עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ophir555,

איך מערכת הרמקולים הזו- z3 של לוגיטק. 2.1 כ 600 שקלים לא ראיתי חוות דעת עליה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=132217

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  2. Started by MODY69,

שלום, היום החלטתי שהגיע הזמן לקנות DVD חדש. מכיוון שאני לא מבין כלום בנושא החלטתי לפנות אליכם. ברצוני לקנות DVD בתקציב של כ- 500-600 ש"ח שיתמוך בכל הפורמטים הפופולאריים, שיהיה איכותי, שלא יהרס תוך שבוע וזהו... שמעתי שיש גם DVD מקליט, האם זה יכנס לתקציב? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  3. Started by Bar1234,

חברים.... אני חייב כרטיס קול של Live 5.1 Creative עד 60 ש"ח.... כל מי שיש לו ומעוניין למכור שייצור איתי קשר... אפשר גם באי סי קיו 95726432 תודה לכל העוזרים....

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  4. Started by bzemer,

אני כבר אובד עצות! קניתי בתחילת השנה מחשב חדש ורסיבר חדש. יש לי פטנטיום 4 3ג' עם לוח אם asus p5p800. הלוח מגיע עם כרטיס קול מובנה שבתוספת של תשלום שידרגתי דרך אתר creative למודל שנקרא live! advnaced audio mb. הרסיבר שלי הוא denon avr-1404. מחוברים אליו שני רמקולים ראשיים של sonab ועוד סנטר ושני אחוריים של denon. בעזרת כבל coaxial חיברתי את המחשב לרסיבר (יש יציאה מתאימה על גבי הלוח אם). אני מקבל שמע מן הרמקולים הקדמיים בלבד. המחשב מתעלם מהאחרים. למרות שסימנתי לו שקיים SPD/IF. הרמקולים עובדים, זה בדוק. אני שומע מוזיקה עם אפשרות "סטריאו 5 ערוצים". אני לא מבין למה אני לא מצליח לנגן סראונד. עזרתכם בבקשה! :s05:

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  5. Started by oded900,

שיכול לשמש כמגבר לגיטרה ולהקליט העדפה לדבר הכי זול שעושה את העבודה כראוי. תודה.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  6. Started by frenchfrize2,

שלום, ברשותי מכשיר DVD מדגם DVP 608. לפני מספר ימים שיחקתי בהגדרות שלו דרך מקש ה-Menu שבשלט, מכיוון שהוא לא קרא סרטים מהתקן DOK. במשחק זה ביצעתי טעות, ושיניתי הגדרה בשם Display, או משהו כזה, וכתוצאה מכך המסך מראה רק אור כחול בוהק ואין באפשרותי לראות את חלון התפריט כדי להחזיר מצב זה לקדמותו. רפרפתי ב-Manual אבל לא מצאתי דרך לעשות Reset או לסדר את הבעיה בדרך אחרת. Sony Dvd-CD Player - Dvp-ns508p Series http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:eL9i8Gzzx9MJ:www.scribd.com/doc/13199583/Sony-DvdCD-Player-Dvpns508p-Series+DVP+608+MANUAL+%2BRESET&cd=1&hl=iw&ct=clnk&gl=il&source=www.google.co.il אשמח לקבל את עזרתכם בהקדם. תודה!

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  7. Started by Cryptonite,

שלום, רציתי לקנות טלוויזית HDTV ורמקולים + סראונד לחדר שינה.. הטלוויזיה תהייה מחוברת למחשב בחיבור HDMI(אולי עדיף מסך מחשב רחב מאוד ;D)בלי ממיר דיגיטלי, ובמרחק של 3-4 מטרים מהעיניים (משהו כמו 36 אינץ') בקשר לרמקולים סראונד ורמקולים בסיס, אין לי מושג על חברות ודגמים, אז אשמח לקבל עזרה התקציב יהיה לא יותר מ5 אלף.. נ.ב המסך חייב להיות חד ולא מטושטש כי היה לי ניסיון עם חיבור מסך LCD למחשב ושולחן העבודה + כמה משחקים היו מטושטשים. תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  8. איכות קול ועוצמה סבירים - לא משהו Best אבל שכיף לשמוע. (שאפשר לחבר אליהם דרך חיבור רגיל של אוזניות) יש המלצות? תודה!

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  9. Started by itay11,

חשבתי לקנות אוזניות חדשות בשביל ה-H340 כי האוזניות שמקבלים עם המכשיר לא נוחות. האם מישהו מכיר אוזניות איכותיות ונוחות? (מה עם ה-PX200?) תקציב 40-80 דולר (אני קונה בארה"ב). תודה מראש

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  10. Started by sorwo,

תגידו אפשר לחבר את הנייד לטלויזיה כדי לצפות בסרטים

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  11. Started by RazKaziRo,

אתם יכולים להמליץ לי אולי על כרטיס קול בסביבות 500 שקל שיהיה איכותי כמה שיותר ועם כמה שיותר יציאות תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  12. Started by boblil,

אני רוצה לקנות lcd ורוב התפקיד שלה הוא להיות מחוברת למחשב פה ושם אולי איזה סרט!! מחפש lcd עד 5500 ש'ח אולי טיפה יותר עם אחריות כמובן עכשיו רציתי לשמוע המלצות אם אפשר...איזו חברה הכי טובה ומתאימה לי בתקציב הנל..

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  13. Started by yakir360,

יש לי לוח אם של ASUSTeK Computer INC והדגם שלו הוא P5GLV-MX אני לא מצליח למצוא ללוח אם שלי דריבר לכרטיס קול שלי בבקשה זה דחוף לי הכרטיס קול...... תודה מראש יקיר אטיאס!!!!

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  14. Started by aviriver,

התקנתי את הקושחה החדשה( 1.28) ואני לא מוצא קושחה עם עברית, ממש אודה אם תעזרו לי אימייל ifrach@hotmail.com

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  15. כותרת. תודה לכל העוזרים.

16. Started by sz,

קניתי אתמול את 0404 של emu. יש לי רמקולים סראונד 5.1 של creative, שמחוברים כרגע עם שני כבלים front ו rear לכרטיס קול המובנה של המחשב. בכרטיס קול 0404 ייש שני יציאות ימין ושמאל, ולא קדימה ואחורה, אז אני לא יכול לחבר את הרמקולים. :'( האם יש דרך לעבוד עם שני כרטיסי קול במקביל? שאני אוכל לחבר את הרמקולים לכרטיס המובנה ולהקליט דרך ה0404? אם לא, יש דרך אחרת לחבר את הרמקולים, יש ב0404 יציאה אופטית, יציאת S/PDIF ויציאת MIDI. יש מצב לחבר דרך משהו אחר, עם מתאם או משהו? אם לא, אולי אני אחליף את הכרטיס למשהו אחר. יש למישהו המלצה לכרטיס שיכול לעבוד עם סראונד והוא איכותי גם להקלטות? תודה

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  17. תודה מראש (:

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  18. היי, עשיתי HTPC ורק חסר לי רמקולים לטירוף!:-) יש לי לוח ASUS M2A-VM רשום שהוא תומך ב 6 CHANNELS , על איזה רמקולים אתם ממלצים עד 1000 ש"ח. אני רוצה לנצל את כל היכולת של הלוח.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  19. Started by VL,

דוד שלי אמר לי שאם יש לי מערכת שמחזיקה עד נגיד 300 וואט ואני שם רמקולים שהעוצמה שלהם ביחד זה 600 וואט , המערכת תשמיע לי מכל הרמקולים בעוצמה של 300 וואט? או שהיא תשמיע מכל אחד 300 וואט?

20. Started by yaronre,

האייפוד שלי נפל ועכשיו שאני מחבר אותו למחשב זה לא מזהה לי שזה אייפוד ולא נותן לי לעשות לי ריסטור או משהו שיתקן אותו המכשיר ממשיך לעבוד ונגן כרגיל.. איך אני יכול לעשות למכשיר ריסטור או ריסט או משהו לא דרך המחשב אלא דרך המכשיר??? תודה

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  21. Started by scratch,

שלום, יש לי מערכת רמקולים - 2 קדמיים, 2 אחוריים, סנטר וסאב - genius sw5.1. החיבור של המערכת לכרטיס הקול הוא כבל אדיו כאשר בצד החיבור למחשב יש שלושה פינים לחיבור- אחד של שני הקדמיים אחד של שני האחוריים ואחד של הסנטר והסאב. במחשב שלי יש שלוש כניסות ירוקה כחולה ואדומה אבל רק הירוקה מגיבה כשמחברים אליה משהו, ככה שאני צריך לבחור לשמוע רק עם אחד מהפינים. רציתי לדעת אם יש איזשהו כבל שמרכז את שלושת הפינים לאחד ככה שאוכל לחברם למחשב דרך הכניסה היחידה שעובדת אצלי... תודה מראש. ??? נ.ב http://www.geniusnet.com.tw/product/product-1.asp?pdtno=164 יש פירוט בלינק כולל סוג הכבל במדויק

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  22. Started by ruff stuff,

היי הייתי אתמול אצל ידידה שלי וניסיתי להוריד את העיברית שלהם משום מה זה לא הסתדר עשיתי את כל הצעדים הנחוצים הורדתי את עדכון הקושחה האחרון של אפל הורדתי את העידכון מידע אבל הוא רשם שהעידכון הזה לא בסדר ועליי להריד שוב עשיתי את זה וזה עדיין לא הסתדר זה נתן לי הוראת שגיאה 100002 שזה אומר שיש בעיית קושחה . מישהו יכול לעזור??? מישהו הוריד את העיברית שלהם? אשמח לקבל עזרה .

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  23. Started by nehmia,

יש ירוק-רמקולים אדום-מיקרופון וכחול....עכשיו אני שאלתי את עצמי "עומה מה זה החיבור הכחול?" ואז עניתי לעצמי"עומר אני לא יודע אבל ב HW בטח יעזרו לך..." ואז עניתי לעצמי אבל המחשב ממש רחוק....טוב נחכה שיהיה לי כוח" ומאז עברו כמה שעות...ואני עדיין לא יודע מה זה הכחול...

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  24. Started by no nick,

מבחינת מוזיקה נטו ולא ממפרטים אלא משמיעה איזה הוא הכי טוב? אני שמעתי רק את הipod ואת האחרים לא.. מישהו ששמע יכול לאמר מה הכי טוב? ללא כל קשר לפיצ'רים ולמחיר מחינת איכות ובהנחה שההשוואה נעשתה ע"י אותן אוזניות..

• 3 תגובות
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.