עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by TaLTooL17,

אפשר לחבר רק 2 רמקולים קדמיים או 2 קדמיים וסנטר +הסאב בלי לחבר את שאר הרמקולים ?

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  2. Started by WhiteLen,

אני יודע שטלויזיה היא לא בדיוק קולנוע ביתי אבל לא מצאתי פורום אחר מתאים יותר. :s05: אני בעיקר רואה שידורי טלויזיה רגילים או מחבר אותה למחשב אז חשבתי לקנות טלויזיה רגילה ולא LCD או פלזמה שמצטיינים ב DVD אבל פחות בשידור אנלוגי. הדבר שהכי חשוב לי הוא איכות תמונה, הגודל / סאונד / מחיר פחות חשוב. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  3. יש לי archos 80 gb וכנראה שחסרים לו דרייברים ניסיתי להכנס לאתר התוכנה וכל מה שיש שם לא עוזר לי אני חייב מישהו שיש לו את התוכנה ויודע איך לעבוד איתה בבקשה זה דחוף תודה מראש אלעד

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  4. לפני פחות מחודשיים, רכשתי אוזניות ATH-FC7 ואני נורא מאוכזב מהקנייה: *איכות קול מדהימה, כנ"ל לגביי הבאס. אבל אני רוצה לרגע שתיזכרו בכאב שגורמים ה-SR60 של גראדו, אז ה-FC7 לקחו את זה בצורה יותר קיצונית, ואני מרגיש כאילו דפקו לי פטיש באוזן אחרי שעה וחצי של שימוש :-X. ותאמינו לי שאז, לא ישנה לכם כמה איכות הקול טובה, אתם רק תחשבו על הכאב באוזניים. *חלק יחשיבו את ה-FC7 לאוזניות בגודל נורמלי שמתאימות לשימוש מחוץ לבית, אבל לי יש שער ארוך ונפוח, וברגע שאני שם את האוזניות אני נראה מאוד מוזר :alien:. בשבילי, הם פשוט גדולות מדי, ומושכות יותר מדי תשומת לב. שני החסרונות האלה פשוט עולים על היתרונות של ה-FC7 וגורמים לה להיות לא משתלמת. עכשיו אני מחפש לקנות אוזניות חדשות, בסביבות ה-60$…

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  5. Started by idoleff,

שלום, יש לי מכשיר איריבר אייץ 10 ועד היום לא היו איתו בעיות. היום ניסיתי לסנכרן איתו מוזיקה אך לצערי הסנכרון נעצר באמצע... עכשיו כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו הוא נותן לי הודעה של PLEASE WAIT SYSTEM INITIALIZING... יש משהו לעשות עם זה? זה ממש דחוף למחר בבוקר... תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  6. אני לא יודע אם אפשר לשאול פה אבל תיכף נראה אני צריך המלצה לרמקולים לא למחשב אלא למגבר יענו רמקולים רגילים לפי מה שראיתי בה בשיראל כמו תמיד עולה המון כסף אח שלי עוד חודשיים טס לקנדה כדאי לחכות ולהגיד לי שישלח לי משם משו טוב ? או שיש משו נורמאלי ויותר בתקציב הזה בכול מקרה אני צריך לחכות שהוא יטוס לקנדה ואז אני אקח לו תמגבר .... חחחח

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  7. Started by xtaz84,

שלום לכולם, אני מחפש בנרות מגבר נייד לאוזניות. מישהו יודע איפה אפשר לרכוש בארץ?

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  8. מחפש אוזניות עד 150 שח אם מיקרופון המלצות? אחרי חיפושים רבים הגעתי להרבה תוצאות אבל אני לא יודע מה עדיף תנו לי המלצות בבבבקשה עדיף אוזניות שמנות,[

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  9. Started by omfir,

שלום לכולם!, אני חדש פה ולא מבין ממש!. אני צריך מדריך לדעת איך להרכיב רדיו דיסק של רכב במחשב!(כמובן בבקשה!). אני חייב במדריך פירוט של תמונות והסבר כמו שצריך!!!!!! אז תנו לחבר חדש את המקסיסום בתודה omfir

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  10. http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=PMX70&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=531&aff=Zap〈=he# בעיקר לפעילות ספורטיבית , אשמח לשמוע דעות האם כדאי תודה.

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  11. Started by tal_m9,

מה ההבדל בין 3 לוחות הקול של Creative? כולם 7.1 ערוצים, 96khz ו 24 bit. Live 7.1 24BitוCreative Audigy ValueוCreative Audigy SEוCreative מה ההבדל? מה לקנות?

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  12. Started by yossi541,

יש לי ממיר של הוט שבחיבור דרך האנטנה אני רואה ומקליט מצויין(כרטיס טלויזיה) אך הבעיה בחיבור אנטנה שאני מקבל רק את התחנות הרגילות ללא התחנות של הדיגיטלי. בכדי לצפות מהממיר ממש, אני צריך להתחבר דרך AV אבל אז יש הפרעות וגלים בתמונה. האם זה קשור לאיכות הכבלים(rca)? המרחק 5 מטר. אם אחליף לכבלים מסויימים, האם אקבל שיפור?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  13. Started by MetalHead,

מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי. לא מזמן הייתה לי בעיה קטנה עם הרג'יסטרי, והכנסתי שחזור די חדש שהיה לי. אחרי השחזור נעלמו לי כל התקני הקול. אחרי שהתקנתי אותם מחדש, משום מה הMIDI DEVICE היחיד שיש לי הוא MICROSOFT GS WAVETABLE. אני עובד הרבה עם Guitar Pro, וההתקן הזה מפיק צלילים ממש לא נעימים בלשון המעטה. אני לא זוכר את שם ההתקן שהיה לי לפני הבעיה, והייתי רוצה לדעת מה אתם ממליצים לעשות? בתודה, יניב.

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  14. Started by hackermeir,

הדגמים הם: 1. TOSHIBA 32WL66 http://www.home-entertainment.toshiba.co.uk/consumer/products.nsf/pages/lcdplasma-regza-32wl66?opendocument#specification 2. Sony KDL32P2530 מעבד Bravia Engine לעיבוד תמונה מושלמת יחס קונטרסט 1,300 : 1 Digital TV טיונר דיגיטלי מנגנון Live Colour Creation המגדיל את טווח הצבעים ב- 30% זמן תגובה :8MS בלבד מסך איכותי ברזולוציית WXGA עם 768 X1366 פיקסלים High Definition TV PIP הקפאת תמונה במצב טלוויזיה, תמונה בתוך תמונה במצב PC זווית צפייה178 מעלות בהירות מסך 420 CD/M2 טלטקסט Nicam מפענח ניקם סטראו מולטי סיסטם טיימר כיבויי מערכת דולבי וירטואל סאונד כתוביות לתחנות, דילוג בין תחנות קבועות 2 כניסת HDMI כניסת מחשב PC וכניסת קומפוננט 2 כניסות …

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  15. מפרט שלי P42800 גיגה זיכרונות כרטיס מסך 6800GT לוח GIGABYTE של SIS?

16. Started by idani1983,

אני נמצא בארה"ב ומחפש נגן עד 250 דולר אין העדפה מיוחדת תודה

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  17. Started by FoxHounder,

אני קונה אוזניות icemat siberia מה עדיף שחור או לבן?

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  18. יש לי סאב פאסבי ואני צריך להוסיף לו הגברה משלו לפני שאני מתחבר לרסיבר צריך רעיונות ..הצעות ..או תרשים של מגבר הספק כל דבר שיכול לעזור תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  19. Started by pavel19,

אם אני רוצה לחבר מערכת רמקולים 5.1 נגיד של לוג'יטק x 530 אני צריך לקנות כרטיס קול חזק או שאפילו מספיק לי כרטיס קול און בוארד ? תודה

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  20. אני משתמש כרגע בכרטיס קול של קרייטיב, האוודיג'י הראשון הראשון שיצא אני חשב, נקרא AUDIGY PLATINIUM EX חשבתי שאולי כדאי להשקיע בכרטיס קול מהסדרה החדשה של קרייטיב שהם ה X-FI וכל השאר, אני משתמש בכרטיס בעיקר למוסיקה וגם למשחקים... יהיה איזשהו הבדל משמעותי מורגש אם אני יקנה את הכרטיס הזה לתחום המשחקים והמוסיקה? ההבדל יהיה כמו ההבדל בין אוודיג'י לבין כרטיס קול מובנה? דרך אגב אני משתמש ברמקולים של לוגיטק דגם Z5500

21. Started by musari,

לכל המבינים בנושה ההקלטות איך אני יכול להקליט את עצמי ושבהקלטה יצאו האפקטים כמו שירותים או אודיטריום או זאוס...ניסיתי להקליט הפעלתי את האפקטים אבל אחרי ההקלטה אני מוריד את האפקטים וזה נישמע קול נורמלי ללא האפקטים....

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  22. שלום לכולם. אני מחפש חנויות שמציגות מערכות רמקולים למחשב (ספציפית 2.1), באיזור המרכז. אשמח לקבל את עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  23. Started by skot,

שלום אני רוצה המצלה לLCD 42 אינטש שיהיה FULL HD

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  24. Started by ilay22,

מחפש מכשיר שיודע לקרוא DIVX, ורצוי כמה שיותר פורמטים של מחשב. יש מכשירים שיודעים לקרוא סרט מ USB?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  25. Started by asilbob,

אני רוצה לקנות תאוזניות 202 בהתחלה חשבתי על KSC75 אבל בסוף אני הולך על הHD202 מה אתם אומרים ?

דיונים חדשים בפורומים