עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by diableo,

בעקרון הוא עולה 1990 ש"ח.. אבל יש לו 40 GB http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3949 מה אתם אומרים? http://www.ciao.co.uk/Sony_VAIO_VGF_AP1L__Review_5514513

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  2. Started by zerocool15,

שווה לי רסיבר jvc מתצוגה, דגם שנת 2000\2001 היה בתצוגה כשנתיים\שנתיים וחצי... לא זוכר תדגם פשוט..ב600 שקל? 110 ואט לערוץ בערך 5 ערוצים תומך בדולבי דיגיטל, לא בפרולוג'יק 2.. אמר לי המוכר בחנות שהכבלים כבר לא משדרים בפרו לוג'יק 2 אז זה כבר לא כל כך נחוץ משו כזה..תחדדו לי תנושא אם אפשר..הוא חזק בכ 10 אחוז יותר מה pro audio למינהם..ככה הוא אמר.. ושוב תודה.

3. מצאתי רמקולים של yamaha . הנה הקישור http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2441,normal_sale אני צריך רמקולים בעיקר למוזיקה ולסרטים אני יחבר אותם למחשב אם יש משהו יותר טוב במחיר הזה פחות או יותר תביאו תודה מראש

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  4. שלום רצית לדעת אם אפשר לחבר לטלוזיה את הנגן הז iRiver H340 40GB ואם אפשר אני צריך תושבה

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  5. Started by ZUMARA1,

טוב רכשתי לא מזמן את המכשיר בנפח 30 גיגה יש תוכנה שקיבלתי שאיתה אני מעביר את הקבצים והכול סבבה אבל רציתי לשאות אם חייב את התוכנה? או שנגיד אני הולך לחבר שלי אני יכול לעשות העתק הדבק ישר למכשיר שלי לסרט או משהו תודה לעוזרים ?

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  6. Started by idodi10,

שלום, אני מתלבט בים פלסמה של טושיבה 42WP66 לבין LCD של טושיבה 42WL66. מישהו מוכן לפרט לי על היתרונות והחסרונות של כל אחד מהן? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  7. Started by rafi_d,

אני מנסה להפעיל שתי פונקציות שמתועדות בחוברת ללא הצלחה - * PIP - האופציה מופיעה בתפריט אך מאופררת * מצב כיוון גודל אוטומטי (Auto-size ) - פונקציה חביבה שאמורה להגדיל אוטומטית את התמונה ל9X16 כנראה בהתחשב בפסים השחורים סביבה (מקרים בהם יש סרט מוקרן-מוקטן, כנראה) למישהו יש אותה ויודע מה עושים לתפעול של אלו ?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  8. קניתי Yamaha DVD-S661 ואני לא מצליח לעלות בו כתוביות בעברית. הDVD קורא DIVX אבל למרות שעל גבי הדיסק הכנסתי כתוביות בעברית על מסך הטלוויזיה הכתוביות ברוסית... מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  9. Started by yigalba,

היי , קיבלתי הקלטה של מרצה .כל משך זמן ההקלטה ישנו רעש קבוע תששששששש כזה . כיצד אני מעיף את הרעש המרגיז הזה ? בברכה יגאל.

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  10. אני לא מבין גדול בתחום הזה ונמאס לי מהרמקולים הלא טובים שיש לי ורציתי המלצה לרמקולים טובים במחיר של עד 300 שקל וכמו שאמרתי אני לא מבין גדול אז יש לי שאלה האם אפשר לחבר למחשב 2 סאבוופר? תודה

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  11. Started by Y-T-M,

כנראה אח שלי הקטן נגע במשהו ויש לי עכשיו בעיה בכל כל פעם שאני שם שיר במחשב אני שומע את השיר בפלייבק גם במשחקים אני שומע כזה פלייבק ולא שומע קול אמיתי החלפתי את הרמקולים אז כנראה זה לא מהרמקולים? מה זה יכול להיות אני משתגע אני חייב עזרה דחוף נגיד בשירים אני לא שומע תזמר טוב אני שומע אותו כזה ברקע וממש חלש יש לוח אם של gigabyte p965 שם יש את הכרטיס קול אז יכול להיות שהוא נגע שם במשהו?

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  12. Started by avidan28,

היי.אחרי התקנת הכרטיס אני אשמח אם תבהיר לי יותר על היציאות שלו בכרטיס המצורף שלו. יש 2 יציאות L R יש 2 כניסות L R אבל כל אחת מהן היא PL גדול ואני מניח סטריאופוני. אז כדי להוציא ערוץ רגיל אני צריך לחבר את הכל ולקחת רק מהיציאות ערוץ מכל אחד?? כלומר להוציא שני שמאליים ושני ימניים ולקחת רק זוג ? אני קצת מבולבל... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  13. יש לי כרטיס קול של CREATIVE (ד"א שהוא לפני כמה שנים) את הדגם תראו בתמונה שצירפתי, ויש לי רמקולים גם של קרייטיב 4.1 INSPIRE ועכשיו שקניתי לוח GIGABYTE P35 DS3L ושמה יש 8 ערוצים של הכרטיס קול (OB), אז אני מתלבט איפה כדאי ועדיף לחבר את הרמקולים האם לכרטיס קול או לג'גיהבייט ? תמונה:

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  14. Started by reggaewithdoli,

שלום לכולם... רציתי לקנות לאחרונה רמקולים 5.1 למחשב למשחקים,אך מכיוון שלרוב אין לי אפשרות להפעיל רמקולים כי זה מפריע לאנשים החלטתי לחשוב על לקנות אוזניות טובות. אשמח לקבל הצעות והערות, אם יש משהו טוב בהרבה שחורג בקצת אשמח לשמוע עליו. תודה. נ.ב. חבל שאין פה faq יותר מסודר...

15. Started by Cryptonite,

אני קונה מחשב שיחובר בצורה קבועה למסך. השאלה היא איזה מסך עדיף- LCD TV / LCD PC / פלזמה. יש לציין כי זה כנראה יהיה בחדר שינה כך שזה צריך להיות בערך 25 אינץ'. זה יהיה בעל חיבור HDMI, וחשוב שזה יראה את הכול ברזולוציה, איכות וחדות גבוהה ביותר (יש לי ניסיון עם זה ומשחקים מופיעים בטשטוש) אני אשמח לקבל דעות, המלצות והצעות תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  16. Started by asilbob,

MX5021וAltec Lansing FX6021וAltec Lansing חשבתי הרבה על אחד הרמקולים האלו מה יותר כדאי ? מה יותר יפה חזק איכותי ? יש לי תATP3 ואני ממש ממש מרוצה אז בגלל זה בא לי על החברה אזות ..... עם יש לכם עוד אפשריות לרמקולים אולי יותר מומלצים אז זה יהיה יותר טוב ... כי אני זוכר שפעם הייו ממלצים על הרמקולים היום אני לא יודע -עכשיו הששאלה השנייה שלי אני רוצה לקנות כרטיס קול שיעשה לי את שיא האיכות מי הרמקולים ..... אבל שיהיה לי כמה שיותר זול ...... אין בעיה שיהיה קצת יקר בשביל שיהיה שיא האיכות אבל לא להגזים

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  17. Started by RGod,

הלוח אם הוא ABIT IC7 MAX 3 -אני לא מוצא דרייברים שניתן להוריד ,יש מלא אבל בעייתים . תודה

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  18. Started by Knight,

רציתי לדעת כמה דברים : האם הבאס של הHK sound sticks יורד נמוך ? איזה מערכות 2.1 יש,שהסאב שלהם איכותיים ויורדים נמוך? איפה יש z2300 בתצוגה והאם באמת אין לה מיד והבאס בומי מידי? אודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  19. אני רוצה להפוך את המחשב הישן שלי לHTPC. מדובר במחשב: P4 1.4Ghz MSI 850 4X64MB RDRAM 40GB W.D אני רוצה להוסיף לו את הכרטיס Hauppage WinTV-PVR-150MCE. הOS שאני מריץ עליו הוא XP SP3. האם אני אהיה חייב להתקין עליו את WINDOWS XP MCE בשביל השימוש כHTPC או שניתן פשוט להשתמש בתוכנת צד שלישי על הXP הקיים כמו SAGETV.

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  20. שלום לכל הגולשים. אז קודם כל סליחה מראש על הבורות אבל אני פשוט מעוניין לדעת איך לחבר מערכת קולנוע ביתי 5.1 ערוצים לכרטיס קול במחשב. אין לי בעיה לקנות כ.קול חדש שכולל 6 כניסות. או 7... לא מתמצא ועוד שאלה. יש לי מאחורי המחשב יציאה בכ.קול המובנה שנקראת S/PDIF. שמעתי שזה סוג של אודיו דיגיטלי שנותן איכות טובה יותר לסאונד. בכל מקרה איך מחברים אותו לרמקולים ולאיזה ציוד הוא מתאים אז שוב, סליחה מראש על הבורות ותודה מראש לכל מי שיוכל לענות לי . אתם ממש אחלה של פורום

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  21. שלום אני מעוניין לקנות כרטיס שישמש אותי ל: 1. להמיר את כל קלטות הוידאו למחשב באיכות טובה !! 2. כרטיס שבו אוכל לצפות דרך המחשב בטלוויזיה. האם יש חשיבות לכרטיס המסך שמותקן במחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  22. אני עובד עם Windows Vista Ultimate 64bit, התקנתי כרטיס טלויזיה Leadtek WinFast TV2000 XP Expert וחיברתי אותו לממיר של הוט. התקנתי את התוכנה שהגיעה עם הכרטיס (WinFasr PVR2), אני מצליח לראות את ערוצי הוט במחשב, ואף לבצע הקלטה של התוכניות לדיסק הקשיח. כעת אני מעוניין לעבוד עם Windows Vista Media Center, אך התוכנה לא מזהה את כרטיס הטלויזיה. 1. הבנתי ש Windows Vista Media Center מחייבת כרטיס טלויזיה שתומך בקידוד MPEG2, האמנם ? 2. האם הכרטיס הנ"ל לא תומך ? (במה הוא כן תומך ?) 3. קראתי במקום כלשהו שמישהו רכש מקודד MPEG2 ב 20$, חיבר לכרטיס, וכעת הכל עובד, כיצד עושים זאת ? 4. האם יש משהו שביכולתי לעשות ע"מ לגרום לעסק לעבוד, מבלי לרכוש כרטיס טלויזיה חדש ? 5. האם יש תוכנות …

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  23. שלום רב. ברשותי יש את הJBL220 שכידוע מגיעים עם באנדל של 3 זוגות בגדלים שונים של כיסויי סילקון. אבד לי כיסוי אחד מהזוג הבינוני בגודל,מה שנשאר לי כרגע זה זוג קטן מדי, ואחד גדול מדי, ויחידה בודדת מהזוג האמצעי שהיה מתאים לי פיקס. מישהו יודע היכן ניתן להשיג את המתאמים הללו?דרך החברה?אולי בצורה סטנדרטית בחנויות מוזיקה? אשמח לעזרה,תודה.

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  24. אני מעוניין לרכוש מחשב עם כרטיס מסך 8600 GT ולחבר דרך DVI אחד מגבר ק"ב דרך DVI שני מסך מחשב ודרך SVIDEO טלויזיה .שאלתי היא האם כול החיבורים יכולים לעבוד במקביל כאשר אני מעוניין לשלוט על המחשב בעזרת שלט מדיה סנטר של מיקרוסופט

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  25. אני מחפש אוזניות נוחות, שאפשר ללבוש למספר רב של שעות, אשר טובות בחסימת רעשים מבחוץ. איכות הקול משנית לשני הדרישות הקודמות, כמו כן, סוג האוזניות לא משנה. אני אעריך כל עצה וחוות דעת

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.