עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by rafi-s-,

שולם אני רוצה לקנות את הכרטיס BlueGears HDA Digital X-Mystique 7.1 Gold Sound Card בשביל חיבור לרסיבר 5.1 דרך היציאה האופטית (spdif) מישהו יכול לעזור לי איפה אני יכול למצוא ביקורת על הכרטיס או מישהו שיש לו את הכרטיס שימליץ לי עם הוא עובד טוב עם רסיבר חיצוני תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  2. שלום כולם בקרוב אקנה מחשב חדש (יאי מזל טוב לי) יחד עם מסך 27" מתוצרת DELL (לא חושב שיש יותר מדי דגמים כאלו) שאהיה מעוניין לחבר גם לממיר הדיגיטאלי שלי (HOT). אשמח לקבל מידע על החיבורים של המסך. כלומר, אחרי שאחבר אותו גם לממיר וגם למחשב, איזה כפתור או פעולה כלשהי קובעים מה המסך מציג - את המחשב או את הממיר? אשמח גם לקבל המלצה לכרטיס טלוויזיה שיהיה מיועד להקלטות מאותו ממיר, התקציב אינו מוגדר. כמה שיעלה אחד טוב אני מוכן לשלם. אין צורך ביותר מדי פיצ'רים חוץ מההקלטה.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  3. Started by ccc,

עפ"י ביקורת הוא יכול אבל אני לא רוצה לקנות ג'יגה SD\MMC ולגלות שהוא לא פועל (מה גם שבאתרים בארץ אומרים עד 512) למישהו יש נסיון עם כרטיס הרחבה מעל 256 ?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  4. Started by oded900,

שיכול לשמש כמגבר לגיטרה ולהקליט העדפה לדבר הכי זול שעושה את העבודה כראוי. תודה.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  5. האם יש דרך להעביר קבצי אודיו פורמט sd2f (מק) לפיסי???

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  6. היי ברשותי מערכת של KOSS הכוללת 5 רמקולים קטנים כפולים וסאב אקטיבי הבעיה הכי גדולה שמציקה לי היא אין שלט עבור המערכת והשליטה על הווליום נעשית באופן ידני דרך הסאב האקטיבי נא עזרתכם במציאת פתרון לבעיה באופן אלחוטי כי אני משתגע מלקום כל רגע לכוון את הסאונד בעבר רציתי לחבר מערכת קטנה או רסיביר אך נאמר לי על ידי מספר מכרים כי זה יגרום לסאב להישרף תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  7. Started by elad-k1,

קניתי רמקולים 5.1 של creativ sbs 560 ולוח ם יש לי p4p asus איך אני מכוון שיעבוד לי כול הרמקולים?? תודה... דחוף

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  8. Started by חן מ,

http://ae.lge.com/products/model/detail/37lg55.jhtml# עוד מעט היא תיהיה אצלנו בבית ורציתי לדעת איך היא למישהו כאן יש אותה?בHD היא מוציאה שידורים טובים? ובכלל איך היא באופן כללי...

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  9. Started by zivi99,

מחפש מערכת שקוראת פורמט MP3 וצרובים, כולל טייפ רדיו -וCD. גובה מקסימלי: 42 ס"מ רוחב מקסימלי: 75 ס"מ עומק מקסימלי: 36 ס"מ חשבתי על המערכת הזו: http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-AudioSystem&model_id=473438 עדיף עם מסך. תודה!

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  10. יש לי 2 מחשבים, שמשמשים לעריכה. שניהם חזקים ויש להם את הלוחות האלה- 1. P5GDC DELUX 2. P4C800 E DELUX לאחרונה עשיתי החלפה ושדרוג בין המחשבים. הלוח ה P4C800 לא היה מחובר כלל לאינטרנט, והיה מחובר לזוג רמקולים בלבד מעצם קנייתו ועד היום (שנתיים). עכשיו שהלוח הזה על המחשב השני שלי, שיש בו גם אינטרנט,ויש לך בעיה כרטיס קול- פה יש לי כרטיס 5.1- עד עכשיו הייתי מוציא ממנו רק זוג רמקולים בודדים ,אך עכשיו אני רוצה לראות בו סרטים ולחבר אותו ל קריאטיב 5900 שלי. חיברתי, אך נבהלתי! שומעים זוועה ! מהקדמיים לא שומעים בכלל, רק אחוריים ,סנטר וסאב. השמיעה היא ב DISTROTION וצליל חרוך. משחק של אקולייזר לא עוזר ועושה גרוע. שמתי לב שהחיבור האמצעי (ירוק) לא מוציא בכלל קול. גם פה עדכון לא עוזר..…

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  11. Started by BlackShadow,

המצב הוא כזה: כשאני שומע שיר, אז פתאום הווליום קופץ ויורד. חשבתי שזה הכרטיס קול, אבל כשאני מחבר אוזניות ישירות לכרטיס - הכל טוב. האופציה היחידה שנשארה לי היא הרמקולים. הקטע שכזה קורה, אני מתקרב לסאב וכשאני מנסה לחזק את החיבורים של הרמקולים לסאב, הווליום בכלל משתגע. יש משו שאני יכול לעשות? /; רמקולים ACS54 של Altec, מלפני 4 שנים. הרמקולים נקנו בארה"ב ואני משתמש במעביר מתח. http://www.ambushsite.com/files/reviews/acs54review.php ממש חבל לי עליהם, הם היו מצוינים. תודה.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  12. Started by Chymes,

בקרוב לאמא שלי יש יום הולדת ורציתי לקנות לה נגן MP3 איכותי. היא תשמע בעיקר רדיו וקצת מוזיקה לכן אין צורך בנפח רב. U10 512MB ב-500 ש"ח נראה נהדר, אך רציתי לשמוע הצעות נוספות. נגני iriver/COWON תומכים ברוסית מלאה?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  13. Started by Shlomi116,

אוקיי.. אז הכרטיס קול על הלוח נדפק לי.. המחבר נדפק, שומעים רק בצד אחד ולא עוזר לשחק איתו.. ניסיתי להחליף כמה אוזניות, הבעיה במחבר. וזה לא עניין עם הווינדוס, מאז פרמטתי 17 פעמים... אז גנבתי לאחותי את הכרטיס. יש לה !Sound Blaster Live (הסימן קריאה זה חלק מהשם שלו ) בקיצור, יש לי מערכת 5 רמקולים +באס. הבעיה שפעם שהוצאתי את החוט אודיו מהמערת שהיא היתה מחוברת ב2 רמקולים, לא יצא אז הוצאתי בכוח וגם המחבר שבתוך המערכת נשבר יצא לי עם הברזל והייתי בטוח שהוצאתי חלק מהחוט אז הבאתי פלייר והוצאתי לגמרי ואז הבנתי שזה לא חלק מהחוט ואגב שברתי את אחד הרמקולים והוא לא עובד אז אני מוותר על האמצעי. קיצר לפני שנדפק הכרטיס קול על הלוח, חיברתי אותה לשלושת היציאות שיש ללוח והגדרתי על 5.1 רמקולי…

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  14. אני זקוק לאוזניות מבודדות רעשים ואלו נמחרים בחנות ליד ביתי.יש אלטרנטיבה ב250-300 שקלים? (CX300 שמאוד אהודות פה ירכשו בלי קשר בתקופה הקרובה)

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  15. אתרים כמו you tube /ynet/נענע וכו' גם משחקים שאני מפעיל חלק מהצלילים לא נשמעים כמו למשל הצליל של סירטוני הפתיחה. לעומת זאת שירים וסרטים רגילים אני שומע רגיל.... יש לי כרטיס קול מובנה של הלוח אם ופרמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים.... אשמח לעזרה בנושא...

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  16. Started by Guy King,

לאחרונה המחשב התקלקל לי ואחרי שתיקנתי אותו וחיברתי מחדש את האוזניות שלי - ה-Grado sr80 - הבחנתי שאיכות השמע בהן נשמעת מעט פחות טובה ממקודם. מה יכול לגרום לדבר כזה ואיך אפשר לתקן זאת? או שהבעיה באוזניות?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  17. Started by L_D,

כמה יכול לעלות לי DVD עם מסך נפרד 4 רמקולים מגבר וסאב באיכות סבירה?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  18. Started by yuvalrubi,

אני לא בטוח שזה הפורום הנכון , אבל אני אנסה. האם אני יכול לחבר 4 מסכים( או יותר ) ל PC אחד ושבכל מסך אוכל לפתוח אפליקציה שונה ? אם כן , איזה חומרה אני צריך לשם כך ? הדבר מיועד למערכת בקרה . בברכה , יובל.

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  19. Started by rank,

אני רוצה לקנות LCD 26 (בגלל שאין לי מקום ל32 . אני רוצה לקנות טלויזיה של GRTZE ב3200 (בחנות ) (זה כולל HD REDY ) או שאני יכול לקנות LG באותו מחיר באינטרנט ... (בזאפ ראיתי את זה ) עכשיו השאלה זה האם לקנות את הזאת בחנות שפחות טובה או את זאת באינטרנט ... (3200 שקל זה התקציב שלי ואני יודע שהמחירים ירדו אבל אין לי כח להמתין שהם ירדו...).

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  20. קניתי רמקולים חדשים ורציתי לדעת אם הכרטיס קול שלי מתאים..! האלה הרמקולים : וזה הכרטיס קול שיש לי עכשיו : Device Description Type Analog Devices AD1888 @ ULi/ALi M5455 AC'97 Audio Controller PCI זה טוב? :-\

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  21. Started by IceMilk,

שלום, הגיעו לידיי 6 רמקולים של מערכות סטריאו +מגבר (ממש ישן! ) הכל עובד פיקס, רק בעיה אחת. אני לא יודע איך לחבר את הרמקולים ככה שישמעו צד ימין צד שמאל ומאחורה. יש לי במגבר סיסטם A וסיסטם B ולכל אחד מהם חיבור לשני רמקולים(החיבור של הרמקולים הוא משני כבלים ) אז זה נותן לכל סיסטם שני רמקולים. איך אני יכול לדעת שחיברתי נכון את הרמקולים? יש איזשהו טראק שמשמיע קולות כל פעם צד אחד או שיש שיטה מסויימת לעשות את זה? מקווה שהבנתם אותי , ותודה מראש!

22. Started by רן.ט,

מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין שתי המערכות האלה?? http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10323&nav=2 http://www.asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=14090&nav=1 מה עדיף לי לקנות??? (חשוב לציין שההפרש בין המחירים שלהם הוא רק 20 שקל)

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  23. Started by GrayFox,

מה המצב אנשים? קניתי לי רמקולים למחשב T6060 של Creative ולצערי כשאני שומע מוסיקה בWinamp או בכלל בכל תוכנה אחרת אני לא שומע בכל הרמקולים אלא רק בקידמיים, יש לי לוח אם של Asus P5K Deluxe שאני שומע עם הכרטיס קול המובנה ואני עם VISTA ULTIMATE SP1 יש לי מישהו מושג איך אני יכול לסדר את הבעיה הזאת? תודה

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  24. Started by BloodyW,

מה הכי כדאי לקנות? ראיתי בקטלוג של בסט ביי FUJICOM 32" LCD ב 3480, שווה? http://www.imagerise.com/show.php/1425_fujicon.JPG.html אם לא, מה מומלץ?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים