עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by AlcaTeL,

אהלן, לא בטוח אם זה בפורום הנכון אני פשוט לא מוצא פורום בנושא יותר ממוקד אם צריך תעבירו אותי קניתי את ההתקן USB של EASYCAP בכמה דולרים בודדים מאיביי מה שהוא בעצם עושה זה CAPTURE VIDEO והוא לא עושה את העבודה בצורה טובה ואיכותות ( לא כולל הקשיים של דרייברים שאין והשימוש בתוכנות עריכה שמגיעות איתו וכו' ) קראתי את המדריך שיש באתר אומלץ להשתמש בכרטיס טלויזיה והייתי מוכן להשקיע את הכסף כדי לקבל משהו עד 200~ שקל זה נראה לי סביר, יש לי הרבה קלטות וידיאו להעביר אני פשוט לא מבין איזה כרטיס אני בדיוק צריך חשוב שהכרטיס יגיע בפורמט PCI רגיל כי אין לי PCI-EXPRESS ו\או בכלל יש כאלה של יו אס בי נורמליים.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  2. יש לחבר שלי מקרן נייד אנדרואיד שמחזיק בערך על הסוללה שלו 3 שעות בנתיים אנחנו מחברים לו רמקולים של לוגיטק ומקבלים חשמל דרך USB (ואת הUSB מחברים לסוללה ניידת) וככה רואים סרטים מחוץ לבית אנחנו צריכים רמקולים עם סאונד יותר עוצמתי לה הם מאוד חלשים ויש סרטים שבהם הסאונד חלש ואז גם שהווליום עד הסוף שומעים חלש אין בעיה שיהיה יהיה רמקול נייד אולי גם עדיף(כי פחות מסורבל) אבל גם עם זה יהיה רמקול או רמקולים שיקבלו מתח דרך הUSB זה יהיה בסדר יש המלצות על מה כדאי להסתכל? התקציב גג 200/300 תודה לכם.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם. קניתי כרטיס טלויזיה חיצוני של PINNACLE PCTV ANALOG USB. על מנת לצפות בשידורי טלויזיה אנלוגיים. אבל איכות השידור היא ירודה בהרבה ממה שרואים בטלויזיה. ניסיתי לעשות סריקה גם של CABLE וגם של ANTENA, אך התוצאות זהות. כבל הכבלים מחובר לשקע עם מפצל, כשמהמפצל הולך לטלויזיה ולמחשב, כשבטלויזיה הכל בסדר ובמחשב לא, החלפת חיבורים לא עזרה. יש עיצות?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  4. שלום, לאחר הרבה חיפושים בגוגל ובפורומים שונים אני פונה אליכם. לאחרונה רכשתי ממיר וידאו מסוג EasyCAP כדי להמיר את כל קלטות הוידאו VHS הישנות של הורי לקבצי מחשב ו-DVD. התחלתי עם 3 קלטות וידאו ללא בעיה מיוחדת, שיחקתי קצת עם ההגדרות והצלחתי להמיר את הקלטות לקובץ מחשב. בקלטת הרביעית נתקלתי בבעיה - הוידאו מעביר תמונה למחשב אך ללא צבע, רואים רק בשחור-לבן. קצת מידע על מכשיר הוידאו: על מכשיר הוידאו רשום שהוא מסוג PAL / SECAM ובנפרד רשום שיש לו יכולת לנגן גם NTSC. בחיבור הוידאו לטלויזיה וניגון הקלטת - יש צבע. הוידאו מחובר לממיר ה- EasyCAP בחיבור SCART מהוידאו ההופך לחיבור composite (צהוב, אדום, לבן). לממיר ה-EasyCAP יש גם אפשרות של חיבור S-Video. הממיר מחובר למחשב בחיבור USB2. כל ה…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום, יש לי הזדמנות לקנות רסיבר RX-V2092 של Yamaha (משומש), שהבעלים שלו טוען שהוא בן כ-3 שנים. מישהו פה יודע להגיד לי מה יהיה מחיר הגיוני לרסיבר כזה? עמוד המוצר באתר Yamaha:‏ http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=200216&CTID=5000300

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Höd Aşulin,

הדגם הנ''ל כרגע נמכר במבצע ברשת באג ב500 שקלים רציתי לשאול אם מישהו מכיר יודע או מבין שיכול לומר האם זו עסקה שווה והאם האוזניות מומלצות

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by spz,

בוקר טוב לכולם... אז ככה.... כרגע יש לי בחדר את הרמקולים ATP3 שאיתם אני רואה טלויזיה/ משחק בפס2/ שומע מוסיקה. אין לי כוונה לחבר אותם למחשב, אלא אם כן אני יקנה זוג רמקולים חדשים. בכל מקרה, אני בן אדם שאוהב מוסיקה, במיוחד אלקטרונית (האוס וטראנס בעיקר), בשביל זה אני צריך רמקולים ממש טובים כל עוד התקציב מאפשר . פעם אחרונה שקניתי זה היה את הATP3, עכשיו אני חושב אם כדאי לשדרג את החדר ברמקולים חדשים. חיפשתי רמקולים בתקציב (עד 600... אפילו לא) והיחידים שמצאתי "ראויים" הם הAL 2100 קרייטיב ולוג'יטק. ה2100 נראים הכי מתיאים כין אין לי צורך ב5.1 או 4.1, אני צריך 2.1 וזהו. השאלה הגדולה בעצם היא האם יש הבדל מורגש בין הATP3 לבין ה2100? אם כן איך הוא מתבטא? עריכה: עכשיו ש…

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  8. Started by idan1836,

אני רוצה מגבר לרכב, שלא יהיה משהו מצויין ולא משהו גרוע מדי.. כרגע אני צריך אותו רק בשביל לחבר את האייפוד שלי לרכב, ואני לא רוצה משהו עם חברה ידועה מדי כי זה יצא לי יקר. אין תקציב מוגבל כרגע אבל שלא יהיה יקר !

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  9. Started by MDK,

אחרי שראיתי מפרט טכני ותמונות של Z680 מה זה התבאסתי... אני קניתי לפני איזה שנה וחצי - שנתיים את הרמקולים Z560 שהם בעצם אותו דבר רק 4.1 ולא 5.1, לא תומכים בSURROUND אמיתי של DOLBY \ DTS ובלי מגבר.. עכשיו הרמקולים שלי בכללי במצב טוב, למרות שלאחד מהם התפרק חלקית ה"כיסוי" של הרמקול ואיזה חלק מהכפתור של הM3D נאבד לי..אבל חוץ מזה הם במצב מצוין יש איזה מצב שאני אוכל למכור או להביא ליבואן \ לחנות ולקבל את הסט החדש עם תוספת תשלום או משהו? 8) לפי מה שראיתי הפסיקו לייבא את זה היבואנים של לוג'יטק אז בעצם הZ680 מחליף אותם, למרות שחסרים רמקולים בטווח שבין הHI-END לMID-END.. מה אתם אומרים? אני מבזבז את הזמן שלי בלחלום? נ.ב. - הרמקולים הZ560 לא מופיעים יותר באתר הרשמי ...

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  10. שלום וחג שמח, בעקרון אני מחפש המלצה למקרן פיקו, התקציב הוא עד 400$ עם חריגה אפשרית עד 100$. האם הVivtek Qumi q2 עדיין מחזיק בתואר תפו"א הלוהט בקטגורייה הזו? אם לא, אשמח להמלצות נוספות על מקרנים בקליבר דומה, אני הולך לצפות ממרחק של כ2-3 מטר או אפילו קצת פחות. אם יש עוד פרמטרים רלוונטיים שלא ציינתי אנא אימרו לי.

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  11. צריך איכות סאונד טובה, עם מינימום רעשי רקע. תקציב בין 100 ל-150 ש"ח, ניתן קצת להתגמש. תודה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by LazyBoy,

אהלן, יש למישהו המלצות על דגם ספציפי מהדיוטי פרי? חייב להיות מסוגל לקרוא DIVX. האם מומלץ לקנות מכשיר משולב וידאו או שעדיף לקנות וידאו בנפרד? (זה להורים שלי, והם בטח לא יסתדרו עם DVD מקליט) תודה.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  13. Started by Bug2000,

הכרטיס שלי הוא AUDIGY 2 הרגיל (לא VALUE).

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  14. Started by enzo,

עם אפשרות לחריגה קלה. לנגן D2. חשוב שיהיה צליל נקי ובאסים איכותיים,ושאנשים שמסביבי לא ישמעו את המוזיקה ואני מצד שני לא אשמע רעשי רקע.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  15. Started by neogod,

האוזניות ישמשו לרוב לשמיעת מוזיקה ואם אפשר שמות של מקומות באזור חדרה נתניה שמוכרים בהם את האוזניות? ומה אתם אומרים על HD150 של סנהייזר ?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  16. Started by Sparkle,

תקציב 300-450 לא יותר ולא פחות.. שימושים: מוזיקה, כללי. יחוברו למחשב ואולי גם לרסיבר בעתיד. חשבתי על Microlab solo 3c ו solo 4c, שנייהם עולים אותו דבר. תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1345863 זה המכשיר חדש לפני מה שהבנתי השאלה היחידה שלי אם הוא קורא כתוביות בלי שצריך להפוך אותם כמו שבשאר הנגנים צריך, כלומר להפוך את הכתובית אם תוכנה מיוחדת ורק אז לצרוב ולראות.. אם מישהו יודע את המידע הזה ובכלל כל מידע כל המכשיר אני ישמח לשמוע אני מחפש הרבה זמן מכשיר שקורא XVID/DIVX עם תרגום בצורה טובה בלי להפוך אותם או משהו כזה ושיתמוך גם SUB וגם SRT (סוגי התרגום הנפוצים) תודה מראש למי שעונה.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  18. אני מתלבט בין שתי האוזניות הבאות: Philips Digital SHD9000 Sennheiser Wireless RS160 Around-Ear השימוש באוזנות יהיה בעיקר לשמוע תוכניות בטלויזיה, אם כי גם לעיתים לא תכופות לשמוע מוזיקה. הייתי רוצה לדעת מה מומלץ יותר. אם יש למישהוא המלצות לאוזניות אחרות במחיר של עד 1000 ש"ח, אז אני ישמח לשמוע על כך גם כן. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מסדרת SOLID STATE, תודה

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  20. שלום, כבר זמן רב אני מנסה לפתור בעיה והרמתי ידים אחרי לא מעט זמן שהשקעתי בנסיון לפתור את הבעיה... נראה אם תצליחו: מפרט: לוח ASUS COOMMANDO; כרטיס טלויזיה TV2000 XP Expert של LeadTek; מערכת הפעלה WinXP מעודכנת. תוכנות: SoundMax עבור כרטיס הקול, WinFast PVR עבור כרטיס הטלויזיה. ניסיתי גם את AC3Filter אבל ללא הצלחה. חיבורים: כרטיס הטלויזיה מחובר בכבל של CD (כמו של הCDים של פעם) לכניסת AUX שעל כרטיס הקול של לוח האם (ב-Commando יש כרטיס עומד שנתקע לתוכו וכולל שקעים לרמקולים אחוריים). המחשב מחובר לרסיבר חיצוני בכבל קואקסיאלי מיציאת ה-SPDIF. לתוך כרטיס הטלויזיה נכנס כבל S-Video וכבל אודיו והממיר של HOT נכנס לכניסת Line-In של כרטיס הקול של לוח האם. תיאור הבעיה: הכל עובד בסדר (שומ…

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  21. Started by leoleo,

מבקש סיועכם בהמלצה על רסיבר איכותי בטווח מחירים של עד +2,000 ש"ח ורמקולים הטווח של עד 1,000 שח. הצרכים -רדיו, מוזיקה סרטים. במידה ויש אז עם אפשרות לחיבור למחשב

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  22. תקשיבו באתי לפה וזאת ההודעה הראשונה שלי כי שמעתי שפה יש רמה בתחום ואנשים לא סתם אומרים תדגם של מה שיש להם בבית וממליצים עליו בלי לדעת כלום אני מקווה שלא תאכזבו אותי אני מחפש רמקולים למחשב. אבל לא בהכרח,יכול להיות גם קולנוע ביתי שאני יוכל לחבר למחשב בואו פשוט אני יגיד מה אני מחפש במערכת ואת התקציב ואתם כבר תבינו התקציב הוא עד 2500 בלי שום חריגה. אני מחפש דבר ראשון אני יתחיל מהסאב וופר. יש לי מערכת כרגע Z2300 שיש לה סאב וופר מפלצתי ואני ממש לא מאוכזב ממנו. אבל האיכות שמע שלה לא ממש בשמיים בגלל זה אני משתדרג מחר קונים ממני אותה ויהיה לי את הכסף למערכת החדשה אני רוצה סאב וופר שירעידדדד את הבית שירגישו אותי בשירים ושתהיה לי אפשרות לשלוט עליו אבל ממש משו חזק משו עצבני אין מה לע…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by Raz20,

יש לי מחשב די חדש , פנטיום 4 3.2 , וחיברתי אליו את המערכת שלי יש לי כרטיס קול בשם : SigmaTel High Definision Audio CODEC עכשיו ברגע שאני מגביר קצת את המערכת , אז זה משמיע לי קולות של ניפוצים כאלה , אין מצב שהרמקולים שלי נקעו , זה בטוח איזה בעיה יכולה להיות ? יכול להיות משהו שקשור לחומרה ?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  24. Started by yotamavi,

התחלתי בהרכבת מערכת קולנוע ביתית לחדר קולנוע . התכנון הוא LCD 42' FHD, מגבר ורמקולים סטיליטים שיחוברו לPS3 וישמשו בעיקר למשחקים וסרטי בלו ריי, סרטי DVD\ ואולי בעתיד ממיר HD וסטרימר. כהתחלה אשמח לעזרה בבחירת מגבר בתקציב של 2K. האפשרויות שנתקלתי בהן: 1.Denon AVR 1610 2.הרמן קרדון AVR142 2.אונקיו 308/507 3.ימאהה 465 4.פיוניר 520 (בעייתי מכיוון שהזמנה מחו"ל,אומנם זול גם אחרי מס אבל בעייתי מבחינת אחריות) אשמח לעזרתם בנושא .. תודה

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  25. היי, אז בעקבות דיון אחר- החלטתי לפתוח את הדיון הזה, בו בתור התחלה אשאל את השאלה: מאיזה אתרים אפשר להזמין כרטיסי קול לארץ? (כמובן שכאלה בהם המחיר שווה את זה)

• 0 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.