עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by skot,

שלום אני רוצה המצלה לLCD 42 אינטש שיהיה FULL HD

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  2. יש לי כרטיס קול של CREATIVE (ד"א שהוא לפני כמה שנים) את הדגם תראו בתמונה שצירפתי, ויש לי רמקולים גם של קרייטיב 4.1 INSPIRE ועכשיו שקניתי לוח GIGABYTE P35 DS3L ושמה יש 8 ערוצים של הכרטיס קול (OB), אז אני מתלבט איפה כדאי ועדיף לחבר את הרמקולים האם לכרטיס קול או לג'גיהבייט ? תמונה:

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  3. Started by yosi yosef,

אני שואל אם יש קבל אופטי מפוצל הכוונה מיציאה אחת לשתיים או שלוש יציאות ואים יש אשמח לדעת איפה

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  4. Started by emix,

אז ככה... הכול התחיל מזה שיום אחד הדלקתי את המחשב והוונדואוס לא רצה לעלות לי, הוא היה מגיע לרגע שבוא נכנס לשולחן העבודה, ואז עושה הפעלה מחדש... החלטתי לעשות פורמט... לאחר הפירמוט, התקנתי את דיסק האינטל שלי, הכול הותקן בהצלחה מלבד ההאודי. לאחרק מכן נסיתי להתקין דרייברים מהאינטרנט, מצאתי אחד מתאים, ההתקנה הסתיימה בהצלחה, אך הקול היה ללא שיפור... אינני יכול לשמוע שופם צליל מהמחשב, וכאשר אני מדליק שיר, אז המדיאה פלייר כותב לי שגיאה : Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There might not be a sound device installed on your computer, it might be in use by another program, or it might not be functioning properly. חשבתי …

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  5. Started by kelazar,

הבנתי שלשימוש של קצת מהכל הכי טוב זה 2.1. הייתי רוצה לקבל מכם המלצה למערכת 2.1 טובה בתקציב של 200-250 ש"ח. תודה מראש, חן

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  6. שלום אני רוצה עזרה בקניית DVD מקליט שמקליט באיכות ממש טובה עם כונן קשיח חשוב שיהיה טיימר שאני אחליט על שעה מסויימת עד שעה וזה יקליט בזמן הזה חשוב שזה יהיה של חברה מוקרת כגון טושיב LG וכדומה אחריות טובה ואז אני אוכל להחליט על מה נכנס לדיסק לא ישירות לדיסק עד 1500 שקל תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  7. Started by asilbob,

יש לכם המלצה על איזה רמקולים בסכום 1500 שקל שיחלפו את הATP 3 ? וגם כרטיס קול נורמלי שיביא את סיא האיכות במחיר לא יקר מדיי אבל לא יודע מה דווח המחירים ........

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  8. Started by Knight,

רציתי לדעת כמה דברים : האם הבאס של הHK sound sticks יורד נמוך ? איזה מערכות 2.1 יש,שהסאב שלהם איכותיים ויורדים נמוך? איפה יש z2300 בתצוגה והאם באמת אין לה מיד והבאס בומי מידי? אודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  9. Started by sharonp,

ערב טוב, אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה ואחד עם איכות הקלטה כזו שאם אעלה את הסרטון לאחר מכן לצפייה מידית באינטרנט האיכות תהה גבוהה. מישהו יכול אולי להמליץ לי על כרטיס מספיק טוב, במחיר אטרקטיבי, ובדרך גם להסביר על תהליך ההתקן ומהן הדרישות הנלוות? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  10. אני רוצה להפוך את המחשב הישן שלי לHTPC. מדובר במחשב: P4 1.4Ghz MSI 850 4X64MB RDRAM 40GB W.D אני רוצה להוסיף לו את הכרטיס Hauppage WinTV-PVR-150MCE. הOS שאני מריץ עליו הוא XP SP3. האם אני אהיה חייב להתקין עליו את WINDOWS XP MCE בשביל השימוש כHTPC או שניתן פשוט להשתמש בתוכנת צד שלישי על הXP הקיים כמו SAGETV.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  11. שלום לכל הגולשים. אז קודם כל סליחה מראש על הבורות אבל אני פשוט מעוניין לדעת איך לחבר מערכת קולנוע ביתי 5.1 ערוצים לכרטיס קול במחשב. אין לי בעיה לקנות כ.קול חדש שכולל 6 כניסות. או 7... לא מתמצא ועוד שאלה. יש לי מאחורי המחשב יציאה בכ.קול המובנה שנקראת S/PDIF. שמעתי שזה סוג של אודיו דיגיטלי שנותן איכות טובה יותר לסאונד. בכל מקרה איך מחברים אותו לרמקולים ולאיזה ציוד הוא מתאים אז שוב, סליחה מראש על הבורות ותודה מראש לכל מי שיוכל לענות לי . אתם ממש אחלה של פורום

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  12. Started by alon311,

האם יש הבדל מבחינת איכות צפיה בסרטים ומשחקים בין חיבור DVI ו HDMI תודה לכל העונים :-*

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  13. שלום אנשים, נתקלתי בבעיה של אי הצגת תמונות הסרטים בתיקיות (עד עכשיו קבצי הוידאו שלי הוצגו בתמונה - התמונה הראשונה של תוכן הסרט) כעת ובמקום זאת מוצג סוג הקובץ עם אייקון מתאים למרות שהדרות התיקייה אמורות להציג את התמונות. האם למישהו יש מושג כיצד ניתן לפתור את הבעיה על מנת לשוב ולראות את התמונות? אני משתמש במדיה פלייר 11 ובנרו 8 עד כה הצלחתי לראות את התמונות של הקבצים הקבועים להפעלה באמצעות המדיה פלייר. התופעה התחילה לאחר הסרת נרו. ניסיתי להסיר את המדיה פלייר ולהתקין מחדש כך גם לבי הנרו אך הבעיה לא נפתרה. אשמח מאד אם מישהו יודע כיצד ניתן לפתור את הבעיה תודה.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  14. Started by x-pac,

שלום, אני צריך עצה בנוגע לאוזניות תוך אוזן אכותיות במחיר בין 100 - 400 שקל . האוזניות הן למטרות מוסיקה בלבד. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  15. Started by pogacsa,

שלום רב, עיקר העסוק שלי בהמרת תקליטי LP ישנים (ויניל) ל- CD , כרגע משתמש ב-AC97 של לוח האם ורמקולים מצ'וקמקים שנקנו במקור עם המחשב. הבעיה היא, שלצורך השמעת ביקורת על תוצאות ההמרה/עריכה, אני נדרש לצרוב CD כל פעם על מנת לשמוע, כי ברמקולים של המחשב זה זבל. בעקבות קריאה בפורום מצאתי רמקולים מומלצים E510 שנראים לי, גם תקציבית, אבל אין לי מושג בכרטיסי קול, לכן מבוקשת עזרתכם בהמלצה לכרטיס קול. אינני מתכנן שימושים נוספים . מאחר ואינני מבין בכרטיסי-קול (אני איש של צילום ו-PHOTOSHOP), אקדם בברכה המלצותיכם. תקציב: מספר מאות שקלים (לא אלפים).

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  16. אז ככה, אנחנו מחפשים לקנות טלויזית LCD גדולה לסלון. הגודל המתאים הוא 42". שימושים: 70% הוט 30% DVD אני יודע שבשביל כבלים עדיף פלזמה אבל אני די מעדיף LCD מכיוון שיכול להיות שבעתיד אני אקנה HTPC. בכל אופן אני מעדיף LCD למרות שגם המלצות לפלזמות יתקבלו בברכה. תקציב: שבעת אלפים - שמונת אלפים שקל. ---------------- Now playing: The Velvet Underground - All Tomorrow's Parties via FoxyTunes

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  17. שלום אני מעוניין לקנות כרטיס שישמש אותי ל: 1. להמיר את כל קלטות הוידאו למחשב באיכות טובה !! 2. כרטיס שבו אוכל לצפות דרך המחשב בטלוויזיה. האם יש חשיבות לכרטיס המסך שמותקן במחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  18. Started by חן מ,

http://ae.lge.com/products/model/detail/37lg55.jhtml# עוד מעט היא תיהיה אצלנו בבית ורציתי לדעת איך היא למישהו כאן יש אותה?בHD היא מוציאה שידורים טובים? ובכלל איך היא באופן כללי...

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  19. Started by Andy,

יש לכם הצעות לנגני MP3 אמינים, הנפח לא חשוב כ"כ (העיקר שיהיה מעל 4 גיגה) לא חובה איפוד תקציב: בערך 200$ צרכים: ניגון מוזיקה סוללה שלא נגמרת אחרי 30 שניות וזה מה שהכי חשוב, וכמובן, שלא יהיה יקר מדי. עריכה: הכל נקנה בחו"ל אני טס לפלורידה בעוד חודש.

20. Started by rafi-s-,

שולם אני רוצה לקנות את הכרטיס BlueGears HDA Digital X-Mystique 7.1 Gold Sound Card בשביל חיבור לרסיבר 5.1 דרך היציאה האופטית (spdif) מישהו יכול לעזור לי איפה אני יכול למצוא ביקורת על הכרטיס או מישהו שיש לו את הכרטיס שימליץ לי עם הוא עובד טוב עם רסיבר חיצוני תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  21. Started by ccc,

צריך המלצה לאוזניות שלא נופלות כשקופצים רצים ומשתוללים. כמה שיותר קטנות וזולות. תודה !

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  22. Started by magafaim,

שלום! ההורים שלי טסים לתיאלנד שבוע הבא ואני רוצה שהם יקנו לי נגן...אז דבר ראשון אני רוצה לדעת אם זול שמה? עכשיו בקשר לנגן עצמו...אני רוצה לקנות נגד בסביבות ה10GB ראיתי את זה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372000 איך הוא?יש למישהו מגן יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  23. Started by Born2Kill,

אני משום מה שומע את הצלילים ללא באס, פירמטטתי את המחשב והתקנתי דרייברים ועדיין שומעים צלילים ללא באס, וזה מזה חרא לשמוע ככה... אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אשמח.

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  24. Started by aeea,

יש 6 יציאות/כניסות ואני ממש לא מבין בתחום כרטיסי הקול. מישהו יכול לעשות לי סדר או לתת לי לינק לאיזה מאמר שעוסק בנושא?

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  25. שלום לכולם, קניתי את הDVD המקליט של LG מהדיוטי פרי לפני כ 5 חודשים. משום מה אני לא מצליח להקליט על DVD-RW, למישהו יש את הDVD הנ"ל?

• 3 תגובות
    • 491 צפיות

דיונים חדשים בפורומים