אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
חברי הפורום שלום! אני רוצה לקנות את הרמקולים 5.1 האלחוטיים של לוג'יטק וכרטיס קול למחשב עכשיו בעיקרון זה רק בשביל לשמוע מוזיקה אז איזה כרטיס קול מתאים לי ואיך אני הופך צליל שני ערוצים (MP3) לצליל של 5.1 ערוצים? עמית
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך DVD זול שיוכל לקורא צרובים עם קובץ כתוביות נפרד (קורא DIVX), לא אכפת לי מMP3 או JIPG. apex dvx-811 זה טוב? (במחירים הזולים כמובן)?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
עדכנתי בנאנו שלי עברית בדיוק לפי איך שצריך (הורדתי מהאתר של אפל את העדכון ואז עוד שני קבצים בעברית, במהלך העדכון נדרשתי לפרמט (RESTORE) אז האייפוד וכך עשיתי.. בקיצור, משהו מוזר קרה, האייפוד שלי פורמט והתוכנה שמעדכנת את העברית רשמה לי שהותקן לי עברית באייפוד, הכולך סבבה אני נכנס לאיטונס כדי להכניס שירים על הנאנו וכשאני מחבר את האייפוד מופיעה לי הודעה על הצג באייפוד "DO NOT DISCONNECT" , חשבתי שזה רק לכמה שניות אבל זה חצי שעה ככה אולי אפילו יותר. משהו פה לא בסדר ואני כבר אובד עצות. צריך עזרה מכם בבקשה אמרו לי מה לעשות בתודה בן
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
התקנתי את הגרסה האחרונה. הממשק אכן טוב יותר לאחר שמתרגלים אליו. מה שהכי מפריע לי זה העובדה שאני לא מצליך להגיע למצב של רנדום ביותר מהתיקיה בה אני נמצע, כלומר של כל הקבצים! איך ניתן לבצע זאת? תודה מראש רום.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
כמו בכותרת, מבקש יתרונות וחסרונות של המכשיר, המלצת קניה וכו'. תודה, ושבת שלום..
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום אני בונה מחשב ממש חזק בסביבות ה10,000שח למשחקים\HTPC. עכשיו יש לי רסיבר בבית שמתחבר ל5 רמקולים גדולים של B&W ואני מתכוון לחבר את המחשב למערכת הזו. רציתי לדעת מה ההבדל בין כרטיס קול שבא על הלוח אם 5.1 עם יציאה אופטית שמתחבר ישר לרסיבר, לבין הכרטיס כל הזה של כריאטיב X-FI שעולה יותר מ1000שח ואין לו יציאה אופטית? המחשב יחליף את הדיוידי וישמש לצפיה בסרטים אבל גם למשחקים ממש כבדים (אם זה חשוב) תודה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כרגע אני לא זוכר את הדגם המדויק של המגבר, אז הייתי מעוניין לדעת בנתיים האם SoundStorm היא חברה טובה. (טובה = אם החברה ידועה כאחת המתמחה בנושא המגברים לרכב, אם יש לה מגברים אמינים, וחוות דעת כללית עליה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי soundblaster live 24-bit במשחקים מסוימים יש לי צללים מוזרים באמצע המשחק זה נשמע כמו צצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ כמו צליל של רדיו שלא מכוון לתחנה רק שאני עושה restart זה נעלם למישהו יש מושג מה גורם לזה גם בכרטיס הקודם שלי זה קרה תודה לכולכם
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
חיפשתי באתר דיונים בנושא, אבל כולם היו "עתיקים" ולא סיפקו תשובות רציניות... אני מחפש פיתרון אלחוטי לחיבור המחשב לטלויזיה, לצורך צפיה בסרטים. ראיתי בכמה אתרים מכשירים מהסוג של iCtv. לדוגמא http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2457373. מה שרציתי לשאול הוא האם האיכות של הסרט נשמרת בשימוש במכשירים מהסוג הזה (גם סאונד וגם תמונה). עד עכשיו המחשב היה מחובר בעזרת כבלים למערכת (וידאו ואודיו), אבל אני עובר דירה, ושם המרחק בין המחשב לטלויזיה יהיה גדול מידי ולא יאפשר חיבור עם כבלים. אז מה אתם אומרים ?! המכשירים האלו שווים משהו ?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לבעלי נגן zen touch קיים עדקון חדש שהופך הנגן כונן נייד! ז"א מחברים לכל מחשב ללא התקנת תוכנה ואפשר להעבער קבצים לשני הצדדים! הערה- התקנת העדכון מוחקת את כל תוכן המכשיר. הערה נוספת-לי העדכון יצר בעיה מסוימת : שכשאני בוחר אומן ברשימה(אמנים ספציפיים) אז הוא כותב לי להוסיף שירים לניגון! בעיה מאוד מוזרה שלא היתה קיימת קודם! אם משהו מכיר את המכשיר\בעיה ויודע איך לפטור שיעזור בקשה! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום. קניתי היום אייריבר H320 ואני ממש זקוק לעזרה. 1:לגבי עברית-הבנתי שהוא יכול לקרוא עברית הפוך ושיש היום תוכנות שבעזרתן האייריבר תומך בעברית. הבעיה אצלי היא שכאשר אני מוריד שירים בעברית כל מה שמופיע לי זה קווים. הגירסה שיש לי היא 1.08. 2:בקשר ל-OTG-כאשר אני מחבר את המצלמה לאייריבר אני רואה שהמצלמה מגיבה לנגן אבל כל הנסיונות שניסיתי להעביר מהמצלמה תמונות ישירות לנגן הם לא הצליחו. אז אשמח אם מישהו ידריך אותי אפילו בקצת בקשר לשתי נקודות אלו בפרט ולנגן עצמו בכלל
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, לדיסקמן (פנאסוניק) האהוב והאיכותי ביותר שלי נשבר המסך (מה שגם שלא היה בו תצוגת ID3 TAG שזה מעצבן) אני מחפש תחליף זול ונוח (דיסקמן זה מכשיר איכותי בדר"כ, אבל זה תופס המון מקום עם כל הדיסקים) ראיתי את הנגן הזה (מחודש/מתצוגה) ב 570 ש"ח. גם כחדש המחיר שלו סביר. האם יש למישהו נסיון איתו? איך הוא? והאם מכשיר כזה יספק אותי בתור תחליף לדיסקמן? תודה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מצאתי רמקולים של yamaha . הנה הקישור http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2441,normal_sale אני צריך רמקולים בעיקר למוזיקה ולסרטים אני יחבר אותם למחשב אם יש משהו יותר טוב במחיר הזה פחות או יותר תביאו תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
הקלטתי באמצעות WinDVR סרט מקלטת וידיאו, יש לי שני חלקים של 3.94 ג'יגה, הייתי רוצה לקודד אותם על מנת שאני אוכל להכניס אותם לדיסק די וי די אחד, עם איזה תוכנה אני יכול לקודד את הקבצים, ולאיזה פורמט כדאי כדי שאני אוכל להכניס אותם בדיסק DVD אחד?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום ברשותי נגן iaudio מדגם m3l. הנגן ברשותי מספר ימים ועבד לשביעות רצוני. היום קרתה לי תקלה שאני לא מצליח לפתור. תצוגת המסך (lcd) של השלט (לנגן עצמו אין מסך) הפסיקה לעבוד. ביצעתי את הפעולות הבאות ללא הצלחה: 1. RTFM 2. חיזוק החיבורים של השלט לנגן, ניתוק וחיבור מחדש של החיבור הנ"ל. 3. חיבור למחשב ב-USB 4. חיבור לחשמל (טעינה) 5. כיבוי והדלקה של הנגן מספר פעמים 6. Reset לנגן עוד רעיונות מה אפשר לעשות, לפני שאני פונה ליבואן ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות למחשב , למוזיקה , סרטים וקצת משחקים. חשבתי על אלה : www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=592&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144 או אלה http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=149136&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=161 איזה עדיפות ? ה-koss נראות לא ממש נוחות וה-Sennheiser לא נראות משהו... יש עוד המלצות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הכרטיס שלי הוא AUDIGY 2 הרגיל (לא VALUE).
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם פירמטתי את המחשב בעקבות בעיה מתמשכת במחשב ומחקתי את תוכנת הITUNES עם כל השירים שהיו שם ואני רוצה להעלות ת'שירים מהאייפוד למחשב עכשיו שאני מחבר ת`IPOD לUSB הוא לא מזהה אותו אני חושב שאני צריך להתקין את הIPODUPDATER (תקנו אותי אם אני טועה) והשאלה היא אם אני יתקין אותו ויחבר תIPOD הוא לא ימחק לי ת`שירים. בבקשה רק מי שבאמת יודע ומכיר ת`מצב שיענה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
...... אני כולה רוצה להוסיף קצת טרבל ואלי קצת MID איזה גרפים אילו ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש חיה כזו? אם כן איך היא נראת ואיפה אפשר לקנות אותה? כי אני צריך להקליט את המורה בבצפר כי אני לא מספיק לכתוב... :-[
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
בוקר טוב, לפני כמה ימיים קניתי Ipod, ואני שוקל באיזה פורמט לקודד את המוזיקה שלי. אני זוכר שבעבר ACC היה ממש על הפנים וכולם המליצו להשתמש ב LAME Mp3. אבל קראתי לאחרונה כמה ביקורות טובות על ה AAC. לדוגמא, הבנתי ש AAC 160 הוא בערך איכותי כמו ה Mp3 192. ברמת העיקרון, איכות חשובה לי, חשוב לי לשמוע טוב. אבל אני כן מוגבל כספית, ככה שבקרוב אני קונה אוזניות, אני לא סביר להניח ישקיע יותר מ 150 שקל בשביל אוזניות, ככה ש mp3 256 לא ישמע גם ככה כמו שצריך. אשמח לשמוע תגובה.. AAC או lame mp3
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
הקידוד הזה מוצלח? לאיזה איכות אמפי3 משתווה aac 128 בקרוב?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי יש לי לוח Epox 8KDA3J - לא פרו - כלומר לא + אני צריך את עזרתכם לחבר את הלוח לרסיבר שלי בדרך הטובה ביותר . יש על הלוח - או כך נדמה לי חיבור spdif. איך משתמשים בו והאם זו הדרך הטובה ביותר לקבל סאונד ברסיבר תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מצטער אם לא קשור לפורום זה כי אין לי מושג איפה אפשר לפרסם את זה אז כה אני מחפש כרטיס טלויזיה כדי שאני יוכל לצפות ב YES דרך המחשב שבחדר שלי התקציב שלי נע מי 200 שח עד 300 שח ורציתי לקבל המלצות על כרטיס טלויזיה שיהיה טוב בעל טווח קליטה נורמלי תנו לי הצעות בבקשה וצטער שוב אם זה לא קשור לפה.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-