אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
איזה מערכת קולנוע ביתית אני יכול להרכיב מ2500 שקל? יש לי הזדמנות לקנות בארה"ב במידה וזה לא יהיה כבד מידי והאם גודל החדר שלי מהווה בעיה - 7מ"ר ? בהתחלה רציתי רמקולים למחשב אבל אני רוצה משהו רציני
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
האם מישהו יודע איפה אני יכול ליקנות את הכרטיס קול Extigy Creative ולא יקר? ואם לימישהו היה או יש כזה כרטיס קול אז ספרו לי בבקשה אך הוא עובד.....ביצועים מבחינת אכות ואך הוא עובד ללא מחשב.....ודע מומלץ ליקנות או לא?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
יש לי אייפוד ששכב אצלי הרבה זמן ללא שימוש, (של אבא שלי) אך גם ללא ספק וללא כבל כפי שהבנתי האייפוד יכול להטען דרך המחשב- אז קניתי כבל , חיברתי והכל, האייפוד לא מגיב ולא נטען.. לקחתי מחבר שלי ספק חיברתי ביחד עם הכבל לאייפוד וגם לא מגיב... יש לציין שהספק של חבר שלי זה של אייפוד חדש PHOTO, זה מתאים גם לישן? יכול להיות שיש בעיה בכבל??? בתודה manor
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
איזה רמקול עדיף לקנות למחשב החדש? t6060 או t5900 של קרייאייטיב
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
מישהו יכול לשלוח לי הסברים על ה-iPod מי איך להכניס שירים ואיך להכניס תמונות וסרטים כי אני מתחיל להשתעגע אם ה-iPod :s07: :s07:
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש הבדל בין כרטיס קול מובנה שמגיעה עם הלוחות החדשים לבין ה-XFI של קרייטיב וכטיסי קול בקטגוריה הזאות. אני מתכוון הבדל רק בשמיעת מוזיקה וצפיה בסרטים. תודה
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי יש את הJBL220 שכידוע מגיעים עם באנדל של 3 זוגות בגדלים שונים של כיסויי סילקון. אבד לי כיסוי אחד מהזוג הבינוני בגודל,מה שנשאר לי כרגע זה זוג קטן מדי, ואחד גדול מדי, ויחידה בודדת מהזוג האמצעי שהיה מתאים לי פיקס. מישהו יודע היכן ניתן להשיג את המתאמים הללו?דרך החברה?אולי בצורה סטנדרטית בחנויות מוזיקה? אשמח לעזרה,תודה.
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום אני מחבר את הלאפטופ לטלויזיה כדי לראות סרטים. לאחרונה קיבלתי ליומולדת הרד דיסק USB נייד. חשבתי שאולי כדאי לקנות די וי די עם חיבור USB, ובשילוב ההרד דיסק הנייד החדש אני אוכל לוותר על התענוג של חיבור הנייד לטלויזיה..... מה אתם אומרים? יעבוד? שווה לקנות את הדי וי די? תודה! אייל
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום לך חברים יש לי רמקולים של חברת creative 5.1 עכשיו שקניתי אותם לפני איזב חצי שנה העוצמה שלהם היתה חזקה יותר היום אני מרגיש שירדה להם העוצמה זה נראה לי משהו בהגדרות אז השאלה שלי איפה יש הגדרות שאפשר לסדר זאת בסרגל כלים נכנסתי לרמקול שמה והרמתי הכל עד למעלה זה הגביר טיפה אשמח לקבל עזרה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרטיס טלויזיה טוב ואמין עם איכות צפיה טובה לא מחייב תמיכה ב FM, תודה
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מערכת קולנוע שכוללת מגבר+רמקולים+DVD (אם אפשר שיהיה תומך HDMI) המערכת תחובר ל-LCD חדשה Toshiba 42X3500 . שימושים: רגילים..צפייה בסרטים + YES .. יותר טלויזיה מאשר סרטים. תקציב בערך 1000 ש"ח ואפשר לחרוג לכיוון 1500 אבל לא יותר (אלא אם זה ממש כדאי) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום כולם בקרוב אקנה מחשב חדש (יאי מזל טוב לי) יחד עם מסך 27" מתוצרת DELL (לא חושב שיש יותר מדי דגמים כאלו) שאהיה מעוניין לחבר גם לממיר הדיגיטאלי שלי (HOT). אשמח לקבל מידע על החיבורים של המסך. כלומר, אחרי שאחבר אותו גם לממיר וגם למחשב, איזה כפתור או פעולה כלשהי קובעים מה המסך מציג - את המחשב או את הממיר? אשמח גם לקבל המלצה לכרטיס טלוויזיה שיהיה מיועד להקלטות מאותו ממיר, התקציב אינו מוגדר. כמה שיעלה אחד טוב אני מוכן לשלם. אין צורך ביותר מדי פיצ'רים חוץ מההקלטה.
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות את הרמקולים לוגיטק Z5500 הם עולים בארץ 3000 שקל הייתי רוצה לדעת האם יש סט יותר טוב במחיר הזה. הרמקולים יהיו למחשב כלומר טלוויזיה סרטים מוזיקה משחקים DVD פשוט הכל כל ההצעות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש נגן dvd לבית (לסלון) התקציב הוא עד 500 שקל קורה divx וכתוביות שבאותו דיסק אם הסרט תאימות לעיברית שלא יהיה חארטות יאנו תמיכה בכתוביות וכל מה שיהיה בעיברית מכשיר אמין ואיכותי ביחס לתקציב תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
http://thejames.onfinite.com/album/53358/53798/ מזה נותן יותר?
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מבקש המלצה לאוזניות כפתור בתקציב של עד 30$ אותן (בתקווה) אחותי תרכוש עבורי בארה"ב (או שארכוש אותן לבדי בארץ אם הפרש המחירים לא יהיה גדול מדי). אם ניתן להשיג אוזניות מבודדות רעש בתקציב הזה-מה טוב. עד היום היו לי הmx-500 של סנהייזר...נותרה רק אוזנייה אחת פעילה :'( תודה
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני לא מבין גדול בתחום הזה ונמאס לי מהרמקולים הלא טובים שיש לי ורציתי המלצה לרמקולים טובים במחיר של עד 300 שקל וכמו שאמרתי אני לא מבין גדול אז יש לי שאלה האם אפשר לחבר למחשב 2 סאבוופר? תודה
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את הDVD המקליט של LG מהדיוטי פרי לפני כ 5 חודשים. משום מה אני לא מצליח להקליט על DVD-RW, למישהו יש את הDVD הנ"ל?
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
איזה אוזניות יש בתקציב הזה? חשוב שיהיו אוזניות כפתור. אני הולך להשתמש בהם עם הסנסה E250 אם זה משנה..... [br]פורסם בתאריך: 18.06.2007 בשעה 20:42:06 הצעות?
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
מחפש מערכת שקוראת פורמט MP3 וצרובים, כולל טייפ רדיו -וCD. גובה מקסימלי: 42 ס"מ רוחב מקסימלי: 75 ס"מ עומק מקסימלי: 36 ס"מ חשבתי על המערכת הזו: http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-AudioSystem&model_id=473438 עדיף עם מסך. תודה!
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום רצית לדעת אם אפשר לחבר לטלוזיה את הנגן הז iRiver H340 40GB ואם אפשר אני צריך תושבה
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בים פלסמה של טושיבה 42WP66 לבין LCD של טושיבה 42WL66. מישהו מוכן לפרט לי על היתרונות והחסרונות של כל אחד מהן? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
קניתי Yamaha DVD-S661 ואני לא מצליח לעלות בו כתוביות בעברית. הDVD קורא DIVX אבל למרות שעל גבי הדיסק הכנסתי כתוביות בעברית על מסך הטלוויזיה הכתוביות ברוסית... מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
היי חברה אני חייב דיסק שיש בו כל מני צלילים וסאונד אפקטים בבקשה אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא תגידו לי כי אני לא מוצא תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
היבואן המשווק לא עובד בחג. הלחצנים + ו- עובדים - הנורית נדלקת כשלוחצים. חוץ מהם, כלום.
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-