אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
קניתי אתמול את הX5L 30GB רציתי לדעת איך אני מעדכן FW הורדתי קובץ BIN של גירסא 2.1 מהאתר אבל אנלא יודע כלכך מה לעשות עם זה ורציתי לדעת אם יש דרך להעיף את ה'סרטון' הזה של COWON כשמפעילים תמכשיר, זה יפה והכל אבל סתם מציק ומאריך את זמן ההפעלה של המכשיר ויש לי עוד בעיה...ניסיתי לחבר עם הUSB HOST קורא כרטיסי SD. נכנסתי למצב USBHOST ואז ניסיתי לעבור לכרטיס כמו שצריך (ע"י כפתור האדום) וזה לא עובד...ניסיתי 20 פעם וחיברתי גם נגן MP3 של חבר שלי של 1GB וזה עבד והצלחתי לדפדף בקבצים של הנגן שלו...זתמרת שהאפשרות של USBHOST כן עובדת... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מזה Hz שאומרים נגיד מ 25 עד 25,000 Hz ומה זה אום נגיד אומרים 30 וסמל של אום כזה ומה זה db דציבילים או איך שלא קוראים את זה (זה הבאסים אם אני לא טועה..) תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
אני נמצא בארה"ב ומחפש נגן עד 250 דולר אין העדפה מיוחדת תודה
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
1.האם יש כיסוי שמגן עליו??? 2.האם איכות התמונות טוב??? 3.ואיזה פעולות מיוחדות יש בו חוץ מלראות תמונות??? 4.איך הוא ניטען על ידי USB או שקע חשמל??? 5.האם צריך לרוקן את הסוללה ואז לטעון אותה??? הרבה שאלות אבל זה חשוב לי בבקשה תענו
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא ממזמן רכשתי את iriver T10 בגירסה של הג'יגה ויש לי כמה שאלות: א. מישהו יודע איך אפשר להפוך אותו לעברית? (או למצוא תוכנה שהופכת את כול הסדר של האותיות בשם) ב. שמעתי שאפשר לשים בו רשימת השמעה אך כשניסיתי לא הצלחתי.. מישהו מכיר את התופעה? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
איך כרטיס קול EAX4 "מסתדר" עם משחק EAX5 ? (הכוונה במסתדר היא איך הוא מפעיל אותו, האם שומעים רק חלק מהאפקטים... האם לא שומעים בכלל בEAX או משהו אחר... דברים כאלה...)
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני זקוק לאוזניות מבודדות רעשים ואלו נמחרים בחנות ליד ביתי.יש אלטרנטיבה ב250-300 שקלים? (CX300 שמאוד אהודות פה ירכשו בלי קשר בתקופה הקרובה)
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי עכשיו כרטיס קול ExtremeMusic ואני רוצה לשדרג את מערכת הסאונד של המחשב. יש לי כרגע Creative Inspire 5200 ו Sennheiser HD 202 שקניתי לפני כמה שנים. השימוש שלי באוזניות וברמקולים הוא גם למוסיקה וסרטים אבל עם דגש למשחקים, יש לי סיבה להשקיע ולקנות אוזניות או רמקולים בתקציב הנ"ל או שאם תקציב כזה אני לא ארגיש בהבדל בין זה למה שיש לי? (אני בעיקר מעוניין בהצעות להחלפת הרמקולים שאני דיי שונא את הבאסים שלהם) תודה מראש, אלמוג.
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
קניתי רמקולים חדשים ורציתי לדעת אם הכרטיס קול שלי מתאים..! האלה הרמקולים : וזה הכרטיס קול שיש לי עכשיו : Device Description Type Analog Devices AD1888 @ ULi/ALi M5455 AC'97 Audio Controller PCI זה טוב? :-\
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
המצב הוא כזה: כשאני שומע שיר, אז פתאום הווליום קופץ ויורד. חשבתי שזה הכרטיס קול, אבל כשאני מחבר אוזניות ישירות לכרטיס - הכל טוב. האופציה היחידה שנשארה לי היא הרמקולים. הקטע שכזה קורה, אני מתקרב לסאב וכשאני מנסה לחזק את החיבורים של הרמקולים לסאב, הווליום בכלל משתגע. יש משו שאני יכול לעשות? /; רמקולים ACS54 של Altec, מלפני 4 שנים. הרמקולים נקנו בארה"ב ואני משתמש במעביר מתח. http://www.ambushsite.com/files/reviews/acs54review.php ממש חבל לי עליהם, הם היו מצוינים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות lcd ורוב התפקיד שלה הוא להיות מחוברת למחשב פה ושם אולי איזה סרט!! מחפש lcd עד 5500 ש'ח אולי טיפה יותר עם אחריות כמובן עכשיו רציתי לשמוע המלצות אם אפשר...איזו חברה הכי טובה ומתאימה לי בתקציב הנל..
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אתרים כמו you tube /ynet/נענע וכו' גם משחקים שאני מפעיל חלק מהצלילים לא נשמעים כמו למשל הצליל של סירטוני הפתיחה. לעומת זאת שירים וסרטים רגילים אני שומע רגיל.... יש לי כרטיס קול מובנה של הלוח אם ופרמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים.... אשמח לעזרה בנושא...
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך LCD שישמש לצפיה בטלוויזיה לא משנה או פלזמה או LCD שהיה 32-36 אינץ איכותי ויתמוך בHD תקציב בערך 6000-7000 שקל תודה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
היי, עשיתי HTPC ורק חסר לי רמקולים לטירוף!:-) יש לי לוח ASUS M2A-VM רשום שהוא תומך ב 6 CHANNELS , על איזה רמקולים אתם ממלצים עד 1000 ש"ח. אני רוצה לנצל את כל היכולת של הלוח.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
יש לי סאב פאסבי ואני צריך להוסיף לו הגברה משלו לפני שאני מתחבר לרסיבר צריך רעיונות ..הצעות ..או תרשים של מגבר הספק כל דבר שיכול לעזור תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
קניתי אתמול את 0404 של emu. יש לי רמקולים סראונד 5.1 של creative, שמחוברים כרגע עם שני כבלים front ו rear לכרטיס קול המובנה של המחשב. בכרטיס קול 0404 ייש שני יציאות ימין ושמאל, ולא קדימה ואחורה, אז אני לא יכול לחבר את הרמקולים. :'( האם יש דרך לעבוד עם שני כרטיסי קול במקביל? שאני אוכל לחבר את הרמקולים לכרטיס המובנה ולהקליט דרך ה0404? אם לא, יש דרך אחרת לחבר את הרמקולים, יש ב0404 יציאה אופטית, יציאת S/PDIF ויציאת MIDI. יש מצב לחבר דרך משהו אחר, עם מתאם או משהו? אם לא, אולי אני אחליף את הכרטיס למשהו אחר. יש למישהו המלצה לכרטיס שיכול לעבוד עם סראונד והוא איכותי גם להקלטות? תודה
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
קודם כל, אני לא יודע אם תחום ההתעסקות של הפורום מכסה את הנושא הזה או לא, פשוט לא מצאתי פורום יותר מתאים. אם מקומה של השאלה הזו אינו בפורום פשוט תמחקו... אז ככה, אני רוצה לקנות DVD מקליט, וצריך המלצות. אין לי מושג ירוק בתחום - מה טווח המחירים, מה מציעים המכשירים השונים, מה ההבדלים, ככה שאני לא יכול להיג לכם מה הדרישות שלי. אני רק רוצה לדעת מה האפשרויות, ומה מומלץ
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם! האם מישהו התקין לינוקס על האי פוד שלו? האם למישהו יש המלצות לתוכנות ובעיקר משחקים שעובדים על הלינוקס? אני התקנתי וזה ממש נחמד פתאום אפשר לשחק משחקים נורמלים ויש לו הרבה פונקציות שאין באי פוד. התקנתי דום וזה מדהים זה ממש דום באי פוד. אם למישהו יש מידע לגבי בעיקר עוד משחקים אני ישמח ואם מישהו שלא שמע על זה רוצה הבהרות אני גם ישמח. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ASUSTeK Computer INC והדגם שלו הוא P5GLV-MX אני לא מצליח למצוא ללוח אם שלי דריבר לכרטיס קול שלי בבקשה זה דחוף לי הכרטיס קול...... תודה מראש יקיר אטיאס!!!!
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
איך מערכת הרמקולים הזו- z3 של לוגיטק. 2.1 כ 600 שקלים לא ראיתי חוות דעת עליה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=132217
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל אני מחפש פתרון בנרות. יש לי את ה DVD של Hyundai3899. הורדתי את הקובץ heb-mtk-vertex-fix כדי לשדרג את המכשיר שיוכל לקרוא כתוביות בעברית כמו שצריך. לאחר השדרוג המכשיר הפסיק לקרוא דיסקים וכל דיסק שאני מכניס הוא פשוט עושה Loading ואז No Disc. מישהו יודע איך אני פותר את הדבר הארור הזה?!
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום.ראיתי רכיב אפקטים מעניין ביד שניה.אני רוצה לדעת האם כבעל 1212 של EMU הרכיב הזה יוסיף לי למערכת??? http://www.devhardware.com/c/a/Sound-Cards/NewQ-Gold-DSP-Review/ קישור מצורף.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
הראשון: X-Fi Elite Pro http://asia.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=14064 השני: X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series http://asia.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=16559&listby= מה ההבדלים בין שניהם? הצורך שלי הוא צפייה ב DVD 5.1, HD, עריכות חצי מקצועיות של קריינות, ובנוסף ישמש אותי הכרטיס קול ממש כמו רסיבר (בגלל זה גם היה חשוב לי הקופסא החיצונית והשלט הרחוק כי אני גם צופה בטלויזיה דרך המסך של המחשב).
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אני מתעניין בטלויזיה בגודל של 22". הגודל נובע מהתקציב שכן זה בערך מה שמכוון לסכום שאני מצפה להוציא. ראיתי כמה מסכים בתקציב הזה - מסך של פרוביו, 22", שעולה כ-1890ש"ח. ומסך של מאג....בסביבות ה 2100שקל. אני לא מכיר יותר מדי בתחום המסכים ומעוניין בהכוונה... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-