עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. בעיקרון אני בודקת בשביל חברה שלי, שרוצה להקליט מוזיקה בבית. הקלטות מקצועיות מאוד היא כבר תלך לעשות באולפן, היא מחפשת כרטיס שיתן לה איכות מעולה בבית, אבל לא חייב להיות כרטיס אולפנים. המליצו לה על infrasonic amon ב1,100 שקל. אמרתי לה שלפני שהיא קונה, אנסה לברר לה אם מנסים למכור לה כרטיס הגיוני או לא, כי היא באמת לא משופעת בכסף. אז מה אתם אומרים והאם יש המלצות אחרות?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  2. Started by eladh16,

שלום חבירתי כבל s-video לcrt מכרטיס המסך במחשב שלי לטלוויזיה(crt29 אינץ) שבסלון. יש לי מחשב דיי ישן. כרטיס מסך 6800 gt עם 256 מגה בייט. איך הכרטיס שלי מסוגל להריץ משחקים ווידיאו במסך כזה גדול? אני מצליח להפעיל משחק כבד שפועל בו זמנית גם במסך שלי במחשב וגם במסך הטלוויזה. זה לא מוריד מהביצועיים? הרי אם אני מחבר מסך 29 אינץ ישרות למחשב בכבל vga, אז המשחק בקושי יזוז, או שהכרטיס לא יצליך להפעיל אותו ברזלוציה כל כך גדולה. אז איך הכרטיס שלי מצליח להפיק תמונה במסך כזה גדול? ורואים טוב. תודה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  3. Started by binix2000,

שלום לכולם יש לי נגן של iriver h320 מישהו יודע איפה יש פונט עברי למכשיר כזה... תודה רבה לכם!

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  4. חשבתי בכיוון של http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1876 או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1271 מה אתם אומרים ? או שיש משהו אחר שאתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  5. היי, יש לי שאלה ואני מקווה שתוכלו לענות לי רציתי לדעת אם יש רכיב שמתחבר למחשב ושדר אלחוטית למערכת (רכיב שיחובר פיזית למגבר ויקלוט) אני מאמין שיש כזה דבר אז אם אתם מכירים ותוכלו לשלוח לי לינקים או המלצות וכו' יהיה נחמד תודה.

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  6. לפני פחות מחודשיים, רכשתי אוזניות ATH-FC7 ואני נורא מאוכזב מהקנייה: *איכות קול מדהימה, כנ"ל לגביי הבאס. אבל אני רוצה לרגע שתיזכרו בכאב שגורמים ה-SR60 של גראדו, אז ה-FC7 לקחו את זה בצורה יותר קיצונית, ואני מרגיש כאילו דפקו לי פטיש באוזן אחרי שעה וחצי של שימוש :-X. ותאמינו לי שאז, לא ישנה לכם כמה איכות הקול טובה, אתם רק תחשבו על הכאב באוזניים. *חלק יחשיבו את ה-FC7 לאוזניות בגודל נורמלי שמתאימות לשימוש מחוץ לבית, אבל לי יש שער ארוך ונפוח, וברגע שאני שם את האוזניות אני נראה מאוד מוזר :alien:. בשבילי, הם פשוט גדולות מדי, ומושכות יותר מדי תשומת לב. שני החסרונות האלה פשוט עולים על היתרונות של ה-FC7 וגורמים לה להיות לא משתלמת. עכשיו אני מחפש לקנות אוזניות חדשות, בסביבות ה-60$…

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  7. נראה מעולה יחסית למחיר הזול שלו לא? http://www.wallabuy.co.il/sap.aspx?xip=65749

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  8. Started by yosi yosef,

אני שואל אם יש קבל אופטי מפוצל הכוונה מיציאה אחת לשתיים או שלוש יציאות ואים יש אשמח לדעת איפה

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  9. האוזניות הישנות שלי מתחילות לעשות רעשים ונפילות סאונד והמשדר כבר ממש ישן, בן 5 בערך... השימוש הוא בעיקר לטלוויזיה... אז אני צריך אוזיות חדשות, עדיף כאלה שתופסות את כל האוזן בפנים ולא רק יושבות על האוזן... התקציב הוא בערך 200 עדיף פחות, מה שאני ממש רוצה זה שיעתוף את כל האוזן בתוכה ושלא יהיה הפרעות בסאונד, לא חייב משדר דרך קירות אבל רצויי... ותודה מראש..

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  10. אני לא יודע אם אפשר לשאול פה אבל תיכף נראה אני צריך המלצה לרמקולים לא למחשב אלא למגבר יענו רמקולים רגילים לפי מה שראיתי בה בשיראל כמו תמיד עולה המון כסף אח שלי עוד חודשיים טס לקנדה כדאי לחכות ולהגיד לי שישלח לי משם משו טוב ? או שיש משו נורמאלי ויותר בתקציב הזה בכול מקרה אני צריך לחכות שהוא יטוס לקנדה ואז אני אקח לו תמגבר .... חחחח

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  11. אני מחפש מסך ומערכת שישמשו אותי לטלוויזיה ואולי גם למחשב עכשיו, יש אפשרות למסכי FHD או שהם ממש יקרים לתקציב כזה? אשמח גם אם תוכלו להציע לי חנות לקנות בה. הציעו לי את המסך של HITACHI L42X01A 37" FHD ב8000 לעוד כמה ימים המבצע נמשך האם המסך הזה טוב? בלי פיקסלים שרופים? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  12. Started by matvey99,

יש חיה כזאת ב 400 שקל שיהיה אפשר להבדיל בין המובנה בביצועים? למשחקים , סרטים מוזקיה ... תודה.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  13. שלום כולם בקרוב אקנה מחשב חדש (יאי מזל טוב לי) יחד עם מסך 27" מתוצרת DELL (לא חושב שיש יותר מדי דגמים כאלו) שאהיה מעוניין לחבר גם לממיר הדיגיטאלי שלי (HOT). אשמח לקבל מידע על החיבורים של המסך. כלומר, אחרי שאחבר אותו גם לממיר וגם למחשב, איזה כפתור או פעולה כלשהי קובעים מה המסך מציג - את המחשב או את הממיר? אשמח גם לקבל המלצה לכרטיס טלוויזיה שיהיה מיועד להקלטות מאותו ממיר, התקציב אינו מוגדר. כמה שיעלה אחד טוב אני מוכן לשלם. אין צורך ביותר מדי פיצ'רים חוץ מההקלטה.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  14. Started by desert,

מחקתי את ה FLASH בטעות ,ואני לא מצליח לעשות לו RECOVER עם התוכנה המצורפת כי היא בעייתית , הוא נכבה ונדלק לי. אני צריך תוכנה אחרת , מישהו? http://www.extras4u.com/driver/ זה הנגן השחור. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  15. שלום רב. ברשותי יש את הJBL220 שכידוע מגיעים עם באנדל של 3 זוגות בגדלים שונים של כיסויי סילקון. אבד לי כיסוי אחד מהזוג הבינוני בגודל,מה שנשאר לי כרגע זה זוג קטן מדי, ואחד גדול מדי, ויחידה בודדת מהזוג האמצעי שהיה מתאים לי פיקס. מישהו יודע היכן ניתן להשיג את המתאמים הללו?דרך החברה?אולי בצורה סטנדרטית בחנויות מוזיקה? אשמח לעזרה,תודה.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  16. שלום רציתי לדעת האם יש הבדל בין הכרטיס קול המובנה בלוח אמ P35-ds3 לבין הרכרטיס x-fi extreme audio מבית creative הבדל הכוונה כמבון באיכות סאונד והאם הקנייה היא חכמה או שאם כבר לקנות כרטיס קול אז רק את האיכותיים יותר כמו הfatalnty וחבריו.. הולכים להתחבר אליו z5450 & rp-21 בתדוה מראש חברים junior_mg ליאור

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  17. Started by omfir,

שלום לכולם!, אני חדש פה ולא מבין ממש!. אני צריך מדריך לדעת איך להרכיב רדיו דיסק של רכב במחשב!(כמובן בבקשה!). אני חייב במדריך פירוט של תמונות והסבר כמו שצריך!!!!!! אז תנו לחבר חדש את המקסיסום בתודה omfir

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  18. Started by sharonp,

ערב טוב, אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה ואחד עם איכות הקלטה כזו שאם אעלה את הסרטון לאחר מכן לצפייה מידית באינטרנט האיכות תהה גבוהה. מישהו יכול אולי להמליץ לי על כרטיס מספיק טוב, במחיר אטרקטיבי, ובדרך גם להסביר על תהליך ההתקן ומהן הדרישות הנלוות? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  19. שלום! אני מעוניין לקנות כרטיס קול חדש העיסוק העיקרי שלי שמצריך כרטיס קול חדש הוא שמיעת שירים אז זה אומר שאני צריך כרטיס פשוט שיעשה את העבודה... הכרטיס צריך להיות עם יציאת 5.1 או דולבי דיגיטל (אם זה בעצם לא אותו דבר...?) ראיתי בZAP כרטיסים עד 200 שקל רציתי לדעת מה אתם חושבים שיתאים לי ויהיה הכי זול שאפשר... תודה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  20. Started by aeea,

יש 6 יציאות/כניסות ואני ממש לא מבין בתחום כרטיסי הקול. מישהו יכול לעשות לי סדר או לתת לי לינק לאיזה מאמר שעוסק בנושא?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  21. Started by Bh,

יש לי ac 97, די ישן לפני 3-4 שנים בערך... הכרטיס קול מחובר למגבר. שאני שומע דרך המערכת עם דיסק שומעים הרבה יותר טוב מאשר אני שומע במחשב דרך הכרטיס קול... האם החלפת כרטיס קול למשהו איכותי יותר באמת יתן לי את ההבדל? ואם כן מה מומלץ בגדר המחיר הסביר? אני לא ציך משהו משוכלל עם הרבה יציאות ואפשרויות אלא כרטיס עם אפשרויות בסיסיות ואיכות מצוינת. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  22. Started by asilbob,

MX5021וAltec Lansing FX6021וAltec Lansing חשבתי הרבה על אחד הרמקולים האלו מה יותר כדאי ? מה יותר יפה חזק איכותי ? יש לי תATP3 ואני ממש ממש מרוצה אז בגלל זה בא לי על החברה אזות ..... עם יש לכם עוד אפשריות לרמקולים אולי יותר מומלצים אז זה יהיה יותר טוב ... כי אני זוכר שפעם הייו ממלצים על הרמקולים היום אני לא יודע -עכשיו הששאלה השנייה שלי אני רוצה לקנות כרטיס קול שיעשה לי את שיא האיכות מי הרמקולים ..... אבל שיהיה לי כמה שיותר זול ...... אין בעיה שיהיה קצת יקר בשביל שיהיה שיא האיכות אבל לא להגזים

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  23. Started by zivi99,

מחפש מערכת שקוראת פורמט MP3 וצרובים, כולל טייפ רדיו -וCD. גובה מקסימלי: 42 ס"מ רוחב מקסימלי: 75 ס"מ עומק מקסימלי: 36 ס"מ חשבתי על המערכת הזו: http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-AudioSystem&model_id=473438 עדיף עם מסך. תודה!

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  24. טוב, היתגלגל לידי דיסק קשיח (של מחשב נייד) וחשבתי לעשות ממנו דיסק נייד (או בקיצור, נידפק לי הנייד והדיסק שרד).ואז באה המחשבה "למה רק דיסק נייד אם אפשר לעשות ממנו יותר, נניח נגן MP3 או מציג ווידאו"... לעניין, מישהו מכם בטוח מכיר/ראה איזה נגן כזה או אחר אשר מוכרים אותו ללא הדיסק. לא? אז אני הכתובת... המלצות, טענות ודעות קדומות, גילי

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  25. Started by OZ123,

1.האם יש כיסוי שמגן עליו??? 2.האם איכות התמונות טוב??? 3.ואיזה פעולות מיוחדות יש בו חוץ מלראות תמונות??? 4.איך הוא ניטען על ידי USB או שקע חשמל??? 5.האם צריך לרוקן את הסוללה ואז לטעון אותה??? הרבה שאלות אבל זה חשוב לי בבקשה תענו

• 1 תגובה
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.