עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by שורטי,

תראו כרגע יש לי רמקולים של ווארפדייל ואני קצת חושש שכשאני אעבור למערכת החדשה אני יתאכזב מבחינת איכות כי הווארפדייל הם די איכותיים בני 20 שנה עץ מלא ווליום ברוך השם אז כמה שאלות אליכם 1.האם כדאי לי לעבור? (אני מת לסראונד) או שמה שיש לי עכשיו יותר טוב 2. אם אני עובר אני אצטרך עזרה והמלצות ממכם על איזה מערכת ללכת? התקציב הוא 1000 3.יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם של עד 7.1 כדאי לי הלחליף כרטיס? ןזהו תודה רבה

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  2. Started by asilbob,

MX5021וAltec Lansing FX6021וAltec Lansing חשבתי הרבה על אחד הרמקולים האלו מה יותר כדאי ? מה יותר יפה חזק איכותי ? יש לי תATP3 ואני ממש ממש מרוצה אז בגלל זה בא לי על החברה אזות ..... עם יש לכם עוד אפשריות לרמקולים אולי יותר מומלצים אז זה יהיה יותר טוב ... כי אני זוכר שפעם הייו ממלצים על הרמקולים היום אני לא יודע -עכשיו הששאלה השנייה שלי אני רוצה לקנות כרטיס קול שיעשה לי את שיא האיכות מי הרמקולים ..... אבל שיהיה לי כמה שיותר זול ...... אין בעיה שיהיה קצת יקר בשביל שיהיה שיא האיכות אבל לא להגזים

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  3. Started by oran55,

שלום לכולם, אני מחפשת רמקולים, כמתנה למישהו בסכום של עד 180. אפשר לחרוג עד 200 ש"ח. מלבד זה.. מה אני אמורה לשאול כשאני מחפשת רמקולים טובים? מה הפרמטרים? תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  4. שלום לכם, אני מבקש המלצה לאוזניות כפתור בתקציב של עד 30$ אותן (בתקווה) אחותי תרכוש עבורי בארה"ב (או שארכוש אותן לבדי בארץ אם הפרש המחירים לא יהיה גדול מדי). אם ניתן להשיג אוזניות מבודדות רעש בתקציב הזה-מה טוב. עד היום היו לי הmx-500 של סנהייזר...נותרה רק אוזנייה אחת פעילה :'( תודה

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  5. מחפש אוזניות עד 150 שח אם מיקרופון המלצות? אחרי חיפושים רבים הגעתי להרבה תוצאות אבל אני לא יודע מה עדיף תנו לי המלצות בבבבקשה עדיף אוזניות שמנות,[

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  6. Started by חן וייסמן,

בנגן החדש של 20 ג'יגה האם ניתן איכשהו לראות קבצי וידאו??

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  7. Started by OpenCan,

אני מחפש כרטיס קול למחשב, שיספק את צרכיי המוזיקליים, כלומר שיהיה מספיק טוב כדי "לעכל" צליל של גיטרה, במחיר שלא בשמיים. שמעתי שהמחירים שלהם בזמן האחרון ירדו וכיום אפשר למצוא כרטיס יותר מסביר ב100דולר וכו'. למישהו יש המלצה לגבי כרטיס מסויים? ואם כבר, יש איזה מקום בארץ שאפשר לקנות בו אחד?

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  8. היי. יש לי ווינדואס ויסטה ויש לי בעיה עם קול. כאשר אני למשל משתמש בתוכנה iTunes, ובאמצע השיר אני עוצר את השיר ואני פותח לרגע איזה סרט בכל תוכנה שהיא כמו Windows Media Classic לדוגמא, אז בווינדואס מדיה קלאסיק אני רואה רק וידאו ולא שומע אודיו בכלל. כאילו אין אודיו לסרט. ואותו דבר הפוך אם באמצע סרט אני מנסה להשמיע שיר באייטיונס, זה מריץ את השיר אבל לא שומעים. אותו דבר אם פתוח לי למשל סרט או שיר ואני מנסה לראות וידאו ביוטיוב וכך הלאה והלאה בעוד תוכנות שדורשות אודיו. איך אני מתקן את העניין? כי פעם זה היה רץ לי על כמה תוכניות שאני רוצה בו זמנית. בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  9. Started by Episode-666,

אם מישהו יוכל לנתח לי קצת א ני אשמח, לא מצליח כ"כ להבין את ההבדלים ביניהם ואני מתלבט בשביל המחשב החדש שלי. בעיקרון אני גיימר כבד וחולה מוזיקה וגם קצת סרטים. זהו =]

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  10. שלום אני מעוניין לקנות כרטיס שישמש אותי ל: 1. להמיר את כל קלטות הוידאו למחשב באיכות טובה !! 2. כרטיס שבו אוכל לצפות דרך המחשב בטלוויזיה. האם יש חשיבות לכרטיס המסך שמותקן במחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  11. Started by rafi-s-,

שולם אני רוצה לקנות את הכרטיס BlueGears HDA Digital X-Mystique 7.1 Gold Sound Card בשביל חיבור לרסיבר 5.1 דרך היציאה האופטית (spdif) מישהו יכול לעזור לי איפה אני יכול למצוא ביקורת על הכרטיס או מישהו שיש לו את הכרטיס שימליץ לי עם הוא עובד טוב עם רסיבר חיצוני תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  12. Started by uhabhv728,

אני צריך תוכנה שיכולה להקליט מאתרי אינטרנט שירים באורך יותר מ5 דק' תודה ענקית לעוזרים

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  13. Started by ilay22,

מחפש מכשיר שיודע לקרוא DIVX, ורצוי כמה שיותר פורמטים של מחשב. יש מכשירים שיודעים לקרוא סרט מ USB?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  14. Started by spinchicken,

אני מחפש כרטיס קול להקלטה באולפן ביתי חובבני. הכרטיס צריך להקליט גיטרה, מקלדת שליטה, ומיקרופון. ובנוסף להיות איכותי בהשמעה. עלות עד 1500 שח א. למישהו יש המלצות? ב. איזה פיצ'רים קיימים ומה כדאי שיהיה בכרטיס כזה? ג. האם קנייה באינטרנט כדאית או שהתמיכה מחנויות קיימות בישראל מצדיקה את המחירים?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  15. Started by luXi,

שלום לכולם! אני מקווה שזה הפורום המתאים.. התבלבלתי פה קצת בכל אופן יש לי נגן DVD ישן ביותר (מלפני 4 שנים בערך, מהתקופה שרק התחילו לצוץ נגני DVD וכל אחד עלה 2500 ש"ח ויותר) ויש לי בעיה עם צריבת סרטים בשבילו. הוא יכול לקרוא צרובים אבל בדף נתונים רשום שהוא קורא DVD-Video (ולא DVD-/+R). אני זוכר שפעם צרבתי סרט בתוכנה אחת והוא קרא אותו למרבה הפלא אבל מאז אינני זוכר איזו תוכנה זו הייתה ומאז הוא גם לא קרא אף דיסק צרוב. אפילו צרבתי כמה פעמים על מדיה DVD-R סרט בלי כתוביות ובלי תפריט ועדיין לא עבד. הוא מנסה לקרוא אותו שעה תוך כדי השמעת קולות מוזרים של תזוזת העינית אבל בסוף הוא רושם "NO DISC". מישהו יודע מה לעשות? אולי פורמט הצריבה שונה? תודה מראש לכולם נ.ב. כשצורבים דיסק DV…

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  16. Started by BloodyW,

מה הכי כדאי לקנות? ראיתי בקטלוג של בסט ביי FUJICOM 32" LCD ב 3480, שווה? http://www.imagerise.com/show.php/1425_fujicon.JPG.html אם לא, מה מומלץ?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  17. צריך חנות או מעבדה שיכולה לתקן רמקולים של מסיבות ( 450-600 RMS ) ניסיתי בחנויות של מערכות אבל כולם אמרו לי שהם לא מסוגלים לתקן כזה דבר ... אז מישהו מכיר כאת מעבדה ?

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  18. שלום, אני מחפש מערכת קולנוע שכוללת מגבר+רמקולים+DVD (אם אפשר שיהיה תומך HDMI) המערכת תחובר ל-LCD חדשה Toshiba 42X3500 . שימושים: רגילים..צפייה בסרטים + YES .. יותר טלויזיה מאשר סרטים. תקציב בערך 1000 ש"ח ואפשר לחרוג לכיוון 1500 אבל לא יותר (אלא אם זה ממש כדאי) תודה רבה!

19. היי..לחברה שלי בבית יש מערכת סטיראו של AIWA...היא יושבת אצלם בסלון איזה שנה וחצי ולא ראיתי אותה פועלת פעם אחת....אז לפני כמה ימים אבא שלה ביקש שאם אני יכול לחבר אותה וזה כי הוא לא יודע איך...אז חיברתי את הכול חיברתי לחשמל והיא לא נידלקת...טוב אמרתי אני ינסה לבדוק ניסיתי ניסיתי לא הלך...לקחתי את המערכת הבייתה ומה אני מגלה?! חיברתי לחשמח והיא נידלקה בשניה כאילו כלום...טוב לקחתי חזרה אליהם אחרי יומיים (ובדקתי לפני שיצאתי שהיא נידלקת) ואצלם היא שוב לא נידלקת...לקחנו לשכנים שלהם והיא כן נידלקת.... מישהו יודע אוליי למה? כאילו המערכת לא אוהבת אותם או מה?! זה רק אצלם בבית...ניסיתי בכול השקעים בבית (חשבתי יש בעיה עם השקע המסויים) ואצלי ואצל השכנים ואצל שכנים אחרים ובבית של חבר שלי…

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  20. כרגע יש לי את ה-Live 5.1 מה אתם אומרים יש הבדל רציני שווה תהשקעה!?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  21. Started by ranran,

בסוף אחרי התלבטויות החלטתי ללכת על 5.1 ואלה X540 נראים לי הכי טוב כל ביקורת משבחת אותם המחיר הוא די גבולי בשבילי 650 אבל אני מוכן לההשקיע בשבילם מה אתם אומרים עליהם \ יש אולי משהו טוב יותר?

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  22. Started by fog,

יש דרך לתקן את זה? יש לי אייריבר H10 6G

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  23. Started by miki26,

אני שואל את זה פהאפילו שזה יותר קשור לאלקרוניקה יש לי מכשיר סטריאו של סניו ממש ישן ואין כל דרך לחברו למחשב חוץ מקלטת שמעבירה(עסק די לא איכותי) האם יש לי אפשרות להשתמש ברמקולים אלו אולי אפילו ע"י פירוק המערכת והוצאת הרכיבים האמונים על הקול והוליום שבה(אין לי צורך במערכת עצמה) או אולי אפשר למצוא רמקולים ממש ישנים של מחשב ולחבר אליהם את הרמקולים הטובים של המערכת???

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  24. Started by חן מ,

http://ae.lge.com/products/model/detail/37lg55.jhtml# עוד מעט היא תיהיה אצלנו בבית ורציתי לדעת איך היא למישהו כאן יש אותה?בHD היא מוציאה שידורים טובים? ובכלל איך היא באופן כללי...

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  25. שלום, הלכו לי האוזניות של האייפון ואני צריך המלצה לאוזניות (לא חשוב שאין דיבורית , במילא לא משתמש). אני חושב שאוזניות מקוריות של Ipod יהיו הבחירה הנכונה . נכון? או שיש המלצות אחרות ? תודה רבה ושבוע נעים.

• 0 תגובות
    • 506 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.