אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
התוכנית המקורית שלי היתה לקנות משהו סביר יותר ב200 פאונד (אני גר בבריטניה) אבל אחרי כמה הוצאות לא מתוכננות (מיסו אותי ביתר ואלוהים יודע מתי אני אראה את הכסף בחזרה) החלטתי ללכת על סידור קצת יותר פשוט כרגע ולקנות solo6c בשביל התחלה ואחרי זה נראה. למיטב הבנתי יש דור ישן וחדש, ההבדל במחיר ביניהם די משמעותי,90 פאונד מול 120, האם יש הבדל ממשי בחומרת הרמקולים שמצדיק הפרש של 30 אחוז?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי טלוויזית LCD של SAMSUNG מדגם la32c450e1. בטלוויזיה הנ"ל יש יציאת USB שדרכה אפשר לראות סרטים מDOK. אני מעביר את הסרט ואת הכתוביות (SRT) שלו לDOK ומחבר לטלוויזיה. עד כאן הכל טוב ויפה ואני רואה את הכתוביות מוצגות על המסך עם הסרט. אך שמתי לב שהכתוביות ממש קטנות, אז חיפשתי בהגדרות ומצאתי אפשרות להגדיל תכתוביות והגדרתי על הכי גדול. עם זאת, אני עדיין מתאמץ כדי לראות את הכתוביות בטלוויזיה. האם יש אפשרות להגדיל את הכתוביות באמצעות תוכנה כלשהי? או שגם אם אני יגדיר במחשב את הכתוביות על גודל 100 הטלוויזיה תשנה את זה לגדלים שהיא מכירה? האם יש עדכון קושחה שיכול להגדיל את הכתוביות? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות בעיקר עבור מוזיקה וגיימינג בתקציב של עד 200 שקל , יש עדיפות לחברה: Sennheiser אבל חברה נוספת אחרת תתקבל בברכה, ראיתי באתרים מסוימים את האוזניות האלה http://www.senncom.com/comm/icm_eng.nsf/root/05349 אבל אני לא בטוח אם הם יתאימו לי מבחינת איכות הסאונד והגודל של האוזניה שלא תציק. [br]פורסם בתאריך: 29.03.2009 בשעה 20:09:24 בבקשה תגיבו לי בנושא , זה ממש דחוף אני הולך לחנות ביום שלישי בבוקר
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
Hi, I'm currently in the U.S and i want to find a good solution for connecting the laptop to the receiver or to 7.1 speakers. So far I found the best solution in my opinion, External sound card. Is someone here have experience with it? or can recommend a good one? or just other solution will be good? THANKS!!!
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
ברצוני לחבר מסך טלויזיה למחשב, עכשיו לפי מה שהבנתי אני צריך כבל שבצד אחד יש את האדום צהוב לבן הרגילים שמתחברים לטלויזיה ובצד השני חיבור לכרטיס מסך, יש לי GeForce 8800 של NVIDIA, ולפי מה שהבנתי החיבור לכל כרטיס מסך הוא שונה (מבחינת מספר הפינים, הבנתי שיש כאלה עם 4 ויש כאלה עם 7) ורצתי לדעת איזה מהם אני צריך על מנת לחבר את המחשב לטלויזיה... עריכה: אני ממש אשמח אם בנוסף לתשובה לגבי הכבל אם תתנו לי לינק למקום ממנו אני אוכל להזמין את הכבל שאלה נוספת שיש לי- אם אני מחבר את המחשב לטלויזיה בצורה שאמרתי, ברגע החיבור המסך והרמקולים של המחשב יכבו או שהם ימשיכו לפעול במקביל ואני אאלץ לכבות אותם לבד? המון תודה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אז ככה,אני רוצה לחבר אוזניות למחשב,בלוח אם שלי (965p-dq6 ) יש שתי אפשרויות,האחת מאחור והשניה מקדימה. משום מה המחשב לא מצליח לזהות בחיבור בקדמי.באחורי אין שום בעיה. ניסיתי דרך ההגדרות של הלוח אם (מעודכנים כמובן) ושום דבר לא עזר.פתחתי את המחשב לראות האם פישלו בהרכבה שלו ולא חיברו את הכניסה הקדמית ולא ראיתי משהו מיוחד עריכה:אוקיי הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
לא מצליח לראות אף קובץ ווידאו והתקנתי תKLITE הכי החדש ועדיין אני לא רואה שום קובץ ווידאו אני רואה שחור ושומע סאוונד
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
האוזניות הם Steelseries siberia שעלו לי בערך 420 שקל כשרכשתי אותם לפני מעל לשנה, האחריות נגמרה ואחרי די הרבה זמן שלא השתמשתי אני מחבר אותם ושומע רק באחת.. כמובן שבדקתי בדריבר ובעוד מחשבים ומכשירים - סופית אוזניה אחת נדפקה, פניתי לאיש שמחזיק חנות פרטית אמר שאין טעם לתקן אותם מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
The price is about 500NIS, we already have speakers, just the radio itself... Thnx !
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי, אני מחפש פיתרון אלגנטי להחלפה בין רמקולים לבין אוזניות, משהו בסגנון מפסק עם שני חיבורים שאוכל לבחור איזה מהם יהיה פעיל על ידי הזזת מתג או לחיצה על כפתור. יש חיה כזאת?
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מה עדיף אנשים? בינתים אני עם כרטיס קול עלוב 128 nvidia שבא עם הלוח אם!ורמקולים שליפני כמה שנים 2.1 umax ליקנות כרטיס קול חדש (ואם כן איזה?)או ליקנות כבר מערכת ב400 שקל... בישביל ה dvd+מחשב (5.1-streo to sround) שמעו אני רוצה לישמוע את הפסי שלי באיכות הכי טובה!!!! כמה שיותר מהר, יש לי רק 500 שקל אז מה עדיף ליקנות קודם? ואם תגידו לי מה ליקנות אז מאיפה ליקנות(מקום הכי זול) בבקשה אנשים תעזור ליייי אני אולי ילד מניאק חסר סכל אבל תעזור לי דחוף בקשה בקשה בקשה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום,אתמול קניתי את הנגן cowon d2,ועכשיו בשביל לשמוע מוזיקה בצורה הכי טובה שיש,אני מחפש אוזניות תקציב:400-420 סוג:עדיף in ear אני משתמש באמפי בעיקר בנסיעות והליכות קצות,לא לריצה או ספורט. חשבתי אולי על האוזניות cx 500 הן שוות את המחיר? תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני קצת חדש בתחום קודם כל. יש לי רסיבר יאמאה 5 רמקולים ויציאה לסאבוופר עכשיו אין לי סאב והחלתי לבנות לקחתי רמקול JBL סאב ועוד רמקול ג'נרי סאב. בניתי קופסא מעץ NDF אקוסטי ריפדתי בבד "לבד" אקוסטי. עכשיו שמתי מגבר קטן של סאב וופר. עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול לקחת את היציאה של הסאב מהרסיבר לחבר אותה למגבר הקטן והוא יגביר לי את ה אות לסאבוופר כאילו יש לי עוצמה מהרסיבר ועוד הגברה קטנה של הסאב.? רציתי לדעת אם זה יהיה יותר חזק ביחד גם ההגברה של הרסיבר והמגבר הקטן ביחד (או שהמגבר מגביל את העוצמה? )
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שמתי לב שלאחרונה היתה ירידה חדה במחירים, ולכן ברצוני לקנות מכשיר קורא DivX התומך בכתוביות במחיר מינימלי (350 ש"ח לערך) 1. מה מומלץ ? 2. היכן ניתן למצוא את עדכוני החומרה לDivXים הזולים ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת עם מתוכנן איזשהו דור חדש באיזושהי חברה גדולה (קריאטיב,איאודיו,איריבר,אפל וכו') השלט טלוויזיה החדש הזה של איריבר פשוט נראה לי רעיון מטומטם,מקווה שלחברות האחרות יהיה משהו יותר מעניין להציע. תודה
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, לאחרונה אני מוצא את עצמי רץ הרבה עם נגן מוזיקה ואני ממש סובל מהחוטים שרצים עלי עבור האוזניות. קצת התקשיתי לברר, והאמת שתמיד טובה חוו"ד של בעל נסיון, מה מומלץ כרגע בשוק. בגדול, אני מחפש קומפקטי. משהו קטן, in-ear או משהו בסגנון - בהחלט לא הכיוון של אוזניה שמכסה את כל האוזן כמו קערה. פי'צר שיכול "לבוא בטוב" יהיה רמקול, כדי שאם אחבר אותם לטלפון, אוכל גם לקבל שיחות אם יש משהו דחוף. אשמח להמלצה או שתיים, ולדעת מה טווח המחירים עלי לצפות. אני לא מחפש להוציא פה הון עתק, אלא על משהו שיעשה את העבודה טוב וזהו. אפשרי גם להזמין מחו"ל, אם זול יותר. (אם ידוע לכם על מקום שאכן זול בצורה שמשתלם להזמין ממנו - אשמח להכוונה מדויקת יותר) תודה מראש, ערן.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי אנשים אז אחרי שלקחתי מידות חתכתי עץ הרכבתי את הסאב היום אז הגודל שלו הוא 44א 35ר 33ג תיבה מעץ סנביץ עובי 1.8 סמ הכל מהודק טוב עם ברגים מצד אחד אלמנט וופר של 12 אינשט בן בערך20 אמא שלי לא זוכרת מתי הם קנו את הרמקולים אבל זה היה טיפה בערך 7 שנים אחרי שהם התחתנו של בערך 30 וואט (זה השיטת חישוב הישנה לפני RMS) שזה יוצא בערך 97.6532 ואט של היום ההתנגדות שלו היא 6.3 מאחורה עשיתי חור פחות או יותר במרכז למטה של 80 ממ (83 ממ) הרכבתי סליל לסינון טרבל וכו חיברתי אותו למגבר הישן שלי ביחד עם עוד רמקול סטליט קטן עם קבל וכשאני מגביר ל חצי ווליום הכל אבל כל מה שעל השולחן כתיבה שלי רועד הרמקול סטליט כזה זז על השולחן המסך 21 אינטש שלי של KDS כולו רועד והתמונה כזאת בגלים (למרות שאני …
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש עם כרטיס קול טוב ורציתי גם רמקולים עם סאב טוב אני לא יודע איזה פרטים אתם צריכים לדעת אז תשאלו בסביבות ה300-500 ש"ח ככה 2.1 4.1 5.1 7.1 לא משנה לי מה העיקר שישמעו טוב ואיכותי. אני לא צריך מגבר כי בכרטיס קול שקניתי Creative SB Audigy 2 ZS Platinium Pro ;D ;D ;D יש כבר מגבר נכון? כאילו, מה זה מגבר בעצם? רק כל החיבורים בקופסא נכון?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היא נראית לי דיי טובה גם לפי הביקורת באתר zap http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=720083 וגם לפי הנתונים הטכניים שלה ועצם העובדה שהיא של toshiba חברה טובה וידועה מה שכן לא מסתדר לי זה המחיר הזול שלה יחסית לגודל של 26 אינץ',חברה טובה וידועה ומפרט טכני בעל נתונים גבוהים (יחס ניגודיות גבוה וכו')
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה ברכישת מערכת רמקולים 5.1 . אני לא ממש מתמצא בתחום והייתי רוצה לדעת על מה אתם ממליצים. ממ בעיקרון התקציב הוא עד 600 ש"ח אבל אם יש דברים איכותיים בקצת יותר אז תרגישו חופשי להראות לי אותם תודה רבה לכם
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שבוע טוב ושלום לכולם , בחודש הקרוב אמא שלי נוסעת לחו"ל , והיא הולכת לקנות לי משם נגן MP3 [אין חנות ספציפית] . המחיר המקסימלי לקנייה מחו"ל היא 1,500 ש"ח לכן בארץ זה אמור לעלות יותר באיזה 300-400 ש"ח... אז תנסו לחשב לפי זה. מה אני צריך בנגן ? 1) שיהיה נוח לתפעול 2) שיהיה קטן וקל מאוד חשוב לי 3) די הרבה שעות של בטריה 4) 20GB 5) רדיו 6) קבצי טקסט , תמונות 7) צבעוני 8) טייפ מנהלים , מקליט זהו נראה לי. אשמח להצעות
-
- 41 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך אוזניות איכותיות ככל הניתן בתקציב של עד 200 ש"ח. לא אכפת לי שיהיו מחו"ל, אבל שיהיו מחנות שעושה משלוחים לארץ (מן הסתם). צורת האוזניות לא ממש משנה (גדולות/קטנות) העיקר שיהיו איכותיות. נא לקחת בחשבון שיש לי Creative Nomad Jukebox 3 (יציאה של 98db SNR) והאוזניות ישמשו לרוב לשמיעת מוזיקה דרכו. תודה מראש. *** עידכון *** לאחר מספר בירורים וחיפושים, הגעתי ל2 אפשרויות : 1. Koss UR20 - בעלות של 210 ש"ח כולל משלוח (חנות "תוכי") 2. Sennheiser HD-202 - בעלות של 238 ש"ח ("שופסטר") 3. Sony MDR-G82LP - בעלות של 234 ש"ח ("תוכי") 4. Sony MDR-V250V - בעלות 149 ש"ח (ללא משלוח) (wawawa.co.il) כמו כן יש אפשרות להזמין דרך Mustop מ-Amazon את האוזניות הנ"ל או Koss R-10 במחיר של עד…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות לא במחיר מופרז... כרגע יש לי אוזניות ב100 ש"ח שהם טובות אבל נדפק להם הסראונד... צד אחד יותר חזק מהשני וגם הן לא ממש נוחות ככה שאני רוצה להחליף למשהו איכותי יותר... לדעתי עדיף אוזניות איכותיות מאוד ורמקולים בסדר... כי בעיקרון באוזניות שומעים יותר טוב ובמיוחד ביחס למחיר ורמקולים שיהיו רק כשיש חברים או משהו... בכל מקרה המטרות של האוזניות הן למשחקי רשת כמובן... אבל גם למוזיקה ושלא יהיו כאלה כמו של הDJs הענקיות האלה... זה פשוט לא נראה טוב חחח אבל גם לא הקטנות שמגיעות עם MP3... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מצלמה המשמשת לשידור וידאו בסטרימינג. המצלמה מחוברת למחשב דרך כבל FIREWIRE IEEE1934a. האם יהיה ההבדל באיכות הוידאו אם אשתמש בכבל מסוג IEEE1934b? תודה!
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום! אני לא מבין שום דבר במכשירים האלה ומחפש איזה שהוא מקור מידע. מעניין אותי לדעת על הפורמטים הנתמכים, האם יש צורך עקרוני בהרד דיסק (ואיך מקליטים כשאין כזה), אילו מכשירים מומלצים... בתודה מראש, דוד
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-