עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by pavel19,

אם אני רוצה לחבר מערכת רמקולים 5.1 נגיד של לוג'יטק x 530 אני צריך לקנות כרטיס קול חזק או שאפילו מספיק לי כרטיס קול און בוארד ? תודה

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  2. Started by aeea,

יש 6 יציאות/כניסות ואני ממש לא מבין בתחום כרטיסי הקול. מישהו יכול לעשות לי סדר או לתת לי לינק לאיזה מאמר שעוסק בנושא?

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  3. Started by skywalker131,

האם יש אפשרות כזאת לצרוב על דיסק סרט Divx בעל שתי פסי-קול (נגיד אחד באנגלית והשני אם דיבוב) ולראות את זה בדי.וי.די שקורא Divx כמובן. ובהזדמנות להוסיף כתוביות (לא מובנות שגם אני יכול להוסיף ולהסיר בזמן צפיית הסרט). לדוגמה יש לי 2 סרטים אותו אורך אותו דבר אותו פורמט של פס-קול AC3 אחד אנגלית והשני מדובב אני רוצה לצרוב על דיסק את המקורי באנגלית להוריד מהשני את הפס-קול המדובב לצרוב על הדיסק ולהוסיף כתוביות. האם זה אפשרי? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  4. Started by eladh16,

שלום חבירתי כבל s-video לcrt מכרטיס המסך במחשב שלי לטלוויזיה(crt29 אינץ) שבסלון. יש לי מחשב דיי ישן. כרטיס מסך 6800 gt עם 256 מגה בייט. איך הכרטיס שלי מסוגל להריץ משחקים ווידיאו במסך כזה גדול? אני מצליח להפעיל משחק כבד שפועל בו זמנית גם במסך שלי במחשב וגם במסך הטלוויזה. זה לא מוריד מהביצועיים? הרי אם אני מחבר מסך 29 אינץ ישרות למחשב בכבל vga, אז המשחק בקושי יזוז, או שהכרטיס לא יצליך להפעיל אותו ברזלוציה כל כך גדולה. אז איך הכרטיס שלי מצליח להפיק תמונה במסך כזה גדול? ורואים טוב. תודה

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  5. Started by zivi99,

מחפש מערכת שקוראת פורמט MP3 וצרובים, כולל טייפ רדיו -וCD. גובה מקסימלי: 42 ס"מ רוחב מקסימלי: 75 ס"מ עומק מקסימלי: 36 ס"מ חשבתי על המערכת הזו: http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-AudioSystem&model_id=473438 עדיף עם מסך. תודה!

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  6. Started by OZ123,

1.האם יש כיסוי שמגן עליו??? 2.האם איכות התמונות טוב??? 3.ואיזה פעולות מיוחדות יש בו חוץ מלראות תמונות??? 4.איך הוא ניטען על ידי USB או שקע חשמל??? 5.האם צריך לרוקן את הסוללה ואז לטעון אותה??? הרבה שאלות אבל זה חשוב לי בבקשה תענו

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  7. שלום, בשביל פרוייקט באוניברסיטה אני צריך להקליט 16 ערוצים. אורך הכבלים עד למקרופנים יהיה כ-20 מטר (האם זה משנה איזה קבלים לקנות? עד כמה ניתן להאריך את הכבל לפני שהאיכות תפגע?) סוג המיקרופון הוא קונדנסר, טווח תדרים חייב להגיע עד 20KHz. האם pre-amp יכול להיות בתוך המיקופון או רק בנפרד? אני רוצה להקליט באיכות של 44.1KHz 16bit כך שאין צורך להשקיע במערכת המסוגלת ליותר מזה (האם זה משנה אם החיבור USB2 או Firewire?) האם קיימת תוכנה שמסוגלת לתזמן את הערוצים (מי מהם מתי מתחיל) האם יש אפשרות לשמור את הנתונים ב-lossless פורמט כמו ה-APE או סוג כלשהו אחר בזמן אמת. אני מתכנן להשקיע כ-30,000 , אך אין הגבלה קונקרטית לתקציב. אודה לכל מי שיכול לעזור לי.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  8. היי, יש לי שאלה ואני מקווה שתוכלו לענות לי רציתי לדעת אם יש רכיב שמתחבר למחשב ושדר אלחוטית למערכת (רכיב שיחובר פיזית למגבר ויקלוט) אני מאמין שיש כזה דבר אז אם אתם מכירים ותוכלו לשלוח לי לינקים או המלצות וכו' יהיה נחמד תודה.

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  9. Started by emil001,

היי, אני מחפש אוזניות מקצועיות לשמיעת מוסיקה. התקציה שלי מגיע עד ל-400 ש"ח. לאחרונה מצאתי איזה אוזנייה.. http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=106113&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144&aff=Zap〈=HE אני ישמח אם תציאו לי מה שווה לי לקנות.. תודה רבה! אמיל.

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  10. Started by avidan28,

היי.אחרי התקנת הכרטיס אני אשמח אם תבהיר לי יותר על היציאות שלו בכרטיס המצורף שלו. יש 2 יציאות L R יש 2 כניסות L R אבל כל אחת מהן היא PL גדול ואני מניח סטריאופוני. אז כדי להוציא ערוץ רגיל אני צריך לחבר את הכל ולקחת רק מהיציאות ערוץ מכל אחד?? כלומר להוציא שני שמאליים ושני ימניים ולקחת רק זוג ? אני קצת מבולבל... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  11. שלום לכולם, כיום אני מחבר את הלאפטופ לטלויזיה כדי לראות סרטים. לאחרונה קיבלתי ליומולדת הרד דיסק USB נייד. חשבתי שאולי כדאי לקנות די וי די עם חיבור USB, ובשילוב ההרד דיסק הנייד החדש אני אוכל לוותר על התענוג של חיבור הנייד לטלויזיה..... מה אתם אומרים? יעבוד? שווה לקנות את הדי וי די? תודה! אייל

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  12. נראה מעולה יחסית למחיר הזול שלו לא? http://www.wallabuy.co.il/sap.aspx?xip=65749

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  13. אני לא יודע אם אפשר לשאול פה אבל תיכף נראה אני צריך המלצה לרמקולים לא למחשב אלא למגבר יענו רמקולים רגילים לפי מה שראיתי בה בשיראל כמו תמיד עולה המון כסף אח שלי עוד חודשיים טס לקנדה כדאי לחכות ולהגיד לי שישלח לי משם משו טוב ? או שיש משו נורמאלי ויותר בתקציב הזה בכול מקרה אני צריך לחכות שהוא יטוס לקנדה ואז אני אקח לו תמגבר .... חחחח

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  14. Started by sherlock1212,

37WL56 Toshiba או 37WL55 Toshiba? אם יש לכם הצעה יותר טובה עד 13,000 ש"ח תרשמו. תודה.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  15. יש לי בעייה, אני לא מצליח להפעיל את ה5.1. יש לי שתי מערכות של רמקולים ושתי דיוידי יש לי פרוסאונד 9900 ובדקתי שם זה פועל ככה שאני שולל את האפשרות שהבעייה ברמקולים או מגבר. הדיוידי מוגדר על רב ערוצי ככה ושאני עושה בדיקת דרך ההגדרות שומעים בכל הרמקולים אבל זה עושה בעיות שכל פעם לא שומעים מרמקול אחר, בעייה מוזרה כזו .יש למישהו מושג האם הבעייה בהגדרות או בדיוידי ??? גם לא הצלחתי להפעיל את העידכון צרבתי כמו שכתבו באתר וזה לא מעדכן את הדיוידי

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  16. Started by Guy King,

לאחרונה המחשב התקלקל לי ואחרי שתיקנתי אותו וחיברתי מחדש את האוזניות שלי - ה-Grado sr80 - הבחנתי שאיכות השמע בהן נשמעת מעט פחות טובה ממקודם. מה יכול לגרום לדבר כזה ואיך אפשר לתקן זאת? או שהבעיה באוזניות?

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  17. Started by emix,

אז ככה... הכול התחיל מזה שיום אחד הדלקתי את המחשב והוונדואוס לא רצה לעלות לי, הוא היה מגיע לרגע שבוא נכנס לשולחן העבודה, ואז עושה הפעלה מחדש... החלטתי לעשות פורמט... לאחר הפירמוט, התקנתי את דיסק האינטל שלי, הכול הותקן בהצלחה מלבד ההאודי. לאחרק מכן נסיתי להתקין דרייברים מהאינטרנט, מצאתי אחד מתאים, ההתקנה הסתיימה בהצלחה, אך הקול היה ללא שיפור... אינני יכול לשמוע שופם צליל מהמחשב, וכאשר אני מדליק שיר, אז המדיאה פלייר כותב לי שגיאה : Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There might not be a sound device installed on your computer, it might be in use by another program, or it might not be functioning properly. חשבתי …

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  18. Started by mc-ender,

אז ככה אני רוצה לקנות מערכת לחדר בסביבות האלף ומשהו שקל שתהיה כמובן אפשרות שיהיו כמה דיבקים במקביל והאיכות של הרדיו גם מאוד חשובה אני לא מבין בזה כלום אז אם אפשר זאת מערכת לחדר לשמיעת רדיו ודיסקים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  19. Started by magafaim,

שלום! ההורים שלי טסים לתיאלנד שבוע הבא ואני רוצה שהם יקנו לי נגן...אז דבר ראשון אני רוצה לדעת אם זול שמה? עכשיו בקשר לנגן עצמו...אני רוצה לקנות נגד בסביבות ה10GB ראיתי את זה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372000 איך הוא?יש למישהו מגן יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  20. Started by xtaz84,

שלום לכולם, אני מחפש בנרות מגבר נייד לאוזניות. מישהו יודע איפה אפשר לרכוש בארץ?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  21. שלום לכולם, קניתי את הDVD המקליט של LG מהדיוטי פרי לפני כ 5 חודשים. משום מה אני לא מצליח להקליט על DVD-RW, למישהו יש את הDVD הנ"ל?

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  22. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם אני מעונין היום ליקנות טלוויזיה LCD 26 אינטש אני רוצה שהטלוויזיה תהיה רק מהחברות האלה שארפ , LG , סמסונג , טושיבה אני מעדיפ יותר את הסמסונג כי לי אישית יש 2 סמסונגים בבית 46,32 ואני מאושר ומרוצה מהם מאוד אני רוצה שלטלוויזיה תהיה נגודיות מעל 3000 ושהיה לה לפחות שתי יצאות HDMI וקומפוננט קומפוסיט אס וידאו ושאר הירקות התקציב שלי עד המחיר 4000 אפילו פחות

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  23. שלום רב. ברשותי יש את הJBL220 שכידוע מגיעים עם באנדל של 3 זוגות בגדלים שונים של כיסויי סילקון. אבד לי כיסוי אחד מהזוג הבינוני בגודל,מה שנשאר לי כרגע זה זוג קטן מדי, ואחד גדול מדי, ויחידה בודדת מהזוג האמצעי שהיה מתאים לי פיקס. מישהו יודע היכן ניתן להשיג את המתאמים הללו?דרך החברה?אולי בצורה סטנדרטית בחנויות מוזיקה? אשמח לעזרה,תודה.

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  24. Started by רן.ט,

מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין שתי המערכות האלה?? http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10323&nav=2 http://www.asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=14090&nav=1 מה עדיף לי לקנות??? (חשוב לציין שההפרש בין המחירים שלהם הוא רק 20 שקל)

• 1 תגובה
    • 509 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.