אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. ברשותי כרטיס Radeon 1950 pro אשר קיבלתי איתו כבל שמתחבר ליציאה בכרטיס מסך, ומעביר את זה לכבל קומפוננט (כחול, אדום, ירוק). אני מחבר את הכרטיס לטלויזיה LCD עם כבל (בננה --> Svideo) . אני מחבר את הבננה ליציאה הכחולה של הכבל שיוצא מהכרטיס מסך ואני רואה בצבע כמו שצריך (למרות שלא חיברתי את זה ע"י כבל קומפוננט לטלויזיה). אני משתמש ב DRIVER האחרונים של ATI גרסה ATI CATALIST 7.8 יש לי 2 בעיות: 1) אחרי כל RESTART למחשב ההגדרות של המסך המשני (הטלויזיה) לא נשארות, וצריך להגדיר את המסך המשני כל פעם מחדש. 2) כאשר אני רואה סרט וההגדרה היא Full Screen ב Theater mode במסך המשני, אחרי שאני סוגר את הסרט, אני רואה בשחור לבן בטלויזיה, עד ה RESTART הבא (למרות שאם אני שוב אראה סר…
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הכרטיס הזה ? http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=9309360 בסך הכל אני רוצה להעביר כמה קלטות וידיאו (אם מישהו בכלל זוכר את הדבר הזה) ולהקליט מידי פעם מהטלויזיה (בחיבור מהממיר של יס). המחיר הזול דיי מעורר חשש שמדובר במוצר גרוע.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום חברים, מה שלומכם? יש לי לוח אם ABIT NF-7S ואני משתמש בכרטיס קול שבלוח אני משתמש ביציאה האופטית שלו שמחוברת למגבר HARAMAN , ורציתי בבקשה לברר איך הכרטיס קול כרטיס אודיו BlueGears X-Mystique האם הוא טוב? ולמה הוא עדיף מאודיו G 2 של קריאטיב. תודה רבה לכם.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום חברה אני מעוניין לקנות מסך LCD לטלוויזיה מסך רחב* עם חיבור למחשב שהמטרה העקרית שלי היא צפייה בסרטים דרך המחשב לLCD כלומר חיבור TV אני מעוניין במסך עד 25 אינ'ץ טווח המחירים שלי 2000-2500 אפשר גם פחות וחשוב לי הרזולוציה שתהיה עדכנית יחס התמונה תמיכה בHD וגם שלא יהיה חלקים שקופים עם קרני השמש יפגשו בטלוויזה... תודה :]
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי HTPC כאשר השימושים שלו יהיו צפייה בסרטי HD בעיקר,ואני הולך לחבר אותו לפלזמה 42 בסלון ויש לי כמה שאלות: 1 איך אני מגדיר שכל פעם שאני מדלים את המחשב אני ישר אראה אותו על הפלזמה מבלי להתעסק בהגדרות כל הזמן ? (יש לי כרטיס מסך HD2600XT). 2 איזה תוכנות הייתם ממליצים לי להתקין,למשל איזה חבילת קודקים ותוכנות שיפתחו לי תרגומים אוטומטי (אני מתכוון לתרגומים שבאים בקובץ נפרד). 3 המערכת הפעלה שלי היא ויסטה אולטמייט - על איזה תוכנת מדיה הייתם ממליצים לי ? ואיך אני מקנפג אותה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
תגידו איזה רמקולים כדאי לי לקנות בשביל המחשב. הייעוד הוא בשביל משחקים וסרטים. והאם רמקולים של מחשב ניתן לחבר לרסיבר ולא למחשב? התקציב הוא 700 שקל בערך.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
איפה אני קונה BeltClip ו PowerAdapter לCreative zen micro שלי? ניסיתי לחפש בZAP אבל לא מצאתי... מה לגבי זה:http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=usbadapter&Cat2Cat1ID=5037&Cat2ID=0&aff=Zap יתאים למכשיר שלי?
-
האם יש dvd ביתי (לא למחשב) שקורא פורמט קובץ avi ואם זה Dvix או שאין קשר , אשמח לשמוע המלצות
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
זאות ההודעה שלו:
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום. יש לי ת'כרטיס קול Creative Audigy 2 Value ות'רמקולים Crearive Inspire 7900. אני שומע בצורה מדהימה..ממש חבל על הזמן.. עכשיו, אני מקבל עוד שבועיים בערך רסיבר מקצועי, 2 רמקולים ענקיים מקצועיים, וסידי מקצועי, כל הסיפור איזה 7000 שקל..משהו רציני ביותר. מישהו יכול להסביר לי על דרך...שאני ישמע את 7 הרמקולים, הסאב..+הרסיבר עם 2 הרמקולים..הכל ביחד! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
חברים.... אני חייב כרטיס קול של Live 5.1 Creative עד 60 ש"ח.... כל מי שיש לו ומעוניין למכור שייצור איתי קשר... אפשר גם באי סי קיו 95726432 תודה לכל העוזרים....
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות רמקולים מאמאזון ורציתי לדעת עד כמה כסף אני פטור ממכס, ואם אני לא פטור, אז כמה צריך לשלם. תודה גיא שפירא
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום! כמובן שמגברים יכולים רק לעזור, אבל, האם במקרים של כרטיסי קול מהדור החדש כגון זה של קריאיטיב שעכשיו יצא בטכנולוגית ה X-FI האם מגבר יכול להפחית מהאיכות ולבלום חלק מהצליל? או שאין סיכוי שדבר כזה יכול לקרות? תודה! איתן.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
קודם כל, אני לא יודע אם תחום ההתעסקות של הפורום מכסה את הנושא הזה או לא, פשוט לא מצאתי פורום יותר מתאים. אם מקומה של השאלה הזו אינו בפורום פשוט תמחקו... אז ככה, אני רוצה לקנות DVD מקליט, וצריך המלצות. אין לי מושג ירוק בתחום - מה טווח המחירים, מה מציעים המכשירים השונים, מה ההבדלים, ככה שאני לא יכול להיג לכם מה הדרישות שלי. אני רק רוצה לדעת מה האפשרויות, ומה מומלץ
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
איכות קול ועוצמה סבירים - לא משהו Best אבל שכיף לשמוע. (שאפשר לחבר אליהם דרך חיבור רגיל של אוזניות) יש המלצות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
-
אתם יכולים להמליץ לי אולי על כרטיס קול בסביבות 500 שקל שיהיה איכותי כמה שיותר ועם כמה שיותר יציאות תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי רמקולים בלי חיבור לאוזניות. אני רוצה אפשרות לשמוע דרך האוזניות יש איזו דרך לארגן חיבור כזה?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, שנה טובה וחג שמח לכל הפורום הנהדר! למחשבי היקר מחוברת מערכת סטריאו יפה וחמודה של סוני, וכך לפני מספר שבועות קיבלתי מחבר מערכת סטריאו נוספת. יש אצלי כרטיס קול של Audigy 7.1 ואת הכרטיס קול המסכן והמעופש שמובנה לMotherB. אחרי מספר ימים שגשלתי באינטרנט וניסיתי למצוא מידע (בלי הרבה מזל) חשבתי אולי לכם יהיה המידע הדרוש: לכל מערכת סטריאו כמובן יש מגבר מובנה + רסיבר. לכן, יש לי 2 מגברים בשביל 2 רמקולים. האם יש אפשרות שאני אחבר מערכת אחת לאחד הכרטיסי ומערכת שניה לשני ואז אכוון מתוך המחשב שזה יהיה סראונד? במילים אחרות, האם יש אפשרות שאני אעשה את הפעולה הנוספת שמגבר עושה (ולא, בלי לקנות מגבר נוסף..) וזה לפצל את הסאונד למספר ערוצים ולא רק שניים? כי לשמוע סטריאו מ-4 רמקולים בהחל…
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום כבל קואקס דיגיטלי איכותי עד היום המחשב היה מחובר לרסיבר עם 3 כבלים של RCA לקבלת 5.1 בגלל שלא היתי מרוצה מהסאונד ומכל הבלאגן שהכבלים האלו עושים החלפתי אותם היום אז כמו שאמרתי קניתי כבל קואקס דיגיטלי וחיברתי אותו במחשב ל- S/PDIF וברסיבר לכניסה של הקואקס הדיגיטלי הרסיבר הוא Denon AVR1602 והכרטיס קול הוא מובנה של nVidia NF4 ובקיצור לא משנה מה אני מנסה אני לא מצליח לקבל סאונד.. HELP בבקשה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מה מומלץ בתקציב של 300 ש"ח, חשבתי לקחת את הקראייטיב inspire 5200,מומלץ? יש אלטרנטיבה עדיפה? יש לציין שהשימוש הוא בדר"כ שירים ופה ושם משחקים, מעבר לכך כלום. חשוב לי עוצמה וכמובן אייכות, אגב,אין אפשרות לחרוג מהתקציב הנ"ל - יאללה ,המלצות בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
המצב הוא כזה: כשאני שומע שיר, אז פתאום הווליום קופץ ויורד. חשבתי שזה הכרטיס קול, אבל כשאני מחבר אוזניות ישירות לכרטיס - הכל טוב. האופציה היחידה שנשארה לי היא הרמקולים. הקטע שכזה קורה, אני מתקרב לסאב וכשאני מנסה לחזק את החיבורים של הרמקולים לסאב, הווליום בכלל משתגע. יש משו שאני יכול לעשות? /; רמקולים ACS54 של Altec, מלפני 4 שנים. הרמקולים נקנו בארה"ב ואני משתמש במעביר מתח. http://www.ambushsite.com/files/reviews/acs54review.php ממש חבל לי עליהם, הם היו מצוינים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום רב. מחוברים אצלי בסלון כמה מקורות שמע כולם דרך hdmi לרסיבר. הרסיבר מניע 5 רמקולים בסלון ועוד שני זוגות בזון2. הכל דרך כבלים רגילים. אני מעוניין לעבור לרמקולים אלחוטיים אותם אפזר ברחבי הבית. לא אכפת לי שיטת השידור של הרמקולים מה שכן אני מעוניין לשמוע את כל המקורות כמו היום ולשלוט על עוצמת כל רמקול כמו היום ואם אפשר גם לקבל סטריאו בסלון אז בכלל מצויין...איך עושים את הדבר הפשוט הזה בלי לפשוט את הרגל? האם יש רכזת hdmi עם שידור אלחוטי לכמה רמקולים שרוצים? האם יש פרה אמפליפייר עם כניסות hdmi שמשדר אלחוטית ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
האם אני ארגיש בהבדל לעומת הכרטיס און בורד? אם כן, על איזה כרטיס קול אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-