עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by tal_m9,

מה ההבדל בין 3 לוחות הקול של Creative? כולם 7.1 ערוצים, 96khz ו 24 bit. Live 7.1 24BitוCreative Audigy ValueוCreative Audigy SEוCreative מה ההבדל? מה לקנות?

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  2. חשבתי בכיוון של http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1876 או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1271 מה אתם אומרים ? או שיש משהו אחר שאתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  3. Started by noam12,

המכשיר נקנה לא מסוכן מורשה כך שאין באפשרותי לעדכן את הקושחה באזהרת הסוכן המורשה נאמר שמכשירים מאזור 3 (זה המכשיר שברשותי) יקלקלו את המכשיר באם יעדכנו (אין לי רצון להטמיע את הכתוביות אלה רק לצרוב) תודה נעם

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  4. מחשב חדש יעבוד על XP. כדאי שהאיכות לא תיפגם בהעברה תודה.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  5. Started by extra-g,

אני מחפש רמקולים למחשב, 2, בלי סאב, שישמשו למוזיקה בעיקר. קצת לסרטים. התקציב הוא עד 250 ש"ח. אם אין לכם להמליץ על דגמים מסויימים שניסיתם אז אני רק אשמח לשמוע שמות של חברות טובות בתחום... תודה נ.ב. אם אני כבר פה: שמעתי על מקלדת מולטימדיה, שמעתי על מקלדת אינטרנט, יש אולי זיווג בין ה-2?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  6. האוזניות הישנות שלי מתחילות לעשות רעשים ונפילות סאונד והמשדר כבר ממש ישן, בן 5 בערך... השימוש הוא בעיקר לטלוויזיה... אז אני צריך אוזיות חדשות, עדיף כאלה שתופסות את כל האוזן בפנים ולא רק יושבות על האוזן... התקציב הוא בערך 200 עדיף פחות, מה שאני ממש רוצה זה שיעתוף את כל האוזן בתוכה ושלא יהיה הפרעות בסאונד, לא חייב משדר דרך קירות אבל רצויי... ותודה מראש..

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  7. Started by חן וייסמן,

http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=106136&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144&aff=Zap

8. שלום לכולם, קניתי עכשיו כרטיס קול ExtremeMusic ואני רוצה לשדרג את מערכת הסאונד של המחשב. יש לי כרגע Creative Inspire 5200 ו Sennheiser HD 202 שקניתי לפני כמה שנים. השימוש שלי באוזניות וברמקולים הוא גם למוסיקה וסרטים אבל עם דגש למשחקים, יש לי סיבה להשקיע ולקנות אוזניות או רמקולים בתקציב הנ"ל או שאם תקציב כזה אני לא ארגיש בהבדל בין זה למה שיש לי? (אני בעיקר מעוניין בהצעות להחלפת הרמקולים שאני דיי שונא את הבאסים שלהם) תודה מראש, אלמוג.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  9. Started by kelazar,

הבנתי שלשימוש של קצת מהכל הכי טוב זה 2.1. הייתי רוצה לקבל מכם המלצה למערכת 2.1 טובה בתקציב של 200-250 ש"ח. תודה מראש, חן

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  10. Started by 659zzz,

מוכן להשקיע על זוג רמקולים וסאפוור 600 שח מה אתם ממליצים??

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  11. Started by reggaewithdoli,

שלום לכולם... רציתי לקנות לאחרונה רמקולים 5.1 למחשב למשחקים,אך מכיוון שלרוב אין לי אפשרות להפעיל רמקולים כי זה מפריע לאנשים החלטתי לחשוב על לקנות אוזניות טובות. אשמח לקבל הצעות והערות, אם יש משהו טוב בהרבה שחורג בקצת אשמח לשמוע עליו. תודה. נ.ב. חבל שאין פה faq יותר מסודר...

12. Started by Andrey22,

האם קיים דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  13. קניתי רמקולים חדשים ורציתי לדעת אם הכרטיס קול שלי מתאים..! האלה הרמקולים : וזה הכרטיס קול שיש לי עכשיו : Device Description Type Analog Devices AD1888 @ ULi/ALi M5455 AC'97 Audio Controller PCI זה טוב? :-\

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  14. Started by mc-ender,

אז ככה אני רוצה לקנות מערכת לחדר בסביבות האלף ומשהו שקל שתהיה כמובן אפשרות שיהיו כמה דיבקים במקביל והאיכות של הרדיו גם מאוד חשובה אני לא מבין בזה כלום אז אם אפשר זאת מערכת לחדר לשמיעת רדיו ודיסקים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  15. Started by pogacsa,

שלום רב, עיקר העסוק שלי בהמרת תקליטי LP ישנים (ויניל) ל- CD , כרגע משתמש ב-AC97 של לוח האם ורמקולים מצ'וקמקים שנקנו במקור עם המחשב. הבעיה היא, שלצורך השמעת ביקורת על תוצאות ההמרה/עריכה, אני נדרש לצרוב CD כל פעם על מנת לשמוע, כי ברמקולים של המחשב זה זבל. בעקבות קריאה בפורום מצאתי רמקולים מומלצים E510 שנראים לי, גם תקציבית, אבל אין לי מושג בכרטיסי קול, לכן מבוקשת עזרתכם בהמלצה לכרטיס קול. אינני מתכנן שימושים נוספים . מאחר ואינני מבין בכרטיסי-קול (אני איש של צילום ו-PHOTOSHOP), אקדם בברכה המלצותיכם. תקציב: מספר מאות שקלים (לא אלפים).

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  16. Started by rafi-s-,

שולם אני רוצה לקנות את הכרטיס BlueGears HDA Digital X-Mystique 7.1 Gold Sound Card בשביל חיבור לרסיבר 5.1 דרך היציאה האופטית (spdif) מישהו יכול לעזור לי איפה אני יכול למצוא ביקורת על הכרטיס או מישהו שיש לו את הכרטיס שימליץ לי עם הוא עובד טוב עם רסיבר חיצוני תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  17. Started by ZUMARA1,

טוב רכשתי לא מזמן את המכשיר בנפח 30 גיגה יש תוכנה שקיבלתי שאיתה אני מעביר את הקבצים והכול סבבה אבל רציתי לשאות אם חייב את התוכנה? או שנגיד אני הולך לחבר שלי אני יכול לעשות העתק הדבק ישר למכשיר שלי לסרט או משהו תודה לעוזרים ?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  18. Started by roadrunner,

קניתי ATP3 ויש לי מערכת סטריאו עם 2 רמקולים שמחוברים למחשב בערוצים האחוריים, זאת אומרת שיש לי 4.1 או שאני טועה? כיצד להגדיר את הרמקולים במחשב ב-NVMIXER ? אין אופציה ל 4.1 ,רק או ל-4 או ל-5.1.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  19. יש לי נגן DVD של PHILIPS DVR75 הוא הפסיק לקראו את מרבית הדיסקים שצרבתי במחשב.... עכשיו הוא קורא רק סרטי DVD מקוריים .. מה יכולה להיות הבעי ??? הוא כבר ניגן את הדיסקים שצרובים ופתאום הוא החליט שהוא לא מזהה אותם ..

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  20. Started by diableo,

בעקרון הוא עולה 1990 ש"ח.. אבל יש לו 40 GB http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3949 מה אתם אומרים? http://www.ciao.co.uk/Sony_VAIO_VGF_AP1L__Review_5514513

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  21. Started by Bh,

יש לי ac 97, די ישן לפני 3-4 שנים בערך... הכרטיס קול מחובר למגבר. שאני שומע דרך המערכת עם דיסק שומעים הרבה יותר טוב מאשר אני שומע במחשב דרך הכרטיס קול... האם החלפת כרטיס קול למשהו איכותי יותר באמת יתן לי את ההבדל? ואם כן מה מומלץ בגדר המחיר הסביר? אני לא ציך משהו משוכלל עם הרבה יציאות ואפשרויות אלא כרטיס עם אפשרויות בסיסיות ואיכות מצוינת. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  22. Started by eladh16,

שלום חבירתי כבל s-video לcrt מכרטיס המסך במחשב שלי לטלוויזיה(crt29 אינץ) שבסלון. יש לי מחשב דיי ישן. כרטיס מסך 6800 gt עם 256 מגה בייט. איך הכרטיס שלי מסוגל להריץ משחקים ווידיאו במסך כזה גדול? אני מצליח להפעיל משחק כבד שפועל בו זמנית גם במסך שלי במחשב וגם במסך הטלוויזה. זה לא מוריד מהביצועיים? הרי אם אני מחבר מסך 29 אינץ ישרות למחשב בכבל vga, אז המשחק בקושי יזוז, או שהכרטיס לא יצליך להפעיל אותו ברזלוציה כל כך גדולה. אז איך הכרטיס שלי מצליח להפיק תמונה במסך כזה גדול? ורואים טוב. תודה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  23. Started by manorking,

יש לי אייפוד ששכב אצלי הרבה זמן ללא שימוש, (של אבא שלי) אך גם ללא ספק וללא כבל כפי שהבנתי האייפוד יכול להטען דרך המחשב- אז קניתי כבל , חיברתי והכל, האייפוד לא מגיב ולא נטען.. לקחתי מחבר שלי ספק חיברתי ביחד עם הכבל לאייפוד וגם לא מגיב... יש לציין שהספק של חבר שלי זה של אייפוד חדש PHOTO, זה מתאים גם לישן? יכול להיות שיש בעיה בכבל??? בתודה manor

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  24. Started by k22,

שלום אני חדש כאן ורציתי לשאול שאלה אם כרטיס טלויזיה (Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit‎)הוא טוב בשביל לראות ממירי הוט ואם אפשר להקליט ממנו סדרות? ואם אפשר שמישהו יכנס אלי לאיסיקיו שיסבר לי איך זה עובד אני ישמח

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  25. מחפש אוזניות עד 150 שח אם מיקרופון המלצות? אחרי חיפושים רבים הגעתי להרבה תוצאות אבל אני לא יודע מה עדיף תנו לי המלצות בבבבקשה עדיף אוזניות שמנות,[

• 0 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים