עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by WhiteLen,

אני יודע שטלויזיה היא לא בדיוק קולנוע ביתי אבל לא מצאתי פורום אחר מתאים יותר. :s05: אני בעיקר רואה שידורי טלויזיה רגילים או מחבר אותה למחשב אז חשבתי לקנות טלויזיה רגילה ולא LCD או פלזמה שמצטיינים ב DVD אבל פחות בשידור אנלוגי. הדבר שהכי חשוב לי הוא איכות תמונה, הגודל / סאונד / מחיר פחות חשוב. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  2. Started by XMB,

מזה Hz שאומרים נגיד מ 25 עד 25,000 Hz ומה זה אום נגיד אומרים 30 וסמל של אום כזה ומה זה db דציבילים או איך שלא קוראים את זה (זה הבאסים אם אני לא טועה..) תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  3. Started by omfir,

שלום לכולם!, אני חדש פה ולא מבין ממש!. אני צריך מדריך לדעת איך להרכיב רדיו דיסק של רכב במחשב!(כמובן בבקשה!). אני חייב במדריך פירוט של תמונות והסבר כמו שצריך!!!!!! אז תנו לחבר חדש את המקסיסום בתודה omfir

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  4. שלום אני רוצה עזרה בקניית DVD מקליט שמקליט באיכות ממש טובה עם כונן קשיח חשוב שיהיה טיימר שאני אחליט על שעה מסויימת עד שעה וזה יקליט בזמן הזה חשוב שזה יהיה של חברה מוקרת כגון טושיב LG וכדומה אחריות טובה ואז אני אוכל להחליט על מה נכנס לדיסק לא ישירות לדיסק עד 1500 שקל תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  5. Started by zerocool15,

שווה לי רסיבר jvc מתצוגה, דגם שנת 2000\2001 היה בתצוגה כשנתיים\שנתיים וחצי... לא זוכר תדגם פשוט..ב600 שקל? 110 ואט לערוץ בערך 5 ערוצים תומך בדולבי דיגיטל, לא בפרולוג'יק 2.. אמר לי המוכר בחנות שהכבלים כבר לא משדרים בפרו לוג'יק 2 אז זה כבר לא כל כך נחוץ משו כזה..תחדדו לי תנושא אם אפשר..הוא חזק בכ 10 אחוז יותר מה pro audio למינהם..ככה הוא אמר.. ושוב תודה.

6. Started by tmp,

ממ שלום, לאחרונה שאני שומע מוזיקה ברמקולים (ATP3) שלי , רמקול אחד פשוט לא מנגן, או עושה רעשים.. חשבתי שזה הרמקולים אבל היום חיברתי במקומם אוזניות, וראיתי שרק צד אחד מהאוזניות עובד (וכן, בדקתי את האוזניות עם דיסקמן - עובד).. אז כנראה זאת בעיה בכרטיס קול אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש חשבתי על זהhttp://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2216 אני יודע שיש אותו בKSP ב300 מה אתם אומרים עליו ואשמח לעוד הצעות

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  7. מצאתי רמקולים של yamaha . הנה הקישור http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2441,normal_sale אני צריך רמקולים בעיקר למוזיקה ולסרטים אני יחבר אותם למחשב אם יש משהו יותר טוב במחיר הזה פחות או יותר תביאו תודה מראש

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  8. Started by fog,

יש דרך לתקן את זה? יש לי אייריבר H10 6G

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  9. Started by zivi99,

מחפש מערכת שקוראת פורמט MP3 וצרובים, כולל טייפ רדיו -וCD. גובה מקסימלי: 42 ס"מ רוחב מקסימלי: 75 ס"מ עומק מקסימלי: 36 ס"מ חשבתי על המערכת הזו: http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-AudioSystem&model_id=473438 עדיף עם מסך. תודה!

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  10. שאני שומע מוזיקה הייתי מעביר את זה לה 2.1 כי היו שומעים לפי דעתי יותר טוב , והיו שומעים עכשיו שאני מעביר פתאום נוצרה בעיה שאני מפעיל שיר בה 2.1 אני לא שומע כלום ושאני מעביר לה 5.1 שוב שומעים הכל רגיל ... לא יודע מה קרה זו לא בעיה ברמקולים זה בטוח בכל אופן שאני על 2.1 ועושה tast אז כן שומעים .. ואחרי לא שומעים מה קרה לעזעזל .??.. זו בעיה מוזרה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  11. שלום, בשביל פרוייקט באוניברסיטה אני צריך להקליט 16 ערוצים. אורך הכבלים עד למקרופנים יהיה כ-20 מטר (האם זה משנה איזה קבלים לקנות? עד כמה ניתן להאריך את הכבל לפני שהאיכות תפגע?) סוג המיקרופון הוא קונדנסר, טווח תדרים חייב להגיע עד 20KHz. האם pre-amp יכול להיות בתוך המיקופון או רק בנפרד? אני רוצה להקליט באיכות של 44.1KHz 16bit כך שאין צורך להשקיע במערכת המסוגלת ליותר מזה (האם זה משנה אם החיבור USB2 או Firewire?) האם קיימת תוכנה שמסוגלת לתזמן את הערוצים (מי מהם מתי מתחיל) האם יש אפשרות לשמור את הנתונים ב-lossless פורמט כמו ה-APE או סוג כלשהו אחר בזמן אמת. אני מתכנן להשקיע כ-30,000 , אך אין הגבלה קונקרטית לתקציב. אודה לכל מי שיכול לעזור לי.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  12. שלום, הלכו לי האוזניות של האייפון ואני צריך המלצה לאוזניות (לא חשוב שאין דיבורית , במילא לא משתמש). אני חושב שאוזניות מקוריות של Ipod יהיו הבחירה הנכונה . נכון? או שיש המלצות אחרות ? תודה רבה ושבוע נעים.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  13. Started by emil001,

היי, אני מחפש אוזניות מקצועיות לשמיעת מוסיקה. התקציה שלי מגיע עד ל-400 ש"ח. לאחרונה מצאתי איזה אוזנייה.. http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=106113&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144&aff=Zap〈=HE אני ישמח אם תציאו לי מה שווה לי לקנות.. תודה רבה! אמיל.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  14. Started by חן וייסמן,

בנגן החדש של 20 ג'יגה האם ניתן איכשהו לראות קבצי וידאו??

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  15. Started by tg,

אני מחפש מקרן לשימוש למצגות ווידיאו עד 15000 , לא לבית אלא לכיתת לימוד, יש למשהו הצעות למכשרים טובים.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  16. Started by OpenCan,

אני מחפש כרטיס קול למחשב, שיספק את צרכיי המוזיקליים, כלומר שיהיה מספיק טוב כדי "לעכל" צליל של גיטרה, במחיר שלא בשמיים. שמעתי שהמחירים שלהם בזמן האחרון ירדו וכיום אפשר למצוא כרטיס יותר מסביר ב100דולר וכו'. למישהו יש המלצה לגבי כרטיס מסויים? ואם כבר, יש איזה מקום בארץ שאפשר לקנות בו אחד?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  17. שלום אנשים, אשמח להמלצות בענין כרטיס קול טוב לשמוש אודיו בעל אפשרות חיבור לפאנל הקדמי של המארז (אזניות ומיקרופון). כרגע יש לי כרטיס ג'וליה שאני מאד מרוצה מהסאונד אבל העובדה שהוא אינו מאפשר חיבור לפאנל הקידמי הופכת אותו לבלתי פונקציונאלי עבורי. תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  18. שלום חברה. כיום יש הרבה נגני MP3 טובים וההתלבטות קשה חשוב לי לקנות מכשיר עם איכות סאונד מעולה ויכולת באס. אני מתלבט בין IPOD NANO לבין IAUDIO G3 הטווח מחירים שלי הוא 800-1350ש"ח מה שאני מחפש בעיקרון במכשירים זה: איכות סאונד רדיו יכולת הקלטה תומך בפלייליסט M3U אם יש לכם הצעות לעוד מכשירים טובים אנא עזרו לי. תודה

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  19. Started by sofix4,

אפשר לעבוד איתו בווינדוס XP? כמו למשל בDSCALRER? או שחייבים מדיה סנטר? תודה.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  20. האם מישהו יודע מי נותן שירות תיקונים לרסיברים של פיוניר בארץ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  21. שלום רב. ברשותי יש את הJBL220 שכידוע מגיעים עם באנדל של 3 זוגות בגדלים שונים של כיסויי סילקון. אבד לי כיסוי אחד מהזוג הבינוני בגודל,מה שנשאר לי כרגע זה זוג קטן מדי, ואחד גדול מדי, ויחידה בודדת מהזוג האמצעי שהיה מתאים לי פיקס. מישהו יודע היכן ניתן להשיג את המתאמים הללו?דרך החברה?אולי בצורה סטנדרטית בחנויות מוזיקה? אשמח לעזרה,תודה.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  22. Started by KOMBINA,

הבוס שלי רוצה שאני אקנה לו כרטיס טלוויה למחשב... אני צריך המלצה לכרטיס טוב והתקציב הוא עד 400 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  23. Started by idoleff,

שלום, יש לי מכשיר איריבר אייץ 10 ועד היום לא היו איתו בעיות. היום ניסיתי לסנכרן איתו מוזיקה אך לצערי הסנכרון נעצר באמצע... עכשיו כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו הוא נותן לי הודעה של PLEASE WAIT SYSTEM INITIALIZING... יש משהו לעשות עם זה? זה ממש דחוף למחר בבוקר... תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  24. Started by ShahafH,

אוקיי הייתי במשחק רשת אחד במצב חלון והכל היה תקוע והחלפתי בין אוזניות לרמקולים והחזרתי והכל היה תקוע ופתאום נעלם לי הסאונד גם אחרי שעשיתי ריסטארט. איך אני מסדר את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים