עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by dudu1212,

היי יש לי כרטיס קול מובנה 8 ערוצים של realtek מסוג הhd על לוח אם msi p35 neo combo. מה שקורה זה דבר מאוד מעצבן. המיקרופון מחובר לחיבור הנכון. כל תוכנות הבדיקה לתקינות החומרה מזהות את המיקרופון ומציגות את הפעילות בו כתקינה.(ברגע שאדבר לתוכו סקאלת העוצמה תזוז) אבל מה? אני לא יכול לשמוע את עצמי. בעוצמות הווליום אין לי בכלל אפשרות לבחור את עוצמת המיקרופון. יש לי את כל 8 הערוצים לבחירה במאפיינים, אך אין זכר למיקרופון. רק שבוחרים בקלט "הקלטה" מופיע מדיד המיקרופון אך הוא באפור. אותו סיפור חוזר בתוכנה הנלוות לכרטיס קול. הוא לא מופיע ולא נשמע. מכיוון שזה מחשב חדש אין טעם לשאול אם פעם הוא עבד..תודה.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  2. Started by fireblue,

שלום לכולם , אני רוצה לקנות מסך LCD של 26'' וחשבתי ללכת על המסך היפייפה של סמסונג http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=413346 רצוני לדעת מה דעתכם על המסך הזה ? ועוד שאלה איך אני יכול לדעת איזה מתלה מתאים הLCD הזאת ? הבנתי שיש כמה סוגים של מתלים עם מקומות אחרים בחורים שלהם . . . עזרהההה , תודה מראש. . . לירן .

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  3. Started by TearecioNN-,

http://skypc.co.il/pl_product~70SB079000003~17~0.htm

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  4. Started by aviriver,

התקנתי את הקושחה החדשה( 1.28) ואני לא מוצא קושחה עם עברית, ממש אודה אם תעזרו לי אימייל ifrach@hotmail.com

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  5. Started by davis5,

אני צריך סאב וופר לרסיבר של yamaha 5830 כי הסאב שיש לי הוא פסיבי ולא אקטיבי חשבתי על אחד שראיתי בzap http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=19755 מה דעתכם עליו?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  6. Started by Svinka !,

התקנתי וינדוס ויסטה 32BIT על מחשב במפרט הבא: Intel C2D E8400 3Ghz 4X 1GB 800 Mhz Cosair CL4 GigaByte P35 GigaByte ATI Radeon HD 4870 512M DDR5 Thermalteck 600Watt הכרטיס קול הוא של REALTECK מה שיש על לוח האם, ולא היתה איתו שום בעיה ואין שום בעיה חוץ ממשחקים ישנים כמו לדוגמה Counter-Strike 1.6 שיש רעשים כל פעם שיש קול של פיצוץ או משהו... אמממ... קול כזה מלוכלך לא יודע איך להסביר את זה... מישהו יודע על פתרון כלשהו שיכול לעזור... והכרטיס קול בסדר בכל שאר המשחקים... בדקתי גם אוזניות וגם על רמקולים חדשים ועדיין יש הפרעות... שמתי את הדרייברים שמקבלים עם לוח האם. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  7. Started by or2077,

שלום, אני רוצה לבקש המצלצה לכרטיס טלויזיה. התקציב הוא בסביבות ה200 שקלים, אני לא מחפש כרטיס לעריכה מקצועית ממש, אני רק רוצה שאני אוכל לחבר את הממיר, אבל לא לחבר אנטנה אני יודע שלרוב הכרטיסיים יש רק S-VIDEO חוץ מהאנטנה, אז אני אמצא מתאם אבל מה שחשוב חוץ מזה זה שאני אוכל להקליט, שיראו טוב, ואם יש כרטיס עם יותר מכניסה אחת זה יהיה נחמד

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  8. שלום אני מתכנון לירכוש את ה‏Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional‎ שבוע הבא.... ולפני זה רציתי לשמוע מה דעתכם על הכרטיס........ אני צריך כרטיס למוסיקה משחקים וסרטים ושיהיה טוב בכולם ולי המליצו עליו בחנות לי ביתי..... האם ההמלצה נכונה? הרמקולים שלי הם logitech z-5500 קראתי בפורום שיש לקריאטיב חסרונות....? מהם..? ואלי יש משהו יותר מתשלם בסביביות ה800.....? תודה רבה ...

9. האם אני ארגיש בהבדל לעומת הכרטיס און בורד? אם כן, על איזה כרטיס קול אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  10. היי, עשיתי HTPC ורק חסר לי רמקולים לטירוף!:-) יש לי לוח ASUS M2A-VM רשום שהוא תומך ב 6 CHANNELS , על איזה רמקולים אתם ממלצים עד 1000 ש"ח. אני רוצה לנצל את כל היכולת של הלוח.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  11. אני לא רוצה להגעיל אותך בהודעה הזו אבל האוזניות האלה נכנסות עמוק לאוזן , ומתלכלות לפעמים אפילו מבפנים כזה איפה שפליטר או אך שקוראים לזה החורים הקטנים האלה , בכל אופן רציתי לדעת עם זה יכל לגרום נזק או איכות ירודה ועם יש דרך לנקות את זה. תודה מתנצל על הגועל או עם מישהו חלילה נפגע

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  12. Started by alabakazam,

שלום לכולם, האם ידוע למישהו דרך כלשהי להעברת קסטות וידאו בשיטת הבטאמקס לדיוידי ? כשפניתי לחנות שמבצעת את ההמרה תמחרו אותי לפי שעה = 60 ש"ח כלומר 180 לקסטה !! זה נראה לי מוגזם. מי שמתמצא בנושא מוזמן לעזור בתודה מראש, איתי

13. Started by Andy,

יש לכם הצעות לנגני MP3 אמינים, הנפח לא חשוב כ"כ (העיקר שיהיה מעל 4 גיגה) לא חובה איפוד תקציב: בערך 200$ צרכים: ניגון מוזיקה סוללה שלא נגמרת אחרי 30 שניות וזה מה שהכי חשוב, וכמובן, שלא יהיה יקר מדי. עריכה: הכל נקנה בחו"ל אני טס לפלורידה בעוד חודש.

14. Started by f_b_i,

שלום לכולם! האם מישהו התקין לינוקס על האי פוד שלו? האם למישהו יש המלצות לתוכנות ובעיקר משחקים שעובדים על הלינוקס? אני התקנתי וזה ממש נחמד פתאום אפשר לשחק משחקים נורמלים ויש לו הרבה פונקציות שאין באי פוד. התקנתי דום וזה מדהים זה ממש דום באי פוד. אם למישהו יש מידע לגבי בעיקר עוד משחקים אני ישמח ואם מישהו שלא שמע על זה רוצה הבהרות אני גם ישמח. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  15. Started by nehmia,

יש ירוק-רמקולים אדום-מיקרופון וכחול....עכשיו אני שאלתי את עצמי "עומה מה זה החיבור הכחול?" ואז עניתי לעצמי"עומר אני לא יודע אבל ב HW בטח יעזרו לך..." ואז עניתי לעצמי אבל המחשב ממש רחוק....טוב נחכה שיהיה לי כוח" ומאז עברו כמה שעות...ואני עדיין לא יודע מה זה הכחול...

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  16. Started by no nick,

מבחינת מוזיקה נטו ולא ממפרטים אלא משמיעה איזה הוא הכי טוב? אני שמעתי רק את הipod ואת האחרים לא.. מישהו ששמע יכול לאמר מה הכי טוב? ללא כל קשר לפיצ'רים ולמחיר מחינת איכות ובהנחה שההשוואה נעשתה ע"י אותן אוזניות..

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  17. יש לי לוח אםלוח אם GAM61PS3וGigabyte שעליו יש כרטיס קול REALTEC 7.1 CHANNEL + S/PDIF ככה מופיעה במפרט של אתר החברה בנוסף על הלוח אם עצמו אפשר לחבר עפ פלג יציאה coax ואופטית וזה מה שעשיתי עדכנתי דרייברים עדכניים מאתר החברה והמחשב מחובר עם coax למגבר של יאמהה rx-v457 כאשר אותו מגבר היה מחובר למחשב הישן הוא כן ניגן dts ן ac3 מהמחשב . עכשו שאני מחבר את המחשב למגבר ומנגן לדוגמא קובץ ac3 שנבדק במחשב אחר ומנגן אותו או עם vlcplayer או power dvd אחרי שאפשרתי להם לנגן דרך הspdif המגבר מזהה שהוא מקבל dts ומופיע על הצג אבל הסאונד לא נשמע רק רעש סטטי שנקטע וחוזר כאשר אני מנגן קובץ לר dts ומנגן לא דרך spdif המגבר מנגן יפה בנוסף בווליום כונטרול של windows העמודה של הspdif לא נגישה…

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  18. Started by mc hagay,

טוב אז ככה יש לי כרטיס קול אני שומע מצוין אבל אין לי את הסמל של הרמקול בשורת משימות נכנסתי ללוקח הבקרה בכדי לסדר את זה והמחשב אומר לי שאני צריך להתקין משהו הורדתי דרייבר לא עזר עזרו לי תודה חגי יש לי כרטיס קול VIA AC 97

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  19. Started by alon311,

האם יש הבדל מבחינת איכות צפיה בסרטים ומשחקים בין חיבור DVI ו HDMI תודה לכל העונים :-*

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  20. Started by LR,

שלום לכם, מחפש בנרות המלצות למערכת רמקולים 5.1 + מגבר. חובה שיהיה במערכת זו כניסה אופטית במגבר. טווח מחיר: עד 600 ש"ח. תודה רבה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  21. Started by adirnasri,

שלום לך חברים יש לי רמקולים של חברת creative 5.1 עכשיו שקניתי אותם לפני איזב חצי שנה העוצמה שלהם היתה חזקה יותר היום אני מרגיש שירדה להם העוצמה זה נראה לי משהו בהגדרות אז השאלה שלי איפה יש הגדרות שאפשר לסדר זאת בסרגל כלים נכנסתי לרמקול שמה והרמתי הכל עד למעלה זה הגביר טיפה אשמח לקבל עזרה תודה רבה

22. Started by matvey99,

יש חיה כזאת ב 400 שקל שיהיה אפשר להבדיל בין המובנה בביצועים? למשחקים , סרטים מוזקיה ... תודה.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  23. Started by EAD,

מעניין אותי, לעולם לא השתמשתי ומעניינת אותי הדעה פה בפורום. נניח אוזניות כאלו, כמו שיש לרייזר לדוגמא שווה משהו? נותן הרגשה של סאונד היקפי? אני מדבר רק על משחקים, לא עבור מוסיקה.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  24. משהו בבקשה יוכל לעזור לי בקשר לאוזניות בקשר לאוזניות 202 HD בקשר לנוחות איך הם בנוחות שמעתי שהם גורמים להרבה זיעה ורק בגלל זה אני מטלבת עם לקנות אותם יש פה משהו שיש לו תאוזניהתקופה ויוכל להגיד לי בבקשההההה? תודה יום טוב

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  25. Started by desert,

מחקתי את ה FLASH בטעות ,ואני לא מצליח לעשות לו RECOVER עם התוכנה המצורפת כי היא בעייתית , הוא נכבה ונדלק לי. אני צריך תוכנה אחרת , מישהו? http://www.extras4u.com/driver/ זה הנגן השחור. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים