אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
האם הכרטיסי קול של היום תומכים בדולבי דיגיטל, דולבי פרו-לוגיק, DTS, דולבי EX וכו'... ומה זאת אומרת תמיכה שלהם בזה? זה אומר שהם יכולים לקרוא סרט בדולבי דיגטל וכדומה? (כמובן שהסרט תומך)
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שזה איזה שהוא מפענח, אבל לא ברור לי למה זה? מישהו יכול להרחיב האם זה קשור לקול או לתמונה? והאם זה דבר הכרחי וחשוב במכשירי DVD? (ד"א מישהו יודע אם יש אותו בDVD המשולב של LG? לא כתוב בחזית ולא בחוברת ) והאם יש אותו ברסיברים של היום?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
קניתי בחו"ל מיני דיסק mz n707 והחוברת היא באנגלית, אני מאד מבקש לעזור לי ולהמציא לי משהו בעברית, אם על ידי דואר אלקטרוני, או צילומים בפקס, או לינק, וכדומה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם! החלטתי שאני מעוניין סוף סוף שתהיה לי את האפשרות לשמוע מוזיקה שאני אוהב כשאני מחוץ לבית ובנסיעות וכ"ו. אני מתלבט בין אם לקנות דיסקמן MP3 או נגן MP3... הקטע הוא, שאני רוצה איכות צליל טובה, אבל מוצר קומפקטי וקטן. בנוסף, אין לי גם צורב... אני חושב שאלך על נגן ולא על דיסקמן אך אשמח אם תצליחו לי להרהר בעניין יותר... עכשיו, אני ממש לא מבין בנתח השוק הזה ואין לי מושג על איכות של נגנים. אשמח אם תמליצו על נגן טוב, בתקציב שלא עולה על 600 ש"ח ורצוי עם כמות זיכרון גדולה. אם יש נגן עם כרטיס פלאש או משהו בסגנון שיאפשר לי לשאת איתי יותר קבצים אשמח לדעת עליו... תודה רבה! עומר
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עומד לקבל את הכרטיס הזה מחו"ל עוד שבוע ורציתי לדעת אם מיהו יודע על דרך שבה ניתן לחבר את הפנל החיצוני למגירה חיצונית למארז כך שיהיה נוח להגיע אל הפנל? אולי יש למישהו הצעות?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מחפש דיסקמן שקורא גם MP3 במחיר שלא יעלה על 400 ש"ח אתם יכולים להמליץ לי על משהו ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אגב, יש למכירה בארץ קליפש?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוא יודע אם יש בהם מגבר ? או אך הרמה שלהם? חבר שלי רוצה כאלה לסלון שלו ( שמחובר שם מחשב) מה אתם אומרים? http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=706484
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
לכרטיס ensonic או vibra, שניהם עובדים טוב. מצאתי קישור באתר של קראייטיב אבל כשניסיתי להוריד קיבלתי הודעת שהקישור שבור... תודה מראש לכל מי שיכול לעזור...
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של CREATIVE VIBRA 128 BIT ורסיבר של YAMAHA RXV-620 איך אני מחבר אותם ואיזה סוג כבל לקנות? וכמבון אני רוצה לחבר אותו מאחורה ולא מקדימה ניסיתי לחבר אותם בחיבור מקדימה והיו לי הפרעות... ועיוותים בגלל מה זה? כרטיס הקול הדרק שיש לי? או בגלל החיבור מקדימה בכל מקרה אני צריך קבל חיבור ביניהם ואודה לכל מי שיענה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
שלום רב לכולכם. אני צריך את עזרתם בנושא מסוים ואשמח לקבל תשובות עינייניות. יש לי בחדר רסיבר ממש טוב (אבל די ישן) של חברת NAD . יש לי בנוסף זוג רמקולים די גדולים של חברת CELESTON, דגם CL6. אני רוצה לחבר את כל העסק למחשב, אבל אני גם רוצה שבחדר יהיה סראונד... אז חשבתי לקנות עוד רמקולים, אני רק צריך עוד 2 אחוריים וסאב וופר כדי לקבל סראונד, נכון? עכשיו השאלות שלי הן - אפשר לקנות רק 2 רמקולים וסאב או שחייבים לקנות את כל ה - 5? אפשר גם לחבר 4 רמקולים לרסיבר בלי סאב, השאלה אם זה כדאי? ואם כן האם רמקולים בינוניים יגרעו מאיכות הצליל של הרמקולים היותר טובים (CELESTON)? שאלה אחרונה, אני שוקל לקנות רסיבר חדש , שיהיה עם יציאת RCA, ואופטית, משהו טוב, מעל 3000 ש"ח.. יש המלצות? שוב תו…
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מתוך עמוד המכירה: למי שלא מכיר, Koss היא אחת החברות המובילות בעולם לייצור של אוזניות איכותיות. נגני MP3 לא תמצאו באתר שלהם, ולא תמצאו אזכור לכאלה בשום מקום אחר ברשת. במקרה הטוב מדובר בשיווק של מוצר סיני עלום שם עם מדבקה מורשית של Koss (כמו שקורה בארץ עם מוצרי אודיו "של" Akai ו-Luxman). במקרה הגרוע מדובר בעבודה בעיניים. לנטאקשן הפתרונים... Prog.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה : יש לי רמקולים 5.1. כשאני מחבר אותם ל CD Player (מקור סטריאופוני) שומעים בכל ששת הרמקולים , אבל כשאני מחבר אותם לממיר הדיגיטלי (של הכבלים) יש לי בעיה עם הסנטר. הוא נכבה ל 3 דקות ואז עובד במשך 3 דקות , כל הזמן . אין לי מושג למה זה ... יכול להיות בגלל שהכבלים לא תומכים 6 ערוצים (אני לא מאמין , כי כשאני מחבר ל CD , זה עובד) תעזרו לי !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
השימושים הם ביתיים: צפייה בסרטים, מוזיקה ופחות משחקים.. כל הדעות יתברכו, רק נמקו אותן..
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
<צונזר, פירסום חינם אסור בפורום. אנא קרא את הסטיקי עם כללי הפורום בבקשה>
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
איזה רמקולים הייתם ממליצים לשדך לקריאטיב אודיגי 2 בתקציב של עד 1000 ש"ח תודה...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.luxeonav.com/em4.htm הם עולים רק 270 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
קראתי מלא מאמרים על המון מערכות קול והסתכלתי בהרבה פורומים אבל כל אחד יש לא דעה שונה (חלקן לא אוביקטיביות) ולכן כל פעם שחשבתי על רמקולים מסוימים שאני הולך לקנות משהו פרסם משהו שגרם לי לפקפק בהחלטה שלי אז ככה: אני יקנה את הרמקולים או בניו-יורק או בלוס אנג'לס. התקציב שלי הוא בין 200-250 דולר. אני צריך את המערכת בעיקר לצפייה בסרטי dvd ומוסיקה. אני רוצה שלמערכת תיהיה אופציה לחיבור לא רק למחשב (אולי בעתיד אשתמש בה לסלון או משהו כזה). אנא, פרסמו תגובות עניניות ומגובות בהסברים לדעתכם. חשוב לי לשמוע למה המערכת X טובה ולמה Y לא טובה. אם משהו יודע על חנות זולה ואמינה בארה"ב שאפשר לקנות שם אשמח לשמוע. תודה לכולם :saint:
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה זה עושה, כי פעם נתנו לי עצה להוריד אותו לגמרי, אבל אני רציתי לדעת מה משמעותו? ושאלה נוספת הקשורה ל- Sound מה זה EAX?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב, נתקלתי בבעיה די מוזרה. כאשר אני מנסה לראות סרט - המדיה פלייר מתחבר לשרת מוריד את הקודק ואני יכול לראות אבל אין קול ! התופעה היא בד"כ הפוכה כאשר אין מקודד מתאים ואז אפשר לשמוע אבל אין תמונה. הדבר קורה במספר סרטים של שייר ריאקטור (אודיסאה בחלל 2001 / 2010 ומספר סרטי מסע בין כוכבים). במחשב מותקנים כמעט כל הדיווקסים האפשריים כולל חבילת הנמו. בנוסף כל פעם כאשר מנסים לטעון את הסרט הוא מוריד את המקודד ושוב יש רק תמונה ללא קול. כאשר מסתכלים במאפיניי קובץ ה AVI ניתן לראות שלא מצוין פורמט האודיו אלא רק מצוינים Average Data Rate ו Sample Rate ובנוסף Channels (5)בניגוד לדיווקסים הרגילים שעובדים כמו שצריך עם קול ותמונה שבהם מצוין שפורמט אודיו הינו Mpeg LAyer 3 וגם ה Channl…
-
יש לי כרטיס קול GTXP ויש עליו 4 כניסות USB וכשאני מחבר איזה מכשיר USB אל אחד מהכניסות הוא לא מגיב מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בקריאטיב Vיברה 128. רציתי לדעת אם אני יחליף לפורטיסימו 3 יהיה שיפור ניכר באיכות/עוצמה ? לי זה נראה ברור מאליו שיהיה שיפור, השאלה עד כמה? (בהנחה שאני יחבר את המיני עם היציאה האופטית של הפורטיסימו ?). אני מתכנן לקנות את הכרטיס כי אני גם מתכוון לחבר אליו רסיבר עם רמקולים, אם איכות ההקלטה תשתפר זה רק ייתן לי עוד סיבה לקנות אותו. דעות למיניהם ?...
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
התגלה לי שהמדף שחשבתי לשים בו את הרסיבר הוא לא מספיק ארוך (כ35 ס"מ). אז יש לי שתי אפשרויות: 1) להאריך את המדף אבל זה לא יצא יפה 2) לשים את הרסיבר במדף שמעל שולחן המחשב אבל יהיו לידו רמקולים לא ממוגנים מגנטית. 3) לקנות רמקולים ממוגנים מגנטית אפשרות 1 יכולה להיות אולי נסבלת אבל היא בעדיפות אחרונה. אפשרות 2 הכי נראית לי אבל הבעיה הגדולה זה האם הרמקולים (שהם לא ממוגנים מגנטית) לא ידפקו את הרסיבר? אפשרות 3 הייתי רוצה בכיף (לקנות איזה אינפינטי על האלטקס העתידיים) אבל זה תלוי בכל מיני שיקולים ובעיות (שאולי יפתרו) שאני לא ארחיב עליהם פה
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס CREATIVE VIBRA 128 שיד עכשיו חוברו אליו רמקולים שולחניים פשוטים של CREATIVE. אני רוצה לחבר את המחשב למגבר ורמקולים שיש לי בחדר אז לקחתי כבל שמצד אחד בננה סטריאו (למחשב) ומצד שני 2 RCA (למע') כשאני מחבר את הבננה ליציאת ה SPEAKERS בכרטיס קול זה עובד וכשאני מחבר ל LINEOUT זה לא עובד... עכשיו 2 שאלות: מה ההבדל בין SPEAKERS ל LINEOUT? למה ה LINEOUT לא עובד? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שאין לו NetMD-האם אני אוכל להקליט אליו שירים (MP3) מהכרטיס קול onbaord המעפן שלי?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-