

אני רוצה לקנות להורים שלי מסך לחדר השינה שלהם הבעיה היחידה היא שהמסך יהיה במעבר והוא חייב להיות כמה שיותר דק הייתי בכמה חנויות בעיר ולא מצאתי שום דבר נורמאלי במחיר שפוי. אז כמו שרשום, עד 2 אלפיות (אפשר בפחות), כמה שיותר דקה (פחות מ5 ס"מ) מבחינת חיבורים שום דבר מיוחד, חיבורים סטנדרטיים (USB אופציה לא חייב) חשבתי על זו (3.5 ס"מ לפי מה שרשום) http://www.electricdeal.co.il/pl_product~32LV251Y~6~12.htm?x=1 אשמח להצעות, תודה.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  12. היי, המטרה של הסטאפ היא בעיקר צפייה בסרטים אבל גם מוזיקה. עדיין לא קניתי ולכן אשמח לקבל הצעות לגביי אפשרויות יותר טוב לאחד מהמרכיבים. סאב וופר PSW12 Polkaudio - 1500 שקל ------------- סט 5 רמקולים SPARK Pure Acoustics - 1000 שח יצרן: Pure Acoustics הרכב הרמקולים: סט 5 רמקולים WAY: 2 נצילות: 90 טווח תדרים: 45-22 פרטים נוספים ---------------- דגם 3D רסיבר SONY STR-DH520 - 1590 שח •רסיבר סוני 7.1 ערוצים תלת מימד 7.1 ערוצים מעבד וידאו פנימי התומך ברזולוציות עד 1080pRMS וואט 7X 100 הספקHDMI בחיבור 3Dמחיר רגיל החל מ-1990 ש"חמחיר מיוחד לחברי הייטק-זון1590 ₪דמי משלוח 39 ש”ח עם שליח עד הדלת, אספקה עד 7 ימי עסקים. אפשרות לאיסוף עצמי חינם, מאור יהודה. פרטים נוספים:רסיבר סוני 7…

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  13. Started by yossi126,

האם שילוב שני כרטיסי קול על הלוח אפשרי? אני רוצה לקנות כרטיס קול למוזיקה. בסגנון Audiophile 2496 או משהו דומה עד 700 שקל (בדרך תמליצו על משהו טוב). קראתי בדיונים שונים שהכרטיסים האלה ממש מזייפים במשחקים וסרטים, לכן אני שוקל להשאיר את ה LIVE 5.1 שיש לי כרגע. אפשרי?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  14. אני יודע שזה מעביר אותות דיגיטליים ולא אנלוגיים, אבל מה זה בעצם אומר? כי יציאה אנאלוגית רגילה אפשר לחבר למערכת וישמעו, ויציאת SPDIF אם אני יחבר לא ישמעו? (אם אני יחבר לחיבור הרגיל)? וכמה ערוצים זה יכול להעביר בתוכו? ושאלה אחרונה: האם עדיף לחבר את המחשב למערכת קולנוע של 5.1 דרך היציאות הרגילות עם ממיר ל-RCA או דרך ה-SPDIF?

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. אני רוצה להוריד ולצפות בסירטי imax בתלת מימד והבנתי שסתם משקפיים כחולות אדומות לא יספיקו האם המשקפיים הבאות שבלינק טובות לשימוש זה: http://cgi.ebay.com/6-PAIRS-RIGID-FRAME-Polarized-Glasses-3D-Projection_W0QQitemZ180103708513QQihZ008QQcategoryZ4692QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem האם באמת צריך לצפות בסירטי imax במשקפים פולרים כמו הנ"ל? תודה רבה על התשובה...

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  16. מחפש המלצה לטלויזיה טובה 55 אינצ׳ שימושים עיקריים סרטים hd שמועברים דרך airplay ( יש לי אפל טיוי ) וצפיה בערוצי טלויזיה רגילים ( ערוץ 1-2) האם הסכום שהקצבתי לעצמי סביר לטלויזיה ברמה טובה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  17. לקראת קניית HTPC , צריך המלצה לכרטיס קול איכותי עם DAC טוב, או DAC חיצוני בנפרד. המטרה היא שיהיה ניתן (אם אפשר) להחליף CD איכותי - למטרת שמיעת מוסיקה ברמה אודיופילית. ברשותי רמקולים של אודיו וקטור , רסיבר yamaha rxv 2700 , ומגבר nuforce ia7. טווח מחירים רצוי ~4000 ש"ח. תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  18. שלום ותודה מראש לכל מי שינסה לעזור! כאשר אני מחבר את המחשב לטלווזיה עם כבל HDML, הסאונד ממשיך לבקוע מהמחשב ולא מרמקולי הטלווזיה. כאשר אני הופך את התקן הקול שלי ללא זמין (דרך מנהל התקנים), ואז עושה ריסט, זה מסתדר ואני שומע מהטלווזיה. כמובן שאם אני רוצה להחזיר את הסאונד למחשב, אני צריך שוב להפוך אותו לזמין ושוב לעשות ריסט. אני מאמין שלא זאת אמורה להיות הדרך להעביר את הסאונד מהמחשב לטלווזיה ובחזרה.. כיצד אפשר אם כך לשלוט במכשיר שמוציא את הסאונד? מערכת הפעלה: XP. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by IlyaN,

למי שרציני לגבי סראונד וגיימינג עם אוזניות מומלץ מאוד לבדוק את הסקירה להלן: http://www.innerfidelity.com/content/dspeaker-headspeaker-headphone-virtual-surround-system מדובר על אחד מהפתרונות הבודדים בשוק שנותנים מענה DSP (digital sound processing) בהתאמה אישית למשתמש. איך זה עדיף סימוליציית סראונד מכרטיס קול? ב-2 דרכים: ע"י חיישן שמתלבש ע"ג האוזניות, עוקב אחר תנועות הראש בתגובה לגירויים כיווניים והתאם למיקום הראש בכל רגע נתון המעבד יכול למקם את הגירויים הבאים ביתר דיוק במרחב. היתרון השני הוא אפשרות לבחור ממגוון פרופילים HRTF (head-related transfer function) שזה מנגנון שעוזר להתאים את הסאונד בהתבסס על צורת האוזן והראש. הלוואי שהפונקציה הזו הייתה מוצעת כמכשיר נפרד שמשתלב גם…

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  20. יש לי לוח אם מסוג ABIT IP 35-E ורמקולים של לוגיטק X240 באקס פי אני מחבר את הרמקולים מאחורי המחשב בכרטיס קול לחיבור השחור כי בירוק לא שומעים טוב.. התקנתי ווינדוס 7 וויסטה גם ובשתיהם אין שמע רק דרך החור הירוק אני יודע שאפשר להגדיר שישמעו דרך השחור בווינדוס 7 שאני כרגע משתמש בו אבל אין לי מושג איך אני שחקתי בהגדרות נתקתי חברתי אין שום דבר לא הולך אני חייב שמישו פה יגיד לי מה לעשות

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  21. Started by Rockstatement10,

קיימות אוזניות טובות עם מיקרופון בתקציב הזה? אני לא מדבר על האוזניות גיימינג האלה שנחשבות לזבל. מה לגבי סנהייזר GSP 300? עדיף אוזניה פתוחה.. זה באמת קריטי?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by bullman,

אני משתמש בBSPLAYER ובחיבור S/PDIF לרסיבר שלי ושומע סרטים בAC3 בלי בעיה אבל כאשר אני רוצה להעביר סרט קדימה הסאונד פשוט נעלם וחייבים להתחיל סרט מהתחלה. הבעיה היא בBSPLAYER כי דרך POWERDVD זה עובד בסדר.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  23. אני רוצה לקנות מערכת רמקולים איכותית למחשב, בעיקר למוזיקה ומשחקים. בעבר היה לי חדר "מחשב + קולנוע ביתי" (חדר לא סטנדרטי בגודל 7x4 מטר), עם מערכת שמורכבת מרסיבר Denon 3801 ו7.1 רמקולים של Axiom, שנתנו סאונד שלא מהעולם הזה במוזיקה, סרטים ומשחקים. אבל עכשיו עברתי לדירה חדשה, יותר "סטנדרטית", כך שמע' הקולנוע הביתי נמצאת בסלון, ויש לי חדר מחשב נפרד שגם אותו צריך לצייד ברמקולים. מצד אחד אין לי תקציב למע' ממש רצינית כמו הנוכחית, שאפילו בגרסה מוקטנת תעלה 5,000-10,000 ש"ח, מצד שני אני כן רוצה סאונד איכותי יחסית. בקיצור, אחרי כמה חיפושים מצאתי את MicroLab H500 שעולים כ-1500 ש"ח (סט של מגבר + 5.1 רמקולים). הבעיה היא שאין כמעט ביקורות עליהם באינטרנט. מצאתי רק ביקורת אחת ברוסית, שדי ש…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by asafgolan,

יש לי אפשרות להביא את הטלוויזיה הנ"ל ב3700 ש"ח כולל הובלה והתקנה - האם זה משתלם? בגדול אני מתכנן לחבר אליה מחשב למטרות צפיה בסרטי HD וסרטים באיכות DVDRIP סטנדרטית, וXBOX 360 התומך גם הוא בהצגת תכני HD. יש משהו עדיף באותו טווח מחיר?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  25. שלום רב אשמח מאוד לקבל בבקשה המלצה על כרטיס קול פנימי, דו ערוצי, איכותי ביותר, למחשב עם חלונות 10. המחשב יחובר למגבר סטריאו איכותי וישמש כמקור לשמיעת מוסיקה. תודה

• 0 תגובות
    • 998 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.