אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , אני רוצה לקנות מסך LCD של 26'' וחשבתי ללכת על המסך היפייפה של סמסונג http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=413346 רצוני לדעת מה דעתכם על המסך הזה ? ועוד שאלה איך אני יכול לדעת איזה מתלה מתאים הLCD הזאת ? הבנתי שיש כמה סוגים של מתלים עם מקומות אחרים בחורים שלהם . . . עזרהההה , תודה מראש. . . לירן .
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום לכם. לאחרונה צץ בי רצון עז לקנות מערכת קולנוע ביתי קטנה, חמודה וצנועה לחדרי הקט. מצד אחד אני לא רוצה לקנות מערכת בזבזנית ומוגזמת בגלל שאין לי צורך בכזאת. זה בסך-הכל לחדר שלי. וחוץ מזה יש לנו מרתף מערכת רצינית יותר עם טלויזיה 43 אינץ' של טושיבה ולי בחדר יש טלויזית 21 אינץ' חדשה אך עלומת שם ופשוטה. (Metz ועלומת שם זה כמעט אותו דבר) ראיתי את שתי נמערכות האלו: ראשונה: http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=242&cat=4 שניה: http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=922&cat=4 ורציתי לשאול אם המחיר נראה לכם הגיוני\סביר? איזו מערכת יותר טובה? אם הם בכלל טובות... ואם אני יכול להשיג משהו יותר טוב במחיר הזה ואף פחות. אני מוכן להשקיע בין 2000 ל3000 שקלים חדשים …
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר להשתמש zen media center בתור כונן נייד שאפשר להעביר עליו דברים חוץ ממוזיקה וסרטים????
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת רמקולים - 2 קדמיים, 2 אחוריים, סנטר וסאב - genius sw5.1. החיבור של המערכת לכרטיס הקול הוא כבל אדיו כאשר בצד החיבור למחשב יש שלושה פינים לחיבור- אחד של שני הקדמיים אחד של שני האחוריים ואחד של הסנטר והסאב. במחשב שלי יש שלוש כניסות ירוקה כחולה ואדומה אבל רק הירוקה מגיבה כשמחברים אליה משהו, ככה שאני צריך לבחור לשמוע רק עם אחד מהפינים. רציתי לדעת אם יש איזשהו כבל שמרכז את שלושת הפינים לאחד ככה שאוכל לחברם למחשב דרך הכניסה היחידה שעובדת אצלי... תודה מראש. ??? נ.ב http://www.geniusnet.com.tw/product/product-1.asp?pdtno=164 יש פירוט בלינק כולל סוג הכבל במדויק
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אתמול ביקשתי עזרה מאיזה מישהו שמבין במחשבים איך לתקן לאגים מסויימים במשחקי מחשב. הוא המליץ לי להסיר את הדרייבר של הכרטיס קול (Realtek) ואז גם להסיר את ה- nVidia drivers ולהתקין nForce_6.53_WinXP2K_english.exe אבל ברגע שהתקנתי את זה זה לא כולל audio driver אז בנוסף הורדתי nForce_audio_4.57_winxp2k.zip ועכשיו זה פותח לי קבצים ולא קובץ התקנה... נאמר לי שאני צריך להתקין את זה ידנית דרך ה-device manager ואין לי מושג איך אני עושה את זה דרך שם.... תודה לעוזרים. אם יש לכם רעיון או משהו אל תתביישו ופרסמו. אם מישהו יכול אפילו לעזור לי לחזור למצב הקודם לפני שהתחלתי את השטויות הללו אני אודה לו מאוד.
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
היי חברים, מישהו יודע להגיד לי היכן ניתן לרכוש את הראש שמתאים לשקע הישראלי? (לרכוש בארץ, לא להזמין מחו"ל - היצרן מסתבר שישראלי אבל לא הצלחתי ליצור איתו קשר) לתקע (שנאי) של השילד יש מן מסילה כזאת שאפשר לחבר אליה ראשים שונים (עם תקעים שונים) ומשום מה קיבלתי אחד בלי ראש בכלל, ככה שגם מתאם מתקע אמריקאי לישראלי לא יעזור, צריך את הראש עצמו. תודה
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב עם כרטיס מסך 8600 GT ולחבר דרך DVI אחד מגבר ק"ב דרך DVI שני מסך מחשב ודרך SVIDEO טלויזיה .שאלתי היא האם כול החיבורים יכולים לעבוד במקביל כאשר אני מעוניין לשלוט על המחשב בעזרת שלט מדיה סנטר של מיקרוסופט
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
יש לכם המלצה על איזה רמקולים בסכום 1500 שקל שיחלפו את הATP 3 ? וגם כרטיס קול נורמלי שיביא את סיא האיכות במחיר לא יקר מדיי אבל לא יודע מה דווח המחירים ........
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס קול חיצוני שאוכל להקליט איתו מוזיקה צריך שיהיו לו כניסות דיגיטאליות וכניסות אנאלוגיות שיוכל לעבוד עם תוכנת קיו בייס ובנוסף שיוכל להתחבר למחשב נייד ללא בעיות תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אהלן, יש לי ממיר של HOT שמחובר למסך DELL 2007FP. החיבור הוא חיבור COMPOSITE רגיל. בעל שני חיבורי AUDIO נוספים (L+R) איך אפשר לחבר את החיבורים האלה למחשב\לרמקולים? האם ישנו מתאם בין החיבורים האלו לחיבור אחד שמתאים ליציאת AUDIO במחשב? פתרונות ועצות בבקשה
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
רכשתי את הרמקולים עקב ההמלצות החמות.... אך איני יודע מה עדיף? לתלות אותם על הקיר או לשים אותם על סטנדים מתאימים(כמה עולים כאלה??) ועוד שאלה איך אני מגשר דרך המחשב לLCD מבלי רסירבר????? תודה....
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
בעיקרון אני בודקת בשביל חברה שלי, שרוצה להקליט מוזיקה בבית. הקלטות מקצועיות מאוד היא כבר תלך לעשות באולפן, היא מחפשת כרטיס שיתן לה איכות מעולה בבית, אבל לא חייב להיות כרטיס אולפנים. המליצו לה על infrasonic amon ב1,100 שקל. אמרתי לה שלפני שהיא קונה, אנסה לברר לה אם מנסים למכור לה כרטיס הגיוני או לא, כי היא באמת לא משופעת בכסף. אז מה אתם אומרים והאם יש המלצות אחרות?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי HTPC כאשר השימושים שלו יהיו צפייה בסרטי HD בעיקר,ואני הולך לחבר אותו לפלזמה 42 בסלון ויש לי כמה שאלות: 1 איך אני מגדיר שכל פעם שאני מדלים את המחשב אני ישר אראה אותו על הפלזמה מבלי להתעסק בהגדרות כל הזמן ? (יש לי כרטיס מסך HD2600XT). 2 איזה תוכנות הייתם ממליצים לי להתקין,למשל איזה חבילת קודקים ותוכנות שיפתחו לי תרגומים אוטומטי (אני מתכוון לתרגומים שבאים בקובץ נפרד). 3 המערכת הפעלה שלי היא ויסטה אולטמייט - על איזה תוכנת מדיה הייתם ממליצים לי ? ואיך אני מקנפג אותה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אז ככה, אנחנו מחפשים לקנות טלויזית LCD גדולה לסלון. הגודל המתאים הוא 42". שימושים: 70% הוט 30% DVD אני יודע שבשביל כבלים עדיף פלזמה אבל אני די מעדיף LCD מכיוון שיכול להיות שבעתיד אני אקנה HTPC. בכל אופן אני מעדיף LCD למרות שגם המלצות לפלזמות יתקבלו בברכה. תקציב: שבעת אלפים - שמונת אלפים שקל. ---------------- Now playing: The Velvet Underground - All Tomorrow's Parties via FoxyTunes
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני ממש קרוב לרכישה של מסך 42 ואני מתלבט בין 2 מסכי LCD: הראשון זה toshiba 3500a http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JW42A3500 השני זה lg lc43 http://www.hye.co.il/catalog/product_de ... keySearch= אני אשמח לקבל חוות דעת על המסכים האלו או המלצות למסכים עדיפים בטווח המחירים של 6000-7000 ש"ח .
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אז ככה... הכול התחיל מזה שיום אחד הדלקתי את המחשב והוונדואוס לא רצה לעלות לי, הוא היה מגיע לרגע שבוא נכנס לשולחן העבודה, ואז עושה הפעלה מחדש... החלטתי לעשות פורמט... לאחר הפירמוט, התקנתי את דיסק האינטל שלי, הכול הותקן בהצלחה מלבד ההאודי. לאחרק מכן נסיתי להתקין דרייברים מהאינטרנט, מצאתי אחד מתאים, ההתקנה הסתיימה בהצלחה, אך הקול היה ללא שיפור... אינני יכול לשמוע שופם צליל מהמחשב, וכאשר אני מדליק שיר, אז המדיאה פלייר כותב לי שגיאה : Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There might not be a sound device installed on your computer, it might be in use by another program, or it might not be functioning properly. חשבתי …
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
כבתמונה הזאת זה לנגן mp3\mp4 שאני עתיד לקנות (כנראה meizo m6 8gb) תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס שישמש אותי ל: 1. להמיר את כל קלטות הוידאו למחשב באיכות טובה !! 2. כרטיס שבו אוכל לצפות דרך המחשב בטלוויזיה. האם יש חשיבות לכרטיס המסך שמותקן במחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
קודם כל, אני לא יודע אם תחום ההתעסקות של הפורום מכסה את הנושא הזה או לא, פשוט לא מצאתי פורום יותר מתאים. אם מקומה של השאלה הזו אינו בפורום פשוט תמחקו... אז ככה, אני רוצה לקנות DVD מקליט, וצריך המלצות. אין לי מושג ירוק בתחום - מה טווח המחירים, מה מציעים המכשירים השונים, מה ההבדלים, ככה שאני לא יכול להיג לכם מה הדרישות שלי. אני רק רוצה לדעת מה האפשרויות, ומה מומלץ
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני נמצא בארה"ב ומחפש נגן עד 250 דולר אין העדפה מיוחדת תודה
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום! ההורים שלי טסים לתיאלנד שבוע הבא ואני רוצה שהם יקנו לי נגן...אז דבר ראשון אני רוצה לדעת אם זול שמה? עכשיו בקשר לנגן עצמו...אני רוצה לקנות נגד בסביבות ה10GB ראיתי את זה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372000 איך הוא?יש למישהו מגן יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי עכשיו כרטיס קול ExtremeMusic ואני רוצה לשדרג את מערכת הסאונד של המחשב. יש לי כרגע Creative Inspire 5200 ו Sennheiser HD 202 שקניתי לפני כמה שנים. השימוש שלי באוזניות וברמקולים הוא גם למוסיקה וסרטים אבל עם דגש למשחקים, יש לי סיבה להשקיע ולקנות אוזניות או רמקולים בתקציב הנ"ל או שאם תקציב כזה אני לא ארגיש בהבדל בין זה למה שיש לי? (אני בעיקר מעוניין בהצעות להחלפת הרמקולים שאני דיי שונא את הבאסים שלהם) תודה מראש, אלמוג.
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
היי , קיבלתי הקלטה של מרצה .כל משך זמן ההקלטה ישנו רעש קבוע תששששששש כזה . כיצד אני מעיף את הרעש המרגיז הזה ? בברכה יגאל.
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
היי לכולם, אני רוצה לחבר את הכרטיס קול לרסיבר דרך SPDIF. לכרטיסי קול החדשים של קריאטיב החצופים הקטנים זורקים לי מודולי הרחבה.. מישהו יודע איפה ניתן לרכוש את החרטא הזה ? http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=16&product=1780 תודה
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-