אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
יש לי אייפוד ששכב אצלי הרבה זמן ללא שימוש, (של אבא שלי) אך גם ללא ספק וללא כבל כפי שהבנתי האייפוד יכול להטען דרך המחשב- אז קניתי כבל , חיברתי והכל, האייפוד לא מגיב ולא נטען.. לקחתי מחבר שלי ספק חיברתי ביחד עם הכבל לאייפוד וגם לא מגיב... יש לציין שהספק של חבר שלי זה של אייפוד חדש PHOTO, זה מתאים גם לישן? יכול להיות שיש בעיה בכבל??? בתודה manor
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום, שנה טובה וחג שמח לכל הפורום הנהדר! למחשבי היקר מחוברת מערכת סטריאו יפה וחמודה של סוני, וכך לפני מספר שבועות קיבלתי מחבר מערכת סטריאו נוספת. יש אצלי כרטיס קול של Audigy 7.1 ואת הכרטיס קול המסכן והמעופש שמובנה לMotherB. אחרי מספר ימים שגשלתי באינטרנט וניסיתי למצוא מידע (בלי הרבה מזל) חשבתי אולי לכם יהיה המידע הדרוש: לכל מערכת סטריאו כמובן יש מגבר מובנה + רסיבר. לכן, יש לי 2 מגברים בשביל 2 רמקולים. האם יש אפשרות שאני אחבר מערכת אחת לאחד הכרטיסי ומערכת שניה לשני ואז אכוון מתוך המחשב שזה יהיה סראונד? במילים אחרות, האם יש אפשרות שאני אעשה את הפעולה הנוספת שמגבר עושה (ולא, בלי לקנות מגבר נוסף..) וזה לפצל את הסאונד למספר ערוצים ולא רק שניים? כי לשמוע סטריאו מ-4 רמקולים בהחל…
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
ממצב אנשים, אז ככה, חיברתי את הכרטיס קול שלי למערכת סטיראו, וכשאני מגביר ואין שום קול ברקע, שומעים רעש צורם כזה, כאילו יש הפרעה, וזה קורה לי בכל המחשבים וכל מערכות הסטיראו שחיברתי, שהיה בהם כרטיס קול נורמלי.. עכשיו כשאני מחבר את ה DVD או הדיגיטלי למערכת סטיראו, אין את הרעשים האלה, או לחילופין, אם אני מחבר סט של רמקולים (רמקולים שנועדו למחשב) למחשב, אין את הבעיה הזאת... האם יש איזשו חוסר תאימות בין מערכות סטיראו לכרטיסי קול? כאילו מבחינת התנגדות וכאלה? יש אפשר לפתור את הבעיה.. ואיך..? אגב.. אפילו שפעם חיברתי רסיבר של ימאה, גם שם היו רעשים, והבנתי שאולי זה יעלם רק עם חיבור SPDIF... זה נכון? וחוץ מהפתרון הזה יש עוד פתרונות?
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אחי בונה מוזיקה באיכות גבוהה והוא מחפש כרטיס איכותי לעריכה ולשמיעת המוזיקה בצורה הכי מדוייקת שאפשר...הבנתי שקריאייטיב די טובים יש דגם ספציפי? התקציב הוא עד 1000 שקל תודה לכל העונים....
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
האוזניות הישנות שלי מתחילות לעשות רעשים ונפילות סאונד והמשדר כבר ממש ישן, בן 5 בערך... השימוש הוא בעיקר לטלוויזיה... אז אני צריך אוזיות חדשות, עדיף כאלה שתופסות את כל האוזן בפנים ולא רק יושבות על האוזן... התקציב הוא בערך 200 עדיף פחות, מה שאני ממש רוצה זה שיעתוף את כל האוזן בתוכה ושלא יהיה הפרעות בסאונד, לא חייב משדר דרך קירות אבל רצויי... ותודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני לא יודע אם אפשר לשאול פה אבל תיכף נראה אני צריך המלצה לרמקולים לא למחשב אלא למגבר יענו רמקולים רגילים לפי מה שראיתי בה בשיראל כמו תמיד עולה המון כסף אח שלי עוד חודשיים טס לקנדה כדאי לחכות ולהגיד לי שישלח לי משם משו טוב ? או שיש משו נורמאלי ויותר בתקציב הזה בכול מקרה אני צריך לחכות שהוא יטוס לקנדה ואז אני אקח לו תמגבר .... חחחח
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל שתי פונקציות שמתועדות בחוברת ללא הצלחה - * PIP - האופציה מופיעה בתפריט אך מאופררת * מצב כיוון גודל אוטומטי (Auto-size ) - פונקציה חביבה שאמורה להגדיל אוטומטית את התמונה ל9X16 כנראה בהתחשב בפסים השחורים סביבה (מקרים בהם יש סרט מוקרן-מוקטן, כנראה) למישהו יש אותה ויודע מה עושים לתפעול של אלו ?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי עכשיו כרטיס קול ExtremeMusic ואני רוצה לשדרג את מערכת הסאונד של המחשב. יש לי כרגע Creative Inspire 5200 ו Sennheiser HD 202 שקניתי לפני כמה שנים. השימוש שלי באוזניות וברמקולים הוא גם למוסיקה וסרטים אבל עם דגש למשחקים, יש לי סיבה להשקיע ולקנות אוזניות או רמקולים בתקציב הנ"ל או שאם תקציב כזה אני לא ארגיש בהבדל בין זה למה שיש לי? (אני בעיקר מעוניין בהצעות להחלפת הרמקולים שאני דיי שונא את הבאסים שלהם) תודה מראש, אלמוג.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
-
האם הרמקולים השונים ל ipod שווים משהו. התקציב הוא בסביבות 1000 שקל
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
תהיה מחוברת ל טלויזיה "32 LCD של NEC דגם: NLT-32HDB2 תודה רבה רבה לעוזרים !!
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אז ככה... הכול התחיל מזה שיום אחד הדלקתי את המחשב והוונדואוס לא רצה לעלות לי, הוא היה מגיע לרגע שבוא נכנס לשולחן העבודה, ואז עושה הפעלה מחדש... החלטתי לעשות פורמט... לאחר הפירמוט, התקנתי את דיסק האינטל שלי, הכול הותקן בהצלחה מלבד ההאודי. לאחרק מכן נסיתי להתקין דרייברים מהאינטרנט, מצאתי אחד מתאים, ההתקנה הסתיימה בהצלחה, אך הקול היה ללא שיפור... אינני יכול לשמוע שופם צליל מהמחשב, וכאשר אני מדליק שיר, אז המדיאה פלייר כותב לי שגיאה : Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There might not be a sound device installed on your computer, it might be in use by another program, or it might not be functioning properly. חשבתי …
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מערכת לחדר בסביבות האלף ומשהו שקל שתהיה כמובן אפשרות שיהיו כמה דיבקים במקביל והאיכות של הרדיו גם מאוד חשובה אני לא מבין בזה כלום אז אם אפשר זאת מערכת לחדר לשמיעת רדיו ודיסקים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום רב, עיקר העסוק שלי בהמרת תקליטי LP ישנים (ויניל) ל- CD , כרגע משתמש ב-AC97 של לוח האם ורמקולים מצ'וקמקים שנקנו במקור עם המחשב. הבעיה היא, שלצורך השמעת ביקורת על תוצאות ההמרה/עריכה, אני נדרש לצרוב CD כל פעם על מנת לשמוע, כי ברמקולים של המחשב זה זבל. בעקבות קריאה בפורום מצאתי רמקולים מומלצים E510 שנראים לי, גם תקציבית, אבל אין לי מושג בכרטיסי קול, לכן מבוקשת עזרתכם בהמלצה לכרטיס קול. אינני מתכנן שימושים נוספים . מאחר ואינני מבין בכרטיסי-קול (אני איש של צילום ו-PHOTOSHOP), אקדם בברכה המלצותיכם. תקציב: מספר מאות שקלים (לא אלפים).
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שיכולה להקליט מאתרי אינטרנט שירים באורך יותר מ5 דק' תודה ענקית לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
שווה לי רסיבר jvc מתצוגה, דגם שנת 2000\2001 היה בתצוגה כשנתיים\שנתיים וחצי... לא זוכר תדגם פשוט..ב600 שקל? 110 ואט לערוץ בערך 5 ערוצים תומך בדולבי דיגיטל, לא בפרולוג'יק 2.. אמר לי המוכר בחנות שהכבלים כבר לא משדרים בפרו לוג'יק 2 אז זה כבר לא כל כך נחוץ משו כזה..תחדדו לי תנושא אם אפשר..הוא חזק בכ 10 אחוז יותר מה pro audio למינהם..ככה הוא אמר.. ושוב תודה.
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש , פנטיום 4 3.2 , וחיברתי אליו את המערכת שלי יש לי כרטיס קול בשם : SigmaTel High Definision Audio CODEC עכשיו ברגע שאני מגביר קצת את המערכת , אז זה משמיע לי קולות של ניפוצים כאלה , אין מצב שהרמקולים שלי נקעו , זה בטוח איזה בעיה יכולה להיות ? יכול להיות משהו שקשור לחומרה ?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני קונה מחשב שיחובר בצורה קבועה למסך. השאלה היא איזה מסך עדיף- LCD TV / LCD PC / פלזמה. יש לציין כי זה כנראה יהיה בחדר שינה כך שזה צריך להיות בערך 25 אינץ'. זה יהיה בעל חיבור HDMI, וחשוב שזה יראה את הכול ברזולוציה, איכות וחדות גבוהה ביותר (יש לי ניסיון עם זה ומשחקים מופיעים בטשטוש) אני אשמח לקבל דעות, המלצות והצעות תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום! אם אני קונה בארה"ב סנהייזר px100 עם אחריות של שנתיים אוכל לקבל את שירות האחריות גם בארץ?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני משום מה שומע את הצלילים ללא באס, פירמטטתי את המחשב והתקנתי דרייברים ועדיין שומעים צלילים ללא באס, וזה מזה חרא לשמוע ככה... אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אשמח.
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היום סופית החלטתי שרמקולים 2.1 הם פשוט בזבוז לא משנה כמה איכותיים הם יהיו... בכל אופן אני רוצה המלצה לרמקולים שהם 5.1, אני חשבתי על ה Z5300 של לוגיטק מה אתם אומרים? לא דגם ישן קצת? :-\ או שהדגם הזה עדיין עושה את העבודה כמו שצריך פילו היום אחרי שנתיים? ולמי שמשתמש בהם כרגע יוכל להגיד לי איך הם מבחינת חסרונות ויתרונות? אם יש לכם המצלמה לדגם אחר אני ישמח מאוד לשמוע, תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
בסוף אחרי התלבטויות החלטתי ללכת על 5.1 ואלה X540 נראים לי הכי טוב כל ביקורת משבחת אותם המחיר הוא די גבולי בשבילי 650 אבל אני מוכן לההשקיע בשבילם מה אתם אומרים עליהם \ יש אולי משהו טוב יותר?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
חברים שלום יש לי מערכת קולנוע בחדר כאשר הרסיבר הוא YAMHA דגם RXV361 המגבר עוצמתי אך ישנה בעיה בינו לבין הכרטיס המובנה שלי, אז כך שאני מנגן דיסק רגיל מהDVD או מעביר ברסיבר למצב של טלוויזיה אני שומע חזק, כאשר אני עובר ליציאת המחשב הסאונד צונח, כל הווליום במחשב על 100%, אני משתמש בלוח אם של GIGABYTE דגם GA-MA790FX-DS5 ומשום מה הכרטיס לא מספיק מספק עוצמה, הייתי רוצה המלצה על כרטיס חזק... בתודה מראש לעוזרים נאור
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אז ככה...במערכת שלי יש 2 יציאות לרמקולים(2 אדומים ו-2 שחורים).. עכשיו כשאני מחבר רמקולים ליציאה אחת אז זה עובד כמה שניות ואז המערכת עושה "PROTECT" ונכבית.. אבל כשאני מחבר את אותם רמקולים ליציאה השניה אז הכל עובד טוב ויפה.. מישהו יודע מה זה?? תודה לכל מי שיעזורר...
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-