עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. תודה מראש (:

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  2. Started by Bar1234,

חברים.... מישהו יודע מה אפשר לעשות אם יציאות סאונד של מכשיר די וי די...?? אולי לחבר אותם למחשב דרך כרטיס קול או דרך חיבור כלשהו....?? יש לי לוח אם MSI P4MAM-V תודה לכל מי שעוזר........

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  3. Started by Andy,

יש לכם הצעות לנגני MP3 אמינים, הנפח לא חשוב כ"כ (העיקר שיהיה מעל 4 גיגה) לא חובה איפוד תקציב: בערך 200$ צרכים: ניגון מוזיקה סוללה שלא נגמרת אחרי 30 שניות וזה מה שהכי חשוב, וכמובן, שלא יהיה יקר מדי. עריכה: הכל נקנה בחו"ל אני טס לפלורידה בעוד חודש.

4. הראשון: X-Fi Elite Pro http://asia.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=14064 השני: X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series http://asia.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=16559&listby= מה ההבדלים בין שניהם? הצורך שלי הוא צפייה ב DVD 5.1, HD, עריכות חצי מקצועיות של קריינות, ובנוסף ישמש אותי הכרטיס קול ממש כמו רסיבר (בגלל זה גם היה חשוב לי הקופסא החיצונית והשלט הרחוק כי אני גם צופה בטלויזיה דרך המסך של המחשב).

5. Started by Hitman_47,

אני יודע שזה לא הכי קשור אבל בבקשה תעזרו לי .... יש לי נגן Ipod והוא ניתקע באמצע שיר לא שומעים כלום הבטריה מלאה והנגן עדין לא מגיב כל פעולה שאני מנסה לעשות הנגן לא מגיב יש איזה שהוא כפתור ריסט או איזה שהיא אפשרות אחרת לעשות איתו משהו תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  6. אני מחפש מסך ומערכת שישמשו אותי לטלוויזיה ואולי גם למחשב עכשיו, יש אפשרות למסכי FHD או שהם ממש יקרים לתקציב כזה? אשמח גם אם תוכלו להציע לי חנות לקנות בה. הציעו לי את המסך של HITACHI L42X01A 37" FHD ב8000 לעוד כמה ימים המבצע נמשך האם המסך הזה טוב? בלי פיקסלים שרופים? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  7. יש כלכך הרבה דגמים בשוק, וביחס ישר כלכך הרבה רמאים, רציתי לדעת על טלוויזיה מומלצת, אתם תגידו LCD או פלזמה, ואני אשמח לדעת האם יש צורך נFHD או ש HDR מספיק. אה כן, וגם על חנות מומלצת עם תנאי תשלום ואחריות טובים. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  8. Started by tuka,

כל הרמקולים מחוברים ועובדים, אבל כשאני מגדיר 2 ביחד (שמאלי אחורי וימני אחורי) רק אחד מהם עובד. אני כמעט בטוח שהבעיה היא בתוכנה שלי, Realtek HD Audio שבאה עם P35-DS3L (וכבר עידכנתי אותה עד הסוף) הנה תמונה להמחשה, 2 החיבורים מוגדרים על רמקולים אחוריים, אבל רק אחד מהם עובד. אני נואש לגמרי, עשיתי כל מה שאני יודע והבעיה עדיין שם. תודה ענקית לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  9. Started by udi,

שלום לכולם אני רוצה להתקין רמקולים באחר נפרד אשר מתחברים למחשב בכל טכנולוגיה שהיא ללא חוטים הכוונה שבחדר אחד יהיה רמקולים ובחדר הסמוך המחשב ישב עם הציוד שלו וכדי לחסוך שאלות במחשב עכשיו יש רמקולים אני פשוט מנסה לחסוך בחדר השני מערכת סטריאו במקום לקנות IPOD ואת הרמקולים שלו אני חושב שיהיה יותר זול לקנות רמקולים שיתחברו למחשב מרחוק בתודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  10. Started by desert,

מחקתי את ה FLASH בטעות ,ואני לא מצליח לעשות לו RECOVER עם התוכנה המצורפת כי היא בעייתית , הוא נכבה ונדלק לי. אני צריך תוכנה אחרת , מישהו? http://www.extras4u.com/driver/ זה הנגן השחור. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  11. Started by tk4,

עד עכשיו הכרטיס היה מחובר בDVI למחשב... לקחתי אותו לטלויזיה וחיברתי אותו בחיבור COMPONENT... אבל הטלויזיה לא הציגה שום דבר... יש מצב שצריך להגדיר לפני משהו? דרך אגב אמרו לי שאפשרי לחבר את הקומפוננט בעזרת כבלי RCA רגילים זתומרת שלושה רגילים של 2 סאונג ו1 תמונה לחבר את שלושתם בצורה של קומפוננט וזה יעבוד... יכול להיות שזאת הבעיה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  12. שלום אנשים, נתקלתי בבעיה של אי הצגת תמונות הסרטים בתיקיות (עד עכשיו קבצי הוידאו שלי הוצגו בתמונה - התמונה הראשונה של תוכן הסרט) כעת ובמקום זאת מוצג סוג הקובץ עם אייקון מתאים למרות שהדרות התיקייה אמורות להציג את התמונות. האם למישהו יש מושג כיצד ניתן לפתור את הבעיה על מנת לשוב ולראות את התמונות? אני משתמש במדיה פלייר 11 ובנרו 8 עד כה הצלחתי לראות את התמונות של הקבצים הקבועים להפעלה באמצעות המדיה פלייר. התופעה התחילה לאחר הסרת נרו. ניסיתי להסיר את המדיה פלייר ולהתקין מחדש כך גם לבי הנרו אך הבעיה לא נפתרה. אשמח מאד אם מישהו יודע כיצד ניתן לפתור את הבעיה תודה.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  13. Started by ob,

האם זה אפשרי לחבר מגבר לAudigy 4 Pro ? מישהו יכול לכוון אןתי לאתר עם עזרה לגבי הכרטיס הזה ?

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  14. חשוב שיהיה כסוף ומאתר אינטרנט אמין.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  15. Started by phily,

שלום לכולם. האם שווה לדעתכם להוציא 400-500 על ה-ATP3 של אלטק לנסינג? אני מחפש מע' 2.1 איכותית לשמיעת מוסיקה בלבד. תודה מראש.

16. חברים שלום יש לי מערכת קולנוע בחדר כאשר הרסיבר הוא YAMHA דגם RXV361 המגבר עוצמתי אך ישנה בעיה בינו לבין הכרטיס המובנה שלי, אז כך שאני מנגן דיסק רגיל מהDVD או מעביר ברסיבר למצב של טלוויזיה אני שומע חזק, כאשר אני עובר ליציאת המחשב הסאונד צונח, כל הווליום במחשב על 100%, אני משתמש בלוח אם של GIGABYTE דגם GA-MA790FX-DS5 ומשום מה הכרטיס לא מספיק מספק עוצמה, הייתי רוצה המלצה על כרטיס חזק... בתודה מראש לעוזרים נאור

17. יש משהו כזה

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  18. טוב, היתגלגל לידי דיסק קשיח (של מחשב נייד) וחשבתי לעשות ממנו דיסק נייד (או בקיצור, נידפק לי הנייד והדיסק שרד).ואז באה המחשבה "למה רק דיסק נייד אם אפשר לעשות ממנו יותר, נניח נגן MP3 או מציג ווידאו"... לעניין, מישהו מכם בטוח מכיר/ראה איזה נגן כזה או אחר אשר מוכרים אותו ללא הדיסק. לא? אז אני הכתובת... המלצות, טענות ודעות קדומות, גילי

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  19. Started by Godmoney,

אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל אני מחפש פתרון בנרות. יש לי את ה DVD של Hyundai3899. הורדתי את הקובץ heb-mtk-vertex-fix כדי לשדרג את המכשיר שיוכל לקרוא כתוביות בעברית כמו שצריך. לאחר השדרוג המכשיר הפסיק לקרוא דיסקים וכל דיסק שאני מכניס הוא פשוט עושה Loading ואז No Disc. מישהו יודע איך אני פותר את הדבר הארור הזה?!

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  20. שלום אני מתכנון לירכוש את ה‏Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional‎ שבוע הבא.... ולפני זה רציתי לשמוע מה דעתכם על הכרטיס........ אני צריך כרטיס למוסיקה משחקים וסרטים ושיהיה טוב בכולם ולי המליצו עליו בחנות לי ביתי..... האם ההמלצה נכונה? הרמקולים שלי הם logitech z-5500 קראתי בפורום שיש לקריאטיב חסרונות....? מהם..? ואלי יש משהו יותר מתשלם בסביביות ה800.....? תודה רבה ...

21. היי לכולם, אני רוצה לחבר את הכרטיס קול לרסיבר דרך SPDIF. לכרטיסי קול החדשים של קריאטיב החצופים הקטנים זורקים לי מודולי הרחבה.. מישהו יודע איפה ניתן לרכוש את החרטא הזה ? http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=16&product=1780 תודה

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  22. Started by rafi_d,

אני מנסה להפעיל שתי פונקציות שמתועדות בחוברת ללא הצלחה - * PIP - האופציה מופיעה בתפריט אך מאופררת * מצב כיוון גודל אוטומטי (Auto-size ) - פונקציה חביבה שאמורה להגדיל אוטומטית את התמונה ל9X16 כנראה בהתחשב בפסים השחורים סביבה (מקרים בהם יש סרט מוקרן-מוקטן, כנראה) למישהו יש אותה ויודע מה עושים לתפעול של אלו ?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  23. Started by hackermeir,

אני רוצה לבנות מחשב HTPC והייתי רוצה שהוא יעבוד כמו ב- YES MAX: שיהיה מסוגל להקליט 2 ערוצים במקביל. יכולת להפסיק באמצא תוכנית בשידור חי ולהמשיך אותה אחר כך. שיקודד אותם בצורה טובה למחשב. אני לא בטוח אם יש כרטיס כזה אז תגידו מה אפשר לעשות. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  24. Started by shimon16,

שלום, גיבשתי מספר המלצות מהפורום לגבי מסכי Lcd בסכום מסוים. LG 32LC2 LG L3200A MAG RX326 SAMSUNG LA32R51B משהו יכול להמליץ על אחד מהם יותר מהשני על סמך הנתונים (אני לא מבין בזה כלום) או שאפילו על סמך נסיון אישי מי מהמסכים יותר טוב תודה מראש

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  25. Started by combody,

יש לי תקציב של עד 1350 שקל לנגן עכשיו יש מלא אפשרויות ואני לא יודע במה לבחור ותאמת אני גם לא ממש מבין בזה ראיתי את המגה פוסט על האמפי3 אבל לא הבנתי כלום הכל באנגלית.... אז מה אתה מצעים לי לקנות...וחשוב לי שיהיה בנגן רדיו ושהתמוך בעברית ושיהיה כמובן מבוסס הראד דיסק

• 0 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים