אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
טוב יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-P35-DS3L ולא מזמן קניתי רמקולים חדשים שעבדו מצויין עד אתמול. אתמול הדלקתי את המחשב כרגיל ופתאום אני רואה שהרמקולים לא מזוהים על ידי המחשב. בדקתי את החיבורים והכל בסדר וניסיתי גם להוריד דרייבר לכרטיס קול אבל זה לא עוזר וזה כאילו לא מזהה את היציאת רמקולים הירוקה. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
איכות קול ועוצמה סבירים - לא משהו Best אבל שכיף לשמוע. (שאפשר לחבר אליהם דרך חיבור רגיל של אוזניות) יש המלצות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
רסיבר ימאהה RXV440 רמקולים ALPHA TECHNOLOGY AL-1000 כרטיס קול SbLive 5.1 עם יצאיה דיגיטלית השאלה איזה כבל לחבר... מאיפה לאיפה מה צריך להגיד במחשב בכדי שהיציאה תפעל.... והאם צריך להוריד עידכונים לכרטיס קול מאתר החברה... תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אהלן, למשהוא מפה יש את ה cx300, פשוט צילצלתי לחנות שמוכרים בה את ה px100 של סנהייזר, ואמרו לי שם שמבחינת באס ואיכות צליל, ה cx300 עולות על ה px100 בכמה מידות. אני פשוט רוצה לדעת אם זה נכון, או סתם שקר, כי הרי אין אפשרות לשמוע אף אחת מהן בחנות.
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש חנויות שמציגות מערכות רמקולים למחשב (ספציפית 2.1), באיזור המרכז. אשמח לקבל את עזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקול בלוטוס נייד קטן משהו טוב מה מומלץ? תקציב 400 שקל
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש לי לוח אם של ASUSTeK Computer INC והדגם שלו הוא P5GLV-MX אני לא מצליח למצוא ללוח אם שלי דריבר לכרטיס קול שלי בבקשה זה דחוף לי הכרטיס קול...... תודה מראש יקיר אטיאס!!!!
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היי, ותודה מראש לכל מי שיעזור. כבר כמה שנים שאני רואה סרטים על צג הטלויזיה אחרי שאני מעביר באמצעות TVTOOL ומפעיל את הסרט. יש לי טלויזיה CRT די ישנה. וכרטיס מסך GFORCE 5200 . עד לפני כמה ימים הכל עבד פיקס. עד שביום בהיר אחד שניסיתי להעביר בTVTOOL הוא לא הצליח להעביר .(בדיוק כמו שמנסים להעביר למצב טלויזיה בזמן שמקרינים סרט ואז הוא גם לא מצליח) שעשיתי "כפה זיהוי מסך" (force tv detection ) הוא הצליח להעביר לטלויזיה אבל על המסך יש פסים מרצדים. ניסיתי להחליף את הכבלים של החיבור(sVIDEO וניסיתי גם RCA) . וניסיתי לנתק את הכבל של הממיר של היס אבל זה לא עוזר. אני לא מצליח להבין למה פתאום הוא לא מצליח להעביר למצב טלויזיה ולמה אחרי שכופים את זה עליו הוא עושה פסים מרצדים. ואין לי שו…
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
קניתי אתמול את 0404 של emu. יש לי רמקולים סראונד 5.1 של creative, שמחוברים כרגע עם שני כבלים front ו rear לכרטיס קול המובנה של המחשב. בכרטיס קול 0404 ייש שני יציאות ימין ושמאל, ולא קדימה ואחורה, אז אני לא יכול לחבר את הרמקולים. :'( האם יש דרך לעבוד עם שני כרטיסי קול במקביל? שאני אוכל לחבר את הרמקולים לכרטיס המובנה ולהקליט דרך ה0404? אם לא, יש דרך אחרת לחבר את הרמקולים, יש ב0404 יציאה אופטית, יציאת S/PDIF ויציאת MIDI. יש מצב לחבר דרך משהו אחר, עם מתאם או משהו? אם לא, אולי אני אחליף את הכרטיס למשהו אחר. יש למישהו המלצה לכרטיס שיכול לעבוד עם סראונד והוא איכותי גם להקלטות? תודה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אהלן! שנתיים יש לי נגן mp3 של קרייאיב.דגם: Tx FM 256 מגה. האמת, עד לא מזמן הייתי מרוצה ממנו מאוד. אבל בחודשים האחרונים הנגן שלי פשוט אוכל סוללות בצורה לא נורמלית הוא ירד מ8 שעות בערך לסביבות השעה! זה בלתי נסבל. אין לי כסף כרגע לנגן חדש. אין שום דבר לעשןת בנידון? תודה
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום! אני רוצה לקנות את הרמקולים 5.1 האלחוטיים של לוג'יטק וכרטיס קול למחשב עכשיו בעיקרון זה רק בשביל לשמוע מוזיקה אז איזה כרטיס קול מתאים לי ואיך אני הופך צליל שני ערוצים (MP3) לצליל של 5.1 ערוצים? עמית
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבקש המצלצה לכרטיס טלויזיה. התקציב הוא בסביבות ה200 שקלים, אני לא מחפש כרטיס לעריכה מקצועית ממש, אני רק רוצה שאני אוכל לחבר את הממיר, אבל לא לחבר אנטנה אני יודע שלרוב הכרטיסיים יש רק S-VIDEO חוץ מהאנטנה, אז אני אמצא מתאם אבל מה שחשוב חוץ מזה זה שאני אוכל להקליט, שיראו טוב, ואם יש כרטיס עם יותר מכניסה אחת זה יהיה נחמד
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אוקיי.. אז הכרטיס קול על הלוח נדפק לי.. המחבר נדפק, שומעים רק בצד אחד ולא עוזר לשחק איתו.. ניסיתי להחליף כמה אוזניות, הבעיה במחבר. וזה לא עניין עם הווינדוס, מאז פרמטתי 17 פעמים... אז גנבתי לאחותי את הכרטיס. יש לה !Sound Blaster Live (הסימן קריאה זה חלק מהשם שלו ) בקיצור, יש לי מערכת 5 רמקולים +באס. הבעיה שפעם שהוצאתי את החוט אודיו מהמערת שהיא היתה מחוברת ב2 רמקולים, לא יצא אז הוצאתי בכוח וגם המחבר שבתוך המערכת נשבר יצא לי עם הברזל והייתי בטוח שהוצאתי חלק מהחוט אז הבאתי פלייר והוצאתי לגמרי ואז הבנתי שזה לא חלק מהחוט ואגב שברתי את אחד הרמקולים והוא לא עובד אז אני מוותר על האמצעי. קיצר לפני שנדפק הכרטיס קול על הלוח, חיברתי אותה לשלושת היציאות שיש ללוח והגדרתי על 5.1 רמקולי…
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים למחשב, 2, בלי סאב, שישמשו למוזיקה בעיקר. קצת לסרטים. התקציב הוא עד 250 ש"ח. אם אין לכם להמליץ על דגמים מסויימים שניסיתם אז אני רק אשמח לשמוע שמות של חברות טובות בתחום... תודה נ.ב. אם אני כבר פה: שמעתי על מקלדת מולטימדיה, שמעתי על מקלדת אינטרנט, יש אולי זיווג בין ה-2?
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
האייפוד שלי נפל ועכשיו שאני מחבר אותו למחשב זה לא מזהה לי שזה אייפוד ולא נותן לי לעשות לי ריסטור או משהו שיתקן אותו המכשיר ממשיך לעבוד ונגן כרגיל.. איך אני יכול לעשות למכשיר ריסטור או ריסט או משהו לא דרך המחשב אלא דרך המכשיר??? תודה
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אתרים כמו you tube /ynet/נענע וכו' גם משחקים שאני מפעיל חלק מהצלילים לא נשמעים כמו למשל הצליל של סירטוני הפתיחה. לעומת זאת שירים וסרטים רגילים אני שומע רגיל.... יש לי כרטיס קול מובנה של הלוח אם ופרמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים.... אשמח לעזרה בנושא...
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
היי אני צריך לשלוח את ה - X5L שלי לתיקון בארה"ב (בטריה שנכנסה למצב "הגנה") מכיוון שקניתי אותו שם ביוני (תחת אחריות). מחפש שותפים להוזלת עלות המשלוח לארה"ב ובחזרה (cowon america רוצים שאשלם משלוח לשני הכיוונים). שוחחתי עם היבואן בארץ ולדבריו לפחות בחודש הקרוב לא יוכל לעזור ובאופן מובן יש לו בעיה לעזור מכיוון שזה נוגד את ההגיון העסקי. שאלה נוספת - האם ידרשו ממני מכס + מע"מ כשהמכשיר יחזור לארץ מהתיקון? האם יש למישהו נסיון בתחום? אשמח לתגובות ושותפים.
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
מוכן להשקיע על זוג רמקולים וסאפוור 600 שח מה אתם ממליצים??
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
האם יש הבדל מבחינת איכות צפיה בסרטים ומשחקים בין חיבור DVI ו HDMI תודה לכל העונים :-*
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אז ככה נראה לי הצלחתי לצמצם את האופציות רכישה שלי למסך ל-3 הדגמים הבאים: טלויזיה LCD LA32S81B Samsung 32 טלויזיה LCD L32A01 Hitachi 32 טלויזיה LCD LC32WD1E Sharp 32 עכשיו השימישו העיקרי של בערך 90% זה למחשב !!! מבין האופציות מה לדעתכם הכי טוב זה דבר ראשון ועוד משהו שחשוב לי לדעת זה האם כשמסך תומך בNR רק דרך HDMI האם זה יתפוס גם אם אני אעביר את השידור דרך כבלים ןמתאמים שמתחילים ב- VGA עד שזה יעבור לHDMI ? בתודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היי חברה, אני מחפש תוכנ שאיתה אוכל לחתוך קטע מסויימם משיר שמקודד בצורת mp3 ולשמור אותו כmp3 המלצות ???
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
משהו בבקשה יוכל לעזור לי בקשר לאוזניות בקשר לאוזניות 202 HD בקשר לנוחות איך הם בנוחות שמעתי שהם גורמים להרבה זיעה ורק בגלל זה אני מטלבת עם לקנות אותם יש פה משהו שיש לו תאוזניהתקופה ויוכל להגיד לי בבקשההההה? תודה יום טוב
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אז ככה, אנחנו מחפשים לקנות טלויזית LCD גדולה לסלון. הגודל המתאים הוא 42". שימושים: 70% הוט 30% DVD אני יודע שבשביל כבלים עדיף פלזמה אבל אני די מעדיף LCD מכיוון שיכול להיות שבעתיד אני אקנה HTPC. בכל אופן אני מעדיף LCD למרות שגם המלצות לפלזמות יתקבלו בברכה. תקציב: שבעת אלפים - שמונת אלפים שקל. ---------------- Now playing: The Velvet Underground - All Tomorrow's Parties via FoxyTunes
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-