עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. משהו בבקשה יוכל לעזור לי בקשר לאוזניות בקשר לאוזניות 202 HD בקשר לנוחות איך הם בנוחות שמעתי שהם גורמים להרבה זיעה ורק בגלל זה אני מטלבת עם לקנות אותם יש פה משהו שיש לו תאוזניהתקופה ויוכל להגיד לי בבקשההההה? תודה יום טוב

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  2. Started by ashram,

תגידו איזה רמקולים כדאי לי לקנות בשביל המחשב. הייעוד הוא בשביל משחקים וסרטים. והאם רמקולים של מחשב ניתן לחבר לרסיבר ולא למחשב? התקציב הוא 700 שקל בערך.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  3. Started by ed@15,

שלום. יש לי רסיבר של קנווד 5100D וחיברתי אליו את כל הרמקולים כולל הסאבוופר, ולמרות זאת מופעים בתצוגה של הרסיבר רק 5 רמקולים במקום 6 (כולל הסאב). בתפריט של הרסיבר הפעלתי את אופציית הסאבוופר, הוא נמצא במצב ON. חיברתי את הסאב בכבל RCA פשוט, יכול להיות שזו הבעייה?, יש כבל מיוחד לחיבור הסאב?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  4. Started by Cryptonite,

שלום, רציתי לקנות טלוויזית HDTV ורמקולים + סראונד לחדר שינה.. הטלוויזיה תהייה מחוברת למחשב בחיבור HDMI(אולי עדיף מסך מחשב רחב מאוד ;D)בלי ממיר דיגיטלי, ובמרחק של 3-4 מטרים מהעיניים (משהו כמו 36 אינץ') בקשר לרמקולים סראונד ורמקולים בסיס, אין לי מושג על חברות ודגמים, אז אשמח לקבל עזרה התקציב יהיה לא יותר מ5 אלף.. נ.ב המסך חייב להיות חד ולא מטושטש כי היה לי ניסיון עם חיבור מסך LCD למחשב ושולחן העבודה + כמה משחקים היו מטושטשים. תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  5. Started by pavel19,

אם אני רוצה לחבר מערכת רמקולים 5.1 נגיד של לוג'יטק x 530 אני צריך לקנות כרטיס קול חזק או שאפילו מספיק לי כרטיס קול און בוארד ? תודה

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  6. Started by Or94,

טוב יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-P35-DS3L ולא מזמן קניתי רמקולים חדשים שעבדו מצויין עד אתמול. אתמול הדלקתי את המחשב כרגיל ופתאום אני רואה שהרמקולים לא מזוהים על ידי המחשב. בדקתי את החיבורים והכל בסדר וניסיתי גם להוריד דרייבר לכרטיס קול אבל זה לא עוזר וזה כאילו לא מזהה את היציאת רמקולים הירוקה. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  7. איכות קול ועוצמה סבירים - לא משהו Best אבל שכיף לשמוע. (שאפשר לחבר אליהם דרך חיבור רגיל של אוזניות) יש המלצות? תודה!

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  8. יש משהו כזה

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  9. Started by yakir360,

יש לי לוח אם של ASUSTeK Computer INC והדגם שלו הוא P5GLV-MX אני לא מצליח למצוא ללוח אם שלי דריבר לכרטיס קול שלי בבקשה זה דחוף לי הכרטיס קול...... תודה מראש יקיר אטיאס!!!!

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  10. יש לי 2 מחשבים, שמשמשים לעריכה. שניהם חזקים ויש להם את הלוחות האלה- 1. P5GDC DELUX 2. P4C800 E DELUX לאחרונה עשיתי החלפה ושדרוג בין המחשבים. הלוח ה P4C800 לא היה מחובר כלל לאינטרנט, והיה מחובר לזוג רמקולים בלבד מעצם קנייתו ועד היום (שנתיים). עכשיו שהלוח הזה על המחשב השני שלי, שיש בו גם אינטרנט,ויש לך בעיה כרטיס קול- פה יש לי כרטיס 5.1- עד עכשיו הייתי מוציא ממנו רק זוג רמקולים בודדים ,אך עכשיו אני רוצה לראות בו סרטים ולחבר אותו ל קריאטיב 5900 שלי. חיברתי, אך נבהלתי! שומעים זוועה ! מהקדמיים לא שומעים בכלל, רק אחוריים ,סנטר וסאב. השמיעה היא ב DISTROTION וצליל חרוך. משחק של אקולייזר לא עוזר ועושה גרוע. שמתי לב שהחיבור האמצעי (ירוק) לא מוציא בכלל קול. גם פה עדכון לא עוזר..…

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  11. Started by sz,

קניתי אתמול את 0404 של emu. יש לי רמקולים סראונד 5.1 של creative, שמחוברים כרגע עם שני כבלים front ו rear לכרטיס קול המובנה של המחשב. בכרטיס קול 0404 ייש שני יציאות ימין ושמאל, ולא קדימה ואחורה, אז אני לא יכול לחבר את הרמקולים. :'( האם יש דרך לעבוד עם שני כרטיסי קול במקביל? שאני אוכל לחבר את הרמקולים לכרטיס המובנה ולהקליט דרך ה0404? אם לא, יש דרך אחרת לחבר את הרמקולים, יש ב0404 יציאה אופטית, יציאת S/PDIF ויציאת MIDI. יש מצב לחבר דרך משהו אחר, עם מתאם או משהו? אם לא, אולי אני אחליף את הכרטיס למשהו אחר. יש למישהו המלצה לכרטיס שיכול לעבוד עם סראונד והוא איכותי גם להקלטות? תודה

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  12. אם נאי קונה רמקולים, למשל כאלה:http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2441,normal_sales אני צריך בשבילם מגבר או שאפשר לשלוט על העוצמה דרך הסאב. כי אני לא ממש מבין מה זה סאב אקטיבי או שאני יכול לקנות דיוידי ודרכו להגביר????? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  13. Started by skuki1,

אהלן! שנתיים יש לי נגן mp3 של קרייאיב.דגם: Tx FM 256 מגה. האמת, עד לא מזמן הייתי מרוצה ממנו מאוד. אבל בחודשים האחרונים הנגן שלי פשוט אוכל סוללות בצורה לא נורמלית הוא ירד מ8 שעות בערך לסביבות השעה! זה בלתי נסבל. אין לי כסף כרגע לנגן חדש. אין שום דבר לעשןת בנידון? תודה

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  14. אוקיי אז יש לי פנטיום 4 1.5 ישן עם הארדיסק 40 גיגה, וגיפורס 2MX ועם 2 כרטיסי רשת הוא סתם שוכב בארון, אז אמרתי למה לא לקנות את המסך PS1 הקטן ב300 שקל בטויזR אס, ולעשות ממנו נגן ? ז"א, שהוא יריץ וינאמפ וזהו (והכי הרבה גם סרטים במידה ואני רוצה לקחת אותו לסלון ולחבר אותו לטלויזיה, לגיפורס יש TVOUT) עכשו השאלות שלי הן ככה : 1) יש לי שם קריאטיב סאונדבלאסטר ישן, מהמעפנים האלה. איזה מערכת שמע אתם ממליצים לי להתקין עליו? אני רוצה את זה באיכות גבוהה (רמקולים כבר יש לי במערכת בחדר ואני מאד מרוצה מהם, השאלה היא איך אני מגיע מהמחשב אליה בלי לאבד איכות בדרך, ככה שבעצם זה ישמע כמו שאני מנגן אתזה מדיסק ישר מהמערכת.) 2) איך אני עושה שיהיה עליו רשת של "פלאג אנד פליי" (אני יודע שזה קצת לא …

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  15. Started by FiREX,

אני צריך המלצה למסך LCD שישמש לצפיה בטלוויזיה לא משנה או פלזמה או LCD שהיה 32-36 אינץ איכותי ויתמוך בHD תקציב בערך 6000-7000 שקל תודה למי שיעזור

16. Started by nimrods,

שלום לכולם..? אז ככה יש לי בבית בסלון lcd 42" ובלילה שאנחנו (משהוא מהמשפחה) מכבים אותה אז לאחר כמה דקות היא מתחילה לעשות קליקים כאליו וזה לא רק lcd זה גם בטלוויזה של אחותי בחדר ולפעמים במקרן שלי חחח למה זה קורה..? ;D תודה לעוזרים..!

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  17. אני זקוק לאוזניות מבודדות רעשים ואלו נמחרים בחנות ליד ביתי.יש אלטרנטיבה ב250-300 שקלים? (CX300 שמאוד אהודות פה ירכשו בלי קשר בתקופה הקרובה)

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  18. מישהו יודע אם אפשר להשתמש zen media center בתור כונן נייד שאפשר להעביר עליו דברים חוץ ממוזיקה וסרטים????

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  19. רבותי שלום. ברצוני להקליט מרעשי הרקע של המחשב (לא מהמיקרופון) לתוכנת הקלטה. מערכת ההפעלה vista 64bit, כרטיס קול creative SB X-Fi Xtreme Audio. זה לא מצליח, כשאני מקליט (וניסיתי בשתי תוכנות הקלטה, לוודא שזאת בעיה בהגדרות הווינוז\הגדרות כרטיס הקול) זה מראה שקט מוקלט. בrecording devices ניסיתי לשים על set default כל מה שנראה רלוונטי: line-in, auxiliary,S\PDIF-in - עבור אף אחד מהם המצב לא השתנה. אציין שכאשר המיקרופון מוגדר באמצעי ההקלטה זה מקליט מצויין, אבל זה אינו המצב שאני רוצה כאמור. אודה לעוזרים יום טוב

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  20. Started by 659zzz,

מוכן להשקיע על זוג רמקולים וסאפוור 600 שח מה אתם ממליצים??

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  21. כבתמונה הזאת זה לנגן mp3\mp4 שאני עתיד לקנות (כנראה meizo m6 8gb) תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  22. Started by alon311,

האם יש הבדל מבחינת איכות צפיה בסרטים ומשחקים בין חיבור DVI ו HDMI תודה לכל העונים :-*

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  23. Started by yuvalrubi,

אני לא בטוח שזה הפורום הנכון , אבל אני אנסה. האם אני יכול לחבר 4 מסכים( או יותר ) ל PC אחד ושבכל מסך אוכל לפתוח אפליקציה שונה ? אם כן , איזה חומרה אני צריך לשם כך ? הדבר מיועד למערכת בקרה . בברכה , יובל.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  24. Started by wild_3d_raptor,

היי חברה, אני מחפש תוכנ שאיתה אוכל לחתוך קטע מסויימם משיר שמקודד בצורת mp3 ולשמור אותו כmp3 המלצות ???

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.