אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
יש לי DVD של Pioneer אשר נקנה לא מזמן. הבעיה שלי היא שבחלק גדול מהסרטים אני לא רואה מסך אלא רק שומע קול וזה כולל גם לגבי divx שה DVD בוודאות צריך לקרוא אותו. לעומת זאת, יש לי סרטים שעובדים מצויין והם נצרבים באותם דיסקים ואותה שיטה (צריבת Data DVD) מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים! סומך עליכם
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שולם אני רוצה לקנות את הכרטיס BlueGears HDA Digital X-Mystique 7.1 Gold Sound Card בשביל חיבור לרסיבר 5.1 דרך היציאה האופטית (spdif) מישהו יכול לעזור לי איפה אני יכול למצוא ביקורת על הכרטיס או מישהו שיש לו את הכרטיס שימליץ לי עם הוא עובד טוב עם רסיבר חיצוני תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
האם יש dvd ביתי (לא למחשב) שקורא פורמט קובץ avi ואם זה Dvix או שאין קשר , אשמח לשמוע המלצות
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
רכשתי את הרמקולים עקב ההמלצות החמות.... אך איני יודע מה עדיף? לתלות אותם על הקיר או לשים אותם על סטנדים מתאימים(כמה עולים כאלה??) ועוד שאלה איך אני מגשר דרך המחשב לLCD מבלי רסירבר????? תודה....
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול להקלטה באולפן ביתי חובבני. הכרטיס צריך להקליט גיטרה, מקלדת שליטה, ומיקרופון. ובנוסף להיות איכותי בהשמעה. עלות עד 1500 שח א. למישהו יש המלצות? ב. איזה פיצ'רים קיימים ומה כדאי שיהיה בכרטיס כזה? ג. האם קנייה באינטרנט כדאית או שהתמיכה מחנויות קיימות בישראל מצדיקה את המחירים?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש אפשרות לקנות משהו שיתן לי אפשרות לחבר לכרטיס קול 3 רמקולים? בננה נראה לי קוראים לזה לא יודע
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום היום חיברתי את האיפוד שלי למחשב והוא זוהה כאיפוד חדש לגמרי. ניסיתי לעדכן אותו לפי הרשימה הקיימת על המחשב אבל הוא העתיק רק את השירים שנמצאים על המחשב ולא התייחס בכלל לשירים שמחקתי מזמן אבל *עדין נמצאים באיפוד!* איך אני מצליח להעביר את כל הרשימה שיראה לי גם את הקבצים שנמצאים כבר בתוך האיפוד והוא לא יודע שהם קיימים בכלל תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת האם שווה לקנות את ה- DVD הזה כי אני מחפש משהו שקורא כל סוגי הכתוביות וגם קורא את כלגרסאות הפורמטים של DIVX,XVID וכו' חוץ מזה תספרו לי אם משהו מכיר את הדגם של ה- DVD הזה , החברה לא מוכרת לי בכלל בקיצור תאמרו אם הוא שווה קנייה ...
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מצאתי רמקולים של yamaha . הנה הקישור http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2441,normal_sale אני צריך רמקולים בעיקר למוזיקה ולסרטים אני יחבר אותם למחשב אם יש משהו יותר טוב במחיר הזה פחות או יותר תביאו תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני משום מה שומע את הצלילים ללא באס, פירמטטתי את המחשב והתקנתי דרייברים ועדיין שומעים צלילים ללא באס, וזה מזה חרא לשמוע ככה... אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אשמח.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
http://ae.lge.com/products/model/detail/37lg55.jhtml# עוד מעט היא תיהיה אצלנו בבית ורציתי לדעת איך היא למישהו כאן יש אותה?בHD היא מוציאה שידורים טובים? ובכלל איך היא באופן כללי...
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום חבירתי כבל s-video לcrt מכרטיס המסך במחשב שלי לטלוויזיה(crt29 אינץ) שבסלון. יש לי מחשב דיי ישן. כרטיס מסך 6800 gt עם 256 מגה בייט. איך הכרטיס שלי מסוגל להריץ משחקים ווידיאו במסך כזה גדול? אני מצליח להפעיל משחק כבד שפועל בו זמנית גם במסך שלי במחשב וגם במסך הטלוויזה. זה לא מוריד מהביצועיים? הרי אם אני מחבר מסך 29 אינץ ישרות למחשב בכבל vga, אז המשחק בקושי יזוז, או שהכרטיס לא יצליך להפעיל אותו ברזלוציה כל כך גדולה. אז איך הכרטיס שלי מצליח להפיק תמונה במסך כזה גדול? ורואים טוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP 6500T עם כרטיס מסך geforce 8400 gs 128 mb. בעת חיבור הטלויזה ליציאת S-Video אני רואה את התמונה על הטלויזיה אבל הצבעים מרצדים. ניסיתי לשחק עם הקצב רענון ורזולוציה אבל כלום לא עוזר. למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין ליקנות רמקולים לחדר גדול (כמו סלון בינוני) שישמשו אותי גם למחשב וגם לטלויזיה LCD . שיהיו סטילים ומערכת בהספק כולל של 500RMS בערך.... כמובן גם המלצה אולי אם זה כבר דרך מחשב על כרטיס קול יחד איתם או עדיף מערכת קולנוע? למשל: רמקול למחשבוGIGAWORKS S750וCreative התקציב על הכל ביחד זה עד 2600 ש"ח אם מערכת קולנוע ביתי עד 3000ש"ח??? תודה על העזרה.....
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
התקנתי את הקושחה החדשה( 1.28) ואני לא מוצא קושחה עם עברית, ממש אודה אם תעזרו לי אימייל ifrach@hotmail.com
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
כותרת. תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני מספר שנים קניתי מגבר מצויין של Pioneer SC-LX 73 אני מקשיב בסטריאו פטיפון שמחובר, בנוסף לקונסולת נינטנדו. המחשב מחובר ישירות לטלויזיה והמגבר עובד עם החיבור האופיטי כי אין לו תמיכה ב4K בכל מקרה, לפני כחודש פגע לי ברק בדירה ושרף אותו לגמרי. עלות התיקון הינה 2700 שקלים, רציתי לדעם האם כדאי, אני יודע שהוא ישן, אבל אולי לא עושים כאלו? יש לי כרגע מגבר של Yamaha RX-V6A שכן תומך ב4K אבל משום מה לא הצלחתי להפעיל דרכו HDR אז גם פה אני מחובר רק לסאונד. אין ספק שהוא יותר נוח בממשק, אבל יש פחות הספק לכל ערוץ (100 מול 140) ההיגיון שלי אומר שאולי עם השנים עשו עוד חידושים והמגברים עדיפים, אבל לגבי הגברת phono אני מ…
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני צריך סאב וופר לרסיבר של yamaha 5830 כי הסאב שיש לי הוא פסיבי ולא אקטיבי חשבתי על אחד שראיתי בzap http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=19755 מה דעתכם עליו?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבקש המצלצה לכרטיס טלויזיה. התקציב הוא בסביבות ה200 שקלים, אני לא מחפש כרטיס לעריכה מקצועית ממש, אני רק רוצה שאני אוכל לחבר את הממיר, אבל לא לחבר אנטנה אני יודע שלרוב הכרטיסיים יש רק S-VIDEO חוץ מהאנטנה, אז אני אמצא מתאם אבל מה שחשוב חוץ מזה זה שאני אוכל להקליט, שיראו טוב, ואם יש כרטיס עם יותר מכניסה אחת זה יהיה נחמד
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים , אני מניח שמה שאני הולך לשאול כבר נשאל בעבר אבל עדיין לא הצלחתי לפתור את הבעייה אצלי ולכן אני פונה לעזרתכם יש לי מחשב פנטיום 4 עם כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 5500FX והמסך שלי הוא SAMSUNG 26A450 מסך חדש עם 3 חיבורי HDMI קניתי כבל שמצידו האחד חיבור DVI ומצידו האחר HDMI , חיברתי אותו למחשב ולמסך מצידו האחר , לא מצליח לראות תמונה , יש רק מסך שחור . ניסיתי בעזרת תוכנה הנקראת POWERSTRIP להעביר לרזולוציה של 1360X768 , גם אחרי שהעברתי לרזולוציה הזו עדיין אני לא מצליח לראות משהו . אני אשמח לעזרה !! ??? ???
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
נראה מעולה יחסית למחיר הזול שלו לא? http://www.wallabuy.co.il/sap.aspx?xip=65749
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הי, אני מתלבט בין PS3 לXBOX LIVE כשהמטרה היא לא רק משחקים (גם) אלה גם לניהול והזרמת מדיה מהמחשב לטלוויזיה. שקלתי APPLTTV כי אני כרגע על ITUNES, אבל להבנתי אי אפשר לגשת לחלק גדול מהמדיה על המחשב והפורמט הוא לא HD. אשמח לעצה טובה, אלון
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=106136&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144&aff=Zap
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש ירוק-רמקולים אדום-מיקרופון וכחול....עכשיו אני שאלתי את עצמי "עומה מה זה החיבור הכחול?" ואז עניתי לעצמי"עומר אני לא יודע אבל ב HW בטח יעזרו לך..." ואז עניתי לעצמי אבל המחשב ממש רחוק....טוב נחכה שיהיה לי כוח" ומאז עברו כמה שעות...ואני עדיין לא יודע מה זה הכחול...
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אז ככה... הכול התחיל מזה שיום אחד הדלקתי את המחשב והוונדואוס לא רצה לעלות לי, הוא היה מגיע לרגע שבוא נכנס לשולחן העבודה, ואז עושה הפעלה מחדש... החלטתי לעשות פורמט... לאחר הפירמוט, התקנתי את דיסק האינטל שלי, הכול הותקן בהצלחה מלבד ההאודי. לאחרק מכן נסיתי להתקין דרייברים מהאינטרנט, מצאתי אחד מתאים, ההתקנה הסתיימה בהצלחה, אך הקול היה ללא שיפור... אינני יכול לשמוע שופם צליל מהמחשב, וכאשר אני מדליק שיר, אז המדיאה פלייר כותב לי שגיאה : Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There might not be a sound device installed on your computer, it might be in use by another program, or it might not be functioning properly. חשבתי …
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-