אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם!, אני חדש פה ולא מבין ממש!. אני צריך מדריך לדעת איך להרכיב רדיו דיסק של רכב במחשב!(כמובן בבקשה!). אני חייב במדריך פירוט של תמונות והסבר כמו שצריך!!!!!! אז תנו לחבר חדש את המקסיסום בתודה omfir
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום אני רוצה עזרה בקניית DVD מקליט שמקליט באיכות ממש טובה עם כונן קשיח חשוב שיהיה טיימר שאני אחליט על שעה מסויימת עד שעה וזה יקליט בזמן הזה חשוב שזה יהיה של חברה מוקרת כגון טושיב LG וכדומה אחריות טובה ואז אני אוכל להחליט על מה נכנס לדיסק לא ישירות לדיסק עד 1500 שקל תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום אנשים, נתקלתי בבעיה של אי הצגת תמונות הסרטים בתיקיות (עד עכשיו קבצי הוידאו שלי הוצגו בתמונה - התמונה הראשונה של תוכן הסרט) כעת ובמקום זאת מוצג סוג הקובץ עם אייקון מתאים למרות שהדרות התיקייה אמורות להציג את התמונות. האם למישהו יש מושג כיצד ניתן לפתור את הבעיה על מנת לשוב ולראות את התמונות? אני משתמש במדיה פלייר 11 ובנרו 8 עד כה הצלחתי לראות את התמונות של הקבצים הקבועים להפעלה באמצעות המדיה פלייר. התופעה התחילה לאחר הסרת נרו. ניסיתי להסיר את המדיה פלייר ולהתקין מחדש כך גם לבי הנרו אך הבעיה לא נפתרה. אשמח מאד אם מישהו יודע כיצד ניתן לפתור את הבעיה תודה.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
צריך חנות או מעבדה שיכולה לתקן רמקולים של מסיבות ( 450-600 RMS ) ניסיתי בחנויות של מערכות אבל כולם אמרו לי שהם לא מסוגלים לתקן כזה דבר ... אז מישהו מכיר כאת מעבדה ?
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום! אם אני קונה בארה"ב סנהייזר px100 עם אחריות של שנתיים אוכל לקבל את שירות האחריות גם בארץ?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
קניתי רמקולים 5.1 של creativ sbs 560 ולוח ם יש לי p4p asus איך אני מכוון שיעבוד לי כול הרמקולים?? תודה... דחוף
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
-
האם יש אפשרות כזאת לצרוב על דיסק סרט Divx בעל שתי פסי-קול (נגיד אחד באנגלית והשני אם דיבוב) ולראות את זה בדי.וי.די שקורא Divx כמובן. ובהזדמנות להוסיף כתוביות (לא מובנות שגם אני יכול להוסיף ולהסיר בזמן צפיית הסרט). לדוגמה יש לי 2 סרטים אותו אורך אותו דבר אותו פורמט של פס-קול AC3 אחד אנגלית והשני מדובב אני רוצה לצרוב על דיסק את המקורי באנגלית להוריד מהשני את הפס-קול המדובב לצרוב על הדיסק ולהוסיף כתוביות. האם זה אפשרי? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב עם כרטיס מסך 8600 GT ולחבר דרך DVI אחד מגבר ק"ב דרך DVI שני מסך מחשב ודרך SVIDEO טלויזיה .שאלתי היא האם כול החיבורים יכולים לעבוד במקביל כאשר אני מעוניין לשלוט על המחשב בעזרת שלט מדיה סנטר של מיקרוסופט
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
1.האם יש כיסוי שמגן עליו??? 2.האם איכות התמונות טוב??? 3.ואיזה פעולות מיוחדות יש בו חוץ מלראות תמונות??? 4.איך הוא ניטען על ידי USB או שקע חשמל??? 5.האם צריך לרוקן את הסוללה ואז לטעון אותה??? הרבה שאלות אבל זה חשוב לי בבקשה תענו
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שאני שומע מוזיקה הייתי מעביר את זה לה 2.1 כי היו שומעים לפי דעתי יותר טוב , והיו שומעים עכשיו שאני מעביר פתאום נוצרה בעיה שאני מפעיל שיר בה 2.1 אני לא שומע כלום ושאני מעביר לה 5.1 שוב שומעים הכל רגיל ... לא יודע מה קרה זו לא בעיה ברמקולים זה בטוח בכל אופן שאני על 2.1 ועושה tast אז כן שומעים .. ואחרי לא שומעים מה קרה לעזעזל .??.. זו בעיה מוזרה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, הלכו לי האוזניות של האייפון ואני צריך המלצה לאוזניות (לא חשוב שאין דיבורית , במילא לא משתמש). אני חושב שאוזניות מקוריות של Ipod יהיו הבחירה הנכונה . נכון? או שיש המלצות אחרות ? תודה רבה ושבוע נעים.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
בנגן החדש של 20 ג'יגה האם ניתן איכשהו לראות קבצי וידאו??
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אחי בונה מוזיקה באיכות גבוהה והוא מחפש כרטיס איכותי לעריכה ולשמיעת המוזיקה בצורה הכי מדוייקת שאפשר...הבנתי שקריאייטיב די טובים יש דגם ספציפי? התקציב הוא עד 1000 שקל תודה לכל העונים....
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני מחפש מקרן לשימוש למצגות ווידיאו עד 15000 , לא לבית אלא לכיתת לימוד, יש למשהו הצעות למכשרים טובים.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
האוזניות הישנות שלי מתחילות לעשות רעשים ונפילות סאונד והמשדר כבר ממש ישן, בן 5 בערך... השימוש הוא בעיקר לטלוויזיה... אז אני צריך אוזיות חדשות, עדיף כאלה שתופסות את כל האוזן בפנים ולא רק יושבות על האוזן... התקציב הוא בערך 200 עדיף פחות, מה שאני ממש רוצה זה שיעתוף את כל האוזן בתוכה ושלא יהיה הפרעות בסאונד, לא חייב משדר דרך קירות אבל רצויי... ותודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
37WL56 Toshiba או 37WL55 Toshiba? אם יש לכם הצעה יותר טובה עד 13,000 ש"ח תרשמו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל שתי פונקציות שמתועדות בחוברת ללא הצלחה - * PIP - האופציה מופיעה בתפריט אך מאופררת * מצב כיוון גודל אוטומטי (Auto-size ) - פונקציה חביבה שאמורה להגדיל אוטומטית את התמונה ל9X16 כנראה בהתחשב בפסים השחורים סביבה (מקרים בהם יש סרט מוקרן-מוקטן, כנראה) למישהו יש אותה ויודע מה עושים לתפעול של אלו ?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול למחשב, שיספק את צרכיי המוזיקליים, כלומר שיהיה מספיק טוב כדי "לעכל" צליל של גיטרה, במחיר שלא בשמיים. שמעתי שהמחירים שלהם בזמן האחרון ירדו וכיום אפשר למצוא כרטיס יותר מסביר ב100דולר וכו'. למישהו יש המלצה לגבי כרטיס מסויים? ואם כבר, יש איזה מקום בארץ שאפשר לקנות בו אחד?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שולם אני רוצה לקנות את הכרטיס BlueGears HDA Digital X-Mystique 7.1 Gold Sound Card בשביל חיבור לרסיבר 5.1 דרך היציאה האופטית (spdif) מישהו יכול לעזור לי איפה אני יכול למצוא ביקורת על הכרטיס או מישהו שיש לו את הכרטיס שימליץ לי עם הוא עובד טוב עם רסיבר חיצוני תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את הDVD המקליט של LG מהדיוטי פרי לפני כ 5 חודשים. משום מה אני לא מצליח להקליט על DVD-RW, למישהו יש את הDVD הנ"ל?
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש לקנות מפצל שישב על היציאה של הרמקולים הקידמיים מהכרטיס קול וצד אחד שלו יכנס לטלביזיה וצד שני לרמקולים של המחשב עכשיו אבא שלי אומר שזה יכול לשרוף את הכרטיס קול בגללל שבמקום לדחוף את החשמל חרמקול אחד הוא צריך לדחוף לשנים אז רציתי לשאול יש מצב שאני עושה את זה ומשו שם נשרף ?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, יש לי מכשיר איריבר אייץ 10 ועד היום לא היו איתו בעיות. היום ניסיתי לסנכרן איתו מוזיקה אך לצערי הסנכרון נעצר באמצע... עכשיו כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו הוא נותן לי הודעה של PLEASE WAIT SYSTEM INITIALIZING... יש משהו לעשות עם זה? זה ממש דחוף למחר בבוקר... תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
יש לי כבל טלווייה עם S VIDEO משני הצדדים הכל עובד ובסדר אבל בהתחלה שהשתמשתי בו ראו באיכות נורמלית ועכשיו האיכות ממש גרוע ובלתי נסבלת.... לא יודע בגלל מה זה קרה.... בהתחלה חשבתי שזה בגלל הסידור של הכבל, אבל אחרי ששיניתי אותו שום דבר לא קרה... מה עושים? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שווה לי רסיבר jvc מתצוגה, דגם שנת 2000\2001 היה בתצוגה כשנתיים\שנתיים וחצי... לא זוכר תדגם פשוט..ב600 שקל? 110 ואט לערוץ בערך 5 ערוצים תומך בדולבי דיגיטל, לא בפרולוג'יק 2.. אמר לי המוכר בחנות שהכבלים כבר לא משדרים בפרו לוג'יק 2 אז זה כבר לא כל כך נחוץ משו כזה..תחדדו לי תנושא אם אפשר..הוא חזק בכ 10 אחוז יותר מה pro audio למינהם..ככה הוא אמר.. ושוב תודה.
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-