אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי בשעה טובה האוזניות הגיעו ואני מבסוט עד השמיים! עכשיו רציתי לדעת איך לשים את ההגדרות הכי מתאימות וטובות לאוזניות דבר ראשון יש לי asus realtek audio manager היה בהתחלה על 7.1, החלפתי על STREO. זה נכון? כמו כן יש defualt format והוא מוגדר כך : '24Bits, 48000hz studio quality ' אז עד כמה זה מדוייק ההגדרות האלו? ועוד משהו, ב volume mixer רשום שמחובר speaker ולא Headphone זה אמור להיות ככה.
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
[table][tr][td][/td][/tr][tr][td]שלום, קניתי טושיבה לד 32 אינץ שקוראת סרטים, כשאני שם סרט dvdrip עם תרגום מובנה או תרגום מודבק היא קוראת את הסרט יפה מאוד עם התרגום הכל מושלם, אבל כשאני שם עליה סרט hd 720 או hd 1080 אז היא קוראת לי את הסרט אבל היא לא קוראת לי את התרגום, הוא קולט שיש לסרט תרגום מובנה אבל לא מופיע הכיתוב, יותר מזה מופיעים נקודות ופסיקים שאמורים להיות בכיתוב אבל הכיתוב עצמו לא מופיע, וזה כל סרט, נסיתי כמה סרטים. שבמחשב זה קורא לי את הסרט עם התרגום מובנה בצורה מושלמת אני מאמין שבטלוויזיה אין קידודים כמו במחשב שהוא ישר מזהה את התרגום לפי הקידודים של הנגן וכו', אבל הטלוויזיה אמורה לקרוא את התרגום כמו שהיא קוראת את התרגום בdvdrip בכל מקרה, מה באמת יכולה להיות הבע…
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום ראיתי ב"מכרז ממון" למי שמכיר את הDVD מקליט של Sansui מדגם SDR9000 והמכרים שם הם קצת פחות מ400 שקל. עכשיו רציתי לדעת מה דעתכם על המוצר האם כדי לקנות אותו והוא שוואה 400 שקל? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום רב, קבלתי במתנה טלוויזיה של אלקטרה דגם : elc- 2600s. אצל החבר הטלווזיה היתה תלוי על הקיר. אני רוצה לשים אותה על שולחן. חברים, האם אתם יודעים איפה אוכל להשיג רגלית/סטנד לטלווזיה? האם יש משהו גנרי לכך? בתודה מראש, שמעון גרשון
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב עד 500 שקל מה אתם ממליצים? מה בנוגע לרמקולים בתקציב של 350 שקל כמו הMICROLAB FC330 איך הם ? או שעדיף את הX16?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום , אפשר לקבל חוות דעת על אוזניות דגם Lexus DH100 UHF תודה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
קול נוסף מהסדרות הטובות יחסית של קריאטיב יוסיף משהו לאיכות הסאונד? יש לי מערכת רמקולים של לוגיטק X540...
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
איכות קול ועוצמה סבירים - לא משהו Best אבל שכיף לשמוע. (שאפשר לחבר אליהם דרך חיבור רגיל של אוזניות) יש המלצות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
היי לפני חודש התקלקל לי ממיר של יס (הוא היה בצבע שחור, די קטן, עם אורות שנראים כמו נקודות כאלה, אדום כתום וירוק) והיו לו חיבורי scart וקומפוזיט. והחליפו לי לממיר מדגם yes3100sv, כסוף קטן אך עם פחות חיבורים. עבר חודש ורק אתמול כשרציתי לראות סרט ולשמוע אותו דרך המגבר לא הצלחתי. נזכרתי שכשהחלפתי את הממיר הטכנאי לא התעסק עם החיבורים במגבר אלא רק בממיר שהוחלף. למרות שהמגבר שלי מחובר עם 2 בננות (אחד אדום ואחד שחור לחיבור stereo audio) מכאן המסקנה היא שאולי הוא לא מחובר נכון? אם היציאה האופטית בממיר optical spdif היא יציאת קול אז האם אפשר לחבר את הכניסה האופטית במגבר ליציאה האופטית בממיר ואז אני שוב אוכל לשמוע שידורי טלויזיה ב-5.1 ערוצים? אם זה לא יעזור, האם זו עילה להחלפת הממי…
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי כמה קבצים (MKV) עם מספר ערוצי אודיו, (לדוגמה דיבוב עברית ואנגלית). רציתי לדעת אם הXTREAMER תומך בקבצים כאלה, ומאשפר לעבור בין ערוצי הצליל השונים? ואם לא אז איזה מזרים מדיה כן תומך? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, יש לי אייפוד דור שלישי 10GB, הוא כבר דיי זקן, החיי סוללה שלו כבר לא כמו פעם וה-10 ג"ב לא מספיקים לכמות המוזיקה שיש לי היום. חשבתי לשדרג את המכשיר ל-iPod Video (דור חמישי), ורציתי לדעת מה דעתכם על הנגן. נתקלתי בביקורת הזאת שדיי משבחת את הנגן - אמנם ישנם מספר חסרונות אך רובם חסרונות שכבר נתקלתי באייפוד הקודם והם לא כל כך הפריעו לי (ID3 Tags). מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
חוות דעת, תמונות, איכות בניה, תנו ביקורת ! ;D ;D אין כלום באינטרנט !
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי 105 קטעי וידאו קצרים בפורמט MPEG-2 ללא סאונד. סך הכל נפח כל הקבצים כ 3 GB. המטרה שלי ליצור דיסק DVD (עדיף 4.7GB ולא כפול) כולל תפריט דינמי (מראה את 30 שניות הראשונות). בתפריט הכוונה לתפריט בו ניתן לבחור בכל אחד מ 105 קטעי הוידאו השונים. מן הסתם מדובר בלפחות 20 דפי תפריט שונים (בהנחה של 5 THUMBNAILS בדף תפריט אחד) - חשוב מאד שכל THUMBNAILS יהיה עם אנימציה מקדימה של התוכן ולא תמונה סטטית. עוד חשוב לצרף פס קול מוזיקלי של נעימה חביבה (יש לי בנפרד) שירוץ מההתחלה ועד הסוף (לא שיתחיל בכל פעם מההתחלה שכל אחד מה 105 הקטעים מתחלף). הצלחתי לעשות את כל אחד מהדברים הנ"ל אבל בשום מקרה לא הצלחתי לשלב אותם ביחד לכדי פרוייקט אחד. השתעשעתי בעיקר ב ULEAD VIDEO STUDIO ו CYBERLINK POWER…
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אהלן, חשקה נפשי במערכת רמקולים לטלויזיה LCD שלי אשמח לקבל המלצות על מערכות רמקולים 5.1 טובות!!! כמו כן הטלויזיה מחוברת למחשב ככה שיהיה מצויין אם אפשר יהיה לחבר לטלויזיה ולמחשב עדיפות על חיבור דיגיטלי. תודה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
א. האם למישהו יש מושג כלשהו על שני הדגמים האלו של אלטק: 1 . http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=GT5051 2. http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=VS3151 דיברתי עם הספק/יבואן, שניהם אמורים להגיע בסביבות דצמבר בעזרת השם. ב. אילו אוזניות In- Ear מומלצות עד אזור 50 $ (בארה"ב) + - ? בתודה, גבריאל.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מחפש המלצה לרמקולים סבירים ( שיהיו יותר טובים המרמקולים של הלפטופ) שלא יתפסו הרבה מקום. + עכבר בלוטות' טוב . עבור המחשב הנייד. עד 300 ש"ח סה"כ. תודה!
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני מחפש אזניות בסגנון in ear אז האוזניות אני לא קונה בארץ כך שאפשר להתייחס למחירים בחול תודה אך הדגמים הבאים: Sony MDR-EX71SL Sony MDR-NX1 NX1 SONY MDR-E888LP Sony MDR EX51 SONY MDR-EX81SL
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
הי, בקרוב עובר לדירה חדשה שבה אצתרך מערכת מדיה לסלון, המערכת צריכה להיות מסוגלת לנגן HD ו3D בקלות וכמובן משחקים ב3D למסך FHD 55inch אז חשוב שתהיה חזקה מאד. המחשב שיש לי במשרד בבית(במפרט בצד) הוא חזק מאד ויקר - חשבתי לשלוח ממנו כבל HDMI נוסף לסלון ולהשתמש בו גם שם אך המרחק הוא 25 מטר - כנראה שרחוק מדי(?), אשמח לטיפ או עצה, או שפשוט אקנה מחשב מדיה חזק ונמשיך כאן לבחור מפרט.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אהלן מקום העבודה שלי (אגודה) ביקש ממני לחפש "דיבורית" עכשיו איני יודע בידיוק במה מדובר, אבל לפי מה שהסבירו לי זה מין רמקול עם אפשרות של מיקרופון וכאלה. יש לי בול 3000 ש"ח תקציב, ואני הייתי רוצה לדעת מה אתם ממליצים, וגם קצת מידע על זה. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
דגם 5900 .חיפשתי באתר של פיוניר ולא מצאתי-מי שמצא או שיש לו לינק אחר שיתן לי לינק ישיר- תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי זוג רמקולים הנ"ל ואני לא יודע באיזה דגם מדובר. אשמח לעזרה במהרה. קישור לגוגל drive: https://drive.google.com/file/d/0B-fOjoTTVL-sVDBaVDNsajBTQlU/edit?usp=sharing עריכה: מדובר ברמקולים של חברת dynavox.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצלחתי לקבל פלט HDMI ואני כן מצליח לראות את התצוגה של המחשב על מסך הLCD, הבעיה שלי היא עם הסאונד! ברגע שאני נמצא על MODE הAVI, אני רואה את תצוגת הפלט של הממיר, אך הסאונד-הוא מגיע בכלל מהמחשב. כשאני בMODE HDMI, אני כן רואה את התצוגה של המחשב במסך הLCD, אך אין סאונד מהמחשב. מה אפשר לעשות בעניין?!.. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש ברשותי ממיר ואני מעוניין לחברו גם לטלויזיה וגם לכרטיס טלויזיה שבמחשב, האם יש מפצל שיעזור לי בפעולה זו ללא ניתוק וחיבור כבלים למיניהם? (בממיר יש רק יציאה אחת של וידאו וסאונד מסוג קומפוזיט) תודה!
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות תמדבר ולחבר אותו לרמקולים הללו האם אני ישמע טוב והאם זה בכלל מתאים לרמקולים ואני ישמע את זה במלו עוצמתה של המערכת וינצל כביכול תיכולת המקסמלית שלה יש לציין שהחדר שלי לא עולה על 12 מטר \ה חדר בנוני -קטן ועכשיו אני עם רמקולים 2.1 ב400 שקל של מקרלוב אז זה היה שיפור עצום את המערכת אני יחבר לטלווזיה LCD LED ולמחשב טוב תודה לעוזרים והמשך יום טוב
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-