עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני צריך תוכנה להקליט איתה שירים וגם לראות את המילים של הקריוקי.על מה ממליצים? cubase 4?

2. יש לי רק שאלה אחת... איך מקליטים? יש מקרופון חיצוני? תודה.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  3. איכות קול ועוצמה סבירים - לא משהו Best אבל שכיף לשמוע. (שאפשר לחבר אליהם דרך חיבור רגיל של אוזניות) יש המלצות? תודה!

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  4. Started by omer1789,

שלום אני רוצה לקנות רמקולים למחשב או מערכת סטיראו. אני צריך שיהיה ווליום חזק מאוד כי אני מנגן איתם בתופים. אז מה עדיף מערכת סטיראו ולחבר אותה למחשב? או רמקולםי למחשב? תנו הצעות... והתקציב שלי על 1000-1200. אפשר לחרוג ב100 בערך... תודה.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  5. עד 350 - 400 לחיבור למחשב.. מוזיקה בעיקר האוס טראנס וגם קצת מזרחית לפעמים.. יש מקום לקנות בדיוטי פרי? תודה!

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  6. Started by RazKaziRo,

אתם יכולים להמליץ לי אולי על כרטיס קול בסביבות 500 שקל שיהיה איכותי כמה שיותר ועם כמה שיותר יציאות תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  7. אהלן, למשהוא מפה יש את ה cx300, פשוט צילצלתי לחנות שמוכרים בה את ה px100 של סנהייזר, ואמרו לי שם שמבחינת באס ואיכות צליל, ה cx300 עולות על ה px100 בכמה מידות. אני פשוט רוצה לדעת אם זה נכון, או סתם שקר, כי הרי אין אפשרות לשמוע אף אחת מהן בחנות.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  8. מה אתם אומרים על הרמקולים העל חוטיים? מה לדעתכם האיכות?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  9. Started by deso,

רציתי לדעת איזה יציאות יש לטלוויזית LCD ואיזה יציאות יש לפלאזמה. וגם בקשר לרמקולים,נגיד ואני קונה 4 רמקולים לסראונד, איזה יציאות יש להם?לבן ואדום? תודה

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  10. Started by lidor_abo,

חיברתי את המסך של הטלוזיהי למחשב ואין קול יש רעש מוזר כזה מה לעשות?בבקשה תעזרו לי..

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  11. Started by CocaColaBoy,

מישהו יכול להמליץ לי על Headset עד 150 ש''ח למחשב

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  12. Started by b11y,

אני קונה מחשב חדש בלי כרטיס קול מובנה אז אני צריך הצעה לכרטיס קול. אני לא מהאנשים שחולים על מערכות סראונד וכל זה אני פשוט מחפש כרטיס קול רגיל שיהיה מוזיקה במחשב. וכן רמקולים 2.1 איכותיים בלי להשתגע במחירים. תקציב לשניהם 500 ש"ח גג עדיף כמה שפחות!

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  13. שלום, אבקש את עזרתם למצוא לחבר שלי מערכת שמע למחשב שתכלול בעדיפות 4-5 רמקולים קטנים ואחד סאב וופר, אך אם תהיה בעיה תקציבית יהיה אפשר להסתפק ב3 קטנים ואחד סאב. תודה רבה, אופיר

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  14. טוב קניתי כרטיס קול חדש הוא אחלה אבל יש בעיה לא שומעים 5.1 מכל הדברים במחשב משחקים BSP מדיה פלייר אלה רק מהתוענה של CREATIVE עצמה שיש עם הדיסק הכול מוגדר על 5.1 יש לי רמקולים 5.1 לוגיטק סראונד תודה לעוזרים :'( .

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  15. Started by skuki1,

אהלן! שנתיים יש לי נגן mp3 של קרייאיב.דגם: Tx FM 256 מגה. האמת, עד לא מזמן הייתי מרוצה ממנו מאוד. אבל בחודשים האחרונים הנגן שלי פשוט אוכל סוללות בצורה לא נורמלית הוא ירד מ8 שעות בערך לסביבות השעה! זה בלתי נסבל. אין לי כסף כרגע לנגן חדש. אין שום דבר לעשןת בנידון? תודה

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  16. שלא מקבלים יחד עם המכשיר (לא כמו בגירסה האירופאית..) לי, לפחות, זה היה ממש ממש ממש חשוב כי אני טס לחו"ל לטיול ארוך והייתי חייב את אופציית ההטענה הזאת.. מדובר, אגב, על ה-EXTERNAL BATTERY PACK שמאפשר לטעון את המכשיר עם 4 סוללות AA רק בעיה אחת - זה באתר של IRIVER וביררתי איתם - הם לא עושים משלוחים לארץ! אז תאלצו למצוא מישהו בארה"ב שיביא לכם את זה... זה הקישור:https://secure7.nexternal.com/shared/StoreFront/default.asp?CS=iriver&BusType=BtoC&Count1=472332179&Count2=389472603&CategoryID=9&Target=products.asp יום טוב לכולם !

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  17. Started by ROTEMan,

אני רוצה לקנות אוזניות. האם תחום התדרים 20-20,000 הוא נמוך?.. וכמה זה חשוב ומשפיע על איכות הסאונד שלהן..האם יש קשר ישיר בין תחום התדרים לאיכות הסאונד? תודה מראש רותם!

18. כבתמונה הזאת זה לנגן mp3\mp4 שאני עתיד לקנות (כנראה meizo m6 8gb) תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  19. Started by IceMilk,

שלום, הגיעו לידיי 6 רמקולים של מערכות סטריאו +מגבר (ממש ישן! ) הכל עובד פיקס, רק בעיה אחת. אני לא יודע איך לחבר את הרמקולים ככה שישמעו צד ימין צד שמאל ומאחורה. יש לי במגבר סיסטם A וסיסטם B ולכל אחד מהם חיבור לשני רמקולים(החיבור של הרמקולים הוא משני כבלים ) אז זה נותן לכל סיסטם שני רמקולים. איך אני יכול לדעת שחיברתי נכון את הרמקולים? יש איזשהו טראק שמשמיע קולות כל פעם צד אחד או שיש שיטה מסויימת לעשות את זה? מקווה שהבנתם אותי , ותודה מראש!

20. אני מחפשת רמקולים איכותיים 2.1 שנועדים למטרות סרטים בעיקר... בהעדפה גבוהה לרמקולים עם שלט מישהו יכול להמליץ לי? תודה

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  21. Started by ZUMARA1,

טוב רכשתי לא מזמן את המכשיר בנפח 30 גיגה יש תוכנה שקיבלתי שאיתה אני מעביר את הקבצים והכול סבבה אבל רציתי לשאות אם חייב את התוכנה? או שנגיד אני הולך לחבר שלי אני יכול לעשות העתק הדבק ישר למכשיר שלי לסרט או משהו תודה לעוזרים ?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  22. Started by ¥«::Ru§§iaN_BoY::»¥,

מחר אני מביא ‏Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional‎. זה לא יעשה בעיות עם ספק ג'נרי...? אני מתכנן לקנות חדש עוד שבועיים שלוש ככה אולי שווה לחכות עד שאני יביא ספק חדש או שזה לא מפריעה?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  23. Started by gerdamen,

שלום ברצוני לרכוש רמקולים למחשב.. התקציב הוא 600 חשבו שהבאס יחזיק מעמד גם בעוצמות גבוהות ושישמע טוב.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  24. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום אני מעוניין לדעת על הרמקולים האלה ,עם הם שווים משהו בעקבות מחירם הזול.! על תדאגו אני לא קונה אותם.! תודה THANKS

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  25. מה שרשום בכותרת. האם שווה לי לקנות כ. קול מעבר לaudigy 2 value (משהו בכיוון של דגם מתקדם יותר בסדרה או X-FI) לשימוש במשחקים ולשמיעת מוסיקה? השימוש הוא עם אוזניות Sennheiser HD280.

דיונים חדשים בפורומים