אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם וערב טוב . יש לי מגבר של PIONEER ומחוברים אליו רמקולים ( 7.1) ולא שומעים צלילים מהרמקולים. לפעמים הוא עובד ולפעמים לא . ביצעתי פריקת חשמל . אני חושב שהכל מחובר במקומו. **הרמקולים חדשים(לפני כחודש) והמגבר מלפני כמה שנים.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=PMX70&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=531&aff=Zap〈=he# בעיקר לפעילות ספורטיבית , אשמח לשמוע דעות האם כדאי תודה.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אהלן, לאיזה איזניות יש יותר באס? http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={F9AD4147-96F4-49D8-998D-24E261B22802} או http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={F010E174-A360-4007-9D18-2B4357D477B6} ואחרונות http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=114203&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=155&aff=Zap והכי חשוב, איזה אוזניות איכותיות יותר, וישמעו בהן הכי טוב ברכבת ובאוטובוס ללא שכל הרכבת תרקוד איתי. תודה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי DVD של Pioneer אשר נקנה לא מזמן. הבעיה שלי היא שבחלק גדול מהסרטים אני לא רואה מסך אלא רק שומע קול וזה כולל גם לגבי divx שה DVD בוודאות צריך לקרוא אותו. לעומת זאת, יש לי סרטים שעובדים מצויין והם נצרבים באותם דיסקים ואותה שיטה (צריבת Data DVD) מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים! סומך עליכם
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתית משולבת של סוני מדגם DAV-DZ330. רציתי לדעת איך המערכת? האם שווה לקנות אותה? אני רוצה לקנות אותה כי המערכת קולנוע המשולבת של LG שווקה חיים אחרי 5-6 שנים. תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום חברה אני מעוניין לקנות מסך LCD לטלוויזיה מסך רחב* עם חיבור למחשב שהמטרה העקרית שלי היא צפייה בסרטים דרך המחשב לLCD כלומר חיבור TV אני מעוניין במסך עד 25 אינ'ץ טווח המחירים שלי 2000-2500 אפשר גם פחות וחשוב לי הרזולוציה שתהיה עדכנית יחס התמונה תמיכה בHD וגם שלא יהיה חלקים שקופים עם קרני השמש יפגשו בטלוויזה... תודה :]
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי אנשים אשמח לקבל המלצה לרסיבר לקולנוע בייתי הצרכים שלי מתחלקים 99% מוסיקה ומעט מאד קולנוע. מעבר לזה חשוב לי שהקליטה של הרדיו תהיה טובה. אני עובד עם 4 רמקולי מדף של MISSION כרגע עובד עם מגבר מאד איכותי אמנם ישן חשוב לי לשמוע CD באותה איכות. (אם כי לא מעונין להשתמש במגבר הישן - בשבילוב עם המגבר החדש). תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
איפה אני קונה BeltClip ו PowerAdapter לCreative zen micro שלי? ניסיתי לחפש בZAP אבל לא מצאתי... מה לגבי זה:http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=usbadapter&Cat2Cat1ID=5037&Cat2ID=0&aff=Zap יתאים למכשיר שלי?
-
האם יש dvd ביתי (לא למחשב) שקורא פורמט קובץ avi ואם זה Dvix או שאין קשר , אשמח לשמוע המלצות
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום! כמובן שמגברים יכולים רק לעזור, אבל, האם במקרים של כרטיסי קול מהדור החדש כגון זה של קריאיטיב שעכשיו יצא בטכנולוגית ה X-FI האם מגבר יכול להפחית מהאיכות ולבלום חלק מהצליל? או שאין סיכוי שדבר כזה יכול לקרות? תודה! איתן.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
הבאתי לוח אם חדש של GIGABYTE GEFORCE 6100 עכשיו יש לי תבעיה הזאת : The audio driver: Vendor: nVidia Model Corporation MCP51 High Definition Audio Module: snd-hda-intel Motherboard: ASUS M2NPV-VM The problem is: When I was playing the music or sound files, there are some "weeee" sound. It seems to be some high fequency noise. Very ignoring. When I'm using the Windows Vista Beta 2, the sound is ok. Just like the normal. Please help. שאני מגביר שומעים כזה בלי באסים ... איכות גרועה ממש מי שמכיר תבעיה בבקשה !!! שיעזור תודה
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני מנסה כבר כמה שעות להעביר תמונות מהמצלמה למכשיר. אין לי שום בעיה בחיבור אבל אני לא מצליח להבין מה אני צריך לעשות כדי להעביר את התמונות? ההוראות של הנגן לא עוזרת הם רק מסבכות את העניין מישהו מבין?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
-
-
אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל אני מחפש פתרון בנרות. יש לי את ה DVD של Hyundai3899. הורדתי את הקובץ heb-mtk-vertex-fix כדי לשדרג את המכשיר שיוכל לקרוא כתוביות בעברית כמו שצריך. לאחר השדרוג המכשיר הפסיק לקרוא דיסקים וכל דיסק שאני מכניס הוא פשוט עושה Loading ואז No Disc. מישהו יודע איך אני פותר את הדבר הארור הזה?!
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס ויסטה 32BIT על מחשב במפרט הבא: Intel C2D E8400 3Ghz 4X 1GB 800 Mhz Cosair CL4 GigaByte P35 GigaByte ATI Radeon HD 4870 512M DDR5 Thermalteck 600Watt הכרטיס קול הוא של REALTECK מה שיש על לוח האם, ולא היתה איתו שום בעיה ואין שום בעיה חוץ ממשחקים ישנים כמו לדוגמה Counter-Strike 1.6 שיש רעשים כל פעם שיש קול של פיצוץ או משהו... אמממ... קול כזה מלוכלך לא יודע איך להסביר את זה... מישהו יודע על פתרון כלשהו שיכול לעזור... והכרטיס קול בסדר בכל שאר המשחקים... בדקתי גם אוזניות וגם על רמקולים חדשים ועדיין יש הפרעות... שמתי את הדרייברים שמקבלים עם לוח האם. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מערכת ביתית 5.1 (STORM) + רסיבר,כרגע בין המערכת למחשב מחובר כבל אחד שמתפצל לשתיים שמתחבר לכניסת ה aux ברסיבר, שומעים טוב אבל אני רוצה לנצל את המערכת בצורה יותר טובה עם סאונד איכותי יותר, אני מעוניין לקנות כרטיס קול מתקדם עדיף של creative,בעיקר למשחקים ומוזיקה, עכשיו השאלה שלי זה אם יהיה אפשר לשלב בין הכרטיס קול למערכת קולנוע?, האם השימוש ברסיבר כבר לא יהיה נחוץ?, והאם חייב כרטיס עם 5.1 ערוצים כדי שיתאים למערכת? איך זה בידיוק עובד אני די מבולבל אשמח אם משהו יוכל לתרום לי קצת מידע ,תודה מראש אביב.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי לכולם, אני רוצה לחבר את הכרטיס קול לרסיבר דרך SPDIF. לכרטיסי קול החדשים של קריאטיב החצופים הקטנים זורקים לי מודולי הרחבה.. מישהו יודע איפה ניתן לרכוש את החרטא הזה ? http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=16&product=1780 תודה
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
האם אני ארגיש בהבדל לעומת הכרטיס און בורד? אם כן, על איזה כרטיס קול אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם..? אז ככה יש לי בבית בסלון lcd 42" ובלילה שאנחנו (משהוא מהמשפחה) מכבים אותה אז לאחר כמה דקות היא מתחילה לעשות קליקים כאליו וזה לא רק lcd זה גם בטלוויזה של אחותי בחדר ולפעמים במקרן שלי חחח למה זה קורה..? ;D תודה לעוזרים..!
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לכם הצעות לנגני MP3 אמינים, הנפח לא חשוב כ"כ (העיקר שיהיה מעל 4 גיגה) לא חובה איפוד תקציב: בערך 200$ צרכים: ניגון מוזיקה סוללה שלא נגמרת אחרי 30 שניות וזה מה שהכי חשוב, וכמובן, שלא יהיה יקר מדי. עריכה: הכל נקנה בחו"ל אני טס לפלורידה בעוד חודש.
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם! האם מישהו התקין לינוקס על האי פוד שלו? האם למישהו יש המלצות לתוכנות ובעיקר משחקים שעובדים על הלינוקס? אני התקנתי וזה ממש נחמד פתאום אפשר לשחק משחקים נורמלים ויש לו הרבה פונקציות שאין באי פוד. התקנתי דום וזה מדהים זה ממש דום באי פוד. אם למישהו יש מידע לגבי בעיקר עוד משחקים אני ישמח ואם מישהו שלא שמע על זה רוצה הבהרות אני גם ישמח. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש ירוק-רמקולים אדום-מיקרופון וכחול....עכשיו אני שאלתי את עצמי "עומה מה זה החיבור הכחול?" ואז עניתי לעצמי"עומר אני לא יודע אבל ב HW בטח יעזרו לך..." ואז עניתי לעצמי אבל המחשב ממש רחוק....טוב נחכה שיהיה לי כוח" ומאז עברו כמה שעות...ואני עדיין לא יודע מה זה הכחול...
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי לוח אםלוח אם GAM61PS3וGigabyte שעליו יש כרטיס קול REALTEC 7.1 CHANNEL + S/PDIF ככה מופיעה במפרט של אתר החברה בנוסף על הלוח אם עצמו אפשר לחבר עפ פלג יציאה coax ואופטית וזה מה שעשיתי עדכנתי דרייברים עדכניים מאתר החברה והמחשב מחובר עם coax למגבר של יאמהה rx-v457 כאשר אותו מגבר היה מחובר למחשב הישן הוא כן ניגן dts ן ac3 מהמחשב . עכשו שאני מחבר את המחשב למגבר ומנגן לדוגמא קובץ ac3 שנבדק במחשב אחר ומנגן אותו או עם vlcplayer או power dvd אחרי שאפשרתי להם לנגן דרך הspdif המגבר מזהה שהוא מקבל dts ומופיע על הצג אבל הסאונד לא נשמע רק רעש סטטי שנקטע וחוזר כאשר אני מנגן קובץ לר dts ומנגן לא דרך spdif המגבר מנגן יפה בנוסף בווליום כונטרול של windows העמודה של הspdif לא נגישה…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הכי קשור אבל בבקשה תעזרו לי .... יש לי נגן Ipod והוא ניתקע באמצע שיר לא שומעים כלום הבטריה מלאה והנגן עדין לא מגיב כל פעולה שאני מנסה לעשות הנגן לא מגיב יש איזה שהוא כפתור ריסט או איזה שהיא אפשרות אחרת לעשות איתו משהו תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-