עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by jacob777,

Hi again. well i read alittle bit about the "new" firmware update the 1.27 after reading i downloaded the korean ver' and then to "general">>"lang'" and nothing i cant find "hebrew" there allmost all other kind of lang' but no hebrew i downloaded the update from the global site of iriver.com do u know how i can fix that? cuze i have lots of hebrew songs .. and still cant guess what i m choosing. Thanks Jacob

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  2. Started by DJ_Yaniv,

יש לי את הרמקולים S750 7.1 800W ב 5 רמקולים שומעים חזק וב 2 האחרים שומעים יותר חלש. אבל הם עובדים. אני משתמש בכרטיס קול המובנה של הלוח אם ABIT IP35 PRO יש מצב זה בגלל הכרטיס קול ? תודה מראש אל העזרה...

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  3. Started by MENASHEHE,

שלום לכולם אני מחפש כרטיס טלויזיה טוב ואמין עם איכות צפיה טובה לא מחייב תמיכה ב FM, תודה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  4. Started by tk4,

עד עכשיו הכרטיס היה מחובר בDVI למחשב... לקחתי אותו לטלויזיה וחיברתי אותו בחיבור COMPONENT... אבל הטלויזיה לא הציגה שום דבר... יש מצב שצריך להגדיר לפני משהו? דרך אגב אמרו לי שאפשרי לחבר את הקומפוננט בעזרת כבלי RCA רגילים זתומרת שלושה רגילים של 2 סאונג ו1 תמונה לחבר את שלושתם בצורה של קומפוננט וזה יעבוד... יכול להיות שזאת הבעיה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  5. Started by samigol,

האם יש איזה איקוליזר במחשב, לא בתוכנה כמו בmadia player אלא ממש במחשב עצמו?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  6. Started by shmoolm,

יש לי HTPC , למחשב יש כרטיס קול Creative live! 5.1 המחשב הוא בעיקר לסרטים..... השאלה שלי היא... איך הכי טוב בשבילי לחבר את הכרטיס קול למגבר? יש בכרטיס קול הזה יציאה דיגטלית?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  7. Started by AdiR^SiNaI,

יש אפשרות לקנות משהו שיתן לי אפשרות לחבר לכרטיס קול 3 רמקולים? בננה נראה לי קוראים לזה לא יודע

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  8. Started by bzemer,

אני כבר אובד עצות! קניתי בתחילת השנה מחשב חדש ורסיבר חדש. יש לי פטנטיום 4 3ג' עם לוח אם asus p5p800. הלוח מגיע עם כרטיס קול מובנה שבתוספת של תשלום שידרגתי דרך אתר creative למודל שנקרא live! advnaced audio mb. הרסיבר שלי הוא denon avr-1404. מחוברים אליו שני רמקולים ראשיים של sonab ועוד סנטר ושני אחוריים של denon. בעזרת כבל coaxial חיברתי את המחשב לרסיבר (יש יציאה מתאימה על גבי הלוח אם). אני מקבל שמע מן הרמקולים הקדמיים בלבד. המחשב מתעלם מהאחרים. למרות שסימנתי לו שקיים SPD/IF. הרמקולים עובדים, זה בדוק. אני שומע מוזיקה עם אפשרות "סטריאו 5 ערוצים". אני לא מבין למה אני לא מצליח לנגן סראונד. עזרתכם בבקשה! :s05:

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  9. Started by BigT,

שלום רב, אני מחפש כרטיס קול למחשב נייד שישמש בעיקר להשמעה של מוסיקה ואולי בעתיד גם להקלטות יש לי התלבטות בין שני כרטיסים של CREATIVE: 1. Audigy 2 ZS Notebook 2. Audigy 2 NX USB אם מישהו התנסה באחד מהם אנא ספרו לי את התרשמותכם, אם יש הצעות לכרטיסים אחרים (עד 1000 ש"ח) - אשמח לשמוע. תודה מראש, תמיר ש.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  10. Started by TearecioNN-,

http://skypc.co.il/pl_product~70SB079000003~17~0.htm

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  11. Started by itay11,

חשבתי לקנות אוזניות חדשות בשביל ה-H340 כי האוזניות שמקבלים עם המכשיר לא נוחות. האם מישהו מכיר אוזניות איכותיות ונוחות? (מה עם ה-PX200?) תקציב 40-80 דולר (אני קונה בארה"ב). תודה מראש

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  12. Started by kEv,

הייתי רוצה לשמוע המלצה על סאב וופר עוצמתי ואיכותי בצבע שחור עם אפשר ככה זה יתאים לשאר הרמקולים. אני הולך לשתמש לסרטים ולשירים... תקציב עד 800 שקל :-\

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  13. מה אתם אומרים על הרמקולים העל חוטיים? מה לדעתכם האיכות?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  14. Started by D-M-X,

בעזרת מה אפשר לשים רמקולים של מערכת סטריאו ב2 פינות של החדר יענו הכבלים לא מספיקים...

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  15. אני צריך כרטיס קול חיצוני שאוכל להקליט איתו מוזיקה צריך שיהיו לו כניסות דיגיטאליות וכניסות אנאלוגיות שיוכל לעבוד עם תוכנת קיו בייס ובנוסף שיוכל להתחבר למחשב נייד ללא בעיות תודה רבה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  16. איך כרטיס קול EAX4 "מסתדר" עם משחק EAX5 ? (הכוונה במסתדר היא איך הוא מפעיל אותו, האם שומעים רק חלק מהאפקטים... האם לא שומעים בכלל בEAX או משהו אחר... דברים כאלה...)

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  17. יש משהו כזה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  18. Started by yakir360,

יש לי לוח אם של ASUSTeK Computer INC והדגם שלו הוא P5GLV-MX אני לא מצליח למצוא ללוח אם שלי דריבר לכרטיס קול שלי בבקשה זה דחוף לי הכרטיס קול...... תודה מראש יקיר אטיאס!!!!

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  19. כותרת. תודה לכל העוזרים.

20. Started by avidan28,

היי.אחרי התקנת הכרטיס אני אשמח אם תבהיר לי יותר על היציאות שלו בכרטיס המצורף שלו. יש 2 יציאות L R יש 2 כניסות L R אבל כל אחת מהן היא PL גדול ואני מניח סטריאופוני. אז כדי להוציא ערוץ רגיל אני צריך לחבר את הכל ולקחת רק מהיציאות ערוץ מכל אחד?? כלומר להוציא שני שמאליים ושני ימניים ולקחת רק זוג ? אני קצת מבולבל... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  21. Started by nimrods,

שלום לכולם..? אז ככה יש לי בבית בסלון lcd 42" ובלילה שאנחנו (משהוא מהמשפחה) מכבים אותה אז לאחר כמה דקות היא מתחילה לעשות קליקים כאליו וזה לא רק lcd זה גם בטלוויזה של אחותי בחדר ולפעמים במקרן שלי חחח למה זה קורה..? ;D תודה לעוזרים..!

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  22. Started by scratch,

שלום, יש לי מערכת רמקולים - 2 קדמיים, 2 אחוריים, סנטר וסאב - genius sw5.1. החיבור של המערכת לכרטיס הקול הוא כבל אדיו כאשר בצד החיבור למחשב יש שלושה פינים לחיבור- אחד של שני הקדמיים אחד של שני האחוריים ואחד של הסנטר והסאב. במחשב שלי יש שלוש כניסות ירוקה כחולה ואדומה אבל רק הירוקה מגיבה כשמחברים אליה משהו, ככה שאני צריך לבחור לשמוע רק עם אחד מהפינים. רציתי לדעת אם יש איזשהו כבל שמרכז את שלושת הפינים לאחד ככה שאוכל לחברם למחשב דרך הכניסה היחידה שעובדת אצלי... תודה מראש. ??? נ.ב http://www.geniusnet.com.tw/product/product-1.asp?pdtno=164 יש פירוט בלינק כולל סוג הכבל במדויק

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  23. Started by asilbob,

יש לכם המלצה על איזה רמקולים בסכום 1500 שקל שיחלפו את הATP 3 ? וגם כרטיס קול נורמלי שיביא את סיא האיכות במחיר לא יקר מדיי אבל לא יודע מה דווח המחירים ........

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  24. Started by L_D,

כמה יכול לעלות לי DVD עם מסך נפרד 4 רמקולים מגבר וסאב באיכות סבירה?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  25. Started by ccc,

צריך המלצה לאוזניות שלא נופלות כשקופצים רצים ומשתוללים. כמה שיותר קטנות וזולות. תודה !

• 0 תגובות
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים