אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קניתי את הDVD המקליט של LG מהדיוטי פרי לפני כ 5 חודשים. משום מה אני לא מצליח להקליט על DVD-RW, למישהו יש את הDVD הנ"ל?
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
לפני פחות מחודשיים, רכשתי אוזניות ATH-FC7 ואני נורא מאוכזב מהקנייה: *איכות קול מדהימה, כנ"ל לגביי הבאס. אבל אני רוצה לרגע שתיזכרו בכאב שגורמים ה-SR60 של גראדו, אז ה-FC7 לקחו את זה בצורה יותר קיצונית, ואני מרגיש כאילו דפקו לי פטיש באוזן אחרי שעה וחצי של שימוש :-X. ותאמינו לי שאז, לא ישנה לכם כמה איכות הקול טובה, אתם רק תחשבו על הכאב באוזניים. *חלק יחשיבו את ה-FC7 לאוזניות בגודל נורמלי שמתאימות לשימוש מחוץ לבית, אבל לי יש שער ארוך ונפוח, וברגע שאני שם את האוזניות אני נראה מאוד מוזר :alien:. בשבילי, הם פשוט גדולות מדי, ומושכות יותר מדי תשומת לב. שני החסרונות האלה פשוט עולים על היתרונות של ה-FC7 וגורמים לה להיות לא משתלמת. עכשיו אני מחפש לקנות אוזניות חדשות, בסביבות ה-60$…
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אוקיי הייתי במשחק רשת אחד במצב חלון והכל היה תקוע והחלפתי בין אוזניות לרמקולים והחזרתי והכל היה תקוע ופתאום נעלם לי הסאונד גם אחרי שעשיתי ריסטארט. איך אני מסדר את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
היי. יש לי ווינדואס ויסטה ויש לי בעיה עם קול. כאשר אני למשל משתמש בתוכנה iTunes, ובאמצע השיר אני עוצר את השיר ואני פותח לרגע איזה סרט בכל תוכנה שהיא כמו Windows Media Classic לדוגמא, אז בווינדואס מדיה קלאסיק אני רואה רק וידאו ולא שומע אודיו בכלל. כאילו אין אודיו לסרט. ואותו דבר הפוך אם באמצע סרט אני מנסה להשמיע שיר באייטיונס, זה מריץ את השיר אבל לא שומעים. אותו דבר אם פתוח לי למשל סרט או שיר ואני מנסה לראות וידאו ביוטיוב וכך הלאה והלאה בעוד תוכנות שדורשות אודיו. איך אני מתקן את העניין? כי פעם זה היה רץ לי על כמה תוכניות שאני רוצה בו זמנית. בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום, שנה טובה וחג שמח לכל הפורום הנהדר! למחשבי היקר מחוברת מערכת סטריאו יפה וחמודה של סוני, וכך לפני מספר שבועות קיבלתי מחבר מערכת סטריאו נוספת. יש אצלי כרטיס קול של Audigy 7.1 ואת הכרטיס קול המסכן והמעופש שמובנה לMotherB. אחרי מספר ימים שגשלתי באינטרנט וניסיתי למצוא מידע (בלי הרבה מזל) חשבתי אולי לכם יהיה המידע הדרוש: לכל מערכת סטריאו כמובן יש מגבר מובנה + רסיבר. לכן, יש לי 2 מגברים בשביל 2 רמקולים. האם יש אפשרות שאני אחבר מערכת אחת לאחד הכרטיסי ומערכת שניה לשני ואז אכוון מתוך המחשב שזה יהיה סראונד? במילים אחרות, האם יש אפשרות שאני אעשה את הפעולה הנוספת שמגבר עושה (ולא, בלי לקנות מגבר נוסף..) וזה לפצל את הסאונד למספר ערוצים ולא רק שניים? כי לשמוע סטריאו מ-4 רמקולים בהחל…
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי archos 80 gb וכנראה שחסרים לו דרייברים ניסיתי להכנס לאתר התוכנה וכל מה שיש שם לא עוזר לי אני חייב מישהו שיש לו את התוכנה ויודע איך לעבוד איתה בבקשה זה דחוף תודה מראש אלעד
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אם אני רוצה לחבר מערכת רמקולים 5.1 נגיד של לוג'יטק x 530 אני צריך לקנות כרטיס קול חזק או שאפילו מספיק לי כרטיס קול און בוארד ? תודה
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני יודע שטלויזיה היא לא בדיוק קולנוע ביתי אבל לא מצאתי פורום אחר מתאים יותר. :s05: אני בעיקר רואה שידורי טלויזיה רגילים או מחבר אותה למחשב אז חשבתי לקנות טלויזיה רגילה ולא LCD או פלזמה שמצטיינים ב DVD אבל פחות בשידור אנלוגי. הדבר שהכי חשוב לי הוא איכות תמונה, הגודל / סאונד / מחיר פחות חשוב. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום! ההורים שלי טסים לתיאלנד שבוע הבא ואני רוצה שהם יקנו לי נגן...אז דבר ראשון אני רוצה לדעת אם זול שמה? עכשיו בקשר לנגן עצמו...אני רוצה לקנות נגד בסביבות ה10GB ראיתי את זה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372000 איך הוא?יש למישהו מגן יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש לי ממיר של הוט שבחיבור דרך האנטנה אני רואה ומקליט מצויין(כרטיס טלויזיה) אך הבעיה בחיבור אנטנה שאני מקבל רק את התחנות הרגילות ללא התחנות של הדיגיטלי. בכדי לצפות מהממיר ממש, אני צריך להתחבר דרך AV אבל אז יש הפרעות וגלים בתמונה. האם זה קשור לאיכות הכבלים(rca)? המרחק 5 מטר. אם אחליף לכבלים מסויימים, האם אקבל שיפור?
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
הדגמים הם: 1. TOSHIBA 32WL66 http://www.home-entertainment.toshiba.co.uk/consumer/products.nsf/pages/lcdplasma-regza-32wl66?opendocument#specification 2. Sony KDL32P2530 מעבד Bravia Engine לעיבוד תמונה מושלמת יחס קונטרסט 1,300 : 1 Digital TV טיונר דיגיטלי מנגנון Live Colour Creation המגדיל את טווח הצבעים ב- 30% זמן תגובה :8MS בלבד מסך איכותי ברזולוציית WXGA עם 768 X1366 פיקסלים High Definition TV PIP הקפאת תמונה במצב טלוויזיה, תמונה בתוך תמונה במצב PC זווית צפייה178 מעלות בהירות מסך 420 CD/M2 טלטקסט Nicam מפענח ניקם סטראו מולטי סיסטם טיימר כיבויי מערכת דולבי וירטואל סאונד כתוביות לתחנות, דילוג בין תחנות קבועות 2 כניסת HDMI כניסת מחשב PC וכניסת קומפוננט 2 כניסות …
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם!, אני חדש פה ולא מבין ממש!. אני צריך מדריך לדעת איך להרכיב רדיו דיסק של רכב במחשב!(כמובן בבקשה!). אני חייב במדריך פירוט של תמונות והסבר כמו שצריך!!!!!! אז תנו לחבר חדש את המקסיסום בתודה omfir
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
איזה מערכת קולנוע ביתית אני יכול להרכיב מ2500 שקל? יש לי הזדמנות לקנות בארה"ב במידה וזה לא יהיה כבד מידי והאם גודל החדר שלי מהווה בעיה - 7מ"ר ? בהתחלה רציתי רמקולים למחשב אבל אני רוצה משהו רציני
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אפשר לחבר רק 2 רמקולים קדמיים או 2 קדמיים וסנטר +הסאב בלי לחבר את שאר הרמקולים ?
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
האם יש אפשרות כזאת לצרוב על דיסק סרט Divx בעל שתי פסי-קול (נגיד אחד באנגלית והשני אם דיבוב) ולראות את זה בדי.וי.די שקורא Divx כמובן. ובהזדמנות להוסיף כתוביות (לא מובנות שגם אני יכול להוסיף ולהסיר בזמן צפיית הסרט). לדוגמה יש לי 2 סרטים אותו אורך אותו דבר אותו פורמט של פס-קול AC3 אחד אנגלית והשני מדובב אני רוצה לצרוב על דיסק את המקורי באנגלית להוריד מהשני את הפס-קול המדובב לצרוב על הדיסק ולהוסיף כתוביות. האם זה אפשרי? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום, יש לי מכשיר איריבר אייץ 10 ועד היום לא היו איתו בעיות. היום ניסיתי לסנכרן איתו מוזיקה אך לצערי הסנכרון נעצר באמצע... עכשיו כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו הוא נותן לי הודעה של PLEASE WAIT SYSTEM INITIALIZING... יש משהו לעשות עם זה? זה ממש דחוף למחר בבוקר... תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
אני לא יודע אם אפשר לשאול פה אבל תיכף נראה אני צריך המלצה לרמקולים לא למחשב אלא למגבר יענו רמקולים רגילים לפי מה שראיתי בה בשיראל כמו תמיד עולה המון כסף אח שלי עוד חודשיים טס לקנדה כדאי לחכות ולהגיד לי שישלח לי משם משו טוב ? או שיש משו נורמאלי ויותר בתקציב הזה בכול מקרה אני צריך לחכות שהוא יטוס לקנדה ואז אני אקח לו תמגבר .... חחחח
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש חנויות שמציגות מערכות רמקולים למחשב (ספציפית 2.1), באיזור המרכז. אשמח לקבל את עזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם כרטיס מסך 6.1 ערוצים... יש כניסת אודיו ויש כניסת מיק.. אני יודע שאני צריך להכניס את הגיטרה לכניסה הרגילה ולא למיקרופון אבל באיזה תוכנה להשתמש ומאיפה אני משיג אותה עם אני רוצה להקליט באיכות? יש לי כרטיס כל מובנה על הלוח EPOX 8kda3j+ תודה מראש.. ועוד שאלה: אם אני מחבר ישירות מהמגבר של הגיטרה זה יכול לסכן את הכרטיס מסך? אני פשוט רוצה סאונד מעובד עם אפקטים...(להקליט משהו)
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
האוזניות הישנות שלי מתחילות לעשות רעשים ונפילות סאונד והמשדר כבר ממש ישן, בן 5 בערך... השימוש הוא בעיקר לטלוויזיה... אז אני צריך אוזיות חדשות, עדיף כאלה שתופסות את כל האוזן בפנים ולא רק יושבות על האוזן... התקציב הוא בערך 200 עדיף פחות, מה שאני ממש רוצה זה שיעתוף את כל האוזן בתוכה ושלא יהיה הפרעות בסאונד, לא חייב משדר דרך קירות אבל רצויי... ותודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום רב, עיקר העסוק שלי בהמרת תקליטי LP ישנים (ויניל) ל- CD , כרגע משתמש ב-AC97 של לוח האם ורמקולים מצ'וקמקים שנקנו במקור עם המחשב. הבעיה היא, שלצורך השמעת ביקורת על תוצאות ההמרה/עריכה, אני נדרש לצרוב CD כל פעם על מנת לשמוע, כי ברמקולים של המחשב זה זבל. בעקבות קריאה בפורום מצאתי רמקולים מומלצים E510 שנראים לי, גם תקציבית, אבל אין לי מושג בכרטיסי קול, לכן מבוקשת עזרתכם בהמלצה לכרטיס קול. אינני מתכנן שימושים נוספים . מאחר ואינני מבין בכרטיסי-קול (אני איש של צילום ו-PHOTOSHOP), אקדם בברכה המלצותיכם. תקציב: מספר מאות שקלים (לא אלפים).
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום אני מחבר את הלאפטופ לטלויזיה כדי לראות סרטים. לאחרונה קיבלתי ליומולדת הרד דיסק USB נייד. חשבתי שאולי כדאי לקנות די וי די עם חיבור USB, ובשילוב ההרד דיסק הנייד החדש אני אוכל לוותר על התענוג של חיבור הנייד לטלויזיה..... מה אתם אומרים? יעבוד? שווה לקנות את הדי וי די? תודה! אייל
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
הבנתי שלשימוש של קצת מהכל הכי טוב זה 2.1. הייתי רוצה לקבל מכם המלצה למערכת 2.1 טובה בתקציב של 200-250 ש"ח. תודה מראש, חן
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום אני רוצה עזרה בקניית DVD מקליט שמקליט באיכות ממש טובה עם כונן קשיח חשוב שיהיה טיימר שאני אחליט על שעה מסויימת עד שעה וזה יקליט בזמן הזה חשוב שזה יהיה של חברה מוקרת כגון טושיב LG וכדומה אחריות טובה ואז אני אוכל להחליט על מה נכנס לדיסק לא ישירות לדיסק עד 1500 שקל תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים , אני מניח שמה שאני הולך לשאול כבר נשאל בעבר אבל עדיין לא הצלחתי לפתור את הבעייה אצלי ולכן אני פונה לעזרתכם יש לי מחשב פנטיום 4 עם כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 5500FX והמסך שלי הוא SAMSUNG 26A450 מסך חדש עם 3 חיבורי HDMI קניתי כבל שמצידו האחד חיבור DVI ומצידו האחר HDMI , חיברתי אותו למחשב ולמסך מצידו האחר , לא מצליח לראות תמונה , יש רק מסך שחור . ניסיתי בעזרת תוכנה הנקראת POWERSTRIP להעביר לרזולוציה של 1360X768 , גם אחרי שהעברתי לרזולוציה הזו עדיין אני לא מצליח לראות משהו . אני אשמח לעזרה !! ??? ???
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-