עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by itay11,

חשבתי לקנות אוזניות חדשות בשביל ה-H340 כי האוזניות שמקבלים עם המכשיר לא נוחות. האם מישהו מכיר אוזניות איכותיות ונוחות? (מה עם ה-PX200?) תקציב 40-80 דולר (אני קונה בארה"ב). תודה מראש

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  2. Started by moranb,

מלבד יציאה של פיירוייר ולשני יציאת מידי והLS יש דגימה של 96KHZ בנוסף האם שווה להשקיעה Creative Extigy על מנת שתיהיה לי יציאה אופטית שבעתיד תתחבר למגבר?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  3. Started by ZivX,

מקווה שזה הפורום הנכון.. קראתי את הביקורת אבל לא ראיתי כמה הוא עולה, אולי לא שמתי לב.. מישהו יכול להגיד? תודה!

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  4. Started by combody,

יש לי תקציב של עד 1350 שקל לנגן עכשיו יש מלא אפשרויות ואני לא יודע במה לבחור ותאמת אני גם לא ממש מבין בזה ראיתי את המגה פוסט על האמפי3 אבל לא הבנתי כלום הכל באנגלית.... אז מה אתה מצעים לי לקנות...וחשוב לי שיהיה בנגן רדיו ושהתמוך בעברית ושיהיה כמובן מבוסס הראד דיסק

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  5. Started by scratch,

שלום, יש לי מערכת רמקולים - 2 קדמיים, 2 אחוריים, סנטר וסאב - genius sw5.1. החיבור של המערכת לכרטיס הקול הוא כבל אדיו כאשר בצד החיבור למחשב יש שלושה פינים לחיבור- אחד של שני הקדמיים אחד של שני האחוריים ואחד של הסנטר והסאב. במחשב שלי יש שלוש כניסות ירוקה כחולה ואדומה אבל רק הירוקה מגיבה כשמחברים אליה משהו, ככה שאני צריך לבחור לשמוע רק עם אחד מהפינים. רציתי לדעת אם יש איזשהו כבל שמרכז את שלושת הפינים לאחד ככה שאוכל לחברם למחשב דרך הכניסה היחידה שעובדת אצלי... תודה מראש. ??? נ.ב http://www.geniusnet.com.tw/product/product-1.asp?pdtno=164 יש פירוט בלינק כולל סוג הכבל במדויק

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  6. Started by sherlock1212,

יש דרך לראות vcd בסוני?

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  7. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום אני מעוניין לדעת על הרמקולים האלה ,עם הם שווים משהו בעקבות מחירם הזול.! על תדאגו אני לא קונה אותם.! תודה THANKS

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  8. שלום לכם. לאחרונה צץ בי רצון עז לקנות מערכת קולנוע ביתי קטנה, חמודה וצנועה לחדרי הקט. מצד אחד אני לא רוצה לקנות מערכת בזבזנית ומוגזמת בגלל שאין לי צורך בכזאת. זה בסך-הכל לחדר שלי. וחוץ מזה יש לנו מרתף מערכת רצינית יותר עם טלויזיה 43 אינץ' של טושיבה ולי בחדר יש טלויזית 21 אינץ' חדשה אך עלומת שם ופשוטה. (Metz ועלומת שם זה כמעט אותו דבר) ראיתי את שתי נמערכות האלו: ראשונה: http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=242&cat=4 שניה: http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=922&cat=4 ורציתי לשאול אם המחיר נראה לכם הגיוני\סביר? איזו מערכת יותר טובה? אם הם בכלל טובות... ואם אני יכול להשיג משהו יותר טוב במחיר הזה ואף פחות. אני מוכן להשקיע בין 2000 ל3000 שקלים חדשים …

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  9. Started by guy_pr,

שלום. אני שומע עכשיו ברמקולים של המערכת המחוברת למחשב. ואני רוצה להיתקדם באיכות. חשבתי ליקנות את הרמקולחם האלה http://www.pch.co.il/docs/pd-425237692.htm אבל שמעתי שלא כדי לקנות אותם עם שומעים בעיקר מוזיקה. זה נכון?

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  10. Started by The UnKnown,

Nothing left to say, just make your vote =] ...

11. אוקיי אז יש לי פנטיום 4 1.5 ישן עם הארדיסק 40 גיגה, וגיפורס 2MX ועם 2 כרטיסי רשת הוא סתם שוכב בארון, אז אמרתי למה לא לקנות את המסך PS1 הקטן ב300 שקל בטויזR אס, ולעשות ממנו נגן ? ז"א, שהוא יריץ וינאמפ וזהו (והכי הרבה גם סרטים במידה ואני רוצה לקחת אותו לסלון ולחבר אותו לטלויזיה, לגיפורס יש TVOUT) עכשו השאלות שלי הן ככה : 1) יש לי שם קריאטיב סאונדבלאסטר ישן, מהמעפנים האלה. איזה מערכת שמע אתם ממליצים לי להתקין עליו? אני רוצה את זה באיכות גבוהה (רמקולים כבר יש לי במערכת בחדר ואני מאד מרוצה מהם, השאלה היא איך אני מגיע מהמחשב אליה בלי לאבד איכות בדרך, ככה שבעצם זה ישמע כמו שאני מנגן אתזה מדיסק ישר מהמערכת.) 2) איך אני עושה שיהיה עליו רשת של "פלאג אנד פליי" (אני יודע שזה קצת לא …

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  12. צריך חנות או מעבדה שיכולה לתקן רמקולים של מסיבות ( 450-600 RMS ) ניסיתי בחנויות של מערכות אבל כולם אמרו לי שהם לא מסוגלים לתקן כזה דבר ... אז מישהו מכיר כאת מעבדה ?

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  13. Started by tintin,

אני מחפש נגן MP3 טוב עד 1000 שקל פחות או יותר. אני לא צריך תמונות ולא סרטים ולא כלום עדיפות ראשונה היא איכות הסאונד. אני שמעתי את ה ZEN MICRO וממש התאהבתי בסאונד שלו. שמעתי את ה ZVM והסאונד שלו על הפנים ממש התאכזתי ועוד יש לי אוזניות HD 477 ואני מתכוון לקנות PP או PMX100. מה שאהבתי בזן מיקרו זה הפשטות שלו וכמובן איכות הסאונד המדהימה שלו, מה שפחות אהבתי זה עוצמת הסאונד. מה אתם אומרים על הנגנים היותר ישנים של CREATIVE אלה של ה20 ג'יגה כמו ה ZEN TOUCH האם הם באותה רמה של ה ZEN MICRO האם יש עוד נגנים שיותר טובים ממנו במחירים האלה ובסדר גודל של 5G+? תמליצו בבקשה רק אם שמעתם את הנגן ולא סתם כי הרבה פה ממליצים על נגנים ששמעתי וזה פשוט זוועה ובזבוז כסף כמו ה ZVM וה H340 וש…

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  14. יש לי בבית אוזניות AT-AC7 (אם אני לא טועה בשם), שמבחינת איכות הקול הן מצויינות ואין לי צורך ביותר. הבעיה איתן, שאני משחק במשחק WOW המון שעות ברציפות והאוזניים מתחילים לכאוב בטירוף (הן נורא לוחצות, ומכאיבות אחרי זמן שימוש ממושך). זאת הסיבה שאני מחפש אוזניות חדשות, שמיועדות רק לזמן שבו אני אשחק ב-WOW. לא צריך אותן למוסיקה או כל דבר אחר... חשבתי על ה-Hd202 sennheiser, שעולים קרוב ל-230 שקלים. יש משהו טוב יותר בתקציב?

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  15. שלום בנובמבר אני קונה PS3 חדש ואני רוצה גם לקנות עם זה טלוויזיה חדשה בתקציב של עד 8 אלף כרגע יש לי טלוויזיה 27 אינץ של סמסונג אבל לא LCD אני ממש לא מבין במושגים של התחום הזה ומה בכלל ההבדל בין PLASMA ל LCD ומה הכי כדאי לי לקנות בשביל ה PS3 ? אני מתכוון גם לראות סרטים מהמחשב וגם קצת לראות ערוצי טלוויזיה רגילים וד''א אני רוצה לחבר עם זה את הרמקולים Z5500 שיש לי במחשב האם זה אפשרי? אל תצחקו עליי אני ממש לא התעניינתי בתחום הזה עד עכשיו ובגלל זה אני ממש לא מבין כלום תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  16. Started by Biatch,

תהיה מחוברת ל טלויזיה "32 LCD של NEC דגם: NLT-32HDB2 תודה רבה רבה לעוזרים !!

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  17. אתרים כמו you tube /ynet/נענע וכו' גם משחקים שאני מפעיל חלק מהצלילים לא נשמעים כמו למשל הצליל של סירטוני הפתיחה. לעומת זאת שירים וסרטים רגילים אני שומע רגיל.... יש לי כרטיס קול מובנה של הלוח אם ופרמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים.... אשמח לעזרה בנושא...

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  18. Started by FiREX,

אני צריך המלצה למסך LCD שישמש לצפיה בטלוויזיה לא משנה או פלזמה או LCD שהיה 32-36 אינץ איכותי ויתמוך בHD תקציב בערך 6000-7000 שקל תודה למי שיעזור

19. Started by extra-g,

אני מחפש רמקולים למחשב, 2, בלי סאב, שישמשו למוזיקה בעיקר. קצת לסרטים. התקציב הוא עד 250 ש"ח. אם אין לכם להמליץ על דגמים מסויימים שניסיתם אז אני רק אשמח לשמוע שמות של חברות טובות בתחום... תודה נ.ב. אם אני כבר פה: שמעתי על מקלדת מולטימדיה, שמעתי על מקלדת אינטרנט, יש אולי זיווג בין ה-2?

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  20. שלום, בשביל פרוייקט באוניברסיטה אני צריך להקליט 16 ערוצים. אורך הכבלים עד למקרופנים יהיה כ-20 מטר (האם זה משנה איזה קבלים לקנות? עד כמה ניתן להאריך את הכבל לפני שהאיכות תפגע?) סוג המיקרופון הוא קונדנסר, טווח תדרים חייב להגיע עד 20KHz. האם pre-amp יכול להיות בתוך המיקופון או רק בנפרד? אני רוצה להקליט באיכות של 44.1KHz 16bit כך שאין צורך להשקיע במערכת המסוגלת ליותר מזה (האם זה משנה אם החיבור USB2 או Firewire?) האם קיימת תוכנה שמסוגלת לתזמן את הערוצים (מי מהם מתי מתחיל) האם יש אפשרות לשמור את הנתונים ב-lossless פורמט כמו ה-APE או סוג כלשהו אחר בזמן אמת. אני מתכנן להשקיע כ-30,000 , אך אין הגבלה קונקרטית לתקציב. אודה לכל מי שיכול לעזור לי.

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  21. Started by boblil,

אני רוצה לקנות lcd ורוב התפקיד שלה הוא להיות מחוברת למחשב פה ושם אולי איזה סרט!! מחפש lcd עד 5500 ש'ח אולי טיפה יותר עם אחריות כמובן עכשיו רציתי לשמוע המלצות אם אפשר...איזו חברה הכי טובה ומתאימה לי בתקציב הנל..

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  22. Started by sz,

קניתי אתמול את 0404 של emu. יש לי רמקולים סראונד 5.1 של creative, שמחוברים כרגע עם שני כבלים front ו rear לכרטיס קול המובנה של המחשב. בכרטיס קול 0404 ייש שני יציאות ימין ושמאל, ולא קדימה ואחורה, אז אני לא יכול לחבר את הרמקולים. :'( האם יש דרך לעבוד עם שני כרטיסי קול במקביל? שאני אוכל לחבר את הרמקולים לכרטיס המובנה ולהקליט דרך ה0404? אם לא, יש דרך אחרת לחבר את הרמקולים, יש ב0404 יציאה אופטית, יציאת S/PDIF ויציאת MIDI. יש מצב לחבר דרך משהו אחר, עם מתאם או משהו? אם לא, אולי אני אחליף את הכרטיס למשהו אחר. יש למישהו המלצה לכרטיס שיכול לעבוד עם סראונד והוא איכותי גם להקלטות? תודה

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  23. Started by moranrr,

השבוע קניתי בשעה טובה (אני מקווה לפחות...) את הiriver h340, ויש לי שתי שאלות : 1. בחוברת ההפעלה שלו לא היה כתוב שום דבר על הטענה ראשונית של 24 שעות, או משהוא כזה (גם ידוע לי שהסוללה שלו היא שונה מסוללות נטענות אחרות, ואינה סובלת מאפקט זיכרון, ולכן זה נראה לי הגיוני). האם הייתי צריך לטעון אותו בכל זאת לפרק זמן ארוך? האם גרמתי נזק לסוללה בכך שלא עשיתי זאת? 2. עד כמה שידוע לי פונקציית הusb host תומכת בכל מכשיר שאינו מצריך דרייברים כדי להתחבר למחשב עם ווינדוס xp. ברשותי מצלמת קאנון A95 שאינה מצריכה דרייברים כדי להתחבר למחשב, ובכל זאת, הנגן לא מזהה אותה, וכרגע אני לא יכול להשתמש בפונקציה. האם יש משהו שאני יכול לעשות? האם יש עדכון קושחה שיכול לעזור לי? תודה מראש על העזרה...

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  24. Started by f_b_i,

שלום לכולם! האם מישהו התקין לינוקס על האי פוד שלו? האם למישהו יש המלצות לתוכנות ובעיקר משחקים שעובדים על הלינוקס? אני התקנתי וזה ממש נחמד פתאום אפשר לשחק משחקים נורמלים ויש לו הרבה פונקציות שאין באי פוד. התקנתי דום וזה מדהים זה ממש דום באי פוד. אם למישהו יש מידע לגבי בעיקר עוד משחקים אני ישמח ואם מישהו שלא שמע על זה רוצה הבהרות אני גם ישמח. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  25. Started by Bh,

יש לי ac 97, די ישן לפני 3-4 שנים בערך... הכרטיס קול מחובר למגבר. שאני שומע דרך המערכת עם דיסק שומעים הרבה יותר טוב מאשר אני שומע במחשב דרך הכרטיס קול... האם החלפת כרטיס קול למשהו איכותי יותר באמת יתן לי את ההבדל? ואם כן מה מומלץ בגדר המחיר הסביר? אני לא ציך משהו משוכלל עם הרבה יציאות ואפשרויות אלא כרטיס עם אפשרויות בסיסיות ואיכות מצוינת. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 497 צפיות

דיונים חדשים בפורומים