אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אוקיי הייתי במשחק רשת אחד במצב חלון והכל היה תקוע והחלפתי בין אוזניות לרמקולים והחזרתי והכל היה תקוע ופתאום נעלם לי הסאונד גם אחרי שעשיתי ריסטארט. איך אני מסדר את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
האם יש דרך להעביר קבצי אודיו פורמט sd2f (מק) לפיסי???
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
איזה מערכת קולנוע ביתית אני יכול להרכיב מ2500 שקל? יש לי הזדמנות לקנות בארה"ב במידה וזה לא יהיה כבד מידי והאם גודל החדר שלי מהווה בעיה - 7מ"ר ? בהתחלה רציתי רמקולים למחשב אבל אני רוצה משהו רציני
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
בעיקרון אני בודקת בשביל חברה שלי, שרוצה להקליט מוזיקה בבית. הקלטות מקצועיות מאוד היא כבר תלך לעשות באולפן, היא מחפשת כרטיס שיתן לה איכות מעולה בבית, אבל לא חייב להיות כרטיס אולפנים. המליצו לה על infrasonic amon ב1,100 שקל. אמרתי לה שלפני שהיא קונה, אנסה לברר לה אם מנסים למכור לה כרטיס הגיוני או לא, כי היא באמת לא משופעת בכסף. אז מה אתם אומרים והאם יש המלצות אחרות?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
הדרייבר עושה לי המון בעיות התקנתי וינדוס אקס פי חדש עידכנתי דרריברים של הלוח אם ושל הציפסט ביטלתי את הציפ של המוסיקה built in דרך הביוס ובאתי להתקין את הדרייברים של הפורטיסימו 7.1 שלי מה רבה ההפתעה הוא מראה כאילו הכל הותקן אך בפועל שום דבר לא מותקן ואפילו רשום במנהל ההתקנים unsupported customized crystal sound fusion audio device איך לעזזל מתקינים את הדרייבר??!!?!?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי ac 97, די ישן לפני 3-4 שנים בערך... הכרטיס קול מחובר למגבר. שאני שומע דרך המערכת עם דיסק שומעים הרבה יותר טוב מאשר אני שומע במחשב דרך הכרטיס קול... האם החלפת כרטיס קול למשהו איכותי יותר באמת יתן לי את ההבדל? ואם כן מה מומלץ בגדר המחיר הסביר? אני לא ציך משהו משוכלל עם הרבה יציאות ואפשרויות אלא כרטיס עם אפשרויות בסיסיות ואיכות מצוינת. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
אם יש משהו סביר במחיר כזה אז בבקשה תמליצו לי על אוזניות בסביבות המחירים האלו..! תודה!
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם כרטיס מסך 6.1 ערוצים... יש כניסת אודיו ויש כניסת מיק.. אני יודע שאני צריך להכניס את הגיטרה לכניסה הרגילה ולא למיקרופון אבל באיזה תוכנה להשתמש ומאיפה אני משיג אותה עם אני רוצה להקליט באיכות? יש לי כרטיס כל מובנה על הלוח EPOX 8kda3j+ תודה מראש.. ועוד שאלה: אם אני מחבר ישירות מהמגבר של הגיטרה זה יכול לסכן את הכרטיס מסך? אני פשוט רוצה סאונד מעובד עם אפקטים...(להקליט משהו)
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נגן של iriver h320 מישהו יודע איפה יש פונט עברי למכשיר כזה... תודה רבה לכם!
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
לפני פחות מחודשיים, רכשתי אוזניות ATH-FC7 ואני נורא מאוכזב מהקנייה: *איכות קול מדהימה, כנ"ל לגביי הבאס. אבל אני רוצה לרגע שתיזכרו בכאב שגורמים ה-SR60 של גראדו, אז ה-FC7 לקחו את זה בצורה יותר קיצונית, ואני מרגיש כאילו דפקו לי פטיש באוזן אחרי שעה וחצי של שימוש :-X. ותאמינו לי שאז, לא ישנה לכם כמה איכות הקול טובה, אתם רק תחשבו על הכאב באוזניים. *חלק יחשיבו את ה-FC7 לאוזניות בגודל נורמלי שמתאימות לשימוש מחוץ לבית, אבל לי יש שער ארוך ונפוח, וברגע שאני שם את האוזניות אני נראה מאוד מוזר :alien:. בשבילי, הם פשוט גדולות מדי, ומושכות יותר מדי תשומת לב. שני החסרונות האלה פשוט עולים על היתרונות של ה-FC7 וגורמים לה להיות לא משתלמת. עכשיו אני מחפש לקנות אוזניות חדשות, בסביבות ה-60$…
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
הדגמים הם: 1. TOSHIBA 32WL66 http://www.home-entertainment.toshiba.co.uk/consumer/products.nsf/pages/lcdplasma-regza-32wl66?opendocument#specification 2. Sony KDL32P2530 מעבד Bravia Engine לעיבוד תמונה מושלמת יחס קונטרסט 1,300 : 1 Digital TV טיונר דיגיטלי מנגנון Live Colour Creation המגדיל את טווח הצבעים ב- 30% זמן תגובה :8MS בלבד מסך איכותי ברזולוציית WXGA עם 768 X1366 פיקסלים High Definition TV PIP הקפאת תמונה במצב טלוויזיה, תמונה בתוך תמונה במצב PC זווית צפייה178 מעלות בהירות מסך 420 CD/M2 טלטקסט Nicam מפענח ניקם סטראו מולטי סיסטם טיימר כיבויי מערכת דולבי וירטואל סאונד כתוביות לתחנות, דילוג בין תחנות קבועות 2 כניסת HDMI כניסת מחשב PC וכניסת קומפוננט 2 כניסות …
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
האוזניות הישנות שלי מתחילות לעשות רעשים ונפילות סאונד והמשדר כבר ממש ישן, בן 5 בערך... השימוש הוא בעיקר לטלוויזיה... אז אני צריך אוזיות חדשות, עדיף כאלה שתופסות את כל האוזן בפנים ולא רק יושבות על האוזן... התקציב הוא בערך 200 עדיף פחות, מה שאני ממש רוצה זה שיעתוף את כל האוזן בתוכה ושלא יהיה הפרעות בסאונד, לא חייב משדר דרך קירות אבל רצויי... ותודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לכם הצעות לנגני MP3 אמינים, הנפח לא חשוב כ"כ (העיקר שיהיה מעל 4 גיגה) לא חובה איפוד תקציב: בערך 200$ צרכים: ניגון מוזיקה סוללה שלא נגמרת אחרי 30 שניות וזה מה שהכי חשוב, וכמובן, שלא יהיה יקר מדי. עריכה: הכל נקנה בחו"ל אני טס לפלורידה בעוד חודש.
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
אני נמצא בחו"ל ... בינתיים אירגנתי לי מסך LCD ומחשב HTPC (לשימוש כאן !!) ..... עכשיו במסע חיפושים אחרי מערכת קולנוע ביתי (ברמה טובה .... אני לא אודיופיל/וידיאופיל .... ואין לי כוונות לרכוש בלו ריי בזמן הקרוב). מחיפוש בחנויות וכן משיטוט ברחבי האינטרנט היגעתי למסקנה שאולי מערכת SAMSUNG HT-TXQ120 תתאים לצרכי (סאונד, מגוון חיבורים) ...... אך לא היתה לי ממש הזדמנות לבדוק אותה לעומק מבחינת הביצועים. אם מישהו מכיר את המערכת הנ"ל באופן אישי (שמע וראה) ..... אודה על חוות דעת .... גם אשמח לשמוע על אלטרנטיבות. מחירה של המערכת הנ"ל כאן הוא כ - 2500 ש"ח תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
אני מחפש מסך ומערכת שישמשו אותי לטלוויזיה ואולי גם למחשב עכשיו, יש אפשרות למסכי FHD או שהם ממש יקרים לתקציב כזה? אשמח גם אם תוכלו להציע לי חנות לקנות בה. הציעו לי את המסך של HITACHI L42X01A 37" FHD ב8000 לעוד כמה ימים המבצע נמשך האם המסך הזה טוב? בלי פיקסלים שרופים? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום אנשים, אשמח להמלצות בענין כרטיס קול טוב לשמוש אודיו בעל אפשרות חיבור לפאנל הקדמי של המארז (אזניות ומיקרופון). כרגע יש לי כרטיס ג'וליה שאני מאד מרוצה מהסאונד אבל העובדה שהוא אינו מאפשר חיבור לפאנל הקידמי הופכת אותו לבלתי פונקציונאלי עבורי. תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בים פלסמה של טושיבה 42WP66 לבין LCD של טושיבה 42WL66. מישהו מוכן לפרט לי על היתרונות והחסרונות של כל אחד מהן? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות LCD 26 (בגלל שאין לי מקום ל32 . אני רוצה לקנות טלויזיה של GRTZE ב3200 (בחנות ) (זה כולל HD REDY ) או שאני יכול לקנות LG באותו מחיר באינטרנט ... (בזאפ ראיתי את זה ) עכשיו השאלה זה האם לקנות את הזאת בחנות שפחות טובה או את זאת באינטרנט ... (3200 שקל זה התקציב שלי ואני יודע שהמחירים ירדו אבל אין לי כח להמתין שהם ירדו...).
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=PMX70&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=531&aff=Zap〈=he# בעיקר לפעילות ספורטיבית , אשמח לשמוע דעות האם כדאי תודה.
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
Hi again. well i read alittle bit about the "new" firmware update the 1.27 after reading i downloaded the korean ver' and then to "general">>"lang'" and nothing i cant find "hebrew" there allmost all other kind of lang' but no hebrew i downloaded the update from the global site of iriver.com do u know how i can fix that? cuze i have lots of hebrew songs .. and still cant guess what i m choosing. Thanks Jacob
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי בבית אוזניות AT-AC7 (אם אני לא טועה בשם), שמבחינת איכות הקול הן מצויינות ואין לי צורך ביותר. הבעיה איתן, שאני משחק במשחק WOW המון שעות ברציפות והאוזניים מתחילים לכאוב בטירוף (הן נורא לוחצות, ומכאיבות אחרי זמן שימוש ממושך). זאת הסיבה שאני מחפש אוזניות חדשות, שמיועדות רק לזמן שבו אני אשחק ב-WOW. לא צריך אותן למוסיקה או כל דבר אחר... חשבתי על ה-Hd202 sennheiser, שעולים קרוב ל-230 שקלים. יש משהו טוב יותר בתקציב?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי בשעה טובה טלוויזית LCD לחדר, הטלויזיה מדגם Haier L32A9A הטלויזיה כוללת: * כניסת HDMI- אין כמובן תמיכה בFull HD *כניסת VGA + אודיו רציתי לשאול מה הדרך העדיפה לחבר את המחשב לטלויזיה על מנת לצפות בסרטים. ֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹ המחשב אינו חדש, אני משתמש בכרטיס קול On board ומעיץ גראפי ישן של Geforce 2, המחשב בכל זאת מכיל מעבד של AMD 2800. הכרטיס מסך מכיל רק יציאת VGA אחת, ולכן אני חושב על פתרון פשוט של פיצול היציאה לשתיים(http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=9970&Cat2Cat1ID=26&Cat2ID=34&aff=Zap〈=he) ולחבר יציאה אחת למסך המחשב ואת היציאה השניה למסך הטלויזיה, השאלה ה…
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם!, אני חדש פה ולא מבין ממש!. אני צריך מדריך לדעת איך להרכיב רדיו דיסק של רכב במחשב!(כמובן בבקשה!). אני חייב במדריך פירוט של תמונות והסבר כמו שצריך!!!!!! אז תנו לחבר חדש את המקסיסום בתודה omfir
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
ערב טוב, אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה ואחד עם איכות הקלטה כזו שאם אעלה את הסרטון לאחר מכן לצפייה מידית באינטרנט האיכות תהה גבוהה. מישהו יכול אולי להמליץ לי על כרטיס מספיק טוב, במחיר אטרקטיבי, ובדרך גם להסביר על תהליך ההתקן ומהן הדרישות הנלוות? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי סאב פאסבי ואני צריך להוסיף לו הגברה משלו לפני שאני מתחבר לרסיבר צריך רעיונות ..הצעות ..או תרשים של מגבר הספק כל דבר שיכול לעזור תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-