אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני טס לארה"ב ומתכנן לקנות שם נגן חדש, חשבתי על הארקוס בנפח של 10GB יש הצעות אחרות?? חשבתי על הIpod אבל הוא יקר בהרבה ובמקרה ונגמרת הבטריה אתה תקוע...
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי. רציתי לבקש את חוות דעתכם על רמקולים שונים . רמקולים: 1. Creative Inspire 2.1- מה דעתכם עליהם? 2. Cambrige sound works 2.1 ..... 3. רמקולים של Vivanco- החברה עקרונית דיי טובה. יש לה מערכת 2.1 במחיר של 260 שקלים. זה מחיר יחסית נמוך. מה אתם אומרים עליה? 5. חוות דעת כללית על הרמקולים של Genius. 6. " " " " " של LUXEON. ועוד שאלה: איזה מערכת רמקולים 2.1 אתם ממליצים לי לקנות, בתחום מחירים שלא עולה על 400 שקלים (ועדיף פחות) ??
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה עדיף ? להשאיר עם הלוח את הכרטיס און בורד שלו או לקנות ביחד עם הלוח את הפורטיסמו ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.gyrotech.co.il/lx-v998h.htm בבקשה תנו לי חוות דעת
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחראי כמה ניסיונות כושלים וחמש דקות שלמות המתנה בקו קיבלתי את שם הדגם של המכשיר mp3 שמעריב לנוער "נותנים" אם אתה עושה מנוי השם הוא: galaxy 2525 מה זה? זה טוב? ???
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלך לי הכרטיס קול שלי OnBoard .. ואני בתור די.ג'י החלטתי לקנות כרטיס קול טוב - ולא ממש יקר רציתי לדעת אם הכרטיס שבחרתי Hercules Game Theater xp 6.1 הוא כרטיס טוב ? אם כן למה .. ומה האופציות הכלולות בו .. ראיתי בפנדה (שמשם אני הולך לקנות אותו) שיש לו חלק שנמצא מאחורה וחלק שנמצא בחזית .. האם זה טוב ? והאם הכרטיס הזה מתחבר כמו קול כרטיס .. ל PCI .. אני מזמין אותו מפנדה במחיר של 580 ש"ח - האם כדאי להזמין משם ? אני מזמין אותו משם כי זאת הפעם הראשונה שאני מזמין מהאנטרנט - אל תצחקו ! ואמא שלי פוחדת לתת את הכרטיס אשראי שלה שם ... אז נשלם לשליח שיגיע תודה על כל העזרה חבר'ה
-
- 33 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
עזוב אחי פה יודעים רק לעשות צחוק מאנשים... :-X גם עלי ירדו, לא נורא ככה זה פה חינוך גרוע אתה יודע... טוב בכל מקרה אל תתבאס.
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסריח On Board עד שה - Hercules Game Theater xp 6.1 שלי יגיע .. (ד"א הכרטיס קול אצלי מחובר למיקסר) היום הכרטיס עשה לי בעיות לאחר ששידרתי את הדרייברים לציפסט ... מחקתי את הדרייברים התקנתי וזה עובד ... אבל: שומעים בצד אחד ... בדקתי בבלאנס במחשב הכל על האמצע וגם במיקסר ובמגבר הכל בסדר ... גם שומעים כזה פסססססססססס כמו חשמל כזה בשיר וזה מעצבן !! ומפריע איך אני פותר את הבעיות האלה ? אני ממש צריך את הכרטיס קול תודה לכם
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
קובץ WMA איך אני שולף ומקדד ל - MP3 למשל?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש חוויות/הערות (טובות או רעות) או הsound man s-20. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי כרטיס קול שהוא:creative sound blaster 16 ואני לא מרוצה ממנו אני רוצה להחליף לכרטיס אחרשהוא יותר טוב אבל שיהיה גם זול מישהו יכול להיבא לי שמות ומיחרים? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש את הכרטיס הנ"ל והייתי מעוניין לשמוע את דעתכם בנושא. כמו כן, רציתי לדעת אם יש מיוחד שעלי לדעת לפי שאני קונה את הכרטיס. כיום אני משתמש בכרטיס קול Sound Blaster 16 המיושן ;D ורציתי לדעת אם אני ארגיש את השינוי באיכות הסאונד בהנחה שאני מחבר את הכרטיס למערכת המיני סטריאו שלי. תודה ושבוע טוב :saint:
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז לאחר שנשרף לי אחד המגברים ברכב (מגבר של סוני 4*300 וואט) שהיה קצת ישן ולא שווה תיקון (6 שנים) , שלקח איתו זוג רמקולים 9*6 שלי וסאב אחד של קנווד , חפשתי תחליפים ישראלים בגלל שלא צפוייה לי נסיעה לארה"ב בזמן הקרוב - וראיתי בוואלה שופס חנות שמיבאת את המוצרים האלה , כאמור אני חשדן גדול ונסעתי לראות אותם בלוד . לאחר כמה בדיקות קניתי את המגבר של ה 4*200 וזוג רמקולים 9*6 עשו לי מחיר הלכתי לדרכי בידיעה שזה תחליף עד הנסיעה לחול . היום התקנתי ברכבי את הציוד (עדיין חסר לי סאב נוסף - אבל אני יוסיף אותו שבוע הבא כנראה) . כרגע יש ברכבי : 1 מגבר של פיוניר 600 וואט (150*4 ) שדוחף זוג 9*6 וזוג 4\1 .5 והמגבר החדש שדוחף את הסאב השני 8 אניצ' (OPEN AIR) של קנווד וזוג 9*6 גם של …
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
כעקרון, כל כרטיס שהוא רק סטריאו אפשר להפוך ל-4 ערוצים או ל-2.1 או 5.1 ע"י שינוי בדרייברים , לא ? למשל לי יש כרטיס און בורד של MATSONIC (החברה של הלוח אם) ובעידכון דרייברים שלהם לאקס פי אפשר להשתמש בתור הLINE IN לרמקולים אחוריים ומהיציאה של הMIC כסאב וופר.(אפשר לשחק עם זה שם) הם הפכו את זה מ-2 ערוצים (סטריאו) ל5.1 או 4. גם בכרטיסים של חברות אחרות זה אפשרי ?
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה! אני קניתי רמקולים לרכב ורציתי לדעת אם אפשר לחבר אותם למחשב? ??? האם הם יכולים להשרף? כי חבר שלי אמר שמחשב זה 8ohm ורמקול של רכב זה 4ohm! :-\ אודה לכם על העזרה!
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ראיתי היום באתר נטאקשן רמקולים לרכב דגם peerless pr 65-300 שעולים 99 שקל ורציתי לדעת אם הם טובים, ואודה למי שימצא לי אתר של החברה שבה מפורטים הפרטים המלאים על הרמקולים. האתר של הרמקולים: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=670693
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה שהתחילה היום ברמקולים: כל: כל פעם שאני לוחץ על מקש במקלדת יש רעש מוזר מהרמקולים (מעין פיצוץ) וגם שאני לא לוחץ יש רעשים מעצבנים שמזכירים רוח כל הזמן ניסיתי להחליף חוט וזה לא עזר. אני צריך תשובה ממש דחוף. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותם , ואיזה חנות בארץ מוכרת אותם ? והאם הם איכותיים ? כי הם מעץ ...וגם ההספק מאוד גבוה , לכל רמקול הספק של 15W !
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי מגבר שמחובר ל-2 רמקולים קדמיים של JAMO . אבל אני מאוכזב מהסאונד כי הבאס לא מספיק חזק שאני משחק במשחקים, למשל בקאונטר סטרייק שאני יורה ירייה כל הסאונד הולך למידי ולטרבל ומעט לבאס, הסאונד אצל חבר שלי שיש לו קמבריג' 2.1 של קריאטיב כבר נשמע יותר טוב !. למישהו יש עצה איך אני עושה את זה ? (ולא ע"י שינוי דרך המגבר) קיימת איזו תוכנה או משהו ?, (אולי זה בגלל הכרטיס אונבורד המסריח שיש לי בינתים בגלל החוסר תקציב שלי ) ?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי את המיני של Sony MZ-N707 אחלה מיני ! אבל השלט שלו הוא ללא צג |עצוב| בדקתי אם חבר אחר שיש לו את ה - N1 ואני יכול לחבר למיני שלי שלט אם צג ויראו על הצג של השלט את השירים וכל זה... אני רוצה לקנות שלט כזה - על איזה אתם ממליצים ? איפה אפשר לקנות אותו ? וכמה זה יעלה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
ה GAMEPORT של הכרטיס נמצא בנפרד על כרטיסון שחוסם עוד כרטיס PCI אז השאלה שלי האם אפשר שלא לחבר אותו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חשבתי על קרייטיב אינספיר 5300 אני קונה את זה וכרטיס קול אודיגי DE זה יוצא 1500 שקל אם יש לכם הצעות יותר טובות באותו תקציב בבקשה תרשמו
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום האיספייר 5500 שווה? שמעתי שה7500 אדיר ושה3500 לא משהו (כולם 5.1) מה אתם אומרים עדיף של ATP4\5?
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
דיברתי עם היבואן היום ולפי מה שנמסר לי הם יגיעו לארץ בתחילת נובמבר (עדיין אין מחיר אבל בארה"ב זה יעלה באזור ה $270)
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי אנשים, קניתי רמקולים של YAMAHA NSP 220 , האם אפשר לחבר אותם ישר לכרטיס הקול (SB LIVE או FORTISSIMO 3) ? או אני צריך רסיבר ? יש למישהוא מושג ?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-