עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by A1eX,

האם אני ארגיש הבדל משמעותי ע"י השידרוג? (הכוונה לאודיג'י SE\VALUE)

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  2. Started by WhiteLen,

אני יודע שטלויזיה היא לא בדיוק קולנוע ביתי אבל לא מצאתי פורום אחר מתאים יותר. :s05: אני בעיקר רואה שידורי טלויזיה רגילים או מחבר אותה למחשב אז חשבתי לקנות טלויזיה רגילה ולא LCD או פלזמה שמצטיינים ב DVD אבל פחות בשידור אנלוגי. הדבר שהכי חשוב לי הוא איכות תמונה, הגודל / סאונד / מחיר פחות חשוב. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  3. Started by Y/O1977,

היי! סייעו לי בבקשה במציאת דרייבר מדוייק לכרטיס קול מסוג : aureal vortex 1 (au8820b2) audio accelenator ניסיתי כמה דרייברים מדף זה אך ללא הועיל. הנה הדף: http://www.soundcard-drivers.com/companies/136.htm דגם הלוח: intel natoma 82440bx/zx לוח מאוד ישן. המערכת הפעלה 98 ניסיתי להתקין את הדרייברים שהזכרתי בשתי דרכים: א) נכנסתי למנהל התקנים היה שם מסומן בסימן קריאה צהוב "PCI AUDIO מולטימדיה" לחצתי עדכן מנהל התקן. הובלתי לתיקייה עם הדרייברים. ב) עשיתי עליו "הסר" וכשעלה המחשב עלה אשף זוהתה חומרה חדשה וכו'. זה בסדר? המון תודה למסייעים!

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  4. אני צריך רמקולים ב500 ש"ח טובים+ (אם יש) והגודל לא משנה (רק לא להגזים) זה מתחבר לLCD בלי רמקולים (LCD 2407WFP 24) חשבתי על אלה: JBL Northridge E Series E 20 - Bookshelf Speakers X I-Trigue L3450 2.1 Home Stereo Speaker System http://www.getit.co.il/ie2/Direct.asp?PID=24932&ref=12 הם טובים? או שהם סתם חרא? ויש אותם בארץ?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  5. Started by parker8,

אני רוצה רמקולים ניידים כדי לשפר את איכות הסאונד ב-PSP שלי. האם זה בכלל אפשרי? (לחבר רמקולים ניידים ל-PSP) תודה לעוזרים מראש עריכה בדקתי, אפשר לחבר רמקולים רגילים לחיבור של האוזניות... עכשיו אם תוכלו להמליץ לי על רמקולים ניידים טובים אני אשמח....

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by homart,

שלום, אתמול קיבלתי נגן DVDDIVX שאמור לקרוא כתוביות בעברית כקובץ נפרד והוא גם עושה את זה , הבעייה שהוא מציג את הכתוביות בגופן מאוד מאוד קטן ואי אפשר כמעט לקרוא... יש למישהו רעיון?? זה הDVD http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2935692

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by dd7,

הגיעו לי רמקולים חדשים אחרי שהחליפו לי אותם כבר x530 של logitech האם מישו קנה כאלו כבר? שיכול לעזור במספר שאלות? החליפו לי אותם מכוון שלא שמעו באחוריים א) אז איך אני מחבר אותם שישמעו באחוריים גם במשחקים וסרטים מה אני צריך עשות אולי דרייברים אולי משו אחר? ב)איך למקם אותם בחדר 3 מטר על 2 מטר? ג) הבנתי שעדיף לסאב להיות על הרצפה יש אפשרות לשים אותו על השולחן.? מכוון שלא יהרס על הרצפה או משו.. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  8. מישהו מכיר\יודע על דבר כזה? ואני צריך שיתחברו לממיר (כאילו חיבורים רגילים של רמקולים לא כמו של המחשב)

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  9. Started by IGk,

יש לי מגבר (JVC) עם כל המפענחים (DTS וכו') עם 4 רמקולים גדולים השאלה עם כדאי לי לקנות את ה-X-Fi XtremeMusic Creative ועם אני ירגיש הבדל או כרטיס עם יציאה דיגטלית וזהו? כרגע המגבר מחובר בכבל אנלוגי(רגיל) לכרטיס O\B אני גיימר כשאני משחק אני עם ה- ALTEC LANSING ATP 3 עם המגבר אני בעיקרון רק שומע מוזיקה וסרטים לכן אנ י לא בטוח מה כדאי...

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  10. Started by עיקרון,

שלום לכולם, קראתי נושאים רלוונטים בפורום, וגיליתי שהתחום גדול עלי, בכמה מספרים :-) אני בסך הכל מעוניין בסאונד היקפי בסיסי, שיהיה נחמד יותר לשמיעה, מאשר הרמקולים של הטלויזיה, ושלא יעלה יותר מידי :-) הבנתי שעלי לרכוש 5 רמקולים (2 מאחורה, ימין ושמאל + 3 מקדימה, ימין, שמאל ומרכז), וגם רסיבר שינהל את כל נושא החלוקה לרמקולים השונים. 1. האם זה אכן כל מה שאני צריך, מבחינת ציוד ? האם יש רכיבים נוספים שכדאי לשקול ? 2. אשמח לקבל המלצה לחברות ודגמים מסויימים עבור הרמקולים והרסיבר (לא העמדתי תקציב לנושא, מכיוון שאין לי מושג לגבי עלויות, אך אני מניח שהצורך ברור, משהו בסיסי יחסית) בנוסף : 3. אני מעוניין להפוך את הסלון גם למרכז בידור, כלומר, את היכולת לבחור סרטים, מוזיקה, תמונות וכו' מ…

11. Started by D-M-X,

כותרת...

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  12. Started by eladcohen100,

אהלן אנשים! העניין שלי הוא כזה: קניתי מחשב חדש עם רמקולים T6060 של קריאייטיב. יש לי חדר די קטן והבאסה היא שאני יכול לשמוע מהחדר שלי שבקומה העליונה לחישות מהקומה התחתונה והפוך. לכן,אני מעוניין לשפר את האקוסטיקה שגם אם אני אפיל משקולת בחדר אף אחד לא ישמע... איך אני עושה את זה מבלי לכער את החדר עם כל מיני תבניות ביצים?? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ran_meir,

רציתי לדעת אם יש מצב שהכרטיס קול הישן שלי טוב יותר מהכרטיס המובנה בלוח האם? הכרטיס הוא Creative Sound Blaster PCI והמובנה הוא SoundMAX Digital Audio שמורכב על לוח אם מתוצרת ASUS תודה.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  14. Started by yossi126,

האם שילוב שני כרטיסי קול על הלוח אפשרי? אני רוצה לקנות כרטיס קול למוזיקה. בסגנון Audiophile 2496 או משהו דומה עד 700 שקל (בדרך תמליצו על משהו טוב). קראתי בדיונים שונים שהכרטיסים האלה ממש מזייפים במשחקים וסרטים, לכן אני שוקל להשאיר את ה LIVE 5.1 שיש לי כרגע. אפשרי?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  15. יש לי את הנגן http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2397&scat=318&tcat= iAudio G3 1G זה משנה איזה רמקולים אני מחבר אליו? לדוגמא עכשיו אני מחבר אליו את רמקולים 2.0 SBS260 creative האם זה ישנה אם אני אחבר אליו CREATIVE SBS 370 2.1 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=1844 כלומר אם אני אחבר את הרמקולים היותר טובים והסאב אני אשמע יותר טוב? אם שהרמקולים אפילו לא יוכלו להתמודד עם זה?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  16. שלום אני רוצה לדעת האם שווה לקנות את ה- DVD הזה כי אני מחפש משהו שקורא כל סוגי הכתוביות וגם קורא את כלגרסאות הפורמטים של DIVX,XVID וכו' חוץ מזה תספרו לי אם משהו מכיר את הדגם של ה- DVD הזה , החברה לא מוכרת לי בכלל בקיצור תאמרו אם הוא שווה קנייה ...

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  17. http://computers.walla.co.il/?w=/4/963804

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  18. חברים בערך מלפני יומיים שאני שומע מוזיקה יש רעשים כאלה מוזרים שמפריעים לי לשמוע.. מין ביפים קטנים כאלה ואין לי מושג ממה זה נגרם.. ניסיתי למחוק ולהתקין תדריברים ואת תוכנות השמיעה לבדוק ויורסים אבל אין לי מושג מה זה.. זה כאלה זמזומים לא סדירים מהרמקולים.. מה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  19. התקציב שלי הוא משהו כמו 1200 לשניהם ביחד(כרגע יש לי REALTEK ONBOARD מאיזשהו סוג+ CREATIVE SOUNDWORDS 2.1 עם בעיה בחיבור של המגבר של רמקול שמאל) . 1: האם בתקציב הנ"ל (בלי לחרוג) הם בחירה טובה ? 2: איך לעזעזל אני אסדר 7.1 בחדר.בהנחה שהמחשב לא יושב באמצע החדר ,ויש לי מיטה וטלוויזיה ואין לי מושג איפה אני אדחוף אותם(זה יהיה די מפגר לשים אותם מצדדי המסך- 3 מצד ימין ו3 מצד שמאל). תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  20. Started by Blue Eyes,

רציתי לשמוע את דעתכם בקשר לרמקולים Creative T5900 ורציתי לדעת איפה אפשר לקנות במחיר הכי נמוך (בבקשה בבקשה, אל תשלחו אותי לזאפ כי האתר הזה לא מציג את כל האפשרויות הקיימות) קראתי בפורום הזה ובמקומות אחרים שאנשים קנו את הרמקולים האלה ב-700 ¤ ואני מחפש משהו במחיר הזה בערך. אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  21. Started by emperor,

שלום, כפי שניתן לראות בכותרת אני מתלבט בין השניים, שניהם בגודל 2G. אני מודע לכך שהZEN V PLUS עדיין לא הגיע לארץ, אבל אני יכול להמתין חודש +. בהנחה שההפרשבמחיר בין השניים לא יהיה גבוה מידי מה לדעתכם עדיף?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  22. אני קונה את ה IADUIO X5. עכשיו חברים שלי יכולים לקנות לי אותו מ BESTBUY במחירים טובים ואחותי תביא לי אותו בלי משלוח ובלי כלום. השאלה אם שווה לקחת תסיכון הזה,בלי אחריות ובלי כלום? אוו לשלם עוד 600 ש"ח ולקנות בארץ עם אחריות לשנה ולפי מה שהבנתי הרדיו של המכשיר בחו"ל לא יעבוד בארץ. תעזרו לי, מישהוא שקנה מכשיר דומה בחו"ל ונתקל בבעיות

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by MDK,

למישהו יצא לקנות אותם\ לשמוע איתם? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=454892

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  24. שלום, יש ברשותי את הכרטיס E-MU 1212M, נתקלתי בבעיה די מעצבנת בתוכנה PATCH MIX DSP (של הכרטיס קול) כל הטקסט שבתוכנה הפוך, זאת אומרת שממש כל הטקסט מתהפך. לאלה שלא הבינו, הינה SCREEN SHOTS: יש לי וינדוס XP SP1 בעברית, לדעתי בגלל שהגירסא בעברית היא מימין לשמאל, אז התוכנה פשוט לא תומכת בימין לשמאל וככה הכל מהתפך. אשמח להצעות לפתרון בעיה זאת.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  25. Started by Acrios,

יש לי טלויזית LCD מדגם Sony Bravia, ניסיתי לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה באמצעות חיבור s-video. אולם יש מספר בעיות. רואים תמונה, אולם לא שומעים קול וגם לא רואים סרטים. בנוסף האיכות אינה משהו. איך ניתן לפתור בעייה זו ? ואם לא ניתן אז האם ישנה דרך עדיפה לחיבור המכשירים ? תודה רבה גיא

• 0 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים