אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
עפ"י ביקורת הוא יכול אבל אני לא רוצה לקנות ג'יגה SD\MMC ולגלות שהוא לא פועל (מה גם שבאתרים בארץ אומרים עד 512) למישהו יש נסיון עם כרטיס הרחבה מעל 256 ?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים עד 400 ש"ח למחשב. חשוב לי יותר איכות על עוצמה. כרגע יש לי CREATIVE 2500 והם עושים לי בעיות לאחרונה.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם!, אני חדש פה ולא מבין ממש!. אני צריך מדריך לדעת איך להרכיב רדיו דיסק של רכב במחשב!(כמובן בבקשה!). אני חייב במדריך פירוט של תמונות והסבר כמו שצריך!!!!!! אז תנו לחבר חדש את המקסיסום בתודה omfir
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
הייתי מעוניין את חוות דעתכם אודות הLG SCARLET 32".... מה אתם אומרים על HD TX-32LE8 פנאסוניק. ואם יש טלוויזיה מרשימה יותר בטווח מחירים זה ,אשמח להצעות אני מייעד את הטלווזיה לצפייה בסרטי HD מהמחשב, צפייה בכבלים,אולי XBOX 360 וכו'. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות רמקולים מאמאזון ורציתי לדעת עד כמה כסף אני פטור ממכס, ואם אני לא פטור, אז כמה צריך לשלם. תודה גיא שפירא
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
האם יש דרך להעביר קבצי אודיו פורמט sd2f (מק) לפיסי???
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי סאב פאסבי ואני צריך להוסיף לו הגברה משלו לפני שאני מתחבר לרסיבר צריך רעיונות ..הצעות ..או תרשים של מגבר הספק כל דבר שיכול לעזור תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אם אני רוצה לחבר מערכת רמקולים 5.1 נגיד של לוג'יטק x 530 אני צריך לקנות כרטיס קול חזק או שאפילו מספיק לי כרטיס קול און בוארד ? תודה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
תראו כרגע יש לי רמקולים של ווארפדייל ואני קצת חושש שכשאני אעבור למערכת החדשה אני יתאכזב מבחינת איכות כי הווארפדייל הם די איכותיים בני 20 שנה עץ מלא ווליום ברוך השם אז כמה שאלות אליכם 1.האם כדאי לי לעבור? (אני מת לסראונד) או שמה שיש לי עכשיו יותר טוב 2. אם אני עובר אני אצטרך עזרה והמלצות ממכם על איזה מערכת ללכת? התקציב הוא 1000 3.יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם של עד 7.1 כדאי לי הלחליף כרטיס? ןזהו תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש , פנטיום 4 3.2 , וחיברתי אליו את המערכת שלי יש לי כרטיס קול בשם : SigmaTel High Definision Audio CODEC עכשיו ברגע שאני מגביר קצת את המערכת , אז זה משמיע לי קולות של ניפוצים כאלה , אין מצב שהרמקולים שלי נקעו , זה בטוח איזה בעיה יכולה להיות ? יכול להיות משהו שקשור לחומרה ?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני קונה מחשב שיחובר בצורה קבועה למסך. השאלה היא איזה מסך עדיף- LCD TV / LCD PC / פלזמה. יש לציין כי זה כנראה יהיה בחדר שינה כך שזה צריך להיות בערך 25 אינץ'. זה יהיה בעל חיבור HDMI, וחשוב שזה יראה את הכול ברזולוציה, איכות וחדות גבוהה ביותר (יש לי ניסיון עם זה ומשחקים מופיעים בטשטוש) אני אשמח לקבל דעות, המלצות והצעות תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
קניתי רמקולים 5.1 של creativ sbs 560 ולוח ם יש לי p4p asus איך אני מכוון שיעבוד לי כול הרמקולים?? תודה... דחוף
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מישהו יכול לשלוח לי הסברים על ה-iPod מי איך להכניס שירים ואיך להכניס תמונות וסרטים כי אני מתחיל להשתעגע אם ה-iPod :s07: :s07:
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום, שנה טובה וחג שמח לכל הפורום הנהדר! למחשבי היקר מחוברת מערכת סטריאו יפה וחמודה של סוני, וכך לפני מספר שבועות קיבלתי מחבר מערכת סטריאו נוספת. יש אצלי כרטיס קול של Audigy 7.1 ואת הכרטיס קול המסכן והמעופש שמובנה לMotherB. אחרי מספר ימים שגשלתי באינטרנט וניסיתי למצוא מידע (בלי הרבה מזל) חשבתי אולי לכם יהיה המידע הדרוש: לכל מערכת סטריאו כמובן יש מגבר מובנה + רסיבר. לכן, יש לי 2 מגברים בשביל 2 רמקולים. האם יש אפשרות שאני אחבר מערכת אחת לאחד הכרטיסי ומערכת שניה לשני ואז אכוון מתוך המחשב שזה יהיה סראונד? במילים אחרות, האם יש אפשרות שאני אעשה את הפעולה הנוספת שמגבר עושה (ולא, בלי לקנות מגבר נוסף..) וזה לפצל את הסאונד למספר ערוצים ולא רק שניים? כי לשמוע סטריאו מ-4 רמקולים בהחל…
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום כבל קואקס דיגיטלי איכותי עד היום המחשב היה מחובר לרסיבר עם 3 כבלים של RCA לקבלת 5.1 בגלל שלא היתי מרוצה מהסאונד ומכל הבלאגן שהכבלים האלו עושים החלפתי אותם היום אז כמו שאמרתי קניתי כבל קואקס דיגיטלי וחיברתי אותו במחשב ל- S/PDIF וברסיבר לכניסה של הקואקס הדיגיטלי הרסיבר הוא Denon AVR1602 והכרטיס קול הוא מובנה של nVidia NF4 ובקיצור לא משנה מה אני מנסה אני לא מצליח לקבל סאונד.. HELP בבקשה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה מחדש, אני מצליח לשמוע במדיה פלייר אך לא רואים תמונה - גם בתוכנת מדייה נוספת שהתקנתי המצב זהה. מה עושים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
חשבתי בכיוון של http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1876 או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1271 מה אתם אומרים ? או שיש משהו אחר שאתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
המכשיר נקנה לא מסוכן מורשה כך שאין באפשרותי לעדכן את הקושחה באזהרת הסוכן המורשה נאמר שמכשירים מאזור 3 (זה המכשיר שברשותי) יקלקלו את המכשיר באם יעדכנו (אין לי רצון להטמיע את הכתוביות אלה רק לצרוב) תודה נעם
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אוקיי.. אז הכרטיס קול על הלוח נדפק לי.. המחבר נדפק, שומעים רק בצד אחד ולא עוזר לשחק איתו.. ניסיתי להחליף כמה אוזניות, הבעיה במחבר. וזה לא עניין עם הווינדוס, מאז פרמטתי 17 פעמים... אז גנבתי לאחותי את הכרטיס. יש לה !Sound Blaster Live (הסימן קריאה זה חלק מהשם שלו ) בקיצור, יש לי מערכת 5 רמקולים +באס. הבעיה שפעם שהוצאתי את החוט אודיו מהמערת שהיא היתה מחוברת ב2 רמקולים, לא יצא אז הוצאתי בכוח וגם המחבר שבתוך המערכת נשבר יצא לי עם הברזל והייתי בטוח שהוצאתי חלק מהחוט אז הבאתי פלייר והוצאתי לגמרי ואז הבנתי שזה לא חלק מהחוט ואגב שברתי את אחד הרמקולים והוא לא עובד אז אני מוותר על האמצעי. קיצר לפני שנדפק הכרטיס קול על הלוח, חיברתי אותה לשלושת היציאות שיש ללוח והגדרתי על 5.1 רמקולי…
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
אני ממש מקווה שהנושא הזה הוא לפורום הזה, אז ככה. יש לי מקלדת מיקרוסופט דיגיטל מדיה, בצד ישנם מקשים של +\- לווליום והשתק כמובן, לאחר פירמוט של המחשב לגירסה קצת מעניינת יותר של ווינדוס XP נתקלתי בבעיה שהמקשים של ה+\- לא עובדים אבל ההשתק כן, התקנתי מחדש דרייברים למקלדת למרות שמעולם לא הייתי צריך אותם וזה עדיין לא פועל, למרות שכל שאר באפליקציות שיש כן פעילות. אם זה משנה כ"כ הכרטיס קול הוא AUDIGY 2 ZS. יש למישהו פיתרום ? בנתיים ניסיתי הכל
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי הייתי אתמול אצל ידידה שלי וניסיתי להוריד את העיברית שלהם משום מה זה לא הסתדר עשיתי את כל הצעדים הנחוצים הורדתי את עדכון הקושחה האחרון של אפל הורדתי את העידכון מידע אבל הוא רשם שהעידכון הזה לא בסדר ועליי להריד שוב עשיתי את זה וזה עדיין לא הסתדר זה נתן לי הוראת שגיאה 100002 שזה אומר שיש בעיית קושחה . מישהו יכול לעזור??? מישהו הוריד את העיברית שלהם? אשמח לקבל עזרה .
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח אם ASUS P5B ועליו כרטיס מובנה SOUNDMAX יש לי חיבור של אזניות ומיקרופון בקידמת המארז...אבל אני לא שומע כלום וגם המיקרופון לא עובד מקדימה...רק אם אני מחבר מאחורי המארז אני מעוניין שגם הרמקולים של המחשב וגם האוזניות יהיו בשיתוף ביחד(יפעלו ביחד) ניסיתי הכל לעדכן דרבריים לא עזר....לשנות בביוס ל AC97 גם לא עזר) יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר ויכול להמליץ על מערכת קולנוע ביתי ב"קופסא" (Home theater in a box) נחמדה שתנגן Divx (האם Divx ver. 6 זה ultra Divx? האם חשוב שגם פורמט זה יהיה מסוגל להתנגן בנגן?), שיהיה חיבור USB (שגם ממנו ניתן יהיה לנגן את כל הפורמטים - וידאו ואודיו) ואפשרי (אך כלל לא הכרחי) שיהיה בה דיסק פנימי/ רשת. יש המלצה? ראיתי כמה דגמים, יש המלצות או עזרה בבחירת אחת מהם: LG LFD790 - LG - USA Philips HTS6500/37 - Philips USA Samsung HT-X200 - Samsung USA בגלל המחיר, אני מתכנן לקנות אותם בארה"ב. האם אני צריך לקחת בחשבון נתונים מסויימים (מתח חשמל, NTSC/PAL וכדו')? תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
קניתי רמקולים חדשים ורציתי לדעת אם הכרטיס קול שלי מתאים..! האלה הרמקולים : וזה הכרטיס קול שיש לי עכשיו : Device Description Type Analog Devices AD1888 @ ULi/ALi M5455 AC'97 Audio Controller PCI זה טוב? :-\
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-