עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by adirnasri,

שלום אני רוצה לקנות רמקולים למחשב שלי אני מוכן להשקיע עד 500 שקל בערך תודה אדיר

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  2. שלום לפני כמה ימים התחלתי שוב להשתמש במיני דיסק שלי אחרי שהיה מושבת שנתיים ועכשיו כשבאתי להקליט שירים דרך המחשב נתקלתי בבעיה. כנראה אין מספיק הפסקה בין השירים ואז זה יוצר מצב שיש במיני דיסק שיר אחד שיש בו כמה שירים מישהו יודע איך לפתור את זה? או לתת לי תוכנה לעריכת מוזיקה כדי שאני יוכל להגדיל בסוף את השירים באיזה שתי שנייה או דרך אחרת לתקן את זה תודה מראש =)

3. Started by HoT-DoG,

שלום אנשים יש לי שאלה למישהו שמבין אם אני קונה מערכת סטריאו 5 ערוצים איך אני מחבר אותה למחשב ו שהיא תפעל ב 5 ערוצים הרי היציאה במערכת auxilery היא בד"כ שני ערוצים וב כרטיס קול למשל CREATIVE LIVE! VALUE (כמו שלי) יש הרי יציאה אחת לרמקולים קדמיים אחת לאחוריים אז איך לעזאזל אני מחבר את הCENTER ו את שני הערוצים האחוריים בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  4. (זה סט רמקולים של קריאטיב) כאילו יש אור והכל אבל זה לא מנגן וחיברתי טוב מה לעשות

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by crak100,

שלום רב התחדשתי במחשב נייד מסוג HP DV-5 1190EJ אלה החיבורים שיש לי 4 יציאות USB 2.0, מחבר HDMI אחד, מחבר eSata אחד, יציאת VGA אחת, מחבר אתרנט RJ45 אחד, 2 יציאות אוזניות, כניסת מיקרופון אחת, יציאת IEEE 1394 אחת, יציאת אינפרה-אדום לשלט-רחוק, מחבר תחנת עגינה לכבלים מסך: ‎15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen ויש לי מספר שאלות לגבי חיבורו לטלוויזיה הביתית א.האם המחשב תומך בסרטי HD ב.אם כן,באיזה חיבור עליי להשתמש (לא ציינתי אבל לטלוויזיה שלי יש חיבורי RGB וחיבור S-VIDEO ולמחשב ציינתי בחלק העליון) ג,מה זה hdmi ד,אשמח אם תוכלו לעזור לי אני די חדש בתחום ומאוד רוצה שתחכימו אותי קצת שכחתי לציין דבר קטן יש לי D.V.D עם כניסת HD אם זה יכול לעזור או לגשר בין המחשב לטלוויזיה…

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  6. Started by matan147,

מה היחס נוקדיות הגבוה ביותר תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  7. שלום היום הסתכלתי באיטרנט וראיתי שיש מסכים שיש להם יחס נוקדיות ככה 1:5000000 וזה לא נראה לי הגיוני איך סופרים כמה יחס וקדיות יש למס קראתי תמדריך ולא הבנתי בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  8. יש לי מחשב ישן ואני מעוניין לחבר אותו לממיר שי הוט אני לא צריך מסך כלל הטלביזיה תשמש כמסך ותתחבר ליציאת vga 25 pin

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  9. אז ככה אני רוצה לחבר לכרטיס קול שלי שלוש מערכות סטריאו על יציאה אחת (באמצעות מפצלי PL ) האם זה עלול להעמיס על הכרטיס ולשרוף אותו? ואל תייעצו לי לקנות כרטיס עם כמה יציאות כי אם האפשרות הראשונה לא תעבוד אני פשוט יקמבן משהו אחר אני רק רוצה לדעת אם זה יעמיס...תודה מראש....

10. היי אני מתכנן לרכוש מסך פלאזמה או LCD עד תקציב של כ8000 ש"ח, מגודל של 32" ומעלה. אני לא ממש מבין בדגמים, לכן אני יכול לבקש מחברי הפורום שמבינים בעניין להמליץ על על מספר דגמים? בנוסף לזה אני לא יודע אם זה בכלל נכנס בתקציב, אבל קיימים מסכי LCD או פלאזמה טובים בגודל של לפחות 32" שהם HD-READY? אם כן אני אשמח מאוד אם תמליצו לי גם על כאלה. בתודה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  11. שלום לכולם הרמקולים שלי ז"ל altec הלכו לעולם. שימשו אותי כמעט 5 שנים אני מחפש רמקולים איכותיים בעיקר לשמיעת מוזיקה (ROCK) זה הז'אנר אם זה עקרוני :-) שייתנו בערך את אותה התמורה שה ALTEC נתנה .. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. בדקתי את הפרמטרים הנחוצים: בהירות, יחס ניגודיות, זמן תגובה, רזולוציה והחלקת תנועה. לדאבוני, בבדיקת הפרמטר האחרון (החלקת תנועה) בזאפ נתקלתי בביטוי "תדר תנועה". שאלתי, האם החלקת תנועה שווה משקללהחלקת תנועה, האם היינו הך? פרט לכך מה דעתכם על הטלוויזיה הבאה? טלויזיה Philips 37PFL5405 LCD ‏37 ‏אינטש פיליפס טכנולוגיה: LCD , High Definition: Full HD , יחס גובה לרוחב: 16x9 , גודל מסך: 37 אינטש , טווח מחירים: 3000 - 4000 ש"ח , רזולוציה: 1920X1080 , יצרן: Philips , מסך שטוח: שטוח לחלוטין , תדר תצוגה: 100 Hz. תודה

13. הווליום שיוצא מהמחשב. חיפשתי בהודעות של הפורום, המון, לא מצאתי שום דבר שעולה על דרישותי. יש לכם תוכנה כזאת? אני אשמח לקבלה את השם שלה או/ו קישור. אפילו אם זה מנמיך ת'איכות, אני צריך את זה אך ורק למקרים ספציפים. בתודה מראש, גבריאל.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, אני רוצה לכיון את הרמוקול שיש לי כך שיצא קול מהמיקרופונים. אל תשאלו למה מישהו יודע כיצד אני יכול להגיד את זה יש לי מיקופורון ושני רמקולים קטנים + אחד SUB אם אני זוכר נכון זה CEATIVE 2.1 2500 משהו בסיגון

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  15. שלום. קניתי את המחשב החדש שלי אבל בחנות אמרו לי שכרטיס הקול שאני הזמנתי "CREATIVE AUDIGY 2 ZS" לא נמכר אצלהם יותר (SKYPC) לפי מה שהמוכר אמר כמובן. אז הוא המליץ לי ללכת על הכרטיס המסך הזה:M-Audio Revolution 5.1 אבל הקטע שהפרש המחירים בין השניים הוא 150 ש"ח והשאלה אם זה שווה את ההפרש הזה? אני בסה"כ רוצה כרטיס מסך טוב למוזיקה, סרטים ומשחקים. לא צריך להיות יותר מידי יקר כמובן. מה אתם חושבים? להישאר עם M-Audio או לקנות כרטיס קול אחר במקום אחר? תודה מראש לעונים עריכה: דיברתי עם החנות ובסוף לקחתי את הכרטיס קול: Creative X-Fi Xtreme Audio 7.1 מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  16. שלום, הציעו לי לקנות מערכת AIWA בתוספת עוד מספר רמקולים של חברות אחרות ב150 שקל. האם כדאי לי לקנות אותם במקום רמקולים למחשב בטווח מחיר של 100-200 שקל. הרמקולים : 2 JVC 2 AIWA (חדשים) 2 SANSUI 2 ONKYO יש לי עוד 2 רמקולים מעץ, אני לא יודע אם הם עובדים אבל אשמח למסור אותם באותה חבילה . jvc ca-s200* * AIWA SX NS22 http://i2.photobucket.com/albums/y16/UltraS-5-HapoeL/IMG_5548.jpg?t=1195164954

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by itzik200,

קניתי מחשב חדש עם כרטיס טלוויזיה Winfast TV2000 XP RM יחד עם זאת גם מסך של סמסונג מדגם DVI 2MS 206BW, עשרים אינץ' הבקשה שלי הייתה שאני אוכל להשתמש במסך גם כצג מחשב וגם כטלויזיה לכל דבר החשוב הוא שאוכל להשתמש בנפרד בטלויזיה ובמחשב ולצפות בטלויזיה ללא שימוש בתוכנת מחשב, זאת אומרת שעל ידי לחיצת כפתור אוכל לעבור בין מצב טלויזיה לבין מצב מחשב נאמר לי שהמסך הנ"ל מבצע את העבודה כי הוא יכול להתחבר לכרטיס המסך עכשיו השאלה שלי איך אני עושה את כל הפרוצדורה הזאת? מאחורי הכרטיס יש ארבעה כניסות 1. חור רגיל צהוב (לסאונד נראה לי, רק שאין לי מושג איך לחבר) 2. חור עם שנכנסים אליו מלא פינים כאלו, דומה ליציאה של מקלדת או עכבר רגילים 3. חור קטן רגיל דומה לזה של רמקול או מיקרופון (שעפ"י מירב …

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  18. Started by DJ_Ladi,

שלום, יש לי רסיבר ו2 רמקולים קידמיים של חברת LEAK. הרמקולים ישנים מאוד ואני מפחד קצת עליהם.... יש לרמקולים באס אדיר, וכל יום אני מפוצץ אותם בבאס. התחלתי לפחד עליהם כי הם ישנים... אז החלטתי לקנות סאב וואפר, 100 וואט אראמאס של חברת אלפה טכנולוג'י. עכשיו השאלה שלי היא כזאת יש לי קרוסאובר ברסיבר, אז עם אני יחבר את הסאב, הרסיבר ישלח את כל הבאסים לסאב וככה הרמקולים הקידמיים יעבדו פחות קשה? כי זה מש שאני מתכנן. תודה רבה מראש.

• 44 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. אז ככה : יש לי מגבר שמחובר לרמקולים מערכת קולנוע בייתית אני רוצה לחבר ת'מחשב שלי למגבר ושישמעו 5.1, שאני מחבר דרך יציאה אחת מהמחשב ומחבר רק לחיבור אחד שומעים רק מהקדמיים אני צריך לקנות 3 כבלים של חיבור RCA ל 2 בננות ולחבר אותם כמו שמחברים רמקולים 5.1 לפי הכללים שהקדמיים זה בירוק, אחוררים זה בשחור\כחול וסנטר\סאב זה באדום ושאני יחבר כל אחד בהתאמה למגבר זה יצא טוב וישמעו סראונד ? בסרטיי די וי די שאני מפעיל דרך כונן DVD ישמעו גם סראונד ?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  20. שלום, אני מניח שפורום הזה בדרך כלל מדברים על נגנים יוקרתיים ואיכותיים, אך אני כרגע מחפש נגן זול, נניח באזור ה-100 ש"ח, שככל הנראה יהיה ג'נרי. אני צריך שיהיה לו: * תמיכה בעברית * שמיעה סבירה * ממשק פשוט להעברת שירים * עדיף קליפס כלשהו, כך שאפשר לתלות על החולצה. * נפח של עד 1GB, לא נחוץ לי יותר מזה. תודה רבה! מחכה לתשובותיכם...

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  21. Started by nir567,

שלום! ממ..אני מתעניין בקניית מכשיר dvd divx והבנתי שיש כזה דבר עדכון divx. אז מישהו יוכל יותר לפרט לי בנושא ולומר לי כל כמה זמן ה-divx מתעדכן, ואם שווה לי לקנות dvd עם עדכון divx או לא..תודה!

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  22. שלום. בעוד כחודש וקצת (פסח) אני טס לארה"ב ואני רוצה לקנות שם אוזניות חדשות לאייריבר שלי. הדרישות שלי מהאוזניות הם: שיגיעו לעוצמות גבוהות מאוד. שלא יהיו יותר מדי מגושמות. שאני יוכל להכניס אותם לתיק צד. שיהיו מחברה טובה ואמינה. שלא יפלט יותר מדי רעש החוצה. אני לא יודע אם אני באמת רוצה את הNoise canceling בגלל שאני אוהב לשמוע על עוצמות גבוהות במיוחד אז אני לא חושב שאני יזדקק כל כך לביטול רעשים. עכשיו התקציב שלי הוא לא ממש מוגבל אבל שיהיה יחס מחיר-השתלמות. חשבתי גם על לקנות אולי אוזניות אלחוטיות אבל אני לא ממש מבין בזה וחשבתי שאולי תוכלו לעזור לי. עוד בקשה, אם אפשר שהחנויות יהיו פיזית במנהטן משום שההורים שלי סקפטים ופוחדים לשלם באינטרנט =\. תודה מראש. נדב

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  23. הרמקולים מיועדים לחדר גדול (בערך 20-25 מ"ר) טווח מחירים 800-1000 מיועדים בעיקר לשמיעת מוזיקה . תודה לכל המגיבים...

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  24. הרמקולים מיועדים בעיקר לשמיעת מוזיקה, פחות למשחקים וסרטים. אם זה חשוב, אז אני נוהג לשמוע את המוזיקה חלשה, אז הביצועים של הרמקולים בעוצמה נמוכה חשובים לי יותר מאשר בעצמה גבוהה. עדיפות גבוהה ל2.1, אבל אם יש טובים של 5.1 בסכום הזה, הם גם יתקבלו בברכה. בבקשה, אל תציעו לי ATP3(תאמינו לי שהבנתי שהם הכי טובים שיש בטווח המחירים הזה, רק שהם בלתי ניתנים להשגה, אלא אם מוסיפים סכום כסף לא מבוטל, ואז הם כבר לא שווים) ואת ה-Altec Lansing VS2421(בכל הביקורות עליהם מציינים שיש באז תמידי בעצמות נמוכות ושהם 'משתגעים' כשהם קרובים לפלאפונים ומשמיעים קולות מרגיזים-אולי מישהו יכול להפריך את זה?). תודה

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  25. מסך 55 אינץ' LED ומעלה FULLHD SMART TV ותלת מימד עדיפות לחברת Samsung ... תקציב עד עשר אלף.. על איזה דגם אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים