אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
צריך המלצה לאוזניות שלא נופלות כשקופצים רצים ומשתוללים. כמה שיותר קטנות וזולות. תודה !
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מגבר, רמקולים וחיווט עד סכום של 5,000 ש"ח. המערכת תשמש בעיקר עבור סרטים וPS3. אשמח גם לחנויות מומלצות באזור חולון. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום חברים, מה שלומכם? יש לי לוח אם ABIT NF-7S ואני משתמש בכרטיס קול שבלוח אני משתמש ביציאה האופטית שלו שמחוברת למגבר HARAMAN , ורציתי בבקשה לברר איך הכרטיס קול כרטיס אודיו BlueGears X-Mystique האם הוא טוב? ולמה הוא עדיף מאודיו G 2 של קריאטיב. תודה רבה לכם.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מעניין אותי, לעולם לא השתמשתי ומעניינת אותי הדעה פה בפורום. נניח אוזניות כאלו, כמו שיש לרייזר לדוגמא שווה משהו? נותן הרגשה של סאונד היקפי? אני מדבר רק על משחקים, לא עבור מוסיקה.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מחקתי את ה FLASH בטעות ,ואני לא מצליח לעשות לו RECOVER עם התוכנה המצורפת כי היא בעייתית , הוא נכבה ונדלק לי. אני צריך תוכנה אחרת , מישהו? http://www.extras4u.com/driver/ זה הנגן השחור. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
עד עכשיו הכרטיס היה מחובר בDVI למחשב... לקחתי אותו לטלויזיה וחיברתי אותו בחיבור COMPONENT... אבל הטלויזיה לא הציגה שום דבר... יש מצב שצריך להגדיר לפני משהו? דרך אגב אמרו לי שאפשרי לחבר את הקומפוננט בעזרת כבלי RCA רגילים זתומרת שלושה רגילים של 2 סאונג ו1 תמונה לחבר את שלושתם בצורה של קומפוננט וזה יעבוד... יכול להיות שזאת הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
יש לי HTPC , למחשב יש כרטיס קול Creative live! 5.1 המחשב הוא בעיקר לסרטים..... השאלה שלי היא... איך הכי טוב בשבילי לחבר את הכרטיס קול למגבר? יש בכרטיס קול הזה יציאה דיגטלית?
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
זאות ההודעה שלו:
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
קניתי את ה- LG DNX194H. וניסיתי להפעיל בו סרט ברזולוציה של 1280X608 והוא לא הצליח להפעיל אותו. אם ה- DVD לא מפעיל סרטים ברזולוציה גבוהה אז בשביל מה ה- HDMI הזה? למה הוא משמש? (וכתוב שהוא תומך עד 1080i) חייב הסבר מה קורה פה!
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול להקלטה באולפן ביתי חובבני. הכרטיס צריך להקליט גיטרה, מקלדת שליטה, ומיקרופון. ובנוסף להיות איכותי בהשמעה. עלות עד 1500 שח א. למישהו יש המלצות? ב. איזה פיצ'רים קיימים ומה כדאי שיהיה בכרטיס כזה? ג. האם קנייה באינטרנט כדאית או שהתמיכה מחנויות קיימות בישראל מצדיקה את המחירים?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש אפשרות לקנות משהו שיתן לי אפשרות לחבר לכרטיס קול 3 רמקולים? בננה נראה לי קוראים לזה לא יודע
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס קול של הלוח אם והזמנתי אוזניות icemat siberia קיצר רציתי לשאול אם אני ישמע בהם עדיין באיכות טובה גם אם כרטיס על הלוח אם שהכרטיס תומך גם 7.1 תודה לכל העונים ..?? ואם התשובה היא לא ואני ישמע לא טוב אז יעני עד כמה ההבדל משמעותי אם אני יהיה עם כרטיס קול על הלוח או כרטיס קול אחר ואם זה ממש משמעותי אז תמליצו לי על כרטיס קול עד 300 שח
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום. יש לי רסיבר של קנווד 5100D וחיברתי אליו את כל הרמקולים כולל הסאבוופר, ולמרות זאת מופעים בתצוגה של הרסיבר רק 5 רמקולים במקום 6 (כולל הסאב). בתפריט של הרסיבר הפעלתי את אופציית הסאבוופר, הוא נמצא במצב ON. חיברתי את הסאב בכבל RCA פשוט, יכול להיות שזו הבעייה?, יש כבל מיוחד לחיבור הסאב?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
טוב יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-P35-DS3L ולא מזמן קניתי רמקולים חדשים שעבדו מצויין עד אתמול. אתמול הדלקתי את המחשב כרגיל ופתאום אני רואה שהרמקולים לא מזוהים על ידי המחשב. בדקתי את החיבורים והכל בסדר וניסיתי גם להוריד דרייבר לכרטיס קול אבל זה לא עוזר וזה כאילו לא מזהה את היציאת רמקולים הירוקה. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~70SB079000003~17~0.htm
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם. האם שווה לדעתכם להוציא 400-500 על ה-ATP3 של אלטק לנסינג? אני מחפש מע' 2.1 איכותית לשמיעת מוסיקה בלבד. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
מה מומלץ בתקציב של 300 ש"ח, חשבתי לקחת את הקראייטיב inspire 5200,מומלץ? יש אלטרנטיבה עדיפה? יש לציין שהשימוש הוא בדר"כ שירים ופה ושם משחקים, מעבר לכך כלום. חשוב לי עוצמה וכמובן אייכות, אגב,אין אפשרות לחרוג מהתקציב הנ"ל - יאללה ,המלצות בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
קניתי אתמול את 0404 של emu. יש לי רמקולים סראונד 5.1 של creative, שמחוברים כרגע עם שני כבלים front ו rear לכרטיס קול המובנה של המחשב. בכרטיס קול 0404 ייש שני יציאות ימין ושמאל, ולא קדימה ואחורה, אז אני לא יכול לחבר את הרמקולים. :'( האם יש דרך לעבוד עם שני כרטיסי קול במקביל? שאני אוכל לחבר את הרמקולים לכרטיס המובנה ולהקליט דרך ה0404? אם לא, יש דרך אחרת לחבר את הרמקולים, יש ב0404 יציאה אופטית, יציאת S/PDIF ויציאת MIDI. יש מצב לחבר דרך משהו אחר, עם מתאם או משהו? אם לא, אולי אני אחליף את הכרטיס למשהו אחר. יש למישהו המלצה לכרטיס שיכול לעבוד עם סראונד והוא איכותי גם להקלטות? תודה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב 5.1 או7.1 תקציב עד 3 אלף אולי חריגה קטנה תודהל עוזרים. שיהיון איכותיים עם הרבה עוצמה ושיהיה נוח לתלייה על הקיר.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אם נאי קונה רמקולים, למשל כאלה:http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2441,normal_sales אני צריך בשבילם מגבר או שאפשר לשלוט על העוצמה דרך הסאב. כי אני לא ממש מבין מה זה סאב אקטיבי או שאני יכול לקנות דיוידי ודרכו להגביר????? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני חיפשתי רמקולים 5.1 של CERWIN WEGA וגם MOREL לא מוצא באף חנות באיזור. תודה מראש לכולם....
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
היי, עשיתי HTPC ורק חסר לי רמקולים לטירוף!:-) יש לי לוח ASUS M2A-VM רשום שהוא תומך ב 6 CHANNELS , על איזה רמקולים אתם ממלצים עד 1000 ש"ח. אני רוצה לנצל את כל היכולת של הלוח.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
האייפוד שלי נפל ועכשיו שאני מחבר אותו למחשב זה לא מזהה לי שזה אייפוד ולא נותן לי לעשות לי ריסטור או משהו שיתקן אותו המכשיר ממשיך לעבוד ונגן כרגיל.. איך אני יכול לעשות למכשיר ריסטור או ריסט או משהו לא דרך המחשב אלא דרך המכשיר??? תודה
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
הי, אני מתלבט בין PS3 לXBOX LIVE כשהמטרה היא לא רק משחקים (גם) אלה גם לניהול והזרמת מדיה מהמחשב לטלוויזיה. שקלתי APPLTTV כי אני כרגע על ITUNES, אבל להבנתי אי אפשר לגשת לחלק גדול מהמדיה על המחשב והפורמט הוא לא HD. אשמח לעצה טובה, אלון
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-