אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
האם זה אפשרי לחבר מגבר לAudigy 4 Pro ? מישהו יכול לכוון אןתי לאתר עם עזרה לגבי הכרטיס הזה ?
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות טלוויזית HDTV ורמקולים + סראונד לחדר שינה.. הטלוויזיה תהייה מחוברת למחשב בחיבור HDMI(אולי עדיף מסך מחשב רחב מאוד ;D)בלי ממיר דיגיטלי, ובמרחק של 3-4 מטרים מהעיניים (משהו כמו 36 אינץ') בקשר לרמקולים סראונד ורמקולים בסיס, אין לי מושג על חברות ודגמים, אז אשמח לקבל עזרה התקציב יהיה לא יותר מ5 אלף.. נ.ב המסך חייב להיות חד ולא מטושטש כי היה לי ניסיון עם חיבור מסך LCD למחשב ושולחן העבודה + כמה משחקים היו מטושטשים. תודה ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
איכות קול ועוצמה סבירים - לא משהו Best אבל שכיף לשמוע. (שאפשר לחבר אליהם דרך חיבור רגיל של אוזניות) יש המלצות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
רובכם כבר יודעים על התעניינותי בזאו-לו של אורי. בשיחות איתו הוא ציין שהכבל הדיגיטלי המסופק עם הזאו-לו המשודרג(ושמגיע גם עם הזאו לו הרגיל כמו שיש לאנטולי) בסיסי מאוד, ואני חושש שהוא מונע מיצוי הפוטנציאל. לכן שאלתי היא אם בכלל צריך יותר מכבל דיגיטלי בסיסי ב20 שקל? או שהמחירים מרקיעים גבוה?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
מישהו מכיר את התוכנה Blaze Media Pro אני צריך לדעת מה אפשר לעשות איתה חוץ מהמיר ... אם למישהו יש הוראות לתת לי אז תודה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין: INSPIRE T3000 Creative ו- INSPIRE 2.1 T2900 Creative (בעיקרון גם 2900 יקר יותר באיזה 150 שקל יותר) ומי יותר טוב מבינהם ולבין :ATP3 Altec Lansing -ורציתי לדעת אם יש לכם אולי המלצה טובה יותר בסביבות המחיר שלהם (~400) http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&orderby=price&DB26647=26964&pageInfo=3 http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&orderby=price&DB26647=26964&pageInfo=4
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות אוזניות ואני זקוק להמלצה בתקציב. שימו לב: יש לי כרטיס קול OB כך שאין טעם להציע דגמים שהכרטיס קול שלי לא יוכל לנצל... התקציב הוא בסביבות 200 שקלים... תודה!
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב 5.1 או7.1 תקציב עד 3 אלף אולי חריגה קטנה תודהל עוזרים. שיהיון איכותיים עם הרבה עוצמה ושיהיה נוח לתלייה על הקיר.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכם התיעצות לפני קנייה,הסוגים הם רבים אבל רציתי לדעת בדיוק מה הכונה בתאור המוצר שהם אומרים מציג סירטון וידאו וגם רושמים בפורמט MPX או MTV או AMV מהם כל הפורמטים האילו וגם איך יוצרים אותם אולי בעזרת איזה תוכנה ?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני חיפשתי רמקולים 5.1 של CERWIN WEGA וגם MOREL לא מוצא באף חנות באיזור. תודה מראש לכולם....
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
היי קניתי די וי די חדש קורא דיוקס. הבעיה היא איך אני מחבר אותה לטלויזיה ולכבלים ככה שברגע שאני מכבה את הדי וי די הכבלים יפעלו או שפשוט בלחיצת כפתור אני אוכל לעשות החלפה בין די וי די לכבלים. לטלויזיה יש יציאת scart וקואקסי שאני לא נוגע בו ולא אגע. לכבלים יש יציאת scart וRCA - לבן אדום וצהוב. לדי וי די יש גם scart ו RCA- לבן אדום וצהוב. קיבלתי עם הדי וי די כבל RCA - לבן אדום צהוב עכשיו איך אני מחבר בין השלושה ככה שיעבוד מצוין. אני מוכרח לציין שאם אני מחבר את הכבלים לדי וי די והדי וי די לטלויזיה ... האודיו מהכבלים כזה גרוע .. איכות על הפנים אין פלא חחחח. מה אני עושה ? בבקשה עזרו תודה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
חברים.... מישהו יודע מה אפשר לעשות אם יציאות סאונד של מכשיר די וי די...?? אולי לחבר אותם למחשב דרך כרטיס קול או דרך חיבור כלשהו....?? יש לי לוח אם MSI P4MAM-V תודה לכל מי שעוזר........
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
קיבלתי פטיפון ישן(אבל שלא נגעו בו!!!)ויש לי כמה שאלות. א)הפלטה לא מסתובבת והבנתי שזה בגלל שהוא לא מותאם לזרם בישראל,אני יכול איכשהו להתאים אותו???(אני לא מבין יותר מדי באלקטרוניקה ככה שההסבר צריך להיות כמה שיותר פשוט ב)יש לי גם מערכת קולנוע ביתית(5.1)שאותה אני רוצה לחבר לפטיפון(יש לי רסיבר)אני לא רואה שום מקום שממנו אני יכול לחבר את החוטים של המערכת ואני מניח שאני לא יכול לחבר ישירות את הD.V.D? אני לא מבין בזה במיוחד ובתכלס כל מה שאני רוצה לעשות בפטיפון הזה זה לשמוע כמה תקליטים ישנים שיש לי אז שוב,לא יותר מדי מסובך נ.ב.צילומים יעזרו???
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים למחשב וכרטיס קול, שניהם עד 1500 ש"ח. תודה מראש לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הכי קשור אבל בבקשה תעזרו לי .... יש לי נגן Ipod והוא ניתקע באמצע שיר לא שומעים כלום הבטריה מלאה והנגן עדין לא מגיב כל פעולה שאני מנסה לעשות הנגן לא מגיב יש איזה שהוא כפתור ריסט או איזה שהיא אפשרות אחרת לעשות איתו משהו תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
חיברתי את ה HD4350 לפלאזמה ורואים נהדר הבעיה שאני לא מצליח לשמוע סאונד. חיברתי את הכרטיס לפלאזהב באמצעות כבל DVI ל HDMI האם פה הבעיה? איך ניתן לפתור זאת או שאלי לרכוש בנוסף גם כבל Audio ?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום בנובמבר אני קונה PS3 חדש ואני רוצה גם לקנות עם זה טלוויזיה חדשה בתקציב של עד 8 אלף כרגע יש לי טלוויזיה 27 אינץ של סמסונג אבל לא LCD אני ממש לא מבין במושגים של התחום הזה ומה בכלל ההבדל בין PLASMA ל LCD ומה הכי כדאי לי לקנות בשביל ה PS3 ? אני מתכוון גם לראות סרטים מהמחשב וגם קצת לראות ערוצי טלוויזיה רגילים וד''א אני רוצה לחבר עם זה את הרמקולים Z5500 שיש לי במחשב האם זה אפשרי? אל תצחקו עליי אני ממש לא התעניינתי בתחום הזה עד עכשיו ובגלל זה אני ממש לא מבין כלום תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
האם ניתן, באופן תיאורטי (ומעשי) להגביר אות בAudio level, כלומר אות מוגבר אשר מגיע לרמקולים. האם ניתן לבנות מגבר אשר יגביר אות כזה וידחף את הרמקול יותר ? אני שואל זאת משום שמהמערכת שלי אין יציאת Line level ולכן בעייתי לחבר אותה למגבר. האם הנחתה של האות לרמת Line ואז הגברתו בעזרת מגבר עוצמתי יותר יפגע קשות באיכות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 1350 שקל לנגן עכשיו יש מלא אפשרויות ואני לא יודע במה לבחור ותאמת אני גם לא ממש מבין בזה ראיתי את המגה פוסט על האמפי3 אבל לא הבנתי כלום הכל באנגלית.... אז מה אתה מצעים לי לקנות...וחשוב לי שיהיה בנגן רדיו ושהתמוך בעברית ושיהיה כמובן מבוסס הראד דיסק
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אהלן, לאיזה איזניות יש יותר באס? http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={F9AD4147-96F4-49D8-998D-24E261B22802} או http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={F010E174-A360-4007-9D18-2B4357D477B6} ואחרונות http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=114203&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=155&aff=Zap והכי חשוב, איזה אוזניות איכותיות יותר, וישמעו בהן הכי טוב ברכבת ובאוטובוס ללא שכל הרכבת תרקוד איתי. תודה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי DVD של Pioneer אשר נקנה לא מזמן. הבעיה שלי היא שבחלק גדול מהסרטים אני לא רואה מסך אלא רק שומע קול וזה כולל גם לגבי divx שה DVD בוודאות צריך לקרוא אותו. לעומת זאת, יש לי סרטים שעובדים מצויין והם נצרבים באותם דיסקים ואותה שיטה (צריבת Data DVD) מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים! סומך עליכם
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
היי אנשים אשמח לקבל המלצה לרסיבר לקולנוע בייתי הצרכים שלי מתחלקים 99% מוסיקה ומעט מאד קולנוע. מעבר לזה חשוב לי שהקליטה של הרדיו תהיה טובה. אני עובד עם 4 רמקולי מדף של MISSION כרגע עובד עם מגבר מאד איכותי אמנם ישן חשוב לי לשמוע CD באותה איכות. (אם כי לא מעונין להשתמש במגבר הישן - בשבילוב עם המגבר החדש). תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
עד עכשיו הכרטיס היה מחובר בDVI למחשב... לקחתי אותו לטלויזיה וחיברתי אותו בחיבור COMPONENT... אבל הטלויזיה לא הציגה שום דבר... יש מצב שצריך להגדיר לפני משהו? דרך אגב אמרו לי שאפשרי לחבר את הקומפוננט בעזרת כבלי RCA רגילים זתומרת שלושה רגילים של 2 סאונג ו1 תמונה לחבר את שלושתם בצורה של קומפוננט וזה יעבוד... יכול להיות שזאת הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
יש לי HTPC , למחשב יש כרטיס קול Creative live! 5.1 המחשב הוא בעיקר לסרטים..... השאלה שלי היא... איך הכי טוב בשבילי לחבר את הכרטיס קול למגבר? יש בכרטיס קול הזה יציאה דיגטלית?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-