אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי אני צריך לשלוח את ה - X5L שלי לתיקון בארה"ב (בטריה שנכנסה למצב "הגנה") מכיוון שקניתי אותו שם ביוני (תחת אחריות). מחפש שותפים להוזלת עלות המשלוח לארה"ב ובחזרה (cowon america רוצים שאשלם משלוח לשני הכיוונים). שוחחתי עם היבואן בארץ ולדבריו לפחות בחודש הקרוב לא יוכל לעזור ובאופן מובן יש לו בעיה לעזור מכיוון שזה נוגד את ההגיון העסקי. שאלה נוספת - האם ידרשו ממני מכס + מע"מ כשהמכשיר יחזור לארץ מהתיקון? האם יש למישהו נסיון בתחום? אשמח לתגובות ושותפים.
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי כרטיס קול אני שומע מצוין אבל אין לי את הסמל של הרמקול בשורת משימות נכנסתי ללוקח הבקרה בכדי לסדר את זה והמחשב אומר לי שאני צריך להתקין משהו הורדתי דרייבר לא עזר עזרו לי תודה חגי יש לי כרטיס קול VIA AC 97
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון , אבל אני אנסה. האם אני יכול לחבר 4 מסכים( או יותר ) ל PC אחד ושבכל מסך אוכל לפתוח אפליקציה שונה ? אם כן , איזה חומרה אני צריך לשם כך ? הדבר מיועד למערכת בקרה . בברכה , יובל.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
היי חברה, אני מחפש תוכנ שאיתה אוכל לחתוך קטע מסויימם משיר שמקודד בצורת mp3 ולשמור אותו כmp3 המלצות ???
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אהלן, לאיזה איזניות יש יותר באס? http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={F9AD4147-96F4-49D8-998D-24E261B22802} או http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={F010E174-A360-4007-9D18-2B4357D477B6} ואחרונות http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=114203&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=155&aff=Zap והכי חשוב, איזה אוזניות איכותיות יותר, וישמעו בהן הכי טוב ברכבת ובאוטובוס ללא שכל הרכבת תרקוד איתי. תודה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתית משולבת של סוני מדגם DAV-DZ330. רציתי לדעת איך המערכת? האם שווה לקנות אותה? אני רוצה לקנות אותה כי המערכת קולנוע המשולבת של LG שווקה חיים אחרי 5-6 שנים. תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי כרטיס Radeon 1950 pro אשר קיבלתי איתו כבל שמתחבר ליציאה בכרטיס מסך, ומעביר את זה לכבל קומפוננט (כחול, אדום, ירוק). אני מחבר את הכרטיס לטלויזיה LCD עם כבל (בננה --> Svideo) . אני מחבר את הבננה ליציאה הכחולה של הכבל שיוצא מהכרטיס מסך ואני רואה בצבע כמו שצריך (למרות שלא חיברתי את זה ע"י כבל קומפוננט לטלויזיה). אני משתמש ב DRIVER האחרונים של ATI גרסה ATI CATALIST 7.8 יש לי 2 בעיות: 1) אחרי כל RESTART למחשב ההגדרות של המסך המשני (הטלויזיה) לא נשארות, וצריך להגדיר את המסך המשני כל פעם מחדש. 2) כאשר אני רואה סרט וההגדרה היא Full Screen ב Theater mode במסך המשני, אחרי שאני סוגר את הסרט, אני רואה בשחור לבן בטלויזיה, עד ה RESTART הבא (למרות שאם אני שוב אראה סר…
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הכרטיס הזה ? http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=9309360 בסך הכל אני רוצה להעביר כמה קלטות וידיאו (אם מישהו בכלל זוכר את הדבר הזה) ולהקליט מידי פעם מהטלויזיה (בחיבור מהממיר של יס). המחיר הזול דיי מעורר חשש שמדובר במוצר גרוע.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
קניתי אתמול את הX5L 30GB רציתי לדעת איך אני מעדכן FW הורדתי קובץ BIN של גירסא 2.1 מהאתר אבל אנלא יודע כלכך מה לעשות עם זה ורציתי לדעת אם יש דרך להעיף את ה'סרטון' הזה של COWON כשמפעילים תמכשיר, זה יפה והכל אבל סתם מציק ומאריך את זמן ההפעלה של המכשיר ויש לי עוד בעיה...ניסיתי לחבר עם הUSB HOST קורא כרטיסי SD. נכנסתי למצב USBHOST ואז ניסיתי לעבור לכרטיס כמו שצריך (ע"י כפתור האדום) וזה לא עובד...ניסיתי 20 פעם וחיברתי גם נגן MP3 של חבר שלי של 1GB וזה עבד והצלחתי לדפדף בקבצים של הנגן שלו...זתמרת שהאפשרות של USBHOST כן עובדת... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום חברה אני מעוניין לקנות מסך LCD לטלוויזיה מסך רחב* עם חיבור למחשב שהמטרה העקרית שלי היא צפייה בסרטים דרך המחשב לLCD כלומר חיבור TV אני מעוניין במסך עד 25 אינ'ץ טווח המחירים שלי 2000-2500 אפשר גם פחות וחשוב לי הרזולוציה שתהיה עדכנית יחס התמונה תמיכה בHD וגם שלא יהיה חלקים שקופים עם קרני השמש יפגשו בטלוויזה... תודה :]
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
טוב יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-P35-DS3L ולא מזמן קניתי רמקולים חדשים שעבדו מצויין עד אתמול. אתמול הדלקתי את המחשב כרגיל ופתאום אני רואה שהרמקולים לא מזוהים על ידי המחשב. בדקתי את החיבורים והכל בסדר וניסיתי גם להוריד דרייבר לכרטיס קול אבל זה לא עוזר וזה כאילו לא מזהה את היציאת רמקולים הירוקה. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
Nothing left to say, just make your vote =] ...
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם. האם שווה לדעתכם להוציא 400-500 על ה-ATP3 של אלטק לנסינג? אני מחפש מע' 2.1 איכותית לשמיעת מוסיקה בלבד. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש חנויות שמציגות מערכות רמקולים למחשב (ספציפית 2.1), באיזור המרכז. אשמח לקבל את עזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
בעזרת מה אפשר לשים רמקולים של מערכת סטריאו ב2 פינות של החדר יענו הכבלים לא מספיקים...
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
-
יש לי 2 מחשבים, שמשמשים לעריכה. שניהם חזקים ויש להם את הלוחות האלה- 1. P5GDC DELUX 2. P4C800 E DELUX לאחרונה עשיתי החלפה ושדרוג בין המחשבים. הלוח ה P4C800 לא היה מחובר כלל לאינטרנט, והיה מחובר לזוג רמקולים בלבד מעצם קנייתו ועד היום (שנתיים). עכשיו שהלוח הזה על המחשב השני שלי, שיש בו גם אינטרנט,ויש לך בעיה כרטיס קול- פה יש לי כרטיס 5.1- עד עכשיו הייתי מוציא ממנו רק זוג רמקולים בודדים ,אך עכשיו אני רוצה לראות בו סרטים ולחבר אותו ל קריאטיב 5900 שלי. חיברתי, אך נבהלתי! שומעים זוועה ! מהקדמיים לא שומעים בכלל, רק אחוריים ,סנטר וסאב. השמיעה היא ב DISTROTION וצליל חרוך. משחק של אקולייזר לא עוזר ועושה גרוע. שמתי לב שהחיבור האמצעי (ירוק) לא מוציא בכלל קול. גם פה עדכון לא עוזר..…
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
המצב הוא כזה: כשאני שומע שיר, אז פתאום הווליום קופץ ויורד. חשבתי שזה הכרטיס קול, אבל כשאני מחבר אוזניות ישירות לכרטיס - הכל טוב. האופציה היחידה שנשארה לי היא הרמקולים. הקטע שכזה קורה, אני מתקרב לסאב וכשאני מנסה לחזק את החיבורים של הרמקולים לסאב, הווליום בכלל משתגע. יש משו שאני יכול לעשות? /; רמקולים ACS54 של Altec, מלפני 4 שנים. הרמקולים נקנו בארה"ב ואני משתמש במעביר מתח. http://www.ambushsite.com/files/reviews/acs54review.php ממש חבל לי עליהם, הם היו מצוינים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אהלן! שנתיים יש לי נגן mp3 של קרייאיב.דגם: Tx FM 256 מגה. האמת, עד לא מזמן הייתי מרוצה ממנו מאוד. אבל בחודשים האחרונים הנגן שלי פשוט אוכל סוללות בצורה לא נורמלית הוא ירד מ8 שעות בערך לסביבות השעה! זה בלתי נסבל. אין לי כסף כרגע לנגן חדש. אין שום דבר לעשןת בנידון? תודה
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבקש המצלצה לכרטיס טלויזיה. התקציב הוא בסביבות ה200 שקלים, אני לא מחפש כרטיס לעריכה מקצועית ממש, אני רק רוצה שאני אוכל לחבר את הממיר, אבל לא לחבר אנטנה אני יודע שלרוב הכרטיסיים יש רק S-VIDEO חוץ מהאנטנה, אז אני אמצא מתאם אבל מה שחשוב חוץ מזה זה שאני אוכל להקליט, שיראו טוב, ואם יש כרטיס עם יותר מכניסה אחת זה יהיה נחמד
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
בקרוב לאמא שלי יש יום הולדת ורציתי לקנות לה נגן MP3 איכותי. היא תשמע בעיקר רדיו וקצת מוזיקה לכן אין צורך בנפח רב. U10 512MB ב-500 ש"ח נראה נהדר, אך רציתי לשמוע הצעות נוספות. נגני iriver/COWON תומכים ברוסית מלאה?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם..? אז ככה יש לי בבית בסלון lcd 42" ובלילה שאנחנו (משהוא מהמשפחה) מכבים אותה אז לאחר כמה דקות היא מתחילה לעשות קליקים כאליו וזה לא רק lcd זה גם בטלוויזה של אחותי בחדר ולפעמים במקרן שלי חחח למה זה קורה..? ;D תודה לעוזרים..!
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
הראשון: X-Fi Elite Pro http://asia.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=14064 השני: X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series http://asia.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=16559&listby= מה ההבדלים בין שניהם? הצורך שלי הוא צפייה ב DVD 5.1, HD, עריכות חצי מקצועיות של קריינות, ובנוסף ישמש אותי הכרטיס קול ממש כמו רסיבר (בגלל זה גם היה חשוב לי הקופסא החיצונית והשלט הרחוק כי אני גם צופה בטלויזיה דרך המסך של המחשב).
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
רבותי שלום. ברצוני להקליט מרעשי הרקע של המחשב (לא מהמיקרופון) לתוכנת הקלטה. מערכת ההפעלה vista 64bit, כרטיס קול creative SB X-Fi Xtreme Audio. זה לא מצליח, כשאני מקליט (וניסיתי בשתי תוכנות הקלטה, לוודא שזאת בעיה בהגדרות הווינוז\הגדרות כרטיס הקול) זה מראה שקט מוקלט. בrecording devices ניסיתי לשים על set default כל מה שנראה רלוונטי: line-in, auxiliary,S\PDIF-in - עבור אף אחד מהם המצב לא השתנה. אציין שכאשר המיקרופון מוגדר באמצעי ההקלטה זה מקליט מצויין, אבל זה אינו המצב שאני רוצה כאמור. אודה לעוזרים יום טוב
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
תהיה מחוברת ל טלויזיה "32 LCD של NEC דגם: NLT-32HDB2 תודה רבה רבה לעוזרים !!
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-