עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by itaysp,

שלום יש לי מערכת סטיראו די ישנה אבל טובה של Marantz MX550. לפני כמה ימים התקלקל אחד הרמקולים ושומעים ממנו מאוד חלש.. כאילו לא מגיע אליו חשמל או משהו.. ממש חלש ויש הרבה טרבל כזה... עכשיו, מספיק לי מה שיש לי. אני לא צריך מערכת כמו שיש לי פה.. השימושים שלי הם רדיו מוסיקה וקצת סרטים במחשב.. ה2 רמקולים מספיקים לי תאמת. אני לא משתמש בטייפ שבמערכת, וגם לא ב CD.. רק ברדיו וב AUX. הרדיו זה קטע די חשוב כאן תאמת.. נכון שאפשר לשמוע רדיו באינטרנט אבל אני מעדיף שיהיה לי רדיו איכותי עם קליטה טובה שגם כשהמחשב סגור אני אוכל להשתמש בו. אני לא יודע מה כדאי לעשות... 1. לתקן את הרמקול - לא יודע אם זה שווה בכלל אם מערכת כזאת שבאה מלפני 10 שנים בערך.. 2. לקנות זוג רמקולים חדשים - לא יו…

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  2. Started by fireblue,

שלום לכולם , אני רוצה לקנות מסך LCD של 26'' וחשבתי ללכת על המסך היפייפה של סמסונג http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=413346 רצוני לדעת מה דעתכם על המסך הזה ? ועוד שאלה איך אני יכול לדעת איזה מתלה מתאים הLCD הזאת ? הבנתי שיש כמה סוגים של מתלים עם מקומות אחרים בחורים שלהם . . . עזרהההה , תודה מראש. . . לירן .

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  3. בעיקרון אני בודקת בשביל חברה שלי, שרוצה להקליט מוזיקה בבית. הקלטות מקצועיות מאוד היא כבר תלך לעשות באולפן, היא מחפשת כרטיס שיתן לה איכות מעולה בבית, אבל לא חייב להיות כרטיס אולפנים. המליצו לה על infrasonic amon ב1,100 שקל. אמרתי לה שלפני שהיא קונה, אנסה לברר לה אם מנסים למכור לה כרטיס הגיוני או לא, כי היא באמת לא משופעת בכסף. אז מה אתם אומרים והאם יש המלצות אחרות?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  4. Started by eladh16,

שלום חבירתי כבל s-video לcrt מכרטיס המסך במחשב שלי לטלוויזיה(crt29 אינץ) שבסלון. יש לי מחשב דיי ישן. כרטיס מסך 6800 gt עם 256 מגה בייט. איך הכרטיס שלי מסוגל להריץ משחקים ווידיאו במסך כזה גדול? אני מצליח להפעיל משחק כבד שפועל בו זמנית גם במסך שלי במחשב וגם במסך הטלוויזה. זה לא מוריד מהביצועיים? הרי אם אני מחבר מסך 29 אינץ ישרות למחשב בכבל vga, אז המשחק בקושי יזוז, או שהכרטיס לא יצליך להפעיל אותו ברזלוציה כל כך גדולה. אז איך הכרטיס שלי מצליח להפיק תמונה במסך כזה גדול? ורואים טוב. תודה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  5. Started by k22,

שלום אני חדש כאן ורציתי לשאול שאלה אם כרטיס טלויזיה (Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit‎)הוא טוב בשביל לראות ממירי הוט ואם אפשר להקליט ממנו סדרות? ואם אפשר שמישהו יכנס אלי לאיסיקיו שיסבר לי איך זה עובד אני ישמח

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  6. חשבתי בכיוון של http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1876 או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1271 מה אתם אומרים ? או שיש משהו אחר שאתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  7. מחפש אוזניות עד 150 שח אם מיקרופון המלצות? אחרי חיפושים רבים הגעתי להרבה תוצאות אבל אני לא יודע מה עדיף תנו לי המלצות בבבבקשה עדיף אוזניות שמנות,[

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  8. נראה מעולה יחסית למחיר הזול שלו לא? http://www.wallabuy.co.il/sap.aspx?xip=65749

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  9. היי, עשיתי HTPC ורק חסר לי רמקולים לטירוף!:-) יש לי לוח ASUS M2A-VM רשום שהוא תומך ב 6 CHANNELS , על איזה רמקולים אתם ממלצים עד 1000 ש"ח. אני רוצה לנצל את כל היכולת של הלוח.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  10. Started by חן וייסמן,

http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=106136&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144&aff=Zap

11. Started by kelazar,

הבנתי שלשימוש של קצת מהכל הכי טוב זה 2.1. הייתי רוצה לקבל מכם המלצה למערכת 2.1 טובה בתקציב של 200-250 ש"ח. תודה מראש, חן

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  12. שלום אנשים, אשמח להמלצות בענין כרטיס קול טוב לשמוש אודיו בעל אפשרות חיבור לפאנל הקדמי של המארז (אזניות ומיקרופון). כרגע יש לי כרטיס ג'וליה שאני מאד מרוצה מהסאונד אבל העובדה שהוא אינו מאפשר חיבור לפאנל הקידמי הופכת אותו לבלתי פונקציונאלי עבורי. תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  13. Started by Andrey22,

האם קיים דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  14. קניתי רמקולים חדשים ורציתי לדעת אם הכרטיס קול שלי מתאים..! האלה הרמקולים : וזה הכרטיס קול שיש לי עכשיו : Device Description Type Analog Devices AD1888 @ ULi/ALi M5455 AC'97 Audio Controller PCI זה טוב? :-\

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  15. Started by meidan,

אני רוצה לשמור את כל הדיסקים שלי על המחשב. אני צריך תשובות בשלוש נושאים: 1. באיזה תוכנה להשתמש? 2. באיזה פורמט להשתמש? 3. באיזה bitrate להשתמש? אני לא אודיופיל אבל חשובה לי האיכות כי אני גם אשמע את זה אח"כ דרך המחשב, חשוב גם שזה יהיה מהיר ולא יקח יותר מדי מקום כי יש לי לא מעט דיסקים. בקיצור מה השילוב הכי טוב מבחינת עלות/תועלת? תודה.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  16. Started by sofix4,

אפשר לעבוד איתו בווינדוס XP? כמו למשל בDSCALRER? או שחייבים מדיה סנטר? תודה.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  17. קניתי אתמול את הX5L 30GB רציתי לדעת איך אני מעדכן FW הורדתי קובץ BIN של גירסא 2.1 מהאתר אבל אנלא יודע כלכך מה לעשות עם זה ורציתי לדעת אם יש דרך להעיף את ה'סרטון' הזה של COWON כשמפעילים תמכשיר, זה יפה והכל אבל סתם מציק ומאריך את זמן ההפעלה של המכשיר ויש לי עוד בעיה...ניסיתי לחבר עם הUSB HOST קורא כרטיסי SD. נכנסתי למצב USBHOST ואז ניסיתי לעבור לכרטיס כמו שצריך (ע"י כפתור האדום) וזה לא עובד...ניסיתי 20 פעם וחיברתי גם נגן MP3 של חבר שלי של 1GB וזה עבד והצלחתי לדפדף בקבצים של הנגן שלו...זתמרת שהאפשרות של USBHOST כן עובדת... מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  18. Started by matvey99,

יש חיה כזאת ב 400 שקל שיהיה אפשר להבדיל בין המובנה בביצועים? למשחקים , סרטים מוזקיה ... תודה.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  19. Started by ZUMARA1,

טוב רכשתי לא מזמן את המכשיר בנפח 30 גיגה יש תוכנה שקיבלתי שאיתה אני מעביר את הקבצים והכול סבבה אבל רציתי לשאות אם חייב את התוכנה? או שנגיד אני הולך לחבר שלי אני יכול לעשות העתק הדבק ישר למכשיר שלי לסרט או משהו תודה לעוזרים ?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  20. Started by tuka,

כל הרמקולים מחוברים ועובדים, אבל כשאני מגדיר 2 ביחד (שמאלי אחורי וימני אחורי) רק אחד מהם עובד. אני כמעט בטוח שהבעיה היא בתוכנה שלי, Realtek HD Audio שבאה עם P35-DS3L (וכבר עידכנתי אותה עד הסוף) הנה תמונה להמחשה, 2 החיבורים מוגדרים על רמקולים אחוריים, אבל רק אחד מהם עובד. אני נואש לגמרי, עשיתי כל מה שאני יודע והבעיה עדיין שם. תודה ענקית לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  21. שלום רב. ברשותי יש את הJBL220 שכידוע מגיעים עם באנדל של 3 זוגות בגדלים שונים של כיסויי סילקון. אבד לי כיסוי אחד מהזוג הבינוני בגודל,מה שנשאר לי כרגע זה זוג קטן מדי, ואחד גדול מדי, ויחידה בודדת מהזוג האמצעי שהיה מתאים לי פיקס. מישהו יודע היכן ניתן להשיג את המתאמים הללו?דרך החברה?אולי בצורה סטנדרטית בחנויות מוזיקה? אשמח לעזרה,תודה.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  22. Started by ccc,

עפ"י ביקורת הוא יכול אבל אני לא רוצה לקנות ג'יגה SD\MMC ולגלות שהוא לא פועל (מה גם שבאתרים בארץ אומרים עד 512) למישהו יש נסיון עם כרטיס הרחבה מעל 256 ?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  23. Started by ShahafH,

אוקיי הייתי במשחק רשת אחד במצב חלון והכל היה תקוע והחלפתי בין אוזניות לרמקולים והחזרתי והכל היה תקוע ופתאום נעלם לי הסאונד גם אחרי שעשיתי ריסטארט. איך אני מסדר את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  24. Started by sharonp,

ערב טוב, אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה ואחד עם איכות הקלטה כזו שאם אעלה את הסרטון לאחר מכן לצפייה מידית באינטרנט האיכות תהה גבוהה. מישהו יכול אולי להמליץ לי על כרטיס מספיק טוב, במחיר אטרקטיבי, ובדרך גם להסביר על תהליך ההתקן ומהן הדרישות הנלוות? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים