אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש דגם של אוזניות כפתור של חברה איכותית ומוכרת עם כבל קצר ובלי קונטרול(בשביל שאני יוכל לחבר לקונטרול קיים של נוקיה) יש למישהו רעיונות? ראיתי את AKG K315 שמצא חן בעיניי אבל יש לו קונטרול ווליום וכבל ארוך אבל אני לא בטוח (יכול להיות שניתן להוציא אותו? כאילו זה מחובר עם פלאג? ככה זה ניראה מהתמונה אבל אני לא בטוח) רק מסתבך עם כל החיפוש מכירים איזה דגם? אני ממש כבר חיפשתי הרבה ודגמים עם קונטרול של AKG תומכים רק באייפון
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
בעיקרון עבדתי קצת עם התוכנה ולא ממש נתקלתי בבעיה... אולם כאשר רציתי לשנות את ה Frame Rate של הסרט מ Auto (ברירת מחדל של התוכנה) ל 23 או מספר אחר נתקלתי בבעיה... בעזרה של התוכנה הוא רושם: (Set frame rate (Hz value, fraction or abbreviation מישהוא יודע איזה ערך להכניס או על מה מדובר?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני קונה מחשב שיחובר בצורה קבועה למסך. השאלה היא איזה מסך עדיף- LCD TV / LCD PC / פלזמה. יש לציין כי זה כנראה יהיה בחדר שינה כך שזה צריך להיות בערך 25 אינץ'. זה יהיה בעל חיבור HDMI, וחשוב שזה יראה את הכול ברזולוציה, איכות וחדות גבוהה ביותר (יש לי ניסיון עם זה ומשחקים מופיעים בטשטוש) אני אשמח לקבל דעות, המלצות והצעות תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
כרגע יש לי את הAUDIGY 2 ZS. העניין הוא שאני לא שומע דעה אחידה לגביי הX-FI. הייתי רוצה לשמוע דעות של אנשים לגבי הכרטיס קול הזה תודה סער
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אני מחפש המלצות לדיויאיקס טוב (אני לא ממש מבין בנושא) אני רוצה בעיקרון דייאיקס שאני יוכל לצרוב סרט עם תרגום (לא מובנה) והוא ישלב את שתיהם לבד (לפי מה שהבנתי יש כזה תקנו אותי אם אני טועה...) ואם על הדרך למישהו יש המלצה לטלויזיה 21' שטוחה לא דקה.... תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אם יש ברשותי DVD קורא Divx, האם יש לי אופציה לצרוב מספר סרטי Divx על דיסק DVD ולצפות בהם ב-DVD?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
חברים יש לי בעיה חמורה בשירים במחשב לא קולות ושטויות שאירגון רירה הוציא נגד צריבות באינטרנט משהו כמו שעובד קשה או אבל זה לא זה לא רק זיופים אלה גם תקיעות קצרות המעבד עובד מצוין והזיכרון 1 גיגה מעבד 2.8 כרטיס קול קריאטיב 5.1 לייב וגם ניסיתי עם כרטיס און בורד התקנתי והסרתי והתקנתי הכל מחדש גם את הוונדוס ועידכונים הורדתי של הכל כולל דירקס איקס מדיה פלייר קודקים בקיצור אני בפלונטר עצבני בבקשה מי שיודע מי שמכיר את הבעיה בבקשה לעזור לי פליז!!!!
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מה עדיף 2.1 או 5.1\4 המטרה העיקרית מוזיקה וסרטים רוצה להנות מהם . וגם קצת משחקים ( עכשיו יש לי creative 2.1 ישנים שמספיקים לי למשחקים) וכמובן תנו למלצות מספר מערכות שחשבתי עליהן http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=132217 (כן עובר את ה 600 ב 50 שקל אבל נראים רמקולים טובים) http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=37906 גם עובר אבל גם נראה ממש טוב. - מחירים שפויים 2.1 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=24875 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=151636 - מחירים שפויים ל 5.1 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=27275 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=37907
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
יש כאן משהו עם האוזניות ATH M50? מטרת הדיון היא לבדוק איזה פאק שאני חושב שיש באוזניות שקבלתי שצד אחד יותר דומיננטי מהשני
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי את האקסטרימר פרו אשר סה"כ עובד מצויין רק יש בעייה קטנה שמציקה לי בסצינות שבהם יש תזוזת מצלמה מהירה יש תופעת GHOSTING (מין מריחה כזאת של התמונה שנעלמת מהר מאוד.) אשמח לשמוע איך אפשר עם בכלל אפשר להיפטר מהתופעה הזו. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
ארני לקראת קניית מחשב ורציתי לשמוע את דעתכם בנוסך למחשב החדש קניתי לא מזמן טלויזיית lcd ורציתי גם לשפר לה את רמת קול ולחבר לה מערכת סראומד היום בבוקר ראיתי מעראכת קולנוע ביתית בעיתון של מחסני חשמל במחיר מפתיע של 1654 שח "כולל רסיבר של JVC 5 ערוצים 5.1 הדגם החדש rx-5062 בהספק 5*100w ו DSP , RMS-מעבד צלילי דיגטאלי של מוטורולה , רדיו דיגטלי יציאות וכניסות אנלוגיות ודיגיטליות, תצוגת LCD,שלט רחוק מלא Divx כקורא כתוביות עם usb - קורא סראטם וmp3 ישירות מדיסק...תומך בכל הפורמטים כולל divx וכתוביות בעיברית םט 5 רמקולים גדולים- רצפתיים 100W 3way הכוללים סאב בופר בתחתית כל רמקול,זוג רמקולים סראונד 100W וסטנר בעוצה של 100W 5 שנו תאחרויות על כל הסט.. עכשיו אני יודע שאני לא אמור לקנו…
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות רמקולים פשוטים למחשב אבל לא זבל המליצו לי על CREATIVE ובנתיים ראיתי שני דגמים את דגם 230 שעולה 70 ש"ח ודגם 250 שעולה 140 ש"ח(פי שניים!) ההבדל העיקרי הוא בRMS הבדל של RMS לטובת הדגם המשופר אני לא יודע אם שווה לי לשלם פי שניים רק בשביל הבדל כזה חוצ'מזה קניתי מערכת אתמול של LG וחשבתי לחבר את הרמקולים למחשב ולמערכת (זה אפשרי?) אני רוצה מפצל שיהיה קבוע ולא כל פעם להעביר מה אתם אומרים???
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
קראתי המון ביקורות והשוואות ויצאתי מאד מבולבלת. אז מקווה שיהיו פה המלצות שיסייעו לי. מחפשת אוזניות איכותיות tws, עם שמע לא פחות ממעולה וחזק(!). עד היום השתמשתי באוזניות של סנהייזר ומארשל (מספר דגמים) און/אובר איר. מבינה שלא אקבל את אותה התמורה אבל אשמח שיהיה קרוב. מחפשת אוזניות שיהיו נוחות באוזן עם זמן סוללה טוב. איך הן נראות לא כ"כ מעניין אותי, התקציב לא מהווה פאקטור, ולכן חשוב לי שיהיו עמידות לאורך זמן (מעדיפה להוציא פעם אחת על משהו טוב מאשר כמה פעמים על משהו בינוני). לא צריכה חוסם רעש אקטיבי. איכות שמע בשיחות טלפון טובה ואפשרות לענות מהאוזניות, מעבר לזה הפיצ'רים פחות חשובים לי. בקצרה מחפשת: איכות, נוחות ויעילות. אשמח לסיוע, תודה :)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות לשימוש ביתי עם המחשב. התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח. אוזניות לשימוש בייתי, שמיעת מוזיקת רוק לכל סוגיו, לא שומע מוזיקה אלקטרונית. טיפה למשחקים. 90% מוזיקה ו-10% משחקים. חשוב שהאוזניות יהיו מעל הראש, לא בתוך האוזן. שיהיה סאונד מעולה למוזיקה, לא ממש חשוב היופי, ורצוי שלא יהיה מותג שמשלמים בשבילו יותר, כמו SkullCandy. אין לי בעיה גם להזמין מחו"ל, אז אתם מוזמנים לתת הצעות גם לאוזניות שאי אפשר להשיג בארץ. תודה, נועם
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי לכולם. נתקלתי לאחרונה בבעיה מוזרה קצת..יש לי SMART TV של SAMSUNG..דגם 5500. היא מחוברת בכבל לראוטר ביתי ודרכו למחשב שבו מותקנת תוכנה של SAMSUNG LINK שדרכה אני מזרים סרטים . הכל טוב ויפה..אלא שלפני שבוע בערך הפסקתי לראות קבצי MKV...כשנכנס לתיקיה שבה אמור להיות סרט בפורמט MKV זה רושם לי שאין בקצים שמורים בתיקייה זו...ואם יש קבצי MKV שלא נמצאים בתיקייה אז כשמנסה לנגן אותו הוא רושם שפורמט לא נתמך. (שוב..עד לפני בערך שבוע שבועיים הכל עבד תקין) זה קורה כשאני נכנס דרך כפתור SOURCE בשלט ובוחר את הכונן המשותף של המחשב לחלופין כשאני מנסה לנגן את אותו הסרט דרך תוכנה של הסמסונג לינק עצמה מהמחשב..זה כן מזרים אותו לטלויזיה ומנגן אותו...אני משתגע פה..עשיתי כבר עדכון לטלויזיה..לא עזר…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רשמתי את זה פה כי כאן יש את הקהל שמשתמש בדברים האלה הכי הרבה. שניהם סיליקונים שעוטפים את הiPod, אבל הiSkin עולה 30 דולר והXskn עולה 15 ואפילו פחות. מה ההבדלים ביניהם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי..לחברה שלי בבית יש מערכת סטיראו של AIWA...היא יושבת אצלם בסלון איזה שנה וחצי ולא ראיתי אותה פועלת פעם אחת....אז לפני כמה ימים אבא שלה ביקש שאם אני יכול לחבר אותה וזה כי הוא לא יודע איך...אז חיברתי את הכול חיברתי לחשמל והיא לא נידלקת...טוב אמרתי אני ינסה לבדוק ניסיתי ניסיתי לא הלך...לקחתי את המערכת הבייתה ומה אני מגלה?! חיברתי לחשמח והיא נידלקה בשניה כאילו כלום...טוב לקחתי חזרה אליהם אחרי יומיים (ובדקתי לפני שיצאתי שהיא נידלקת) ואצלם היא שוב לא נידלקת...לקחנו לשכנים שלהם והיא כן נידלקת.... מישהו יודע אוליי למה? כאילו המערכת לא אוהבת אותם או מה?! זה רק אצלם בבית...ניסיתי בכול השקעים בבית (חשבתי יש בעיה עם השקע המסויים) ואצלי ואצל השכנים ואצל שכנים אחרים ובבית של חבר שלי…
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול.. אבא שלי רוצה טלוויזיה חדשה (לקראת המונדיאל ;D ) הוא רוצה שהטלוויזיה תיהיה בין 44 אינטש ל-50 אינטש ושתיהיה פלזמה אבל לא LCD משהו יכול לתת לי בבקשה הצעה משתלמת לטלוויזיה טובה מחברה טובה?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני לא מצליח להעביר לנגן שירים. כל פעם שאני מנסה להעביר הוא כותב לי can not connect to mp3 player או can not open folders in mp3 player וניסיתי כבר הכל והייתי באתר ולא מצאתי עזרה אז אם מישהו יוכל לעזור אני יודה לו מאוד!!
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות והם לא מופיעים בהמלצות בסטיקי אז רציתי לדעת אם הם שווים את ה - 400 ש"ח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי סקייפי ומיקרופון דיי מעפן ב 10 שקל ויש לי תמיד רעשים מעצבנים ממנו , צריך המלצה למיקרופון + אוזניות אלחוטיים משהו איכותי מ SKP או SKPYPC
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע עם 5 רמקולים ואני הולך לקנות מחשב כנראה שבוע הבא.. ואני רוצה להוסיף לו כרטיס קול.. על איזה אתם ממליצים לי והאם לקחת 5.1 או 7.1 ? ומה המחירים ? התקציב לכרטיס הוא עד 150 גג ! זה הלוח אם: לוח אם: [..] GIGABYTE GA-770TA-UD3 ₪532
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-