אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
כיצד ניתן לחבר את היציאות הקידמיות של האוזניות במארז שלי לAUDIGY 2 ZS? ניסיתי מספר שיטות שמצאתי ברשת ולא הצלחתי. אשמח לעזרה בנושא.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. חיברתי בנוסף למסך שלי , את הטלוויזיה שלי למחשב בעזרת כבל DVI-HDMI. הבעיה היא שאני בוחר את הרזולוציה הטבעית של הטלוויזיה , התמונה בטלווזיה נראת חתוכה. יותר מזה , במקום כל פעם לשנות את רזולוציה במחשב שעוברים מסך , האם ניתן להגדיר את הרזולוציה לכל מסך ואז בלחיצת כפתור פשוט לעבור מסך? כרגע המצב הוא ששני המסכים פעילים ברגע שאני עובד על המחשב , כלומר אם אני על הטלוויזיה עדיין רואים במסך מחשב את מה שאני עושה. אני רוצה להגיע למצב שזה בעצם עבודה עם 2 מסכים כאילו הייתי מחבר 2 מסכים למחשב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
מה בדיוק אל חוטי ברמקולים האלו? האם הרמקולים ללא חוט בכלל? תודה ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
כבר כמה שנים שיש לי את הcreative inspire m2600 שמבחינתי עושים עבודה מעולה כל הזמן הזה. הבעיה היא שהשלט ווליום נדפק קצת עם הזמן והרבה פעמים צריך לשחק איתו עד לרמה של תסכול עד שאפשר לשמוע כמו שצריך (פעם אחת שומעים בשמאל ולא בימין ולהפך וגם לא בשניהם). בקיצור אני רוצה רמקולים חדשים למחשב שישמשו למוזיקה סרטים ומשחקים. אני לא בטוח אם הכי כדאי לי 2.1 או מדפיים, אני אשאיר לכם את זה (למרות שאשמח לפירוט לגבי ההחלטה). תקציב: 400 שקל, אם יש הבדל מאוד משמעותי 500 זה גם אפשרי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי DVD AKIRA HTS-18DVD שמחוברים אליו 5 רמקולים+סאב יש לי אותו בערך שלושה חודשים שהוא פעיל רק השבוע הוא התחיל לעשות בעיות>>> אם אני שם משחק במחשב או תוכנה או סתם צליל שאמור להשמע במחשב אז זה לא משמיע את כולו.... הוא משמיע בערך 10 שניות ואז מפסיק לאיזה 15 שניות וככה זה נמשך.... ניסיתי להכניס דיסק ישירות לDVD וזה פעל כמו שצריך בלי בעיות דיעה שלי-אולי זה קשור לכרטיס קול כי החיבורים בסדר בדקתי אחד אחד. אז בבקשה אחים שלי חייב תשובה דחוף! ~תודה לעוזרים~
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי קנה רמקולים X-530 חיברנו אותם הגדרנו הכול כמו שצריך למערכת 5.1 והכול! עכשיו הסאב ממש גבוהה! הוא על הכי נמוך ואי אפשר לשמוע!! מגבירים בערך עד לחצי (שזה עדייין לא ווליום גבוהה יחסית ל ATP3 שלי) שומעים ממש גרוע ביוחד בסאב! אבל הסאב ממש קרוב למסך (CRT) פחות מחצי מטר ניסנו להרחיק קצת אבל החוט קצר אז לא כול כך יצא ! אבל זה יכול להיות הבעיה ביגלל שהסאב קרוב למסך? והרמקולים גם לא חזקים כאלה! יחסית ל 70RMS ה ATP3 שלי אמורים להיות חלשים מהם בהרבה וזה ממש לא ככה! אני חייב עזרה תודה מראש לכולם!
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
בס"ד מישהו יודע מי מיבא את הכרטיס הזה ?? WinTV-PVR-150 MCEוHauppauge תודה מראש אברמיקו
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
איפה ובכמה כדאי להחליף את החיבור PL (איזור ת"א) האם כדאי לעשות את זה בעצמי? לא מצאתי מדריך תמציתי ביוטיוב.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כבר כמעט קורא ג'יבריש חלק וזה מתחיל להפחיד אותי. אה ומה זה הפורמט הזה Ogg Vorbis ?
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות למטרה של משחקי מחשב ברשת, שישמעו טוב וצריך גם מיקרופון איתם, הצעות יתקבלו בברכה ואם אפשר לתת לי לינק לדגם הבא: pro-luxe stereo headphones OA-800 זה יהיה נהדר. התקציב שלי הוא בערך 200 שקל, תודה רבה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
דודוה שלי קנתה רסיבר חדש אז היא הביאה לי תענתיק שלה הרסיבר sansui -srereo receiver 6060 שווה משהו???
-
- 12 תגובות
- 938 צפיות
-
-
איזה סט לדעתכם עדיף? אשמח לחו"ד ממישהו ששמע את שני הסטים. אציין כי אני אוהב צליל איכותי, טויטר חד ובאס עמוק.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה נגנים מתוכננים לצאת בחצי שנה הקרובה? רציתי לדעת מתי מישהו יעשה נגן שיכול להתחרות ביכולת הווידאו של האייפוד החדש, כי ממש לא בא לי אייפוד.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הלוח asrock AliveXfire esata2... כרגע אין לי חיבור אופטי בו, אבל הבנתי שיש אפשרות להוסיף לו... זה נכון? ואם כן, איך?
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
כאמור בכותרת, אני מחפש לקנות אוזניות (לא בררה, משהו מוכר וטוב) בסביבות ה- 200 שקל (אפשר לחרוג במעט אם חייב ) שבאות עם מיקרופון מובנה, מחנות בירושלים בלבד. תודה רבה רבה מראש, תום.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחרונה רכשתי את ה dt880 . עכשיו אני רוצה לקנות או מגבר או כרטיס קול , מה ישפר יותר את איכות הסאונד?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
היום יותר מתמיד, הציוד זמין יותר וזול יותר ונפתחת האפשרות לאמנים בכל גיל ומכל ז'אנר ,ליצור ולייצר מוזיקה מכל סוג, בזמן הפרטי שלנו ובמקום בו אנחנו מרגישים הכי נוח בלי להתפשר על איכות. מורה מנוסה מפיק ומעבד מוזיקלי, המלמד גם בביס למוסיקה,עם הרבה מאוד המלצות. מלמד את תוכנת הקיובייס יצירה,הקלטות מיקס ומאסטרינג בבית התלמיד או באולפן באופן יסודי ומקצועי! כולל הבאת המחשב למצב אופטימלי להקלטה ועבודה מקצועית ונכונה. תמיכה בתוכנות ושידרוג המחשב. התאמת השיעורים לרמת התלמיד ולז'אנר שבו הוא עוסק. עריכות ,סמפולים, עיבוד,סטיילינג לפי ז'אנרים, מיקס ומאסטרינג. עבודה לפי סטנדרטים מקצועיים ביותר הנחות בחנויות על שדרוג ציוד ויעוץ מקצועי. ותמיכה טלפונית 24 שעות ביממה!! (כולל פורום) בי…
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
איזה כרטיס קול כדאי לי לקנות למערכת 5.1 שלי ? את ה Hercules Game Theater xp 6.1 או את ה Creative Extigy USB או את ה Creative AUDIGY LIVE 5.1 תסתכלו יש תמונות שלהם בפנדה
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. בימים הקרובים אני הולך לקנות מסך - דל 2407.. ולחברו לממיר של HOT . שאלתי היא כזאת: חשבתי לקנות גם שלט משהו כזה אולי http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4818 או משהו דומה אחר. יש לי מספר שאלות, 1) אני אוכל לשלוט גם במחשב, בממיר ובאודיו במחשב, במסך, במה כן ובמה לא..? 2) איך שלטי מולטימדיה כאלו עובדים, מחברים אותם למחשב דרך USB וזהו?? 3) אם אני אוכל לחבר אותו למחשב הרגיל שלי (אין לי HTPC..)...?? 4) והאם בכלל אני צריך דבר כזה או שזה סתם ביזבוז ומשהו מיותר...? האם יש משהו שיעשה את אותה עבודה, בתקציב פחות מהשלט שקישרתי אליו? תודה רבה ;D
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
משהו מוזר מאוד :ס חיברתי את הטלוויזיה למחשב עם כבל DVI-HDMI ובמקביל חיברתי עם כבל VGA אל כניסת RGB בטלוויזיה (VGA-VGA : אנולוג) (-אותו המחשב פעמיים!) הפעלתי ריבוי צגים ככה שבשני הצגים רואים תצוגה זהה -> בערוץ HDMI בטלוויזיה ובערוץ RGB בטלוויזיה צריכה להיות תמונה זהה. הגדרתי רזולוציה 1920X1080 כנהוג ופה משהו נדפק :\ ביציאה האנולוגית (ערוץ RGB) רואים מצויין מבחינת רזולוציה אבל הצבעים מתים (על ערוץ זה לא חלות הגדרות הממשק של הטלוויזיה) בערוץ HDMI שמחובר ה-DVI (אותו המחשב כמובן מחובר במקביל!) רואים הרבה יותר טוב מבחינת תמונה אבל הרזולוציה לא היידפינשן! אכן בהגדרות כתוב 1920X1080 אבל התמונה לא חדה כמו בערוץ RGB (אנלוג) שחקתי עם הלוח בקרה של NIVIDA בלי סוף ניסתי כל אופציה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליהם? http://shopping.walla.co.il/mall_product_images/auction_product/JXN26.jpg
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם כרטיס קול מובנה. אני צריך להוציא ממנו מוזיקה ל-2 חדרי המתנה שונים - מוזיקה שונה בכל חדר. האם אפשרי להוסיף כרטיס קול למחשב ולבצע את זה ? איל מבצעים/מגדירים זאת ? איזה כרטיס קול מומלץ ? תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי היום את המדריך שאנטולי רשם על קניית מערכת וינטא'ז. עכשיו יש לי את המגבר הנ"ל שאבא שלי קנה אותו לפני איזה 20 שנה נירא לי. והוא במצב לא רעב בכלל עובד מעולה רק יש לו כמה מנורות שרופות בפאנל הקידמי. השאלה שלי האם הוא שווה משו. אני לא מבין בזה יותר מידי אבל הבנתי שהוא היה דגם רציני פעם. האם הוא נחשב טוב? כי אם כן אולי אני יחשוב לשדך לו איזה זוג רמקולים. מצטער על האיכות אבל הנה תמונה שלו:
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-