עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by extra-g,

אני מחפש רמקולים למחשב, 2, בלי סאב, שישמשו למוזיקה בעיקר. קצת לסרטים. התקציב הוא עד 250 ש"ח. אם אין לכם להמליץ על דגמים מסויימים שניסיתם אז אני רק אשמח לשמוע שמות של חברות טובות בתחום... תודה נ.ב. אם אני כבר פה: שמעתי על מקלדת מולטימדיה, שמעתי על מקלדת אינטרנט, יש אולי זיווג בין ה-2?

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  2. Started by boblil,

אני רוצה לקנות lcd ורוב התפקיד שלה הוא להיות מחוברת למחשב פה ושם אולי איזה סרט!! מחפש lcd עד 5500 ש'ח אולי טיפה יותר עם אחריות כמובן עכשיו רציתי לשמוע המלצות אם אפשר...איזו חברה הכי טובה ומתאימה לי בתקציב הנל..

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  3. Started by or2077,

שלום, אני רוצה לבקש המצלצה לכרטיס טלויזיה. התקציב הוא בסביבות ה200 שקלים, אני לא מחפש כרטיס לעריכה מקצועית ממש, אני רק רוצה שאני אוכל לחבר את הממיר, אבל לא לחבר אנטנה אני יודע שלרוב הכרטיסיים יש רק S-VIDEO חוץ מהאנטנה, אז אני אמצא מתאם אבל מה שחשוב חוץ מזה זה שאני אוכל להקליט, שיראו טוב, ואם יש כרטיס עם יותר מכניסה אחת זה יהיה נחמד

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  4. Started by HackNever,

יש לי מערכת קולנוע ביתית וסוללה נשפכה לי בתוך השלט ועכשיו הוא לא עובד.. האם יש פיתרון או משו?!

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  5. אני נמצא בחו"ל ... בינתיים אירגנתי לי מסך LCD ומחשב HTPC (לשימוש כאן !!) ..... עכשיו במסע חיפושים אחרי מערכת קולנוע ביתי (ברמה טובה .... אני לא אודיופיל/וידיאופיל .... ואין לי כוונות לרכוש בלו ריי בזמן הקרוב). מחיפוש בחנויות וכן משיטוט ברחבי האינטרנט היגעתי למסקנה שאולי מערכת SAMSUNG HT-TXQ120 תתאים לצרכי (סאונד, מגוון חיבורים) ...... אך לא היתה לי ממש הזדמנות לבדוק אותה לעומק מבחינת הביצועים. אם מישהו מכיר את המערכת הנ"ל באופן אישי (שמע וראה) ..... אודה על חוות דעת .... גם אשמח לשמוע על אלטרנטיבות. מחירה של המערכת הנ"ל כאן הוא כ - 2500 ש"ח תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  6. שלום לכולם ! אז ככה נראה לי הצלחתי לצמצם את האופציות רכישה שלי למסך ל-3 הדגמים הבאים: טלויזיה LCD LA32S81B Samsung 32 טלויזיה LCD L32A01 Hitachi 32 טלויזיה LCD LC32WD1E Sharp 32 עכשיו השימישו העיקרי של בערך 90% זה למחשב !!! מבין האופציות מה לדעתכם הכי טוב זה דבר ראשון ועוד משהו שחשוב לי לדעת זה האם כשמסך תומך בNR רק דרך HDMI האם זה יתפוס גם אם אני אעביר את השידור דרך כבלים ןמתאמים שמתחילים ב- VGA עד שזה יעבור לHDMI ? בתודה מראש !

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  7. אני מתעניין ב2 דגמים שנראים לי מאד דומים- הראשון הוא הInspire T6100 והשני הוא הInspire T6060. רציתי לדעת מה ההבדלים בניהם ובמיוחד איזה רמקולים מבין השניים כדאי לקנות... תודה!

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  8. Started by VL,

דוד שלי אמר לי שאם יש לי מערכת שמחזיקה עד נגיד 300 וואט ואני שם רמקולים שהעוצמה שלהם ביחד זה 600 וואט , המערכת תשמיע לי מכל הרמקולים בעוצמה של 300 וואט? או שהיא תשמיע מכל אחד 300 וואט?

9. שלום אני מתכנון לירכוש את ה‏Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional‎ שבוע הבא.... ולפני זה רציתי לשמוע מה דעתכם על הכרטיס........ אני צריך כרטיס למוסיקה משחקים וסרטים ושיהיה טוב בכולם ולי המליצו עליו בחנות לי ביתי..... האם ההמלצה נכונה? הרמקולים שלי הם logitech z-5500 קראתי בפורום שיש לקריאטיב חסרונות....? מהם..? ואלי יש משהו יותר מתשלם בסביביות ה800.....? תודה רבה ...

10. Started by IceMilk,

שלום, הגיעו לידיי 6 רמקולים של מערכות סטריאו +מגבר (ממש ישן! ) הכל עובד פיקס, רק בעיה אחת. אני לא יודע איך לחבר את הרמקולים ככה שישמעו צד ימין צד שמאל ומאחורה. יש לי במגבר סיסטם A וסיסטם B ולכל אחד מהם חיבור לשני רמקולים(החיבור של הרמקולים הוא משני כבלים ) אז זה נותן לכל סיסטם שני רמקולים. איך אני יכול לדעת שחיברתי נכון את הרמקולים? יש איזשהו טראק שמשמיע קולות כל פעם צד אחד או שיש שיטה מסויימת לעשות את זה? מקווה שהבנתם אותי , ותודה מראש!

11. משהו בבקשה יוכל לעזור לי בקשר לאוזניות בקשר לאוזניות 202 HD בקשר לנוחות איך הם בנוחות שמעתי שהם גורמים להרבה זיעה ורק בגלל זה אני מטלבת עם לקנות אותם יש פה משהו שיש לו תאוזניהתקופה ויוכל להגיד לי בבקשההההה? תודה יום טוב

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  12. Started by din707b,

שלום אנשים ה-DVD שלי ננע על REGON 1 יש למישהו מושג איך אני משחרר את זה שיפעל בכל האיזורים או לפחות ב-1 ו-2? כרגע אני לא יכול לראות חצי מהסרטים תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  13. Started by sorwo,

תגידו אפשר לחבר את הנייד לטלויזיה כדי לצפות בסרטים

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  14. Started by frenchfrize2,

שלום, ברשותי מכשיר DVD מדגם DVP 608. לפני מספר ימים שיחקתי בהגדרות שלו דרך מקש ה-Menu שבשלט, מכיוון שהוא לא קרא סרטים מהתקן DOK. במשחק זה ביצעתי טעות, ושיניתי הגדרה בשם Display, או משהו כזה, וכתוצאה מכך המסך מראה רק אור כחול בוהק ואין באפשרותי לראות את חלון התפריט כדי להחזיר מצב זה לקדמותו. רפרפתי ב-Manual אבל לא מצאתי דרך לעשות Reset או לסדר את הבעיה בדרך אחרת. Sony Dvd-CD Player - Dvp-ns508p Series http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:eL9i8Gzzx9MJ:www.scribd.com/doc/13199583/Sony-DvdCD-Player-Dvpns508p-Series+DVP+608+MANUAL+%2BRESET&cd=1&hl=iw&ct=clnk&gl=il&source=www.google.co.il אשמח לקבל את עזרתכם בהקדם. תודה!

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  15. יש ברשותי אוזניות מסוג sennheiser momentum 4 ואני מעוניין לחבר אותן לאייפון 13 פרו בצורה קווית אבל באופן דיגיטלי (בעזרת USB). אני לא רוצה לקנות מתאם ולחבר לשקע 3.5 כי אז האיכות יורדת לכן זה לא רלוונטי עבורי. ניסיתי לחבר כבל טייפ סי ללייטנינג אך האייפון לא מזהה את האוזניות כמקור חיצוני.. ניסיתי לקנות מתאם מצלמה של אפל , זה עובד אך מחייב אותי להטעין את המתאם הזה עם מקור כוח נוסף ככה שזה פחות רלוונטי לנסיעות ומסורבל מאד. האם הכבל הזה (שהוא לא סטנדרטי) יעשה את העבודה? האם בעזרתו ניתן יהיה לחבר באופן ישיר את האוזניות לאייפון? https://www.amazon.com/gp/product/B09Q2MQMQF/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00?ie=UTF8&psc=…

16. היבואן המשווק לא עובד בחג. הלחצנים + ו- עובדים - הנורית נדלקת כשלוחצים. חוץ מהם, כלום.

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  17. שלום, בשביל פרוייקט באוניברסיטה אני צריך להקליט 16 ערוצים. אורך הכבלים עד למקרופנים יהיה כ-20 מטר (האם זה משנה איזה קבלים לקנות? עד כמה ניתן להאריך את הכבל לפני שהאיכות תפגע?) סוג המיקרופון הוא קונדנסר, טווח תדרים חייב להגיע עד 20KHz. האם pre-amp יכול להיות בתוך המיקופון או רק בנפרד? אני רוצה להקליט באיכות של 44.1KHz 16bit כך שאין צורך להשקיע במערכת המסוגלת ליותר מזה (האם זה משנה אם החיבור USB2 או Firewire?) האם קיימת תוכנה שמסוגלת לתזמן את הערוצים (מי מהם מתי מתחיל) האם יש אפשרות לשמור את הנתונים ב-lossless פורמט כמו ה-APE או סוג כלשהו אחר בזמן אמת. אני מתכנן להשקיע כ-30,000 , אך אין הגבלה קונקרטית לתקציב. אודה לכל מי שיכול לעזור לי.

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  18. Started by Godmoney,

אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל אני מחפש פתרון בנרות. יש לי את ה DVD של Hyundai3899. הורדתי את הקובץ heb-mtk-vertex-fix כדי לשדרג את המכשיר שיוכל לקרוא כתוביות בעברית כמו שצריך. לאחר השדרוג המכשיר הפסיק לקרוא דיסקים וכל דיסק שאני מכניס הוא פשוט עושה Loading ואז No Disc. מישהו יודע איך אני פותר את הדבר הארור הזה?!

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  19. שלום! אם אני קונה בארה"ב סנהייזר px100 עם אחריות של שנתיים אוכל לקבל את שירות האחריות גם בארץ?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  20. אני זקוק לאוזניות מבודדות רעשים ואלו נמחרים בחנות ליד ביתי.יש אלטרנטיבה ב250-300 שקלים? (CX300 שמאוד אהודות פה ירכשו בלי קשר בתקופה הקרובה)

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  21. צריך חנות או מעבדה שיכולה לתקן רמקולים של מסיבות ( 450-600 RMS ) ניסיתי בחנויות של מערכות אבל כולם אמרו לי שהם לא מסוגלים לתקן כזה דבר ... אז מישהו מכיר כאת מעבדה ?

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  22. Started by tintin,

אני מחפש נגן MP3 טוב עד 1000 שקל פחות או יותר. אני לא צריך תמונות ולא סרטים ולא כלום עדיפות ראשונה היא איכות הסאונד. אני שמעתי את ה ZEN MICRO וממש התאהבתי בסאונד שלו. שמעתי את ה ZVM והסאונד שלו על הפנים ממש התאכזתי ועוד יש לי אוזניות HD 477 ואני מתכוון לקנות PP או PMX100. מה שאהבתי בזן מיקרו זה הפשטות שלו וכמובן איכות הסאונד המדהימה שלו, מה שפחות אהבתי זה עוצמת הסאונד. מה אתם אומרים על הנגנים היותר ישנים של CREATIVE אלה של ה20 ג'יגה כמו ה ZEN TOUCH האם הם באותה רמה של ה ZEN MICRO האם יש עוד נגנים שיותר טובים ממנו במחירים האלה ובסדר גודל של 5G+? תמליצו בבקשה רק אם שמעתם את הנגן ולא סתם כי הרבה פה ממליצים על נגנים ששמעתי וזה פשוט זוועה ובזבוז כסף כמו ה ZVM וה H340 וש…

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  23. Started by psxr,

מישהו מכיר את הכרטיס הזה ? http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=9309360 בסך הכל אני רוצה להעביר כמה קלטות וידיאו (אם מישהו בכלל זוכר את הדבר הזה) ולהקליט מידי פעם מהטלויזיה (בחיבור מהממיר של יס). המחיר הזול דיי מעורר חשש שמדובר במוצר גרוע.

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  24. Started by itaysp,

שלום יש לי מערכת סטיראו די ישנה אבל טובה של Marantz MX550. לפני כמה ימים התקלקל אחד הרמקולים ושומעים ממנו מאוד חלש.. כאילו לא מגיע אליו חשמל או משהו.. ממש חלש ויש הרבה טרבל כזה... עכשיו, מספיק לי מה שיש לי. אני לא צריך מערכת כמו שיש לי פה.. השימושים שלי הם רדיו מוסיקה וקצת סרטים במחשב.. ה2 רמקולים מספיקים לי תאמת. אני לא משתמש בטייפ שבמערכת, וגם לא ב CD.. רק ברדיו וב AUX. הרדיו זה קטע די חשוב כאן תאמת.. נכון שאפשר לשמוע רדיו באינטרנט אבל אני מעדיף שיהיה לי רדיו איכותי עם קליטה טובה שגם כשהמחשב סגור אני אוכל להשתמש בו. אני לא יודע מה כדאי לעשות... 1. לתקן את הרמקול - לא יודע אם זה שווה בכלל אם מערכת כזאת שבאה מלפני 10 שנים בערך.. 2. לקנות זוג רמקולים חדשים - לא יו…

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  25. Started by Jesper,

קודם כל, אני לא יודע אם תחום ההתעסקות של הפורום מכסה את הנושא הזה או לא, פשוט לא מצאתי פורום יותר מתאים. אם מקומה של השאלה הזו אינו בפורום פשוט תמחקו... אז ככה, אני רוצה לקנות DVD מקליט, וצריך המלצות. אין לי מושג ירוק בתחום - מה טווח המחירים, מה מציעים המכשירים השונים, מה ההבדלים, ככה שאני לא יכול להיג לכם מה הדרישות שלי. אני רק רוצה לדעת מה האפשרויות, ומה מומלץ

• 0 תגובות
    • 496 צפיות

דיונים חדשים בפורומים