עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by FoxHounder,

אני קונה אוזניות icemat siberia מה עדיף שחור או לבן?

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  2. Started by sofix4,

אפשר לעבוד איתו בווינדוס XP? כמו למשל בDSCALRER? או שחייבים מדיה סנטר? תודה.

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  3. Started by rafi-s-,

שולם אני רוצה לקנות את הכרטיס BlueGears HDA Digital X-Mystique 7.1 Gold Sound Card בשביל חיבור לרסיבר 5.1 דרך היציאה האופטית (spdif) מישהו יכול לעזור לי איפה אני יכול למצוא ביקורת על הכרטיס או מישהו שיש לו את הכרטיס שימליץ לי עם הוא עובד טוב עם רסיבר חיצוני תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  4. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם אני מעונין היום ליקנות טלוויזיה LCD 26 אינטש אני רוצה שהטלוויזיה תהיה רק מהחברות האלה שארפ , LG , סמסונג , טושיבה אני מעדיפ יותר את הסמסונג כי לי אישית יש 2 סמסונגים בבית 46,32 ואני מאושר ומרוצה מהם מאוד אני רוצה שלטלוויזיה תהיה נגודיות מעל 3000 ושהיה לה לפחות שתי יצאות HDMI וקומפוננט קומפוסיט אס וידאו ושאר הירקות התקציב שלי עד המחיר 4000 אפילו פחות

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  5. Started by ZUMARA1,

טוב רכשתי לא מזמן את המכשיר בנפח 30 גיגה יש תוכנה שקיבלתי שאיתה אני מעביר את הקבצים והכול סבבה אבל רציתי לשאות אם חייב את התוכנה? או שנגיד אני הולך לחבר שלי אני יכול לעשות העתק הדבק ישר למכשיר שלי לסרט או משהו תודה לעוזרים ?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  6. Started by uhabhv728,

אני צריך תוכנה שיכולה להקליט מאתרי אינטרנט שירים באורך יותר מ5 דק' תודה ענקית לעוזרים

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  7. Started by idoleff,

שלום, יש לי מכשיר איריבר אייץ 10 ועד היום לא היו איתו בעיות. היום ניסיתי לסנכרן איתו מוזיקה אך לצערי הסנכרון נעצר באמצע... עכשיו כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו הוא נותן לי הודעה של PLEASE WAIT SYSTEM INITIALIZING... יש משהו לעשות עם זה? זה ממש דחוף למחר בבוקר... תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  8. Started by BloodyW,

מה הכי כדאי לקנות? ראיתי בקטלוג של בסט ביי FUJICOM 32" LCD ב 3480, שווה? http://www.imagerise.com/show.php/1425_fujicon.JPG.html אם לא, מה מומלץ?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  9. שלום אני רוצה עזרה בקניית DVD מקליט שמקליט באיכות ממש טובה עם כונן קשיח חשוב שיהיה טיימר שאני אחליט על שעה מסויימת עד שעה וזה יקליט בזמן הזה חשוב שזה יהיה של חברה מוקרת כגון טושיב LG וכדומה אחריות טובה ואז אני אוכל להחליט על מה נכנס לדיסק לא ישירות לדיסק עד 1500 שקל תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  10. Started by zerocool15,

שווה לי רסיבר jvc מתצוגה, דגם שנת 2000\2001 היה בתצוגה כשנתיים\שנתיים וחצי... לא זוכר תדגם פשוט..ב600 שקל? 110 ואט לערוץ בערך 5 ערוצים תומך בדולבי דיגיטל, לא בפרולוג'יק 2.. אמר לי המוכר בחנות שהכבלים כבר לא משדרים בפרו לוג'יק 2 אז זה כבר לא כל כך נחוץ משו כזה..תחדדו לי תנושא אם אפשר..הוא חזק בכ 10 אחוז יותר מה pro audio למינהם..ככה הוא אמר.. ושוב תודה.

11. Started by guypld,

שלום היום חיברתי את האיפוד שלי למחשב והוא זוהה כאיפוד חדש לגמרי. ניסיתי לעדכן אותו לפי הרשימה הקיימת על המחשב אבל הוא העתיק רק את השירים שנמצאים על המחשב ולא התייחס בכלל לשירים שמחקתי מזמן אבל *עדין נמצאים באיפוד!* איך אני מצליח להעביר את כל הרשימה שיראה לי גם את הקבצים שנמצאים כבר בתוך האיפוד והוא לא יודע שהם קיימים בכלל תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  12. Started by שורטי,

תראו כרגע יש לי רמקולים של ווארפדייל ואני קצת חושש שכשאני אעבור למערכת החדשה אני יתאכזב מבחינת איכות כי הווארפדייל הם די איכותיים בני 20 שנה עץ מלא ווליום ברוך השם אז כמה שאלות אליכם 1.האם כדאי לי לעבור? (אני מת לסראונד) או שמה שיש לי עכשיו יותר טוב 2. אם אני עובר אני אצטרך עזרה והמלצות ממכם על איזה מערכת ללכת? התקציב הוא 1000 3.יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם של עד 7.1 כדאי לי הלחליף כרטיס? ןזהו תודה רבה

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  13. שלום! אם אני קונה בארה"ב סנהייזר px100 עם אחריות של שנתיים אוכל לקבל את שירות האחריות גם בארץ?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  14. Started by Born2Kill,

אני משום מה שומע את הצלילים ללא באס, פירמטטתי את המחשב והתקנתי דרייברים ועדיין שומעים צלילים ללא באס, וזה מזה חרא לשמוע ככה... אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אשמח.

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  15. היום סופית החלטתי שרמקולים 2.1 הם פשוט בזבוז לא משנה כמה איכותיים הם יהיו... בכל אופן אני רוצה המלצה לרמקולים שהם 5.1, אני חשבתי על ה Z5300 של לוגיטק מה אתם אומרים? לא דגם ישן קצת? :-\ או שהדגם הזה עדיין עושה את העבודה כמו שצריך פילו היום אחרי שנתיים? ולמי שמשתמש בהם כרגע יוכל להגיד לי איך הם מבחינת חסרונות ויתרונות? אם יש לכם המצלמה לדגם אחר אני ישמח מאוד לשמוע, תודה מראש

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  16. Started by skywalker131,

האם יש אפשרות כזאת לצרוב על דיסק סרט Divx בעל שתי פסי-קול (נגיד אחד באנגלית והשני אם דיבוב) ולראות את זה בדי.וי.די שקורא Divx כמובן. ובהזדמנות להוסיף כתוביות (לא מובנות שגם אני יכול להוסיף ולהסיר בזמן צפיית הסרט). לדוגמה יש לי 2 סרטים אותו אורך אותו דבר אותו פורמט של פס-קול AC3 אחד אנגלית והשני מדובב אני רוצה לצרוב על דיסק את המקורי באנגלית להוריד מהשני את הפס-קול המדובב לצרוב על הדיסק ולהוסיף כתוביות. האם זה אפשרי? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  17. Started by INeedHelp,

שלום, ברשותי כרטיס TV חדש מדגם PVR-150 של חברת Hauppauge. התקנתי אותו בתוך חריץ ה PCI, דרייברים הותקנו וגם התוכנה. יש לי XP אבל בלי MC הכרטיס חובר לממיר HOT של חברת Samsung אבל אני לא מצליח למצוא ערוצים. איך אני יכול למצוא את הערוצים? תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  18. Started by חן מ,

http://ae.lge.com/products/model/detail/37lg55.jhtml# עוד מעט היא תיהיה אצלנו בבית ורציתי לדעת איך היא למישהו כאן יש אותה?בHD היא מוציאה שידורים טובים? ובכלל איך היא באופן כללי...

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  19. אני מעוניין לרכוש מחשב עם כרטיס מסך 8600 GT ולחבר דרך DVI אחד מגבר ק"ב דרך DVI שני מסך מחשב ודרך SVIDEO טלויזיה .שאלתי היא האם כול החיבורים יכולים לעבוד במקביל כאשר אני מעוניין לשלוט על המחשב בעזרת שלט מדיה סנטר של מיקרוסופט

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  20. אני לא מבין גדול בתחום הזה ונמאס לי מהרמקולים הלא טובים שיש לי ורציתי המלצה לרמקולים טובים במחיר של עד 300 שקל וכמו שאמרתי אני לא מבין גדול אז יש לי שאלה האם אפשר לחבר למחשב 2 סאבוופר? תודה

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  21. אני עובד עם Windows Vista Ultimate 64bit, התקנתי כרטיס טלויזיה Leadtek WinFast TV2000 XP Expert וחיברתי אותו לממיר של הוט. התקנתי את התוכנה שהגיעה עם הכרטיס (WinFasr PVR2), אני מצליח לראות את ערוצי הוט במחשב, ואף לבצע הקלטה של התוכניות לדיסק הקשיח. כעת אני מעוניין לעבוד עם Windows Vista Media Center, אך התוכנה לא מזהה את כרטיס הטלויזיה. 1. הבנתי ש Windows Vista Media Center מחייבת כרטיס טלויזיה שתומך בקידוד MPEG2, האמנם ? 2. האם הכרטיס הנ"ל לא תומך ? (במה הוא כן תומך ?) 3. קראתי במקום כלשהו שמישהו רכש מקודד MPEG2 ב 20$, חיבר לכרטיס, וכעת הכל עובד, כיצד עושים זאת ? 4. האם יש משהו שביכולתי לעשות ע"מ לגרום לעסק לעבוד, מבלי לרכוש כרטיס טלויזיה חדש ? 5. האם יש תוכנות …

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  22. מחפש אוזניות עד 150 שח אם מיקרופון המלצות? אחרי חיפושים רבים הגעתי להרבה תוצאות אבל אני לא יודע מה עדיף תנו לי המלצות בבבבקשה עדיף אוזניות שמנות,[

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  23. Started by tomer30,

שלום לכל המומחים , אני מניח שמה שאני הולך לשאול כבר נשאל בעבר אבל עדיין לא הצלחתי לפתור את הבעייה אצלי ולכן אני פונה לעזרתכם יש לי מחשב פנטיום 4 עם כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 5500FX והמסך שלי הוא SAMSUNG 26A450 מסך חדש עם 3 חיבורי HDMI קניתי כבל שמצידו האחד חיבור DVI ומצידו האחר HDMI , חיברתי אותו למחשב ולמסך מצידו האחר , לא מצליח לראות תמונה , יש רק מסך שחור . ניסיתי בעזרת תוכנה הנקראת POWERSTRIP להעביר לרזולוציה של 1360X768 , גם אחרי שהעברתי לרזולוציה הזו עדיין אני לא מצליח לראות משהו . אני אשמח לעזרה !! ??? ???

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  24. מחשב חדש יעבוד על XP. כדאי שהאיכות לא תיפגם בהעברה תודה.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  25. Started by OpenCan,

אני מחפש כרטיס קול למחשב, שיספק את צרכיי המוזיקליים, כלומר שיהיה מספיק טוב כדי "לעכל" צליל של גיטרה, במחיר שלא בשמיים. שמעתי שהמחירים שלהם בזמן האחרון ירדו וכיום אפשר למצוא כרטיס יותר מסביר ב100דולר וכו'. למישהו יש המלצה לגבי כרטיס מסויים? ואם כבר, יש איזה מקום בארץ שאפשר לקנות בו אחד?

• 1 תגובה
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.