עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by oran55,

שלום לכולם, אני מחפשת רמקולים, כמתנה למישהו בסכום של עד 180. אפשר לחרוג עד 200 ש"ח. מלבד זה.. מה אני אמורה לשאול כשאני מחפשת רמקולים טובים? מה הפרמטרים? תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  2. Started by Loui1410,

ממבט כללי, מבלי להתחשב בעיצוב המכשיר וכמה הוא קטן, מה יותר טוב וכדאי יותר? הMPIO FY600 או הMPIO FL300? אני צריך עזרה דחוף! ואני לא צריך עצות למכשרים אחרים, רק על השניים האלו, אבל זה בסדר רק אם מכשירים עד 360 ש"ח ולא יותר (ושיהיו מ-Bug)! תודה. MPIO FY600- ק' http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=83&scat=221&tcat=33 MPIO FL300- ק' http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2487&scat=221&tcat=33

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  3. האוזניות הישנות שלי מתחילות לעשות רעשים ונפילות סאונד והמשדר כבר ממש ישן, בן 5 בערך... השימוש הוא בעיקר לטלוויזיה... אז אני צריך אוזיות חדשות, עדיף כאלה שתופסות את כל האוזן בפנים ולא רק יושבות על האוזן... התקציב הוא בערך 200 עדיף פחות, מה שאני ממש רוצה זה שיעתוף את כל האוזן בתוכה ושלא יהיה הפרעות בסאונד, לא חייב משדר דרך קירות אבל רצויי... ותודה מראש..

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  4. Started by ELiA,

אני מחפש רמקולים 5.1 חדשים למחשב שלי ואני לא יודע מה להחליט לקנות http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=137928 או http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 וגם רציתי לדעת אם צריך לקנות כרטיס קול 5.1 או שמה שיש על הלוח אם מספיק.

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  5. Started by bv_beaver,

היי! ההורים שלי טסים לסין היום ואני רוצה שהם יקנו לי נגן שיכול לנגן וידאו בנוסף לאודיו. איזה הייתם ממליצים? אני רוצה נגן איכותי עם קיבולת גדולה. אין ממש העדפות ליצרן. אני פשוט לא מבין כל כך בזה אז אני סומך עליכם! תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  6. Started by mr hankey,

אתמול סוף סוף קיבלתי את הgmini 400 שלי מארה"ב אחלה מכשיר אבל זה לפעם אחרת. : רציתי לדעת אם למשהו יש תוכנה טובה שממירה קבצי וידאו למכשיר?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  7. למישהו יש את הרמקולים האלו ויכול למדוד לי את אורך הכבלים בין הרמקולים (הקטנים) לבאס? לא מצאתי את הנתון הזה בשום מקום ולא באתר של Altec Lansing... באותה הזדמנות אם תוכלו לחוות דעתכם על הדגמים הנ"ל, זה מאוד יעזור. בעיקר לגבי איך שומעים מוזיקה איתם. אתם חושבים ששוה להשקיע את התוספת בשביל ה-fx6021 ? יש הפרש מטורף של 850 שקל ביניהם... צום קל.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  8. שלום יש לי לוח אם ג'יגהבייט K8N-SLI יש לו יציאה קואקסילית וחיברתי אותו לכניסה הקואקסילית במגבר שלי - רשום במפרט - דנון AVR 1602 אני מקבל סאונד אבל דרך תוכנה שקיבלתי עם הלוח (אם אני זוכר נכון - כי בדקתי את זה מזמן) כשאני משנה מסטריאו ל5.1 אני לא שומע כלום מהרמקולים האחוריים/סנטר כשהוא אומר שהוא משמיע דרכם התוכנה לא על המחשב שלי כרגע - יש תוכנות טובות אחרות? איך אני מגדיר את ה - 5.1 כשאני מחבר למגבר? המגבר מזהה DIGITAL אבל המחשב כנראה לא שולח סיגנלים.... האם המחשב משדר 5.1 רק במשחקים? בקיצור תעזרו לי לדעת אם זה עובד תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  9. Started by DJ_Yaniv,

יש לי את הרמקולים S750 7.1 800W ב 5 רמקולים שומעים חזק וב 2 האחרים שומעים יותר חלש. אבל הם עובדים. אני משתמש בכרטיס קול המובנה של הלוח אם ABIT IP35 PRO יש מצב זה בגלל הכרטיס קול ? תודה מראש אל העזרה...

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  10. Started by mik_amar,

קניתי לפני כמה זמן אוזניות לא משהו איכותי אלא סתם משהו ב 50 שקל שיהיה במה לשמוע בלילה בלי להעיר את כל הבית. הבעיה היא שבואזניה הימנית שומעים יותר חזק מבאוזניה הזמנים וגם יש רעשי רק כאלה ( זה אוליי נראה טיפשי אבל זה הולך בערך ככה: טזזזזזסססטטט...חח) האוזניות הם אוזניות סגורות. תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  11. שלום לכולם. קניתי HTPC כאשר השימושים שלו יהיו צפייה בסרטי HD בעיקר,ואני הולך לחבר אותו לפלזמה 42 בסלון ויש לי כמה שאלות: 1 איך אני מגדיר שכל פעם שאני מדלים את המחשב אני ישר אראה אותו על הפלזמה מבלי להתעסק בהגדרות כל הזמן ? (יש לי כרטיס מסך HD2600XT). 2 איזה תוכנות הייתם ממליצים לי להתקין,למשל איזה חבילת קודקים ותוכנות שיפתחו לי תרגומים אוטומטי (אני מתכוון לתרגומים שבאים בקובץ נפרד). 3 המערכת הפעלה שלי היא ויסטה אולטמייט - על איזה תוכנת מדיה הייתם ממליצים לי ? ואיך אני מקנפג אותה. תודה.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  12. היי אנשים אשמח לקבל המלצה לרסיבר לקולנוע בייתי הצרכים שלי מתחלקים 99% מוסיקה ומעט מאד קולנוע. מעבר לזה חשוב לי שהקליטה של הרדיו תהיה טובה. אני עובד עם 4 רמקולי מדף של MISSION כרגע עובד עם מגבר מאד איכותי אמנם ישן חשוב לי לשמוע CD באותה איכות. (אם כי לא מעונין להשתמש במגבר הישן - בשבילוב עם המגבר החדש). תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איפה אני קונה BeltClip ו PowerAdapter לCreative zen micro שלי? ניסיתי לחפש בZAP אבל לא מצאתי... מה לגבי זה:http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=usbadapter&Cat2Cat1ID=5037&Cat2ID=0&aff=Zap יתאים למכשיר שלי?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  14. Started by TheSoulTaker,

אני חייב לדעת וכמה שיותר מהר אילו רמקולים הכי טובים אני יכול להשיג ב-עד 700 ש"ח יש אפשרות גם שתחפשו פה: http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=2&SalesCatID=8&SalesSubCatID=169&Info=&fromPrice=&untilPrice=700 הלינק הזה הוא כבר אחרי הסינון של האזור והמחיר של העד 700 ש"ח אז תאמרו לי מה הכי טוב שאני יכול לימצוא באתר הזה במחיר הזה. ד"א, רמקולים גבוהים בבקשה ולא לרכב כמובן, העדפה לאיכות + מותג אבל אני אשמח אם תביאו לי משהו טוב במחיר יותר זול ובאיכות מעולה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  15. Started by ShahafH,

אוקיי הייתי במשחק רשת אחד במצב חלון והכל היה תקוע והחלפתי בין אוזניות לרמקולים והחזרתי והכל היה תקוע ופתאום נעלם לי הסאונד גם אחרי שעשיתי ריסטארט. איך אני מסדר את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  16. Started by Bar1234,

חברים.... אני חייב כרטיס קול של Live 5.1 Creative עד 60 ש"ח.... כל מי שיש לו ומעוניין למכור שייצור איתי קשר... אפשר גם באי סי קיו 95726432 תודה לכל העוזרים....

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  17. Started by eitanb3,

שלום! כמובן שמגברים יכולים רק לעזור, אבל, האם במקרים של כרטיסי קול מהדור החדש כגון זה של קריאיטיב שעכשיו יצא בטכנולוגית ה X-FI האם מגבר יכול להפחית מהאיכות ולבלום חלק מהצליל? או שאין סיכוי שדבר כזה יכול לקרות? תודה! איתן.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  18. Started by idodi10,

שלום, הבנתי שיש מחשבים המיועדים לכך, האם אפשר להשתמש בלפטופ רגיל עם כרטיס טלויזיה ומעבד חזק כHTPC? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  19. היי ברשותי מערכת של KOSS הכוללת 5 רמקולים קטנים כפולים וסאב אקטיבי הבעיה הכי גדולה שמציקה לי היא אין שלט עבור המערכת והשליטה על הווליום נעשית באופן ידני דרך הסאב האקטיבי נא עזרתכם במציאת פתרון לבעיה באופן אלחוטי כי אני משתגע מלקום כל רגע לכוון את הסאונד בעבר רציתי לחבר מערכת קטנה או רסיביר אך נאמר לי על ידי מספר מכרים כי זה יגרום לסאב להישרף תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  20. Started by e.i69,

שלום אני בעיקרון מעונין ליראות TV במחשב,להקליט תוכניות TV ווידאו, ולעשות עריכת ווידאו. ומה דעתכם על שני כרטיסים אלו? 1-AVERTV GO 007 של - AVER MEDIA 2-FLY VIDEO 2000 מה עדיף מבין שניהם-או שיש לכם הצעה יותר טובה. תודה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  21. שלום, רכשתי את הלוח אם הזה לפני כשבוע. עכשיו ללוח יש כניסה S/PDIF - קואקסיילית וגם אופטית , אני מחבר קואקסיילית מהרסיבר שלי של YAMAHA ויש לי רמקולים 5.1. כשאני הולך להגדרות SOUND של הכרטיס ONBOARD - ומשנה למשהו מעל 48 - אם אני משנה ל96k hz אז המגבר עובר אוטומטית למצב סטריאו ואם אני משנה ל192 אין בכלל שום קול. מדוע אני לא יכול לשנות למשהו מעל 48 ועדיין לעבוד על 5.1 האם זו מגבלה של הכרטיס קול ONBOARD?? אודה אם מישהו יכול להבהיר לי קצת את הדברים תודה. מצורפים תצלומי מסך [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  22. יש לי לוח אם NFORCE עים כרטיס קול מובנה והיתה לי התלבטות מה ההבדל בן הדריוורים של NVIDIA לריילטק. מצאתי מאמר מלא עים תשובות: http://www.ngohq.com/home.php?page=Articles&go=read&arc_id=20 TASCAM

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  23. היי, יש לי שאלה ואני מקווה שתוכלו לענות לי רציתי לדעת אם יש רכיב שמתחבר למחשב ושדר אלחוטית למערכת (רכיב שיחובר פיזית למגבר ויקלוט) אני מאמין שיש כזה דבר אז אם אתם מכירים ותוכלו לשלוח לי לינקים או המלצות וכו' יהיה נחמד תודה.

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  24. Started by hackermeir,

הדגמים הם: 1. TOSHIBA 32WL66 http://www.home-entertainment.toshiba.co.uk/consumer/products.nsf/pages/lcdplasma-regza-32wl66?opendocument#specification 2. Sony KDL32P2530 מעבד Bravia Engine לעיבוד תמונה מושלמת יחס קונטרסט 1,300 : 1 Digital TV טיונר דיגיטלי מנגנון Live Colour Creation המגדיל את טווח הצבעים ב- 30% זמן תגובה :8MS בלבד מסך איכותי ברזולוציית WXGA עם 768 X1366 פיקסלים High Definition TV PIP הקפאת תמונה במצב טלוויזיה, תמונה בתוך תמונה במצב PC זווית צפייה178 מעלות בהירות מסך 420 CD/M2 טלטקסט Nicam מפענח ניקם סטראו מולטי סיסטם טיימר כיבויי מערכת דולבי וירטואל סאונד כתוביות לתחנות, דילוג בין תחנות קבועות 2 כניסת HDMI כניסת מחשב PC וכניסת קומפוננט 2 כניסות …

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  25. Started by moshe20,

רק לסרטים ומשחקים תודה רבה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים