אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם..? אז ככה יש לי בבית בסלון lcd 42" ובלילה שאנחנו (משהוא מהמשפחה) מכבים אותה אז לאחר כמה דקות היא מתחילה לעשות קליקים כאליו וזה לא רק lcd זה גם בטלוויזה של אחותי בחדר ולפעמים במקרן שלי חחח למה זה קורה..? ;D תודה לעוזרים..!
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אז ככה נראה לי הצלחתי לצמצם את האופציות רכישה שלי למסך ל-3 הדגמים הבאים: טלויזיה LCD LA32S81B Samsung 32 טלויזיה LCD L32A01 Hitachi 32 טלויזיה LCD LC32WD1E Sharp 32 עכשיו השימישו העיקרי של בערך 90% זה למחשב !!! מבין האופציות מה לדעתכם הכי טוב זה דבר ראשון ועוד משהו שחשוב לי לדעת זה האם כשמסך תומך בNR רק דרך HDMI האם זה יתפוס גם אם אני אעביר את השידור דרך כבלים ןמתאמים שמתחילים ב- VGA עד שזה יעבור לHDMI ? בתודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני מתעניין ב2 דגמים שנראים לי מאד דומים- הראשון הוא הInspire T6100 והשני הוא הInspire T6060. רציתי לדעת מה ההבדלים בניהם ובמיוחד איזה רמקולים מבין השניים כדאי לקנות... תודה!
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שמעו אני חייב איזה קומבינה דריבר שמתאים לכרטיס קול הזה למה הכרטיס קול שלי על הפניםם!!! שמתאים אבל לווינדוס 7 Revolution Series
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית וסוללה נשפכה לי בתוך השלט ועכשיו הוא לא עובד.. האם יש פיתרון או משו?!
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני נמצא בחו"ל ... בינתיים אירגנתי לי מסך LCD ומחשב HTPC (לשימוש כאן !!) ..... עכשיו במסע חיפושים אחרי מערכת קולנוע ביתי (ברמה טובה .... אני לא אודיופיל/וידיאופיל .... ואין לי כוונות לרכוש בלו ריי בזמן הקרוב). מחיפוש בחנויות וכן משיטוט ברחבי האינטרנט היגעתי למסקנה שאולי מערכת SAMSUNG HT-TXQ120 תתאים לצרכי (סאונד, מגוון חיבורים) ...... אך לא היתה לי ממש הזדמנות לבדוק אותה לעומק מבחינת הביצועים. אם מישהו מכיר את המערכת הנ"ל באופן אישי (שמע וראה) ..... אודה על חוות דעת .... גם אשמח לשמוע על אלטרנטיבות. מחירה של המערכת הנ"ל כאן הוא כ - 2500 ש"ח תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס טלוויזיה שאני יוכל להקליט ולצפות במשהו מוקלט במקביל אני ישמח להמלצות חוץ מ WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge שיש לי ניסיון מאוד רעה איתו. התקציב הוא עד 600-650 שקל תודה
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
דוד שלי אמר לי שאם יש לי מערכת שמחזיקה עד נגיד 300 וואט ואני שם רמקולים שהעוצמה שלהם ביחד זה 600 וואט , המערכת תשמיע לי מכל הרמקולים בעוצמה של 300 וואט? או שהיא תשמיע מכל אחד 300 וואט?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום אנשים ה-DVD שלי ננע על REGON 1 יש למישהו מושג איך אני משחרר את זה שיפעל בכל האיזורים או לפחות ב-1 ו-2? כרגע אני לא יכול לראות חצי מהסרטים תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש הבדל בין הכרטיס קול המובנה בלוח אמ P35-ds3 לבין הרכרטיס x-fi extreme audio מבית creative הבדל הכוונה כמבון באיכות סאונד והאם הקנייה היא חכמה או שאם כבר לקנות כרטיס קול אז רק את האיכותיים יותר כמו הfatalnty וחבריו.. הולכים להתחבר אליו z5450 & rp-21 בתדוה מראש חברים junior_mg ליאור
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
-
כל הרמקולים מחוברים ועובדים, אבל כשאני מגדיר 2 ביחד (שמאלי אחורי וימני אחורי) רק אחד מהם עובד. אני כמעט בטוח שהבעיה היא בתוכנה שלי, Realtek HD Audio שבאה עם P35-DS3L (וכבר עידכנתי אותה עד הסוף) הנה תמונה להמחשה, 2 החיבורים מוגדרים על רמקולים אחוריים, אבל רק אחד מהם עובד. אני נואש לגמרי, עשיתי כל מה שאני יודע והבעיה עדיין שם. תודה ענקית לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
טוב יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-P35-DS3L ולא מזמן קניתי רמקולים חדשים שעבדו מצויין עד אתמול. אתמול הדלקתי את המחשב כרגיל ופתאום אני רואה שהרמקולים לא מזוהים על ידי המחשב. בדקתי את החיבורים והכל בסדר וניסיתי גם להוריד דרייבר לכרטיס קול אבל זה לא עוזר וזה כאילו לא מזהה את היציאת רמקולים הירוקה. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
חיברתי את ה HD4350 לפלאזמה ורואים נהדר הבעיה שאני לא מצליח לשמוע סאונד. חיברתי את הכרטיס לפלאזהב באמצעות כבל DVI ל HDMI האם פה הבעיה? איך ניתן לפתור זאת או שאלי לרכוש בנוסף גם כבל Audio ?
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
iriver ifp795 הורדתי לו עידכון 1.29 גרסא אמריקאית נוצרו שתי בעיות: 1. העברית הפכה לג'יבריש, שזה פחות מפריע לי 2. ברוב השירים (85%) המכשיר מתכבה אחרי 5-6 שניות של ניגון השיר ניסיתי להוריד גם את הגרסא האירופאית, לא עזר מה אני אמור לעשות?
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
השבוע קניתי בשעה טובה (אני מקווה לפחות...) את הiriver h340, ויש לי שתי שאלות : 1. בחוברת ההפעלה שלו לא היה כתוב שום דבר על הטענה ראשונית של 24 שעות, או משהוא כזה (גם ידוע לי שהסוללה שלו היא שונה מסוללות נטענות אחרות, ואינה סובלת מאפקט זיכרון, ולכן זה נראה לי הגיוני). האם הייתי צריך לטעון אותו בכל זאת לפרק זמן ארוך? האם גרמתי נזק לסוללה בכך שלא עשיתי זאת? 2. עד כמה שידוע לי פונקציית הusb host תומכת בכל מכשיר שאינו מצריך דרייברים כדי להתחבר למחשב עם ווינדוס xp. ברשותי מצלמת קאנון A95 שאינה מצריכה דרייברים כדי להתחבר למחשב, ובכל זאת, הנגן לא מזהה אותה, וכרגע אני לא יכול להשתמש בפונקציה. האם יש משהו שאני יכול לעשות? האם יש עדכון קושחה שיכול לעזור לי? תודה מראש על העזרה...
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם! האם מישהו התקין לינוקס על האי פוד שלו? האם למישהו יש המלצות לתוכנות ובעיקר משחקים שעובדים על הלינוקס? אני התקנתי וזה ממש נחמד פתאום אפשר לשחק משחקים נורמלים ויש לו הרבה פונקציות שאין באי פוד. התקנתי דום וזה מדהים זה ממש דום באי פוד. אם למישהו יש מידע לגבי בעיקר עוד משחקים אני ישמח ואם מישהו שלא שמע על זה רוצה הבהרות אני גם ישמח. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שיכולה להקליט מאתרי אינטרנט שירים באורך יותר מ5 דק' תודה ענקית לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אפשר לחבר רק 2 רמקולים קדמיים או 2 קדמיים וסנטר +הסאב בלי לחבר את שאר הרמקולים ?
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
צריך חנות או מעבדה שיכולה לתקן רמקולים של מסיבות ( 450-600 RMS ) ניסיתי בחנויות של מערכות אבל כולם אמרו לי שהם לא מסוגלים לתקן כזה דבר ... אז מישהו מכיר כאת מעבדה ?
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת סטיראו די ישנה אבל טובה של Marantz MX550. לפני כמה ימים התקלקל אחד הרמקולים ושומעים ממנו מאוד חלש.. כאילו לא מגיע אליו חשמל או משהו.. ממש חלש ויש הרבה טרבל כזה... עכשיו, מספיק לי מה שיש לי. אני לא צריך מערכת כמו שיש לי פה.. השימושים שלי הם רדיו מוסיקה וקצת סרטים במחשב.. ה2 רמקולים מספיקים לי תאמת. אני לא משתמש בטייפ שבמערכת, וגם לא ב CD.. רק ברדיו וב AUX. הרדיו זה קטע די חשוב כאן תאמת.. נכון שאפשר לשמוע רדיו באינטרנט אבל אני מעדיף שיהיה לי רדיו איכותי עם קליטה טובה שגם כשהמחשב סגור אני אוכל להשתמש בו. אני לא יודע מה כדאי לעשות... 1. לתקן את הרמקול - לא יודע אם זה שווה בכלל אם מערכת כזאת שבאה מלפני 10 שנים בערך.. 2. לקנות זוג רמקולים חדשים - לא יו…
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
יש לי archos 80 gb וכנראה שחסרים לו דרייברים ניסיתי להכנס לאתר התוכנה וכל מה שיש שם לא עוזר לי אני חייב מישהו שיש לו את התוכנה ויודע איך לעבוד איתה בבקשה זה דחוף תודה מראש אלעד
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נגן של iriver h320 מישהו יודע איפה יש פונט עברי למכשיר כזה... תודה רבה לכם!
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום היום חיברתי את האיפוד שלי למחשב והוא זוהה כאיפוד חדש לגמרי. ניסיתי לעדכן אותו לפי הרשימה הקיימת על המחשב אבל הוא העתיק רק את השירים שנמצאים על המחשב ולא התייחס בכלל לשירים שמחקתי מזמן אבל *עדין נמצאים באיפוד!* איך אני מצליח להעביר את כל הרשימה שיראה לי גם את הקבצים שנמצאים כבר בתוך האיפוד והוא לא יודע שהם קיימים בכלל תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב התקלקל לי ואחרי שתיקנתי אותו וחיברתי מחדש את האוזניות שלי - ה-Grado sr80 - הבחנתי שאיכות השמע בהן נשמעת מעט פחות טובה ממקודם. מה יכול לגרום לדבר כזה ואיך אפשר לתקן זאת? או שהבעיה באוזניות?
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-