עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם, כיום אני מחבר את הלאפטופ לטלויזיה כדי לראות סרטים. לאחרונה קיבלתי ליומולדת הרד דיסק USB נייד. חשבתי שאולי כדאי לקנות די וי די עם חיבור USB, ובשילוב ההרד דיסק הנייד החדש אני אוכל לוותר על התענוג של חיבור הנייד לטלויזיה..... מה אתם אומרים? יעבוד? שווה לקנות את הדי וי די? תודה! אייל

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  2. Started by adirnasri,

שלום לך חברים יש לי רמקולים של חברת creative 5.1 עכשיו שקניתי אותם לפני איזב חצי שנה העוצמה שלהם היתה חזקה יותר היום אני מרגיש שירדה להם העוצמה זה נראה לי משהו בהגדרות אז השאלה שלי איפה יש הגדרות שאפשר לסדר זאת בסרגל כלים נכנסתי לרמקול שמה והרמתי הכל עד למעלה זה הגביר טיפה אשמח לקבל עזרה תודה רבה

3. Started by adamadamadam,

היי חברה אני חייב דיסק שיש בו כל מני צלילים וסאונד אפקטים בבקשה אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא תגידו לי כי אני לא מוצא תודה מראש

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  4. איזה מערכת קולנוע ביתית אני יכול להרכיב מ2500 שקל? יש לי הזדמנות לקנות בארה"ב במידה וזה לא יהיה כבד מידי והאם גודל החדר שלי מהווה בעיה - 7מ"ר ? בהתחלה רציתי רמקולים למחשב אבל אני רוצה משהו רציני

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  5. Started by zerocool15,

שווה לי רסיבר jvc מתצוגה, דגם שנת 2000\2001 היה בתצוגה כשנתיים\שנתיים וחצי... לא זוכר תדגם פשוט..ב600 שקל? 110 ואט לערוץ בערך 5 ערוצים תומך בדולבי דיגיטל, לא בפרולוג'יק 2.. אמר לי המוכר בחנות שהכבלים כבר לא משדרים בפרו לוג'יק 2 אז זה כבר לא כל כך נחוץ משו כזה..תחדדו לי תנושא אם אפשר..הוא חזק בכ 10 אחוז יותר מה pro audio למינהם..ככה הוא אמר.. ושוב תודה.

6. שלום רצית לדעת אם אפשר לחבר לטלוזיה את הנגן הז iRiver H340 40GB ואם אפשר אני צריך תושבה

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  7. Started by yigalba,

היי , קיבלתי הקלטה של מרצה .כל משך זמן ההקלטה ישנו רעש קבוע תששששששש כזה . כיצד אני מעיף את הרעש המרגיז הזה ? בברכה יגאל.

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  8. יש לי שני נגנים : 1. IRIVER H10 2.SANDISK SANSA e140 אתמול כמו פעמים אחרות המרתי דיסקים שלי (מוזיקה) על ידי המדיה פלייר (גרסה 9) לנגנים, שירים מוגנים .... לא יודע הורדתי מלא דיסקים לנגנים ופתאום שניהם לא מנגנים את ההמרות האחרונות(wma). מה עושים ? נתקלתם בתופעה? אנא עזרתכם. דרך אגב כיצד אני מפרמט את הנגנים? (יש לי את התוכנה של סנסה ולו מצאתי שם שום דבר בקשר לפירמוט) אנא עיזרו לי תודה

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  9. היי. יש לי ווינדואס ויסטה ויש לי בעיה עם קול. כאשר אני למשל משתמש בתוכנה iTunes, ובאמצע השיר אני עוצר את השיר ואני פותח לרגע איזה סרט בכל תוכנה שהיא כמו Windows Media Classic לדוגמא, אז בווינדואס מדיה קלאסיק אני רואה רק וידאו ולא שומע אודיו בכלל. כאילו אין אודיו לסרט. ואותו דבר הפוך אם באמצע סרט אני מנסה להשמיע שיר באייטיונס, זה מריץ את השיר אבל לא שומעים. אותו דבר אם פתוח לי למשל סרט או שיר ואני מנסה לראות וידאו ביוטיוב וכך הלאה והלאה בעוד תוכנות שדורשות אודיו. איך אני מתקן את העניין? כי פעם זה היה רץ לי על כמה תוכניות שאני רוצה בו זמנית. בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  10. Started by Episode-666,

אם מישהו יוכל לנתח לי קצת א ני אשמח, לא מצליח כ"כ להבין את ההבדלים ביניהם ואני מתלבט בשביל המחשב החדש שלי. בעיקרון אני גיימר כבד וחולה מוזיקה וגם קצת סרטים. זהו =]

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  11. Started by timont,

האם מישהו מכיר ויכול להמליץ על מערכת קולנוע ביתי ב"קופסא" (Home theater in a box) נחמדה שתנגן Divx (האם Divx ver. 6 זה ultra Divx? האם חשוב שגם פורמט זה יהיה מסוגל להתנגן בנגן?), שיהיה חיבור USB (שגם ממנו ניתן יהיה לנגן את כל הפורמטים - וידאו ואודיו) ואפשרי (אך כלל לא הכרחי) שיהיה בה דיסק פנימי/ רשת. יש המלצה? ראיתי כמה דגמים, יש המלצות או עזרה בבחירת אחת מהם: LG LFD790 - LG - USA Philips HTS6500/37 - Philips USA Samsung HT-X200 - Samsung USA בגלל המחיר, אני מתכנן לקנות אותם בארה"ב. האם אני צריך לקחת בחשבון נתונים מסויימים (מתח חשמל, NTSC/PAL וכדו')? תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  12. נראה מעולה יחסית למחיר הזול שלו לא? http://www.wallabuy.co.il/sap.aspx?xip=65749

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  13. שלום! אני מעוניין לקנות כרטיס קול חדש העיסוק העיקרי שלי שמצריך כרטיס קול חדש הוא שמיעת שירים אז זה אומר שאני צריך כרטיס פשוט שיעשה את העבודה... הכרטיס צריך להיות עם יציאת 5.1 או דולבי דיגיטל (אם זה בעצם לא אותו דבר...?) ראיתי בZAP כרטיסים עד 200 שקל רציתי לדעת מה אתם חושבים שיתאים לי ויהיה הכי זול שאפשר... תודה

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  14. Started by miki26,

אני שואל את זה פהאפילו שזה יותר קשור לאלקרוניקה יש לי מכשיר סטריאו של סניו ממש ישן ואין כל דרך לחברו למחשב חוץ מקלטת שמעבירה(עסק די לא איכותי) האם יש לי אפשרות להשתמש ברמקולים אלו אולי אפילו ע"י פירוק המערכת והוצאת הרכיבים האמונים על הקול והוליום שבה(אין לי צורך במערכת עצמה) או אולי אפשר למצוא רמקולים ממש ישנים של מחשב ולחבר אליהם את הרמקולים הטובים של המערכת???

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  15. Started by nall,

שלום, כשאני מפעיל את הרסיבר על עוצמת קול נמוכה לא ניתן כלל לשמוע את הרמקול סנטר אך כאשר אני מגביר ונותן כביכול זרם חזק יותר הרמקול סנטר מתחיל לעבוד מה יכולה להיות בעיה זו ? האם חיבורים רופפים ? האם בעיה ביציאה של הסנטר ? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  16. Started by manorking,

יש לי אייפוד ששכב אצלי הרבה זמן ללא שימוש, (של אבא שלי) אך גם ללא ספק וללא כבל כפי שהבנתי האייפוד יכול להטען דרך המחשב- אז קניתי כבל , חיברתי והכל, האייפוד לא מגיב ולא נטען.. לקחתי מחבר שלי ספק חיברתי ביחד עם הכבל לאייפוד וגם לא מגיב... יש לציין שהספק של חבר שלי זה של אייפוד חדש PHOTO, זה מתאים גם לישן? יכול להיות שיש בעיה בכבל??? בתודה manor

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  17. מצאתי רמקולים של yamaha . הנה הקישור http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2441,normal_sale אני צריך רמקולים בעיקר למוזיקה ולסרטים אני יחבר אותם למחשב אם יש משהו יותר טוב במחיר הזה פחות או יותר תביאו תודה מראש

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  18. Started by pringles,

שלום אני מעוניין לרכוש נגן dvd לבית (לסלון) התקציב הוא עד 500 שקל קורה divx וכתוביות שבאותו דיסק אם הסרט תאימות לעיברית שלא יהיה חארטות יאנו תמיכה בכתוביות וכל מה שיהיה בעיברית מכשיר אמין ואיכותי ביחס לתקציב תודה מראש

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  19. יש לי בעייה, אני לא מצליח להפעיל את ה5.1. יש לי שתי מערכות של רמקולים ושתי דיוידי יש לי פרוסאונד 9900 ובדקתי שם זה פועל ככה שאני שולל את האפשרות שהבעייה ברמקולים או מגבר. הדיוידי מוגדר על רב ערוצי ככה ושאני עושה בדיקת דרך ההגדרות שומעים בכל הרמקולים אבל זה עושה בעיות שכל פעם לא שומעים מרמקול אחר, בעייה מוזרה כזו .יש למישהו מושג האם הבעייה בהגדרות או בדיוידי ??? גם לא הצלחתי להפעיל את העידכון צרבתי כמו שכתבו באתר וזה לא מעדכן את הדיוידי

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  20. אני לא מבין גדול בתחום הזה ונמאס לי מהרמקולים הלא טובים שיש לי ורציתי המלצה לרמקולים טובים במחיר של עד 300 שקל וכמו שאמרתי אני לא מבין גדול אז יש לי שאלה האם אפשר לחבר למחשב 2 סאבוופר? תודה

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  21. Started by avidan28,

היי.אחרי התקנת הכרטיס אני אשמח אם תבהיר לי יותר על היציאות שלו בכרטיס המצורף שלו. יש 2 יציאות L R יש 2 כניסות L R אבל כל אחת מהן היא PL גדול ואני מניח סטריאופוני. אז כדי להוציא ערוץ רגיל אני צריך לחבר את הכל ולקחת רק מהיציאות ערוץ מכל אחד?? כלומר להוציא שני שמאליים ושני ימניים ולקחת רק זוג ? אני קצת מבולבל... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  22. חשוב שיהיה כסוף ומאתר אינטרנט אמין.

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  23. Started by RGod,

הלוח אם הוא ABIT IC7 MAX 3 -אני לא מוצא דרייברים שניתן להוריד ,יש מלא אבל בעייתים . תודה

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  24. אני מחפש אוזניות נוחות, שאפשר ללבוש למספר רב של שעות, אשר טובות בחסימת רעשים מבחוץ. איכות הקול משנית לשני הדרישות הקודמות, כמו כן, סוג האוזניות לא משנה. אני אעריך כל עצה וחוות דעת

דיונים חדשים בפורומים